Αφιερώματα

Αφιέρωμα στα πιο μυρωδάτα αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης

Αρώματα τύπου, επώνυμων εταιρειών, οικονομικά και ποιοτικά

 07/09/2022 11:15

Αφιέρωμα στα πιο μυρωδάτα αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μία κυρίαρχη τάση στην αγορά προς τα αρώματα τύπου, επώνυμων brands, που αποτελούν πλέον μία εξαιρετική αρωματικά λύση τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα.

Από τη μία πλευρά η οικονομικότερη τους τιμή και από την άλλη η διαρκής βελτίωση της ποιότητας τους με την πορεία των ετών, οδηγούν σήμερα όλο και περισσότερους στη συγκεκριμένη επιλογή για την αναζήτηση του αρώματος τους.

9 από τις καλύτερες τέτοιες επιχειρήσεις Αρωματοπωλείων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είναι οι ακόλουθες. Γνώρισε τες και επίλεξε την καλύτερη για τις δικές αρωματικές επιθυμίες.

AROMA VANILLA

aroma-vanilla.jpg

Το Aroma Vanilla στις Συκιές ξεχειλίζει μυρωδιές και φινέτσα. Αρώματα γλυκά, πικάντικα, δροσερά, λουλουδάτα, ελαφριά, έντονα… όλα βρίσκονται εδώ και ζωντανεύουν όχι μόνο την όσφρηση, αλλά όλες τις αισθήσεις.

Ανακάλυψε τα καλύτερα αρώματα τύπου με έξτρα ενίσχυση και μεγάλη διάρκεια. Η ευρεία γκάμα αρωμάτων περιλαμβάνει λεβάντα, βερβένα, νερολί και νότες λουλουδιών που ταιριάζουν σε διαφορετικά στυλ και προσωπικότητες, πάντα με μια μοναδική πινελιά που ενσαρκώνει τη μαγευτική ατμόσφαιρα του κάθε αρώματος.

Τα πολυτελή αρώματα τύπου, τόσο για γυναίκες, όσο και για άνδρες, γίνονται και συναρπαστικά αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, body mist και after shave.

Στο Aroma Vanilla, εκτός από τα αρώματα, θα βρεις και μία μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, για σένα ή για δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλα ατσάλινα και υποαλλεργικά, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα. Κοσμήματα από γνωστές εταιρίες, με εγγύηση ποιότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Α. Παπανδρέου 164, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 611100

AROME DE LACORTE

arome-de-lacorte.jpg

Το Arôme de Lacorte είναι καινούρια προσθήκη στην αγορά των αρωμάτων τύπου, καθώς οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, ωστόσο η κορυφαία ποιότητά του έχει κερδίσει ήδη τις προτιμήσεις πολλών από εμάς.

Αν έχεις ασχοληθεί με αρώματα τύπου, σίγουρα θα ξέρεις ότι το να επιτευχθεί η μυρωδιά του εκάστοτε αρώματος θέλει μαεστρία, ιδιαίτερες γνώσεις και είναι μία διαδικασία διόλου εύκολη.

Το Arôme de Lacorte έχει καταφέρει να πετύχει αυτόν τον δύσκολο στόχο, καθώς έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά την εταιρεία από την οποία προμηθεύεται τα αρώματά του, η οποία είναι από τις πιο παλιές και πιο ποιοτικές στον χώρο, με εισαγωγή πρώτων υλών από την Γαλλία.

Βέβαια, η «τέχνη» του αρώματος δεν σταματά εκεί, καθώς η ομάδα του φροντίζει να υπάρχει στο άρωμά σου η κατάλληλη ποσότητα εσάνς, προκειμένου να ρυθμιστεί η ένταση και η διάρκειά του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 108, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 024966

CHIC LA BEAUTE

chic-la-beaute.jpg

Το άρωμα που επιλέγουμε αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία προσωπική «σφραγίδα» που μένει ανεξίτηλη στην οσφρητική μνήμη των γύρω μας και μας ξεχωρίζει.

Μέσα από το άρωμά μας αναδύεται η προσωπικότητά μας, λένε, καθώς μέσα από τους τόνους, τις εντάσεις, την οξύτητά του αφήνουμε το στίγμα μας.

Πέραν αυτού, αποτελεί σίγουρα και ένα δυνατό «όπλο» γοητείας, όταν βρίσκεις το άρωμα που σε χαρακτηρίζει και ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα.

Η επιλογή πολλές φορές είναι δύσκολη, όχι όμως πάντα. Στο Chic la Beaute τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα για εμάς, καθώς το έμπειρο team του είναι εκεί για να μας βοηθήσει και να μας κατευθύνει στην επιλογή του ιδανικού αρώματος (ή και αρωμάτων), φροντίζοντας να μη μπερδευτούμε από το πλήθος των επιλογών που μας παρέχει.

Στο Chic la Beaute θα βρεις πλήθος αρωμάτων τύπου, που θα σε ενθουσιάσουν με την πιστότητά τους, αλλά και τη διάρκειά τους. Άλλωστε, οι κριτικές των πελατών μιλάνε από μόνες τους, καθώς αναφέρουν πως η πιστότητα φτάνει στο 99%! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 126, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982095882

IXOS COSMETICS

ixos.jpg

Εξαιρετικά αρώματα για όσους αγαπούν τους εαυτούς τους σε ένα πανέμορφο μαγαζί στην Αγίας Σοφίας.

Το Ixos Cosmetics έρχεται να ταξιδέψει τις αισθήσεις σας σε ένα κόσμο αρωματικό και μεθυστικό. Ακολουθείστε τα ντελικάτα αρώματα από σανταλόξυλο, κεχριμπάρι, γιασεμί, βανίλια, κ.α. και ανακαλύψτε ένα από τα πιο ενημερωμένα αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης.

Εκλεκτά αποστάγματα λουλουδιών, ξύλων, βοτάνων και φυτών δημιουργούν αρώματα που υπόσχονται να σας τυλίξουν σε ένα υπέροχο και μοναδικό πέπλο ευωδίας.

Ακαταμάχητα ανδρικά αρώματα και εμπνευσμένα γυναικεία, που αναστατώνουν τις αισθήσεις σας. Κλασικά και νέα αρώματα που ξυπνούν αναμνήσεις και αρώματα πολυτελείας με προσωπικότητα και διάρκεια.

Η μυρωδιά είναι το αποτύπωμα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα μας γι’ αυτό και στο Ιxos Cosmetics εξασφαλίζουν τη διάρκεια και την ποιότητα στα προϊόντα τους.

Απευθύνεται σε όλους αυτούς που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και πιο premium, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν ένα πολύ πιο οικονομικό άρωμα υψηλής ποιότητας.

Στο Ixos Cosmetics θα βρείτε: Xύμα αρώματα κάθε τύπου | Aιθέρια έλαια – essenses |Έλαια βάσης & βουτύρου (oil convection & butter) | για τις γυναίκες, αμυγδαλέλαιο με το άρωμα σας | για τους άνδρες, after save balsame με το άρωμα σας.

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 21, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 111347

L' AMOUR COSMETICS

lamour-cosmetics.jpg

Το L’Amour Cosmetics αποτελεί ένα από τα πιο ενημερωμένα καταστήματα αρωμάτων τύπου, με ένα δυναμικό team που δεν σταματά στιγμή να ψάχνει όλες τις καινούριες κυκλοφορίες, για να μας τις προσφέρει στα πανέμορφα μπουκαλάκια του.

Οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 2020, όταν οι ιδιοκτήτες του, με μπόλικο μεράκι και όρεξη, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση αρωμάτων τύπου, καταφέρνοντας αυτή τη στιγμή να είναι από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά του Ευόσμου στην κατηγορία του.

Η εισαγωγή των αρωμάτων γίνεται από τη Γαλλία, ενώ η ποιότητά τους είναι κορυφαία στο είδος τους, πράγμα που καταλαβαίνει κανείς εύκολα ήδη από την πρώτη φορά που θα αποκτήσει το άρωμά του από το L’Amour Cosmetics.

Είναι η διάρκειά τους, η έντασή τους, η πιστότητά τους, είναι ο λόγος που θα σε σταματούν στον δρόμο για να σε ρωτήσουν από πού προμηθεύτηκες αυτό το μεθυστικό άρωμα…

Και αν ακόμη βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού αρώματος, στο L’Amour Cosmetics οι επιλογές σου είναι… ατελείωτες, καθώς θα βρεις περισσότερους από 700 (!) κωδικούς αρωμάτων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μακεδονομάχων 4, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 756600

SUENO AROMA

sueno-aroma.jpg

Το Sueño Aroma στη Νεάπολη είναι ένα καινοτόμο κατάστημα, που συνδυάζει το άρωμα με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, αλλά και προσωπικού στιλ. Το όνομά του παραπέμπει σε «ονειρεμένο άρωμα» όμως διαθέτουν και μία ευρεία γκάμα καλλυντικών, δώρων και προσωπικής φροντίδας.

Η καταρτισμένη ομάδα του Sueño Aroma, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες σου και προτείνει τα ιδανικά προϊόντα, μέσα από μία επιλεγμένη συλλογή για γυναίκες, άνδρες, παιδιά κι εφήβους. Ιδιαίτερα, ξεχωριστά προϊόντα περιποίησης, που αναδεικνύουν την μοναδική ομορφιά και την προσωπικότητα του καθενός μας.

Στο Sueño Aroma θα βρεις μία τεράστια ποικιλία αρωμάτων «τύπου», αλλά και δικής τους παρασκευής. Εδώ, αγαπάνε το άρωμα γιατί όπως λένε, είναι μια ομορφιά που δεν μπορείς να τη δεις μεν, αλλά να την αισθανθείς με μια από τις πέντε σου αισθήσεις. Τα πιο όμορφα πράγματα δεν τα βλέπουμε αλλά τα αισθανόμαστε.

Η εικόνα δεν καθορίζει την ομορφιά για το Sueño Aroma. Κάποια από τα πιο όμορφα πράματα στη ζωή, όπως η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση είναι πράγματα άυλα, που δεν τα βλέπεις, όπως ακριβώς και το άρωμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 062302

ΑΡΩΜΑΓΕΙΑ

-YBFXV.jpg

Το αρωματοπωλείο «Αρωμαγεία» έχει κάνει τη δική του επιτυχημένη πορεία στον χώρο του αρώματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς ήδη από το 2013 μας προσφέρει κορυφαία ποιότητα αρωμάτων τύπου, για γυναίκες και άνδρες, που δύσκολα αποχωριζόμαστε!

Στο κατάστημα «Αρωμαγεία» δεν θα βρεις τις λεγόμενες «κολόνιες», αλλά Eau de Parfum, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για την ποιότητα και τη διάρκεια του αρώματος.

Αρχικά, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερους από 250 κωδικούς αρωμάτων. Φυσικά, το να δοκιμάσεις όλα αυτά τα αρώματα είναι δύσκολο, ωστόσο το team του καταστήματος θα σε κατευθύνει κατάλληλα, με βάση τις προτιμήσεις, αλλά και τις «νότες» του δέρματός σου.

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη γκάμα γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων αποκλειστικά από τη Γαλλία, τύπου επώνυμων οίκων – όλα Eau de Parfum.

Αυτό που κάνει τα αρώματα στην «Αρωμαγεία» να ξεχωρίζουν είναι η πιστότητα, η διάρκεια, αλλά και η ποιότητα της essanceστο μπουκαλάκι σου, η προσθήκη της οποίας κάνει το άρωμα πιο δυνατό και έντονο! Δείτε περισσότερα..

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 140
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 242129

ΑΡΩΜΑΤΑΚΙ EXPERIENCE

-NhXJ9.jpg

Το Αρωματάκι έκλεισε αισίως φέτος τα 11 χρόνια λειτουργίας…11 χρόνια γεμάτα όμορφες ευωδίες, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χύμα αρωμάτων που μας προσφέρει αδιαλείπτως!

Ανοίγοντας τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2011, το team του έθεσαν ως στόχο να μη συμβιβαστούν ποτέ με πρώτη ύλη που δεν θα ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που έθεσαν και με γνώμονα αυτό, έχτισαν τη δική τους στρατηγική στην αγορά του αρώματος.

Ο χρόνος και η σκληρή δουλειά τους δικαίωσαν, καθώς πλέον το Αρωματάκι μετρά συνολικά τρία καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Δράμα, Χαλκίδα).

Το Αρωματάκι έχει πλέον τη δική του φήμη στα αρώματα τύπου, για γυναίκες, αλλά και για άνδρες, όλα τους γαλλικής προέλευσης και κυρίως, εξαιρετικής ποιότητας.

Ένα από τα βασικά σημεία που υπήρξε εστίαση στο κατάστημα είναι οι τιμές του να είναι οικονομικές, να κυμαίνονται δηλαδή – καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των δύσκολων για την οικονομία ετών – σε φιλικά προς το κοινό του του επίπεδα, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που τους επιλέγουν πλέον με κλειστά μάτια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση – Τηλέφωνα επικοινωνίας: (1) Θεσσαλονίκη: Λ. Στρατού 52315 313700/ (2) Δράμα: Ζερβού 3925213 00533/ (3) Χαλκίδα: Αβάντων 3722213 04887

ΔΡΟΜΟΙ ΑΡΩΜΑΤΟΣ

aromatos.jpg

Το κατάστημα «Δρόμοι Αρώματος» άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2011 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, καθώς πίσω από αυτό τον χώρο-κόσμημα βρίσκονται οι Στέλλα και Έλενα Πίπιλα – μητέρα και κόρη.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει αυτά τα 11 χρόνια να χτίσουν τη δική τους φήμη στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων σε όλη την πόλη και όχι άδικα, καθώς φροντίζουν να μας προσφέρουν αποκλειστικά γαλλικά αρώματα, κορυφαίας ποιότητας.

Ένα από τα σημεία που κάνουν τους «Δρόμους Αρώματος» να ξεχωρίζουν είναι η εντυπωσιακή διάρκεια των αρωμάτων του, με ένταση που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το εσάνς που θα προστεθεί σε αυτά.

Όσο απλή κι αν ακούγεται μία τέτοια διαδικασία σίγουρα δεν είναι, καθώς θέλει τη δική της τέχνη – μία τέχνη που οι «Δρόμοι Αρώματος» γνωρίζουν καλά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρ. Μακρυγιάννη 21, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 601714


















Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μία κυρίαρχη τάση στην αγορά προς τα αρώματα τύπου, επώνυμων brands, που αποτελούν πλέον μία εξαιρετική αρωματικά λύση τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άνδρα.

Από τη μία πλευρά η οικονομικότερη τους τιμή και από την άλλη η διαρκής βελτίωση της ποιότητας τους με την πορεία των ετών, οδηγούν σήμερα όλο και περισσότερους στη συγκεκριμένη επιλογή για την αναζήτηση του αρώματος τους.

9 από τις καλύτερες τέτοιες επιχειρήσεις Αρωματοπωλείων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είναι οι ακόλουθες. Γνώρισε τες και επίλεξε την καλύτερη για τις δικές αρωματικές επιθυμίες.

AROMA VANILLA

aroma-vanilla.jpg

Το Aroma Vanilla στις Συκιές ξεχειλίζει μυρωδιές και φινέτσα. Αρώματα γλυκά, πικάντικα, δροσερά, λουλουδάτα, ελαφριά, έντονα… όλα βρίσκονται εδώ και ζωντανεύουν όχι μόνο την όσφρηση, αλλά όλες τις αισθήσεις.

Ανακάλυψε τα καλύτερα αρώματα τύπου με έξτρα ενίσχυση και μεγάλη διάρκεια. Η ευρεία γκάμα αρωμάτων περιλαμβάνει λεβάντα, βερβένα, νερολί και νότες λουλουδιών που ταιριάζουν σε διαφορετικά στυλ και προσωπικότητες, πάντα με μια μοναδική πινελιά που ενσαρκώνει τη μαγευτική ατμόσφαιρα του κάθε αρώματος.

Τα πολυτελή αρώματα τύπου, τόσο για γυναίκες, όσο και για άνδρες, γίνονται και συναρπαστικά αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, body mist και after shave.

Στο Aroma Vanilla, εκτός από τα αρώματα, θα βρεις και μία μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, για σένα ή για δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλα ατσάλινα και υποαλλεργικά, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα. Κοσμήματα από γνωστές εταιρίες, με εγγύηση ποιότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Α. Παπανδρέου 164, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 611100

AROME DE LACORTE

arome-de-lacorte.jpg

Το Arôme de Lacorte είναι καινούρια προσθήκη στην αγορά των αρωμάτων τύπου, καθώς οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022, ωστόσο η κορυφαία ποιότητά του έχει κερδίσει ήδη τις προτιμήσεις πολλών από εμάς.

Αν έχεις ασχοληθεί με αρώματα τύπου, σίγουρα θα ξέρεις ότι το να επιτευχθεί η μυρωδιά του εκάστοτε αρώματος θέλει μαεστρία, ιδιαίτερες γνώσεις και είναι μία διαδικασία διόλου εύκολη.

Το Arôme de Lacorte έχει καταφέρει να πετύχει αυτόν τον δύσκολο στόχο, καθώς έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά την εταιρεία από την οποία προμηθεύεται τα αρώματά του, η οποία είναι από τις πιο παλιές και πιο ποιοτικές στον χώρο, με εισαγωγή πρώτων υλών από την Γαλλία.

Βέβαια, η «τέχνη» του αρώματος δεν σταματά εκεί, καθώς η ομάδα του φροντίζει να υπάρχει στο άρωμά σου η κατάλληλη ποσότητα εσάνς, προκειμένου να ρυθμιστεί η ένταση και η διάρκειά του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 108, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 024966

CHIC LA BEAUTE

chic-la-beaute.jpg

Το άρωμα που επιλέγουμε αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία προσωπική «σφραγίδα» που μένει ανεξίτηλη στην οσφρητική μνήμη των γύρω μας και μας ξεχωρίζει.

Μέσα από το άρωμά μας αναδύεται η προσωπικότητά μας, λένε, καθώς μέσα από τους τόνους, τις εντάσεις, την οξύτητά του αφήνουμε το στίγμα μας.

Πέραν αυτού, αποτελεί σίγουρα και ένα δυνατό «όπλο» γοητείας, όταν βρίσκεις το άρωμα που σε χαρακτηρίζει και ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα.

Η επιλογή πολλές φορές είναι δύσκολη, όχι όμως πάντα. Στο Chic la Beaute τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα για εμάς, καθώς το έμπειρο team του είναι εκεί για να μας βοηθήσει και να μας κατευθύνει στην επιλογή του ιδανικού αρώματος (ή και αρωμάτων), φροντίζοντας να μη μπερδευτούμε από το πλήθος των επιλογών που μας παρέχει.

Στο Chic la Beaute θα βρεις πλήθος αρωμάτων τύπου, που θα σε ενθουσιάσουν με την πιστότητά τους, αλλά και τη διάρκειά τους. Άλλωστε, οι κριτικές των πελατών μιλάνε από μόνες τους, καθώς αναφέρουν πως η πιστότητα φτάνει στο 99%! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 126, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982095882

IXOS COSMETICS

ixos.jpg

Εξαιρετικά αρώματα για όσους αγαπούν τους εαυτούς τους σε ένα πανέμορφο μαγαζί στην Αγίας Σοφίας.

Το Ixos Cosmetics έρχεται να ταξιδέψει τις αισθήσεις σας σε ένα κόσμο αρωματικό και μεθυστικό. Ακολουθείστε τα ντελικάτα αρώματα από σανταλόξυλο, κεχριμπάρι, γιασεμί, βανίλια, κ.α. και ανακαλύψτε ένα από τα πιο ενημερωμένα αρωματοπωλεία της Θεσσαλονίκης.

Εκλεκτά αποστάγματα λουλουδιών, ξύλων, βοτάνων και φυτών δημιουργούν αρώματα που υπόσχονται να σας τυλίξουν σε ένα υπέροχο και μοναδικό πέπλο ευωδίας.

Ακαταμάχητα ανδρικά αρώματα και εμπνευσμένα γυναικεία, που αναστατώνουν τις αισθήσεις σας. Κλασικά και νέα αρώματα που ξυπνούν αναμνήσεις και αρώματα πολυτελείας με προσωπικότητα και διάρκεια.

Η μυρωδιά είναι το αποτύπωμα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα μας γι’ αυτό και στο Ιxos Cosmetics εξασφαλίζουν τη διάρκεια και την ποιότητα στα προϊόντα τους.

Απευθύνεται σε όλους αυτούς που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο και πιο premium, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν ένα πολύ πιο οικονομικό άρωμα υψηλής ποιότητας.

Στο Ixos Cosmetics θα βρείτε: Xύμα αρώματα κάθε τύπου | Aιθέρια έλαια – essenses |Έλαια βάσης & βουτύρου (oil convection & butter) | για τις γυναίκες, αμυγδαλέλαιο με το άρωμα σας | για τους άνδρες, after save balsame με το άρωμα σας.

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 21, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 111347

L' AMOUR COSMETICS

lamour-cosmetics.jpg

Το L’Amour Cosmetics αποτελεί ένα από τα πιο ενημερωμένα καταστήματα αρωμάτων τύπου, με ένα δυναμικό team που δεν σταματά στιγμή να ψάχνει όλες τις καινούριες κυκλοφορίες, για να μας τις προσφέρει στα πανέμορφα μπουκαλάκια του.

Οι πόρτες του άνοιξαν για πρώτη φορά τον Οκτώβρη του 2020, όταν οι ιδιοκτήτες του, με μπόλικο μεράκι και όρεξη, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση αρωμάτων τύπου, καταφέρνοντας αυτή τη στιγμή να είναι από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά του Ευόσμου στην κατηγορία του.

Η εισαγωγή των αρωμάτων γίνεται από τη Γαλλία, ενώ η ποιότητά τους είναι κορυφαία στο είδος τους, πράγμα που καταλαβαίνει κανείς εύκολα ήδη από την πρώτη φορά που θα αποκτήσει το άρωμά του από το L’Amour Cosmetics.

Είναι η διάρκειά τους, η έντασή τους, η πιστότητά τους, είναι ο λόγος που θα σε σταματούν στον δρόμο για να σε ρωτήσουν από πού προμηθεύτηκες αυτό το μεθυστικό άρωμα…

Και αν ακόμη βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού αρώματος, στο L’Amour Cosmetics οι επιλογές σου είναι… ατελείωτες, καθώς θα βρεις περισσότερους από 700 (!) κωδικούς αρωμάτων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μακεδονομάχων 4, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 756600

SUENO AROMA

sueno-aroma.jpg

Το Sueño Aroma στη Νεάπολη είναι ένα καινοτόμο κατάστημα, που συνδυάζει το άρωμα με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, αλλά και προσωπικού στιλ. Το όνομά του παραπέμπει σε «ονειρεμένο άρωμα» όμως διαθέτουν και μία ευρεία γκάμα καλλυντικών, δώρων και προσωπικής φροντίδας.

Η καταρτισμένη ομάδα του Sueño Aroma, ακούει προσεκτικά τις ανάγκες σου και προτείνει τα ιδανικά προϊόντα, μέσα από μία επιλεγμένη συλλογή για γυναίκες, άνδρες, παιδιά κι εφήβους. Ιδιαίτερα, ξεχωριστά προϊόντα περιποίησης, που αναδεικνύουν την μοναδική ομορφιά και την προσωπικότητα του καθενός μας.

Στο Sueño Aroma θα βρεις μία τεράστια ποικιλία αρωμάτων «τύπου», αλλά και δικής τους παρασκευής. Εδώ, αγαπάνε το άρωμα γιατί όπως λένε, είναι μια ομορφιά που δεν μπορείς να τη δεις μεν, αλλά να την αισθανθείς με μια από τις πέντε σου αισθήσεις. Τα πιο όμορφα πράγματα δεν τα βλέπουμε αλλά τα αισθανόμαστε.

Η εικόνα δεν καθορίζει την ομορφιά για το Sueño Aroma. Κάποια από τα πιο όμορφα πράματα στη ζωή, όπως η αγάπη, η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση είναι πράγματα άυλα, που δεν τα βλέπεις, όπως ακριβώς και το άρωμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 062302

ΑΡΩΜΑΓΕΙΑ

-YBFXV.jpg

Το αρωματοπωλείο «Αρωμαγεία» έχει κάνει τη δική του επιτυχημένη πορεία στον χώρο του αρώματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς ήδη από το 2013 μας προσφέρει κορυφαία ποιότητα αρωμάτων τύπου, για γυναίκες και άνδρες, που δύσκολα αποχωριζόμαστε!

Στο κατάστημα «Αρωμαγεία» δεν θα βρεις τις λεγόμενες «κολόνιες», αλλά Eau de Parfum, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για την ποιότητα και τη διάρκεια του αρώματος.

Αρχικά, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερους από 250 κωδικούς αρωμάτων. Φυσικά, το να δοκιμάσεις όλα αυτά τα αρώματα είναι δύσκολο, ωστόσο το team του καταστήματος θα σε κατευθύνει κατάλληλα, με βάση τις προτιμήσεις, αλλά και τις «νότες» του δέρματός σου.

Εδώ θα βρεις μία μεγάλη γκάμα γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων αποκλειστικά από τη Γαλλία, τύπου επώνυμων οίκων – όλα Eau de Parfum.

Αυτό που κάνει τα αρώματα στην «Αρωμαγεία» να ξεχωρίζουν είναι η πιστότητα, η διάρκεια, αλλά και η ποιότητα της essanceστο μπουκαλάκι σου, η προσθήκη της οποίας κάνει το άρωμα πιο δυνατό και έντονο! Δείτε περισσότερα..

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 140
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 242129

ΑΡΩΜΑΤΑΚΙ EXPERIENCE

-NhXJ9.jpg

Το Αρωματάκι έκλεισε αισίως φέτος τα 11 χρόνια λειτουργίας…11 χρόνια γεμάτα όμορφες ευωδίες, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία χύμα αρωμάτων που μας προσφέρει αδιαλείπτως!

Ανοίγοντας τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2011, το team του έθεσαν ως στόχο να μη συμβιβαστούν ποτέ με πρώτη ύλη που δεν θα ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που έθεσαν και με γνώμονα αυτό, έχτισαν τη δική τους στρατηγική στην αγορά του αρώματος.

Ο χρόνος και η σκληρή δουλειά τους δικαίωσαν, καθώς πλέον το Αρωματάκι μετρά συνολικά τρία καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Δράμα, Χαλκίδα).

Το Αρωματάκι έχει πλέον τη δική του φήμη στα αρώματα τύπου, για γυναίκες, αλλά και για άνδρες, όλα τους γαλλικής προέλευσης και κυρίως, εξαιρετικής ποιότητας.

Ένα από τα βασικά σημεία που υπήρξε εστίαση στο κατάστημα είναι οι τιμές του να είναι οικονομικές, να κυμαίνονται δηλαδή – καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των δύσκολων για την οικονομία ετών – σε φιλικά προς το κοινό του του επίπεδα, δείχνοντας έμπρακτα την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του σε όλους εκείνους που τους επιλέγουν πλέον με κλειστά μάτια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση – Τηλέφωνα επικοινωνίας: (1) Θεσσαλονίκη: Λ. Στρατού 52315 313700/ (2) Δράμα: Ζερβού 3925213 00533/ (3) Χαλκίδα: Αβάντων 3722213 04887

ΔΡΟΜΟΙ ΑΡΩΜΑΤΟΣ

aromatos.jpg

Το κατάστημα «Δρόμοι Αρώματος» άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2011 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, καθώς πίσω από αυτό τον χώρο-κόσμημα βρίσκονται οι Στέλλα και Έλενα Πίπιλα – μητέρα και κόρη.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει αυτά τα 11 χρόνια να χτίσουν τη δική τους φήμη στον μαγικό κόσμο των αρωμάτων σε όλη την πόλη και όχι άδικα, καθώς φροντίζουν να μας προσφέρουν αποκλειστικά γαλλικά αρώματα, κορυφαίας ποιότητας.

Ένα από τα σημεία που κάνουν τους «Δρόμους Αρώματος» να ξεχωρίζουν είναι η εντυπωσιακή διάρκεια των αρωμάτων του, με ένταση που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το εσάνς που θα προστεθεί σε αυτά.

Όσο απλή κι αν ακούγεται μία τέτοια διαδικασία σίγουρα δεν είναι, καθώς θέλει τη δική της τέχνη – μία τέχνη που οι «Δρόμοι Αρώματος» γνωρίζουν καλά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρ. Μακρυγιάννη 21, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 601714


















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία