Αφιερώματα

Αφιέρωμα στην κατοικία: Ανακαλύψτε 10+1 από τις καλύτερες διευθύνσεις στην Θεσσαλονίκη για τη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας

Κορυφαίες επιλογές για έπιπλα, διακοσμητικά είδη, δομικά υλικά και τη διαμόρφωση του κήπου σας

 12/07/2023 10:30

Αφιέρωμα στην κατοικία: Ανακαλύψτε 10+1 από τις καλύτερες διευθύνσεις στην Θεσσαλονίκη για τη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου σας

Χρώματα, αρώματα και ανανέωση είναι ό,τι χρειαζόμαστε πάντα όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και για τους προσωπικούς μας χώρους. Οι τάσεις του design και της διακόσμησης μεταβάλλονται συνεχώς και εμείς προχωράμε μαζί τους.

Για όσους λοιπόν, έφτασε η στιγμή να δώσουν μία νέα πνοή στον προσωπικό τους χώρο, είτε αφορά την κατοικία τους (εσωτερικά και εξωτερικά) είτε τον επαγγελματικό τους χώρο, οι 10+1 ακόλουθες προτάσεις είναι από τις πλέον ιδανικότερες στην Θεσσαλονίκη, για την επίπλωση, τη διακόσμηση, την ανακατασκευή και την αναδιαμόρφωση των χώρων σας.

Πάμε να τις γνωρίσουμε μαζί…

IN Σταυρόπουλος

in-stauropulos1.jpg

Στην οδό Χάλκης 10 στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας, παραπλεύρως της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, θα συναντήσετε την επιχείρηση IN Σταυρόπουλος. Πιστή στην οικογενειακή παράδοση από το 1973, η εταιρεία θεωρείται ως μία από τις σπουδαιότερες και πιο καταξιωμένες στο χώρο των επίπλων.

Με μεγάλη και επιτυχή ιστορία 50 ετών από το 1973 όταν ο Χρήστος Σταυρόπουλος ίδρυσε το πρώτο κατάστημα επίπλων με την επωνυμία ΙΝ, στην πόλη της Θεσσαλονίκης επί της οδού Δελφών 89 ενώ λίγα χρόνια αργότερα το 1977, δημιουργήθηκε και το αντίστοιχο κατάστημα Παιδικά Έπιπλα Σταυρόπουλος στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 61.

Με μία πραγματικά ισχυρή παρουσία στο χώρο της επίπλωσης, η εταιρεία ΙΝ σημειώνοντας σταθερά ανοδική πορεία, εξελίσσεται και με τρίτο κατάστημα τη χρονιά 1981 ως που το 1993 εγκαθιδρύεται πλέον στο μεγάλο της εκθεσιακό χώρο 5.000 τ.μ. στην οδό Χάλκης 10.

Σήμερα σχεδόν μισό αιώνα μετά, η επιχείρηση ΙΝ Σταυρόπουλος συνεχίζει τη δυναμική πορεία της, με την υπογραφή πλέον της δεύτερης γενιάς και ειδικότερα από την οικονομολόγο και διακοσμήτρια Ματίνα Σταυροπούλου και την αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Γιώτα Σταυροπούλου.

Εδώ θα ανακαλύψετε μοναδικά σχέδια επίπλων από κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού αλλά και άριστης ελληνικής κατασκευής. Από κλασσικά μέχρι και τα πιο σύγχρονα έπιπλα, σχέδια που καλύπτουν όλα τα στυλ, τόσο για το σαλόνι όσο και για την κρεβατοκάμαρα σας. Στο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία συνθέσεων για παιδικά αλλά και εφηβικά έπιπλα όπως επίσης ξεχωριστή κατηγορία σχεδίων επαγγελματικού επίπλου για ξενοδοχεία αλλά και χώρους Airbnb. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Χάλκης 10 Πυλαία (πριν το Mediterranean Cosmos) Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 476095
Τηλεφωνικό κέντρο: 2310 476095, 2310 476096

Τσακιρίδης Έπιπλο

tsakiridis-epiplo1.jpg

Το όνομα της επιχείρησης Τσακιρίδης Έπιπλο μετράει μισό αιώνα δυναμικής παρουσίας στο χώρο της ελληνικής επιπλοποιίας, έχοντας κατακτήσει επάξια μία θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή καταστήματα επίπλων εσωτερικού χώρου.

Όλα ξεκίνησαν από τον παππού της οικογένειας Τσακιρίδη, όντας ο ίδιος μαραγκός από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων μεταλαμπαδεύοντας παράλληλα όλες τις γνώσεις και την τέχνη στη δεύτερη γενιά της οικογένειας.

Με φρέσκιες ιδέες, μοντέρνα ματιά και νέο πνεύμα η επιχείρηση ειδικεύεται στα έπιπλα κατοικίας αλλά και επαγγελματικών χώρων δίνοντας μεγάλη βάση στις custom made κατασκευές, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και το στυλ του κάθε καταναλωτή. Όλες οι συλλογές επίπλων που θα βρείτε στο κατάστημα κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά από την εταιρεία Τσακιρίδης Έπιπλο.

Είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε θέλετε να το φτιάξετε από την αρχή, οι άνθρωποι του Τσακιρίδης Έπιπλο είναι εδώ για να σχεδιάσουν και να φέρουν εις πέρας ότι και αν ονειρεύεστε για τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας χώρους.

Πλέον με ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία και στα social media η επιχείρηση διαθέτει και επίσημη ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.epiplo-tsakiridis.gr όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

1ο Κατάστημα
Κωνσταντίνου Καραμανλή 98 (είσοδος και επί της Κωνσταντινουπόλεως 91), Θεσσαλονίκη
2ο κατάστημα
Κωνσταντινουπόλεως 93 - είσοδος επί της Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 821740, 2311 821400

Istikbal Kimerland

istikbal-kimerland-1.jpg

Η Kimerland είναι από το 1999 ο επίσημος εισαγωγέας των επίπλων και στρωμάτων της εταιρείας Istikbal στη Βόρεια Ελλλάδα, διαθέτοντας 3 καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης, ανατολικά επί της οδού Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στο κέντρο της πόλης στη Μητροπόλεως και στο 10ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Νέας Χαλκηδώνας στη διασταύρωση της Σίνδου, καθώς και 6 επιπλέον καταστήματα σε Θράκη και Ιωάννινα.

Το κατάστημα Istikbal Kimerland της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής 65, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 2017 και αμέσως έγινε συνώνυμο του σύγχρονου interior design και του ποιοτικού ύπνου.

Με μία επίσκεψη σας στον μεγάλο και καλαίσθητο χώρο του καταστήματος θα ανακαλύψετε στρώματα, κρεβάτια και έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας, σύγχρονης τεχνολογίας και διαχρονικής αισθητικής. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν αυστηρά διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας και έχουν εγγύηση από 2 έως 10 έτη. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του θα σας υποδεχτεί με ευγένεια και μεράκι, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Ποιοτικά στρώματα, λειτουργικά κρεβάτια, μοντέρνα έπιπλα για το σπίτι και το παιδικό υπνοδωμάτιο όπως επίσης και μία σειρά από λευκά είδη και χαλιά είναι ένα δείγμα από αυτά που θα συναντήσετε ερχόμενοι στο κατάστημα. Όλα τα είδη είναι διαθέσιμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.istikbalkimerland.gr όπου μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας προϊόντα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 472010

Sidis Furniture

sidis-furniture1.jpg

Η επιχείρηση Sidis Furniture ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1980 στη Θεσσαλονίκη, αρχικά ως εργαστήριο κατασκευής επίπλων οικιακής χρήσης, όπου κατασκευάζονταν με δημιουργικότητα και μεράκι κάθε λογής έπιπλα της τότε εποχής.

Από το 2011 και έπειτα, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια της δεύτερης γενιάς ιδιοκτητών, οι οποίοι προχώρησαν σε μια σειρά εκσυγχρονισμών, με την προμήθεια καινούργιων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, ώστε η επιχείρηση να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες κατασκευής επίπλων.

Το 2016 μάλιστα, με αφορμή τη συνεχή παγκόσμια ανάπτυξη και εξέλιξη στον χώρο του επίπλου, αλλά και την επιθυμία τους να παρέχουν έπιπλα κορυφαίας ποιότητας, προχώρησαν σε εξειδίκευση της επιχείρησής τους πάνω στο παιδικό και εφηβικό έπιπλο και τις ντουλάπες, με μοναδικό σχεδιασμό, ιδιαίτερο design και εξαιρετικές σχεδιαστικά ιδέες που προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά του κάθε χώρου.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2020 δημιουργήθηκε ένας σύγχρονος εκθεσιακός χώρος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στον οποίο ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει από κοντά μέρος της δουλειάς τους και να διαλέξει με άνεση τα έπιπλα που του ταιριάζουν για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο του σπιτιού του.

Ειδικότερα, στον εκθεσιακό χώρο θα βρείτε κρεβάτια, ντουλάπες, έπιπλα γραφείου, στρώματα, μαξιλάρια, αλλά και μοναδικά ξύλινα παιχνίδια, που κυριολεκτικά λατρεύονται από γονείς και από παιδιά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Περικλέους 58, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 620181

Petroudi Home

petroudi-home1.jpg

Μετρώντας 25 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ένδυσης και της διακόσμησης οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων, η καταξιωμένη επιχείρηση Petroudi Home δημιουργεί επί της ουσίας… το σπίτι των ονείρων σας.

Η Μαρία Πετρούδη ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα το 1998 στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης όπου ήταν και η αρχική διεύθυνση του καταστήματος Petroudi Home. Το 2015 η επιχείρηση μεταφέρεται στην τωρινή της διεύθυνση επί της Γρηγορίου Λαμπράκη 56 στην Τούμπα.

Με μεράκι και αμέτρητη αγάπη για αυτό που κάνει, η ιδιοκτήτρια έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας τους πάντα τις πιο ποιοτικές και κομψές προτάσεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.

Υπηρετώντας πιστά την επένδυση στην υψηλή ποιότητα, η επιχείρηση Petroudi Home καλύπτει εξ ‘ ολοκλήρου την ένδυση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας, με τις πιο μοντέρνες και διαχρονικές προτάσεις. Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα κουρτινών και επιπλώσεων, είδη σκίασης για οποιοδήποτε χώρο, ταπετσαρίες και αρχιτεκτονικά υλικά για επενδύσεις τοίχων ή δαπέδων καθώς επίσης και χαλιά αλλά και επιλεγμένα λευκά είδη.

Στην μεγάλη γκάμα προϊόντων προστίθενται επίσης και μικροέπιπλα σε συνδυασμό με elegant διακοσμητικά εσωτερικών χώρων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 56, Τούμπα
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 940114

ΜΒΙ Χαλιά

chalia1.jpg

Στην Καλαμαριά, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 15, βρίσκεται το κατάστημα της ΜΒΙ, η οποία από το 1995 εισάγει τις καλύτερες ποιότητες χειροποίητων αλλά και μηχανοποίητων χαλιών. Όλα ξεκίνησαν από την Μιράντα Βασιλειάδου η οποία εξελίσσοντας την 50ετή οικογενειακή παράδοση, ίδρυσε το πρώτο κατάστημα ΜΒΙ στη Δράμα το 1995. Λίγα χρόνια αργότερα το 1997 η επιχείρηση μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και εδραιώνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι της MBI ταξιδεύουν, χρόνια τώρα, στην Περσία, το Πακιστάν, την Ινδία και σε πολλές ακόμη χώρες της ανατολής, με στόχο να επιλέξουν και να σας προσφέρουν κορυφαίες ποιότητες χειροποίητων χαλιών, που θα κοσμήσουν τον χώρο σας.

Στο κατάστημα MBI θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να επεξεργαστείτε από κοντά, διάφορα σχέδια χαλιών τόσο κλασσικών όσο και πιο μοντέρνας αισθητικής. Η γκάμα ποιοτήτων, χρωμάτων και σχεδίων που θα ανακαλύψετε είναι τεράστια, ενώ οι τιμές είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές, αφού η ΜΒΙ είναι άμεσος εισαγωγέας και θα βρείτε χαλιά για πραγματικά όλα τα βαλάντια.

Ένα μεγάλο μέρος της συλλογής διατίθεται σε τιμές προσφοράς μέσω του e-shop, το οποίο σας παρέχει ασφαλέστατες συναλλαγές και επαγγελματικές φωτογραφίες χαλιών. Άξιο αναφοράς αποτελεί και το γεγονός, πως η ΜΒΙ ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που λειτούργησε e-shop χειροποίητων χαλιών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 15, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 436215

Duxiana

duxiana1.jpg

Το κατάστημα Duxiana, στην Αδριανουπόλεως 19 στην Καλαμαριά, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ομώνυμης Σουηδικής εταιρείας στρωμάτων και κρεβατιών, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει εξελίξει την εμπειρία του ύπνου σε μία καινοτομία του μέλλοντος. Το 2000 ανοίγει για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης το πρώτο της κατάστημα ενώ το 2014 μεταφέρθηκε στην περιοχή της Καλαμαριάς όπου βρίσκεται σήμερα.

Με παρουσία σχεδόν 23 χρόνων στην Θεσσαλονίκη παρέχει τα πιο εξελιγμένα και πολυτελή κρεβατοστρώματα της σκανδιναβικής εταιρείας Duxiana. Με μία επίσκεψη θα ανακαλύψετε τα διαφορετικά σχέδια κρεβατιών και στρωμάτων και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που προσαρμόζεται καλύτερα στο σώμα και τις ανάγκες σας.

Η Σουηδική εταιρεία Duxiana μετράει σχεδόν έναν αιώνα δημιουργίας, από όταν ο ιδρυτής της Efraim Ljung οραματίστηκε για πρώτη φορά τη κατασκευή των κορυφαίων στρωμάτων και κρεβατιών DUX. Η εμπειρία ενός εξαιρετικά ξεκούραστου ύπνου σε ένα ξενοδοχείο στο Σικάγο, ήταν το κίνητρο που οδήγησε τον Σουηδό Ljung στην ίδρυση της εταιρείας όπως την ξέρουμε σήμερα.

Με βασικό παράγοντα στο μυαλό του την άνεση και την καινοτομία, χρησιμοποίησε για την κατασκευή των στρωμάτων, εξελιγμένα ελατήρια από χάλυβα τα οποία θα άντεχαν στο χρόνο και θα παρείχαν την απόλυτη ευελιξία στο σώμα. Τέσσερις γενιές αργότερα τα δισέγγονα του Ljung συνεχίζουν δυναμικά το όραμα του προ παππού τους. Πολυτελή, καινοτόμα και κορυφαίας ποιότητας στρώματα πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανδριανουπόλεως 19, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 302544

Φωτιστικά Χατζηιωάννου

chatziioannoy1.jpg

Στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 123 θα συναντήσετε την εταιρεία Φωτιστικά Χατζηιωάννου, μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία από το 1986 πρωταγωνιστεί στην παραγωγή και εμπορία ειδών φωτισμού τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των προϊόντων, η εταιρεία Χατζηιωάννου εμπορεύεται αλλά και κατασκευάζει με τα καλύτερα υλικά, φωτιστικά που θα αναδείξουν άψογα την αισθητική του χώρου σας.

Με πολυετή πείρα στην τεχνολογία του φωτισμού και τις υπηρεσίες που προσφέρει, η εταιρεία Χατζηιωάννου μπορεί να υλοποιήσει κάθε απαραίτητο έργο, ικανοποιώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Στον επιβλητικό εκθεσιακό χώρο της θα ανακαλύψετε φωτιστικά Ελλήνων δημιουργών αλλά και μοναδικές κατασκευές με Ιταλική και Ισπανική υπογραφή.

Το άψογα καταρτισμένο team του είναι συνεχώς ενημερωμένο με όλες τις εξελίξεις της εσωτερικής αλλά και εξωτερικής διακόσμησης, πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας προτείνει μοναδικές και κυρίως τις πιο κατάλληλες ιδέες για το χώρο σας. Ανάμεσα στις πολλές υπηρεσίες έχετε επίσης τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το δικό σας φωτιστικό όπως εσείς το ονειρεύεστε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας!

Μπαίνοντας στον εκθεσιακό χώρο θα συναντήσετε ένα πολύ μεγάλο δειγματολόγιο με φωτιστικά οποιασδήποτε χρήσης. Στο κατάστημα θα έχετε την δυνατότητα να δείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων δια ζώσης, να μελετήσετε τις λεπτομέρειες τους ή να επεξεργαστείτε τα υλικά τους. Επιπλέον μπορείτε να ζητήσετε τη δική σας ειδική κατασκευή είτε πρόκειται για τον προσωπικό είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 123
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 473601

ΦΤΙΚΑΣ στυλ & μπάνιο

ftikas1.jpg

Η επιχείρηση ΦΤΙΚΑΣ στυλ & μπάνιο ιδρύθηκε το 1985 από τα αδέλφια Γιώργο και Νίκο Φτίκα, μετρώντας μέχρι σήμερα 38 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο των ειδών υγιεινής, των πλακιδίων και του σχεδιασμού μπάνιου. Η καταξιωμένη πορεία της επιχείρησης συνεχίζει την πορεία της μαζί με την δεύτερη γενιά της οικογενείας, με κύριο στόχο πάντα, τη διασφάλιση κι εγγύηση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Σε έναν άρτια διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, το κατάστημα ΦΤΙΚΑΣ στυλ & μπάνιο παρέχει λύσεις για όλες τις ανάγκες που έχει το κάθε σύγχρονο σπίτι, τόσο κατά την κατασκευή, όσο και κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του. Μέσα από την αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων της ευρωπαϊκής αλλά και της ελληνικής αγοράς , η επιχείρηση έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του χώρου.

Παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η ομάδα του ΦΤΙΚΑΣ στυλ & μπάνιο, αναλαμβάνει από την αρχή τον σχεδιασμό του μπάνιου σας, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις του κάθε καταναλωτή. Το μόνο που μένει για να δείτε το μπάνιο σας να μεταμορφώνεται, είναι να διαλέξετε τα σχέδια που σας ταιριάζουν.

Όλα τα είδη υγιεινής και τα πλακίδια απευθύνονται τόσο για οικιακή χρήση, όσο και για επαγγελματική, όπως σε αρχιτέκτονες μηχανικούς, εργολάβους και διακοσμητές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Απόλλωνος 37-39, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 905503, 2310 905504

Κηποϊδέες Garden Center

1-gvtDG.jpg

Οι «Κηποϊδέες» άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες τους, το 1996. Το όνομα, δε επιλέχθηκε τυχαία, αφού πραγματικά οι ιδέες και οι λύσεις που προσφέρουν για τον κήπο, είναι ατελείωτες. Σας βοηθούν να δημιουργήσετε έναν κήπο γεμάτο χρώματα και ευωδίες ονειρεμένες!

Το «Κηποϊδέες» Garden Center είναι το δημιούργημα του Μενέλαου Γκανά, πτυχιούχου γεωπόνου του Α.Π.Θ. Η απόλυτη γνώση για το αντικείμενο, η βαθιά αφοσίωση και σίγουρα, τα 27 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με τα φυτά, μετατρέπουν τις «Κηποϊδέες», στον απόλυτο προορισμό για όλους τους αληθινούς λάτρεις του κήπου!

Αποτελεί, ένα από τα καλύτερα καταστήματα του είδους στην περιοχή της Θέρμης, με ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για τον κήπο σας.

Κορυφαία ποιότητα προϊόντων

Στο «Κηποϊδέες» Garden Center μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεται ένας κήπος, ένα μπαλκόνι και γενικότερα, ένας χώρος πρασίνου.

Επίσης, αποτελεί το μοναδικό κατάστημα της ευρύτερης περιοχής όπου μπορεί να βρει κάποιος νόμιμα όλα τα γεωργικά φάρμακα και λιπάσματα καθώς και φάρμακα δημόσιας υγείας (καταπολέμησης τρωκτικών, κουνουπιών, μύγας κ.ά). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ταβάκη 40, Θέρμη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 467134, 6944161775

Φυτώρια Λιθαρής

litharis1.jpg

Τα φυτά είναι πνοή. Δίνουν τους καρπούς και τα αρώματά τους, τη σκιά τους, δημιουργούν φυσικούς φράχτες, δίνουν ζωή και ομορφιά σε έναν χώρο, εξωτερικό ή εσωτερικό και ταυτόχρονα συμβολίζουν όμορφες καταστάσεις και μοναδικές ιδέες. Όταν κάποιος θέλει να τα εντάξει στον χώρο του, είναι σημαντικό να απευθυνθεί στους ειδικούς, οι οποίοι με τις γνώσεις τους θα μπορέσουν να δώσουν την ιδανική λύση για κάθε περίπτωση.

Τα «Φυτώρια Λιθαρής», με εμπειρία στον χώρο των φυτών από το 1995, είναι άριστοι γνώστες του είδους και καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αναγκών, καθώς διαθέτουν δικές τους εγκαταστάσεις όπου παράγουν χιλιάδες είδη κηπευτικών και καλλωπιστικών φυτών. Στα «Φυτώρια Λιθαρής» μπορεί κανείς να απευθυνθεί αν θέλει φυτά για τον χώρο του, αν είναι γεωργός ή μικροκαλλιεργητής, αρχιτέκτονας τοπίου ή και εργολάβος δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Τα «Φυτώρια Λιθαρής» εκτείνονται σε 12.000m2, όπου παράγουν χιλιάδες είδη φυτών, κηπευτικών και καλλωπιστικών. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν την ποικιλία που διατίθεται σε όλων των ειδών τα φυτά, που μπορούν να καλύψουν πραγματικά οποιαδήποτε ανάγκη.

Αρωματικά φυτά, καλλωπιστικά, αναρριχώμενα, θάμνοι, δέντρα καρποφόρα, κωνοφόρα και σκιάς, όλα στη διάθεση σας για να δημιουργήσετε τον χώρο που έχετε ονειρευτεί. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 23ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, Βασιλικά Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23960 23859













Χρώματα, αρώματα και ανανέωση είναι ό,τι χρειαζόμαστε πάντα όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και για τους προσωπικούς μας χώρους. Οι τάσεις του design και της διακόσμησης μεταβάλλονται συνεχώς και εμείς προχωράμε μαζί τους.

Για όσους λοιπόν, έφτασε η στιγμή να δώσουν μία νέα πνοή στον προσωπικό τους χώρο, είτε αφορά την κατοικία τους (εσωτερικά και εξωτερικά) είτε τον επαγγελματικό τους χώρο, οι 10+1 ακόλουθες προτάσεις είναι από τις πλέον ιδανικότερες στην Θεσσαλονίκη, για την επίπλωση, τη διακόσμηση, την ανακατασκευή και την αναδιαμόρφωση των χώρων σας.

Πάμε να τις γνωρίσουμε μαζί…

IN Σταυρόπουλος

in-stauropulos1.jpg

Στην οδό Χάλκης 10 στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας, παραπλεύρως της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, θα συναντήσετε την επιχείρηση IN Σταυρόπουλος. Πιστή στην οικογενειακή παράδοση από το 1973, η εταιρεία θεωρείται ως μία από τις σπουδαιότερες και πιο καταξιωμένες στο χώρο των επίπλων.

Με μεγάλη και επιτυχή ιστορία 50 ετών από το 1973 όταν ο Χρήστος Σταυρόπουλος ίδρυσε το πρώτο κατάστημα επίπλων με την επωνυμία ΙΝ, στην πόλη της Θεσσαλονίκης επί της οδού Δελφών 89 ενώ λίγα χρόνια αργότερα το 1977, δημιουργήθηκε και το αντίστοιχο κατάστημα Παιδικά Έπιπλα Σταυρόπουλος στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 61.

Με μία πραγματικά ισχυρή παρουσία στο χώρο της επίπλωσης, η εταιρεία ΙΝ σημειώνοντας σταθερά ανοδική πορεία, εξελίσσεται και με τρίτο κατάστημα τη χρονιά 1981 ως που το 1993 εγκαθιδρύεται πλέον στο μεγάλο της εκθεσιακό χώρο 5.000 τ.μ. στην οδό Χάλκης 10.

Σήμερα σχεδόν μισό αιώνα μετά, η επιχείρηση ΙΝ Σταυρόπουλος συνεχίζει τη δυναμική πορεία της, με την υπογραφή πλέον της δεύτερης γενιάς και ειδικότερα από την οικονομολόγο και διακοσμήτρια Ματίνα Σταυροπούλου και την αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Γιώτα Σταυροπούλου.

Εδώ θα ανακαλύψετε μοναδικά σχέδια επίπλων από κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού αλλά και άριστης ελληνικής κατασκευής. Από κλασσικά μέχρι και τα πιο σύγχρονα έπιπλα, σχέδια που καλύπτουν όλα τα στυλ, τόσο για το σαλόνι όσο και για την κρεβατοκάμαρα σας. Στο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία συνθέσεων για παιδικά αλλά και εφηβικά έπιπλα όπως επίσης ξεχωριστή κατηγορία σχεδίων επαγγελματικού επίπλου για ξενοδοχεία αλλά και χώρους Airbnb. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Χάλκης 10 Πυλαία (πριν το Mediterranean Cosmos) Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 476095
Τηλεφωνικό κέντρο: 2310 476095, 2310 476096

Τσακιρίδης Έπιπλο

tsakiridis-epiplo1.jpg

Το όνομα της επιχείρησης Τσακιρίδης Έπιπλο μετράει μισό αιώνα δυναμικής παρουσίας στο χώρο της ελληνικής επιπλοποιίας, έχοντας κατακτήσει επάξια μία θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή καταστήματα επίπλων εσωτερικού χώρου.

Όλα ξεκίνησαν από τον παππού της οικογένειας Τσακιρίδη, όντας ο ίδιος μαραγκός από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων μεταλαμπαδεύοντας παράλληλα όλες τις γνώσεις και την τέχνη στη δεύτερη γενιά της οικογένειας.

Με φρέσκιες ιδέες, μοντέρνα ματιά και νέο πνεύμα η επιχείρηση ειδικεύεται στα έπιπλα κατοικίας αλλά και επαγγελματικών χώρων δίνοντας μεγάλη βάση στις custom made κατασκευές, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και το στυλ του κάθε καταναλωτή. Όλες οι συλλογές επίπλων που θα βρείτε στο κατάστημα κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά από την εταιρεία Τσακιρίδης Έπιπλο.

Είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε θέλετε να το φτιάξετε από την αρχή, οι άνθρωποι του Τσακιρίδης Έπιπλο είναι εδώ για να σχεδιάσουν και να φέρουν εις πέρας ότι και αν ονειρεύεστε για τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σας χώρους.

Πλέον με ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία και στα social media η επιχείρηση διαθέτει και επίσημη ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.epiplo-tsakiridis.gr όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

1ο Κατάστημα
Κωνσταντίνου Καραμανλή 98 (είσοδος και επί της Κωνσταντινουπόλεως 91), Θεσσαλονίκη
2ο κατάστημα
Κωνσταντινουπόλεως 93 - είσοδος επί της Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 821740, 2311 821400

Istikbal Kimerland

istikbal-kimerland-1.jpg

Η Kimerland είναι από το 1999 ο επίσημος εισαγωγέας των επίπλων και στρωμάτων της εταιρείας Istikbal στη Βόρεια Ελλλάδα, διαθέτοντας 3 καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης, ανατολικά επί της οδού Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στο κέντρο της πόλης στη Μητροπόλεως και στο 10ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Νέας Χαλκηδώνας στη διασταύρωση της Σίνδου, καθώς και 6 επιπλέον καταστήματα σε Θράκη και Ιωάννινα.

Το κατάστημα Istikbal Kimerland της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής 65, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 2017 και αμέσως έγινε συνώνυμο του σύγχρονου interior design και του ποιοτικού ύπνου.

Με μία επίσκεψη σας στον μεγάλο και καλαίσθητο χώρο του καταστήματος θα ανακαλύψετε στρώματα, κρεβάτια και έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας, σύγχρονης τεχνολογίας και διαχρονικής αισθητικής. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν αυστηρά διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας και έχουν εγγύηση από 2 έως 10 έτη. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του θα σας υποδεχτεί με ευγένεια και μεράκι, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Ποιοτικά στρώματα, λειτουργικά κρεβάτια, μοντέρνα έπιπλα για το σπίτι και το παιδικό υπνοδωμάτιο όπως επίσης και μία σειρά από λευκά είδη και χαλιά είναι ένα δείγμα από αυτά που θα συναντήσετε ερχόμενοι στο κατάστημα. Όλα τα είδη είναι διαθέσιμα και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.istikbalkimerland.gr όπου μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας προϊόντα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 65, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 472010

Sidis Furniture

sidis-furniture1.jpg

Η επιχείρηση Sidis Furniture ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1980 στη Θεσσαλονίκη, αρχικά ως εργαστήριο κατασκευής επίπλων οικιακής χρήσης, όπου κατασκευάζονταν με δημιουργικότητα και μεράκι κάθε λογής έπιπλα της τότε εποχής.

Από το 2011 και έπειτα, η επιχείρηση πέρασε στα χέρια της δεύτερης γενιάς ιδιοκτητών, οι οποίοι προχώρησαν σε μια σειρά εκσυγχρονισμών, με την προμήθεια καινούργιων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, ώστε η επιχείρηση να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες κατασκευής επίπλων.

Το 2016 μάλιστα, με αφορμή τη συνεχή παγκόσμια ανάπτυξη και εξέλιξη στον χώρο του επίπλου, αλλά και την επιθυμία τους να παρέχουν έπιπλα κορυφαίας ποιότητας, προχώρησαν σε εξειδίκευση της επιχείρησής τους πάνω στο παιδικό και εφηβικό έπιπλο και τις ντουλάπες, με μοναδικό σχεδιασμό, ιδιαίτερο design και εξαιρετικές σχεδιαστικά ιδέες που προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά του κάθε χώρου.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2020 δημιουργήθηκε ένας σύγχρονος εκθεσιακός χώρος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στον οποίο ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει από κοντά μέρος της δουλειάς τους και να διαλέξει με άνεση τα έπιπλα που του ταιριάζουν για το παιδικό ή εφηβικό δωμάτιο του σπιτιού του.

Ειδικότερα, στον εκθεσιακό χώρο θα βρείτε κρεβάτια, ντουλάπες, έπιπλα γραφείου, στρώματα, μαξιλάρια, αλλά και μοναδικά ξύλινα παιχνίδια, που κυριολεκτικά λατρεύονται από γονείς και από παιδιά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Περικλέους 58, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 620181

Petroudi Home

petroudi-home1.jpg

Μετρώντας 25 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ένδυσης και της διακόσμησης οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων, η καταξιωμένη επιχείρηση Petroudi Home δημιουργεί επί της ουσίας… το σπίτι των ονείρων σας.

Η Μαρία Πετρούδη ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα το 1998 στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης όπου ήταν και η αρχική διεύθυνση του καταστήματος Petroudi Home. Το 2015 η επιχείρηση μεταφέρεται στην τωρινή της διεύθυνση επί της Γρηγορίου Λαμπράκη 56 στην Τούμπα.

Με μεράκι και αμέτρητη αγάπη για αυτό που κάνει, η ιδιοκτήτρια έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας τους πάντα τις πιο ποιοτικές και κομψές προτάσεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο.

Υπηρετώντας πιστά την επένδυση στην υψηλή ποιότητα, η επιχείρηση Petroudi Home καλύπτει εξ ‘ ολοκλήρου την ένδυση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας, με τις πιο μοντέρνες και διαχρονικές προτάσεις. Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα κουρτινών και επιπλώσεων, είδη σκίασης για οποιοδήποτε χώρο, ταπετσαρίες και αρχιτεκτονικά υλικά για επενδύσεις τοίχων ή δαπέδων καθώς επίσης και χαλιά αλλά και επιλεγμένα λευκά είδη.

Στην μεγάλη γκάμα προϊόντων προστίθενται επίσης και μικροέπιπλα σε συνδυασμό με elegant διακοσμητικά εσωτερικών χώρων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 56, Τούμπα
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 940114

ΜΒΙ Χαλιά

chalia1.jpg

Στην Καλαμαριά, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 15, βρίσκεται το κατάστημα της ΜΒΙ, η οποία από το 1995 εισάγει τις καλύτερες ποιότητες χειροποίητων αλλά και μηχανοποίητων χαλιών. Όλα ξεκίνησαν από την Μιράντα Βασιλειάδου η οποία εξελίσσοντας την 50ετή οικογενειακή παράδοση, ίδρυσε το πρώτο κατάστημα ΜΒΙ στη Δράμα το 1995. Λίγα χρόνια αργότερα το 1997 η επιχείρηση μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και εδραιώνεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι της MBI ταξιδεύουν, χρόνια τώρα, στην Περσία, το Πακιστάν, την Ινδία και σε πολλές ακόμη χώρες της ανατολής, με στόχο να επιλέξουν και να σας προσφέρουν κορυφαίες ποιότητες χειροποίητων χαλιών, που θα κοσμήσουν τον χώρο σας.

Στο κατάστημα MBI θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να επεξεργαστείτε από κοντά, διάφορα σχέδια χαλιών τόσο κλασσικών όσο και πιο μοντέρνας αισθητικής. Η γκάμα ποιοτήτων, χρωμάτων και σχεδίων που θα ανακαλύψετε είναι τεράστια, ενώ οι τιμές είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές, αφού η ΜΒΙ είναι άμεσος εισαγωγέας και θα βρείτε χαλιά για πραγματικά όλα τα βαλάντια.

Ένα μεγάλο μέρος της συλλογής διατίθεται σε τιμές προσφοράς μέσω του e-shop, το οποίο σας παρέχει ασφαλέστατες συναλλαγές και επαγγελματικές φωτογραφίες χαλιών. Άξιο αναφοράς αποτελεί και το γεγονός, πως η ΜΒΙ ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που λειτούργησε e-shop χειροποίητων χαλιών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 15, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 436215

Duxiana

duxiana1.jpg

Το κατάστημα Duxiana, στην Αδριανουπόλεως 19 στην Καλαμαριά, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ομώνυμης Σουηδικής εταιρείας στρωμάτων και κρεβατιών, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει εξελίξει την εμπειρία του ύπνου σε μία καινοτομία του μέλλοντος. Το 2000 ανοίγει για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης το πρώτο της κατάστημα ενώ το 2014 μεταφέρθηκε στην περιοχή της Καλαμαριάς όπου βρίσκεται σήμερα.

Με παρουσία σχεδόν 23 χρόνων στην Θεσσαλονίκη παρέχει τα πιο εξελιγμένα και πολυτελή κρεβατοστρώματα της σκανδιναβικής εταιρείας Duxiana. Με μία επίσκεψη θα ανακαλύψετε τα διαφορετικά σχέδια κρεβατιών και στρωμάτων και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που προσαρμόζεται καλύτερα στο σώμα και τις ανάγκες σας.

Η Σουηδική εταιρεία Duxiana μετράει σχεδόν έναν αιώνα δημιουργίας, από όταν ο ιδρυτής της Efraim Ljung οραματίστηκε για πρώτη φορά τη κατασκευή των κορυφαίων στρωμάτων και κρεβατιών DUX. Η εμπειρία ενός εξαιρετικά ξεκούραστου ύπνου σε ένα ξενοδοχείο στο Σικάγο, ήταν το κίνητρο που οδήγησε τον Σουηδό Ljung στην ίδρυση της εταιρείας όπως την ξέρουμε σήμερα.

Με βασικό παράγοντα στο μυαλό του την άνεση και την καινοτομία, χρησιμοποίησε για την κατασκευή των στρωμάτων, εξελιγμένα ελατήρια από χάλυβα τα οποία θα άντεχαν στο χρόνο και θα παρείχαν την απόλυτη ευελιξία στο σώμα. Τέσσερις γενιές αργότερα τα δισέγγονα του Ljung συνεχίζουν δυναμικά το όραμα του προ παππού τους. Πολυτελή, καινοτόμα και κορυφαίας ποιότητας στρώματα πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανδριανουπόλεως 19, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 302544

Φωτιστικά Χατζηιωάννου

chatziioannoy1.jpg

Στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής 123 θα συναντήσετε την εταιρεία Φωτιστικά Χατζηιωάννου, μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία από το 1986 πρωταγωνιστεί στην παραγωγή και εμπορία ειδών φωτισμού τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των προϊόντων, η εταιρεία Χατζηιωάννου εμπορεύεται αλλά και κατασκευάζει με τα καλύτερα υλικά, φωτιστικά που θα αναδείξουν άψογα την αισθητική του χώρου σας.

Με πολυετή πείρα στην τεχνολογία του φωτισμού και τις υπηρεσίες που προσφέρει, η εταιρεία Χατζηιωάννου μπορεί να υλοποιήσει κάθε απαραίτητο έργο, ικανοποιώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Στον επιβλητικό εκθεσιακό χώρο της θα ανακαλύψετε φωτιστικά Ελλήνων δημιουργών αλλά και μοναδικές κατασκευές με Ιταλική και Ισπανική υπογραφή.

Το άψογα καταρτισμένο team του είναι συνεχώς ενημερωμένο με όλες τις εξελίξεις της εσωτερικής αλλά και εξωτερικής διακόσμησης, πρόθυμο να σας βοηθήσει και να σας προτείνει μοναδικές και κυρίως τις πιο κατάλληλες ιδέες για το χώρο σας. Ανάμεσα στις πολλές υπηρεσίες έχετε επίσης τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το δικό σας φωτιστικό όπως εσείς το ονειρεύεστε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας!

Μπαίνοντας στον εκθεσιακό χώρο θα συναντήσετε ένα πολύ μεγάλο δειγματολόγιο με φωτιστικά οποιασδήποτε χρήσης. Στο κατάστημα θα έχετε την δυνατότητα να δείτε μία τεράστια ποικιλία σχεδίων δια ζώσης, να μελετήσετε τις λεπτομέρειες τους ή να επεξεργαστείτε τα υλικά τους. Επιπλέον μπορείτε να ζητήσετε τη δική σας ειδική κατασκευή είτε πρόκειται για τον προσωπικό είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 123
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 473601

ΦΤΙΚΑΣ στυλ & μπάνιο

ftikas1.jpg

Η επιχείρηση ΦΤΙΚΑΣ στυλ & μπάνιο ιδρύθηκε το 1985 από τα αδέλφια Γιώργο και Νίκο Φτίκα, μετρώντας μέχρι σήμερα 38 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο των ειδών υγιεινής, των πλακιδίων και του σχεδιασμού μπάνιου. Η καταξιωμένη πορεία της επιχείρησης συνεχίζει την πορεία της μαζί με την δεύτερη γενιά της οικογενείας, με κύριο στόχο πάντα, τη διασφάλιση κι εγγύηση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Σε έναν άρτια διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, το κατάστημα ΦΤΙΚΑΣ στυλ & μπάνιο παρέχει λύσεις για όλες τις ανάγκες που έχει το κάθε σύγχρονο σπίτι, τόσο κατά την κατασκευή, όσο και κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του. Μέσα από την αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων της ευρωπαϊκής αλλά και της ελληνικής αγοράς , η επιχείρηση έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του χώρου.

Παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η ομάδα του ΦΤΙΚΑΣ στυλ & μπάνιο, αναλαμβάνει από την αρχή τον σχεδιασμό του μπάνιου σας, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις του κάθε καταναλωτή. Το μόνο που μένει για να δείτε το μπάνιο σας να μεταμορφώνεται, είναι να διαλέξετε τα σχέδια που σας ταιριάζουν.

Όλα τα είδη υγιεινής και τα πλακίδια απευθύνονται τόσο για οικιακή χρήση, όσο και για επαγγελματική, όπως σε αρχιτέκτονες μηχανικούς, εργολάβους και διακοσμητές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Απόλλωνος 37-39, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 905503, 2310 905504

Κηποϊδέες Garden Center

1-gvtDG.jpg

Οι «Κηποϊδέες» άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες τους, το 1996. Το όνομα, δε επιλέχθηκε τυχαία, αφού πραγματικά οι ιδέες και οι λύσεις που προσφέρουν για τον κήπο, είναι ατελείωτες. Σας βοηθούν να δημιουργήσετε έναν κήπο γεμάτο χρώματα και ευωδίες ονειρεμένες!

Το «Κηποϊδέες» Garden Center είναι το δημιούργημα του Μενέλαου Γκανά, πτυχιούχου γεωπόνου του Α.Π.Θ. Η απόλυτη γνώση για το αντικείμενο, η βαθιά αφοσίωση και σίγουρα, τα 27 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με τα φυτά, μετατρέπουν τις «Κηποϊδέες», στον απόλυτο προορισμό για όλους τους αληθινούς λάτρεις του κήπου!

Αποτελεί, ένα από τα καλύτερα καταστήματα του είδους στην περιοχή της Θέρμης, με ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για τον κήπο σας.

Κορυφαία ποιότητα προϊόντων

Στο «Κηποϊδέες» Garden Center μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεται ένας κήπος, ένα μπαλκόνι και γενικότερα, ένας χώρος πρασίνου.

Επίσης, αποτελεί το μοναδικό κατάστημα της ευρύτερης περιοχής όπου μπορεί να βρει κάποιος νόμιμα όλα τα γεωργικά φάρμακα και λιπάσματα καθώς και φάρμακα δημόσιας υγείας (καταπολέμησης τρωκτικών, κουνουπιών, μύγας κ.ά). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ταβάκη 40, Θέρμη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 467134, 6944161775

Φυτώρια Λιθαρής

litharis1.jpg

Τα φυτά είναι πνοή. Δίνουν τους καρπούς και τα αρώματά τους, τη σκιά τους, δημιουργούν φυσικούς φράχτες, δίνουν ζωή και ομορφιά σε έναν χώρο, εξωτερικό ή εσωτερικό και ταυτόχρονα συμβολίζουν όμορφες καταστάσεις και μοναδικές ιδέες. Όταν κάποιος θέλει να τα εντάξει στον χώρο του, είναι σημαντικό να απευθυνθεί στους ειδικούς, οι οποίοι με τις γνώσεις τους θα μπορέσουν να δώσουν την ιδανική λύση για κάθε περίπτωση.

Τα «Φυτώρια Λιθαρής», με εμπειρία στον χώρο των φυτών από το 1995, είναι άριστοι γνώστες του είδους και καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αναγκών, καθώς διαθέτουν δικές τους εγκαταστάσεις όπου παράγουν χιλιάδες είδη κηπευτικών και καλλωπιστικών φυτών. Στα «Φυτώρια Λιθαρής» μπορεί κανείς να απευθυνθεί αν θέλει φυτά για τον χώρο του, αν είναι γεωργός ή μικροκαλλιεργητής, αρχιτέκτονας τοπίου ή και εργολάβος δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Τα «Φυτώρια Λιθαρής» εκτείνονται σε 12.000m2, όπου παράγουν χιλιάδες είδη φυτών, κηπευτικών και καλλωπιστικών. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν την ποικιλία που διατίθεται σε όλων των ειδών τα φυτά, που μπορούν να καλύψουν πραγματικά οποιαδήποτε ανάγκη.

Αρωματικά φυτά, καλλωπιστικά, αναρριχώμενα, θάμνοι, δέντρα καρποφόρα, κωνοφόρα και σκιάς, όλα στη διάθεση σας για να δημιουργήσετε τον χώρο που έχετε ονειρευτεί. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 23ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, Βασιλικά Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23960 23859













ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία