Λόγια του Βαρδάρη

  • Άφησε την καρέκλα του γ.γ και σπεύδει για δήμαρχος
    22/09/2022 16:20

    Άφησε την καρέκλα του γ.γ και σπεύδει για δήμαρχος

    Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δήμο Σερρών υπέβαλε ο Μίλτος Τασούλης, γνωστοποιώντας πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ασχοληθεί ένα χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές με την υποψηφιότητα του για τη διεκδίκηση του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου.

    Ο κ. Τασούλης φαίνεται ότι μπαίνει δυναμικά στην κούρσα της προεκλογικής περιόδου, καθώς έχει να αντιμετωπίσει αντιπάλους από το κοινό “γαλάζιο” στρατόπεδο, όπως ο νυν δήμαρχος Κ. Μανδαλιανός, o Bασίλης Ανδρεάδης και ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης που προέρχονται από την μείζονα αντιπολίτευση στο δήμο με επικεφαλής το Γιάννη Καμαρινό.

    Σε ανάρτηση του στο facebook ο κ. Τασούλης, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι προσωπικός του στόχο, είναι να διεκδικήσει ως υποψήφιος δήμαρχος τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

    Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρει, «σχεδόν ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές έκρινα ότι για να δώσω αυτή τη μάχη, οφείλω να είμαι καθημερινά στην πόλη που κατοικώ, να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου. Οι δημοτικές εκλογές όταν γίνονται με υπευθυνότητα και σεβασμό στην ψήφο των πολιτών προϋποθέτουν καθημερινή επαφή με τους δημότες, αλλά και με τα προβλήματα του τόπου».

    …με πρόταση ρεαλιστική

    Μάλιστα δηλώνει ότι παραιτήθηκε επειδή έκρινε ότι η δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πλέον κατάλληλη για να αφοσιωθεί στον στόχο της διεκδίκησης της δημαρχίας και επειδή θεωρεί τον εαυτό του άνθρωπο των πράξεων κι όχι μόνο των λόγων, η πρόταση που θα καταθέσει για τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου θέλει να είναι ρεαλιστική, εφαρμόσιμη, κοστολογημένη και με εφικτή προοπτική.

    Μια πρόταση που, όπως λέει, θα απαντά τόσο στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, όσο και στις μεγάλες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους. «Μια πρόταση διοίκησης θετική, με αναπτυξιακό πρόσημο και με αξιοποίηση της δυναμικής του δεύτερου μεγαλύτερου σε πληθυσμό Δήμου της Βόρειας Ελλάδας, ώστε επιτέλους να αποτινάξει τις παθογένειες που τον κρατούν καθηλωμένο και να κάνει το άλμα προς τα εμπρός» σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος.