Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Shopping στη Δυτική Θεσσαλονίκη - Τα 10+4 από τα καλύτερα fashion spots για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί

Ένδυση, υπόδηση, κοσμήματα και οπτικά για τις καλοκαιρινές αγορές σας

 28/06/2023 12:20

Αφιέρωμα: Shopping στη Δυτική Θεσσαλονίκη - Τα 10+4 από τα καλύτερα fashion spots για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί

Πάμε για shopping Δυτικά! Για γυναικεία, ανδρική και παιδική ένδυση, υποδήματα για μικρούς και μεγάλους, κοσμήματα για κάθε περίσταση και επώνυμα οπτικά.

Στη Δυτική Θεσσαλονίκη, οι προτάσεις για shopping είναι πολλές και καλύπτουν κάθε μορφής ανάγκη ή επιθυμία. Για την καθημερινότητα σας ή και για πιο επίσημες καταστάσεις, όλα είναι εδώ.

Εμείς αναζητήσαμε στη συγκεκριμένη αγορά, βρήκαμε και σας συστήνουμε να γνωρίσετε 10+4 από τα καλύτερα fashion spots για τις αγορές σας Δυτικά.

Vesta Donna | Γυναικεία Ένδυση – Αμπελόκηποι & Εύοσμος

vesta-donna-1.jpg

Η μπουτίκ ρούχων Vesta Donna θεωρείται επάξια ως ένα από τα καλύτερα fashion stores στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Το 1997 ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην οδό Βενιζέλου 63 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ενώ το 2020 η επιχείρηση επεκτείνεται και με μία δεύτερη μπουτίκ στον Εύοσμο, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 17. Με ισχυρή παρουσία 25 χρόνων στο χώρο της ένδυσης, παρέχει στο γυναικείο κοινό κορυφαία ελληνικά επώνυμα brands ρούχων, υποδημάτων αλλά και αξεσουάρ.

Πίσω από την επιτυχημένη πορεία της μπουτίκ βρίσκεται η ιδιοκτήτρια Φωτεινή Λαζαρίδου, η οποία έχοντας πραγματοποιήσει σπουδές μόδας και ενδυματολογίας, επιλέγει για την επιχείρησή της τα καλύτερα και πιο κομψά ενδύματα σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο styling. Εδώ θα βρείτε ενδύματα αλλά και παπούτσια ή αξεσουάρ από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες.

Είτε το στυλ σας είναι πιο clean και μίνιμαλ είτε αγαπάτε τα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints, στη μπουτίκ Vesta Donna θα βρείτε σχέδια που θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα σας και θα απογειώσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εδώ η κάθε γυναίκα θα ανακαλύψει ένα ευρύ φάσμα ρούχων για οποιαδήποτε περίσταση, καθημερινά και casual αλλά και μεγάλη ποικιλία σε πιο επίσημα ενδύματα. Με λίγα λόγια η μπουτίκ Vesta Donna ντύνει όλες τις γυναίκες για όλες τις ώρες!

Με μία επίσκεψη σας στη μπουτίκ Vesta Donna θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μία μεγάλη γκάμα από ποιοτικά ενδύματα, τα οποία φέρουν υπογραφή κορυφαίων ελληνικών εταιρειών. Η ιδιοκτήτρια της παρακολουθεί ανελλιπώς τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας και φροντίζει ώστε να σας παρέχει συνεχώς τα πιο φρέσκα και νέα σχέδια ρούχων. Με την ευγένεια και τη ζεστασιά που τη χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο κομψά και αξιοζήλευτα look. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Βενιζέλου 63, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 721921

28ης Οκτωβρίου 17, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 772003

Runway fashion store | Γυναικεία Ένδυση – Σταυρούπολη

runway-fashion-store1.jpg

Η αγάπη και η αφοσίωση για τη γυναικεία μόδα οδήγησαν την ιδιοκτήτρια Ράνια Φαρσακίδου στη δημιουργία της μπουτίκ ρούχων Runway fashion store. Από το 2014 η επιχείρηση φιλοξενεί μοναδικά σχέδια ποιοτικών ενδυμάτων κυρίως Ελλήνων σχεδιαστών, τα οποία αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπικότητα κάθε σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας.

Η δημιουργία της απόλυτης all time classic γκαρνταρόμπας αποκτά νόημα και ουσία μέσα από την πληθώρα ενδυμάτων που θα ανακαλύψετε στο Runway fashion store. Όλα τα σχέδια ρούχων υπηρετούν τη θηλυκή κομψότητα και συνδυάζουν μοντέρνα σχέδια με ιδιαίτερα υφάσματα και υλικά, ακολουθώντας πάντα τις πιο φρέσκιες τάσεις της παγκόσμιας μόδας.

Εδώ θα ανακαλύψετε ενδύματα κομψά τόσο για τις καθημερινές σας εμφανίσεις όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις. Με λίγα λόγια μπορείτε να είστε στυλάτη όλες τις ώρες τις ημέρας μέσα από τις επιλογές που σας προσφέρει το Runway fashion store.

Συνδυαστικά μπορείτε να ολοκληρώσετε το ντύσιμο σας με μία από τις chic τσάντες που υπάρχουν στο κατάστημα. Όλα τα είδη της μπουτίκ είναι διαθέσιμα και στην επίσημη ιστοσελίδα www.runwayfashionstore.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.

Στηρίζοντας την Ελληνική σχεδιαστική ικανότητα η ιδιοκτήτρια Ράνια Φαρσακίδου σας παρουσιάζει, μέσα από την εκλεπτυσμένη μπουτίκ ρούχων Runway, τις πιο δυναμικές δημιουργίες διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών.

Ανάμεσα στα ονόματα θα συναντήσετε ενδύματα της σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά και Ιωάννας Κουρμπέλα αλλά και κορυφαία ελληνικά fashion brands όπως αυτά των Studio 83, Dolce Domenica, Maestri Group, Camelot και Open Fashion. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κωνσταντινίδη 8-12, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 657462

Sophie’s Collection | Γυναικεία Ένδυση – Συκιές

sophies-collection-1.jpg

Το 2019 στις Συκιές της Θεσσαλονίκης άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της, η μπουτίκ ρούχων Sophie’s Collection και έκτοτε προσφέρει στο γυναικείο κοινό κορυφαίας ποιότητας ενδύματα και elegant αξεσουάρ. Η ιδιοκτήτρια Σοφία Λαζαρίδου με εμπειρία 23 χρόνων, στον συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο της μόδας, έχει εναποθέσει όλη της την αγάπη, το μεράκι αλλά και τις γνώσεις της, έτσι ώστε η κάθε γυναίκα που θα επισκεφθεί το κατάστημα της να νιώσει ξεχωριστή.

Εδώ θα βρείτε μία ολοκληρωμένη συλλογή με ενδύματα μόνο από ελληνικά brands αλλά και τσάντες ή αξεσουάρ από την Ιταλία. Πάντα με σεβασμό στην προσωπικότητα και το στυλ της κάθε γυναίκας η boutique Sophie’s Collection αναδεικνύει με επιτυχία το μεγαλείο της γυναικείας φινέτσας.

Μέσα από την πολυετή παρουσία της στο χώρο η Σοφία Λαζαρίδου κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, με τη δημιουργία της μπουτίκ και του αντίστοιχου e-shop για online αγορές από όλη την Ελλάδα.

Στόχος της είναι να εξελίσσεται διαρκώς, μένοντας πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Στο κατάστημα της θα ανακαλύψετε ρούχα και υφάσματα κορυφαίας ποιότητας, αποκλειστικά από μεγάλες ελληνικές εταιρείες όπως Figaro, Estel, Nicola, Garantie, Eleria Cortes, Genia Collection αλλά και πολλές ακόμη.

Μπορείτε να επιλέξετε στιλάτα πανωφόρια, σακάκια σε αυστηρή γραμμή αλλά και μία μεγάλη ποικιλία σε κομψά πουκάμισα και μπλούζες, για να δημιουργήσετε τους πιο φινετσάτους συνδυασμούς και να απογειώσετε το στυλ σας. Και επειδή οι φούστες είναι η αγαπημένη επιλογή της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας στο κατάστημα θα βρείτε maxi αλλά και midi αεράτες επιλογές με ιδιαίτερα μοτίβα για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα ανακαλύψετε επίσης υπέροχα σχέδια σε παντελόνια και παντελόνες τόσο από τη χειμερινή αλλά και την ανοιξιάτικη collection. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Π. Αφαλή 8, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981796550

Virus | Ανδρική Ένδυση - Εύοσμος

virus1.jpg

Το κατάστημα ανδρικής ένδυσης VIRUS ιδρύθηκε από τον ιδιοκτήτη του Νίκο Γραμματικό το 2000, στο πολυσύχναστο κέντρο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Η αγάπη για την ανδρική ένδυση και ο σεβασμός στην ποιοτική εξυπηρέτηση, ανέδειξαν το VIRUS σε ένα από τα καλύτερα καταστήματα ανδρικού ρουχισμού στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εδώ το στυλιστικό αφήγημα αποκτά νόημα και ουσία καθώς θα ανακαλύψετε μία πλήρη γκάμα σχεδίων τόσο σε casual αλλά και πιο επίσημη μορφή. Είτε θέλετε να ανανεώσετε την ανδρική γκαρνταρόμπα είτε πρόκειται για μία σημαντική στιγμή της ζωή σας, στο κατάστημα VIRUS ο κάθε άνδρας θα βρει αυτό που επιθυμεί.

Όλα τα ανδρικά ενδύματα που θα βρείτε στο κατάστημα VIRUS χαρακτηρίζονται από εξέχουσα ποιότητα και μοναδικές σχεδιαστικές γραμμές. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε ρούχα και κοστούμια κορυφαίων εταιρειών από τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία, την Δανία αλλά και την Ελλάδα. Ανάμεσα τους θα βρείτε τις δημοφιλείς εταιρείες ανδρικού ρουχισμού Digel, Me & My, Olymp και Ivergano.

Η casual σειρά αποτελείται από κομψές μπλούζες πόλο, πανοφώρια που αποπνέουν διαχρονική φινέτσα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε παντελόνια και πουκάμισα για να δημιουργήσετε αρμονικούς συνδυασμούς. Στόχος της επιχείρησης VIRUS είναι ο κάθε σύγχρονος άνδρας να νιώθει καλοντυμένος και κομψός οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το κατάστημα παράλληλα προσφέρει και μία ολοκληρωμένη σειρά από εξαιρετικής ποιότητας κοστούμια για κάθε επίσημη περίσταση. Ο ιδιοκτήτης Νίκος Γραμματικός θα σας υποδεχτεί πάντα με χαμόγελο και θα σας βοηθήσει να βρείτε ότι και εάν επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τζαβέλλα 11, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 775944

Βabyland | Παιδική Ένδυση – Ηλιούπολη & Σταυρούπολη

vabyland1.jpg

Η Ελευθερία Σαρακινού ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Babyland, με ακατάπαυστο μεράκι και πάθος για την παιδική ένδυση ίδρυσε το πρώτο κατάστημα Babyland στη Θεσσαλονίκη, το 1996 στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης.

Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του κοινού της Θεσσαλονίκης. Το 2007 η επιχείρηση Babyland μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και η Ελευθερία Σαρακινού ανοίγει το δεύτερο κατάστημα στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Τα καταστήματα Babyland όντας συνεχώς δίπλα στις μαμάδες και τα παιδιά, προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από βρεφικά, παιδικά αλλά και εφηβικά ρουχαλάκια. Η ιδιοκτήτρια συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας αλλά και της Ιταλίας, έτσι ώστε να σας παρέχει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων. Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε επίσης μεγάλη γκάμα από προίκα μωρού αλλά και όμορφά παιδικά αξεσουάρ.

Στα καταστήματα Babyland θα ανακαλύψετε χαρούμενα και πρωτότυπα βρεφικά, παιδικά και εφηβικά ρούχα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο και αισιόδοξο κόσμο των παιδιών. Τα νούμερα ξεκινούν από 0 έως 18 μηνών για τα βρέφη, από 2 έως 10 ετών για την παιδική ένδυση και από 12 έως 16 ετών για την εφηβική ένδυση.

Οι μέλλουσες ή νέες μαμάδες θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και υπέροχα σχέδια από βρεφικά φορμάκια για αγόρια ή κορίτσια, φορεματάκια τόσο χειμερινά όσο και καλοκαιρινά αλλά και σετάκια με μπλουζάκια και παντελόνια για τα αγόρια. Κατά τη χειμερινή περίοδο η collection περιλαμβάνει επίσης ζεστά μπουφανάκια και για τα δύο φύλα του μωρού. Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις θα ανακαλύψετε φορεματάκια με περίτεχνα σχέδια, κεντημένα με δαντέλα και τούλι ενώ για τα αγόρια υπέροχα κοστουμάκια. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Πολυτεχνείου 31, Κάτω Ηλιούπολη
Στρατηγού Μακρυγιάννη 24, Σταυρούπολη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 651712, 6933297581

Argo Shoes & Slippers | Υποδήματα - Εύοσμος

argo-shoes-1.jpg

Η αφοσίωση στο να προσφέρει άνεση και σιγουριά στα βήματα σας αποτελεί την κινητήριο δύναμη που συνοδεύει την επιχείρηση ARGO SHOES & SLIPPERS. Ο ιδιοκτήτης Λευτέρης Τσαταλπάς ίδρυσε το κατάστημα το 2000 στην περιοχή του Ευόσμου και έκτοτε προσφέρει στο κοινό της Δυτικής αλλά και της υπόλοιπης Θεσσαλονίκης, κορυφαίας ποιότητας παντόφλες και μία σειρά από επώυνμα γυναικεία υποδήματα.

Με μία μακρόχρονη πορεία 23 χρόνων στο χώρο της υπόδησης η επιχείρηση ARGO SHOES & SLIPPERS, διαθέτει μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία από παντόφλες για όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και μία ολοκληρωμένη σειρά από ανατομικά υποδήματα για το γυναικείο κοινό. Στόχος είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων και η κάλυψη των αναγκών οποιασδήποτε ηλικίας, μέσα από ποιοτικά προϊόντα τα οποία θα φοράτε για μία ζωή!

Η επιχείρηση κατανοώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ευελιξία αγορών μέσα και από το πολύ δυνατό e-shop που έχει δημιουργήσει, στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις collection από παντόφλες και γυναικεία ανατομικά υποδήματα. Μία επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα www.shoes365.gr θα σας πείσει για τις εύκολες και ποιοτικές αγορές σας.

Στον καλαίσθητο χώρο του ARGO SHOES & SLIPPERS θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανδρικές, γυναικείες και παιδικές παντόφλες αλλά και σαγιονάρες για τους καλοκαιρινούς μήνες. Στα ανδρικά και παιδικά θα ανακαλύψετε αποκλειστικά παντόφλες ενώ στα γυναικεία υπάρχει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τόσο από παντόφλες όσο και από ανατομικά υποδήματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σμύρνης 5, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 708639

vip-pantofles | Υποδήματα - Εύοσμος

vip-pantofles-1.jpg

Η επιχείρηση vip-pantofles κατέχει επάξια τη θέση της ανάμεσα στα καλύτερα καταστήματα υπόδησης στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Η ιστορία της ξεκινάει το 1978 όταν ο πατέρας της ιδιοκτήτριας Αναστασίας Αναστασιάδου, δημιουργεί τη δική τους βιοτεχνία υποδημάτων ως πρώτο βήμα επαφής με το συγκεκριμένο χώρο.

Μέσα από τη μακροχρόνια τριβή της με το αντικείμενο και έχοντας ως κληρονομιά τις γνώσεις από τον πατέρα της, η ίδια ανοίγει το Μάρτιο του 2002 το κατάστημα λιανικής πώλησης vip-pantofles στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Στόχος της επιχείρησης είναι πάνω απ’ όλα η ανθρωποκεντρική προσέγγιση ως προς το κοινό της και βασικός γνώμονας της μία πραγματικά ευχάριστη αγοραστική εμπειρία.

To κατάστημα συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της υποδηματοποιίας τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα. Με μία επίσκεψη σας στο χώρο, θα έρθετε σε επαφή με υποδήματα που έχουν εξαιρετική σχέση τιμής - ποιότητας ενώ παράλληλα μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα είδη και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης www.vip-pantofles.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Το κατάστημα vip-pantofles διακρίνεται για τη μεγάλη συλλογή προϊόντων του καθώς καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, με μοντέρνα, κλασσικά και πάνω απ’όλα διαχρονικά σχέδια.

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου στις βιτρίνες του καταστήματος θα βρείτε κυρίως παντόφλες, ανδρικές, γυναικείες αλλά και παιδικές ενώ το καλοκαίρι προστίθενται στις συλλογές και υπέροχα σχέδια σε πέδιλα για όλη την οικογένεια.

Ξεκούραστες και στυλάτες εσπαντρίγιες για κάθε στιγμή της ημέρας και ανατομικά πέδιλα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων για ακόμη περισσότερη άνεση στο βάδισμα σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεταλλείων Ταύρου 6, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 704430

Μανέτας Κοσμήματα | Κοσμήματα - Εύοσμος

manetas-kosmimata1.jpg

Το κόσμημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ευχάριστες στιγμές της ζωή μας. Κατά παράδοση το φέρουμε πάνω μας ή το δωρίζουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ενισχύοντας τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Ο Αντώνης Μανέτας ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΜΑΝΕΤΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, εδώ και 17 πλέον χρόνια δημιουργεί και προσφέρει στον κόσμο της Δυτικής Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, κορυφαίας αισθητικής και υψηλής ποιότητας κοσμήματα.

Το 2007 εγκατέστησε το κατάστημα ΜΑΝΕΤΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο και τη σύζυγο του να αποτελούν την ψυχή της επιχείρησης. Έχοντας πραγματοποιήσει και οι δύο σπουδές κοσμηματοποιίας με εξειδικεύσεις, έχοντας κάνει και οι δυο μεταπτυχιακές σπουδές και έχοντας εργαστεί επι σειρά ετών σε εργαστήρια παραγωγής κοσμημάτων απέκτησαν όλη την εμπειρία που απαιτείται τόσο γνωστικά όσο και πρακτικά, για μία πραγματικά επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Διατηρώντας ταυτόχρονα και δικό τους εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας σχεδιάζουν και δημιουργούν δικές τους κατασκευές κοσμημάτων ενώ παράλληλα αναλαμβάνουν και ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία. Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε κυρίως χρυσά και λευκόχρυσα αλλά και ασημένια κοσμήματα για οποιαδήποτε σημαντική περίσταση της ζωής σας αλλά και μία σειρά από επώνυμα ωρολόγια.

Αυτό που κάνει όμως το κοσμηματοπωλείο ΜΑΝΕΤΑΣ να ξεχωρίζει , είναι ότι μπορεί να εξυπηρετηθεί ακόμη και κάποιος που δεν διαθέτει πολύ υψηλό οικονομικό πλάνο καθώς υπάρχουν προϊόντα που ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ευαγγελισμού της Θεοτόκου 29, Εύοσμος (1ος όροφος)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 574427

Ελλήνων Τέχνες | Κοσμήματα - Εύοσμος

ellinon-technes-1.jpg

Το 1981 ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου Ελλήνων Τέχνες Κωνσταντίνος Βλαχάκης, σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για μία λαμπρή μελλοντική πορεία.

Έπειτα από τρία χρόνια ακολουθεί το μεγάλο του όνειρο και σπουδάζει για τέσσερα έτη στην κρατική σχολή αργυροχρυσοχοΐας από όπου και απέκτησε το πτυχίο του το 1988. Μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια εργασίας ως υπάλληλος σε εργαστήρια, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και το 1997 δημιουργεί το κατάστημα κοσμημάτων Ελλήνων Τέχνες, στην περιοχή του Ευόσμου.

Άνθρωπος αυτοδημιούργητος, ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, με αμέριστη αγάπη και πολύ μεράκι για αυτό που κάνει, έχτισε ένα κοσμηματοπωλείο υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την κομψότητα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας του καταστήματος, ο ιδιοκτήτης είχε πάντα μαζί του την πολύτιμη παρουσία και βοήθεια της συζύγου του, Ξένιας Χατζηνικολάου.

Το 2016 η επιχείρηση Ελλήνων Τέχνες περνάει στη δεύτερη γενιά της οικογένειας στον υιό Γεώργιο Βλαχάκη, απόφοιτο του πανεπιστημιακού τμήματος Πληροφορικής. Ο ίδιος με νέες ιδέες και καινοτόμες εφαρμογές εξελίσσει ακόμα περισσότερο την μακροχρόνια παρουσία της επιχείρησης.

Στο κοσμηματοπωλείο Ελλήνων Τέχνες κύριο μέλημα των ανθρώπων του είναι τα χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα 14 καρατίων. Θα ανακαλύψετε επίσης και μία μεγάλη συλλογή από επιλεγμένα ασημένια αλλά και ατσάλινα σχέδια. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 182, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 640474

Κ. Dimou handmade | Κοσμήματα - Σταυρούπολη

dimou-handmade1.jpg

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Κατερίνα Δήμου είχε ως όραμα τη δημιουργία ενός καταστήματος, μέσα από το οποίο ο κόσμος θα γνώριζε τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της από κοσμήματα και διακοσμητικά. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα με την ίδρυση της επιχείρησης Κ. Dimou handmade το 2008 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Η ίδια μαζί με το σύζυγο της εδώ και 15 χρόνια, με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, δημιουργούν ξεχωριστά σχέδια κοσμημάτων και διακοσμητικών ενώ στο παρελθόν έκαναν εισαγωγές και σε υλικά κοσμημάτων από το εξωτερικό. Πλέον στην καρδιά της επιχείρησης έχει μπει και η δεύτερη γενιά της οικογένειας η κόρη της Κατερίνας Δήμου και του συζύγου της. Στο κατάστημα θα βρείτε τις δημιουργίες της ιδιοκτήτριας από κοσμήματα για τη γυναίκα και τον άνδρα, με ιδιαίτερη έμφαση στις χειροποίητες κατασκευές.

Συνδυαστικά με τα χειροποίητα κοσμήματα της Κατερίνας Δήμου, θα ανακαλύψετε επίσης όμορφα σχέδια από ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές εταιρείες κοσμημάτων. Τα τελευταία χρόνια οι ιδιοκτήτες έχουν διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων τους, με προσθήκες από αξεσουάρ αλλά και handmade διακοσμητικά από μέταλλο και ξύλο.

Διατηρώντας και το δικό τους προσωπικό εργαστήριο επιστρατεύουν όλη τους τη δημιουργικότητα ώστε να σας προσφέρουν τις πιο περίτεχνες δημιουργίες. Θα σας καλωσορίσουν πάντα με χαμόγελο και μεράκι στον καλαίσθητο χώρο τους.

Όλα τα κοσμήματα του καταστήματος Κ. Dimou handmade αποτελούν συνώνυμο της ομορφιάς και της κομψότητας. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας όπως ο ορείχαλκος, το σμάλτο, το αρζαντό, το ατσάλι και φυσικά το ασήμι 925, θα σας συντροφεύουν στις πιο λαμπερές αλλά και καθημερινές σας στιγμές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 1, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 641754

Focus Optical | Οπτικά - Νεάπολη & Κέντρο

focus-optical1.jpg

Τα δύο καταστήματα οπτικών Focus Optical, στην περιοχή της Νεάπολης και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκονται σε λειτουργία από το 2000 και πέραν από τη μακρά και επιτυχημένη πορεία τους, έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στον τομέα τους, μέσα από τη βαθιά κατάρτιση, αλλά και την εξειδίκευση των ιδιοκτητών του.

Οι δημιουργοί των καταστημάτων Focus Optical, τα αδέλφια Γεωργία και Νίκος Παπακωνσταντίνου, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην επιστήμη τους, έχοντας λάβει υψηλή εκπαίδευση στο αντικείμενό τους στην Αγγλία και την Ιταλία, αντίστοιχα.

Αργότερα, προστέθηκαν και οι συνεργάτες τους Πουσουράς Κοσμάς και Νοτούδα Μαρία. Η Γεωργία και Κοσμάς έχουν εξειδικευθεί στη χαμηλή όραση και τη δυσχρωματοψία, ενώ ο Νίκος και η Μαρία στην οπτομετρία. Κοινό χαρακτηριστικό τους: η βαθιά αγάπη και το μεράκι για το επάγγελμά τους, στο οποίο πλέον έχουν αποκτήσει συνολική εμπειρία 33 ετών, μιας που ήδη από το 1990 εργαζόντουσαν ανελλιπώς σε καταστήματα οπτικών.

Στα καταστήματα οπτικών Focus Optical θα βρείτε μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών για γυαλιά οράσεως και ηλίου, αλλά και φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Τόσο στο κατάστημα της Νεάπολης, όσο και σε αυτό της Λεωφόρου Στρατού, υπάρχει ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο όπου γίνονται οι εκάστοτε κατασκευές και επισκευές γυαλιών, όπως επίσης και οι οπτομετρήσεις.

Μπορείτε να εμπιστευθείτε το Focus Optical ακόμη και για τα πιο σοβαρά ζητήματα όρασης και μπορείτε να είστε βέβαιοι πως αυτά θα αντιμετωπιστούν άμεσα, μέσα από την τεχνογνωσία της ομάδας του. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Ανδρέα Παπανδρέου 82, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 637087

Λεωφόρου Στρατού 41, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 841422

Οπτικά Βασιλειάδης | Οπτικά - Εύοσμος

optika-vasileiadis1.jpg

Για την οικογένεια Βασιλειάδη η επιστήμη της Οπτομετρίας είναι προσωπική υπόθεση, καθώς από το 1993 το όνομά τους έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο των οπτικών στη δυτική Θεσσαλονίκη.

«Θεμέλιος λίθος» της οικογενειακής επιχείρησης είναι ο Μιχάλης Βασιλειάδης, ο οποίος δημιούργησε ένα κατάστημα-πρότυπο.

Με μόνα όπλα στη φαρέτρα τους τις εξειδικευμένες σπουδές τους στην οπτομετρία σε Ελλάδα και Ιταλία, αλλά και την ειλικρινή αγάπη για το επάγγελμά τους η οικογένεια Βασιλειάδη συνεχίζει την 30ετή παράδοση με τον πλέον δυναμικό τρόπο.

Το κατάστημα οπτικών Βασιλειάδη βρίσκεται επί της οδού Τζαβέλα 7, στον Εύοσμο. Στο κατάστημα κυριαρχεί η μίνιμαλ αισθητική και οι «καθαρές» γραμμές, ενώ η ποικιλία σε γυαλιά οράσεως και ηλίου είναι κάτι που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Στα ράφια του θα δείτε να φιγουράρουν πρωτοκλασάτα brands από όλον τον κόσμο. Οι συλλογές-έργα τέχνης των οίκων Prada, Burberry, Dsquared2, D&G &Versace αναδεικνύονται με τις άριστες πινελιές παρουσίασης της ομάδας του καταστήματος, μία ομάδα που θα σας εκπλήξει με τις γνώσεις και την αισθητική που διαθέτει. Οι προτάσεις τους είναι απόλυτα εύστοχες και θα σας γλιτώσουν από πολλές ώρες χαοτικών δοκιμών σκελετών.

Στον χώρο του καταστήματος θα βρείτε και φακούς επαφής, ενώ οι ειδικοί οπτομέτρες θα είναι δίπλα σας, ώστε να γίνει η σωστή εφαρμογή τους, προκειμένου να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εντός του καταστήματος υπάρχει ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο οπτομετρίας, στο οποίο λαμβάνουν χώρα όλες οι μετρήσεις και φυσικά, οι κατασκευές γυαλιών. Τα οπτικά Βασιλειάδη φημίζονται για τον τρόπο που ανταπεξέρχονται στις ειδικές κατασκευές, όπως για παράδειγμα στους πολυεστιακούς φακούς. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Τζαβέλα 7, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 756964

My Optical | Οπτικά - Εύοσμος

my-optical1.jpg

Το κατάστημα οπτικών My Optical δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών από τον Δεκέμβριο του 2008. Η ιδιοκτήτριά του, Μαρία Παπαδοπούλου, έπειτα από τις σπουδές της στο ΑΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα οπτικής-οπτομετρίας και την εμπειρία που αποκόμισε ακολούθως εργαζόμενη σε καταστήματα οπτικών, πήρε την απόφαση να ανοίξει τον δικό της χώρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, βάζοντας ουσιαστικά ένα στοίχημα με τον ίδιο της τον εαυτό.

Η ίδια ήθελε το κατάστημά της να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα του κέντρου της Θεσσαλονίκης και μάλιστα, να καταφέρει να κερδίσει συνεργασίες με κορυφαία brands του εξωτερικού. Το στοίχημα ήταν αρκετά απαιτητικό, ωστόσο είναι ένα από τα ουκ ολίγα παραδείγματα που αποδεικνύουν πως η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την κατάρτιση και την εξειδίκευση μπορούν να κάνουν επιχειρηματικά «θαύματα».

Το My Optical είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο οπτικών εφαρμογών υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής στην καρδιά του Ευόσμου. Ο χώρος του είναι θεμελιωμένος σε industrial επιρροές, με τις αποχρώσεις του μπλε να ξεχωρίζουν και το ξύλο να δίνει τη δική του ζεστασιά, στο φιλόξενο περιβάλλον του καταστήματος.

Στο My Optical θα βρείτε μία τεράστια γκάμα επιλογών σε γυαλιά οράσεως και ηλίου από τους μεγαλύτερους οίκους, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία σε φακούς επαφής (απλούς και χρωματιστούς) και σε υγρά φακών επαφής. Ακόμη, θα βρείτε και μάσκες κολύμβησης και κατάδυσης με ειδικούς διορθωτικούς φακούς, όπως επίσης και μάσκες του σκι, με μεγάλη ποικιλία σε Oakley και Spy! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 69, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 704159

Οπτικά Ζαβρακίδης | Οπτικά - Σταυρούπολη

zavrakidis1.jpg

Σε ένα χώρο καλαίσθητο, λειτουργικό και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, το κατάστημα «Οπτικά Ζαβρακίδης» στη δυτική Θεσσαλονίκη (Γερ.Καραβαγγέλη 11, Σταυρούπολη), στα τρία χρόνια λειτουργίας του, έκανε έντονα αισθητή την παρουσία του δίνοντας δυναμικό παρόν στο χώρο των οπτικών με ό,τι καινούριο και καινοτόμο εφαρμόζεται.

Υπεύθυνος γι’ αυτό ο οπτικός και οπτομέτρης Σπύρος Ζαβρακίδης που σε συνεργασία με τη μητέρα του Ελισάβετ Κατσέ -με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο- δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη. Κύριο μέλημά τους: η καλύτερη δυνατή επιλογή σε γυαλιά οράσεως και ηλίου κάτι που επιτυγχάνεται μέσα από την τεχνογνωσία, τη συνεχή κατάρτιση, τη διαρκή και σωστή ενημέρωση αλλά και την καλή επικοινωνία και σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πελάτη και στον οπτικό.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Ζαβρακίδη «τα γυαλιά πρέπει να συνδυάζουν την άριστη εφαρμογή και να υπογραμμίζουν διακριτικά το στυλ και την προσωπικότητα του πελάτη έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την βέλτιστη όραση του. Γι’ αυτό και στην επιλογή τους χρειάζεται η γνώμη του ειδικού που κατανοεί τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και προτείνει ό,τι καλύτερο».

Το κατάστημα διαθέτει γυαλιά οράσεως και ηλίου με μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων σκελετών από κορυφαίες εταιρείες σε υπέροχες μοντέρνες αλλά και πιο classy γραμμές όπως και πολλών ειδών αξεπέραστης ποιότητας κρύσταλλα για να επιτευχθεί το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και εφηβικά γυαλιά οράσεως.

Η εντυπωσιακή βιτρίνα του καταστήματος κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον με την υψηλή αισθητική της και τη μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη γυαλιών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καραβαγγέλη Γερμανού 11, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 669274













Πάμε για shopping Δυτικά! Για γυναικεία, ανδρική και παιδική ένδυση, υποδήματα για μικρούς και μεγάλους, κοσμήματα για κάθε περίσταση και επώνυμα οπτικά.

Στη Δυτική Θεσσαλονίκη, οι προτάσεις για shopping είναι πολλές και καλύπτουν κάθε μορφής ανάγκη ή επιθυμία. Για την καθημερινότητα σας ή και για πιο επίσημες καταστάσεις, όλα είναι εδώ.

Εμείς αναζητήσαμε στη συγκεκριμένη αγορά, βρήκαμε και σας συστήνουμε να γνωρίσετε 10+4 από τα καλύτερα fashion spots για τις αγορές σας Δυτικά.

Vesta Donna | Γυναικεία Ένδυση – Αμπελόκηποι & Εύοσμος

vesta-donna-1.jpg

Η μπουτίκ ρούχων Vesta Donna θεωρείται επάξια ως ένα από τα καλύτερα fashion stores στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Το 1997 ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην οδό Βενιζέλου 63 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ενώ το 2020 η επιχείρηση επεκτείνεται και με μία δεύτερη μπουτίκ στον Εύοσμο, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 17. Με ισχυρή παρουσία 25 χρόνων στο χώρο της ένδυσης, παρέχει στο γυναικείο κοινό κορυφαία ελληνικά επώνυμα brands ρούχων, υποδημάτων αλλά και αξεσουάρ.

Πίσω από την επιτυχημένη πορεία της μπουτίκ βρίσκεται η ιδιοκτήτρια Φωτεινή Λαζαρίδου, η οποία έχοντας πραγματοποιήσει σπουδές μόδας και ενδυματολογίας, επιλέγει για την επιχείρησή της τα καλύτερα και πιο κομψά ενδύματα σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο styling. Εδώ θα βρείτε ενδύματα αλλά και παπούτσια ή αξεσουάρ από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες.

Είτε το στυλ σας είναι πιο clean και μίνιμαλ είτε αγαπάτε τα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints, στη μπουτίκ Vesta Donna θα βρείτε σχέδια που θα ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα σας και θα απογειώσουν την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εδώ η κάθε γυναίκα θα ανακαλύψει ένα ευρύ φάσμα ρούχων για οποιαδήποτε περίσταση, καθημερινά και casual αλλά και μεγάλη ποικιλία σε πιο επίσημα ενδύματα. Με λίγα λόγια η μπουτίκ Vesta Donna ντύνει όλες τις γυναίκες για όλες τις ώρες!

Με μία επίσκεψη σας στη μπουτίκ Vesta Donna θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μία μεγάλη γκάμα από ποιοτικά ενδύματα, τα οποία φέρουν υπογραφή κορυφαίων ελληνικών εταιρειών. Η ιδιοκτήτρια της παρακολουθεί ανελλιπώς τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας και φροντίζει ώστε να σας παρέχει συνεχώς τα πιο φρέσκα και νέα σχέδια ρούχων. Με την ευγένεια και τη ζεστασιά που τη χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο κομψά και αξιοζήλευτα look. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Βενιζέλου 63, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 721921

28ης Οκτωβρίου 17, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 772003

Runway fashion store | Γυναικεία Ένδυση – Σταυρούπολη

runway-fashion-store1.jpg

Η αγάπη και η αφοσίωση για τη γυναικεία μόδα οδήγησαν την ιδιοκτήτρια Ράνια Φαρσακίδου στη δημιουργία της μπουτίκ ρούχων Runway fashion store. Από το 2014 η επιχείρηση φιλοξενεί μοναδικά σχέδια ποιοτικών ενδυμάτων κυρίως Ελλήνων σχεδιαστών, τα οποία αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπικότητα κάθε σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας.

Η δημιουργία της απόλυτης all time classic γκαρνταρόμπας αποκτά νόημα και ουσία μέσα από την πληθώρα ενδυμάτων που θα ανακαλύψετε στο Runway fashion store. Όλα τα σχέδια ρούχων υπηρετούν τη θηλυκή κομψότητα και συνδυάζουν μοντέρνα σχέδια με ιδιαίτερα υφάσματα και υλικά, ακολουθώντας πάντα τις πιο φρέσκιες τάσεις της παγκόσμιας μόδας.

Εδώ θα ανακαλύψετε ενδύματα κομψά τόσο για τις καθημερινές σας εμφανίσεις όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις. Με λίγα λόγια μπορείτε να είστε στυλάτη όλες τις ώρες τις ημέρας μέσα από τις επιλογές που σας προσφέρει το Runway fashion store.

Συνδυαστικά μπορείτε να ολοκληρώσετε το ντύσιμο σας με μία από τις chic τσάντες που υπάρχουν στο κατάστημα. Όλα τα είδη της μπουτίκ είναι διαθέσιμα και στην επίσημη ιστοσελίδα www.runwayfashionstore.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.

Στηρίζοντας την Ελληνική σχεδιαστική ικανότητα η ιδιοκτήτρια Ράνια Φαρσακίδου σας παρουσιάζει, μέσα από την εκλεπτυσμένη μπουτίκ ρούχων Runway, τις πιο δυναμικές δημιουργίες διάσημων Ελλήνων σχεδιαστών.

Ανάμεσα στα ονόματα θα συναντήσετε ενδύματα της σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά και Ιωάννας Κουρμπέλα αλλά και κορυφαία ελληνικά fashion brands όπως αυτά των Studio 83, Dolce Domenica, Maestri Group, Camelot και Open Fashion. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κωνσταντινίδη 8-12, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 657462

Sophie’s Collection | Γυναικεία Ένδυση – Συκιές

sophies-collection-1.jpg

Το 2019 στις Συκιές της Θεσσαλονίκης άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της, η μπουτίκ ρούχων Sophie’s Collection και έκτοτε προσφέρει στο γυναικείο κοινό κορυφαίας ποιότητας ενδύματα και elegant αξεσουάρ. Η ιδιοκτήτρια Σοφία Λαζαρίδου με εμπειρία 23 χρόνων, στον συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο της μόδας, έχει εναποθέσει όλη της την αγάπη, το μεράκι αλλά και τις γνώσεις της, έτσι ώστε η κάθε γυναίκα που θα επισκεφθεί το κατάστημα της να νιώσει ξεχωριστή.

Εδώ θα βρείτε μία ολοκληρωμένη συλλογή με ενδύματα μόνο από ελληνικά brands αλλά και τσάντες ή αξεσουάρ από την Ιταλία. Πάντα με σεβασμό στην προσωπικότητα και το στυλ της κάθε γυναίκας η boutique Sophie’s Collection αναδεικνύει με επιτυχία το μεγαλείο της γυναικείας φινέτσας.

Μέσα από την πολυετή παρουσία της στο χώρο η Σοφία Λαζαρίδου κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, με τη δημιουργία της μπουτίκ και του αντίστοιχου e-shop για online αγορές από όλη την Ελλάδα.

Στόχος της είναι να εξελίσσεται διαρκώς, μένοντας πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Στο κατάστημα της θα ανακαλύψετε ρούχα και υφάσματα κορυφαίας ποιότητας, αποκλειστικά από μεγάλες ελληνικές εταιρείες όπως Figaro, Estel, Nicola, Garantie, Eleria Cortes, Genia Collection αλλά και πολλές ακόμη.

Μπορείτε να επιλέξετε στιλάτα πανωφόρια, σακάκια σε αυστηρή γραμμή αλλά και μία μεγάλη ποικιλία σε κομψά πουκάμισα και μπλούζες, για να δημιουργήσετε τους πιο φινετσάτους συνδυασμούς και να απογειώσετε το στυλ σας. Και επειδή οι φούστες είναι η αγαπημένη επιλογή της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας στο κατάστημα θα βρείτε maxi αλλά και midi αεράτες επιλογές με ιδιαίτερα μοτίβα για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα ανακαλύψετε επίσης υπέροχα σχέδια σε παντελόνια και παντελόνες τόσο από τη χειμερινή αλλά και την ανοιξιάτικη collection. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Π. Αφαλή 8, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981796550

Virus | Ανδρική Ένδυση - Εύοσμος

virus1.jpg

Το κατάστημα ανδρικής ένδυσης VIRUS ιδρύθηκε από τον ιδιοκτήτη του Νίκο Γραμματικό το 2000, στο πολυσύχναστο κέντρο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Η αγάπη για την ανδρική ένδυση και ο σεβασμός στην ποιοτική εξυπηρέτηση, ανέδειξαν το VIRUS σε ένα από τα καλύτερα καταστήματα ανδρικού ρουχισμού στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εδώ το στυλιστικό αφήγημα αποκτά νόημα και ουσία καθώς θα ανακαλύψετε μία πλήρη γκάμα σχεδίων τόσο σε casual αλλά και πιο επίσημη μορφή. Είτε θέλετε να ανανεώσετε την ανδρική γκαρνταρόμπα είτε πρόκειται για μία σημαντική στιγμή της ζωή σας, στο κατάστημα VIRUS ο κάθε άνδρας θα βρει αυτό που επιθυμεί.

Όλα τα ανδρικά ενδύματα που θα βρείτε στο κατάστημα VIRUS χαρακτηρίζονται από εξέχουσα ποιότητα και μοναδικές σχεδιαστικές γραμμές. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε ρούχα και κοστούμια κορυφαίων εταιρειών από τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία, την Δανία αλλά και την Ελλάδα. Ανάμεσα τους θα βρείτε τις δημοφιλείς εταιρείες ανδρικού ρουχισμού Digel, Me & My, Olymp και Ivergano.

Η casual σειρά αποτελείται από κομψές μπλούζες πόλο, πανοφώρια που αποπνέουν διαχρονική φινέτσα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε παντελόνια και πουκάμισα για να δημιουργήσετε αρμονικούς συνδυασμούς. Στόχος της επιχείρησης VIRUS είναι ο κάθε σύγχρονος άνδρας να νιώθει καλοντυμένος και κομψός οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το κατάστημα παράλληλα προσφέρει και μία ολοκληρωμένη σειρά από εξαιρετικής ποιότητας κοστούμια για κάθε επίσημη περίσταση. Ο ιδιοκτήτης Νίκος Γραμματικός θα σας υποδεχτεί πάντα με χαμόγελο και θα σας βοηθήσει να βρείτε ότι και εάν επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τζαβέλλα 11, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 775944

Βabyland | Παιδική Ένδυση – Ηλιούπολη & Σταυρούπολη

vabyland1.jpg

Η Ελευθερία Σαρακινού ιδιοκτήτρια της επιχείρησης Babyland, με ακατάπαυστο μεράκι και πάθος για την παιδική ένδυση ίδρυσε το πρώτο κατάστημα Babyland στη Θεσσαλονίκη, το 1996 στην περιοχή της Κάτω Ηλιούπολης.

Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του κοινού της Θεσσαλονίκης. Το 2007 η επιχείρηση Babyland μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και η Ελευθερία Σαρακινού ανοίγει το δεύτερο κατάστημα στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Τα καταστήματα Babyland όντας συνεχώς δίπλα στις μαμάδες και τα παιδιά, προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από βρεφικά, παιδικά αλλά και εφηβικά ρουχαλάκια. Η ιδιοκτήτρια συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας αλλά και της Ιταλίας, έτσι ώστε να σας παρέχει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων. Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε επίσης μεγάλη γκάμα από προίκα μωρού αλλά και όμορφά παιδικά αξεσουάρ.

Στα καταστήματα Babyland θα ανακαλύψετε χαρούμενα και πρωτότυπα βρεφικά, παιδικά και εφηβικά ρούχα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο και αισιόδοξο κόσμο των παιδιών. Τα νούμερα ξεκινούν από 0 έως 18 μηνών για τα βρέφη, από 2 έως 10 ετών για την παιδική ένδυση και από 12 έως 16 ετών για την εφηβική ένδυση.

Οι μέλλουσες ή νέες μαμάδες θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και υπέροχα σχέδια από βρεφικά φορμάκια για αγόρια ή κορίτσια, φορεματάκια τόσο χειμερινά όσο και καλοκαιρινά αλλά και σετάκια με μπλουζάκια και παντελόνια για τα αγόρια. Κατά τη χειμερινή περίοδο η collection περιλαμβάνει επίσης ζεστά μπουφανάκια και για τα δύο φύλα του μωρού. Για τις πιο επίσημες εμφανίσεις θα ανακαλύψετε φορεματάκια με περίτεχνα σχέδια, κεντημένα με δαντέλα και τούλι ενώ για τα αγόρια υπέροχα κοστουμάκια. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Πολυτεχνείου 31, Κάτω Ηλιούπολη
Στρατηγού Μακρυγιάννη 24, Σταυρούπολη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 651712, 6933297581

Argo Shoes & Slippers | Υποδήματα - Εύοσμος

argo-shoes-1.jpg

Η αφοσίωση στο να προσφέρει άνεση και σιγουριά στα βήματα σας αποτελεί την κινητήριο δύναμη που συνοδεύει την επιχείρηση ARGO SHOES & SLIPPERS. Ο ιδιοκτήτης Λευτέρης Τσαταλπάς ίδρυσε το κατάστημα το 2000 στην περιοχή του Ευόσμου και έκτοτε προσφέρει στο κοινό της Δυτικής αλλά και της υπόλοιπης Θεσσαλονίκης, κορυφαίας ποιότητας παντόφλες και μία σειρά από επώυνμα γυναικεία υποδήματα.

Με μία μακρόχρονη πορεία 23 χρόνων στο χώρο της υπόδησης η επιχείρηση ARGO SHOES & SLIPPERS, διαθέτει μία εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία από παντόφλες για όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και μία ολοκληρωμένη σειρά από ανατομικά υποδήματα για το γυναικείο κοινό. Στόχος είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων και η κάλυψη των αναγκών οποιασδήποτε ηλικίας, μέσα από ποιοτικά προϊόντα τα οποία θα φοράτε για μία ζωή!

Η επιχείρηση κατανοώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ευελιξία αγορών μέσα και από το πολύ δυνατό e-shop που έχει δημιουργήσει, στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις collection από παντόφλες και γυναικεία ανατομικά υποδήματα. Μία επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα www.shoes365.gr θα σας πείσει για τις εύκολες και ποιοτικές αγορές σας.

Στον καλαίσθητο χώρο του ARGO SHOES & SLIPPERS θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανδρικές, γυναικείες και παιδικές παντόφλες αλλά και σαγιονάρες για τους καλοκαιρινούς μήνες. Στα ανδρικά και παιδικά θα ανακαλύψετε αποκλειστικά παντόφλες ενώ στα γυναικεία υπάρχει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τόσο από παντόφλες όσο και από ανατομικά υποδήματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σμύρνης 5, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 708639

vip-pantofles | Υποδήματα - Εύοσμος

vip-pantofles-1.jpg

Η επιχείρηση vip-pantofles κατέχει επάξια τη θέση της ανάμεσα στα καλύτερα καταστήματα υπόδησης στην Δυτική Θεσσαλονίκη. Η ιστορία της ξεκινάει το 1978 όταν ο πατέρας της ιδιοκτήτριας Αναστασίας Αναστασιάδου, δημιουργεί τη δική τους βιοτεχνία υποδημάτων ως πρώτο βήμα επαφής με το συγκεκριμένο χώρο.

Μέσα από τη μακροχρόνια τριβή της με το αντικείμενο και έχοντας ως κληρονομιά τις γνώσεις από τον πατέρα της, η ίδια ανοίγει το Μάρτιο του 2002 το κατάστημα λιανικής πώλησης vip-pantofles στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Στόχος της επιχείρησης είναι πάνω απ’ όλα η ανθρωποκεντρική προσέγγιση ως προς το κοινό της και βασικός γνώμονας της μία πραγματικά ευχάριστη αγοραστική εμπειρία.

To κατάστημα συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της υποδηματοποιίας τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα. Με μία επίσκεψη σας στο χώρο, θα έρθετε σε επαφή με υποδήματα που έχουν εξαιρετική σχέση τιμής - ποιότητας ενώ παράλληλα μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα είδη και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης www.vip-pantofles.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

Το κατάστημα vip-pantofles διακρίνεται για τη μεγάλη συλλογή προϊόντων του καθώς καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας, με μοντέρνα, κλασσικά και πάνω απ’όλα διαχρονικά σχέδια.

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου στις βιτρίνες του καταστήματος θα βρείτε κυρίως παντόφλες, ανδρικές, γυναικείες αλλά και παιδικές ενώ το καλοκαίρι προστίθενται στις συλλογές και υπέροχα σχέδια σε πέδιλα για όλη την οικογένεια.

Ξεκούραστες και στυλάτες εσπαντρίγιες για κάθε στιγμή της ημέρας και ανατομικά πέδιλα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων για ακόμη περισσότερη άνεση στο βάδισμα σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεταλλείων Ταύρου 6, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 704430

Μανέτας Κοσμήματα | Κοσμήματα - Εύοσμος

manetas-kosmimata1.jpg

Το κόσμημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις ευχάριστες στιγμές της ζωή μας. Κατά παράδοση το φέρουμε πάνω μας ή το δωρίζουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ενισχύοντας τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Ο Αντώνης Μανέτας ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΜΑΝΕΤΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, εδώ και 17 πλέον χρόνια δημιουργεί και προσφέρει στον κόσμο της Δυτικής Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, κορυφαίας αισθητικής και υψηλής ποιότητας κοσμήματα.

Το 2007 εγκατέστησε το κατάστημα ΜΑΝΕΤΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με τον ίδιο και τη σύζυγο του να αποτελούν την ψυχή της επιχείρησης. Έχοντας πραγματοποιήσει και οι δύο σπουδές κοσμηματοποιίας με εξειδικεύσεις, έχοντας κάνει και οι δυο μεταπτυχιακές σπουδές και έχοντας εργαστεί επι σειρά ετών σε εργαστήρια παραγωγής κοσμημάτων απέκτησαν όλη την εμπειρία που απαιτείται τόσο γνωστικά όσο και πρακτικά, για μία πραγματικά επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Διατηρώντας ταυτόχρονα και δικό τους εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας σχεδιάζουν και δημιουργούν δικές τους κατασκευές κοσμημάτων ενώ παράλληλα αναλαμβάνουν και ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία. Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε κυρίως χρυσά και λευκόχρυσα αλλά και ασημένια κοσμήματα για οποιαδήποτε σημαντική περίσταση της ζωής σας αλλά και μία σειρά από επώνυμα ωρολόγια.

Αυτό που κάνει όμως το κοσμηματοπωλείο ΜΑΝΕΤΑΣ να ξεχωρίζει , είναι ότι μπορεί να εξυπηρετηθεί ακόμη και κάποιος που δεν διαθέτει πολύ υψηλό οικονομικό πλάνο καθώς υπάρχουν προϊόντα που ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ευαγγελισμού της Θεοτόκου 29, Εύοσμος (1ος όροφος)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 574427

Ελλήνων Τέχνες | Κοσμήματα - Εύοσμος

ellinon-technes-1.jpg

Το 1981 ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου Ελλήνων Τέχνες Κωνσταντίνος Βλαχάκης, σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται σε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για μία λαμπρή μελλοντική πορεία.

Έπειτα από τρία χρόνια ακολουθεί το μεγάλο του όνειρο και σπουδάζει για τέσσερα έτη στην κρατική σχολή αργυροχρυσοχοΐας από όπου και απέκτησε το πτυχίο του το 1988. Μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια εργασίας ως υπάλληλος σε εργαστήρια, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και το 1997 δημιουργεί το κατάστημα κοσμημάτων Ελλήνων Τέχνες, στην περιοχή του Ευόσμου.

Άνθρωπος αυτοδημιούργητος, ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, με αμέριστη αγάπη και πολύ μεράκι για αυτό που κάνει, έχτισε ένα κοσμηματοπωλείο υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την κομψότητα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας του καταστήματος, ο ιδιοκτήτης είχε πάντα μαζί του την πολύτιμη παρουσία και βοήθεια της συζύγου του, Ξένιας Χατζηνικολάου.

Το 2016 η επιχείρηση Ελλήνων Τέχνες περνάει στη δεύτερη γενιά της οικογένειας στον υιό Γεώργιο Βλαχάκη, απόφοιτο του πανεπιστημιακού τμήματος Πληροφορικής. Ο ίδιος με νέες ιδέες και καινοτόμες εφαρμογές εξελίσσει ακόμα περισσότερο την μακροχρόνια παρουσία της επιχείρησης.

Στο κοσμηματοπωλείο Ελλήνων Τέχνες κύριο μέλημα των ανθρώπων του είναι τα χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα 14 καρατίων. Θα ανακαλύψετε επίσης και μία μεγάλη συλλογή από επιλεγμένα ασημένια αλλά και ατσάλινα σχέδια. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 182, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 640474

Κ. Dimou handmade | Κοσμήματα - Σταυρούπολη

dimou-handmade1.jpg

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Κατερίνα Δήμου είχε ως όραμα τη δημιουργία ενός καταστήματος, μέσα από το οποίο ο κόσμος θα γνώριζε τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της από κοσμήματα και διακοσμητικά. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα με την ίδρυση της επιχείρησης Κ. Dimou handmade το 2008 στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Η ίδια μαζί με το σύζυγο της εδώ και 15 χρόνια, με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, δημιουργούν ξεχωριστά σχέδια κοσμημάτων και διακοσμητικών ενώ στο παρελθόν έκαναν εισαγωγές και σε υλικά κοσμημάτων από το εξωτερικό. Πλέον στην καρδιά της επιχείρησης έχει μπει και η δεύτερη γενιά της οικογένειας η κόρη της Κατερίνας Δήμου και του συζύγου της. Στο κατάστημα θα βρείτε τις δημιουργίες της ιδιοκτήτριας από κοσμήματα για τη γυναίκα και τον άνδρα, με ιδιαίτερη έμφαση στις χειροποίητες κατασκευές.

Συνδυαστικά με τα χειροποίητα κοσμήματα της Κατερίνας Δήμου, θα ανακαλύψετε επίσης όμορφα σχέδια από ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές εταιρείες κοσμημάτων. Τα τελευταία χρόνια οι ιδιοκτήτες έχουν διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων τους, με προσθήκες από αξεσουάρ αλλά και handmade διακοσμητικά από μέταλλο και ξύλο.

Διατηρώντας και το δικό τους προσωπικό εργαστήριο επιστρατεύουν όλη τους τη δημιουργικότητα ώστε να σας προσφέρουν τις πιο περίτεχνες δημιουργίες. Θα σας καλωσορίσουν πάντα με χαμόγελο και μεράκι στον καλαίσθητο χώρο τους.

Όλα τα κοσμήματα του καταστήματος Κ. Dimou handmade αποτελούν συνώνυμο της ομορφιάς και της κομψότητας. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας όπως ο ορείχαλκος, το σμάλτο, το αρζαντό, το ατσάλι και φυσικά το ασήμι 925, θα σας συντροφεύουν στις πιο λαμπερές αλλά και καθημερινές σας στιγμές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 1, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 641754

Focus Optical | Οπτικά - Νεάπολη & Κέντρο

focus-optical1.jpg

Τα δύο καταστήματα οπτικών Focus Optical, στην περιοχή της Νεάπολης και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκονται σε λειτουργία από το 2000 και πέραν από τη μακρά και επιτυχημένη πορεία τους, έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στον τομέα τους, μέσα από τη βαθιά κατάρτιση, αλλά και την εξειδίκευση των ιδιοκτητών του.

Οι δημιουργοί των καταστημάτων Focus Optical, τα αδέλφια Γεωργία και Νίκος Παπακωνσταντίνου, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην επιστήμη τους, έχοντας λάβει υψηλή εκπαίδευση στο αντικείμενό τους στην Αγγλία και την Ιταλία, αντίστοιχα.

Αργότερα, προστέθηκαν και οι συνεργάτες τους Πουσουράς Κοσμάς και Νοτούδα Μαρία. Η Γεωργία και Κοσμάς έχουν εξειδικευθεί στη χαμηλή όραση και τη δυσχρωματοψία, ενώ ο Νίκος και η Μαρία στην οπτομετρία. Κοινό χαρακτηριστικό τους: η βαθιά αγάπη και το μεράκι για το επάγγελμά τους, στο οποίο πλέον έχουν αποκτήσει συνολική εμπειρία 33 ετών, μιας που ήδη από το 1990 εργαζόντουσαν ανελλιπώς σε καταστήματα οπτικών.

Στα καταστήματα οπτικών Focus Optical θα βρείτε μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών για γυαλιά οράσεως και ηλίου, αλλά και φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Τόσο στο κατάστημα της Νεάπολης, όσο και σε αυτό της Λεωφόρου Στρατού, υπάρχει ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο όπου γίνονται οι εκάστοτε κατασκευές και επισκευές γυαλιών, όπως επίσης και οι οπτομετρήσεις.

Μπορείτε να εμπιστευθείτε το Focus Optical ακόμη και για τα πιο σοβαρά ζητήματα όρασης και μπορείτε να είστε βέβαιοι πως αυτά θα αντιμετωπιστούν άμεσα, μέσα από την τεχνογνωσία της ομάδας του. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Ανδρέα Παπανδρέου 82, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 637087

Λεωφόρου Στρατού 41, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 841422

Οπτικά Βασιλειάδης | Οπτικά - Εύοσμος

optika-vasileiadis1.jpg

Για την οικογένεια Βασιλειάδη η επιστήμη της Οπτομετρίας είναι προσωπική υπόθεση, καθώς από το 1993 το όνομά τους έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο των οπτικών στη δυτική Θεσσαλονίκη.

«Θεμέλιος λίθος» της οικογενειακής επιχείρησης είναι ο Μιχάλης Βασιλειάδης, ο οποίος δημιούργησε ένα κατάστημα-πρότυπο.

Με μόνα όπλα στη φαρέτρα τους τις εξειδικευμένες σπουδές τους στην οπτομετρία σε Ελλάδα και Ιταλία, αλλά και την ειλικρινή αγάπη για το επάγγελμά τους η οικογένεια Βασιλειάδη συνεχίζει την 30ετή παράδοση με τον πλέον δυναμικό τρόπο.

Το κατάστημα οπτικών Βασιλειάδη βρίσκεται επί της οδού Τζαβέλα 7, στον Εύοσμο. Στο κατάστημα κυριαρχεί η μίνιμαλ αισθητική και οι «καθαρές» γραμμές, ενώ η ποικιλία σε γυαλιά οράσεως και ηλίου είναι κάτι που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή.

Στα ράφια του θα δείτε να φιγουράρουν πρωτοκλασάτα brands από όλον τον κόσμο. Οι συλλογές-έργα τέχνης των οίκων Prada, Burberry, Dsquared2, D&G &Versace αναδεικνύονται με τις άριστες πινελιές παρουσίασης της ομάδας του καταστήματος, μία ομάδα που θα σας εκπλήξει με τις γνώσεις και την αισθητική που διαθέτει. Οι προτάσεις τους είναι απόλυτα εύστοχες και θα σας γλιτώσουν από πολλές ώρες χαοτικών δοκιμών σκελετών.

Στον χώρο του καταστήματος θα βρείτε και φακούς επαφής, ενώ οι ειδικοί οπτομέτρες θα είναι δίπλα σας, ώστε να γίνει η σωστή εφαρμογή τους, προκειμένου να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Εντός του καταστήματος υπάρχει ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο οπτομετρίας, στο οποίο λαμβάνουν χώρα όλες οι μετρήσεις και φυσικά, οι κατασκευές γυαλιών. Τα οπτικά Βασιλειάδη φημίζονται για τον τρόπο που ανταπεξέρχονται στις ειδικές κατασκευές, όπως για παράδειγμα στους πολυεστιακούς φακούς. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Τζαβέλα 7, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 756964

My Optical | Οπτικά - Εύοσμος

my-optical1.jpg

Το κατάστημα οπτικών My Optical δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών από τον Δεκέμβριο του 2008. Η ιδιοκτήτριά του, Μαρία Παπαδοπούλου, έπειτα από τις σπουδές της στο ΑΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα οπτικής-οπτομετρίας και την εμπειρία που αποκόμισε ακολούθως εργαζόμενη σε καταστήματα οπτικών, πήρε την απόφαση να ανοίξει τον δικό της χώρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, βάζοντας ουσιαστικά ένα στοίχημα με τον ίδιο της τον εαυτό.

Η ίδια ήθελε το κατάστημά της να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα του κέντρου της Θεσσαλονίκης και μάλιστα, να καταφέρει να κερδίσει συνεργασίες με κορυφαία brands του εξωτερικού. Το στοίχημα ήταν αρκετά απαιτητικό, ωστόσο είναι ένα από τα ουκ ολίγα παραδείγματα που αποδεικνύουν πως η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την κατάρτιση και την εξειδίκευση μπορούν να κάνουν επιχειρηματικά «θαύματα».

Το My Optical είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο οπτικών εφαρμογών υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής στην καρδιά του Ευόσμου. Ο χώρος του είναι θεμελιωμένος σε industrial επιρροές, με τις αποχρώσεις του μπλε να ξεχωρίζουν και το ξύλο να δίνει τη δική του ζεστασιά, στο φιλόξενο περιβάλλον του καταστήματος.

Στο My Optical θα βρείτε μία τεράστια γκάμα επιλογών σε γυαλιά οράσεως και ηλίου από τους μεγαλύτερους οίκους, για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία σε φακούς επαφής (απλούς και χρωματιστούς) και σε υγρά φακών επαφής. Ακόμη, θα βρείτε και μάσκες κολύμβησης και κατάδυσης με ειδικούς διορθωτικούς φακούς, όπως επίσης και μάσκες του σκι, με μεγάλη ποικιλία σε Oakley και Spy! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 69, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 704159

Οπτικά Ζαβρακίδης | Οπτικά - Σταυρούπολη

zavrakidis1.jpg

Σε ένα χώρο καλαίσθητο, λειτουργικό και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, το κατάστημα «Οπτικά Ζαβρακίδης» στη δυτική Θεσσαλονίκη (Γερ.Καραβαγγέλη 11, Σταυρούπολη), στα τρία χρόνια λειτουργίας του, έκανε έντονα αισθητή την παρουσία του δίνοντας δυναμικό παρόν στο χώρο των οπτικών με ό,τι καινούριο και καινοτόμο εφαρμόζεται.

Υπεύθυνος γι’ αυτό ο οπτικός και οπτομέτρης Σπύρος Ζαβρακίδης που σε συνεργασία με τη μητέρα του Ελισάβετ Κατσέ -με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο- δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη. Κύριο μέλημά τους: η καλύτερη δυνατή επιλογή σε γυαλιά οράσεως και ηλίου κάτι που επιτυγχάνεται μέσα από την τεχνογνωσία, τη συνεχή κατάρτιση, τη διαρκή και σωστή ενημέρωση αλλά και την καλή επικοινωνία και σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πελάτη και στον οπτικό.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Ζαβρακίδη «τα γυαλιά πρέπει να συνδυάζουν την άριστη εφαρμογή και να υπογραμμίζουν διακριτικά το στυλ και την προσωπικότητα του πελάτη έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την βέλτιστη όραση του. Γι’ αυτό και στην επιλογή τους χρειάζεται η γνώμη του ειδικού που κατανοεί τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και προτείνει ό,τι καλύτερο».

Το κατάστημα διαθέτει γυαλιά οράσεως και ηλίου με μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων σκελετών από κορυφαίες εταιρείες σε υπέροχες μοντέρνες αλλά και πιο classy γραμμές όπως και πολλών ειδών αξεπέραστης ποιότητας κρύσταλλα για να επιτευχθεί το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και εφηβικά γυαλιά οράσεως.

Η εντυπωσιακή βιτρίνα του καταστήματος κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον με την υψηλή αισθητική της και τη μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη γυαλιών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καραβαγγέλη Γερμανού 11, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 669274













ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία