Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε τις 10+3 από τις καλύτερες διευθύνσεις καταστημάτων οπτικών στην Θεσσαλονίκη

Για τα μάτια μας... μόνο!

 05/04/2023 14:45

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε τις 10+3 από τις καλύτερες διευθύνσεις καταστημάτων οπτικών στην Θεσσαλονίκη

Με την άνοιξη μπροστά μας και το καλοκαίρι προ των πυλών τα καταστήματα οπτικών σίγουρα αποτελούν πόλο έλξης για την ανανέωση των γυαλιών ηλίου που θα φορέσουμε τη φετινή σεζόν.

Νέα μοντέλα από τις νέες collection των κορυφαίων brands, αλλά και κλασσικά ή vintage ζευγάρια γυαλιών μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε για να βρούμε τα καταλληλότερα που ταιριάζουν στο πρόσωπο και στα χαρακτηριστικά του καθενός μας.

Πέραν φυσικά των γυαλιών ηλίου, γυαλιά οράσεως, φακοί επαφής και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, συνθέτουν το παζλ των επιλογών μας από τα καταστήματα οπτικών.

Η Θεσσαλονίκη διαθέτει πολυάριθμες επιλογές καταστημάτων… για τα μάτια μας και σε αυτό το αφιέρωμα σας συστήνουμε και σας παρουσιάζουμε τα 10+3 από τα καλύτερα της πόλης.

Οπτικά Ζάννης

zannis3.jpg

Μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μάς φέρνει κοντά σε ένα μαγαζί οπτικών που κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον. Τα «Οπτικά Ζάννης» διακρίνονται όχι μόνο για την ποικιλία γυαλιών οράσεως και ηλίου που διαθέτουν αλλά και για την άμεση, ευγενική εξυπηρέτηση που προσφέρουν. Αυτό όμως που χαρακτηρίζει το κατάστημα είναι η πολύχρονη ιστορία και παρουσία του στην πόλη.

Πριν από 30 ολόκληρα χρόνια, ο Δημήτρης Ζάννης, χάραξε τη δική του πορεία πηγαίνοντας στην Αυστρία για να σπουδάσει οπτικός. Στη συνέχεια έκανε masterστην οπτομετρία και γύρισε πίσω στην πατρίδα του για να καινοτομήσει και να προσφέρει, σε μια εποχή όπου ο συνδυασμός της λιανικής πώλησης με την οπτομετρία και τη χαμηλή όραση ήταν κάθε άλλο παρά συνηθισμένος.

Η αγάπη για το επάγγελμα, το ενδιαφέρον προς τον πελάτη και η πλήρης κάλυψη των πιο δύσκολων απαιτήσεων ήταν αρκετά για να καταστήσουν γρήγορα το κατάστημα το πιο δημοφιλές της Θεσσαλονίκης. Στο πέρασμα του χρόνου, το μικρό μαγαζί στην Αριστοτέλους τριπλασιάστηκε. Το πελατολόγιο που δημιουργούσε από «στόμα σε στόμα», αυξήθηκε καθοριστικά.

Με επιστημοσύνη, αμείωτη προσοχή στην ξεχωριστή ανάγκη του κάθε πελάτη και αγάπη για τη λεπτομερή δουλειά, ο κος Ζάννης ανέδειξε το κατάστημα σε σημείο αναφοράς για την αγορά γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεων, σκελετών και φακών επαφής, κερδίζοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Όπως μας λέει ο ίδιος, «η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς είναι να βλέπουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται να φεύγουν με μεγάλο χαμόγελο και να ξανάρχονται με ακόμα μεγαλύτερο. Εκεί νιώθεις ότι έχει δώσει πραγματικά λύση στην ανάγκη του άλλου, ότι έχεις συμβάλλει στην ποιότητα ζωής του». Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 11, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 232851

Οπτικά Ζωγράφος

zoghrafos1.jpg

Το κατάστημα οπτικών Ζωγράφος δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών από το 1986, αποτελώντας από τα πιο δημοφιλή καταστήματα οπτικών σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Μέσα από τα 36 χρόνια εμπειρίας τους έχουν καταφέρει να κερδίσουν το δύσκολο κοινό της πόλης και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς τις σπουδές, τη σκληρή δουλειά και την αγνή αγάπη του κου Ζωγράφου για το αντικείμενό του – κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από τους πελάτες του, μόλις εισέλθουν στον χώρο του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Παντελής Ζωγράφος είναι πτυχιούχος οπτικός – οπτομέτρης (AL.FLEMING-PERUGIA ITALY), ενώ και όλο το προσωπικό του καταστήματος είναι εξειδικευμένο και έτοιμο κάθε στιγμή να σας προτείνει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα όρασης σας παρουσιαστεί, επιλέγοντας γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως επώνυμων συλλογών, φακούς επαφής συμβατικούς, μηνιαίους και ημερήσιας αντικατάστασης, αστιγματικούς ή έγχρωμους, αλλά και υγρά φακών επαφής και διάφορα αξεσουάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα Οπτικά Ζωγράφος δίνει ιδιαίτερη βάση σε συνεργασίες με μεγάλα, παγκοσμίου βεληνεκούς, brands, τα οποία δύσκολα μπορεί να βρει κανείς αλλού. Μερικές από τις συνεργασίες του με μεγάλες εταιρείες του χώρου είναι τα brands CARTIER, GUCCI, MONT BLANC, BOTTEGA VENETA, BALENCIAGA, CHLOE, SAINT LAURENT, MYKITA, DSQUARED2, MARC JACOBS, BOSS, SILHOUETTE, CHIARA FERRAGNI, DAVID BECKAM κ.α..

Τα οπτικά Ζωγράφος προσφέρουν την πληρέστερη ενημέρωση πάνω σε όλα τα είδη πολυεστιακών φακών - γυαλιών, τα οποία πωλούνται με εγγύηση προσαρμογής, ώστε τα άτομα με πρεσβυωπία να μπορούν να βλέπουν άνετα σε όλες τις αποστάσεις. Όπως μας λέει το team του, «στα πολυεστιακά δεν πέφτουμε ποτέ έξω. Οι πελάτες μας το γνωρίζουν αυτό και μας εμπιστεύονται με… κλειστά μάτια!». Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 77, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 281456

Οπτικά Γαλάνης

galanis1.jpg

Το κατάστημα Οπτικά Γαλάνης, επί της οδού Τσιμισκή 87, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, εκτός από ένα από τα κορυφαία καταστήματα οπτικών στην πόλη, αποτελεί ουσιαστικά ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μέσα από σπουδές και σκληρή δουλειά – γεγονός που εύκολα μάς προϊδεάζει για το μεράκι που κρύβεται μέσα του.

Όπως μας εξομολογήθηκε ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης κος. Σταύρος Γαλάνης, για τον ίδιο το επάγγελμα του οπτικού/ οπτομέτρη ήταν ουσιαστικά μονόδρομος, καθώς το αγάπησε από μικρό παιδί και καθώς φάνηκε με το πέρασμα των ετών, ήταν και αυτό που έβαλε τη σφραγίδα στη ζωή του.

Η τυχαία του συνάντηση με εργαστήριο οπτικών στην παιδική του ηλικία αποτέλεσε το έναυσμα για τον θαυμασμό του στην τεχνική των οπτικών ειδών με αποτέλεσμα το 1997 να πάρει την απόφαση να σπουδάσει Οπτική και Οπτομετρία στη σχολή IRSOO στο Βίντσι της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

Μετά το πέρας της φοίτησής του, δούλεψε σε Ιταλία και Ελλάδα σε κορυφαίες εταιρίες οπτικών ως οπτομέτρης, κατακτώντας πλήθος διακρίσεων και επαίνων, ενώ το 2006 αποφάσισε να κάνει το βήμα και ξεκίνησε την επιχείρησή του και το δικό του κατάστημα οπτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα Οπτικά Γαλάνης δεν είναι ένα ακόμη κατάστημα οπτικών, αλλά μία ολοκληρωμένη επιστημονική προσέγγιση στον τομέα της όρασης από τον ίδιο κο Γαλάνη και το έμπειρο προσωπικό του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 87, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 224473

Οπτικά Siougioudi

siougioudi1.jpg

Τα Οπτικά Siougioudi είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών ειδών από το 1978, έχοντας ως κύριο μέλημά της την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, μέσα από μία ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία επιλογής, η οποία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την τεράστια ποικιλία σε εταιρείες, μοντέλα και χρώματα. Αξίζει να σημειωθεί πως στα καταστήματα της επιχείρησης θα βρείτε κορυφαίας brands και μοναδικά σχέδια τόσο σε γυαλιά οράσεως, όσο και σε γυαλιά ηλίου.

Η επιχείρηση αριθμεί δύο υπερσύγχρονα καταστήματα, ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα στη δυτική Θεσσαλονίκη, προσφέροντας προτάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας σχετικά με τα γυαλιά σας. Παράλληλα, αναμένεται να ανοίξει και το καινούριο κατάστημα της επιχείρησης επί της Μητροπόλεως 47.

Το κατάστημα του κέντρου, επί της Μητροπόλεως 34, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κερδίσει το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους πελάτες του μία ίσως από τις καλύτερες εμπειρίες εξυπηρέτησης πελατών, με όρεξη και αυθεντική αγάπη από το καταρτισμένο team του προς τον πελάτη, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία των κορυφαίων luxury brands στην παγκόσμια αγορά.

Στη βιτρίνα του Οπτικά Siougioudi θα βρείτε premiumbrands που αποτελούν από μόνα τους ένα fashionstatement, δίνοντας τη δική τους μοναδική πινελιά στο συνολικό σας styling και outfit και μάλιστα, στις καλύτερες τιμές, αποτελώντας μία ουσιαστική προσιτή πολυτέλεια. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μητροπόλεως 34, κέντρο Θεσσαλονίκης | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222772
Μακρυγιάννη 68, Άνω Ηλιούπολη Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 607300

Οπτικά Βησσάρης

vissaris1.jpg

Τα Οπτικά Βησσάρης βρίσκονται επί της Εγνατίας 10 από το 1975. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην περιοχή όπου δραστηριοποιείται χάρη στην άρτια εξειδίκευση της ομάδας του και κυρίως στην αγάπη με την οποία αγκαλιάζουν το επάγγελμά τους.

Με ιστορία 48 και πλέον ετών, η ομάδα του καταστήματος θα σας υποδεχθεί με τον πιο ζεστό τρόπο στο πρόσφατα ανακαινισμένο και μοντέρνο χώρο του στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας απλόχερα την άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους και παράλληλα τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

Στα Οπτικά Βησσάρης μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία επώνυμων γυαλιών ηλίου και οράσεως, μοντέλα από πολλές μάρκες, αλλά και τις καινούργιες κολεξιόν – με άλλα λόγια σας προσφέρει διαχρονικά την τελευταία λέξη της μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως από μεγάλα και αναγνωρισμένα brands όπως Prada, Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Bottega Veneta, Emporio Armani, Polo, Ray-Ban, Vogue, Oakley, Retro Super Future, 9-Five, Mcm, Dolce Gabbana, Michael Kors, Versace, Persol κ.ά..

Επίσης, θα βρείτε φακούς επαφής Airoptix, Bausch n Lomb και υγρά φακών επαφής, αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για οπτομέτρηση. Ταυτόχρονα, το κατάστημα διαθέτει και φωτοχρωμικά και γυαλιά blue-filter.

Στα Οπτικά Βησσάρης γίνονται και ψηφιακές μετρήσεις για την κατασκευή πολυεστιακών γυαλιών με εγγυημένη προσαρμογή, κορυφαία ποιότητα και ταυτόχρονα, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εγνατία 10, Kέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 519910

Οπτικά Κωνσταντινίδης

konstantinidis1.jpg

Το κατάστημα οπτικών Κωνσταντινίδης πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 1973, με ιδρυτή του τον Κώστα Κωνσταντινίδη, έναν οπτικό-οπτομέτρη από τους πιο επιδέξιους και υψηλά καταρτισμένους της εποχής.

Με 50 χρόνια πείρας και συνέπειας σε ό,τι αφορά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως, την αντιμετώπιση οπτικών προβλημάτων, καθώς και τη σωστή καθοδήγηση στην επιλογή φακών επαφής όλων των τύπων, ο κ. Κωνσταντινίδης έχει καταφέρει να αποτελεί μία σταθερά στον χώρο των οπτικών στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Το 2002 ανέλαβε την επιχείρηση ο γιος του, Γιάννης, ο οποίος έχοντας ακόμη και σήμερα στο πλευρό του την πείρα και τις γνώσεις του πατέρα του, δίνει το δικό του αποτύπωμα στον χώρο, μέσα από τη δική του καινοτόμα ματιά. Ο ίδιος σπούδασε στη σχολή IRSOO στο Βίντσι της Ιταλίας, αποφοιτώντας ως οπτικός-οπτομέρης με άριστους βαθμούς και αμέσως μετά, πήρε τα ηνία, εφαρμόζοντας στην πράξη τις γνώσεις, αλλά και το πηγαίο ταλέντο του στη δουλειά που αγάπησε από παιδί.

Μπαίνοντας στα Οπτικά Κωνσταντινίδη θα δείτε έναν ζεστό χώρο, ιδανικό για τις αγορές σας. Εκεί θα βρείτε συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως απαράμιλλου στυλ, που με τη δική τους καθοδήγηση και επαγγελματική γνώση θα προσθέσουν στην εικόνα σας την πινελιά του ιδιαίτερου και αυθεντικού, μακριά από κάθε μαζική παραγωγή και επιλογές τετριμμένες.

Στο κατάστημα οπτικών Κωνσταντινίδη η αγορά των γυαλιών σας είναι ιεροτελεστία. Η καταρτισμένη ομάδα του θα σας συμβουλεύσει κατάλληλα για τη σωστή επιλογή γυαλιών οράσεως, ηλίου και φακών επαφής, προσφέροντάς σας προϊόντα που αντικατοπτρίζουν τη δική σας αισθητική και προσωπικότητα και που ταιριάζουν άρτια με τις γραμμές και τα χρώματα του προσώπου σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εγνατία 45, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 535492

Οπτικά Αγγελόπουλος

aghghelopoylos1.jpg

Το κατάστημα οπτικών Αγγελόπουλος βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Αριστοτέλους 12-14 στον ημιώροφο και λειτουργεί αδιάκοπα από το 1976 μέχρι σήμερα, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για οποιαδήποτε πάθηση μας ταλαιπωρεί και ταυτόχρονα, γυαλιά κομψά και σύγχρονα, με απαραίτητη την πινελιά της φινέτσας.

Στα Οπτικά Αγγελόπουλος θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία γυαλιών οράσεων και ηλίου για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου. Κατά την πάροδο όλων αυτών των ετών λειτουργίας του καταστήματος, η ομάδα του έχει αποκτήσει μία τεράστια τεχνογνωσία, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει άμεσα, ικανοποιώντας την κάθε σας ανάγκη.

Επίσης, θα βρείτε γυαλιά κολυμβητικά και αθλητικά, για υψηλές επιδόσεις και απόλυτη ασφάλεια, φακούς επαφής και υγρά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και κρυστάλλους και φακούς όλων των εταιρειών.

Τα Οπτικά Αγγελόπουλος διαθέτουν ένα ειδικό εργαστήριο, άρτια εξοπλισμένο για την κατασκευή, επιδιόρθωση και εφαρμογή των γυαλιών και κρυστάλλων κάθε τύπου. Η ομάδα του αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπου υπάρχει δυσκολία μετακίνησης του πελάτη, παρέχεται και η δυνατότητα παράδοσης κατ’ οίκον κατόπιν συνεννόησης, αν βρίσκεστε εντός Θεσσαλονίκης.

Στα Οπτικά Αγγελόπουλος θα βρείτε όλων των ειδών τους φακούς - ηλίου, οράσεως, μονοεστιακούς, διπλοεστιακούς, πολυεστιακούς, φωτοχρωμικούς και πολωτικούς. Το καταρτισμένο team του θα σας κατευθύνει σωστά, ώστε να επιλέξετε τους φακούς με το κατάλληλο βάρος, τη σωστή αντοχή στις χαράξεις, την καλύτερη διαύγεια όρασης, την κατάλληλη ανθεκτικότητα, τον εύκολο καθαρισμό και τη σωστή ευρύτητα πεδίου όρασης. Ακόμη, μπορούν να πραγματοποιήσουν ειδικές κατασκευές για μεγάλους βαθμούς - πρίσματα - πολυεστιακά, πάντα ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της πάθησης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 12-14 (ημιώροφος), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 280014

Optical View Μανωλόπουλος

optical-view-manolopoylos1.jpg

Το Optical View ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο των οπτικών στη Θεσσαλονίκη το 1978, αποτελώντας το επιχειρηματικό εγχείρημα της οικογένειας Μανωλόπουλου. Πλέον, την επιχείρηση έχει αναλάβει η 3η γενιά της οικογένειας και συγκεκριμένα ο Μανώλης Μανωλόπουλος.

Ο ίδιος αποφοίτησε το 1995 από τη σχολή IRSOO στο Βίντσι της Ιταλίας ως οπτικός-οπτομέτρης και εφαρμοστής φακών επαφής και έκτοτε έβαλε όλη την αγάπη και το μεράκι του στο Optical View, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει δημιουργήσει έναν άκρως σύγχρονο χώρο, που σέβεται τη μακρά ιστορία του, αλλά δεν σταματά να καινοτομεί και να μας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στο Optical View θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά οράσεως και ηλίου, καθώς και φακούς επαφής, αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία luxury brands από όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως από μεγάλα και αναγνωρισμένα brands όπως, Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Chloe, Marc Jacobs, Karl Lagerfeld, Moschino, MISSONI κ.ο.κ..

Όλα τα προϊόντα είναι αυθεντικά, τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE.

Οι βιτρίνες του καταστήματος είναι μία πραγματική πηγή έμπνευσης, με πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων από επώνυμους οίκους, που μας καλούν να συμπληρώσουμε το στυλ και την εμφάνισή μας με τις εκπληκτικές τους προτάσεις. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ι. Πασσαλίδη 70, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 453176

Tree Optical

tree-optical1.jpg

Το Tree Optical έχει τις ρίζες του στην πόλη της Κατερίνης όπου μετά από πολλές δεκαετίες επιτυχούς πορείας στον χώρο των οπτικών, αποφάσισε πριν από πέντε χρόνια να ανοίξει τις πόρτες του και στην αγορά του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Με το που θα εισέλθετε στον χώρο του Tree Optical θα καταλάβετε πως είναι γεμάτος από τις πιο… συγκλίνουσες αντιθέσεις! Στο κέντρο του καταστήματος θα δείτε ένα δέντρο να κλέβει την παράσταση και να δίνει μία μοναδική αίσθηση ανανέωσης και «ζωής» στον χώρο, ενώ οι επιλογές στα ράφια του θα σας εκπλήξουν με την καλαισθησία και τη φιλοσοφία τους.

Ο χώρος θα λέγαμε πως σκιαγραφεί εμμέσως την ομάδα ειδικών του Tree Optical, που αποτελείται από τρεις οπτικούς-οπτομέτρες με βαθιά κατάρτιση, μακρά εμπειρία και γεμάτους αγάπη για το αντικείμενό τους, που αδιαμφισβήτητα δίνουν τη δική τους «πνοή» στον μοναδικό αυτό χώρο.

Η ομάδα του Tree Optical κατέχει την τεχνογνωσία για να ανταποκριθεί άψογα σε κάθε σας ανάγκη, ενώ η εμπειρία τους βάζει την τελική πινελιά σε ένα αποτέλεσμα που μόνο άψογο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε.

Στον χώρο του Tree Optical υπάρχει ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο, όπου οι ειδικοί του καταστήματος προχωρούν οι ίδιοι σε οπτομετρήσεις, αλλά και σε επισκευές και κατασκευές γυαλιών, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες τους.

Το κατάστημα ειδικεύεται στους πολυεστιακούς φακούς, αλλά και στα γυαλιά παιδικής όρασης με μεγάλους βαθμούς μυωπίας. Ακόμη, θα βρείτε και οπτικά ειδικά για αθλητικές δραστηριότητες, εξασφαλίζοντας άριστες αποδόσεις. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 22, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233933

EyeMarkt

eyemarkt1.jpg

Το EyeMarkt αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα καταστήματα οπτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα μία τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2015 και σήμερα, οκτώ χρόνια μετά αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς χώρους αγοράς οπτικών σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικά στη βόρεια Ελλάδα.

Η εξυπηρέτησή σας στο EyeMarkt είναι άμεση και άκρως στοχευμένη, καθώς το εξειδικευμένο team του θα σας προτείνει τις επιλογές εκείνες που ταιριάζουν απόλυτα στις δικές σας ανάγκες, αλλά και στο προσωπικό σας στυλ.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του θα βρείτε γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακούς επαφής, από επώνυμες εταιρείες - πάντοτε με την εγγύηση του καταστήματος. Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως θα σας εκπλήξουν με τη φινέτσα και το στυλ τους, καθώς όλα τους έχουν την υπογραφή επώνυμων εταιρειών, αντικατοπτρίζοντας όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το EyeMarkt είναι από τα ελάχιστα καταστήματα οπτικών, όπου μπορείτε να βρείτε ποικιλία φακών επαφής και υγρών, καθώς κύριος στόχος της ομάδας του είναι η άψογη εφαρμογή στον πελάτη, δίνοντάς του παράλληλα την επιλογή να διαλέξει την εταιρεία που προτιμά.

Στο κατάστημα οπτικών EyeMarkt υπάρχει ένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο, όπου λαμβάνουν χώρα οι κατασκευές των γυαλιών, αλλά και οπτομετρικό κέντρο όπου οι ειδικοί οπτικοί-οπτομέτρες μετρούν την όρασή σας και επιλέγουν για εσάς τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 46, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242222

Οπτικά Optimist

optimist1.jpg

Το Optimist επί της Αγίας Σοφίας αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα οπτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εξαιρετικά προσεγμένες υπηρεσίες του, αλλά και με την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Για την ομάδα του Optimist η σωστή επιλογή γυαλιών είναι μείζονος σημασίας για μία καλή ποιότητα διαβίωσης, καθώς ένα ζευγάρι άρτιων φακών μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη άνεση σε αυτόν που τα φορά, ακόμη κι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης. Επιπλέον, τα γυαλιά αποτελούν και μία σφραγίδα του στυλ μας, γι’ αυτό και έχουν εξασφαλίσει μία μεγάλη γκάμα, από επώνυμες εταιρείες, σε σχέδια και χρώματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες τους.

Στο Optimist θα βρείτε γυαλιά ηλίου, οράσεως, αλλά και φακούς επαφής – όλα τους με τη σφραγίδα επώνυμων εταιριών.

Μερικά από τα brands γυαλιών που θα δείτε να φιγουράρουν στα ράφια του είναι: Fendi, Stella McCartney, Prada, D&G, Celine, Emporio Armani, RayBan, Versace κ.ά..

Εντός του χώρου του καταστήματος, υπάρχει παράλληλα ένα άρτιο εργαστήριο που άπτεται τόσο των οπτομετρικών μετρήσεων όσο και των κατασκευών των γυαλιών.

Το Optimist είναι ένα από τα ελάχιστα καταστήματα οπτικών που εξειδικεύονται στους ημίσκληρους και κερατοκωνικούς φακούς. Το έμπειρο team του, αναλαμβάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις προβλημάτων όρασης, εξασφαλίζοντας άρτια αποτελέσματα για τους πελάτες του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 44, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 230112

Οπτικά Ζαβρακίδης

zavrakidis1.jpg

Σε ένα χώρο καλαίσθητο, λειτουργικό και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, το κατάστημα «Οπτικά Ζαβρακίδης» στη δυτική Θεσσαλονίκη (Γερ.Καραβαγγέλη 11, Σταυρούπολη), στα τρία χρόνια λειτουργίας του, έκανε έντονα αισθητή την παρουσία του δίνοντας δυναμικό παρόν στο χώρο των οπτικών με ό,τι καινούριο και καινοτόμο εφαρμόζεται.

Υπεύθυνος γι’ αυτό ο οπτικός και οπτομέτρης Σπύρος Ζαβρακίδης που σε συνεργασία με τη μητέρα του Ελισάβετ Κατσέ -με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο- δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη. Κύριο μέλημά τους: η καλύτερη δυνατή επιλογή σε γυαλιά οράσεως και ηλίου κάτι που επιτυγχάνεται μέσα από την τεχνογνωσία, τη συνεχή κατάρτιση, τη διαρκή και σωστή ενημέρωση αλλά και την καλή επικοινωνία και σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πελάτη και στον οπτικό.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Ζαβρακίδη «τα γυαλιά πρέπει να συνδυάζουν την άριστη εφαρμογή και να υπογραμμίζουν διακριτικά το στυλ και την προσωπικότητα του πελάτη έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την βέλτιστη όραση του. Γι’ αυτό και στην επιλογή τους χρειάζεται η γνώμη του ειδικού που κατανοεί τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και προτείνει ό,τι καλύτερο».

Το κατάστημα διαθέτει γυαλιά οράσεως και ηλίου με μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων σκελετών από κορυφαίες εταιρείες σε υπέροχες μοντέρνες αλλά και πιο classy γραμμές όπως και πολλών ειδών αξεπέραστης ποιότητας κρύσταλλα για να επιτευχθεί το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και εφηβικά γυαλιά οράσεως.

Η εντυπωσιακή βιτρίνα του καταστήματος κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον με την υψηλή αισθητική της και τη μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη γυαλιών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καραβαγγέλη Γερμανού 11, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 669274

Focus Optical

focus-optical1.jpg

Τα δύο καταστήματα οπτικών Focus Optical, στην περιοχή της Νεάπολης και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκονται σε λειτουργία από το 2000 και πέραν από τη μακρά και επιτυχημένη πορεία τους, έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στον τομέα τους, μέσα από τη βαθιά κατάρτιση, αλλά και την εξειδίκευση των ιδιοκτητών του.

Οι δημιουργοί των καταστημάτων Focus Optical, τα αδέλφια Γεωργία και Νίκος Παπακωνσταντίνου, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην επιστήμη τους, έχοντας λάβει υψηλή εκπαίδευση στο αντικείμενό τους στην Αγγλία και την Ιταλία, αντίστοιχα.

Αργότερα, προστέθηκαν και οι συνεργάτες τους Πουσουράς Κοσμάς και Νοτούδα Μαρία. Η Γεωργία και Κοσμάς έχουν εξειδικευθεί στη χαμηλή όραση και τη δυσχρωματοψία, ενώ ο Νίκος και η Μαρία στην οπτομετρία. Κοινό χαρακτηριστικό τους: η βαθιά αγάπη και το μεράκι για το επάγγελμά τους, στο οποίο πλέον έχουν αποκτήσει συνολική εμπειρία 33 ετών, μιας που ήδη από το 1990 εργαζόντουσαν ανελλιπώς σε καταστήματα οπτικών.

Στα καταστήματα οπτικών Focus Optical θα βρείτε μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών για γυαλιά οράσεως και ηλίου, αλλά και φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Τόσο στο κατάστημα της Νεάπολης, όσο και σε αυτό της Λεωφόρου Στρατού, υπάρχει ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο όπου γίνονται οι εκάστοτε κατασκευές και επισκευές γυαλιών, όπως επίσης και οι οπτομετρήσεις.

Μπορείτε να εμπιστευθείτε το Focus Optical ακόμη και για τα πιο σοβαρά ζητήματα όρασης και μπορείτε να είστε βέβαιοι πως αυτά θα αντιμετωπιστούν άμεσα, μέσα από την τεχνογνωσία της ομάδας του.

Το team των καταστημάτων θα σας εκπλήξει με τις γνώσεις και τη φιλοσοφία του για τα οπτικά, φροντίζοντας να σας προσφέρει όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να κάνετε τη σωστή επιλογή, που εκτός από άνεση στην καθημερινότητά σας, θα σας προσφέρει στυλ και φινέτσα. Δείτε περισσότερα...

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Ανδρέα Παπανδρέου 82, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 637087

Λεωφόρου Στρατού 41, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 841422





















Με την άνοιξη μπροστά μας και το καλοκαίρι προ των πυλών τα καταστήματα οπτικών σίγουρα αποτελούν πόλο έλξης για την ανανέωση των γυαλιών ηλίου που θα φορέσουμε τη φετινή σεζόν.

Νέα μοντέλα από τις νέες collection των κορυφαίων brands, αλλά και κλασσικά ή vintage ζευγάρια γυαλιών μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε για να βρούμε τα καταλληλότερα που ταιριάζουν στο πρόσωπο και στα χαρακτηριστικά του καθενός μας.

Πέραν φυσικά των γυαλιών ηλίου, γυαλιά οράσεως, φακοί επαφής και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, συνθέτουν το παζλ των επιλογών μας από τα καταστήματα οπτικών.

Η Θεσσαλονίκη διαθέτει πολυάριθμες επιλογές καταστημάτων… για τα μάτια μας και σε αυτό το αφιέρωμα σας συστήνουμε και σας παρουσιάζουμε τα 10+3 από τα καλύτερα της πόλης.

Οπτικά Ζάννης

zannis3.jpg

Μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μάς φέρνει κοντά σε ένα μαγαζί οπτικών που κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον. Τα «Οπτικά Ζάννης» διακρίνονται όχι μόνο για την ποικιλία γυαλιών οράσεως και ηλίου που διαθέτουν αλλά και για την άμεση, ευγενική εξυπηρέτηση που προσφέρουν. Αυτό όμως που χαρακτηρίζει το κατάστημα είναι η πολύχρονη ιστορία και παρουσία του στην πόλη.

Πριν από 30 ολόκληρα χρόνια, ο Δημήτρης Ζάννης, χάραξε τη δική του πορεία πηγαίνοντας στην Αυστρία για να σπουδάσει οπτικός. Στη συνέχεια έκανε masterστην οπτομετρία και γύρισε πίσω στην πατρίδα του για να καινοτομήσει και να προσφέρει, σε μια εποχή όπου ο συνδυασμός της λιανικής πώλησης με την οπτομετρία και τη χαμηλή όραση ήταν κάθε άλλο παρά συνηθισμένος.

Η αγάπη για το επάγγελμα, το ενδιαφέρον προς τον πελάτη και η πλήρης κάλυψη των πιο δύσκολων απαιτήσεων ήταν αρκετά για να καταστήσουν γρήγορα το κατάστημα το πιο δημοφιλές της Θεσσαλονίκης. Στο πέρασμα του χρόνου, το μικρό μαγαζί στην Αριστοτέλους τριπλασιάστηκε. Το πελατολόγιο που δημιουργούσε από «στόμα σε στόμα», αυξήθηκε καθοριστικά.

Με επιστημοσύνη, αμείωτη προσοχή στην ξεχωριστή ανάγκη του κάθε πελάτη και αγάπη για τη λεπτομερή δουλειά, ο κος Ζάννης ανέδειξε το κατάστημα σε σημείο αναφοράς για την αγορά γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεων, σκελετών και φακών επαφής, κερδίζοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Όπως μας λέει ο ίδιος, «η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς είναι να βλέπουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται να φεύγουν με μεγάλο χαμόγελο και να ξανάρχονται με ακόμα μεγαλύτερο. Εκεί νιώθεις ότι έχει δώσει πραγματικά λύση στην ανάγκη του άλλου, ότι έχεις συμβάλλει στην ποιότητα ζωής του». Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 11, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 232851

Οπτικά Ζωγράφος

zoghrafos1.jpg

Το κατάστημα οπτικών Ζωγράφος δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών από το 1986, αποτελώντας από τα πιο δημοφιλή καταστήματα οπτικών σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Μέσα από τα 36 χρόνια εμπειρίας τους έχουν καταφέρει να κερδίσουν το δύσκολο κοινό της πόλης και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς τις σπουδές, τη σκληρή δουλειά και την αγνή αγάπη του κου Ζωγράφου για το αντικείμενό του – κάτι που γίνεται αμέσως αντιληπτό από τους πελάτες του, μόλις εισέλθουν στον χώρο του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Παντελής Ζωγράφος είναι πτυχιούχος οπτικός – οπτομέτρης (AL.FLEMING-PERUGIA ITALY), ενώ και όλο το προσωπικό του καταστήματος είναι εξειδικευμένο και έτοιμο κάθε στιγμή να σας προτείνει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα όρασης σας παρουσιαστεί, επιλέγοντας γυαλιά ηλίου και γυαλιά οράσεως επώνυμων συλλογών, φακούς επαφής συμβατικούς, μηνιαίους και ημερήσιας αντικατάστασης, αστιγματικούς ή έγχρωμους, αλλά και υγρά φακών επαφής και διάφορα αξεσουάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα Οπτικά Ζωγράφος δίνει ιδιαίτερη βάση σε συνεργασίες με μεγάλα, παγκοσμίου βεληνεκούς, brands, τα οποία δύσκολα μπορεί να βρει κανείς αλλού. Μερικές από τις συνεργασίες του με μεγάλες εταιρείες του χώρου είναι τα brands CARTIER, GUCCI, MONT BLANC, BOTTEGA VENETA, BALENCIAGA, CHLOE, SAINT LAURENT, MYKITA, DSQUARED2, MARC JACOBS, BOSS, SILHOUETTE, CHIARA FERRAGNI, DAVID BECKAM κ.α..

Τα οπτικά Ζωγράφος προσφέρουν την πληρέστερη ενημέρωση πάνω σε όλα τα είδη πολυεστιακών φακών - γυαλιών, τα οποία πωλούνται με εγγύηση προσαρμογής, ώστε τα άτομα με πρεσβυωπία να μπορούν να βλέπουν άνετα σε όλες τις αποστάσεις. Όπως μας λέει το team του, «στα πολυεστιακά δεν πέφτουμε ποτέ έξω. Οι πελάτες μας το γνωρίζουν αυτό και μας εμπιστεύονται με… κλειστά μάτια!». Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 77, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 281456

Οπτικά Γαλάνης

galanis1.jpg

Το κατάστημα Οπτικά Γαλάνης, επί της οδού Τσιμισκή 87, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, εκτός από ένα από τα κορυφαία καταστήματα οπτικών στην πόλη, αποτελεί ουσιαστικά ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μέσα από σπουδές και σκληρή δουλειά – γεγονός που εύκολα μάς προϊδεάζει για το μεράκι που κρύβεται μέσα του.

Όπως μας εξομολογήθηκε ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης κος. Σταύρος Γαλάνης, για τον ίδιο το επάγγελμα του οπτικού/ οπτομέτρη ήταν ουσιαστικά μονόδρομος, καθώς το αγάπησε από μικρό παιδί και καθώς φάνηκε με το πέρασμα των ετών, ήταν και αυτό που έβαλε τη σφραγίδα στη ζωή του.

Η τυχαία του συνάντηση με εργαστήριο οπτικών στην παιδική του ηλικία αποτέλεσε το έναυσμα για τον θαυμασμό του στην τεχνική των οπτικών ειδών με αποτέλεσμα το 1997 να πάρει την απόφαση να σπουδάσει Οπτική και Οπτομετρία στη σχολή IRSOO στο Βίντσι της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

Μετά το πέρας της φοίτησής του, δούλεψε σε Ιταλία και Ελλάδα σε κορυφαίες εταιρίες οπτικών ως οπτομέτρης, κατακτώντας πλήθος διακρίσεων και επαίνων, ενώ το 2006 αποφάσισε να κάνει το βήμα και ξεκίνησε την επιχείρησή του και το δικό του κατάστημα οπτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα Οπτικά Γαλάνης δεν είναι ένα ακόμη κατάστημα οπτικών, αλλά μία ολοκληρωμένη επιστημονική προσέγγιση στον τομέα της όρασης από τον ίδιο κο Γαλάνη και το έμπειρο προσωπικό του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 87, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 224473

Οπτικά Siougioudi

siougioudi1.jpg

Τα Οπτικά Siougioudi είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών ειδών από το 1978, έχοντας ως κύριο μέλημά της την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, μέσα από μία ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία επιλογής, η οποία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την τεράστια ποικιλία σε εταιρείες, μοντέλα και χρώματα. Αξίζει να σημειωθεί πως στα καταστήματα της επιχείρησης θα βρείτε κορυφαίας brands και μοναδικά σχέδια τόσο σε γυαλιά οράσεως, όσο και σε γυαλιά ηλίου.

Η επιχείρηση αριθμεί δύο υπερσύγχρονα καταστήματα, ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα στη δυτική Θεσσαλονίκη, προσφέροντας προτάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας σχετικά με τα γυαλιά σας. Παράλληλα, αναμένεται να ανοίξει και το καινούριο κατάστημα της επιχείρησης επί της Μητροπόλεως 47.

Το κατάστημα του κέντρου, επί της Μητροπόλεως 34, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κερδίσει το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους πελάτες του μία ίσως από τις καλύτερες εμπειρίες εξυπηρέτησης πελατών, με όρεξη και αυθεντική αγάπη από το καταρτισμένο team του προς τον πελάτη, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία των κορυφαίων luxury brands στην παγκόσμια αγορά.

Στη βιτρίνα του Οπτικά Siougioudi θα βρείτε premiumbrands που αποτελούν από μόνα τους ένα fashionstatement, δίνοντας τη δική τους μοναδική πινελιά στο συνολικό σας styling και outfit και μάλιστα, στις καλύτερες τιμές, αποτελώντας μία ουσιαστική προσιτή πολυτέλεια. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μητροπόλεως 34, κέντρο Θεσσαλονίκης | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222772
Μακρυγιάννη 68, Άνω Ηλιούπολη Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 607300

Οπτικά Βησσάρης

vissaris1.jpg

Τα Οπτικά Βησσάρης βρίσκονται επί της Εγνατίας 10 από το 1975. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην περιοχή όπου δραστηριοποιείται χάρη στην άρτια εξειδίκευση της ομάδας του και κυρίως στην αγάπη με την οποία αγκαλιάζουν το επάγγελμά τους.

Με ιστορία 48 και πλέον ετών, η ομάδα του καταστήματος θα σας υποδεχθεί με τον πιο ζεστό τρόπο στο πρόσφατα ανακαινισμένο και μοντέρνο χώρο του στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας απλόχερα την άψογη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους και παράλληλα τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

Στα Οπτικά Βησσάρης μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία επώνυμων γυαλιών ηλίου και οράσεως, μοντέλα από πολλές μάρκες, αλλά και τις καινούργιες κολεξιόν – με άλλα λόγια σας προσφέρει διαχρονικά την τελευταία λέξη της μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως από μεγάλα και αναγνωρισμένα brands όπως Prada, Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Bottega Veneta, Emporio Armani, Polo, Ray-Ban, Vogue, Oakley, Retro Super Future, 9-Five, Mcm, Dolce Gabbana, Michael Kors, Versace, Persol κ.ά..

Επίσης, θα βρείτε φακούς επαφής Airoptix, Bausch n Lomb και υγρά φακών επαφής, αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για οπτομέτρηση. Ταυτόχρονα, το κατάστημα διαθέτει και φωτοχρωμικά και γυαλιά blue-filter.

Στα Οπτικά Βησσάρης γίνονται και ψηφιακές μετρήσεις για την κατασκευή πολυεστιακών γυαλιών με εγγυημένη προσαρμογή, κορυφαία ποιότητα και ταυτόχρονα, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εγνατία 10, Kέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 519910

Οπτικά Κωνσταντινίδης

konstantinidis1.jpg

Το κατάστημα οπτικών Κωνσταντινίδης πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 1973, με ιδρυτή του τον Κώστα Κωνσταντινίδη, έναν οπτικό-οπτομέτρη από τους πιο επιδέξιους και υψηλά καταρτισμένους της εποχής.

Με 50 χρόνια πείρας και συνέπειας σε ό,τι αφορά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως, την αντιμετώπιση οπτικών προβλημάτων, καθώς και τη σωστή καθοδήγηση στην επιλογή φακών επαφής όλων των τύπων, ο κ. Κωνσταντινίδης έχει καταφέρει να αποτελεί μία σταθερά στον χώρο των οπτικών στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Το 2002 ανέλαβε την επιχείρηση ο γιος του, Γιάννης, ο οποίος έχοντας ακόμη και σήμερα στο πλευρό του την πείρα και τις γνώσεις του πατέρα του, δίνει το δικό του αποτύπωμα στον χώρο, μέσα από τη δική του καινοτόμα ματιά. Ο ίδιος σπούδασε στη σχολή IRSOO στο Βίντσι της Ιταλίας, αποφοιτώντας ως οπτικός-οπτομέρης με άριστους βαθμούς και αμέσως μετά, πήρε τα ηνία, εφαρμόζοντας στην πράξη τις γνώσεις, αλλά και το πηγαίο ταλέντο του στη δουλειά που αγάπησε από παιδί.

Μπαίνοντας στα Οπτικά Κωνσταντινίδη θα δείτε έναν ζεστό χώρο, ιδανικό για τις αγορές σας. Εκεί θα βρείτε συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως απαράμιλλου στυλ, που με τη δική τους καθοδήγηση και επαγγελματική γνώση θα προσθέσουν στην εικόνα σας την πινελιά του ιδιαίτερου και αυθεντικού, μακριά από κάθε μαζική παραγωγή και επιλογές τετριμμένες.

Στο κατάστημα οπτικών Κωνσταντινίδη η αγορά των γυαλιών σας είναι ιεροτελεστία. Η καταρτισμένη ομάδα του θα σας συμβουλεύσει κατάλληλα για τη σωστή επιλογή γυαλιών οράσεως, ηλίου και φακών επαφής, προσφέροντάς σας προϊόντα που αντικατοπτρίζουν τη δική σας αισθητική και προσωπικότητα και που ταιριάζουν άρτια με τις γραμμές και τα χρώματα του προσώπου σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εγνατία 45, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 535492

Οπτικά Αγγελόπουλος

aghghelopoylos1.jpg

Το κατάστημα οπτικών Αγγελόπουλος βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Αριστοτέλους 12-14 στον ημιώροφο και λειτουργεί αδιάκοπα από το 1976 μέχρι σήμερα, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για οποιαδήποτε πάθηση μας ταλαιπωρεί και ταυτόχρονα, γυαλιά κομψά και σύγχρονα, με απαραίτητη την πινελιά της φινέτσας.

Στα Οπτικά Αγγελόπουλος θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία γυαλιών οράσεων και ηλίου για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου. Κατά την πάροδο όλων αυτών των ετών λειτουργίας του καταστήματος, η ομάδα του έχει αποκτήσει μία τεράστια τεχνογνωσία, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει άμεσα, ικανοποιώντας την κάθε σας ανάγκη.

Επίσης, θα βρείτε γυαλιά κολυμβητικά και αθλητικά, για υψηλές επιδόσεις και απόλυτη ασφάλεια, φακούς επαφής και υγρά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και κρυστάλλους και φακούς όλων των εταιρειών.

Τα Οπτικά Αγγελόπουλος διαθέτουν ένα ειδικό εργαστήριο, άρτια εξοπλισμένο για την κατασκευή, επιδιόρθωση και εφαρμογή των γυαλιών και κρυστάλλων κάθε τύπου. Η ομάδα του αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπου υπάρχει δυσκολία μετακίνησης του πελάτη, παρέχεται και η δυνατότητα παράδοσης κατ’ οίκον κατόπιν συνεννόησης, αν βρίσκεστε εντός Θεσσαλονίκης.

Στα Οπτικά Αγγελόπουλος θα βρείτε όλων των ειδών τους φακούς - ηλίου, οράσεως, μονοεστιακούς, διπλοεστιακούς, πολυεστιακούς, φωτοχρωμικούς και πολωτικούς. Το καταρτισμένο team του θα σας κατευθύνει σωστά, ώστε να επιλέξετε τους φακούς με το κατάλληλο βάρος, τη σωστή αντοχή στις χαράξεις, την καλύτερη διαύγεια όρασης, την κατάλληλη ανθεκτικότητα, τον εύκολο καθαρισμό και τη σωστή ευρύτητα πεδίου όρασης. Ακόμη, μπορούν να πραγματοποιήσουν ειδικές κατασκευές για μεγάλους βαθμούς - πρίσματα - πολυεστιακά, πάντα ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της πάθησης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 12-14 (ημιώροφος), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 280014

Optical View Μανωλόπουλος

optical-view-manolopoylos1.jpg

Το Optical View ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο των οπτικών στη Θεσσαλονίκη το 1978, αποτελώντας το επιχειρηματικό εγχείρημα της οικογένειας Μανωλόπουλου. Πλέον, την επιχείρηση έχει αναλάβει η 3η γενιά της οικογένειας και συγκεκριμένα ο Μανώλης Μανωλόπουλος.

Ο ίδιος αποφοίτησε το 1995 από τη σχολή IRSOO στο Βίντσι της Ιταλίας ως οπτικός-οπτομέτρης και εφαρμοστής φακών επαφής και έκτοτε έβαλε όλη την αγάπη και το μεράκι του στο Optical View, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει δημιουργήσει έναν άκρως σύγχρονο χώρο, που σέβεται τη μακρά ιστορία του, αλλά δεν σταματά να καινοτομεί και να μας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στο Optical View θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά οράσεως και ηλίου, καθώς και φακούς επαφής, αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία luxury brands από όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως από μεγάλα και αναγνωρισμένα brands όπως, Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Chloe, Marc Jacobs, Karl Lagerfeld, Moschino, MISSONI κ.ο.κ..

Όλα τα προϊόντα είναι αυθεντικά, τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE.

Οι βιτρίνες του καταστήματος είναι μία πραγματική πηγή έμπνευσης, με πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων από επώνυμους οίκους, που μας καλούν να συμπληρώσουμε το στυλ και την εμφάνισή μας με τις εκπληκτικές τους προτάσεις. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ι. Πασσαλίδη 70, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 453176

Tree Optical

tree-optical1.jpg

Το Tree Optical έχει τις ρίζες του στην πόλη της Κατερίνης όπου μετά από πολλές δεκαετίες επιτυχούς πορείας στον χώρο των οπτικών, αποφάσισε πριν από πέντε χρόνια να ανοίξει τις πόρτες του και στην αγορά του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Με το που θα εισέλθετε στον χώρο του Tree Optical θα καταλάβετε πως είναι γεμάτος από τις πιο… συγκλίνουσες αντιθέσεις! Στο κέντρο του καταστήματος θα δείτε ένα δέντρο να κλέβει την παράσταση και να δίνει μία μοναδική αίσθηση ανανέωσης και «ζωής» στον χώρο, ενώ οι επιλογές στα ράφια του θα σας εκπλήξουν με την καλαισθησία και τη φιλοσοφία τους.

Ο χώρος θα λέγαμε πως σκιαγραφεί εμμέσως την ομάδα ειδικών του Tree Optical, που αποτελείται από τρεις οπτικούς-οπτομέτρες με βαθιά κατάρτιση, μακρά εμπειρία και γεμάτους αγάπη για το αντικείμενό τους, που αδιαμφισβήτητα δίνουν τη δική τους «πνοή» στον μοναδικό αυτό χώρο.

Η ομάδα του Tree Optical κατέχει την τεχνογνωσία για να ανταποκριθεί άψογα σε κάθε σας ανάγκη, ενώ η εμπειρία τους βάζει την τελική πινελιά σε ένα αποτέλεσμα που μόνο άψογο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε.

Στον χώρο του Tree Optical υπάρχει ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο, όπου οι ειδικοί του καταστήματος προχωρούν οι ίδιοι σε οπτομετρήσεις, αλλά και σε επισκευές και κατασκευές γυαλιών, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες τους.

Το κατάστημα ειδικεύεται στους πολυεστιακούς φακούς, αλλά και στα γυαλιά παιδικής όρασης με μεγάλους βαθμούς μυωπίας. Ακόμη, θα βρείτε και οπτικά ειδικά για αθλητικές δραστηριότητες, εξασφαλίζοντας άριστες αποδόσεις. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 22, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233933

EyeMarkt

eyemarkt1.jpg

Το EyeMarkt αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα καταστήματα οπτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα μία τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2015 και σήμερα, οκτώ χρόνια μετά αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς χώρους αγοράς οπτικών σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικά στη βόρεια Ελλάδα.

Η εξυπηρέτησή σας στο EyeMarkt είναι άμεση και άκρως στοχευμένη, καθώς το εξειδικευμένο team του θα σας προτείνει τις επιλογές εκείνες που ταιριάζουν απόλυτα στις δικές σας ανάγκες, αλλά και στο προσωπικό σας στυλ.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του θα βρείτε γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακούς επαφής, από επώνυμες εταιρείες - πάντοτε με την εγγύηση του καταστήματος. Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως θα σας εκπλήξουν με τη φινέτσα και το στυλ τους, καθώς όλα τους έχουν την υπογραφή επώνυμων εταιρειών, αντικατοπτρίζοντας όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το EyeMarkt είναι από τα ελάχιστα καταστήματα οπτικών, όπου μπορείτε να βρείτε ποικιλία φακών επαφής και υγρών, καθώς κύριος στόχος της ομάδας του είναι η άψογη εφαρμογή στον πελάτη, δίνοντάς του παράλληλα την επιλογή να διαλέξει την εταιρεία που προτιμά.

Στο κατάστημα οπτικών EyeMarkt υπάρχει ένα πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο, όπου λαμβάνουν χώρα οι κατασκευές των γυαλιών, αλλά και οπτομετρικό κέντρο όπου οι ειδικοί οπτικοί-οπτομέτρες μετρούν την όρασή σας και επιλέγουν για εσάς τα κατάλληλα γυαλιά οράσεως. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 46, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242222

Οπτικά Optimist

optimist1.jpg

Το Optimist επί της Αγίας Σοφίας αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα οπτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εξαιρετικά προσεγμένες υπηρεσίες του, αλλά και με την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Για την ομάδα του Optimist η σωστή επιλογή γυαλιών είναι μείζονος σημασίας για μία καλή ποιότητα διαβίωσης, καθώς ένα ζευγάρι άρτιων φακών μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη άνεση σε αυτόν που τα φορά, ακόμη κι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης. Επιπλέον, τα γυαλιά αποτελούν και μία σφραγίδα του στυλ μας, γι’ αυτό και έχουν εξασφαλίσει μία μεγάλη γκάμα, από επώνυμες εταιρείες, σε σχέδια και χρώματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες τους.

Στο Optimist θα βρείτε γυαλιά ηλίου, οράσεως, αλλά και φακούς επαφής – όλα τους με τη σφραγίδα επώνυμων εταιριών.

Μερικά από τα brands γυαλιών που θα δείτε να φιγουράρουν στα ράφια του είναι: Fendi, Stella McCartney, Prada, D&G, Celine, Emporio Armani, RayBan, Versace κ.ά..

Εντός του χώρου του καταστήματος, υπάρχει παράλληλα ένα άρτιο εργαστήριο που άπτεται τόσο των οπτομετρικών μετρήσεων όσο και των κατασκευών των γυαλιών.

Το Optimist είναι ένα από τα ελάχιστα καταστήματα οπτικών που εξειδικεύονται στους ημίσκληρους και κερατοκωνικούς φακούς. Το έμπειρο team του, αναλαμβάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις προβλημάτων όρασης, εξασφαλίζοντας άρτια αποτελέσματα για τους πελάτες του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 44, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 230112

Οπτικά Ζαβρακίδης

zavrakidis1.jpg

Σε ένα χώρο καλαίσθητο, λειτουργικό και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, το κατάστημα «Οπτικά Ζαβρακίδης» στη δυτική Θεσσαλονίκη (Γερ.Καραβαγγέλη 11, Σταυρούπολη), στα τρία χρόνια λειτουργίας του, έκανε έντονα αισθητή την παρουσία του δίνοντας δυναμικό παρόν στο χώρο των οπτικών με ό,τι καινούριο και καινοτόμο εφαρμόζεται.

Υπεύθυνος γι’ αυτό ο οπτικός και οπτομέτρης Σπύρος Ζαβρακίδης που σε συνεργασία με τη μητέρα του Ελισάβετ Κατσέ -με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο- δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη. Κύριο μέλημά τους: η καλύτερη δυνατή επιλογή σε γυαλιά οράσεως και ηλίου κάτι που επιτυγχάνεται μέσα από την τεχνογνωσία, τη συνεχή κατάρτιση, τη διαρκή και σωστή ενημέρωση αλλά και την καλή επικοινωνία και σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πελάτη και στον οπτικό.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Ζαβρακίδη «τα γυαλιά πρέπει να συνδυάζουν την άριστη εφαρμογή και να υπογραμμίζουν διακριτικά το στυλ και την προσωπικότητα του πελάτη έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την βέλτιστη όραση του. Γι’ αυτό και στην επιλογή τους χρειάζεται η γνώμη του ειδικού που κατανοεί τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και προτείνει ό,τι καλύτερο».

Το κατάστημα διαθέτει γυαλιά οράσεως και ηλίου με μεγάλη ποικιλία αξιόπιστων σκελετών από κορυφαίες εταιρείες σε υπέροχες μοντέρνες αλλά και πιο classy γραμμές όπως και πολλών ειδών αξεπέραστης ποιότητας κρύσταλλα για να επιτευχθεί το άρτιο αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και εφηβικά γυαλιά οράσεως.

Η εντυπωσιακή βιτρίνα του καταστήματος κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον με την υψηλή αισθητική της και τη μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη γυαλιών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καραβαγγέλη Γερμανού 11, Σταυρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 669274

Focus Optical

focus-optical1.jpg

Τα δύο καταστήματα οπτικών Focus Optical, στην περιοχή της Νεάπολης και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκονται σε λειτουργία από το 2000 και πέραν από τη μακρά και επιτυχημένη πορεία τους, έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στον τομέα τους, μέσα από τη βαθιά κατάρτιση, αλλά και την εξειδίκευση των ιδιοκτητών του.

Οι δημιουργοί των καταστημάτων Focus Optical, τα αδέλφια Γεωργία και Νίκος Παπακωνσταντίνου, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην επιστήμη τους, έχοντας λάβει υψηλή εκπαίδευση στο αντικείμενό τους στην Αγγλία και την Ιταλία, αντίστοιχα.

Αργότερα, προστέθηκαν και οι συνεργάτες τους Πουσουράς Κοσμάς και Νοτούδα Μαρία. Η Γεωργία και Κοσμάς έχουν εξειδικευθεί στη χαμηλή όραση και τη δυσχρωματοψία, ενώ ο Νίκος και η Μαρία στην οπτομετρία. Κοινό χαρακτηριστικό τους: η βαθιά αγάπη και το μεράκι για το επάγγελμά τους, στο οποίο πλέον έχουν αποκτήσει συνολική εμπειρία 33 ετών, μιας που ήδη από το 1990 εργαζόντουσαν ανελλιπώς σε καταστήματα οπτικών.

Στα καταστήματα οπτικών Focus Optical θα βρείτε μία πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών για γυαλιά οράσεως και ηλίου, αλλά και φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Τόσο στο κατάστημα της Νεάπολης, όσο και σε αυτό της Λεωφόρου Στρατού, υπάρχει ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο όπου γίνονται οι εκάστοτε κατασκευές και επισκευές γυαλιών, όπως επίσης και οι οπτομετρήσεις.

Μπορείτε να εμπιστευθείτε το Focus Optical ακόμη και για τα πιο σοβαρά ζητήματα όρασης και μπορείτε να είστε βέβαιοι πως αυτά θα αντιμετωπιστούν άμεσα, μέσα από την τεχνογνωσία της ομάδας του.

Το team των καταστημάτων θα σας εκπλήξει με τις γνώσεις και τη φιλοσοφία του για τα οπτικά, φροντίζοντας να σας προσφέρει όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε για να κάνετε τη σωστή επιλογή, που εκτός από άνεση στην καθημερινότητά σας, θα σας προσφέρει στυλ και φινέτσα. Δείτε περισσότερα...

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Ανδρέα Παπανδρέου 82, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 637087

Λεωφόρου Στρατού 41, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 841422





















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία