Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Best of Beauty 2024 | 12+1 από τα καλύτερα κομμωτήρια και barber shops στην Θεσσαλονίκη

Ανανέωση και εντυπωσιακές εμφανίσεις, όλες τις εποχές του χρόνου

 08/03/2024 12:10

Αφιέρωμα: Best of Beauty 2024 | 12+1 από τα καλύτερα κομμωτήρια και barber shops στην Θεσσαλονίκη

Στο αφιέρωμα Best of Beauty 2024, θα βρείτε 12+1 από τα καλύτερα Κομμωτήρια & Barber shops της Θεσσαλονίκης. Χώροι που έχουν ξεχωρίσει, επαγγελματίες που έχουν αναδειχθεί στον κλάδο τους αλλά και στο «επιχειρείν» της πόλης, επιχειρήσεις που έχουν πετύχει να γίνουν talk of the town.

Θα ανακαλύψετε μοναδικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερο design και φιλοσοφία, με υπηρεσίες standard, αλλά και πιο εξειδικευμένες, όπως επίσης και πλήθος επιλογών ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Πάμε να τις γνωρίσετε...

I Hair U

i-hair-u1.jpg

Όταν αγαπάς τη δουλειά σου βρίσκεις συνεχώς τρόπους να την κάνεις συναρπαστική πρώτα για εσένα τον ίδιο κι έπειτα για τους πελάτες σου, που θέλεις να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο «I Hair U» που χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο της ομορφιάς των μαλλιών σας και όχι μόνο. Ως επίσημος συνεργάτης της Mod’s Hair Paris δημιουργεί τις τάσεις κάθε σεζόν κι έχοντας εδώ κι ένα χρόνο ενωθεί με το «Athannasio Hair Salon», το «I Hair U» έχει δυναμώσει κι άλλο την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα.

Το πάθος, η αφοσίωση και το μεράκι σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την εμπειρία χρόνων και την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη έχουν φέρει το «I Hair U» πρώτο στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο, μια και την ομάδα του προτιμούν και αρκετοί επώνυμοι καλλιτέχνες.

Αυτό που κάνει το «I Hair U» να ξεχωρίζει είναι η φιλοσοφία του, καθώς εκεί το κούρεμα, το χρώμα ή το χτένισμα δεν είναι απλή υπόθεση. Πρώτα απ΄ όλα γίνεται διάγνωση στα μαλλιά κάθε πελάτη. Τι ανάγκες έχουν, ποιες οι συνήθειες του πελάτη και ποια η συμπεριφορά των μαλλιών του. Με βάση αυτό προχωρούν οι ειδικοί στις κατάλληλες συμβουλές για την φροντίδα των μαλλιών σας κι έπειτα σε προτάσεις που θα σας κάνουν να απολαμβάνετε όχι μόνο όμορφα, αλλά και πραγματικά υγιή μαλλιά, εύκολα να διαχειριστείτε στην καθημερινότητά σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 39, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 318258

MK Wellness

mk-wellness1.jpg

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ικτίνου 8, βρίσκεται ένα περιβάλλον πολυτέλειας, χαλάρωσης και αρμονίας, που μας προσφέρει κάθε εχέγγυο απόλαυσης! Δεν είναι άλλο, από το «ΜΚ Wellness», το οποίο δημιουργήθηκε με κριτήριο την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πολυχώρους υπηρεσιών αισθητικής και κομμωτικής της πόλης μας.

Με εξειδικευμένη γνώση, πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής και της κομμωτικής, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι hair and beauty experts του «MK Wellness», ξεχωρίζουν και μας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία pampering! Γιατί στο «MK Wellness», βρίσκουμε 400 τετραγωνικά αφιερωμένα στην ομορφιά, την αναζωογόνηση και τη χαλάρωση.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, με διεθνείς προδιαγραφές, που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση στους πελάτες του, το «MK Wellness», απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που αγαπούν την αισθητική και επιδιώκουν την ευεξία, την ομορφιά και την ανανέωση. Γιατί εδώ κάθε μέρα μας, είναι μια μαγευτική απόδραση από την καθημερινότητα, σε έναν συναρπαστικό κόσμο ομορφιάς.

Το λευκό, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις του χώρου του, μας ταξιδεύουν στο απόλυτο dream beauty! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ικτίνου 8, Κέντρο
Τηλέφωνo επικοινωνίας: 2310 272790

Privilege hair and more

privilege-hair-and-more1.jpg

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καλαποθάκη 4 αλλά και στην Δελφών 98, βρίσκονται δύο χώροι ομορφιάς που είναι πλήρως αφοσιωμένοι στην απογειωτική εμπειρία της κομμωτικής τέχνης. Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά το Privilege hair and more, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές ομορφιάς μας στην πόλη, αφού επιδεικνύει τον ακαταμάχητο συνδυασμό της πολυετούς εμπειρίας, της μοντέρνας αισθητικής, των σύγχρονων υπηρεσιών και της οικογενειακής ατμόσφαιρας.

Δημιουργήθηκε με θεμέλια την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά και εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους πολυχώρους υπηρεσιών αισθητικής και κομμωτικής στην Θεσσαλονίκη. Με τριάντα χρόνια απόλυτης αφοσίωσης στη φροντίδα των μαλλιών μας, premium υπηρεσίες και απόλυτη εξειδίκευση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές, τα Privilege hair and more, εγγυώνται άρτια αποτελέσματα που θα απογειώσουν τη διάθεση μας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Σε δύο χώρους υψηλής αισθητικής, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, μας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση, ευεξία, ομορφιά και αναζωογόνηση. Στα Privilege hair and more, η επίσκεψή μας μετατρέπεται στο απόλυτο ραντεβού της εβδομάδας. Η χαλαρωτική τους ατμόσφαιρα και το αναγεννητικό άγγιγμα των πιο εξειδικευμένων hair experts στα μαλλιά μας, μετατρέπει την κάθε ημέρα μας εκεί στην απόλυτη όαση γαλήνης και ομορφιάς. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Καλαποθάκη 4, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 227009

Δελφών 98
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 836757

Refine me

refine-me1.jpg

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα γραφικά στενά των Λαδάδικων, υπάρχει ένας κρυμμένος παράδεισος, αφιερωμένος στην ομορφιά μας, το Refine me. Εκεί μπορούμε να ζήσουμε μια πολυτελή και κορυφαία εμπειρία περιποίησης μαλλιών και να μυηθούμε στον κόσμο της απόλυτης ομορφιάς.

Για όλους εμάς, που το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και η προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι δύο στοιχεία που αναζητάμε από το κομμωτήριό μας, το Refine me, με το ευχάριστο, παραδοσιακό και συνάμα μοντέρνο περιβάλλον του, αποτελεί την ιδανική λύση. Γιατί μας προσφέρει, τις καλύτερες τεχνικές για χτένισμα, κούρεμα, χρώμα και στυλ και όλα απόλυτα προσαρμοσμένα στις προσωπικές μας ανάγκες και προτιμήσεις.

Στο Refine me, χρησιμοποιούν μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας και τις πιο πρόσφατες τεχνικές για να διασφαλίσουν την απόλυτη υγεία των μαλλιών μας. Η ομάδα των ειδικευμένων και έμπειρων hair experts, χαρακτηρίζεται από αστείρευτο πάθος και αφοσίωση, ενώ δεσμεύεται να μας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Είτε αναζητάμε μια ολοκληρωμένη μεταμόρφωση των μαλλιών μας, είτε απλώς για κάποια συμβουλή από ειδικούς για το πώς να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας λαμπερά και υγιή, το Refine me team είναι εδώ για να μας βοηθήσει, με τις καλύτερες τεχνικές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αιγύπτου 10, Λαδάδικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 566410, 6937240760

VA Alexandrakis - Chara Pervana Hair Salon

va-alexandrakis-1.jpg

Το κομμωτήριο VA Alexandrakis – Chara Pervana πρωτοσυστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης το 2001 και από τότε μέχρι σήμερα, αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές beauty salons για ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, με έδρα τον Άγιο Ιωάννη στην Καλαμαριά.

Ιδιοκτήτες είναι ο Ευάγγελος Αλεξανδράκης και η Χαρά Περβανά, ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στον επαγγελματικό στίβο, οι οποίοι με άφθονο μεράκι και συνεχή προσπάθεια, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δυνατό «όνομα» στον χώρο.

Το κομμωτήριο VA Alexandrakis – Chara Pervana προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα φύλα. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο team του για τις υπηρεσίες του κουρέματος, του χτενίσματος, των βαφών, των extensions, των θεραπειών και όχι μόνο.

Πέρα από τις υπηρεσίες κομμωτικής που παρέχουν, οι δυο τους έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον για να υποδέχονται τους πελάτες τους, υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 19, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 052810

Hair By Chrysa

hair-by-chrysa-1.jpg

Το κομμωτήριο, “Hair By Chrysa” στην οδό Βενιζέλου 2 στο Πανόραμα, δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς, εδώ και πολλά χρόνια! Η Χρύσα Κεσκινίδου, που ηγείται της ομάδας του κομμωτηρίου, μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για όμορφες και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η Χρύσα Κεσκινίδου, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, εκπαιδεύτηκε στην κομμωτική τέχνη στη Γερμανία. Μετά την επιστροφή της, στη Θεσσαλονίκη, το 2000, δημιούργησε έναν νέο, μοντέρνο και με εξαιρετικό design χώρο, όπου ανανεώνεται η διάθεση και τα μαλλιά μας, με το μοναδικό της τρόπο.

Το άρτια εκπαιδευμένο team της, καταρτισμένο τόσο στις βαφές όσο και σε εξειδικευμένες θεραπείες μαλλιών, είναι εκεί για να κάνει όλα τα όνειρα μας για τα μαλλιά μας, πραγματικότητά!

Έτσι, στο “Hair By Chrysa”, πέρα από το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών, θα βρούμε έναν μοναδικό χώρο χαλάρωσης και περιποίησης, που εγγυάται την απόλυτη ποιότητα στις υπηρεσίες ομορφιάς.

Η ομάδα του κομμωτηρίου της, σπούδασε την κομμωτική τέχνη στις πιό διάσημες σχολές, ενώ η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση, για τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά και τα κορυφαία προϊόντα που κυκλοφορούν, αποτελoύν για το“Hair By Chrysa”, τα πιo σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βενιζέλου 2, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 463841, 6936127783

Mary Glants Professional

mary-glants-professional1.jpg

Η φροντίδα του εαυτού μας είναι μία φροντίδα που αξίζει να απολαμβάνουμε όσο συχνά το χρειαζόμαστε και με όποιον τρόπο έχουμε ανάγκη. Η επίσκεψη σε έναν χώρο ομορφιάς είναι πολλές φορές μία ευχάριστη διέξοδος από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιλέγοντας τον πολυχώρο ομορφιάς «Mary Glants Professional», έχετε τη δυνατότητα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, από την έμπειρη ομάδα του, που χρόνια τώρα παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες ομορφιάς, κατέχοντας δικαίως μία υψηλή θέση ανάμεσα στα καλύτερα beauty spots στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ήταν το 2010 όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του το «Mary Glants Professional» ως κομμωτήριο και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν εντυπωσιακό πολυχώρο ομορφιάς, καθώς πρόσθεσε μία έξτρα γκάμα υπηρεσιών αισθητικής και περιποίησης. Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο, το team του «Mary Glants Professional» προσφέρει εξαιρετικές προτάσεις και εντυπωσιακά αποτελέσματα, ανάλογα με αυτό που ζητάει ο καθένας μας.

Το «Mary Glants Professional» είναι από τα πρώτα κομμωτήρια που ξεκίνησαν να εφαρμόζουν την κερατίνη, όχι μόνο ως μέθοδο για ημιμόνιμο ίσιωμα των μαλλιών, αλλά και ως θεραπεία ενυδάτωσης. Σήμερα, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τάσεις, χρησιμοποιούν και τη μέθοδο υαλουρονικού οξέως για τα ίδια αποτελέσματα (ίσιωμα ή/και ενυδάτωση). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μακεδονίας 117, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 320399

Snip Professionals

snip-professionals-1.jpg

Στην ανατολική πλευρά της πόλης, στα Κωνσταντινοπολίτικα, υπάρχει ένας όμορφος χώρος, που στα 4 και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει, την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση και το φιλόξενο περιβάλλον του.

Είναι το Snip Professionals και το συναντάμε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, στη 17η Νοέμβρη.

Από την πρώτη στιγμή, σε κερδίζει ο μοντέρνας αισθητικής άνετος χώρος και η ζεστή ατμόσφαιρα, που σε καλωσορίζει.

Στο Snip Professionals θα βρεις αυτό ακριβώς που φανερώνει και το όνομα της επιχείρησης: επαγγελματίες του χώρου, άρτια καταρτισμένους και με μεγάλη εμπειρία που θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Άκρως ενημερωμένη για τις σύγχρονες τάσεις, η ομάδα του Snip Professionals συζητάει μαζί σου και σου προτείνει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, στο πρόσωπό σου και φυσικά στις ανάγκες σου.

Στις υπηρεσίες κομμωτηρίου περιλαμβάνεται και το νυφικό χτένισμα, καθώς και κάθε είδους ιδιαίτερο χτένισμα ή θεραπεία. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα σε ανανεώσει και θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 49, Κωνσταντινοπολίτικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 931333

Toofa

toofa-1.jpg

Μία περιποιημένη και άψογη εικόνα μας, ξεκινάει πάντα από τα μαλλιά μας. Γι’ αυτό ένα καλό κομμωτήριο είναι το Α και το Ω, στην επίτευξη της πιο ελκυστικής εκδοχής του εαυτού μας. Το κομμωτήριο «Toofa» στην οδό Σταγειρίτη 55 στην Πυλαία, έχει αναδείξει την κομμωτική σε υψηλή τέχνη, προσφέροντάς μας premium υπηρεσίες, που θα αποκαλύψουν τον πιο fabulous εαυτό μας.

Η Κατερίνα Γιομέμου, η ιδιοκτήτρια του «Toofa», παρουσιάζει καθημερινά όχι μόνο την πολυετή αφοσίωσή της στο χώρο της ομορφιάς, αλλά και τη δημιουργικότητα, την αστείρευτη φαντασία της, τις εξειδικευμένες γνώσεις της και τις πιο καινούριες τεχνικές, ώστε να μας εγγυάται κάθε μέρα το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η ίδια, αφού εκπαιδεύτηκε στην κομμωτική τέχνη και εργάστηκε στα μεγαλύτερα κομμωτήρια του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δημιούργησε πριν από 17 χρόνια, έναν μοντέρνο και με εξαιρετικό design χώρο, που έχει δίκαια κερδίσει την καρδιά και τις εντυπώσεις μας.

Το «Toofa», είναι συνειδητή επιλογή για τα μαλλιά μας, εδώ και πολλά χρόνια. Η χαρούμενη και με νεανική ενεργητικότητα ομάδα του «Toofa», δε χάνει σεμινάριο! Έτσι, έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να είναι η εγγύηση για τα όνειρα των μαλλιών μας!

Εκείνο που πραγματικά όμως μας κερδίζει και μας κάνει να επισκεπτόμαστε το «Toofa» ξανά και ξανά, είναι η αίσθηση που έχουμε μπαίνοντας στο κομμωτήριο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σταγειρίτη 55, Πυλαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 907415

Fetiche Beauty Salon

fetiche-beauty-salon1.jpg

Είτε έχουμε μακριά, μεσαία ή κοντά μαλλιά, είτε σγουρά, afro, κυματιστά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, είτε απλά επιθυμούμε ένα όμορφα δεμένο balayage, ένα από τα Hair & Nails salons που μπορούμε να εμπιστευτούμε είναι το «FETICHE BEAUTY SALON».

Με έδρα στην οδό Ανθέων με Επταπυργίου γωνία, στα Κάστρα, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια, βασισμένο στην εμπειρία και την εξειδίκευση της ιδιοκτήτριας Τάνιας Τουλιά, μας προσφέρει premium υπηρεσίες, σε πολύ προσιτές τιμές και μεταμορφώνει τα μαλλιά, τα άκρα και το δέρμα μας, στο δικά μας μοναδικά fetiche.

Η Τάνια Τουλιά, εμπνευσμένη από την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά, ξεκίνησε το επαγγελματικό της ταξίδι το 1998. Εργάστηκε στα μεγαλύτερα κομμωτήρια, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι επαγγελματικοί της στόχοι την οδήγησαν στη δημιουργία του δικού της χώρου βασισμένου στην καινοτομία και στην άρτια παροχή υπηρεσιών και από το 2009, διατηρεί το δικό της, πρόσφατα ανακαινισμένο, κομμωτήριο στα Κάστρα.

Η Τάνια Τουλιά, διακρίνεται για την αστείρευτη διάθεσή της να ενημερώνεται διαρκώς για νέες τάσεις και τεχνικές στα μαλλιά μας. Έχει εκπαιδευτεί και συνεργάζεται με επώνυμες εταιρείες προϊόντων κομμωτικής, ενώ διαρκώς παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις σε συνέδρια και σεμινάρια κομμωτικής. Για αυτό το λόγο, άλλωστε και το «FETICHE BEAUTY SALON», ανθίζει και επεκτείνεται διαρκώς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανθέων με Επταπυργίου γωνία (Κάστρα)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 031832, 6944470528

Backstage hair and vibe

backstage-hair-and-vibe1.jpg

Το κομμωτήριο «Backstage Hair and Vibes» στην οδό Εγνατίας 77 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς, εδώ και χρόνια! Η Βασιλική Νικολή, που ηγείται της ομάδας του κομμωτηρίου, μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές εμφανίσεις μας.

Η Βασιλική Νικολή, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, εκπαιδεύτηκε στην κομμωτική τέχνη, ενώ διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, με συνεχή εκπαίδευση από Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές. Σημείωσε πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς όπως το Colour Outside the Lines, που σημαίνουν πολλά για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά της! Το «Backstage Hair and Vibes» ένας χώρος με εξαιρετικό design στο κέντρο της πόλης, αποτέλεσε το όραμά της, που έγινε πραγματικότητα και μας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στη φροντίδα των μαλλιών, καθημερινά.

Στον χώρο τους βιώνουμε την απόλυτη εμπειρία σε κάθε υπηρεσία φροντίδας των μαλλιών μας. Στόχος τους, είναι κάθε επίσκεψη μας στο «Backstage Hair and Vibes» να είναι προσωποποιημένη και μοναδική, ώστε να αισθανόμαστε ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί! Και όντως έτσι είναι!

Στο «Backstage Hair and Vibes», θα βρούμε τις καλύτερες εφαρμογές κομμωτικής. Από τις βαφές, ως το κούρεμα, το χτένισμα, κάθε υπηρεσία τους αναδεικνύει την ομορφιά και την κομψότητά μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εγνατία 77, κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233939

Clippers Barbers

clippers-barbers1.jpg

Η λέξη «μπαρμπέρικο», έχει τις ρίζες της στην μεσαιωνική Ελλάδα, όπου το «μπαρμπερεῖον», ήταν τόπος συνάθροισης αποκλειστικά ανδρών, αρσενικής περιποίησης και φροντίδας. Στους περισσότερους από εμάς, όταν το ακούμε έρχονται στο μυαλό μας σκηνές από ελληνική ταινία, με τη λευκή ποδιά, το κλασικό πινέλο του μπαρμπέρη, τη φαλτσέτα, τη μπριγιαντίνη στα μαλλιά. Ο χώρος, με την αριστοκρατική του επίπλωση, τις καρέκλες από ξύλο καρυδιάς, τους περίτεχνους καθρέφτες, είναι στοιχεία που μας ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή, όπου το μπαρμπέρικο ήταν πρώτα από όλα συνώνυμο της ανδρικής συναναστροφής.

Ακόμα και σήμερα, η επίσκεψη σε ένα μπαρμπέρικό είναι εμπειρία ζωής. Σηματοδοτούν το χώρο που μπορεί κάθε άνδρας, ανεξαρτήτως ηλικίας να απολαύσει υπηρεσίες όπως το κούρεμα, το ξύρισμα αλλά ακόμα και περιποιήσεις προσώπου, μάσκες ομορφιάς, αποτριχώσεις, χωρίς να αισθανθεί ούτε μία στιγμή αμήχανα.

To «Clippers Barbers», στην οδό Αιγύπτου 15, στα Λαδάδικα, εκεί που χτυπά ο παλμός της Θεσσαλονίκης, αποτελεί το απόλυτο συνώνυμο της ανδρικής περιποίησης. Εκεί μπλέκεται το παλιό με το καινούριο δημιουργώντας ένα μοναδικό μωσαϊκό όπου κυριαρχεί το πέτρινο στοιχείο της πιο παλιάς γειτονιάς της Θεσσαλονίκης, και τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα στοιχεία διακόσμησης όπως οι μεγάλοι καθρέφτες με τα ring lights, οι δερμάτινες πολυθρόνες με τα επιχρυσωμένα στοιχεία, τα εντυπωσιακά graffiti που δεσπόζουν στον χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αιγύπτου 15, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 115515

King’s Barbershop

kings-barbershop1.jpg

Η ανδρική περιποίηση, σίγουρα, πριν από κάποια χρόνια, ακούγονταν ως κάτι ασυνήθιστο. Σήμερα όμως, είναι μια καθημερινή απόλαυση για κάθε άνδρα όλων των ηλικιών. Το barbering σήμερα, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία τέχνη, είναι μια φιλοσοφία, που παντρεύει το παρόν και το παρελθόν, φέρνοντας στο νου μας νοσταλγικές στιγμές από μακρινές δεκαετίες, τότε που η επίσκεψη στον κουρέα, η λευκή πετσέτα και η φαλτσέτα, αποτελούσε την απόλαυση, την κοινωνική συναναστροφή και τη διασκέδαση των ανδρών.

Το «King’s Barbershop», άνοιξε τις πύλες του το 2022, στην οδό Βενιζέλου 12 στο Πανόραμα και από τότε μας εντυπωσιάζει με την αισθητική του και την έμπειρη ομάδα του που φροντίζει να μας προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε ανάλογα με το στυλ αλλά και την προσωπικότητά μας.

Δημιουργήθηκε από τη Μάρα Μπόζα και τον Γιάννη Κόνσουλα. Οι δύο τους, μητέρα και γιος, έχοντας συλλέξει πλούσια εφόδια και γνώση, αλλά και με την πολυετή εμπειρία της Μάρας στην κομμωτική και στο grooming αντίστοιχα, έκαναν το όραμά τους πραγματικότητα: έναν χώρο με σύγχρονη αισθητική, minimal design γεμάτο θετική ενέργεια, που συνδυάζει μοναδικά το σύγχρονο Barber Shop, τις κορυφαίες υπηρεσίες ανδρικής περιποίησης ενώ υπόσχεται να μας βοηθήσει να βρούμε το στυλ που μας ταιριάζει και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βενιζέλου 12, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 340470















Στο αφιέρωμα Best of Beauty 2024, θα βρείτε 12+1 από τα καλύτερα Κομμωτήρια & Barber shops της Θεσσαλονίκης. Χώροι που έχουν ξεχωρίσει, επαγγελματίες που έχουν αναδειχθεί στον κλάδο τους αλλά και στο «επιχειρείν» της πόλης, επιχειρήσεις που έχουν πετύχει να γίνουν talk of the town.

Θα ανακαλύψετε μοναδικές επιχειρήσεις, με ιδιαίτερο design και φιλοσοφία, με υπηρεσίες standard, αλλά και πιο εξειδικευμένες, όπως επίσης και πλήθος επιλογών ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις.

Πάμε να τις γνωρίσετε...

I Hair U

i-hair-u1.jpg

Όταν αγαπάς τη δουλειά σου βρίσκεις συνεχώς τρόπους να την κάνεις συναρπαστική πρώτα για εσένα τον ίδιο κι έπειτα για τους πελάτες σου, που θέλεις να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο «I Hair U» που χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο της ομορφιάς των μαλλιών σας και όχι μόνο. Ως επίσημος συνεργάτης της Mod’s Hair Paris δημιουργεί τις τάσεις κάθε σεζόν κι έχοντας εδώ κι ένα χρόνο ενωθεί με το «Athannasio Hair Salon», το «I Hair U» έχει δυναμώσει κι άλλο την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα.

Το πάθος, η αφοσίωση και το μεράκι σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την εμπειρία χρόνων και την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη έχουν φέρει το «I Hair U» πρώτο στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο, μια και την ομάδα του προτιμούν και αρκετοί επώνυμοι καλλιτέχνες.

Αυτό που κάνει το «I Hair U» να ξεχωρίζει είναι η φιλοσοφία του, καθώς εκεί το κούρεμα, το χρώμα ή το χτένισμα δεν είναι απλή υπόθεση. Πρώτα απ΄ όλα γίνεται διάγνωση στα μαλλιά κάθε πελάτη. Τι ανάγκες έχουν, ποιες οι συνήθειες του πελάτη και ποια η συμπεριφορά των μαλλιών του. Με βάση αυτό προχωρούν οι ειδικοί στις κατάλληλες συμβουλές για την φροντίδα των μαλλιών σας κι έπειτα σε προτάσεις που θα σας κάνουν να απολαμβάνετε όχι μόνο όμορφα, αλλά και πραγματικά υγιή μαλλιά, εύκολα να διαχειριστείτε στην καθημερινότητά σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 39, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 318258

MK Wellness

mk-wellness1.jpg

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ικτίνου 8, βρίσκεται ένα περιβάλλον πολυτέλειας, χαλάρωσης και αρμονίας, που μας προσφέρει κάθε εχέγγυο απόλαυσης! Δεν είναι άλλο, από το «ΜΚ Wellness», το οποίο δημιουργήθηκε με κριτήριο την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους πολυχώρους υπηρεσιών αισθητικής και κομμωτικής της πόλης μας.

Με εξειδικευμένη γνώση, πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής και της κομμωτικής, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι hair and beauty experts του «MK Wellness», ξεχωρίζουν και μας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία pampering! Γιατί στο «MK Wellness», βρίσκουμε 400 τετραγωνικά αφιερωμένα στην ομορφιά, την αναζωογόνηση και τη χαλάρωση.

Σε έναν πανέμορφο χώρο, με διεθνείς προδιαγραφές, που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση στους πελάτες του, το «MK Wellness», απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που αγαπούν την αισθητική και επιδιώκουν την ευεξία, την ομορφιά και την ανανέωση. Γιατί εδώ κάθε μέρα μας, είναι μια μαγευτική απόδραση από την καθημερινότητα, σε έναν συναρπαστικό κόσμο ομορφιάς.

Το λευκό, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις του χώρου του, μας ταξιδεύουν στο απόλυτο dream beauty! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ικτίνου 8, Κέντρο
Τηλέφωνo επικοινωνίας: 2310 272790

Privilege hair and more

privilege-hair-and-more1.jpg

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καλαποθάκη 4 αλλά και στην Δελφών 98, βρίσκονται δύο χώροι ομορφιάς που είναι πλήρως αφοσιωμένοι στην απογειωτική εμπειρία της κομμωτικής τέχνης. Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά το Privilege hair and more, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές ομορφιάς μας στην πόλη, αφού επιδεικνύει τον ακαταμάχητο συνδυασμό της πολυετούς εμπειρίας, της μοντέρνας αισθητικής, των σύγχρονων υπηρεσιών και της οικογενειακής ατμόσφαιρας.

Δημιουργήθηκε με θεμέλια την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά και εδώ και πολλά χρόνια έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους πολυχώρους υπηρεσιών αισθητικής και κομμωτικής στην Θεσσαλονίκη. Με τριάντα χρόνια απόλυτης αφοσίωσης στη φροντίδα των μαλλιών μας, premium υπηρεσίες και απόλυτη εξειδίκευση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές, τα Privilege hair and more, εγγυώνται άρτια αποτελέσματα που θα απογειώσουν τη διάθεση μας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Σε δύο χώρους υψηλής αισθητικής, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, μας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση, ευεξία, ομορφιά και αναζωογόνηση. Στα Privilege hair and more, η επίσκεψή μας μετατρέπεται στο απόλυτο ραντεβού της εβδομάδας. Η χαλαρωτική τους ατμόσφαιρα και το αναγεννητικό άγγιγμα των πιο εξειδικευμένων hair experts στα μαλλιά μας, μετατρέπει την κάθε ημέρα μας εκεί στην απόλυτη όαση γαλήνης και ομορφιάς. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Καλαποθάκη 4, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 227009

Δελφών 98
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 836757

Refine me

refine-me1.jpg

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στα γραφικά στενά των Λαδάδικων, υπάρχει ένας κρυμμένος παράδεισος, αφιερωμένος στην ομορφιά μας, το Refine me. Εκεί μπορούμε να ζήσουμε μια πολυτελή και κορυφαία εμπειρία περιποίησης μαλλιών και να μυηθούμε στον κόσμο της απόλυτης ομορφιάς.

Για όλους εμάς, που το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και η προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι δύο στοιχεία που αναζητάμε από το κομμωτήριό μας, το Refine me, με το ευχάριστο, παραδοσιακό και συνάμα μοντέρνο περιβάλλον του, αποτελεί την ιδανική λύση. Γιατί μας προσφέρει, τις καλύτερες τεχνικές για χτένισμα, κούρεμα, χρώμα και στυλ και όλα απόλυτα προσαρμοσμένα στις προσωπικές μας ανάγκες και προτιμήσεις.

Στο Refine me, χρησιμοποιούν μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας και τις πιο πρόσφατες τεχνικές για να διασφαλίσουν την απόλυτη υγεία των μαλλιών μας. Η ομάδα των ειδικευμένων και έμπειρων hair experts, χαρακτηρίζεται από αστείρευτο πάθος και αφοσίωση, ενώ δεσμεύεται να μας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Είτε αναζητάμε μια ολοκληρωμένη μεταμόρφωση των μαλλιών μας, είτε απλώς για κάποια συμβουλή από ειδικούς για το πώς να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας λαμπερά και υγιή, το Refine me team είναι εδώ για να μας βοηθήσει, με τις καλύτερες τεχνικές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αιγύπτου 10, Λαδάδικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 566410, 6937240760

VA Alexandrakis - Chara Pervana Hair Salon

va-alexandrakis-1.jpg

Το κομμωτήριο VA Alexandrakis – Chara Pervana πρωτοσυστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης το 2001 και από τότε μέχρι σήμερα, αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές beauty salons για ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, με έδρα τον Άγιο Ιωάννη στην Καλαμαριά.

Ιδιοκτήτες είναι ο Ευάγγελος Αλεξανδράκης και η Χαρά Περβανά, ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στον επαγγελματικό στίβο, οι οποίοι με άφθονο μεράκι και συνεχή προσπάθεια, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δυνατό «όνομα» στον χώρο.

Το κομμωτήριο VA Alexandrakis – Chara Pervana προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα φύλα. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο team του για τις υπηρεσίες του κουρέματος, του χτενίσματος, των βαφών, των extensions, των θεραπειών και όχι μόνο.

Πέρα από τις υπηρεσίες κομμωτικής που παρέχουν, οι δυο τους έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον για να υποδέχονται τους πελάτες τους, υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 19, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 052810

Hair By Chrysa

hair-by-chrysa-1.jpg

Το κομμωτήριο, “Hair By Chrysa” στην οδό Βενιζέλου 2 στο Πανόραμα, δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς, εδώ και πολλά χρόνια! Η Χρύσα Κεσκινίδου, που ηγείται της ομάδας του κομμωτηρίου, μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για όμορφες και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η Χρύσα Κεσκινίδου, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, εκπαιδεύτηκε στην κομμωτική τέχνη στη Γερμανία. Μετά την επιστροφή της, στη Θεσσαλονίκη, το 2000, δημιούργησε έναν νέο, μοντέρνο και με εξαιρετικό design χώρο, όπου ανανεώνεται η διάθεση και τα μαλλιά μας, με το μοναδικό της τρόπο.

Το άρτια εκπαιδευμένο team της, καταρτισμένο τόσο στις βαφές όσο και σε εξειδικευμένες θεραπείες μαλλιών, είναι εκεί για να κάνει όλα τα όνειρα μας για τα μαλλιά μας, πραγματικότητά!

Έτσι, στο “Hair By Chrysa”, πέρα από το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών, θα βρούμε έναν μοναδικό χώρο χαλάρωσης και περιποίησης, που εγγυάται την απόλυτη ποιότητα στις υπηρεσίες ομορφιάς.

Η ομάδα του κομμωτηρίου της, σπούδασε την κομμωτική τέχνη στις πιό διάσημες σχολές, ενώ η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση, για τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά και τα κορυφαία προϊόντα που κυκλοφορούν, αποτελoύν για το“Hair By Chrysa”, τα πιo σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βενιζέλου 2, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 463841, 6936127783

Mary Glants Professional

mary-glants-professional1.jpg

Η φροντίδα του εαυτού μας είναι μία φροντίδα που αξίζει να απολαμβάνουμε όσο συχνά το χρειαζόμαστε και με όποιον τρόπο έχουμε ανάγκη. Η επίσκεψη σε έναν χώρο ομορφιάς είναι πολλές φορές μία ευχάριστη διέξοδος από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιλέγοντας τον πολυχώρο ομορφιάς «Mary Glants Professional», έχετε τη δυνατότητα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, από την έμπειρη ομάδα του, που χρόνια τώρα παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες ομορφιάς, κατέχοντας δικαίως μία υψηλή θέση ανάμεσα στα καλύτερα beauty spots στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ήταν το 2010 όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του το «Mary Glants Professional» ως κομμωτήριο και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε έναν εντυπωσιακό πολυχώρο ομορφιάς, καθώς πρόσθεσε μία έξτρα γκάμα υπηρεσιών αισθητικής και περιποίησης. Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο, το team του «Mary Glants Professional» προσφέρει εξαιρετικές προτάσεις και εντυπωσιακά αποτελέσματα, ανάλογα με αυτό που ζητάει ο καθένας μας.

Το «Mary Glants Professional» είναι από τα πρώτα κομμωτήρια που ξεκίνησαν να εφαρμόζουν την κερατίνη, όχι μόνο ως μέθοδο για ημιμόνιμο ίσιωμα των μαλλιών, αλλά και ως θεραπεία ενυδάτωσης. Σήμερα, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τάσεις, χρησιμοποιούν και τη μέθοδο υαλουρονικού οξέως για τα ίδια αποτελέσματα (ίσιωμα ή/και ενυδάτωση). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μακεδονίας 117, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 320399

Snip Professionals

snip-professionals-1.jpg

Στην ανατολική πλευρά της πόλης, στα Κωνσταντινοπολίτικα, υπάρχει ένας όμορφος χώρος, που στα 4 και πλέον χρόνια λειτουργίας του έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει, την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση και το φιλόξενο περιβάλλον του.

Είναι το Snip Professionals και το συναντάμε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής, στη 17η Νοέμβρη.

Από την πρώτη στιγμή, σε κερδίζει ο μοντέρνας αισθητικής άνετος χώρος και η ζεστή ατμόσφαιρα, που σε καλωσορίζει.

Στο Snip Professionals θα βρεις αυτό ακριβώς που φανερώνει και το όνομα της επιχείρησης: επαγγελματίες του χώρου, άρτια καταρτισμένους και με μεγάλη εμπειρία που θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Άκρως ενημερωμένη για τις σύγχρονες τάσεις, η ομάδα του Snip Professionals συζητάει μαζί σου και σου προτείνει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, στο πρόσωπό σου και φυσικά στις ανάγκες σου.

Στις υπηρεσίες κομμωτηρίου περιλαμβάνεται και το νυφικό χτένισμα, καθώς και κάθε είδους ιδιαίτερο χτένισμα ή θεραπεία. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα σε ανανεώσει και θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 17ης Νοέμβρη 49, Κωνσταντινοπολίτικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 931333

Toofa

toofa-1.jpg

Μία περιποιημένη και άψογη εικόνα μας, ξεκινάει πάντα από τα μαλλιά μας. Γι’ αυτό ένα καλό κομμωτήριο είναι το Α και το Ω, στην επίτευξη της πιο ελκυστικής εκδοχής του εαυτού μας. Το κομμωτήριο «Toofa» στην οδό Σταγειρίτη 55 στην Πυλαία, έχει αναδείξει την κομμωτική σε υψηλή τέχνη, προσφέροντάς μας premium υπηρεσίες, που θα αποκαλύψουν τον πιο fabulous εαυτό μας.

Η Κατερίνα Γιομέμου, η ιδιοκτήτρια του «Toofa», παρουσιάζει καθημερινά όχι μόνο την πολυετή αφοσίωσή της στο χώρο της ομορφιάς, αλλά και τη δημιουργικότητα, την αστείρευτη φαντασία της, τις εξειδικευμένες γνώσεις της και τις πιο καινούριες τεχνικές, ώστε να μας εγγυάται κάθε μέρα το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η ίδια, αφού εκπαιδεύτηκε στην κομμωτική τέχνη και εργάστηκε στα μεγαλύτερα κομμωτήρια του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δημιούργησε πριν από 17 χρόνια, έναν μοντέρνο και με εξαιρετικό design χώρο, που έχει δίκαια κερδίσει την καρδιά και τις εντυπώσεις μας.

Το «Toofa», είναι συνειδητή επιλογή για τα μαλλιά μας, εδώ και πολλά χρόνια. Η χαρούμενη και με νεανική ενεργητικότητα ομάδα του «Toofa», δε χάνει σεμινάριο! Έτσι, έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να είναι η εγγύηση για τα όνειρα των μαλλιών μας!

Εκείνο που πραγματικά όμως μας κερδίζει και μας κάνει να επισκεπτόμαστε το «Toofa» ξανά και ξανά, είναι η αίσθηση που έχουμε μπαίνοντας στο κομμωτήριο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σταγειρίτη 55, Πυλαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 907415

Fetiche Beauty Salon

fetiche-beauty-salon1.jpg

Είτε έχουμε μακριά, μεσαία ή κοντά μαλλιά, είτε σγουρά, afro, κυματιστά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, είτε απλά επιθυμούμε ένα όμορφα δεμένο balayage, ένα από τα Hair & Nails salons που μπορούμε να εμπιστευτούμε είναι το «FETICHE BEAUTY SALON».

Με έδρα στην οδό Ανθέων με Επταπυργίου γωνία, στα Κάστρα, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια, βασισμένο στην εμπειρία και την εξειδίκευση της ιδιοκτήτριας Τάνιας Τουλιά, μας προσφέρει premium υπηρεσίες, σε πολύ προσιτές τιμές και μεταμορφώνει τα μαλλιά, τα άκρα και το δέρμα μας, στο δικά μας μοναδικά fetiche.

Η Τάνια Τουλιά, εμπνευσμένη από την αγάπη και την αφοσίωση στην ομορφιά, ξεκίνησε το επαγγελματικό της ταξίδι το 1998. Εργάστηκε στα μεγαλύτερα κομμωτήρια, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι επαγγελματικοί της στόχοι την οδήγησαν στη δημιουργία του δικού της χώρου βασισμένου στην καινοτομία και στην άρτια παροχή υπηρεσιών και από το 2009, διατηρεί το δικό της, πρόσφατα ανακαινισμένο, κομμωτήριο στα Κάστρα.

Η Τάνια Τουλιά, διακρίνεται για την αστείρευτη διάθεσή της να ενημερώνεται διαρκώς για νέες τάσεις και τεχνικές στα μαλλιά μας. Έχει εκπαιδευτεί και συνεργάζεται με επώνυμες εταιρείες προϊόντων κομμωτικής, ενώ διαρκώς παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις σε συνέδρια και σεμινάρια κομμωτικής. Για αυτό το λόγο, άλλωστε και το «FETICHE BEAUTY SALON», ανθίζει και επεκτείνεται διαρκώς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανθέων με Επταπυργίου γωνία (Κάστρα)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 031832, 6944470528

Backstage hair and vibe

backstage-hair-and-vibe1.jpg

Το κομμωτήριο «Backstage Hair and Vibes» στην οδό Εγνατίας 77 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς, εδώ και χρόνια! Η Βασιλική Νικολή, που ηγείται της ομάδας του κομμωτηρίου, μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, για τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές εμφανίσεις μας.

Η Βασιλική Νικολή, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, εκπαιδεύτηκε στην κομμωτική τέχνη, ενώ διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, με συνεχή εκπαίδευση από Έλληνες και ξένους εκπαιδευτές. Σημείωσε πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς όπως το Colour Outside the Lines, που σημαίνουν πολλά για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά της! Το «Backstage Hair and Vibes» ένας χώρος με εξαιρετικό design στο κέντρο της πόλης, αποτέλεσε το όραμά της, που έγινε πραγματικότητα και μας προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στη φροντίδα των μαλλιών, καθημερινά.

Στον χώρο τους βιώνουμε την απόλυτη εμπειρία σε κάθε υπηρεσία φροντίδας των μαλλιών μας. Στόχος τους, είναι κάθε επίσκεψη μας στο «Backstage Hair and Vibes» να είναι προσωποποιημένη και μοναδική, ώστε να αισθανόμαστε ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί! Και όντως έτσι είναι!

Στο «Backstage Hair and Vibes», θα βρούμε τις καλύτερες εφαρμογές κομμωτικής. Από τις βαφές, ως το κούρεμα, το χτένισμα, κάθε υπηρεσία τους αναδεικνύει την ομορφιά και την κομψότητά μας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εγνατία 77, κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233939

Clippers Barbers

clippers-barbers1.jpg

Η λέξη «μπαρμπέρικο», έχει τις ρίζες της στην μεσαιωνική Ελλάδα, όπου το «μπαρμπερεῖον», ήταν τόπος συνάθροισης αποκλειστικά ανδρών, αρσενικής περιποίησης και φροντίδας. Στους περισσότερους από εμάς, όταν το ακούμε έρχονται στο μυαλό μας σκηνές από ελληνική ταινία, με τη λευκή ποδιά, το κλασικό πινέλο του μπαρμπέρη, τη φαλτσέτα, τη μπριγιαντίνη στα μαλλιά. Ο χώρος, με την αριστοκρατική του επίπλωση, τις καρέκλες από ξύλο καρυδιάς, τους περίτεχνους καθρέφτες, είναι στοιχεία που μας ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή, όπου το μπαρμπέρικο ήταν πρώτα από όλα συνώνυμο της ανδρικής συναναστροφής.

Ακόμα και σήμερα, η επίσκεψη σε ένα μπαρμπέρικό είναι εμπειρία ζωής. Σηματοδοτούν το χώρο που μπορεί κάθε άνδρας, ανεξαρτήτως ηλικίας να απολαύσει υπηρεσίες όπως το κούρεμα, το ξύρισμα αλλά ακόμα και περιποιήσεις προσώπου, μάσκες ομορφιάς, αποτριχώσεις, χωρίς να αισθανθεί ούτε μία στιγμή αμήχανα.

To «Clippers Barbers», στην οδό Αιγύπτου 15, στα Λαδάδικα, εκεί που χτυπά ο παλμός της Θεσσαλονίκης, αποτελεί το απόλυτο συνώνυμο της ανδρικής περιποίησης. Εκεί μπλέκεται το παλιό με το καινούριο δημιουργώντας ένα μοναδικό μωσαϊκό όπου κυριαρχεί το πέτρινο στοιχείο της πιο παλιάς γειτονιάς της Θεσσαλονίκης, και τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα στοιχεία διακόσμησης όπως οι μεγάλοι καθρέφτες με τα ring lights, οι δερμάτινες πολυθρόνες με τα επιχρυσωμένα στοιχεία, τα εντυπωσιακά graffiti που δεσπόζουν στον χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αιγύπτου 15, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 115515

King’s Barbershop

kings-barbershop1.jpg

Η ανδρική περιποίηση, σίγουρα, πριν από κάποια χρόνια, ακούγονταν ως κάτι ασυνήθιστο. Σήμερα όμως, είναι μια καθημερινή απόλαυση για κάθε άνδρα όλων των ηλικιών. Το barbering σήμερα, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία τέχνη, είναι μια φιλοσοφία, που παντρεύει το παρόν και το παρελθόν, φέρνοντας στο νου μας νοσταλγικές στιγμές από μακρινές δεκαετίες, τότε που η επίσκεψη στον κουρέα, η λευκή πετσέτα και η φαλτσέτα, αποτελούσε την απόλαυση, την κοινωνική συναναστροφή και τη διασκέδαση των ανδρών.

Το «King’s Barbershop», άνοιξε τις πύλες του το 2022, στην οδό Βενιζέλου 12 στο Πανόραμα και από τότε μας εντυπωσιάζει με την αισθητική του και την έμπειρη ομάδα του που φροντίζει να μας προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε ανάλογα με το στυλ αλλά και την προσωπικότητά μας.

Δημιουργήθηκε από τη Μάρα Μπόζα και τον Γιάννη Κόνσουλα. Οι δύο τους, μητέρα και γιος, έχοντας συλλέξει πλούσια εφόδια και γνώση, αλλά και με την πολυετή εμπειρία της Μάρας στην κομμωτική και στο grooming αντίστοιχα, έκαναν το όραμά τους πραγματικότητα: έναν χώρο με σύγχρονη αισθητική, minimal design γεμάτο θετική ενέργεια, που συνδυάζει μοναδικά το σύγχρονο Barber Shop, τις κορυφαίες υπηρεσίες ανδρικής περιποίησης ενώ υπόσχεται να μας βοηθήσει να βρούμε το στυλ που μας ταιριάζει και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βενιζέλου 12, Πανόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 340470















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία