Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Οι 10 από τις καλύτερες προτάσεις για Massage, Spa και Hammam στη Θεσσαλονίκη

Χώροι και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, για χαλάρωση, θεραπεία και ανανέωση του σώματος

 24/05/2023 13:05

Αφιέρωμα: Οι 10 από τις καλύτερες προτάσεις για Massage, Spa και Hammam στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλο αριθμό χώρων ευεξίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων μάλιστα «αγγίζουν» υψηλά standards τόσο σε ότι αφορά τους χώρους τους, όσο και τις υπηρεσίες τους και τις παροχές τους.

Αν λοιπόν αυτή την περίοδο, αναζητάτε τους ιδανικότερους τρόπους για να χαλαρώσετε, να ανανεωθείτε και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, αν αισθάνεστε πιεσμένοι από την έντονη καθημερινότητα κι αυτό επηρεάζει άμεσα το σώμα σας, τότε η ιδανική πρόταση είναι να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να επισκεφτείτε ένα από τους χώρους στη Θεσσαλονίκη που παρέχουν υπηρεσίες μασάζ, σπα, χαμάμ και σάουνας.

Τα οφέλη πολλά! Θα ανακουφιστείτε από το άγχος, θα απομακρύνετε τις τοξίνες, θα χαλαρώσετε τους μύες και τους πόνους των αρθρώσεων, ενώ θα τονώσετε τον οργανισμό σας. Παράλληλα θα προσθέτει υγιή λάμψη στο δέρμα και βελτιώνει αισθητά την ποιότητα του ύπνου.

Παλιότερα αυτές οι μικρές απολαύσεις κόστιζαν μια περιουσία. Σήμερα όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς πολλοί χώροι παρέχουν ελκυστικά πακέτα, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πάμε να γνωρίσουμε μαζί 10 από τις καλύτερες προτάσεις χώρων ευεξίας στην πόλη μας…

Atmosphere Spa Βασιλίσσης Όλγας

atmosphere-spa-olgas-1.jpg

Το Atmosphere Spa επί της Βασιλίσσης Όλγας είναι ένας νέος και μοναδικούdesign χώρος που έχει δώσει στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης τη δική του πινελιά υψηλής αισθητικής, πολυτέλειας και συνάμα, προσιτότητας.

Πρόκειται για έναν από τους ωραιότερους και πιο εντυπωσιακούς χώρους ευεξίας στην Θεσσαλονίκη που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβρη του 2022 και απευθύνεται σε όλους μας ανεξαιρέτως, βάζοντας στο επίκεντρο τον κάθε επισκέπτη του - και όχι τυπικά, αλλά στην ουσία του.

Μέσα από τη μοναδική εμπειρία που θα βιώσετε, θα απολαύσετε ολοκληρωτικά την αξία του spa και του μασάζ στη ζωή σας, καθώς και τα μοναδικά αποτελέσματα των θεραπειών του.

Με την είσοδο σας στον χώρο του Atmosphere Spa θα αντιληφθείτε γιατί ξεχωρίζει από κάθε άλλο, καθώς εδώ οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του να είναι ασύγκριτα.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του, Χάρης Καρυπίδης, «το μασάζ, αλλά και το spa και το jacuzzi, δεν αποτελούν απλές διαδικασίες, αλλά θα λέγαμε ότι είναι σαν ψυχοθεραπεία για τους πελάτες μας. Κυρίως όμως συμβάλλουν τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική υγεία, αποτελώντας μία ανάγκη για τον σύγχρονο άνθρωπο και όχι πολυτέλεια. Γι’ αυτό και φροντίσαμε να παρέχουμε υπηρεσίες τόσο υψηλής ποιότητας, σε απόλυτα προσιτές τιμές – για να έχουν όλοι την ευκαιρία να βιώσουν τα μοναδικά αυτά οφέλη».

Το Atmosphere Spa στη Βασιλίσσης Όλγας ξεχωρίζει συν τοις άλλοις για το ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη prive πτέρυγα spaστη Β.Ελλάδα -150 τ.μ.- που είναι εξαιρετικά ιδανική για ζευγάρια, παρέες και parties, καθώς στον πολυτελή αυτό χώρο ο συνδυασμός των jacuzzi, hammam, sauna και θερμαινόμενων ανάκλιντρων, θα σας χαρίσουν μία από τις πιο αξέχαστες prive spa εμπειρίες της ζωής σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 253 (απέναντι από τη Νομαρχία)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 412123

Atmosphere Spa Τσιμισκή

atmosphere-spa-tsimiski1.jpg

Το Atmosphere Spa επί της Τσιμισκή είναι ένας εντυπωσιακός χώρος ευεξίας και χαλάρωσης ξεχωριστής αισθητικής, που συνδυάζει τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Αποτελεί ένα προσωπικό όνειρο του ιδιοκτήτη και εμπνευστή του, κ. Χάρη Καρυπίδη, ο οποίος, συναισθανόμενος την ανάγκη της αγοράς, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν χώρο που θα «κερδίζει» στη λεπτομέρεια, έναν χώρο που δεν θα μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο στην πόλη και κυρίως, μία… ατμόσφαιρα ονειρική, που έμελλε να γίνει κομμάτι της προσωπικής μας φροντίδας και ευεξίας.

Το Atmosphere Spa πρωτοάνοιξε τις πόρτες του την άνοιξη του 2019 και παρά τη μη ευνοϊκή συγκυρία της πανδημίας, κατάφερε όχι μόνο να σταθεροποιηθεί, αλλά και να αποκτήσει ένα όλο και αυξανόμενο πελατολόγιο, που «ορκίζεται» στις μοναδικές του υπηρεσίες.

Στους χώρους του θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν sauna, hammam, jacuzzi καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου, σώματος και μασάζ.

Μέσα από το άγγιγμα τoυ εξειδικευμένου προσωπικού του Atmosphere Spa θα ανακαλύψετε το ιδανικό μασάζ για εσάς! Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα από μια σειρά περιποιήσεων προσώπου, αλλά και την κατάλληλη αποτοξινωτική περιποίηση για το σώμα σας.

Μην παραλείψετε να αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες της sauna και του hammam και χαλαρώστε στο jacuzzi πριν από το μασάζ σας!

Το Atmosphere Spa είναι μία υπέροχη μίξη υφών, αρωμάτων και χαλάρωσης, ένας χώρος όπου η ευεξία αποκτά τη δική της «υπόσταση» μέσα από την αποπλάνηση των αισθήσεων και της αναδυόμενης ομορφιάς σε κάθε γωνιά του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα μάτια σας, να αφήσετε στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας και να αφεθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 59, 6ος όροφος, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 283999

Polis HammamPolis Loutron

polis-hammam-1.jpg

Αν θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με κάτι την αλυσίδα χώρων ευεξίας και περιποίησης Polis Hammam – Polis Loutron θα λέγαμε πως είναι ένας επιβλητικός Ναός της ευεξίας τόσο της ψυχής όσο και του σώματος. Η ιδιαιτερότητα, ωστόσο, αυτού του Ναού είναι πως η εκάστοτε «λατρεία» είναι αφιερωμένη στον ίδιο μας τον εαυτό, σε κάθε κομμάτι του σώματός μας, σε κάθε πτυχή της προσωπικότητάς μας, ένας Ύμνος στην ευεξία και την ουσιαστική περιποίησή μας.

Τα Polis Hammam – Polis Loutron μας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τελετουργία, γεμάτη μυστικισμό και μεθυστικά αρώματα, που μας ταξιδεύει νοερά σε ένδοξες εποχές του παρελθόντος, προσφέροντάς μας τοιουτοτρόπως ένα ταξίδι στον χρόνο.

Στους χώρους του έρχεσαι σε επαφή με τη χαλάρωση και την αποτοξίνωση που βίωναν για πολλά χρόνια οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και άλλοι λαοί ανά τον κόσμο, με το πιο ισχυρό όπλο στη φαρέτρα τους να είναι το νερό και οι μαγικές του ιδιότητες. Θα νιώσετε σε κάθε σπιθαμή του σώματός σας τη φροντίδα, το άγγιγμα, την επικοινωνία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των ειδικευμένων θεραπευτών, βιώνοντας την απόλυτη εμπειρία καλλωπισμού και ανάτασης ψυχής.

Στους χώρους των Polis Hammam – Polis Loutron μπορείς να απολαύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μια πραγματική εμπειρία ζωής, μέσα από μια μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ και αποτελεσματικών θεραπειών περιποίησης προσώπου και σώματος.

Τα Polis Hammam – Polis Loutron αποτελούν την καλύτερη επιλογή για Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι οποίοι αναζητούν την απόλυτη περιποίηση και χαλάρωσή τους, ενώ ενδείκνυται και για εκδηλώσεις όπως bachelor party, εορτασμούς επετείων, γενέθλια κ.ά.

Επίσης, οι υπηρεσίες των Polis Hammam – Polis Loutron θα αποτελούσαν και ένα από τα πιο όμορφα και πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας, μέσα από τη μοναδική δωροκάρτα (giftcard), που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσα από το website του ή και στα φυσικά καταστήματα. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 320057

Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 596800

Luxury Living Spa

luxury-living-spa1.jpg

Το Luxury Living Spa λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 7 χρόνια, κάνοντας καθημερινά πραγματικότητα αυτό για το οποίο μας προϊδεάζει το όνομά του – την πολυτέλεια στο χώρο του, στο service και στις υπηρεσίες του σε συνδυασμό με την προσιτότητα, όμως, στις τιμές του.

Θα το βρείτε επί της Τσιμισκή 93, στον 2ο όροφο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, σε ένα σημείο ιδιαίτερα βολικό για να προσφέρετε ένα δώρο χαλάρωσης και ευεξίας στον εαυτό σας.

Το Luxury Living Spa είναι ένας πολυχώρος ευεξίας, προσφέροντας πολλές καινοτόμες υπηρεσίες στο κοινό του. Η φήμη του αρχικά ταξίδεψε σε όλη την πόλη λόγω του εξαιρετικά ποιοτικού massage που προσφέρει και του spa, ωστόσο στη συνέχεια δεν άργησε να γίνει αγαπημένος προορισμός μας και για θεραπείες προσώπου και σώματος, laser αποτρίχωσης 3D, solarium κ.ά..

Στους ιδιαίτερα προσεγμένους χώρους του, που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας ενθουσιάσουν, θα βρείτε εκτός από τις κλασικές θεραπείες massage και ορισμένες ιδιαίτερα σπάνιες, όπως το golden massage, με χρυσό 23 καρατίων, που βοηθά στη σύσφιξη του σώματος.

Αλλά και τη δυσεύρετη πια μαδεροθεραπεία με πλάστες για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αποτελώντας έναν από τους ελάχιστους χώρους σε όλη την Ελλάδα που προσφέρουν την εν λόγω θεραπεία και μάλιστα, με την απαραίτητη γνώση και τεχνογνωσία.

Πρόκειται για μία φυσική μέθοδο με καταγωγή από την Κολομβία, η οποία πραγματοποιείται με την χρήση ειδικών ξύλινων εργαλείων και είναι ιδανική για άτομα με κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και κατακράτηση υγρών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 93 (2ος όροφος), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222330, 6995302646 (Viber & What’s Up)

Melispa

melispa1.jpg

Το Melispa άνοιξε τις πόρτες του το 2016 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον Ανδρέα Μελίσση, έναν άνθρωπο με βαθιά αγάπη και αφοσίωση στις ευεργετικές ιδιότητες της μάλαξης για όλους μας. Μέσα από το Melispa, ουσιαστικά επανασύστησε στο κοινό της Θεσσαλονίκης το μασάζ και κυρίως το πόσο μεγάλη ανάγκη το έχουμε στη ζωή μας, ανεξάρτητα από το οικονομικό μας υπόβαθρο.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Ανδρέα Μελίσση, το μασάζ είναι πρόληψη και αυτοΐαση, ενώ παράλληλα προσφέρει ανακούφιση από το στρες και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες μίας καθημερινότητας αδυσώπητης.

Μέσα σε 7 περίπου χρόνια το Melispa κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά brands στον χώρο του μασάζ στη Θεσσαλονίκη, με τρία καταστήματα, δύο στο κέντρο της πόλης και ένα στον Εύοσμο. Η φήμη του έχει διαδοθεί όλα αυτά τα χρόνια από στόμα σε στόμα, κάτι που αποτελεί από μόνο του απόδειξη για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που παρέχει στο κοινό του, κάτι που φυσικά αποτυπώνεται στην άριστη εμπειρία που αποκομίζουν και «διαδίδουν».

Μέσα από τις ποικίλες συνεδρίες μασάζ που παρέχει το Melispa, θα γνωρίσετε την «ουσία» της μάλαξης, που δεν είναι τίποτε άλλο από έναν τρόπο ζωής και όχι πολυτέλειας.

Το να μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά λίγες στιγμές χαλάρωσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μας κοστίζει ακριβά, είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική μας υγεία – κάτι το οποίο μας προσφέρει απλόχερα το Melispa, μέσα στους άκρως προσεγμένους και καθαρούς χώρους του, όπου μας υποδέχεται. Ακόμη κι αν οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σάς κρατούν μέχρι αργά στη δουλειά σας, το Melispa σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε το μασάζ σας μέχρι και τις 11 το βράδυ. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μητροπόλεως 68 & Μητροπόλεως 61, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 017952

Παύλου Μελά 8, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 092360

Healing Art Massage

healing-art-massage1.jpg

Το «Healing Art Massage» είναι ένα κέντρο ευεξίας σώματος και νου, όπου το θεραπευτικό μασάζ αποκτά άλλη διάσταση στα χέρια των ειδικών. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, γεμάτο αρμονία, εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα θεραπειών για σώμα και πρόσωπο.

Στα 7 χρόνια λειτουργίας του, το «Healing Art Massage» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικιών και στους δύο χώρους που ήδη αριθμεί -έναν στο κέντρο και έναν στην Καλαμαριά- ενώ ήρθε πρόσφατα να προστεθεί ακόμη ένας, στην περιοχής της Θέρμης. Και στους τρεις εξαιρετικής αισθητικής χώρους παρέχονται οι ίδιες υπηρεσίες με την ίδια άριστη ποιότητα.

Οι άνθρωποι του «Healing Art Massage» είναι άρτια εκπαιδευμένοι φυσικοθεραπευτές και εναλλακτικοί θεραπευτές που στόχο έχουν να προσφέρουν σε εσάς μία ολοκληρωμένη ολιστική θεραπεία σώματος και ψυχής, αλλά και εξατομικευμένες θεραπείες ανάλογες των αναγκών σας.

Η γκάμα των θεραπειών που παρέχονται είναι τέτοια που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Φυσικά, όταν το κρίνει απαραίτητο ο θεραπευτής δεν περιορίζεται σε έναν τύπο μάλαξης, αλλά χρησιμοποιεί συνδυαστικά μεθόδους με τρόπο τέτοιο που να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι επιλογές που έχει κανείς στο «Healing Art Massage» είναι οι εξής: θεραπευτικό μασάζ, χαλαρωτικό, λεμφικό, κυτταρίτιδας, hot stone, thai μασάζ, εγκυμοσύνης και μεταγεννητικό, γονιμότητας, αθλητικό, για ημικρανίες ή για αυχενικό, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού ή για θεραπεία κοιλιάς και εντέρου. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μητροπόλεως 68, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252528

Θ. Σοφούλη 57, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 412581

Μακρυγιάννη 15Α, Θέρμη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 463090

Elite Massage & Spa

elite-massage-1.jpg

Το Elite Massage & Spa είναι ένας νέος χώρος στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί μόλις από τον Δεκέμβρη του 2022. Παρόλα αυτά, μέσα σε αυτούς τους δύο μόλις μήνες λειτουργίας του κατάφερε να γίνει ήδη talk of the town στις παρέες της πόλης, χαρακτηρίζοντας το ως μία κορυφαία πρόταση ευεξίας για τους γνώστες του είδους, λόγω της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Με το που θα κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον χώρο του Elite Massage & Spa, θα νιώσετε την πολυτέλεια που «προδίδει» το όνομά του. Είναι ένας χώρος προσεγμένος μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια, που φιλοδοξεί να γίνει ο κορυφαίος προορισμός για ποιοτικές υπηρεσίες ευεξίας στην πόλη.

Η άριστη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του θα σας κερδίσει αμέσως και θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς ήδη από τα πρώτα λεπτά σας στον χώρο θα σας προσφερθεί ένα θερμό καλωσόρισμα.

Κάπως έτσι, θα ξεκινήσει το ταξίδι σας σε έναν χώρο απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας, που όταν θα βιώσετε την εμπειρία του για πρώτη φορά, δύσκολα θα μπορείτε έπειτα να τον αλλάξετε με κάποιον άλλο… Είναι άλλωστε αυτές οι λεπτομέρειες, που, όπως πάντα, κάνουν τη διαφορά!

Στο Elite Massage & Spa θα βρείτε 12 διαφορετικές κατηγορίες μασάζ. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει το lava shells massage, το οποίο πραγματοποιείται με αυτοθερμαινόμενα όστρακα με ηφαιστειακή σκόνη και το οποίο δύσκολα θα συναντήσετε αλλού, το candles massage, αλλά και το golden therapy που γίνεται με σκόνη χρυσού 24 καρατίων σε συνδυασμό με έλαια βανίλιας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κομνηνών 36, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 066059

Blue Harmony

blue-harmony1.jpg

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι ώρες που πολλοί πλέον περνούν μπροστά από μία οθόνη ή σε μία καρέκλα γραφείου έχουν δημιουργήσει πιο έντονη την ανάγκη για αποσυμφόρηση και χαλάρωση. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ξεκινήσει ή να τελειώσει κανείς τη μέρα του με ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Το «Blue Harmony», στις Συκιές Θεσσαλονίκης, αποτελεί έναν καλαίσθητο, μοντέρνο και cozy χώρο, στον οποίο παρέχονται μοναδικές υπηρεσίες μασάζ από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του. Με έμφαση στις λεπτομέρειες, ο ιδιοκτήτης του «Blue Harmony», Ηλίας Μαρίγκος, έχει δημιουργήσει τον ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν πνευματικά και σωματικά.

Γιατί όπως άλλωστε λένε και οι άνθρωποι του «Blue Harmony», το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, αλλά τρόπος ζωής. Είναι ένα δώρο στον εαυτό μας με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες, που πρέπει να επαναλαμβάνουμε συχνά ώστε να απολαύσουμε όλα τα οφέλη του.

Ξεκινώντας από τον χώρο, το «Blue Harmony» παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται κανείς για να εντάξει το μασάζ στη ρουτίνα χαλάρωσής του.

Ο χώρος είναι μοντέρνος, με σύγχρονη αισθητική, ατμοσφαιρικός, καθαρός και περιποιημένος τόσο πού αμέσως νιώθεις την ηρεμία να σε περιβάλλει. Η χαλαρωτική μουσική βοηθάει εξίσου στο να αφήσεις τις αισθήσεις σου στα χέρια του έμπειρου προσωπικού του «Blue Harmony».

Οι υπηρεσίες του «Blue Harmony» αφορούν όλες το μασάζ (χαλαρωτικό ή βαθύ), που προσαρμόζεται βέβαια κάθε φορά στις ανάγκες του εκάστοτε ατόμου. Μασάζ ολόσωμο, μασάζ κεφαλής και προσώπου, μασάζ στα πόδια, όλα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης που στόχο έχει να σας ανακουφίσει από όσα ταλαιπωρούν σώμα και πνεύμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταπυργίου 38, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 118173

Magnifique Beauty Spa

magnifique-beauty-spa1.jpg

Το Magnifique Beauty Spa ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 και έκτοτε αποτελεί συνώνυμο της φροντίδας και της περιποίησης. Πρόκειται για έναν όμορφο και ζεστό χώρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών. Η ομάδα του, άρτια καταρτισμένη σε όλες τις θεραπείες που παρέχουν, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μεγάλη εμπειρία, εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

Το massage έχει τις ρίζες του στα αρχαία χρόνια με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Ο συνδυασμός των μαλάξεων στο σώμα με τη χρήση αιθέριων ελαίων βελτιώνουν την επιβαρυμένη σωματική κατάσταση, από την ιδιαίτερα απαιτητική σύγχρονη καθημερινότητα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ψυχική υγεία.

Στο Magnifique Beauty Spa θα βρείτε όλα τα σύγχρονα είδη massage. Είτε προτιμάτε ένα χαλαρωτικό massage, είτε ένα έντονο, θεραπευτικό, εδώ θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από πολλές επιλογές. Το αθλητικό massage απευθύνεται σε αθλητές και ασκούμενους που η έντονη άσκηση και οι προπονήσεις καταπονούν τους μύες, ενώ το Λεμφικό massage, κατά της κυτταρίτιδας, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις διαθέσιμες επιλογές.

Η Αρωματοθεραπεία αποτελεί ένα ταξίδι χαλάρωσης, ή ακόμα και ευεξίας. Αρωματικά έλαια της επιλογής σας, συνδυασμένα με τις ενυδατικές ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου, υπόσχονται να πάρουν από πάνω σας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν πάλι, προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να επιλέξετε τα πουγκιά ή το Hot Stones massage, και τα δύο βασισμένα σε αρχαίες τεχνικές μάλαξης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρ. Αλεξ. Παπάγου 45, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 660187

SP Massage Therapy

sp-massage-therapy1.jpg

Η τέχνη της μάλαξης αποδεδειγμένα μπορεί να ανακουφίσει σώμα και πνεύμα από τον πόνο, το στρες και τη συσσωρευμένη κούραση. Στα κατάλληλα χέρια μπορεί κανείς να κερδίσει την ευεξία και τη χαλάρωση που χρειάζεται. Στο «SP Massage - Therapy» θα βρει σίγουρα ό,τι ζητάει, καθώς πρόκειται για έναν χώρο που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, θεραπευτικές, αλλά και χαλαρωτικές.

Το «SP Massage - Therapy» που μέχρι πρότινος παρείχε τις υπηρεσίες του μόνο κατ’ οίκον, πλέον διαθέτει και δικό του χώρο, τον οποίο μπορεί κανείς να επισκεφτεί κατόπιν ραντεβού. Πρόκειται για ένα φυσιοθεραπευτήριο που δεν περιορίζεται στην χαλαρωτική μάλαξη, αλλά διαθέτει μία ευρεία γκάμα θεραπειών που εφαρμόζονται από μία εξειδικευμένη ομάδα θεραπευτών.

Στο «SP Massage - Therapy» θα βρείτε υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και μάλαξης που εφαρμόζονται από επαγγελματίες του χώρου, που είναι άρτια καταρτισμένοι και συνεχώς ενημερώνονται γύρω από τις θεραπείες που εφαρμόζουν και την εξέλιξη τους.

Η φυσιοθεραπεία αφορά όσους ενδιαφέρονται για αποκατάσταση σε νευρολογικά, μυοσκελετικά και αναπνευστικά προβλήματα ή χρόνιες παθήσεις, ενώ η μάλαξη μπορεί να είναι θεραπευτική ή και μυοχαλαρωτική.

Για πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις, στο «SP Massage - Therapy» παρέχεται και η δυνατότητα μάλαξης σε εγκύους και ΑμΕΑ, από επαγγελματίες που γνωρίζουν πώς να καλύψουν τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών τους.

Φυσικά, ο χώρος του «SP Massage - Therapy» διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές (ράμπα, ασανσέρ, εύκολο πάρκινγκ), ώστε να διευκολύνει την προσέγγιση ατόμων με κινητικά προβλήματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λαγκαδά 301, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 676341




















Η Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλο αριθμό χώρων ευεξίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων μάλιστα «αγγίζουν» υψηλά standards τόσο σε ότι αφορά τους χώρους τους, όσο και τις υπηρεσίες τους και τις παροχές τους.

Αν λοιπόν αυτή την περίοδο, αναζητάτε τους ιδανικότερους τρόπους για να χαλαρώσετε, να ανανεωθείτε και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, αν αισθάνεστε πιεσμένοι από την έντονη καθημερινότητα κι αυτό επηρεάζει άμεσα το σώμα σας, τότε η ιδανική πρόταση είναι να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να επισκεφτείτε ένα από τους χώρους στη Θεσσαλονίκη που παρέχουν υπηρεσίες μασάζ, σπα, χαμάμ και σάουνας.

Τα οφέλη πολλά! Θα ανακουφιστείτε από το άγχος, θα απομακρύνετε τις τοξίνες, θα χαλαρώσετε τους μύες και τους πόνους των αρθρώσεων, ενώ θα τονώσετε τον οργανισμό σας. Παράλληλα θα προσθέτει υγιή λάμψη στο δέρμα και βελτιώνει αισθητά την ποιότητα του ύπνου.

Παλιότερα αυτές οι μικρές απολαύσεις κόστιζαν μια περιουσία. Σήμερα όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς πολλοί χώροι παρέχουν ελκυστικά πακέτα, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Πάμε να γνωρίσουμε μαζί 10 από τις καλύτερες προτάσεις χώρων ευεξίας στην πόλη μας…

Atmosphere Spa Βασιλίσσης Όλγας

atmosphere-spa-olgas-1.jpg

Το Atmosphere Spa επί της Βασιλίσσης Όλγας είναι ένας νέος και μοναδικούdesign χώρος που έχει δώσει στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης τη δική του πινελιά υψηλής αισθητικής, πολυτέλειας και συνάμα, προσιτότητας.

Πρόκειται για έναν από τους ωραιότερους και πιο εντυπωσιακούς χώρους ευεξίας στην Θεσσαλονίκη που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβρη του 2022 και απευθύνεται σε όλους μας ανεξαιρέτως, βάζοντας στο επίκεντρο τον κάθε επισκέπτη του - και όχι τυπικά, αλλά στην ουσία του.

Μέσα από τη μοναδική εμπειρία που θα βιώσετε, θα απολαύσετε ολοκληρωτικά την αξία του spa και του μασάζ στη ζωή σας, καθώς και τα μοναδικά αποτελέσματα των θεραπειών του.

Με την είσοδο σας στον χώρο του Atmosphere Spa θα αντιληφθείτε γιατί ξεχωρίζει από κάθε άλλο, καθώς εδώ οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του να είναι ασύγκριτα.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής του, Χάρης Καρυπίδης, «το μασάζ, αλλά και το spa και το jacuzzi, δεν αποτελούν απλές διαδικασίες, αλλά θα λέγαμε ότι είναι σαν ψυχοθεραπεία για τους πελάτες μας. Κυρίως όμως συμβάλλουν τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική υγεία, αποτελώντας μία ανάγκη για τον σύγχρονο άνθρωπο και όχι πολυτέλεια. Γι’ αυτό και φροντίσαμε να παρέχουμε υπηρεσίες τόσο υψηλής ποιότητας, σε απόλυτα προσιτές τιμές – για να έχουν όλοι την ευκαιρία να βιώσουν τα μοναδικά αυτά οφέλη».

Το Atmosphere Spa στη Βασιλίσσης Όλγας ξεχωρίζει συν τοις άλλοις για το ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη prive πτέρυγα spaστη Β.Ελλάδα -150 τ.μ.- που είναι εξαιρετικά ιδανική για ζευγάρια, παρέες και parties, καθώς στον πολυτελή αυτό χώρο ο συνδυασμός των jacuzzi, hammam, sauna και θερμαινόμενων ανάκλιντρων, θα σας χαρίσουν μία από τις πιο αξέχαστες prive spa εμπειρίες της ζωής σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 253 (απέναντι από τη Νομαρχία)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 412123

Atmosphere Spa Τσιμισκή

atmosphere-spa-tsimiski1.jpg

Το Atmosphere Spa επί της Τσιμισκή είναι ένας εντυπωσιακός χώρος ευεξίας και χαλάρωσης ξεχωριστής αισθητικής, που συνδυάζει τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Αποτελεί ένα προσωπικό όνειρο του ιδιοκτήτη και εμπνευστή του, κ. Χάρη Καρυπίδη, ο οποίος, συναισθανόμενος την ανάγκη της αγοράς, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν χώρο που θα «κερδίζει» στη λεπτομέρεια, έναν χώρο που δεν θα μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο στην πόλη και κυρίως, μία… ατμόσφαιρα ονειρική, που έμελλε να γίνει κομμάτι της προσωπικής μας φροντίδας και ευεξίας.

Το Atmosphere Spa πρωτοάνοιξε τις πόρτες του την άνοιξη του 2019 και παρά τη μη ευνοϊκή συγκυρία της πανδημίας, κατάφερε όχι μόνο να σταθεροποιηθεί, αλλά και να αποκτήσει ένα όλο και αυξανόμενο πελατολόγιο, που «ορκίζεται» στις μοναδικές του υπηρεσίες.

Στους χώρους του θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν sauna, hammam, jacuzzi καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου, σώματος και μασάζ.

Μέσα από το άγγιγμα τoυ εξειδικευμένου προσωπικού του Atmosphere Spa θα ανακαλύψετε το ιδανικό μασάζ για εσάς! Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα από μια σειρά περιποιήσεων προσώπου, αλλά και την κατάλληλη αποτοξινωτική περιποίηση για το σώμα σας.

Μην παραλείψετε να αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες της sauna και του hammam και χαλαρώστε στο jacuzzi πριν από το μασάζ σας!

Το Atmosphere Spa είναι μία υπέροχη μίξη υφών, αρωμάτων και χαλάρωσης, ένας χώρος όπου η ευεξία αποκτά τη δική της «υπόσταση» μέσα από την αποπλάνηση των αισθήσεων και της αναδυόμενης ομορφιάς σε κάθε γωνιά του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τα μάτια σας, να αφήσετε στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας και να αφεθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 59, 6ος όροφος, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 283999

Polis HammamPolis Loutron

polis-hammam-1.jpg

Αν θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε με κάτι την αλυσίδα χώρων ευεξίας και περιποίησης Polis Hammam – Polis Loutron θα λέγαμε πως είναι ένας επιβλητικός Ναός της ευεξίας τόσο της ψυχής όσο και του σώματος. Η ιδιαιτερότητα, ωστόσο, αυτού του Ναού είναι πως η εκάστοτε «λατρεία» είναι αφιερωμένη στον ίδιο μας τον εαυτό, σε κάθε κομμάτι του σώματός μας, σε κάθε πτυχή της προσωπικότητάς μας, ένας Ύμνος στην ευεξία και την ουσιαστική περιποίησή μας.

Τα Polis Hammam – Polis Loutron μας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη τελετουργία, γεμάτη μυστικισμό και μεθυστικά αρώματα, που μας ταξιδεύει νοερά σε ένδοξες εποχές του παρελθόντος, προσφέροντάς μας τοιουτοτρόπως ένα ταξίδι στον χρόνο.

Στους χώρους του έρχεσαι σε επαφή με τη χαλάρωση και την αποτοξίνωση που βίωναν για πολλά χρόνια οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και άλλοι λαοί ανά τον κόσμο, με το πιο ισχυρό όπλο στη φαρέτρα τους να είναι το νερό και οι μαγικές του ιδιότητες. Θα νιώσετε σε κάθε σπιθαμή του σώματός σας τη φροντίδα, το άγγιγμα, την επικοινωνία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των ειδικευμένων θεραπευτών, βιώνοντας την απόλυτη εμπειρία καλλωπισμού και ανάτασης ψυχής.

Στους χώρους των Polis Hammam – Polis Loutron μπορείς να απολαύσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μια πραγματική εμπειρία ζωής, μέσα από μια μεγάλη επιλογή εξαιρετικών ιεροτελεστιών χαμάμ, τελετουργικών μασάζ και αποτελεσματικών θεραπειών περιποίησης προσώπου και σώματος.

Τα Polis Hammam – Polis Loutron αποτελούν την καλύτερη επιλογή για Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι οποίοι αναζητούν την απόλυτη περιποίηση και χαλάρωσή τους, ενώ ενδείκνυται και για εκδηλώσεις όπως bachelor party, εορτασμούς επετείων, γενέθλια κ.ά.

Επίσης, οι υπηρεσίες των Polis Hammam – Polis Loutron θα αποτελούσαν και ένα από τα πιο όμορφα και πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας, μέσα από τη μοναδική δωροκάρτα (giftcard), που μπορείτε να προμηθευτείτε μέσα από το website του ή και στα φυσικά καταστήματα. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 320057

Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 596800

Luxury Living Spa

luxury-living-spa1.jpg

Το Luxury Living Spa λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 7 χρόνια, κάνοντας καθημερινά πραγματικότητα αυτό για το οποίο μας προϊδεάζει το όνομά του – την πολυτέλεια στο χώρο του, στο service και στις υπηρεσίες του σε συνδυασμό με την προσιτότητα, όμως, στις τιμές του.

Θα το βρείτε επί της Τσιμισκή 93, στον 2ο όροφο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, σε ένα σημείο ιδιαίτερα βολικό για να προσφέρετε ένα δώρο χαλάρωσης και ευεξίας στον εαυτό σας.

Το Luxury Living Spa είναι ένας πολυχώρος ευεξίας, προσφέροντας πολλές καινοτόμες υπηρεσίες στο κοινό του. Η φήμη του αρχικά ταξίδεψε σε όλη την πόλη λόγω του εξαιρετικά ποιοτικού massage που προσφέρει και του spa, ωστόσο στη συνέχεια δεν άργησε να γίνει αγαπημένος προορισμός μας και για θεραπείες προσώπου και σώματος, laser αποτρίχωσης 3D, solarium κ.ά..

Στους ιδιαίτερα προσεγμένους χώρους του, που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας ενθουσιάσουν, θα βρείτε εκτός από τις κλασικές θεραπείες massage και ορισμένες ιδιαίτερα σπάνιες, όπως το golden massage, με χρυσό 23 καρατίων, που βοηθά στη σύσφιξη του σώματος.

Αλλά και τη δυσεύρετη πια μαδεροθεραπεία με πλάστες για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αποτελώντας έναν από τους ελάχιστους χώρους σε όλη την Ελλάδα που προσφέρουν την εν λόγω θεραπεία και μάλιστα, με την απαραίτητη γνώση και τεχνογνωσία.

Πρόκειται για μία φυσική μέθοδο με καταγωγή από την Κολομβία, η οποία πραγματοποιείται με την χρήση ειδικών ξύλινων εργαλείων και είναι ιδανική για άτομα με κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και κατακράτηση υγρών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 93 (2ος όροφος), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222330, 6995302646 (Viber & What’s Up)

Melispa

melispa1.jpg

Το Melispa άνοιξε τις πόρτες του το 2016 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον Ανδρέα Μελίσση, έναν άνθρωπο με βαθιά αγάπη και αφοσίωση στις ευεργετικές ιδιότητες της μάλαξης για όλους μας. Μέσα από το Melispa, ουσιαστικά επανασύστησε στο κοινό της Θεσσαλονίκης το μασάζ και κυρίως το πόσο μεγάλη ανάγκη το έχουμε στη ζωή μας, ανεξάρτητα από το οικονομικό μας υπόβαθρο.

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Ανδρέα Μελίσση, το μασάζ είναι πρόληψη και αυτοΐαση, ενώ παράλληλα προσφέρει ανακούφιση από το στρες και τις ανεπιθύμητες παρενέργειες μίας καθημερινότητας αδυσώπητης.

Μέσα σε 7 περίπου χρόνια το Melispa κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά brands στον χώρο του μασάζ στη Θεσσαλονίκη, με τρία καταστήματα, δύο στο κέντρο της πόλης και ένα στον Εύοσμο. Η φήμη του έχει διαδοθεί όλα αυτά τα χρόνια από στόμα σε στόμα, κάτι που αποτελεί από μόνο του απόδειξη για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που παρέχει στο κοινό του, κάτι που φυσικά αποτυπώνεται στην άριστη εμπειρία που αποκομίζουν και «διαδίδουν».

Μέσα από τις ποικίλες συνεδρίες μασάζ που παρέχει το Melispa, θα γνωρίσετε την «ουσία» της μάλαξης, που δεν είναι τίποτε άλλο από έναν τρόπο ζωής και όχι πολυτέλειας.

Το να μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά λίγες στιγμές χαλάρωσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μας κοστίζει ακριβά, είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική μας υγεία – κάτι το οποίο μας προσφέρει απλόχερα το Melispa, μέσα στους άκρως προσεγμένους και καθαρούς χώρους του, όπου μας υποδέχεται. Ακόμη κι αν οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σάς κρατούν μέχρι αργά στη δουλειά σας, το Melispa σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε το μασάζ σας μέχρι και τις 11 το βράδυ. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μητροπόλεως 68 & Μητροπόλεως 61, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 017952

Παύλου Μελά 8, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 092360

Healing Art Massage

healing-art-massage1.jpg

Το «Healing Art Massage» είναι ένα κέντρο ευεξίας σώματος και νου, όπου το θεραπευτικό μασάζ αποκτά άλλη διάσταση στα χέρια των ειδικών. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, γεμάτο αρμονία, εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα θεραπειών για σώμα και πρόσωπο.

Στα 7 χρόνια λειτουργίας του, το «Healing Art Massage» έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικιών και στους δύο χώρους που ήδη αριθμεί -έναν στο κέντρο και έναν στην Καλαμαριά- ενώ ήρθε πρόσφατα να προστεθεί ακόμη ένας, στην περιοχής της Θέρμης. Και στους τρεις εξαιρετικής αισθητικής χώρους παρέχονται οι ίδιες υπηρεσίες με την ίδια άριστη ποιότητα.

Οι άνθρωποι του «Healing Art Massage» είναι άρτια εκπαιδευμένοι φυσικοθεραπευτές και εναλλακτικοί θεραπευτές που στόχο έχουν να προσφέρουν σε εσάς μία ολοκληρωμένη ολιστική θεραπεία σώματος και ψυχής, αλλά και εξατομικευμένες θεραπείες ανάλογες των αναγκών σας.

Η γκάμα των θεραπειών που παρέχονται είναι τέτοια που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Φυσικά, όταν το κρίνει απαραίτητο ο θεραπευτής δεν περιορίζεται σε έναν τύπο μάλαξης, αλλά χρησιμοποιεί συνδυαστικά μεθόδους με τρόπο τέτοιο που να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι επιλογές που έχει κανείς στο «Healing Art Massage» είναι οι εξής: θεραπευτικό μασάζ, χαλαρωτικό, λεμφικό, κυτταρίτιδας, hot stone, thai μασάζ, εγκυμοσύνης και μεταγεννητικό, γονιμότητας, αθλητικό, για ημικρανίες ή για αυχενικό, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού ή για θεραπεία κοιλιάς και εντέρου. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μητροπόλεως 68, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252528

Θ. Σοφούλη 57, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 412581

Μακρυγιάννη 15Α, Θέρμη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 463090

Elite Massage & Spa

elite-massage-1.jpg

Το Elite Massage & Spa είναι ένας νέος χώρος στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί μόλις από τον Δεκέμβρη του 2022. Παρόλα αυτά, μέσα σε αυτούς τους δύο μόλις μήνες λειτουργίας του κατάφερε να γίνει ήδη talk of the town στις παρέες της πόλης, χαρακτηρίζοντας το ως μία κορυφαία πρόταση ευεξίας για τους γνώστες του είδους, λόγω της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Με το που θα κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον χώρο του Elite Massage & Spa, θα νιώσετε την πολυτέλεια που «προδίδει» το όνομά του. Είναι ένας χώρος προσεγμένος μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια, που φιλοδοξεί να γίνει ο κορυφαίος προορισμός για ποιοτικές υπηρεσίες ευεξίας στην πόλη.

Η άριστη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του θα σας κερδίσει αμέσως και θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς ήδη από τα πρώτα λεπτά σας στον χώρο θα σας προσφερθεί ένα θερμό καλωσόρισμα.

Κάπως έτσι, θα ξεκινήσει το ταξίδι σας σε έναν χώρο απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας, που όταν θα βιώσετε την εμπειρία του για πρώτη φορά, δύσκολα θα μπορείτε έπειτα να τον αλλάξετε με κάποιον άλλο… Είναι άλλωστε αυτές οι λεπτομέρειες, που, όπως πάντα, κάνουν τη διαφορά!

Στο Elite Massage & Spa θα βρείτε 12 διαφορετικές κατηγορίες μασάζ. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει το lava shells massage, το οποίο πραγματοποιείται με αυτοθερμαινόμενα όστρακα με ηφαιστειακή σκόνη και το οποίο δύσκολα θα συναντήσετε αλλού, το candles massage, αλλά και το golden therapy που γίνεται με σκόνη χρυσού 24 καρατίων σε συνδυασμό με έλαια βανίλιας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κομνηνών 36, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 066059

Blue Harmony

blue-harmony1.jpg

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι ώρες που πολλοί πλέον περνούν μπροστά από μία οθόνη ή σε μία καρέκλα γραφείου έχουν δημιουργήσει πιο έντονη την ανάγκη για αποσυμφόρηση και χαλάρωση. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ξεκινήσει ή να τελειώσει κανείς τη μέρα του με ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Το «Blue Harmony», στις Συκιές Θεσσαλονίκης, αποτελεί έναν καλαίσθητο, μοντέρνο και cozy χώρο, στον οποίο παρέχονται μοναδικές υπηρεσίες μασάζ από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του. Με έμφαση στις λεπτομέρειες, ο ιδιοκτήτης του «Blue Harmony», Ηλίας Μαρίγκος, έχει δημιουργήσει τον ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν πνευματικά και σωματικά.

Γιατί όπως άλλωστε λένε και οι άνθρωποι του «Blue Harmony», το μασάζ δεν είναι πολυτέλεια, αλλά τρόπος ζωής. Είναι ένα δώρο στον εαυτό μας με μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες, που πρέπει να επαναλαμβάνουμε συχνά ώστε να απολαύσουμε όλα τα οφέλη του.

Ξεκινώντας από τον χώρο, το «Blue Harmony» παρέχει όλα αυτά που χρειάζεται κανείς για να εντάξει το μασάζ στη ρουτίνα χαλάρωσής του.

Ο χώρος είναι μοντέρνος, με σύγχρονη αισθητική, ατμοσφαιρικός, καθαρός και περιποιημένος τόσο πού αμέσως νιώθεις την ηρεμία να σε περιβάλλει. Η χαλαρωτική μουσική βοηθάει εξίσου στο να αφήσεις τις αισθήσεις σου στα χέρια του έμπειρου προσωπικού του «Blue Harmony».

Οι υπηρεσίες του «Blue Harmony» αφορούν όλες το μασάζ (χαλαρωτικό ή βαθύ), που προσαρμόζεται βέβαια κάθε φορά στις ανάγκες του εκάστοτε ατόμου. Μασάζ ολόσωμο, μασάζ κεφαλής και προσώπου, μασάζ στα πόδια, όλα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης που στόχο έχει να σας ανακουφίσει από όσα ταλαιπωρούν σώμα και πνεύμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταπυργίου 38, Συκιές
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 118173

Magnifique Beauty Spa

magnifique-beauty-spa1.jpg

Το Magnifique Beauty Spa ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 και έκτοτε αποτελεί συνώνυμο της φροντίδας και της περιποίησης. Πρόκειται για έναν όμορφο και ζεστό χώρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών. Η ομάδα του, άρτια καταρτισμένη σε όλες τις θεραπείες που παρέχουν, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μεγάλη εμπειρία, εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

Το massage έχει τις ρίζες του στα αρχαία χρόνια με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Ο συνδυασμός των μαλάξεων στο σώμα με τη χρήση αιθέριων ελαίων βελτιώνουν την επιβαρυμένη σωματική κατάσταση, από την ιδιαίτερα απαιτητική σύγχρονη καθημερινότητα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ψυχική υγεία.

Στο Magnifique Beauty Spa θα βρείτε όλα τα σύγχρονα είδη massage. Είτε προτιμάτε ένα χαλαρωτικό massage, είτε ένα έντονο, θεραπευτικό, εδώ θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από πολλές επιλογές. Το αθλητικό massage απευθύνεται σε αθλητές και ασκούμενους που η έντονη άσκηση και οι προπονήσεις καταπονούν τους μύες, ενώ το Λεμφικό massage, κατά της κυτταρίτιδας, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις διαθέσιμες επιλογές.

Η Αρωματοθεραπεία αποτελεί ένα ταξίδι χαλάρωσης, ή ακόμα και ευεξίας. Αρωματικά έλαια της επιλογής σας, συνδυασμένα με τις ενυδατικές ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου, υπόσχονται να πάρουν από πάνω σας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν πάλι, προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να επιλέξετε τα πουγκιά ή το Hot Stones massage, και τα δύο βασισμένα σε αρχαίες τεχνικές μάλαξης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρ. Αλεξ. Παπάγου 45, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 660187

SP Massage Therapy

sp-massage-therapy1.jpg

Η τέχνη της μάλαξης αποδεδειγμένα μπορεί να ανακουφίσει σώμα και πνεύμα από τον πόνο, το στρες και τη συσσωρευμένη κούραση. Στα κατάλληλα χέρια μπορεί κανείς να κερδίσει την ευεξία και τη χαλάρωση που χρειάζεται. Στο «SP Massage - Therapy» θα βρει σίγουρα ό,τι ζητάει, καθώς πρόκειται για έναν χώρο που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, θεραπευτικές, αλλά και χαλαρωτικές.

Το «SP Massage - Therapy» που μέχρι πρότινος παρείχε τις υπηρεσίες του μόνο κατ’ οίκον, πλέον διαθέτει και δικό του χώρο, τον οποίο μπορεί κανείς να επισκεφτεί κατόπιν ραντεβού. Πρόκειται για ένα φυσιοθεραπευτήριο που δεν περιορίζεται στην χαλαρωτική μάλαξη, αλλά διαθέτει μία ευρεία γκάμα θεραπειών που εφαρμόζονται από μία εξειδικευμένη ομάδα θεραπευτών.

Στο «SP Massage - Therapy» θα βρείτε υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και μάλαξης που εφαρμόζονται από επαγγελματίες του χώρου, που είναι άρτια καταρτισμένοι και συνεχώς ενημερώνονται γύρω από τις θεραπείες που εφαρμόζουν και την εξέλιξη τους.

Η φυσιοθεραπεία αφορά όσους ενδιαφέρονται για αποκατάσταση σε νευρολογικά, μυοσκελετικά και αναπνευστικά προβλήματα ή χρόνιες παθήσεις, ενώ η μάλαξη μπορεί να είναι θεραπευτική ή και μυοχαλαρωτική.

Για πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις, στο «SP Massage - Therapy» παρέχεται και η δυνατότητα μάλαξης σε εγκύους και ΑμΕΑ, από επαγγελματίες που γνωρίζουν πώς να καλύψουν τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών τους.

Φυσικά, ο χώρος του «SP Massage - Therapy» διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές (ράμπα, ασανσέρ, εύκολο πάρκινγκ), ώστε να διευκολύνει την προσέγγιση ατόμων με κινητικά προβλήματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λαγκαδά 301, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 676341




















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία