Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Shopping στην Ανατολική Θεσσαλονίκη - Ανακαλύψτε 8 από τα καλύτερα fashion spots για τις αγορές σας

Ένδυση, υπόδηση και κοσμήματα για μικρούς και μεγάλους

 27/06/2023 15:40

Αφιέρωμα: Shopping στην Ανατολική Θεσσαλονίκη - Ανακαλύψτε 8 από τα καλύτερα fashion spots για τις αγορές σας

To shopping είναι μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες μας. Είναι ψυχοθεραπεία, προσφέρει ανανέωση και καλύπτει ανάγκες μας, καθημερινές ή πιο επίσημες και σημαντικές.

Η Ανατολική Θεσσαλονίκη έχει τη δική της ταυτότητα στο shopping, με πολυάριθμες και εξαιρετικές προτάσεις για τις αγορές σας. Για γυναικεία, ανδρική και παιδική ένδυση, για υποδήματα για μεγάλους και μικρούς, για κοσμήματα… και όχι μόνο!

Εμείς αναζητήσαμε στη συγκεκριμένη αγορά, βρήκαμε και σας συστήνουμε να γνωρίσετε 8 από τα καλύτερα fashion spots για τις αγορές σας Ανατολικά.

Monreale | Ανδρική Ένδυση - Καλαμαριά

monreale1.jpg

Στην οδό Ιωάννη Πασαλίδη 91 στην Καλαμαριά, θα βρείτε το κατάστημα ανδρικής ένδυσης και υπόδησης Monreale. Εδώ και 14 χρόνια, από το 2009 όταν και πρωτοάνοιξε τις πόρτες της, η επιχείρηση πρωτοστατεί ανάμεσα στα κορυφαία καταστήματα ανδρικών ρούχων και επίσημων κουστουμιών στην πόλη.

Εδώ η αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση αναδεικνύονται σε κυρίαρχες προτεραιότητες. Με μία επίσκεψη σας στο Monreale θα ανακαλύψετε φινετσάτα ανδρικά ενδύματα αλλά και γαμπριάτικα κοστούμια όπως επίσης και ρούχα συνοδείας για τον κουμπάρο, τον πατέρα ή αδελφό σας. Κορυφαίας ποιότητας Ιταλικά υφάσματα υπογράφουν τόσο τα κοστούμια όσο και την πιο casual σειρά ρούχων.

Μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ και υποδήματα συμπληρώνουν τη συλλογή και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο μοντέρνες και κομψές εμφανίσες. Όλα τα είδη έχουν επιλεχθεί ένα προς ένα με απόλυτη επιμέλεια από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Το Monreale διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά από Ιταλικής προέλευσης γαμπριάτικα κοστούμια με εξαιρετική ποιότητα ραφής, όπως επίσης υποδήματα και αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Θα συναντήσετε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως κλασσικά μαύρα, navy ή λευκά. Αλλά και για όσους θέλετε ένα πιο εναλλακτικό ντύσιμο την ημέρα του γάμου σας, τα κοστούμια σε γήινες αποχρώσεις θα κερδίσουν αμέσως την προσοχή σας.

Τη γαμπριάτικη εμφάνιση συμπληρώνουν elegant λευκά πουκάμισα, γιλέκα σε χρώματα που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ και προσωπικότητα όπως επίσης γραβάτες ή παπιγιόν, πέτα αλλά και εντυπωσιακά μανικετόκουμπα. Φυσικά υπάρχει διαθέσιμη μία μεγάλη γκάμα παπουτσιών για να ολοκληρώσουν τα πιο εκθαμβωτικά γαμπριάτικα ντυσίματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννη Πασαλίδη 91, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 447467

Muratto | Γυναικεία Ένδυση - Τούμπα

muratto1.jpg

Ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ανατολικής Θράκης 50 στην Τούμπα, λειτουργεί το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Muratto. Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της Θεσσαλονίκης το 2010 και έκτοτε δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων, χαράσσοντας σταθερά τη δική του πορεία στη λιανική πώληση.

Η αγάπη και το πάθος για τη γυναικεία μόδα είναι ο βασικός παράγοντας που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία του καταστήματος. Κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων της μπουτίκ Muratto, είναι η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η εξαιρετική ραφή τους και φυσικά η αντοχή τους στο χρόνο. Διατηρώντας δική τους βιοτεχνία παραγωγής οι ιδιοκτήτες κατασκευάζουν οι ίδιοι, ένα μεγάλος μέρος των ενδυμάτων, τα οποία θα συναντήσετε ερχόμενοι στο κατάστημα.

Εδώ θα βρείτε γυναικεία ενδύματα κορυφαίας ποιότητας, ελληνικών αλλά και ιταλικών εταιρειών όπως επίσης και της ιδιωτικής ετικέτας κατασκευής Muratto. Με μία επίσκεψη σας στο κατάστημα θα ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα ρούχων, από casual και άνετα κομμάτια για τις καθημερινές σας εμφανίσεις έως και πιο επίσημα ενδύματα για ιδιαίτερες περιστάσεις, σε συνδυασμό με στυλάτα αξεσουάρ.

Τα ενδύματα και τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα επίσης και στο e-shop του καταστήματος www.muratto.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Στη μπουτίκ Muratto, το μεγαλείο της γυναικείας φινέτσας αναδεικνύεται μέσα από μία μεγάλη ποικιλία elegant ενδυμάτων, τα οποία είναι σχεδιασμένα για κάθε πτυχή της σύγχρονης γυναίκας. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, πάντα ενημερωμένη για τις παγκόσμιες τάσεις στον χώρο της μόδας, θα σας υποδεχτεί με χαμόγελο και μεράκι και θα σας βοηθήσει με στυλιστικές συμβουλές, ώστε να βρείτε τα outfit που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την προσωπικότητα και το στυλ σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανατολικής Θράκης 50, Τούμπα Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 913363

ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes | Παιδική Ένδυση - Τούμπα

kids-clothes1.jpg

Ανατολικά της Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 196, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων και βαπτιστικών ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes. Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδικά ρούχα, την καλή ποιότητα και το σεβασμό ως προς το κοινό της, η επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση προσφέρει από το 1988, κορυφαίας ποιότητας βρεφικά, παιδικά αλλά και εφηβικά ρουχαλάκια σε συνδυασμό με βαπτιστικά πακέτα.

Είτε θέλετε να ανανεώσετε τα καθημερινά βασικά είδη του παιδιού σας είτε πρόκειται να γίνετε νονός ή νονά, ερχόμενοι στο κατάστημα θα ανακαλύψετε καταπληκτικά χρώματα και αξιολάτρευτα σχέδια που ταιριάζουν στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Η μεγάλη γκάμα ενδυμάτων καλύπτει από βρεφικά 0 – 36 μηνών, παιδικά 2 – 9 ετών αλλά και εφηβικά 8 έως 16 ετών. Υπέροχα σχέδια σε ρούχα για τις καθημερινές ανάγκες και βόλτες των παιδιών αλλά και πιο επίσημα, υπάρχουν διαθέσιμα σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και γραμμών.

Στον επάνω όροφο του καταστήματος θα συναντήσετε ένα ξεχωριστό σαλόνι, αποκλειστικά διαμορφωμένο και άριστα οργανωμένο για τα βαπτιστικά είδη. Αφεθείτε στα πανέμορφά και ποιοτικά σχέδια και επιλέξτε αυτά που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Ευάγγελος Καντερής, πάντα πρόθυμος και με μεράκι θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε ότι και αν αναζητείτε.

Τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο αντίστοιχο e-shop www.mpetina.gr θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του χώρου, όπως η ΕΒΙΤΑ, Joyce, Sweet baby, Reflex k Hashtag αλλά επίσης και της ισπανικής διεθνούς φήμης εταιρείας Mayoral. Στo ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes θα ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις στην παιδική μόδα και μοναδικά σχέδια. Οι άνθρωποι του, επιλέγοντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα, προσφέρουν στους γονείς και τα παιδιά τα καλύτερα υφάσματα, με στόχο τη μέγιστη άνεση για το μωρό, το αγόρι και το κορίτσι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 196, Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 935145

Domina Sport | Παιδική Ένδυση - Καλαμαριά

domina-sport1.jpg

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Καλαμαριάς, στην οδό Ιωάννη Πασαλίδη 76, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικής ένδυσης Domina Sport, μία επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2014 από την οικογένεια του Μπουτάτου Εμμανουήλ.

Έκτοτε το Domina Sport πρωταγωνιστεί στην παιδική ένδυση, προσφέροντας στο κοινό της Θεσσαλονίκης, μοναδικής ποιότητας βρεφικά αλλά και παιδικά ενδύματα, με τα μεγέθη να ξεκινούν από νεογέννητα έως και ηλικίες 14 ετών. Εδώ θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά casual παιδικά ενδύματα αλλά και υπέροχα επίσημα ρουχαλάκια για την παιδική γκαρνταρόμπα. Στη μεγάλη γκάμα προϊόντων έχουν προστεθεί επίσης και βαπτιστικά πακέτα αλλά και μεμονωμένα βαπτιστικά ενδύματα και αξεσουάρ.

Με μία επίσκεψη σας στο κατάστημα θα βρείτε παιδικά ρουχαλάκια κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως αυτών της Evita, Hashtag, Trax, Joyce αλλά και την Pretty Baby Minerva , που ειδικεύεται στα παιδικά εσώρουχα. Επιπλέον στο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία σε καπέλα, μαγιό και πετσέτες θαλάσσης για τους καλοκαιρινούς μήνες όπως επίσης και πολύ όμορφα γυαλιά ηλίου.

Όλα τα είδη του Domina Sport μπορείτε να τα ανακαλύψετε και στην επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.domina.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Στο κατάστημα Domina Sport, τόσο οι νέοι γονείς που θέλετε να ετοιμάσετε τη βρεφική ντουλάπα αλλά και όσοι απλά θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα του παιδιού σας, θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε βρεφικά αλλά και παιδικά ρουχαλάκια. Σε κάθε κατηγορία ένδυσης θα βρείτε πάνω από 50 σχέδια, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Οι ιδιοκτήτες τους καταστήματος θα σας υποδεχτούν με χαμόγελο και μεράκι και θα σας βοηθήσουν να βρείτε ότι και αν επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννη Πασαλίδη 76, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 443354, 6945395025

Fortuna Bebe | Παιδική Ένδυση - Θέρμη

fortuna-bebe-1.jpg

Στην οδό Καπετάν Χάψα 54 στη Θέρμη θα συναντήσετε ένα ζεστό και γεμάτο χρώματα showroom αφιερωμένο στη βρεφική ένδυση και προίκα μωρού. Η ιδιοκτήτρια του Χριστίνα Μελετούδη, έχει μία δυναμική παρουσία στο χώρο του εμπορίου, καθώς από το 2008 εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση Malcohome, η οποία εισάγει κεντήματα και λευκά είδη προς χονδρική πώληση.

Το 2021 κάνει ένα βήμα παραπέρα στην καριέρα της και δημιουργεί την επιχείρηση Fortuna Bebe μαζί και το αντίστοιχο e-shop, με βρεφικά ενδύματα και λευκά είδη για μωρά. Όντας και η ίδια μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 11 και 5 ετών, έχει εναποθέσει όλη της την αγάπη και το μεράκι ώστε να είναι δίπλα στους νέους γονείς, οι οποίοι θέλουν τα καλύτερα ρουχαλάκια για τα μωρά τους.

Εδώ θα ανακαλύψετε μία μεγάλη ποικιλία σε μοναδικά βρεφικά ρούχα αλλά και αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας για αγοράκια ή κοριτσάκια όπως επίσης και μία σειρά από λευκά είδη για τις ανάγκες του μωρού σας. Όπως πολύ όμορφα υποστηρίζει και η Χριστίνα «τα μωρά γεννιούνται με τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα για αυτό και εμείς τα ντύνουμε όπως τους αξίζει»!

Στο showroom του Fortuna Bebe κατόπιν ραντεβού με την ιδιοκτήτρια, θα βρείτε μία σειρά από βρεφικά ρουχαλάκια για αγοράκια ή κοριτσάκια από 0 έως και 24 μηνών. Η κολεξιόν περιλαμβάνει φορμάκια με υπέροχα σχέδια και μοτίβα, πανωφόρια και μπουφάν, φορέματα για τα κοριτσάκια αλλά και cozy πιτζάμες, σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε παιχνιδιάρικα σετάκια για μωρά από 0 έως 3 μηνών, τα οποία περιλαμβάνουν φορμάκια, καλτσάκια και σαλιάρες όπως επίσης και σκουφάκια ή πανέμορφα τουρμπάνια για κοριτσάκια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καπετάν Χάψα 54, Θέρμη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979443639

NEKI Shoes

neki-shoes1.jpg

Από το 2017 ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΝΕΚΙ Shoes, Νεκτάριος Θάνος, προσφέρει αυθεντικές και ξεχωριστές συλλογές βρεφικών, παιδικών και εφηβικών υποδημάτων, με στόχο να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Το υψηλής αισθητικής κατάστημα, διαθέτει μοναδικά προϊόντα για παιδιά, από τη βρεφική μέχρι και την εφηβική ηλικία, ακολουθώντας πιστά κάθε τους βήμα. Με κριτήριο την καλύτερη δυνατή ποιότητα όλα τα σχέδια της παιδικής υπόδησης, πλέον και της ένδυσης, που θα βρείτε στο ΝΕΚΙ Shoes, κατασκευάζονται από κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας, της Ιταλίας αλλά και της Ισπανίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ανατομικά και δερμάτινα υποδήματα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τόσο χειμερινών όσο και καλοκαιρινών. Παράλληλα με τα υποδήματα, το τελευταίο διάστημα έχουν προστεθεί στις συλλογές και παιδικά ρουχαλάκια με νούμερα από 0 έως και 10 ετών όπως επίσης και παιδικά αξεσουάρ.

Στο κατάστημα ΝΕΚΙ Shoes θα ανακαλύψετε έναν κόσμο γεμάτο χρώμα, χαρούμενη διάθεση αλλά και ενέργεια που συναρπάζει. Όλα τα παιδικά υποδήματα και ενδύματα ανταποκρίνονται στο σημερινό δυναμικό χαρακτήρα του κάθε παιδιού αλλά παράλληλα και στη σύγχρονη μαμά που αναζητά και επιλέγει πάντα το καλύτερο.

Η συλλογή περιλαμβάνει αθλητικά και casual παπουτσάκια για αγόρι ή κορίτσι, επίσημα παπουτσάκια, μποτάκια και μπαλαρίνες, παπούτσια αγκαλιάς για τις βρεφικές ηλικίες ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο προστίθενται πέδιλα, παντόφλες και crocs. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπολίτου Χρύσανθου 6, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 086686

Zouzounia Kids | Παιδικά Υποδήματα - Τούμπα

zouzounia-kids1.jpg

Ανατολικά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 138 στην Τούμπα, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικών υποδημάτων Zouzounia Kids. Με δυναμική παρουσία 15 χρόνων στον τομέα της παιδικής υπόδησης, προσφέρει στους γονείς και στις μικρές ηλικίες της οικογένειας μοναδικά σχέδια παπουτσιών από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες του χώρου.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πάντα πρόθυμος και φιλικός, είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει και να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Στο κατάστημα θα βρείτε δερμάτινα αλλά και ανατομικά παπουτσάκια για αγόρια και κορίτσια, με τα νούμερα να ξεκινούν από τα πρώτα βηματάκια του παιδιού έως και την εφηβική ηλικία. Υπέροχα σχέδια και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε όλα τα στυλ υποδημάτων, θα κερδίσουν αναμφίβολα μία θέση στη παιδική ντουλάπα.

Με μία επίσκεψη στο Zouzounia Kids θα ανακαλύψετε σχέδια τόσο από τη χειμερινή όσο και από την καλοκαιρινή συλλογή. Από casual ή αθλητικά παπούτσια, μπότες και μποτάκια μέχρι μπαλαρίνες αλλά και πέδιλα ή παντόφλες παραλίας. Ότι και αν επιλέξετε να είστε σίγουροι πως τα παιδιά δεν θα θέλουν να τα αποχωριστούν! Όλα τα είδη είναι διαθέσιμα και στο αντίστοιχο e-shop του καταστήματος www.zouzounia-kids.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Όλα τα παιδικά υποδήματα είναι κορυφαίας ποιότητας από τις πιο δημοφιλής εταιρείες όπως Biomechanics, Lelli-Kelly, Geox, Mayoral, New Balance, Ipanema, Agatha ruiz de la prada, Fila, Puma, Crocs, Sketcher, Primigi αλλά και Garvallyn.

Είτε είστε νέοι γονείς και θέλετε να οργανώσετε τη βρεφική γκαρνταρόμπα του μωρού σας είτε απλά να ανανεώσετε τη ντουλάπα των παιδιών, στο κατάστημα Zouzounia Kids θα βρείτε οτιδήποτε και αν χρειάζεστε. Mε τα νούμερα στα παιδικά παπούτσια να ξεκινούν από 18 έως και 40, τόσο τα πιο μικρά παιδιά όσο και οι έφηβοι θα μπορέσουν να βρουν το κατάλληλο ζευγάρι. Η ποικιλία σχεδίων που θα συναντήσετε ερχόμενοι στο κατάστημα είναι πολύ μεγάλη και ανταποκρίνεται σε όλα τα στυλ παπουτσιού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 138, Άνω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 988206

ZAHARELIS JEWELRY | Κοσμήματα - Θέρμη

zaharelis-jewelry1.jpg

Το 2006 ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της Θεσσαλονίκης, το κατάστημα Ζαχαρέλης Jewelry, με έδρα την περιοχή της Θέρμης και συγκεκριμένα στην οδό Κολοκοτρώνη 16α. Η δεύτερη γενιά της οικεγονειακής παράδοσης χρυσοχοΐας, τα αδέλφια Βασίλης και Κοσμάς Ζαχαρέλης συνέχισαν και εξέλιξαν την τέχνη του πατέρα τους, ο οποίος από το 1965 κατασκεύαζε στο εργαστήριο της οικογένειας, μοναδικά κοσμήματα και ωρολόγια.

Έχοντας ως σπουδαία παρακαταθήκη την τέχνη και τις έμπειρες γνώσεις, τα δύο αδέλφια εξέλιξαν ακόμη περισσότερο την οικογενειακή επιχείρηση, με τη δημιουργία του καταστήματος κοσμημάτων Zαχαρέλης Jewelry το 2006 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Αγάπη, μεράκι και διαχρονικότητα είναι αυτό που χαρακτηρίζει τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι οποίοι στοχεύουν στην ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση του κοινού τους ώστε να ικανοποιηθεί οποιαδήποτε ανάγκη.

Ερχόμενοι στο κατάστημα θα βρείτε μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων και ωρολογίων, με υπογραφή Ελλήνων αλλά και Ιταλών κατασκευαστών, επιλεγμένα προσεκτικά από τον Κοσμά και Βασίλη Ζαχαρέλη. Μεγάλη ποικιλία σε σταυρούς, βέρες, μονόπετρα δαχτυλίδια, βαπτιστικά αλλά και παιδικά κοσμήματα είναι μόνο ένα δείγμα από τα σχέδια που θα ανακαλύψετε στο κατάστημα. Η επιχείρηση αναλαμβάνει και custom made κατασκευές απλές και δύσκολες, στο δικό τους προσωπικό εργαστήριο, όπως επίσης και κάθε είδους επιδιόρθωση σε οποιοδήποτε προϊόν.

Στον όμορφο και καλαίσθητο χώρο του καταστήματος Ζαχαρέλης Jewelry θα βρείτε κοσμήματα και ωρολόγια τόσο για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας όσο και για την ανανέωση των καθημερινών σας εμφανίσεων. Ξεχωριστοί σταυροί σε χρυσό, ασήμι αλλά και λευκόχρυσο, μονόπετρα δαχτυλίδια τα οποία κοσμούν πολύτιμοι αλλά και ημιπολύτιμοι λίθοι, θα σας συντροφεύσουν στις ξεχωριστές σας στιγμές όπως αυτή του γάμου ή του αρραβώνα σας.

Μεγάλη ποικιλία παράλληλα υπάρχει σε βαπτιστικούς σταυρούς και παιδικά κοσμήματα για τις μικρότερες ηλικίες της οικογένειας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 16Α Θέρμη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 461465















To shopping είναι μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες μας. Είναι ψυχοθεραπεία, προσφέρει ανανέωση και καλύπτει ανάγκες μας, καθημερινές ή πιο επίσημες και σημαντικές.

Η Ανατολική Θεσσαλονίκη έχει τη δική της ταυτότητα στο shopping, με πολυάριθμες και εξαιρετικές προτάσεις για τις αγορές σας. Για γυναικεία, ανδρική και παιδική ένδυση, για υποδήματα για μεγάλους και μικρούς, για κοσμήματα… και όχι μόνο!

Εμείς αναζητήσαμε στη συγκεκριμένη αγορά, βρήκαμε και σας συστήνουμε να γνωρίσετε 8 από τα καλύτερα fashion spots για τις αγορές σας Ανατολικά.

Monreale | Ανδρική Ένδυση - Καλαμαριά

monreale1.jpg

Στην οδό Ιωάννη Πασαλίδη 91 στην Καλαμαριά, θα βρείτε το κατάστημα ανδρικής ένδυσης και υπόδησης Monreale. Εδώ και 14 χρόνια, από το 2009 όταν και πρωτοάνοιξε τις πόρτες της, η επιχείρηση πρωτοστατεί ανάμεσα στα κορυφαία καταστήματα ανδρικών ρούχων και επίσημων κουστουμιών στην πόλη.

Εδώ η αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση αναδεικνύονται σε κυρίαρχες προτεραιότητες. Με μία επίσκεψη σας στο Monreale θα ανακαλύψετε φινετσάτα ανδρικά ενδύματα αλλά και γαμπριάτικα κοστούμια όπως επίσης και ρούχα συνοδείας για τον κουμπάρο, τον πατέρα ή αδελφό σας. Κορυφαίας ποιότητας Ιταλικά υφάσματα υπογράφουν τόσο τα κοστούμια όσο και την πιο casual σειρά ρούχων.

Μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ και υποδήματα συμπληρώνουν τη συλλογή και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο μοντέρνες και κομψές εμφανίσες. Όλα τα είδη έχουν επιλεχθεί ένα προς ένα με απόλυτη επιμέλεια από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Το Monreale διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά από Ιταλικής προέλευσης γαμπριάτικα κοστούμια με εξαιρετική ποιότητα ραφής, όπως επίσης υποδήματα και αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Θα συναντήσετε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως κλασσικά μαύρα, navy ή λευκά. Αλλά και για όσους θέλετε ένα πιο εναλλακτικό ντύσιμο την ημέρα του γάμου σας, τα κοστούμια σε γήινες αποχρώσεις θα κερδίσουν αμέσως την προσοχή σας.

Τη γαμπριάτικη εμφάνιση συμπληρώνουν elegant λευκά πουκάμισα, γιλέκα σε χρώματα που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ και προσωπικότητα όπως επίσης γραβάτες ή παπιγιόν, πέτα αλλά και εντυπωσιακά μανικετόκουμπα. Φυσικά υπάρχει διαθέσιμη μία μεγάλη γκάμα παπουτσιών για να ολοκληρώσουν τα πιο εκθαμβωτικά γαμπριάτικα ντυσίματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννη Πασαλίδη 91, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 447467

Muratto | Γυναικεία Ένδυση - Τούμπα

muratto1.jpg

Ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ανατολικής Θράκης 50 στην Τούμπα, λειτουργεί το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Muratto. Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της Θεσσαλονίκης το 2010 και έκτοτε δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων, χαράσσοντας σταθερά τη δική του πορεία στη λιανική πώληση.

Η αγάπη και το πάθος για τη γυναικεία μόδα είναι ο βασικός παράγοντας που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία του καταστήματος. Κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων της μπουτίκ Muratto, είναι η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η εξαιρετική ραφή τους και φυσικά η αντοχή τους στο χρόνο. Διατηρώντας δική τους βιοτεχνία παραγωγής οι ιδιοκτήτες κατασκευάζουν οι ίδιοι, ένα μεγάλος μέρος των ενδυμάτων, τα οποία θα συναντήσετε ερχόμενοι στο κατάστημα.

Εδώ θα βρείτε γυναικεία ενδύματα κορυφαίας ποιότητας, ελληνικών αλλά και ιταλικών εταιρειών όπως επίσης και της ιδιωτικής ετικέτας κατασκευής Muratto. Με μία επίσκεψη σας στο κατάστημα θα ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα ρούχων, από casual και άνετα κομμάτια για τις καθημερινές σας εμφανίσεις έως και πιο επίσημα ενδύματα για ιδιαίτερες περιστάσεις, σε συνδυασμό με στυλάτα αξεσουάρ.

Τα ενδύματα και τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα επίσης και στο e-shop του καταστήματος www.muratto.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Στη μπουτίκ Muratto, το μεγαλείο της γυναικείας φινέτσας αναδεικνύεται μέσα από μία μεγάλη ποικιλία elegant ενδυμάτων, τα οποία είναι σχεδιασμένα για κάθε πτυχή της σύγχρονης γυναίκας. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, πάντα ενημερωμένη για τις παγκόσμιες τάσεις στον χώρο της μόδας, θα σας υποδεχτεί με χαμόγελο και μεράκι και θα σας βοηθήσει με στυλιστικές συμβουλές, ώστε να βρείτε τα outfit που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την προσωπικότητα και το στυλ σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανατολικής Θράκης 50, Τούμπα Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 913363

ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes | Παιδική Ένδυση - Τούμπα

kids-clothes1.jpg

Ανατολικά της Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 196, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων και βαπτιστικών ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes. Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδικά ρούχα, την καλή ποιότητα και το σεβασμό ως προς το κοινό της, η επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση προσφέρει από το 1988, κορυφαίας ποιότητας βρεφικά, παιδικά αλλά και εφηβικά ρουχαλάκια σε συνδυασμό με βαπτιστικά πακέτα.

Είτε θέλετε να ανανεώσετε τα καθημερινά βασικά είδη του παιδιού σας είτε πρόκειται να γίνετε νονός ή νονά, ερχόμενοι στο κατάστημα θα ανακαλύψετε καταπληκτικά χρώματα και αξιολάτρευτα σχέδια που ταιριάζουν στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Η μεγάλη γκάμα ενδυμάτων καλύπτει από βρεφικά 0 – 36 μηνών, παιδικά 2 – 9 ετών αλλά και εφηβικά 8 έως 16 ετών. Υπέροχα σχέδια σε ρούχα για τις καθημερινές ανάγκες και βόλτες των παιδιών αλλά και πιο επίσημα, υπάρχουν διαθέσιμα σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και γραμμών.

Στον επάνω όροφο του καταστήματος θα συναντήσετε ένα ξεχωριστό σαλόνι, αποκλειστικά διαμορφωμένο και άριστα οργανωμένο για τα βαπτιστικά είδη. Αφεθείτε στα πανέμορφά και ποιοτικά σχέδια και επιλέξτε αυτά που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Ευάγγελος Καντερής, πάντα πρόθυμος και με μεράκι θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε ότι και αν αναζητείτε.

Τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο αντίστοιχο e-shop www.mpetina.gr θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του χώρου, όπως η ΕΒΙΤΑ, Joyce, Sweet baby, Reflex k Hashtag αλλά επίσης και της ισπανικής διεθνούς φήμης εταιρείας Mayoral. Στo ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes θα ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις στην παιδική μόδα και μοναδικά σχέδια. Οι άνθρωποι του, επιλέγοντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα, προσφέρουν στους γονείς και τα παιδιά τα καλύτερα υφάσματα, με στόχο τη μέγιστη άνεση για το μωρό, το αγόρι και το κορίτσι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 196, Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 935145

Domina Sport | Παιδική Ένδυση - Καλαμαριά

domina-sport1.jpg

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Καλαμαριάς, στην οδό Ιωάννη Πασαλίδη 76, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικής ένδυσης Domina Sport, μία επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2014 από την οικογένεια του Μπουτάτου Εμμανουήλ.

Έκτοτε το Domina Sport πρωταγωνιστεί στην παιδική ένδυση, προσφέροντας στο κοινό της Θεσσαλονίκης, μοναδικής ποιότητας βρεφικά αλλά και παιδικά ενδύματα, με τα μεγέθη να ξεκινούν από νεογέννητα έως και ηλικίες 14 ετών. Εδώ θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά casual παιδικά ενδύματα αλλά και υπέροχα επίσημα ρουχαλάκια για την παιδική γκαρνταρόμπα. Στη μεγάλη γκάμα προϊόντων έχουν προστεθεί επίσης και βαπτιστικά πακέτα αλλά και μεμονωμένα βαπτιστικά ενδύματα και αξεσουάρ.

Με μία επίσκεψη σας στο κατάστημα θα βρείτε παιδικά ρουχαλάκια κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως αυτών της Evita, Hashtag, Trax, Joyce αλλά και την Pretty Baby Minerva , που ειδικεύεται στα παιδικά εσώρουχα. Επιπλέον στο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία σε καπέλα, μαγιό και πετσέτες θαλάσσης για τους καλοκαιρινούς μήνες όπως επίσης και πολύ όμορφα γυαλιά ηλίου.

Όλα τα είδη του Domina Sport μπορείτε να τα ανακαλύψετε και στην επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.domina.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Στο κατάστημα Domina Sport, τόσο οι νέοι γονείς που θέλετε να ετοιμάσετε τη βρεφική ντουλάπα αλλά και όσοι απλά θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα του παιδιού σας, θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε βρεφικά αλλά και παιδικά ρουχαλάκια. Σε κάθε κατηγορία ένδυσης θα βρείτε πάνω από 50 σχέδια, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Οι ιδιοκτήτες τους καταστήματος θα σας υποδεχτούν με χαμόγελο και μεράκι και θα σας βοηθήσουν να βρείτε ότι και αν επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννη Πασαλίδη 76, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 443354, 6945395025

Fortuna Bebe | Παιδική Ένδυση - Θέρμη

fortuna-bebe-1.jpg

Στην οδό Καπετάν Χάψα 54 στη Θέρμη θα συναντήσετε ένα ζεστό και γεμάτο χρώματα showroom αφιερωμένο στη βρεφική ένδυση και προίκα μωρού. Η ιδιοκτήτρια του Χριστίνα Μελετούδη, έχει μία δυναμική παρουσία στο χώρο του εμπορίου, καθώς από το 2008 εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση Malcohome, η οποία εισάγει κεντήματα και λευκά είδη προς χονδρική πώληση.

Το 2021 κάνει ένα βήμα παραπέρα στην καριέρα της και δημιουργεί την επιχείρηση Fortuna Bebe μαζί και το αντίστοιχο e-shop, με βρεφικά ενδύματα και λευκά είδη για μωρά. Όντας και η ίδια μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 11 και 5 ετών, έχει εναποθέσει όλη της την αγάπη και το μεράκι ώστε να είναι δίπλα στους νέους γονείς, οι οποίοι θέλουν τα καλύτερα ρουχαλάκια για τα μωρά τους.

Εδώ θα ανακαλύψετε μία μεγάλη ποικιλία σε μοναδικά βρεφικά ρούχα αλλά και αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας για αγοράκια ή κοριτσάκια όπως επίσης και μία σειρά από λευκά είδη για τις ανάγκες του μωρού σας. Όπως πολύ όμορφα υποστηρίζει και η Χριστίνα «τα μωρά γεννιούνται με τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα για αυτό και εμείς τα ντύνουμε όπως τους αξίζει»!

Στο showroom του Fortuna Bebe κατόπιν ραντεβού με την ιδιοκτήτρια, θα βρείτε μία σειρά από βρεφικά ρουχαλάκια για αγοράκια ή κοριτσάκια από 0 έως και 24 μηνών. Η κολεξιόν περιλαμβάνει φορμάκια με υπέροχα σχέδια και μοτίβα, πανωφόρια και μπουφάν, φορέματα για τα κοριτσάκια αλλά και cozy πιτζάμες, σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε παιχνιδιάρικα σετάκια για μωρά από 0 έως 3 μηνών, τα οποία περιλαμβάνουν φορμάκια, καλτσάκια και σαλιάρες όπως επίσης και σκουφάκια ή πανέμορφα τουρμπάνια για κοριτσάκια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καπετάν Χάψα 54, Θέρμη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6979443639

NEKI Shoes

neki-shoes1.jpg

Από το 2017 ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΝΕΚΙ Shoes, Νεκτάριος Θάνος, προσφέρει αυθεντικές και ξεχωριστές συλλογές βρεφικών, παιδικών και εφηβικών υποδημάτων, με στόχο να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Το υψηλής αισθητικής κατάστημα, διαθέτει μοναδικά προϊόντα για παιδιά, από τη βρεφική μέχρι και την εφηβική ηλικία, ακολουθώντας πιστά κάθε τους βήμα. Με κριτήριο την καλύτερη δυνατή ποιότητα όλα τα σχέδια της παιδικής υπόδησης, πλέον και της ένδυσης, που θα βρείτε στο ΝΕΚΙ Shoes, κατασκευάζονται από κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας, της Ιταλίας αλλά και της Ισπανίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ανατομικά και δερμάτινα υποδήματα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, τόσο χειμερινών όσο και καλοκαιρινών. Παράλληλα με τα υποδήματα, το τελευταίο διάστημα έχουν προστεθεί στις συλλογές και παιδικά ρουχαλάκια με νούμερα από 0 έως και 10 ετών όπως επίσης και παιδικά αξεσουάρ.

Στο κατάστημα ΝΕΚΙ Shoes θα ανακαλύψετε έναν κόσμο γεμάτο χρώμα, χαρούμενη διάθεση αλλά και ενέργεια που συναρπάζει. Όλα τα παιδικά υποδήματα και ενδύματα ανταποκρίνονται στο σημερινό δυναμικό χαρακτήρα του κάθε παιδιού αλλά παράλληλα και στη σύγχρονη μαμά που αναζητά και επιλέγει πάντα το καλύτερο.

Η συλλογή περιλαμβάνει αθλητικά και casual παπουτσάκια για αγόρι ή κορίτσι, επίσημα παπουτσάκια, μποτάκια και μπαλαρίνες, παπούτσια αγκαλιάς για τις βρεφικές ηλικίες ενώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο προστίθενται πέδιλα, παντόφλες και crocs. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπολίτου Χρύσανθου 6, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 086686

Zouzounia Kids | Παιδικά Υποδήματα - Τούμπα

zouzounia-kids1.jpg

Ανατολικά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 138 στην Τούμπα, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικών υποδημάτων Zouzounia Kids. Με δυναμική παρουσία 15 χρόνων στον τομέα της παιδικής υπόδησης, προσφέρει στους γονείς και στις μικρές ηλικίες της οικογένειας μοναδικά σχέδια παπουτσιών από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες του χώρου.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πάντα πρόθυμος και φιλικός, είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει και να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Στο κατάστημα θα βρείτε δερμάτινα αλλά και ανατομικά παπουτσάκια για αγόρια και κορίτσια, με τα νούμερα να ξεκινούν από τα πρώτα βηματάκια του παιδιού έως και την εφηβική ηλικία. Υπέροχα σχέδια και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε όλα τα στυλ υποδημάτων, θα κερδίσουν αναμφίβολα μία θέση στη παιδική ντουλάπα.

Με μία επίσκεψη στο Zouzounia Kids θα ανακαλύψετε σχέδια τόσο από τη χειμερινή όσο και από την καλοκαιρινή συλλογή. Από casual ή αθλητικά παπούτσια, μπότες και μποτάκια μέχρι μπαλαρίνες αλλά και πέδιλα ή παντόφλες παραλίας. Ότι και αν επιλέξετε να είστε σίγουροι πως τα παιδιά δεν θα θέλουν να τα αποχωριστούν! Όλα τα είδη είναι διαθέσιμα και στο αντίστοιχο e-shop του καταστήματος www.zouzounia-kids.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Όλα τα παιδικά υποδήματα είναι κορυφαίας ποιότητας από τις πιο δημοφιλής εταιρείες όπως Biomechanics, Lelli-Kelly, Geox, Mayoral, New Balance, Ipanema, Agatha ruiz de la prada, Fila, Puma, Crocs, Sketcher, Primigi αλλά και Garvallyn.

Είτε είστε νέοι γονείς και θέλετε να οργανώσετε τη βρεφική γκαρνταρόμπα του μωρού σας είτε απλά να ανανεώσετε τη ντουλάπα των παιδιών, στο κατάστημα Zouzounia Kids θα βρείτε οτιδήποτε και αν χρειάζεστε. Mε τα νούμερα στα παιδικά παπούτσια να ξεκινούν από 18 έως και 40, τόσο τα πιο μικρά παιδιά όσο και οι έφηβοι θα μπορέσουν να βρουν το κατάλληλο ζευγάρι. Η ποικιλία σχεδίων που θα συναντήσετε ερχόμενοι στο κατάστημα είναι πολύ μεγάλη και ανταποκρίνεται σε όλα τα στυλ παπουτσιού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 138, Άνω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 988206

ZAHARELIS JEWELRY | Κοσμήματα - Θέρμη

zaharelis-jewelry1.jpg

Το 2006 ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της Θεσσαλονίκης, το κατάστημα Ζαχαρέλης Jewelry, με έδρα την περιοχή της Θέρμης και συγκεκριμένα στην οδό Κολοκοτρώνη 16α. Η δεύτερη γενιά της οικεγονειακής παράδοσης χρυσοχοΐας, τα αδέλφια Βασίλης και Κοσμάς Ζαχαρέλης συνέχισαν και εξέλιξαν την τέχνη του πατέρα τους, ο οποίος από το 1965 κατασκεύαζε στο εργαστήριο της οικογένειας, μοναδικά κοσμήματα και ωρολόγια.

Έχοντας ως σπουδαία παρακαταθήκη την τέχνη και τις έμπειρες γνώσεις, τα δύο αδέλφια εξέλιξαν ακόμη περισσότερο την οικογενειακή επιχείρηση, με τη δημιουργία του καταστήματος κοσμημάτων Zαχαρέλης Jewelry το 2006 στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Αγάπη, μεράκι και διαχρονικότητα είναι αυτό που χαρακτηρίζει τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι οποίοι στοχεύουν στην ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση του κοινού τους ώστε να ικανοποιηθεί οποιαδήποτε ανάγκη.

Ερχόμενοι στο κατάστημα θα βρείτε μοναδικές δημιουργίες κοσμημάτων και ωρολογίων, με υπογραφή Ελλήνων αλλά και Ιταλών κατασκευαστών, επιλεγμένα προσεκτικά από τον Κοσμά και Βασίλη Ζαχαρέλη. Μεγάλη ποικιλία σε σταυρούς, βέρες, μονόπετρα δαχτυλίδια, βαπτιστικά αλλά και παιδικά κοσμήματα είναι μόνο ένα δείγμα από τα σχέδια που θα ανακαλύψετε στο κατάστημα. Η επιχείρηση αναλαμβάνει και custom made κατασκευές απλές και δύσκολες, στο δικό τους προσωπικό εργαστήριο, όπως επίσης και κάθε είδους επιδιόρθωση σε οποιοδήποτε προϊόν.

Στον όμορφο και καλαίσθητο χώρο του καταστήματος Ζαχαρέλης Jewelry θα βρείτε κοσμήματα και ωρολόγια τόσο για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας όσο και για την ανανέωση των καθημερινών σας εμφανίσεων. Ξεχωριστοί σταυροί σε χρυσό, ασήμι αλλά και λευκόχρυσο, μονόπετρα δαχτυλίδια τα οποία κοσμούν πολύτιμοι αλλά και ημιπολύτιμοι λίθοι, θα σας συντροφεύσουν στις ξεχωριστές σας στιγμές όπως αυτή του γάμου ή του αρραβώνα σας.

Μεγάλη ποικιλία παράλληλα υπάρχει σε βαπτιστικούς σταυρούς και παιδικά κοσμήματα για τις μικρότερες ηλικίες της οικογένειας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 16Α Θέρμη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 461465















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία