Λόγια του Βαρδάρη

  • Αλλαγές σε TV100 και FM100
    19/02/2020 16:47

    Αλλαγές σε TV100 και FM100

    Αλλαγές στα δημοτικά μέσα Θεσσαλονίκης, Tv100, Fm100 και fm 106.

    Μετά την ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης της ΔΕΠΘΕ από τον Γιάννη Κεσσόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί σειρά επαφών με δημοσιογράφους της πόλης προκειμένου να δημιουργήσει νέο πρόγραμμα αλλά και να ενισχύσει δημοσιογραφικά τα δημοτικά Μέσα μαθαίνουμε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα.

    Πληροφορούμαστε ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που μέχρι σήμερα παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία η δημοσιογράφος Μαρία Μουστάκα αλλάζει πρόσωπο με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί η Μαρία Αναγνωστίδου, η οποία εγκαταλείπει την πρωινή ζώνη. Η κ. Αναγνωστίδου συζητιέται επίσης να αναλάβει την παρουσίαση ενός βραδινού talk show.

    Η κ. Αναγνωστίδου είναι γνωστή στο ευρύ κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Είναι επαγγελματίας, προσωπική φίλη του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο ο οποίος άλλωστε τέλεσε και τον πολιτικό της γάμο και μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού.

    Πληροφορίες θέλουν τα στελέχη της ΔΕΠΘΕ να αναζητούν επίσης συνεργασίες με εταιρίες εξωτερικών παραγωγών. Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε συζητήσεις για μια εκπομπή μαγειρικής και μια εκπομπή αυτοκινήτου.