Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι

Αφιέρωμα - Σωστή διατροφή και Δίαιτα: Γνωρίστε 9 επιλεγμένους διαιτολόγους - διατροφολόγους της Θεσσαλονίκης

Για τη συστηματική μείωση του σωματικού βάρους και τη σωστή διατροφική λειτουργία μας

 29/05/2023 11:30

Αφιέρωμα - Σωστή διατροφή και Δίαιτα: Γνωρίστε 9 επιλεγμένους διαιτολόγους - διατροφολόγους της Θεσσαλονίκης

Οι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι έχουν ως αποστολή να εξετάζουν και να διαμορφώνουν μαζί μας τους κανόνες της σωστής ανθρώπινης διατροφής.

Στη σύγχρονη εποχή τα περιστατικά που αφορούν στη συστηματική μείωση του σωματικού βάρους και τη σωστή διατροφική λειτουργία μας, ποικίλουν και μπορεί να αφορούν μία σειρά αναγκών μας.

Από τη μείωση του λίπους, τη διατροφική διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη, των καρδιαγγειακών νοσημάτων, της παχυσαρκίας έως τα τεστ τροφικής δυσανεξίας. Όπως επίσης προγράμματα διατροφής για ειδικές ομάδες όπως εγκυμοσύνη, θηλασμός, αθλητές, δίαιτα για παιδιά, δίαιτα online και όχι μόνο.

Η καλύτερη επιλογή λοιπόν, για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ανάγκες μας, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή αλλά και τη συμβολή ενός διαιτολόγου – διατροφολόγου που θα συνδράμει κατάλληλα στη διαμόρφωση του νέου διατροφικού πλάνου μας, για να πετύχουμε τα επιθυμητά για εμάς αποτελέσματα.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν, 9 επιλεγμένους διαιτολόγους – διατροφολόγους στην Θεσσαλονίκη και ας ξεκινήσουμε την αναζήτηση της καταλληλότερης επιλογής μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Χρύσα Καρεσίου

karesioy-1.jpg

Η Χρύσα Καρεσίου είναι η διατροφολόγος, η οποία άνοιξε τον δρόμο στον τομέα της διαιτολογίας και κατάφερε να πείσει τους ασθενείς-διαιτώμενους της ότι η τροφή έχει τεράστια δύναμη, αφού μπορεί να ρυθμίσει και να θεραπεύσει διατροφοεξαρτώμενες παθήσεις. Δεν ασχολείται μόνο με την ρύθμιση του σωματικού βάρους, αλλά κυρίως σκοπός της είναι η διατροφική εκπαίδευση του κάθε ατόμου . Μέσα από αυτή την διατροφική εκπαίδευση ο διαιτώμενος καταφέρνει να ρυθμίζει το βάρος του απόλυτα υγιεινά και να το σταθεροποιεί. Η ίδια υποστηρίζει ότι ο έμπειρος διατροφολόγος είναι αυτός ο οποίος θα πετύχει την μη επαναπρόσληψη του απολεσθέντος βάρους. Τα άτομα τα οποία συνεργάστηκαν μαζί της μας διαβεβαιώνουν ότι τους άλλαξε τη ζωή. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κομνηνών 49, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 443050

Βίκυ Παπαδοπούλου

viki1.jpg

Στο διαιτολογικό γραφείο της Βίκυς Παπαδοπούλου, δεν θα βρείτε απλά συμβουλές διατροφής, αλλά έναν άνθρωπο που στέκεται δίπλα σας σε όλη τη δύσκολη διαδρομή μέχρι την επίτευξη του στόχου σας. Η Βίκυ Παπαδοπούλου είναι μία πιστοποιημένη health coach, που σας παρέχει το χρόνο και την προσοχή που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε συνεπή αλλαγή και άρα βελτίωση ποιότητας ζωής. Η φιλοσοφία της είναι ότι για να αλλάξει ο τρόπος διατροφής πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης και οι συνήθειες και αυτό χρειάζεται την κατάλληλη καθοδήγηση.

Το διαιτολογικό γραφείο της Βίκυς Παπαδοπούλου βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Εδώ και 16 χρόνια παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες διατροφής, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα της επιστήμης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Π. Πατρών Γερμανού 24, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 858686

Βιργινία Παπαεμμανουήλ – Κέντρο Διατροφικής Ισορροπίας «Διά Τροφήν»

papaemmanoyil-1.jpg

Η Βιργινία Παπαεμμανουήλ είναι μία από τις κορυφαίες κλινικές διαιτολόγους στη Θεσσαλονίκη, με φήμη που έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της πόλης, καθώς με τις γνώσεις, τη θετικότητα, την αμεσότητα, τη φιλική προσέγγιση και την καθοδήγηση που προσφέρει έχει αλλάξει τη ζωή πολλών από εμάς. Η Βιργινία Παπαεμμανουήλ αποφοίτησε από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, ενώ η συστηματική επιστημονική επιμόρφωση σε θέματα Κλινικής Διαιτολογίας και Διατροφής, αποτελεί συνεχή επαγγελματικό της στόχο.

Συνομιλώντας μαζί της θα νιώσετε να καταρρέουν μέσα σας διατροφικοί «μύθοι» πολλών ετών, ενώ θα αισθανθείτε μία πραγματική ανακούφιση, εξαιτίας της οπτικής της πάνω στη διατροφή. Εδώ θα βιώσετε μία πλήρη απενοχοποίηση πολλών αγαπημένων σας τροφών, έχοντας πάντα βέβαια ως πυξίδα το μέτρο και την ισορροπία.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνει να αλλάξει, πραγματικά, ζωές, με την ίδια να σημειώνει πως «η διατροφή μας αντικατοπτρίζει τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική μας υγεία»… Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 111, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 288411

Ειρήνη Κοντοπίδου – ΑδυνατίΖΩ

kontopidoy1.jpg

Η σωστή διατροφή αποτελεί πλέον βασική ανάγκη για ολοένα και περισσότερο κόσμο. Έχει πάψει να είναι συνυφασμένη αποκλειστικά με την απώλεια βάρους. Μία ισορροπημένη διατροφή και λίγη άσκηση είναι το κλειδί για μια καλύτερης ποιότητας ζωή.

Η Ειρήνη Κοντοπίδου, ως έμπειρη κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος είναι η κατάλληλη επαγγελματίας υγείας για να σε κατευθύνει και να σου υποδείξει ένα πρόγραμμα διατροφής που να ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες.

Η Ειρήνη Κοντοπίδου φοίτησε στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο τμήμα Χημείας στο ΠΜΣ «Επιστήμη Τροφίμων και διατροφή» με ειδίκευση στη «Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων». Η μεταπτυχιακή της διατριβή ήταν πάνω στις υπηρεσίες σίτισης των ελληνικών δημόσιων νοσοκομείων και στο σύστημα HACCP.

Η διδακτορική της διατριβή εκπονείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Μαιευτικής με αντικείμενο “Εγκυμοσύνη και μέτρηση βιομαρτύρων οξειδωτικού στρες”.

Διαθέτει εμπειρία άνω των 15 ετών, τόσο στο ιδιωτικό της γραφείο αλλά και ως επιστημονικός συνεργάτης κέντρων ευεξίας και ιατρικών κέντρων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 232, Άνω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 929494

Έλενα Πάτρα

patra1.jpg

Η Έλενα Πάτρα με βαθιά γνώση της επιστήμης της και πολυετή εμπειρία, προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες αντιμετώπισης κάθε προβλήματος σχετιζόμενο με τη διατροφική υποστήριξη. Είτε βρίσκεστε σε μία συγκεκριμένη συνθήκη που απαιτεί ιδιαίτερες διατροφικές συμβουλές, είτε παλεύετε με χρόνια νοσήματα και δυσκολία διαχείρισης τους βάρους σας, εδώ θα βρείτε μία συνολική αντιμετώπιση απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις εκάστοτε ανάγκες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αδριανουπόλεως 12, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 420335

Αθανάσιος Τσιούδας - Διατροφική Αγωγή

tsioudas1.jpg

Σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο διατροφικής υποστήριξης “Διατροφική Αγωγή”, ο διατροφολόγος – διαιτολόγος, Αθανάσιος Τσιούδας και η ομάδα του σας υποδέχονται για να σας καθοδηγήσουν να χτίσετε πιο υγιεινές συνήθειες, όχι μόνο στη διατροφή σας, αλλά και στην καθημερινότητά σας γενικότερα. Η διατροφική αγωγή, άλλωστε, αφορά στην εκμάθηση ενός ισορροπημένου διατροφικά τρόπου ζωής.

Ένα πρόγραμμα διατροφής συνδέεται άμεσα και με τη συμβουλευτική αλλά και τη διαμόρφωση της κατάλληλης διατροφικής συμπεριφοράς, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ξεχωριστά διατροφικά χαρακτηριστικά, άρα και χρειάζεται μία εξατομικευμένη προσέγγιση, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στους στόχους του.

Το γραφείο του Αθανάσιου Τσιούδα, για πάνω από 10 χρόνια, παρέχει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών υψηλής τεχνογνωσίας, δίνοντας λύσεις όχι μόνο στις κλασικές περιπτώσεις παχυσαρκίας αλλά και στις βρεφικές/παιδικές και εφηβικές διατροφικές διαταραχές, ενώ παράλληλα παρέχει ειδικά διαιτολόγια κλινικής και αθλητικής διατροφής. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καλαποθάκη 10, Θεσσαλονίκη / Εθνικής Αντιστάσεως 74 & Αίαντος, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 286782

Ιωάννης Κυρτόπουλος

kirtopoylos1.jpg

Ο Ιωάννης Κυρτόπουλος είναι ένας νέος επιστήμονας, που διατηρεί το γραφείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέσα από τις γνώσεις και την κατάρτισή του, παρέχει διαιτολογικές και διατροφικές συμβουλές.

Ο στόχος που έχει θέσει είναι να βοηθήσει στη υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής που θα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής, η ανάπτυξη μιας υγιούς σχέσης με την τροφή και η προαγωγή τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας και ευεξίας, με ποικιλία τροφίμων χωρίς περιορισμούς και στερήσεις. Βρίσκεται πάντα δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς σας, με συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη σε όλα τα στάδια της πορείας προς την επίτευξη των στόχων σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εγνατίας 63, Κέντρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2311 823959, 6948624923

Μάλαμας Σωτηρίου

sotirioy-1.jpg

Το ότι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία, είναι γεγονός και πλέον ευρέως γνωστό. Όπως είχε πει κι ο Ιπποκράτης: «φάρμακο ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας».

Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Μάλαμας Σωτηρίου έχει όλες τις γνώσεις και την εμπειρία για να σχεδιάσετε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Ο Μάλαμας Σωτηρίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και απέκτησε το βασικό του πτυχίο στην επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης της Σκωτίας στη Διατροφή του Ανθρώπου με ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή.

Από το 2009 διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις διατροφής για άτομα κάθε ηλικίας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πλάτωνος 29, Κέντρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 269705

Άννα Κωνσταντινίδου – nutrIDeal

nutrideal-1.jpg

Στο επιστημονικό κέντρο εξατομικευμένης διατροφής nutrIDeal που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γνώμονας είναι η διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου, που τον χαρακτηρίζει διατροφικά και χρειάζεται μία συνολική αντιμετώπιση απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις εκάστοτε ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.

Η Βιολόγος-Διατροφολόγος Άννα Κωνσταντινίδου, πτυχιούχος Βιολογίας του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διατροφή, απέκτησε από νωρίς ισχυρό ενδιαφέρον για την επιστήμη της διατροφής και τον ανθρώπινο μεταβολισμό, γεγονός που την οδήγησε στη μετεκπαίδευσή της σε σχετικά ερευνητικά θέματα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, αποφοιτώντας από το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, αποκτώντας άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Διαιτολόγου-Διατροφολόγου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 17, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 269136






















Οι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι έχουν ως αποστολή να εξετάζουν και να διαμορφώνουν μαζί μας τους κανόνες της σωστής ανθρώπινης διατροφής.

Στη σύγχρονη εποχή τα περιστατικά που αφορούν στη συστηματική μείωση του σωματικού βάρους και τη σωστή διατροφική λειτουργία μας, ποικίλουν και μπορεί να αφορούν μία σειρά αναγκών μας.

Από τη μείωση του λίπους, τη διατροφική διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη, των καρδιαγγειακών νοσημάτων, της παχυσαρκίας έως τα τεστ τροφικής δυσανεξίας. Όπως επίσης προγράμματα διατροφής για ειδικές ομάδες όπως εγκυμοσύνη, θηλασμός, αθλητές, δίαιτα για παιδιά, δίαιτα online και όχι μόνο.

Η καλύτερη επιλογή λοιπόν, για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ανάγκες μας, είναι να ζητήσουμε τη συμβουλή αλλά και τη συμβολή ενός διαιτολόγου – διατροφολόγου που θα συνδράμει κατάλληλα στη διαμόρφωση του νέου διατροφικού πλάνου μας, για να πετύχουμε τα επιθυμητά για εμάς αποτελέσματα.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν, 9 επιλεγμένους διαιτολόγους – διατροφολόγους στην Θεσσαλονίκη και ας ξεκινήσουμε την αναζήτηση της καταλληλότερης επιλογής μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Χρύσα Καρεσίου

karesioy-1.jpg

Η Χρύσα Καρεσίου είναι η διατροφολόγος, η οποία άνοιξε τον δρόμο στον τομέα της διαιτολογίας και κατάφερε να πείσει τους ασθενείς-διαιτώμενους της ότι η τροφή έχει τεράστια δύναμη, αφού μπορεί να ρυθμίσει και να θεραπεύσει διατροφοεξαρτώμενες παθήσεις. Δεν ασχολείται μόνο με την ρύθμιση του σωματικού βάρους, αλλά κυρίως σκοπός της είναι η διατροφική εκπαίδευση του κάθε ατόμου . Μέσα από αυτή την διατροφική εκπαίδευση ο διαιτώμενος καταφέρνει να ρυθμίζει το βάρος του απόλυτα υγιεινά και να το σταθεροποιεί. Η ίδια υποστηρίζει ότι ο έμπειρος διατροφολόγος είναι αυτός ο οποίος θα πετύχει την μη επαναπρόσληψη του απολεσθέντος βάρους. Τα άτομα τα οποία συνεργάστηκαν μαζί της μας διαβεβαιώνουν ότι τους άλλαξε τη ζωή. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κομνηνών 49, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 443050

Βίκυ Παπαδοπούλου

viki1.jpg

Στο διαιτολογικό γραφείο της Βίκυς Παπαδοπούλου, δεν θα βρείτε απλά συμβουλές διατροφής, αλλά έναν άνθρωπο που στέκεται δίπλα σας σε όλη τη δύσκολη διαδρομή μέχρι την επίτευξη του στόχου σας. Η Βίκυ Παπαδοπούλου είναι μία πιστοποιημένη health coach, που σας παρέχει το χρόνο και την προσοχή που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε συνεπή αλλαγή και άρα βελτίωση ποιότητας ζωής. Η φιλοσοφία της είναι ότι για να αλλάξει ο τρόπος διατροφής πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης και οι συνήθειες και αυτό χρειάζεται την κατάλληλη καθοδήγηση.

Το διαιτολογικό γραφείο της Βίκυς Παπαδοπούλου βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Εδώ και 16 χρόνια παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες διατροφής, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα της επιστήμης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Π. Πατρών Γερμανού 24, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 858686

Βιργινία Παπαεμμανουήλ – Κέντρο Διατροφικής Ισορροπίας «Διά Τροφήν»

papaemmanoyil-1.jpg

Η Βιργινία Παπαεμμανουήλ είναι μία από τις κορυφαίες κλινικές διαιτολόγους στη Θεσσαλονίκη, με φήμη που έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της πόλης, καθώς με τις γνώσεις, τη θετικότητα, την αμεσότητα, τη φιλική προσέγγιση και την καθοδήγηση που προσφέρει έχει αλλάξει τη ζωή πολλών από εμάς. Η Βιργινία Παπαεμμανουήλ αποφοίτησε από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, ενώ η συστηματική επιστημονική επιμόρφωση σε θέματα Κλινικής Διαιτολογίας και Διατροφής, αποτελεί συνεχή επαγγελματικό της στόχο.

Συνομιλώντας μαζί της θα νιώσετε να καταρρέουν μέσα σας διατροφικοί «μύθοι» πολλών ετών, ενώ θα αισθανθείτε μία πραγματική ανακούφιση, εξαιτίας της οπτικής της πάνω στη διατροφή. Εδώ θα βιώσετε μία πλήρη απενοχοποίηση πολλών αγαπημένων σας τροφών, έχοντας πάντα βέβαια ως πυξίδα το μέτρο και την ισορροπία.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνει να αλλάξει, πραγματικά, ζωές, με την ίδια να σημειώνει πως «η διατροφή μας αντικατοπτρίζει τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική μας υγεία»… Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 111, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 288411

Ειρήνη Κοντοπίδου – ΑδυνατίΖΩ

kontopidoy1.jpg

Η σωστή διατροφή αποτελεί πλέον βασική ανάγκη για ολοένα και περισσότερο κόσμο. Έχει πάψει να είναι συνυφασμένη αποκλειστικά με την απώλεια βάρους. Μία ισορροπημένη διατροφή και λίγη άσκηση είναι το κλειδί για μια καλύτερης ποιότητας ζωή.

Η Ειρήνη Κοντοπίδου, ως έμπειρη κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος είναι η κατάλληλη επαγγελματίας υγείας για να σε κατευθύνει και να σου υποδείξει ένα πρόγραμμα διατροφής που να ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες.

Η Ειρήνη Κοντοπίδου φοίτησε στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές της, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο τμήμα Χημείας στο ΠΜΣ «Επιστήμη Τροφίμων και διατροφή» με ειδίκευση στη «Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων». Η μεταπτυχιακή της διατριβή ήταν πάνω στις υπηρεσίες σίτισης των ελληνικών δημόσιων νοσοκομείων και στο σύστημα HACCP.

Η διδακτορική της διατριβή εκπονείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Μαιευτικής με αντικείμενο “Εγκυμοσύνη και μέτρηση βιομαρτύρων οξειδωτικού στρες”.

Διαθέτει εμπειρία άνω των 15 ετών, τόσο στο ιδιωτικό της γραφείο αλλά και ως επιστημονικός συνεργάτης κέντρων ευεξίας και ιατρικών κέντρων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 232, Άνω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 929494

Έλενα Πάτρα

patra1.jpg

Η Έλενα Πάτρα με βαθιά γνώση της επιστήμης της και πολυετή εμπειρία, προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες αντιμετώπισης κάθε προβλήματος σχετιζόμενο με τη διατροφική υποστήριξη. Είτε βρίσκεστε σε μία συγκεκριμένη συνθήκη που απαιτεί ιδιαίτερες διατροφικές συμβουλές, είτε παλεύετε με χρόνια νοσήματα και δυσκολία διαχείρισης τους βάρους σας, εδώ θα βρείτε μία συνολική αντιμετώπιση απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις εκάστοτε ανάγκες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αδριανουπόλεως 12, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 420335

Αθανάσιος Τσιούδας - Διατροφική Αγωγή

tsioudas1.jpg

Σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο διατροφικής υποστήριξης “Διατροφική Αγωγή”, ο διατροφολόγος – διαιτολόγος, Αθανάσιος Τσιούδας και η ομάδα του σας υποδέχονται για να σας καθοδηγήσουν να χτίσετε πιο υγιεινές συνήθειες, όχι μόνο στη διατροφή σας, αλλά και στην καθημερινότητά σας γενικότερα. Η διατροφική αγωγή, άλλωστε, αφορά στην εκμάθηση ενός ισορροπημένου διατροφικά τρόπου ζωής.

Ένα πρόγραμμα διατροφής συνδέεται άμεσα και με τη συμβουλευτική αλλά και τη διαμόρφωση της κατάλληλης διατροφικής συμπεριφοράς, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ξεχωριστά διατροφικά χαρακτηριστικά, άρα και χρειάζεται μία εξατομικευμένη προσέγγιση, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στους στόχους του.

Το γραφείο του Αθανάσιου Τσιούδα, για πάνω από 10 χρόνια, παρέχει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών υψηλής τεχνογνωσίας, δίνοντας λύσεις όχι μόνο στις κλασικές περιπτώσεις παχυσαρκίας αλλά και στις βρεφικές/παιδικές και εφηβικές διατροφικές διαταραχές, ενώ παράλληλα παρέχει ειδικά διαιτολόγια κλινικής και αθλητικής διατροφής. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καλαποθάκη 10, Θεσσαλονίκη / Εθνικής Αντιστάσεως 74 & Αίαντος, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 286782

Ιωάννης Κυρτόπουλος

kirtopoylos1.jpg

Ο Ιωάννης Κυρτόπουλος είναι ένας νέος επιστήμονας, που διατηρεί το γραφείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μέσα από τις γνώσεις και την κατάρτισή του, παρέχει διαιτολογικές και διατροφικές συμβουλές.

Ο στόχος που έχει θέσει είναι να βοηθήσει στη υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής που θα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής, η ανάπτυξη μιας υγιούς σχέσης με την τροφή και η προαγωγή τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας και ευεξίας, με ποικιλία τροφίμων χωρίς περιορισμούς και στερήσεις. Βρίσκεται πάντα δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς σας, με συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη σε όλα τα στάδια της πορείας προς την επίτευξη των στόχων σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εγνατίας 63, Κέντρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2311 823959, 6948624923

Μάλαμας Σωτηρίου

sotirioy-1.jpg

Το ότι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία, είναι γεγονός και πλέον ευρέως γνωστό. Όπως είχε πει κι ο Ιπποκράτης: «φάρμακο ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας».

Ο διαιτολόγος-διατροφολόγος Μάλαμας Σωτηρίου έχει όλες τις γνώσεις και την εμπειρία για να σχεδιάσετε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Ο Μάλαμας Σωτηρίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και απέκτησε το βασικό του πτυχίο στην επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης της Σκωτίας στη Διατροφή του Ανθρώπου με ειδίκευση στην Κλινική Διατροφή.

Από το 2009 διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις διατροφής για άτομα κάθε ηλικίας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πλάτωνος 29, Κέντρο
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 269705

Άννα Κωνσταντινίδου – nutrIDeal

nutrideal-1.jpg

Στο επιστημονικό κέντρο εξατομικευμένης διατροφής nutrIDeal που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, γνώμονας είναι η διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου, που τον χαρακτηρίζει διατροφικά και χρειάζεται μία συνολική αντιμετώπιση απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις εκάστοτε ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.

Η Βιολόγος-Διατροφολόγος Άννα Κωνσταντινίδου, πτυχιούχος Βιολογίας του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διατροφή, απέκτησε από νωρίς ισχυρό ενδιαφέρον για την επιστήμη της διατροφής και τον ανθρώπινο μεταβολισμό, γεγονός που την οδήγησε στη μετεκπαίδευσή της σε σχετικά ερευνητικά θέματα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, αποφοιτώντας από το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, αποκτώντας άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Διαιτολόγου-Διατροφολόγου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 17, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 269136






















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία