Λόγια του Βαρδάρη

  • Από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου θέλει να βρεθεί ο Ν. Παπαδόπουλος
    23/05/2019 15:57

    Από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου θέλει να βρεθεί ο Ν. Παπαδόπουλος

    Στη μάχη των επικείμενων δημοτικών εκλογών κατεβαίνει ένα γνήσιο παιδί του ΠΑΟΚ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, προπονητής του μπάσκετ στα γυναικεία ηλικιακά τμήματα του ΠΑΟΚ και γιος του Δημοκράτη Παπαδόπουλου, Αντιπροέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

    Με σύμμαχο τη νεαρή του ηλικία, αφού γεννήθηκε το 1991, και την όρεξη και διάθεσή του για δουλειά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θέλει να προσθέσει στα έδρανα του νέου δημοτικού συμβουλίου άρωμα ΠΑΟΚ αφενός και αφετέρου νεανικής δημιουργικότητας στην οποία διακρίνεται ήδη ο ίδιος όντας από πολύ νεαρή ηλικία επιχειρηματίας .

    Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ορφανού θέλοντας να αποτελέσει, εφόσον εκλεγεί με τη στήριξη των συμπολιτών του, συνδετικό κρίκο μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του ΠΑΟΚ, προκειμένου οι δύο οργανισμοί να βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία. Άλλωστε το πρότζεκτ «Νέα Τούμπα» είναι σίγουρο ότι χρειάζεται ανθρώπους, οι οποίοι καταρχάς το πιστεύουν και κατ' επέκταση εμπνέονται από αυτό και το αντιμετωπίζουν ως ένα έργο πνοής όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για όλη την Θεσσαλονίκη.