Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Έξοδος στο Πανόραμα για καφέ, ποτό και φαγητό

Σε μία από τις ωραιότερες περιοχές, με μοναδική θέα σε όλη την πόλη!

 16/07/2022 12:00

Αφιέρωμα: Έξοδος στο Πανόραμα για καφέ, ποτό και φαγητό

Σε μία από τις ωραιότερες περιοχές, με μοναδική θέα σε όλη την πόλη!

Ακόμη κι αν ξέμεινες στην πόλη, μια βόλτα στο Πανόραμα αρκεί για να ξεφύγεις από τη βαβούρα των δρόμων, το καυσαέριο, το πάρκινγκ, τα αυτοκίνητα, τις γκρίζες πολυκατοικίες.

Εδώ ανάμεσα στα δέντρα όλα είναι πιο όμορφα. Δεν χάνουμε ποτέ ευκαιρία να ανηφορίσουμε στην ομορφότερη γειτονιά της πόλης, με την φανταστική θέα… We love the suburbs!

KRITIKOS GALLERY & RESTAURANTS

kritikos.jpg

H μεγαλοπρέπεια της Ελληνικής Μεσογειακής κουζίνας στο πιάτο σας από το 1977 – ο Κρητικός δημιουργεί μοναδικές γεύσεις μέχρι και σήμερα. Διαφορετικά εστιατόρια -ένα στην Ουρανούπολη, ένα στο Πανόραμα, ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πρόσφατα και στην Μόσχα. Το κάθε ένα µε ξεχωριστές προσωπικότητες, αλλά µε την ίδια ποιότητα υπογεγραμμένη εδώ και 40+ χρόνια από την οικογένεια Κρητικός!

Παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές, πιάτα και γεύσεις που δημιουργούνται έχοντας σαν βάση μοναδικά μεσογειακά υλικά με ιδιαίτερα κράματα, μυρωδικά και μπαχάρια, φρέσκα λαχανικά και πρώτες ύλες που αντικατοπτρίζουν την απόλυτη αγάπη και σεβασμό στο φαγητό. Ολόφρεσκα αιγαιοπελαγίτικα ψάρια, κατευθείαν από τα καΐκια που τρυγάνε τους πλούσιους ψαρότοπους του Αγίου Όρους και του Αιγαίου αλλά και χυμώδη, εκλεκτά κρεατικά. Με βάση την άψογη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ποιότητα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και διακρίσεις – βραβεύσεις από διεθνείς γαστρονομικούς οίκους.

Διεύθυνση: Βενιζέλου 5B
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 332810

MARE E MONTI

mare-e-monti.jpg

Στο «Mare e Monti» είναι δροσερά, ευχάριστα και οικεία και, κυρίως, αυθεντικά ιταλικά. Είκοσι τέσσερα χρόνια τώρα, η «οικογένεια» του εστιατορίου δημιουργεί και προσφέρει πιάτα βασισμένα σε αποκλειστικά ιταλικές συνταγές, σε έναν χώρο που έχει πάρει το όνομά το από τη θάλασσα (mare) και το βουνό (monti) και το μενού του καλύπτει μεγάλο εύρος της ιταλικής κουζίνας, από το Βορρά μέχρι και το Νότο της χώρας.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Pasquale Lembo, γέννημα – θρέμμα Κάτω Ιταλίας, ήρθε στη Θεσσαλονίκη το 1993 και μέσα σε πέντε χρόνια ίδρυσε ένα καθαρά ιταλικό εστιατόριο, μια «trattoria», όπως λέγονται τα εστιατόρια με καλό, παραδοσιακό ιταλικό φαγητό, με ένα μενού που σε ταξιδεύει σε κάθε είδους γεύση, από κρεατικά κι εκλεκτά θαλασσινά, μέχρι δροσερές, καθαρά ιταλικές σαλάτες κι ορεκτικά, που θα σου μείνουν αξέχαστα.

Γενικά το μενού του «Mare e Monti», είναι πλήρες, γευστικό και προσιτό, με γεύσεις καθαρές, που ακολουθούν την ιταλική παράδοση σε κάθε του πρόταση.

Πολλοί θα έχετε δοκιμάσει τις δημιουργίες της ομάδας του από τότε που λειτούργησε και στη Μονή Λαζαριστών, αλλά και με το Πανόραμα ως προορισμό, για γεύματα πραγματικά ξεχωριστά. Το μυστικό; Οι καλές πρώτες ύλες και η γνώση της ιταλικής κουζίνας, όπως τη βρίσκει κανείς στα ίδια τα νοικοκυριά, που αναδεικνύουν το «Mare e Monti» σε ένα σημείο ιδανικό για comfort food, όπως θα το έτρωγες σε ένα ιταλικό σπίτι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βενιζέλου 13
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 343344 

718 - UPTOWN DINE AND WINE

718-uptown-dine.jpg

«Ψαγμένες» γεύσεις αυθεντικής κρεατοφαγικής κουλτούρας, για μια μοναδική fine dining εμπειρία!

Το 718 ήρθε για να αλλάξει τις συνήθειες της πόλης, να αναστατώσει το γαστρονομικό τοπίο ή καλύτερα να το απογειώσει με συνδυασμούς γευστικής μεστότητας και τολμηρής έντασης. Δημιουργήθηκε με όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου fine dining εστιατορίου, με γοητευτική τοποθεσία και ακόμα πιο εντυπωσιακή θέα, μοναδική αισθητική, εξαιρετικό σέρβις και κονσεπτικά πιάτα συνοδεύονται από μια καλομελετημένη λίστα κρασιών.

Kρέατα με ονομασία προέλευσης, ειδικές κοπές και σίτεμα ξηρής ωρίμανσης και ένας εξειδικευμένος φούρνος Josper: ένας μοναδικός συνδυασμός ψησταριάς και φούρνου ξυλοκάρβουνου που αναδεικνύει δεξιοτεχνικά τα όρια και τις γευστικές δυνατότητες της εκλεκτής πρώτης ύλης. Οι άνθρωποι του 718 γνωρίζοντας την προέλευση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρέατος προτείνουν πάντα την καταλληλότερη πρώτη ύλη, τις κοπές και τους τρόπους ψησίματος με στόχο να ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας επιθυμία.

Διεύθυνση: Ν. Λεοντίδη 6
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 341718

ΑΣΤΕΡΙΑ CAFE BAR RESTAURANT

asteria.jpg

Το Asteria Restaurant-Cafe εντός του Ξενοδοχείου “ΠΑΝΟΡΑΜΑ” είναι μια ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας καφέ, το επαγγελματικό γεύμα ή ακόμα και μια οικογενειακή έξοδο, καθώς η ατμόσφαιρα και η θέα δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Ο κύριος χώρος πλημμυρισμένος από φυσικό φως με την τεράστια γυάλινη τζαμαρία προσφέρει μια αξέχαστη θέα σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στην ευρύχωρη και όμορφα διακοσμημένη αίθουσα, τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στη βεράντα, μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα πιάτα από την ελληνική κουζίνα, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα στον κόλπο της Θεσσαλονίκης.

Με τον επανασχεδιασμό του premium εστιατορίου με τη μακρά του παράδοση, βρισκόμαστε μπροστά σε έναν υπέροχο χώρο με μοντέρνο και κομψό περιβάλλον, όπου μπορούμε να απολαύσουμε γεύσεις με σαφείς επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε μοντέρνα προσέγγιση και συνταγές.
Με σεφ τον εξαιρετικό Δημήτρη Χαριτίδη, και με καινούργιο κατάλογο μενού, τα πιάτα των Αστεριών βασίζονται στη δημιουργικότητα, ενώ αναδεικνύουν τα υλικά των τοπικών μικροπαραγωγών, συνδυάζοντας άριστα τις πρώτες ύλες.

Το ίδιο ισχύει και για τη μεγάλη κάβα του κρασιών, όπου τα Αsteria τιμούν τους Έλληνες τοπικούς οινοπαραγωγούς.
Το μενού γεμάτο μικρές γευστικές εκπλήξεις - από το *Μακεδονίτικο μπουγιουρντί με ψητή ντομάτα, καβουρμά παραγωγής τους, τηγανητό αυγό, «χτυπητή» με Ανεβατό Γρεβενών Π.Ο.Π. πάνω σε κουλούρι Θεσσαλονίκης, *Σουπιά στιφάδο με σάλτσα φάβας, φακές Beluga Γρεβενών & πέρλες παλαιωμένου βαλσάμικου «Botanico» κτήμα Λαζαρίδη Δράμα, ή το * Ψαρονέφρι χοιρινό «πρασοσέλινο» με κρέμα λεμονάτης σελινόριζας, ψητά πράσα, πούδρα καμένου πράσου, έως το *Παραδοσιακό προφιτερόλ “Asteria” με σου παραγωγής τους, κρέμα από μαχλέπι και μαστίχα , σιμιγδαλένια πραλίνα, σάλτσα μαύρης σοκολάτας & καβουρδισμένα αμύγδαλα, το σίγουρο είναι πως ο ουρανίσκος σας θα σας ευχαριστεί για καιρό.

Και φυσικά, είναι ανοιχτό όλη την ημέρα για τον καφέ και το πρωινό σας, όσο και για το ποτό, το κοκτέιλ ή το δείπνο σας.

Μην παραλείψετε, όταν τελειώσετε το γεύμα σας να δοκιμάσετε το παραδοσιακό Προφιτερόλ “Asteria” ή το θρυλικό χειροποίητο παγωτό που θα κάνει την εμπειρία όσο πιο γλυκιά γίνεται και θα κλείσει μαγικά τη βραδιά σας.

Διεύθυνση: Αναλήψεως 26
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 344871

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

-reOf6.jpg

Η ιστορία του “Παραδοσιακό” ξεκινάει το 1957 στο Πανόραμα από μια γιαγιά που ήξερε πώς να κάνει τόσο νόστιμες πίτες που όλη η πόλη ανέβαινε για να αποκτήσει. Από τότε, πολλά συνέβησαν και το κατάστημα Παραδοσιακό στο Πανόραμα έγινε το στέκι μας για πολλά χρόνια.

Σήμερα, το Παραδοσιακό αριθμεί 7 καταστήματα. Για την δημοφιλή αλυσίδα η επιτυχία στηρίζεται στις αξίες της, τις οποίες φροντίζει πάντα να υπηρετεί. Δεν υπήρξε τίποτα από το Παραδοσιακό που να μη μας άρεσε, δεν υπήρξε ποτέ φορά που η ποιότητα να ήταν κάτι λιγότερο από εξαιρετική.

Μεγάλη γκάμα σε κρύα σνακ και σάντουιτς με διαφορετικά ψωμιά και διαφορετική γέμιση, ροφήματα όπως, τσάι, καφές καθώς και χυμοί, είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που ξεχωρίζουν στο Παραδοσιακό, για πρωινό ή σνακ. Μετά το μεσημέρι, μέχρι το βράδυ, εδώ θα ανακαλύψετε ολοκληρωμένα γεύματα με συνοδευτικά, σαλάτες και κυρίως πιάτα, εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας.

Και ας μιλήσουμε, πέρα από τα πεντανόστιμα κρουασάν, τις κρατσανιστές μπουγάτσες, τα αφράτα ψωμάκια που γεμίζουν με φανταστικές πρώτες ύλες, τα γλυκά και τους καφέδες, για το ότι στο Παραδοσιακό θα βρεις στα τραπεζάκια του πολύ καλό κόσμο, όλη τη μέρα…

Διεύθυνση: Παπαδοπούλου 17
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 344803

ΖΩΓΡΑΦΟΥ CAFÉ

-nZ0o6.jpg

Ο προορισμός «Ζωγράφου» στο Πανόραμα, είναι ένας υπέροχος χώρος με ιστορία από το 2002, που έχει στηθεί από ολόκληρη την οικογένεια Ζωγράφου με αγάπη και με στόχο το να προσφέρουν καθαρά υλικά, επιλογές χειροποίητες - έξω από το κάθε τι κοινότυπο κι εμπορικό - και κυρίως τη φιλοξενία, σε κάθε κομμάτι της δουλειάς τους.

Είτε πρόκειται για τον καφέ σου, είτε για το τσάι σου ή για κάποιο από τα χειροποίητα γεύματα του καταστήματος, όλα είναι φτιαγμένα με φροντίδα, από τα μέλη της οικογένειας.

Εδώ έχουν εκπαιδευτεί, με τα χρόνια, στον ποιοτικό καφέ, από ανθρώπους ειδικούς στην παρασκευή του –συνεργαζόμενοι με τα κορυφαία και καλύτερα brands καφέ- και εσύ θα το καταλάβεις, από την ποιότητα κάθε ροφήματος.

Μαζί μπορείς να απολαύσεις χειροποίητα σπιτικά κέικ από αγνά υλικά, χειροποίητες πίτες, με φύλλο και γέμιση που φτιάχνονται στο χώρο τους, λαχταριστά πεϊνιρλί, πλούσια club sandwiches, αλλά και μία γκάμα vegan προϊόντων, επιλογές που όλα αυτά τα χρόνια, έχουν προσελκύσει σταθερή πελατεία στο «Ζωγράφου» και το έχουν καταστήσει αγαπημένο στέκι, για όλες σχεδόν τις ηλικίες.

Το «Ζωγράφου», σου προσφέρει όλες τις επιλογές ενός coffee lounge χώρου, από τις προαναφερθείσες πίτες, μέχρι εξαιρετικές σαλάτες και πιάτα με κρεατικά, που παρασκευάζονται και μαγειρεύονται επί τόπου, στην κουζίνα του.

Θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία πιάτων, καθώς κι ένα υπερπλήρες brunch, με γεύσεις όπως χειροποίητο κρουασάν.
Στα γλυκά του θα βρεις tiramisu βασισμένο στην αυθεντική ιταλική συνταγή, κορμό με πραλίνα αμυγδάλου.

Ειδικά το βράδυ, έχεις να επιλέξεις μεταξύ μίας ευρείας γκάμας από cocktails κι άλλα ποτά και ειδικά από μία μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και κρασιά.

Τα απολαμβάνεις όλα σε ένα ήρεμο και πανέμορφο περιβάλλον, το οποίο θα βρεις γοητευτικό, οικείο κι άνετο όποια και να είναι η ηλικία σου, με διακόσμηση απλή, ίσιες και λιτές γραμμές, σε διαχρονικούς, ζεστούς τόνους του ξύλου.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τις νοστιμιές της κουζίνας και της κάβας, θα μπορείς να απολαύσεις και μία εξαιρετική θέα, προς το βουνό.

Τα παλιά, ψηλά δέντρα στην αυλή και η φυσιολογία της περιοχής, το καθιστούν έναν μοναδικό προορισμό για ζεστές καλοκαιρινές ημέρες ή νύχτες, αφού τη φυσική δροσιά που προσφέρει, δεν τη βρίσκεις σε πολλές περιοχές στην ευρύτερη Θεσσαλονίκη.

Το «Ζωγράφου» προσφέρει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον και έχει ως κύρια προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού του. Η φιλοξενία και η πρόσχαρη διάθεση του team του, θα σε κερδίσει και θα σε κάνει να θέλεις να ξαναεπισκεφθείς. Σου το προτείνουμε!

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κομνηνών 73, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 341969

VILLA LUNA Cafe Bar Restaurant

villa-luna.jpg

Το «Villa Luna» στο Πανόραμα, είναι ένα καφέ – μπαρ – εστιατόριο, που θεωρείται ένα από τα πιο must to be σημεία της Θεσσαλονίκης. Έχει πίσω του μία μεγάλη ιστορία, που ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 όταν, ως πιτσαρία τότε, φημιζόταν για το πεϊνιρλί του.

Δεκαετίες μετά, έχει μετατραπεί σε έναν εντυπωσιακό χώρο με θέα που συνεχίζει να είναι εξαιρετική κι έναν ευρύ κατάλογο, που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές σου προτιμήσεις, ξεκινώντας από το πρωί με νόστιμες προτάσεις σε πρωινά και χυμούς και κλείνοντας όταν βγει το φεγγάρι, με cocktails κι εξαιρετικά πιάτα.

Ο χώρος βρίσκεται δίπλα στα πεύκα και σε φροντισμένους ιδιωτικούς κήπους της περιοχής, η διακόσμησή του είναι λιτή και σου επιτρέπει να εστιάσεις στα βασικά: το μενού και σε ότι έρθει στο τραπέζι σου.

Το μενού, καλύπτει κυριολεκτικά κάθε σου ανάγκη σε φαγητό και ποτό, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η κουζίνα είναι μοντέρνα ελληνική, με επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο και μενού που αλλάζει δύο φορές το χρόνο. Συνεχίζεται η παράδοση στο πεϊνιρλί, τις πίτσες και τον καφέ, αλλά στο «Villa Luna», το μενού είναι εξελιγμένο. Το πρωινό σερβίρεται μέχρι τις 6 το απόγευμα, από τη 1 το μεσημέρι και μετά ανοίγει η κουζίνα για φαγητό κι εσύ μπορείς να γευματίσεις, πάντα με την εξαιρετική θέα του «Villa Luna», που συνδυάζει όλο το πακέτο – εξαιρετικό φαγητό, θέα, ποιότητα και σέρβις.

Αν πάλι θέλεις μόνο καφέ, πρωινό, ένα smoothie, κάτι άλλο θρεπτικό για να πάρεις ενέργεια μέσα στην ημέρα σου ή ένα χαλαρωτικό ή τονωτικό τσάι, μπορείς να επιλέξεις από όλη τη γκάμα των καφέδων, φραπέ με παγωτό, σοκολάτες, κωδικούς από τους «Δρόμους του Τσαγιού», αλλά και Roibos βανίλια, ρόφημα χωρίς τεϊνη, ιδανικό για όσους κάνουν ομοιοπαθητική.

Δεν είναι τυχαία, το ιδανικό σημείο στο Πανόραμα για να απολαύσεις όλες τις στιγμές της ημέρας σου. Από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Διεύθυνση: Αναλήψεως 40, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 340440

ΚΑΙ.ROS

kairos.jpg

Από τα ωραιότερα bar restaurants της πόλης και ειδικά τώρα, με την καλοκαιρινή αυλή να δεσπόζει αυτός ο καλόγουστος και κοσμοπολίτικος εξωτερικός του χώρος, έχει κλέψει την καρδιά μας!

To χειμώνα απολαύσαμε τη διακόσμηση στον εσωτερικό του χώρο – ξύλο, πέτρα, φυτά και υπέροχα κάδρα στους τοίχους. Το καλοκαίρι μας βρήκε μαγεμένους από τον εξωτερικό του χώρο. Μια αύρα ταξιδιάρικη, boho chic αισθητική, μεγάλα φυτά που τραβάνε τα βλέμματα, και ένα κοκτέιλ στο χέρι, αρκούν για να φτιάξει η διάθεσή σου στην αυλή του Kai.ros.

Φυσικά ο KAI.ROS προσφέρει και μία κουζίνα υψηλών απαιτήσεων με άριστης ποιότητας υλικά και γεμίζοντας τα πιάτα μας με εκλεκτές γεύσεις και πρωτότυπες συνταγές. Βάλε στο σύνολο και τις φανταστικές μουσικές επιλογές των live set, και θα καταλάβεις. Είναι kai.ros για μια βόλτα στο Πανόραμα, δεν νομίζεις;

Διεύθυνση: Βενιζέλου 1
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 344402

NOAH

noah.jpg

Το Noah περιγράφει τον εαυτό του λιτά και απέριττα, αλλά ακριβώς όπως θα έπρεπε: Coffee, Cocktails & Elevated Cuisine!

Το NOAH BAR-RESTAURANT έχει αυτό το κάτι που θέλουμε. Oι μεγάλες τζαμαρίες, το μεγάλο μπαρ με τα κρεμαστά ποτήρια στο κέντρο του μαγαζιού προδίδουν το σύγχρονο στυλ αλλά και μια elegance άλλης εποχής – ιδανικό για social gatherings στο Πανόραμα. Βρίσκεται στην οδό Κομνηνών 3 & Κολοκοτρώνη και χαρακτηρίζεται από extravagant αισθητική με βάση το ξύλο και τους γήινους τόνους που αμέσως εκπέμπει το αίσθημα της οικειότητας και της ζεστασιάς.

Eίναι ένα all day bar restaurant με πλούσιες επιλογές σε brunch αλλά και κλασικά αλμυρά πιάτα, street food επιλογές από όλο τον κόσμο και εκπληκτικά πιάτα όπως το Black Bao Buns με σολομό gravlax, το special πιάτο Dumplings με κοτόπουλο, γαρίδα και ζωμό καλαμπόκι, φασόλια edamame…

Διεύθυνση: Κομνηνών 3, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 331331

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΑΣΟΣ

tasos.jpg

Το ζαχαροπλαστείο «Τάσος» στο κέντρο του Πανοράματος έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πόλη της Θεσσαλονίκης με τα θρυλικά πλέον Τρίγωνα Πανοράματος, αλλά και το Αρμενοβίλ, με μία ιστορία που ξεκινά από το 1977.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο καφέ-ζαχαροπλαστείο, με την αίγλη όμως αλλοτινών εποχών και με γεύσεις που μας ταξιδεύουν στο χρόνο…

Όπως μας είπαν μάλιστα οι άνθρωποί του, «για εμάς τα γλυκά είναι συναίσθημα και αν έχουμε καταφέρει κάτι, είναι να αναβιώσει η αγνή εποχή της πάστας».

Στο ζαχαροπλαστείο «Τάσος» θα δεις όλες τις ηλικίες, από μικρά παιδιά που τα φέρνουν οι γονείς τους για να περάσουν το απόγευμα με τους φίλους τους στην υπέροχη αυλή του καταστήματος, συνοδεία των μοναδικών γλυκών απολαύσεων, μέχρι και μεγαλύτερες ηλικίες, που συνοδεύουν τα νέα της μέρας τους και τις συζητήσεις τους, με τις γλυκές αλχημείες αυτού του «γευστικού παραδείσου»…

Το ζαχαροπλαστείο «Τάσος» έχει γίνει πασίγνωστο σε όλη τη βόρεια Ελλάδα τόσο για τα Τρίγωνα Πανοράματος όσο και για το Αρμενοβίλ, το οποίο παρασκευάζεται στο εργαστήριό του και σερβίρετε με σως σοκολάτας και καβουρδισμένο αμύγδαλο!

Μάλιστα, πρόσφατα, δημιούργησαν και την «τριγωνότουρτα», που όπως μπορείς εύκολα να καταλάβεις από το όνομά της, έχει γίνει ο λόγος για να καταργήσουμε από τη σκέψη μας ως πρώτη επιλογή… οποιαδήποτε άλλη τούρτα κυκλοφορεί!

Δοκίμασε επίσης το καταπληκτικό προφιτερόλ και αμέσως θα καταλάβεις τις αγνές πρώτες ύλες που έχουν μείνει ίδιες, στο πέρασμα των χρόνων

Στο ζαχαροπλαστείο «Τάσος» η παράδοση συναντά τη νέα εποχή, σε ένα διαχρονικά ευχάριστο περιβάλλον,μέσα στο οποίο προσφέρει στους πελάτες του φρέσκες γεύσεις και νόστιμες επιλογές, αλμυρές ή γλυκιές - κυρίως όμως, αυθεντικές και βαθιά νοσταλγικές…

Ραντεβού λοιπόν, στην πιο όμορφη και γλυκιά αυλή της ανατολικής Θεσσαλονίκης!

Διεύθυνση: Κομνηνών 16, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 345589









Σε μία από τις ωραιότερες περιοχές, με μοναδική θέα σε όλη την πόλη!

Ακόμη κι αν ξέμεινες στην πόλη, μια βόλτα στο Πανόραμα αρκεί για να ξεφύγεις από τη βαβούρα των δρόμων, το καυσαέριο, το πάρκινγκ, τα αυτοκίνητα, τις γκρίζες πολυκατοικίες.

Εδώ ανάμεσα στα δέντρα όλα είναι πιο όμορφα. Δεν χάνουμε ποτέ ευκαιρία να ανηφορίσουμε στην ομορφότερη γειτονιά της πόλης, με την φανταστική θέα… We love the suburbs!

KRITIKOS GALLERY & RESTAURANTS

kritikos.jpg

H μεγαλοπρέπεια της Ελληνικής Μεσογειακής κουζίνας στο πιάτο σας από το 1977 – ο Κρητικός δημιουργεί μοναδικές γεύσεις μέχρι και σήμερα. Διαφορετικά εστιατόρια -ένα στην Ουρανούπολη, ένα στο Πανόραμα, ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πρόσφατα και στην Μόσχα. Το κάθε ένα µε ξεχωριστές προσωπικότητες, αλλά µε την ίδια ποιότητα υπογεγραμμένη εδώ και 40+ χρόνια από την οικογένεια Κρητικός!

Παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές, πιάτα και γεύσεις που δημιουργούνται έχοντας σαν βάση μοναδικά μεσογειακά υλικά με ιδιαίτερα κράματα, μυρωδικά και μπαχάρια, φρέσκα λαχανικά και πρώτες ύλες που αντικατοπτρίζουν την απόλυτη αγάπη και σεβασμό στο φαγητό. Ολόφρεσκα αιγαιοπελαγίτικα ψάρια, κατευθείαν από τα καΐκια που τρυγάνε τους πλούσιους ψαρότοπους του Αγίου Όρους και του Αιγαίου αλλά και χυμώδη, εκλεκτά κρεατικά. Με βάση την άψογη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ποιότητα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και διακρίσεις – βραβεύσεις από διεθνείς γαστρονομικούς οίκους.

Διεύθυνση: Βενιζέλου 5B
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 332810

MARE E MONTI

mare-e-monti.jpg

Στο «Mare e Monti» είναι δροσερά, ευχάριστα και οικεία και, κυρίως, αυθεντικά ιταλικά. Είκοσι τέσσερα χρόνια τώρα, η «οικογένεια» του εστιατορίου δημιουργεί και προσφέρει πιάτα βασισμένα σε αποκλειστικά ιταλικές συνταγές, σε έναν χώρο που έχει πάρει το όνομά το από τη θάλασσα (mare) και το βουνό (monti) και το μενού του καλύπτει μεγάλο εύρος της ιταλικής κουζίνας, από το Βορρά μέχρι και το Νότο της χώρας.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Pasquale Lembo, γέννημα – θρέμμα Κάτω Ιταλίας, ήρθε στη Θεσσαλονίκη το 1993 και μέσα σε πέντε χρόνια ίδρυσε ένα καθαρά ιταλικό εστιατόριο, μια «trattoria», όπως λέγονται τα εστιατόρια με καλό, παραδοσιακό ιταλικό φαγητό, με ένα μενού που σε ταξιδεύει σε κάθε είδους γεύση, από κρεατικά κι εκλεκτά θαλασσινά, μέχρι δροσερές, καθαρά ιταλικές σαλάτες κι ορεκτικά, που θα σου μείνουν αξέχαστα.

Γενικά το μενού του «Mare e Monti», είναι πλήρες, γευστικό και προσιτό, με γεύσεις καθαρές, που ακολουθούν την ιταλική παράδοση σε κάθε του πρόταση.

Πολλοί θα έχετε δοκιμάσει τις δημιουργίες της ομάδας του από τότε που λειτούργησε και στη Μονή Λαζαριστών, αλλά και με το Πανόραμα ως προορισμό, για γεύματα πραγματικά ξεχωριστά. Το μυστικό; Οι καλές πρώτες ύλες και η γνώση της ιταλικής κουζίνας, όπως τη βρίσκει κανείς στα ίδια τα νοικοκυριά, που αναδεικνύουν το «Mare e Monti» σε ένα σημείο ιδανικό για comfort food, όπως θα το έτρωγες σε ένα ιταλικό σπίτι. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βενιζέλου 13
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 343344 

718 - UPTOWN DINE AND WINE

718-uptown-dine.jpg

«Ψαγμένες» γεύσεις αυθεντικής κρεατοφαγικής κουλτούρας, για μια μοναδική fine dining εμπειρία!

Το 718 ήρθε για να αλλάξει τις συνήθειες της πόλης, να αναστατώσει το γαστρονομικό τοπίο ή καλύτερα να το απογειώσει με συνδυασμούς γευστικής μεστότητας και τολμηρής έντασης. Δημιουργήθηκε με όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου fine dining εστιατορίου, με γοητευτική τοποθεσία και ακόμα πιο εντυπωσιακή θέα, μοναδική αισθητική, εξαιρετικό σέρβις και κονσεπτικά πιάτα συνοδεύονται από μια καλομελετημένη λίστα κρασιών.

Kρέατα με ονομασία προέλευσης, ειδικές κοπές και σίτεμα ξηρής ωρίμανσης και ένας εξειδικευμένος φούρνος Josper: ένας μοναδικός συνδυασμός ψησταριάς και φούρνου ξυλοκάρβουνου που αναδεικνύει δεξιοτεχνικά τα όρια και τις γευστικές δυνατότητες της εκλεκτής πρώτης ύλης. Οι άνθρωποι του 718 γνωρίζοντας την προέλευση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κρέατος προτείνουν πάντα την καταλληλότερη πρώτη ύλη, τις κοπές και τους τρόπους ψησίματος με στόχο να ικανοποιήσουν κάθε γευστική σας επιθυμία.

Διεύθυνση: Ν. Λεοντίδη 6
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 341718

ΑΣΤΕΡΙΑ CAFE BAR RESTAURANT

asteria.jpg

Το Asteria Restaurant-Cafe εντός του Ξενοδοχείου “ΠΑΝΟΡΑΜΑ” είναι μια ιδανική επιλογή για τον καθημερινό σας καφέ, το επαγγελματικό γεύμα ή ακόμα και μια οικογενειακή έξοδο, καθώς η ατμόσφαιρα και η θέα δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Ο κύριος χώρος πλημμυρισμένος από φυσικό φως με την τεράστια γυάλινη τζαμαρία προσφέρει μια αξέχαστη θέα σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στην ευρύχωρη και όμορφα διακοσμημένη αίθουσα, τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στη βεράντα, μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα πιάτα από την ελληνική κουζίνα, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα στον κόλπο της Θεσσαλονίκης.

Με τον επανασχεδιασμό του premium εστιατορίου με τη μακρά του παράδοση, βρισκόμαστε μπροστά σε έναν υπέροχο χώρο με μοντέρνο και κομψό περιβάλλον, όπου μπορούμε να απολαύσουμε γεύσεις με σαφείς επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε μοντέρνα προσέγγιση και συνταγές.
Με σεφ τον εξαιρετικό Δημήτρη Χαριτίδη, και με καινούργιο κατάλογο μενού, τα πιάτα των Αστεριών βασίζονται στη δημιουργικότητα, ενώ αναδεικνύουν τα υλικά των τοπικών μικροπαραγωγών, συνδυάζοντας άριστα τις πρώτες ύλες.

Το ίδιο ισχύει και για τη μεγάλη κάβα του κρασιών, όπου τα Αsteria τιμούν τους Έλληνες τοπικούς οινοπαραγωγούς.
Το μενού γεμάτο μικρές γευστικές εκπλήξεις - από το *Μακεδονίτικο μπουγιουρντί με ψητή ντομάτα, καβουρμά παραγωγής τους, τηγανητό αυγό, «χτυπητή» με Ανεβατό Γρεβενών Π.Ο.Π. πάνω σε κουλούρι Θεσσαλονίκης, *Σουπιά στιφάδο με σάλτσα φάβας, φακές Beluga Γρεβενών & πέρλες παλαιωμένου βαλσάμικου «Botanico» κτήμα Λαζαρίδη Δράμα, ή το * Ψαρονέφρι χοιρινό «πρασοσέλινο» με κρέμα λεμονάτης σελινόριζας, ψητά πράσα, πούδρα καμένου πράσου, έως το *Παραδοσιακό προφιτερόλ “Asteria” με σου παραγωγής τους, κρέμα από μαχλέπι και μαστίχα , σιμιγδαλένια πραλίνα, σάλτσα μαύρης σοκολάτας & καβουρδισμένα αμύγδαλα, το σίγουρο είναι πως ο ουρανίσκος σας θα σας ευχαριστεί για καιρό.

Και φυσικά, είναι ανοιχτό όλη την ημέρα για τον καφέ και το πρωινό σας, όσο και για το ποτό, το κοκτέιλ ή το δείπνο σας.

Μην παραλείψετε, όταν τελειώσετε το γεύμα σας να δοκιμάσετε το παραδοσιακό Προφιτερόλ “Asteria” ή το θρυλικό χειροποίητο παγωτό που θα κάνει την εμπειρία όσο πιο γλυκιά γίνεται και θα κλείσει μαγικά τη βραδιά σας.

Διεύθυνση: Αναλήψεως 26
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 344871

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

-reOf6.jpg

Η ιστορία του “Παραδοσιακό” ξεκινάει το 1957 στο Πανόραμα από μια γιαγιά που ήξερε πώς να κάνει τόσο νόστιμες πίτες που όλη η πόλη ανέβαινε για να αποκτήσει. Από τότε, πολλά συνέβησαν και το κατάστημα Παραδοσιακό στο Πανόραμα έγινε το στέκι μας για πολλά χρόνια.

Σήμερα, το Παραδοσιακό αριθμεί 7 καταστήματα. Για την δημοφιλή αλυσίδα η επιτυχία στηρίζεται στις αξίες της, τις οποίες φροντίζει πάντα να υπηρετεί. Δεν υπήρξε τίποτα από το Παραδοσιακό που να μη μας άρεσε, δεν υπήρξε ποτέ φορά που η ποιότητα να ήταν κάτι λιγότερο από εξαιρετική.

Μεγάλη γκάμα σε κρύα σνακ και σάντουιτς με διαφορετικά ψωμιά και διαφορετική γέμιση, ροφήματα όπως, τσάι, καφές καθώς και χυμοί, είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που ξεχωρίζουν στο Παραδοσιακό, για πρωινό ή σνακ. Μετά το μεσημέρι, μέχρι το βράδυ, εδώ θα ανακαλύψετε ολοκληρωμένα γεύματα με συνοδευτικά, σαλάτες και κυρίως πιάτα, εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας.

Και ας μιλήσουμε, πέρα από τα πεντανόστιμα κρουασάν, τις κρατσανιστές μπουγάτσες, τα αφράτα ψωμάκια που γεμίζουν με φανταστικές πρώτες ύλες, τα γλυκά και τους καφέδες, για το ότι στο Παραδοσιακό θα βρεις στα τραπεζάκια του πολύ καλό κόσμο, όλη τη μέρα…

Διεύθυνση: Παπαδοπούλου 17
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 344803

ΖΩΓΡΑΦΟΥ CAFÉ

-nZ0o6.jpg

Ο προορισμός «Ζωγράφου» στο Πανόραμα, είναι ένας υπέροχος χώρος με ιστορία από το 2002, που έχει στηθεί από ολόκληρη την οικογένεια Ζωγράφου με αγάπη και με στόχο το να προσφέρουν καθαρά υλικά, επιλογές χειροποίητες - έξω από το κάθε τι κοινότυπο κι εμπορικό - και κυρίως τη φιλοξενία, σε κάθε κομμάτι της δουλειάς τους.

Είτε πρόκειται για τον καφέ σου, είτε για το τσάι σου ή για κάποιο από τα χειροποίητα γεύματα του καταστήματος, όλα είναι φτιαγμένα με φροντίδα, από τα μέλη της οικογένειας.

Εδώ έχουν εκπαιδευτεί, με τα χρόνια, στον ποιοτικό καφέ, από ανθρώπους ειδικούς στην παρασκευή του –συνεργαζόμενοι με τα κορυφαία και καλύτερα brands καφέ- και εσύ θα το καταλάβεις, από την ποιότητα κάθε ροφήματος.

Μαζί μπορείς να απολαύσεις χειροποίητα σπιτικά κέικ από αγνά υλικά, χειροποίητες πίτες, με φύλλο και γέμιση που φτιάχνονται στο χώρο τους, λαχταριστά πεϊνιρλί, πλούσια club sandwiches, αλλά και μία γκάμα vegan προϊόντων, επιλογές που όλα αυτά τα χρόνια, έχουν προσελκύσει σταθερή πελατεία στο «Ζωγράφου» και το έχουν καταστήσει αγαπημένο στέκι, για όλες σχεδόν τις ηλικίες.

Το «Ζωγράφου», σου προσφέρει όλες τις επιλογές ενός coffee lounge χώρου, από τις προαναφερθείσες πίτες, μέχρι εξαιρετικές σαλάτες και πιάτα με κρεατικά, που παρασκευάζονται και μαγειρεύονται επί τόπου, στην κουζίνα του.

Θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία πιάτων, καθώς κι ένα υπερπλήρες brunch, με γεύσεις όπως χειροποίητο κρουασάν.
Στα γλυκά του θα βρεις tiramisu βασισμένο στην αυθεντική ιταλική συνταγή, κορμό με πραλίνα αμυγδάλου.

Ειδικά το βράδυ, έχεις να επιλέξεις μεταξύ μίας ευρείας γκάμας από cocktails κι άλλα ποτά και ειδικά από μία μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και κρασιά.

Τα απολαμβάνεις όλα σε ένα ήρεμο και πανέμορφο περιβάλλον, το οποίο θα βρεις γοητευτικό, οικείο κι άνετο όποια και να είναι η ηλικία σου, με διακόσμηση απλή, ίσιες και λιτές γραμμές, σε διαχρονικούς, ζεστούς τόνους του ξύλου.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τις νοστιμιές της κουζίνας και της κάβας, θα μπορείς να απολαύσεις και μία εξαιρετική θέα, προς το βουνό.

Τα παλιά, ψηλά δέντρα στην αυλή και η φυσιολογία της περιοχής, το καθιστούν έναν μοναδικό προορισμό για ζεστές καλοκαιρινές ημέρες ή νύχτες, αφού τη φυσική δροσιά που προσφέρει, δεν τη βρίσκεις σε πολλές περιοχές στην ευρύτερη Θεσσαλονίκη.

Το «Ζωγράφου» προσφέρει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον και έχει ως κύρια προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού του. Η φιλοξενία και η πρόσχαρη διάθεση του team του, θα σε κερδίσει και θα σε κάνει να θέλεις να ξαναεπισκεφθείς. Σου το προτείνουμε!

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κομνηνών 73, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 341969

VILLA LUNA Cafe Bar Restaurant

villa-luna.jpg

Το «Villa Luna» στο Πανόραμα, είναι ένα καφέ – μπαρ – εστιατόριο, που θεωρείται ένα από τα πιο must to be σημεία της Θεσσαλονίκης. Έχει πίσω του μία μεγάλη ιστορία, που ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 όταν, ως πιτσαρία τότε, φημιζόταν για το πεϊνιρλί του.

Δεκαετίες μετά, έχει μετατραπεί σε έναν εντυπωσιακό χώρο με θέα που συνεχίζει να είναι εξαιρετική κι έναν ευρύ κατάλογο, που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές σου προτιμήσεις, ξεκινώντας από το πρωί με νόστιμες προτάσεις σε πρωινά και χυμούς και κλείνοντας όταν βγει το φεγγάρι, με cocktails κι εξαιρετικά πιάτα.

Ο χώρος βρίσκεται δίπλα στα πεύκα και σε φροντισμένους ιδιωτικούς κήπους της περιοχής, η διακόσμησή του είναι λιτή και σου επιτρέπει να εστιάσεις στα βασικά: το μενού και σε ότι έρθει στο τραπέζι σου.

Το μενού, καλύπτει κυριολεκτικά κάθε σου ανάγκη σε φαγητό και ποτό, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η κουζίνα είναι μοντέρνα ελληνική, με επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο και μενού που αλλάζει δύο φορές το χρόνο. Συνεχίζεται η παράδοση στο πεϊνιρλί, τις πίτσες και τον καφέ, αλλά στο «Villa Luna», το μενού είναι εξελιγμένο. Το πρωινό σερβίρεται μέχρι τις 6 το απόγευμα, από τη 1 το μεσημέρι και μετά ανοίγει η κουζίνα για φαγητό κι εσύ μπορείς να γευματίσεις, πάντα με την εξαιρετική θέα του «Villa Luna», που συνδυάζει όλο το πακέτο – εξαιρετικό φαγητό, θέα, ποιότητα και σέρβις.

Αν πάλι θέλεις μόνο καφέ, πρωινό, ένα smoothie, κάτι άλλο θρεπτικό για να πάρεις ενέργεια μέσα στην ημέρα σου ή ένα χαλαρωτικό ή τονωτικό τσάι, μπορείς να επιλέξεις από όλη τη γκάμα των καφέδων, φραπέ με παγωτό, σοκολάτες, κωδικούς από τους «Δρόμους του Τσαγιού», αλλά και Roibos βανίλια, ρόφημα χωρίς τεϊνη, ιδανικό για όσους κάνουν ομοιοπαθητική.

Δεν είναι τυχαία, το ιδανικό σημείο στο Πανόραμα για να απολαύσεις όλες τις στιγμές της ημέρας σου. Από το πρωί, μέχρι το βράδυ.

Διεύθυνση: Αναλήψεως 40, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 340440

ΚΑΙ.ROS

kairos.jpg

Από τα ωραιότερα bar restaurants της πόλης και ειδικά τώρα, με την καλοκαιρινή αυλή να δεσπόζει αυτός ο καλόγουστος και κοσμοπολίτικος εξωτερικός του χώρος, έχει κλέψει την καρδιά μας!

To χειμώνα απολαύσαμε τη διακόσμηση στον εσωτερικό του χώρο – ξύλο, πέτρα, φυτά και υπέροχα κάδρα στους τοίχους. Το καλοκαίρι μας βρήκε μαγεμένους από τον εξωτερικό του χώρο. Μια αύρα ταξιδιάρικη, boho chic αισθητική, μεγάλα φυτά που τραβάνε τα βλέμματα, και ένα κοκτέιλ στο χέρι, αρκούν για να φτιάξει η διάθεσή σου στην αυλή του Kai.ros.

Φυσικά ο KAI.ROS προσφέρει και μία κουζίνα υψηλών απαιτήσεων με άριστης ποιότητας υλικά και γεμίζοντας τα πιάτα μας με εκλεκτές γεύσεις και πρωτότυπες συνταγές. Βάλε στο σύνολο και τις φανταστικές μουσικές επιλογές των live set, και θα καταλάβεις. Είναι kai.ros για μια βόλτα στο Πανόραμα, δεν νομίζεις;

Διεύθυνση: Βενιζέλου 1
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 344402

NOAH

noah.jpg

Το Noah περιγράφει τον εαυτό του λιτά και απέριττα, αλλά ακριβώς όπως θα έπρεπε: Coffee, Cocktails & Elevated Cuisine!

Το NOAH BAR-RESTAURANT έχει αυτό το κάτι που θέλουμε. Oι μεγάλες τζαμαρίες, το μεγάλο μπαρ με τα κρεμαστά ποτήρια στο κέντρο του μαγαζιού προδίδουν το σύγχρονο στυλ αλλά και μια elegance άλλης εποχής – ιδανικό για social gatherings στο Πανόραμα. Βρίσκεται στην οδό Κομνηνών 3 & Κολοκοτρώνη και χαρακτηρίζεται από extravagant αισθητική με βάση το ξύλο και τους γήινους τόνους που αμέσως εκπέμπει το αίσθημα της οικειότητας και της ζεστασιάς.

Eίναι ένα all day bar restaurant με πλούσιες επιλογές σε brunch αλλά και κλασικά αλμυρά πιάτα, street food επιλογές από όλο τον κόσμο και εκπληκτικά πιάτα όπως το Black Bao Buns με σολομό gravlax, το special πιάτο Dumplings με κοτόπουλο, γαρίδα και ζωμό καλαμπόκι, φασόλια edamame…

Διεύθυνση: Κομνηνών 3, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 331331

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΑΣΟΣ

tasos.jpg

Το ζαχαροπλαστείο «Τάσος» στο κέντρο του Πανοράματος έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πόλη της Θεσσαλονίκης με τα θρυλικά πλέον Τρίγωνα Πανοράματος, αλλά και το Αρμενοβίλ, με μία ιστορία που ξεκινά από το 1977.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο καφέ-ζαχαροπλαστείο, με την αίγλη όμως αλλοτινών εποχών και με γεύσεις που μας ταξιδεύουν στο χρόνο…

Όπως μας είπαν μάλιστα οι άνθρωποί του, «για εμάς τα γλυκά είναι συναίσθημα και αν έχουμε καταφέρει κάτι, είναι να αναβιώσει η αγνή εποχή της πάστας».

Στο ζαχαροπλαστείο «Τάσος» θα δεις όλες τις ηλικίες, από μικρά παιδιά που τα φέρνουν οι γονείς τους για να περάσουν το απόγευμα με τους φίλους τους στην υπέροχη αυλή του καταστήματος, συνοδεία των μοναδικών γλυκών απολαύσεων, μέχρι και μεγαλύτερες ηλικίες, που συνοδεύουν τα νέα της μέρας τους και τις συζητήσεις τους, με τις γλυκές αλχημείες αυτού του «γευστικού παραδείσου»…

Το ζαχαροπλαστείο «Τάσος» έχει γίνει πασίγνωστο σε όλη τη βόρεια Ελλάδα τόσο για τα Τρίγωνα Πανοράματος όσο και για το Αρμενοβίλ, το οποίο παρασκευάζεται στο εργαστήριό του και σερβίρετε με σως σοκολάτας και καβουρδισμένο αμύγδαλο!

Μάλιστα, πρόσφατα, δημιούργησαν και την «τριγωνότουρτα», που όπως μπορείς εύκολα να καταλάβεις από το όνομά της, έχει γίνει ο λόγος για να καταργήσουμε από τη σκέψη μας ως πρώτη επιλογή… οποιαδήποτε άλλη τούρτα κυκλοφορεί!

Δοκίμασε επίσης το καταπληκτικό προφιτερόλ και αμέσως θα καταλάβεις τις αγνές πρώτες ύλες που έχουν μείνει ίδιες, στο πέρασμα των χρόνων

Στο ζαχαροπλαστείο «Τάσος» η παράδοση συναντά τη νέα εποχή, σε ένα διαχρονικά ευχάριστο περιβάλλον,μέσα στο οποίο προσφέρει στους πελάτες του φρέσκες γεύσεις και νόστιμες επιλογές, αλμυρές ή γλυκιές - κυρίως όμως, αυθεντικές και βαθιά νοσταλγικές…

Ραντεβού λοιπόν, στην πιο όμορφη και γλυκιά αυλή της ανατολικής Θεσσαλονίκης!

Διεύθυνση: Κομνηνών 16, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 345589









ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία