WEDDING & SPECIAL OCCASIONS

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 30 από τις καλύτερες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη, για την οργάνωση του γάμου σας ή της βάφτισης

Για να οργανώσετε άριστα μία μοναδική ημέρα φτιαγμένη από λάμψη, μαγεία και όνειρο

 03/07/2023 13:05

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 30 από τις καλύτερες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη, για την οργάνωση του γάμου σας ή της βάφτισης

Χωρίς δεύτερη σκέψη την τόσο ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας, θα θέλατε σίγουρα να τη διηγηθείτε στα παιδιά σας και να μείνει χαραγμένη στο μυαλό σας ως η ωραιότερη ταινία που είδατε ποτέ με πρωταγωνιστές εσάς φυσικά!

Το ίδιο αντίστοιχα ισχύει και για την τόσο όμορφη ημέρα της βάφτισης του παιδιού ή των παιδιών σας, που θέλετε να αποτελέσει άλλη μία υπέροχη μέρα μοναδικών αναμνήσεων, οργανωμένη με τον ιδανικότερο τρόπο.

Και στις 2 περιπτώσεις, μία ενιαία κλωστή τυλίγεται επιδέξια γύρω τους για να εναρμονίσουν τις κινήσεις σας προκειμένου η προετοιμασία του γάμου ή της βάφτισης να είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη υπόθεση δίχως άγχος και κυρίως να καταλήξει με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ακολουθήστε λοιπόν αυτό το νήμα και γνωρίστε τις 30 από τις καλύτερες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη, για το Γάμο ή τη Βάφτιση σας, για μία μοναδική ημέρα φτιαγμένη από λάμψη, μαγεία και όνειρο.

Glava Bridal | Οίκος Νυφικών

glava-bridal.jpg

To Glava Bridal ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008, στην πόλη των Γιαννιτσών από τα αδέλφια Ντίνα και Γρηγόρης Γκλαβάς. Η Ντίνα με μία μακρά πορεία στην τέχνη του επαγγελματικού μακιγιάζ και ο Γρηγόρης με μία πείρα ετών σε μία άλλη τέχνη, αυτή της κομμωτικής, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν έναν οίκο νυφικών, που θα «τάραζε» τα νερά της αγοράς, προσφέροντας μία γκάμα γαμήλιων υπηρεσιών που δύσκολα μπορεί κανείς να συναγωνιστεί ποιοτικά.

Δύο χρόνια αργότερα, πρόσθεσαν στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους τη διοργάνωση και τον στολισμό σε γάμους, βαφτίσεις και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Το 2020 αποτέλεσε έτος ορόσημο για την εταιρεία των αδελφών Γκλαβά, καθώς εγκαινίασαν στη Θεσσαλονίκη, το νέο τους, συνεργαζόμενο με τον όμιλο Pronovias Fashion Group, χώρο.

Πρόκειται για ένα avant-garde οίκο νυφικών επί της Αγίας Σοφίας, που προσφέρει και υπηρεσίες bridal hairstyle και make-up.

Ο χώρος του θα σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά, με την αισθητική και τη δυναμική του. Στο ισόγειο δεσπόζει η νυφική συλλογή, με πρωταγωνιστές το μετάξι και τη μουσελίνα, αλλά και τα haute υφάσματα, ενώ στον επάνω όροφο θα βρείτε τα ιδιωτικά δοκιμαστήρια.

Στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης είναι διαθέσιμα τα brands της Pronovias Privee, Pronovias Atelier και Nicole Milano, ενώ στο κατάστημα των Γιαννιτσών είναι διαθέσιμα τα brands Nicole Milano, St Patrick και White One.

Η φιλοσοφία της εταιρείας των αδελφών Γκλαβά βασίζεται στον αμέριστο σεβασμό προς την εκάστοτε υποψήφια νύφη, γι’ αυτό και έχουν καταφέρει να οικοδομήσουν σχέσεις θεμελιωμένες στην εμπιστοσύνη και την αμοιβαία εκτίμηση. Ένα κατάστημα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού και που έχει αποτελέσει έμπνευση για την εγχώρια αγορά, μέσα από την αισθητική και την καινοτομία του.

Διευθύνσεις:

Αγίας Σοφίας 1, Κέντρο, Θεσσαλονίκη 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 229230

Βουλκούδη 2, Γιαννιτσά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23820 83163

Eftihia Bridal | Οίκος Νυφικών

eftihia-bridal1.jpg

Ένας χώρος γεμάτος φως, που αποπνέει θαλπωρή και πολυτέλεια, με «ντεκόρ» του τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής νυφικά του. Ο οίκος νυφικών Eftihia Bridal εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 1998 και είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τη νύφη του σήμερα, για τη γυναίκα που είναι γεμάτη δυναμισμό, για τη γυναίκα που ονειροπολεί, για τη γυναίκα που παραδίδεται ανιδιοτελώς στη μαγεία του ρομαντισμού.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, εδώ θα βρείτε σίγουρα το νυφικό όπως ακριβώς το είχατε ονειρευτεί.

Στο Eftihia Bridal η μέλλουσα νύφη βρίσκεται, φυσικά, στο επίκεντρο με απώτερο στόχο να βρεθεί το νυφικό το οποίο θα ταιριάζει στον σωματότυπό της, αλλά και θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της. Η διαδικασία επιλογής είναι μία μοναδική διαδρομή μέσα σε διαδρόμους με υπέροχα νυφικά και ιδανικούς συνοδοιπόρους το έμπειρο και καταρτισμένο team του καταστήματος.

Η μεγάλη ποικιλία, η κορυφαία ποιότητα, αλλά και οι άκρως ανταγωνιστικές τιμές θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε και εσείς, γιατί το Eftihia Bridal αποτελεί έναν από τους κορυφαίους οίκους νυφικών όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 109, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 265642

Eva Krystel | Οίκος Νυφικών

eva-krystel1.jpg

Η επιχείρηση Eva Krystel δραστηριοποιείται στον χώρο των νυφικών από το 1974 στην πόλη των Σερρών και έπειτα, από το 1999 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, τα ηνία της οποίας έχει αναλάβει πλέον η κόρη των δημιουργών της, Ελένη Γραμμαλίδου. Η ίδια γεννημένη μέσα σε τούλια και δαντέλες, στα σατέν και τις μουσελίνες, απέκτησε από παιδί μεγάλη αγάπη και εμπειρία πάνω στα νυφικά, τα οποία αποτελούν πια ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής και της ψυχής της.

Η εστίαση στην παραμικρή λεπτομέρεια, η σπίθα στα μάτια της και η ζεστασιά που εκπέμπει είναι αλάνθαστοι οδηγοί για την εμπειρία που θα βιώσετε στη συνέχεια… Δεν την αποκαλούν τυχαία άλλωστε wedding dress guru!

Στον οίκο νυφικών Eva Krystel θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα νυφικών σε κάθε σχέδιο και χρώμα, από ιταλικούς και ισπανικούς οίκους. Ρομαντικά, μίνιμαλ, κομψά, vintage, boho, πριγκιπικά, αριστοκρατικά – όλα τους τοποθετημένα με μοναδική μαεστρία στον χώρο του καταστήματος για να τα ανακαλύψετε με τη δέουσα προσοχή και «ευλάβεια», όπως άλλωστε αρμόζει στα έργα τέχνης!

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας στον οίκο νυφικών Eva Krystel, θα δείτε πως θα βιώσετε μία πραγματική εμπειρία περιποίησης, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, καθώς το έμπειρο team του θα σας αφιερωθεί πραγματικά, για όσο χρόνο χρειαστείτε, μέχρι, μέσα από τη συζήτηση και τις δοκιμές, να καταλήξετε στο νυφικό των ονείρων σας! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 206, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 666154

Fabon Fashion | Οίκος Νυφικών

fabon-fashion1.jpg

Η ιστορία του Fabon Fashion ξεκινά από το 1969, όταν ο κύριος Κωνσταντίνος Σαλονικίδης αποφάσισε να δημιουργήσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ένα κατάστημα με είδη βάπτισης, το οποίο και αποτέλεσε ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα της εποχής, με προτάσεις καινοτόμες και ιδιαίτερα στυλάτες. Το 1981 άνοιξε το δεύτερό του κατάστημα, αυτή τη φορά με νυφικά, αρχίζοντας έκτοτε να εδραιώνεται δυναμικά και στον χώρο του γάμου σε συνδυασμό με αυτόν της βάπτισης.

Ο ίδιος και η σύζυγός του, έχοντας πραγματικό μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους, κατάφεραν να περάσουν αυτή την αφοσίωσή στον απαιτητικό αυτό χώρο του γάμου και της βάπτισης και στις δύο κόρες τους, οι οποίες ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης αμέσως μετά την ενηλικίωσή τους. Μία οικογενειακή επιχείρηση που άνθιζε στην αγορά της Θεσσαλονίκης και η οποία έδειχνε από την πρώτη στιγμή λειτουργία της τη δυναμική της.

Το Fabon Fashion είναι πραγματικά μία έμπνευση, γεμάτη αγάπη και θαλπωρή, με δύο γυναίκες στο τιμόνι, δυναμικές και γεμάτες κατανόηση για τον πελάτη και γνώση για το αντικείμενό τους, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Στο Fabon Fashion μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από έτοιμα νυφικά, σε διαφορετικά σχέδια, υφές και φιλοσοφίες, ενώ παράλληλα μπορείτε να ράψετε και το νυφικό σας. Μην σας τρομάζει η σκέψη ως προς την «πολυτέλειά» της. Στο Fabon Fashion το ράψιμο του νυφικού σας μπορεί να γίνει σε μία απόλυτα προσιτή τιμή, ανάλογα πάντοτε με τα υφάσματα που θα επιλέξετε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τζων Κέννεντυ 12, Πυλαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 328820

Hionidis | Γαμπριάτικα Κοστούμια

hionidis1.jpg

Ήταν πάντοτε ένας must go προορισμός και παραμένει μια σίγουρη επιλογή. Το κατάστημα Hionidis αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην εμφάνιση και το στυλ του άντρα, είτε πιο κλασικό είτε πιο contemporary.

Το ξεκίνημα του πρώτου καταστήματος ήταν σε έναν ημιώροφο στην Παύλου Μελά. Ήταν οι πρώτοι που έφεραν Jean Paul Gaultier, Dries Van Noten και άλλους οίκους, και από εκεί πέρασε φυσικά και όλος ο επώνυμος κόσμος.

Έκτοτε μεσολάβησαν πολλά χρόνια, πολλές εκθέσεις, showrooms και ταξίδια, και φυσικά δεκάδες brands. Με αξεπέραστη ποιότητα, καλύπτει κάθε ανάγκη τόσο για το καθημερινό, όσο και για το επίσημο. Στόχος είναι ποιοτικές προτάσεις με «άποψη» γύρω από το ανδρικό ρούχο.

Το κατάστημα HIONIDIS με δύναμη την εμπειρία και την αισθητική, επιχειρεί να συνδυάσει ανερχόμενους σχεδιαστές και πολυτελείς οίκους μόδας στο ευρύ κοινό. Balenciaga, Saint Laurent, Givency, Dolce & Gabbana, Valentino είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που σχηματίζουν την λίστα των σχεδιαστών που θα βρεις εκεί, αλλά και Palm Angels, Off White Moncler - και για την ιστορία, ήταν και οι πρώτοι που έφεραν τη συλλογή Y3 Yohji Yamamoto.

Το 2014, υλοποιήθηκε και η δημιουργία του online shop με μοναδικό όραμα να αποτελέσει επιρροή στο online shopping με τη φιλοξενία των πιο σύγχρονων τάσεων της ανδρικής μόδας από όλο τον κόσμο. Ο πρωταρχικός στόχος του e-shop είναι να εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα ταλέντα αλλά και να είναι πάντα ο προορισμός για τις all time classic επιλογές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παύλου Μελά 3, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 250585

Monreale | Γαμπριάτικα Κοστούμια

monreale1.jpg

Στην οδό Ιωάννη Πασαλίδη 91 στην Καλαμαριά, θα βρείτε το κατάστημα ανδρικής ένδυσης και υπόδησης Monreale. Εδώ και 14 χρόνια, από το 2009 όταν και πρωτοάνοιξε τις πόρτες της, η επιχείρηση πρωτοστατεί ανάμεσα στα κορυφαία καταστήματα ανδρικών ρούχων και επίσημων κουστουμιών στην πόλη.

Εδώ η αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση αναδεικνύονται σε κυρίαρχες προτεραιότητες. Με μία επίσκεψη σας στο Monreale θα ανακαλύψετε φινετσάτα ανδρικά ενδύματα αλλά και γαμπριάτικα κοστούμια όπως επίσης και ρούχα συνοδείας για τον κουμπάρο, τον πατέρα ή αδελφό σας. Κορυφαίας ποιότητας Ιταλικά υφάσματα υπογράφουν τόσο τα κοστούμια όσο και την πιο casual σειρά ρούχων.

Μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ και υποδήματα συμπληρώνουν τη συλλογή και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο μοντέρνες και κομψές εμφανίσες. Όλα τα είδη έχουν επιλεχθεί ένα προς ένα με απόλυτη επιμέλεια από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Το Monreale διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά από Ιταλικής προέλευσης γαμπριάτικα κοστούμια με εξαιρετική ποιότητα ραφής, όπως επίσης υποδήματα και αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Θα συναντήσετε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως κλασσικά μαύρα, navy ή λευκά. Αλλά και για όσους θέλετε ένα πιο εναλλακτικό ντύσιμο την ημέρα του γάμου σας, τα κοστούμια σε γήινες αποχρώσεις θα κερδίσουν αμέσως την προσοχή σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννη Πασαλίδη 91, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 447467

Achille Saridis | Γαμπριάτικα Κοστούμια

achille-saridis1.jpg

Η επιχείρηση Achille Saridis δημιουργήθηκε από τον Αχιλλέα Σαρίδη στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και συγκεκριμένα το 1974, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, η επιχείρηση δραστηριοποιούνταν αποκλειστικά στον χώρο της χονδρικής πώλησης, παράγοντας ρούχα υψηλής ποιότητας, όπως κοστούμια και σακάκια, στη βιοτεχνία της η οποία βρίσκεται στην οδό Μοσκώφ πίσω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και απασχολεί περίπου 120 άτομα προσωπικό.

Για περίπου 17 χρόνια η επιχείρηση είχε την εν λόγω μορφή, έως και το 1991 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην οδό Τσιμισκή 17, ενώ λίγο αργότερα το 1995 τη σκυτάλη πήρε το δεύτερο κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 76. Τα δύο αυτά καταστήματα δραστηριοποιούνται μέχρι σήμερα στην αγορά της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας σημεία αναφοράς στον χώρο της ανδρικής ένδυσης στην πόλη.

Τα ηνία της επιχείρησης Achille Saridis έχει αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια ο Βασίλης Σαρίδης, γιος του Αχιλλέα Σαρίδη, ο οποίος έχει εισάγει νέες και καινοτόμες ιδέες, μεταμορφώνοντάς τη στη μορφή που είναι σήμερα - με περισσότερη ποικιλία ενδυμάτων για κάθε περίσταση, σε πλήρη συνάρτηση με τις τάσεις της μόδας.

Η επιχείρηση Achille Saridis προσφέρει υψηλής ποιότητας ανδρικά ρούχα για καθημερινή - casual ένδυση, ενώ παράλληλα ειδικεύεται και στον τομέα της πιο επίσημης ένδυσης, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία εξαιρετικής ποιότητας κοστουμιών. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Τσιμισκή 17, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284213

Τσιμισκή 76, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 265449

MonteNapoleone | Γαμπριάτικα Κοστούμια

monte-napoleone1.jpg

Η MonteNapoleone είναι ένα από τα κορυφαία καταστήματα ανδρικής ένδυσης στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα επεκτείνει την φήμη του καταστήματος της και εκτός συνόρων, όχι μόνο λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της αλλά και της μοναδικότητάς της.

Η ιστορία της ξεκινά το 1989, όταν εισήλθε στην ανδρική ένδυση, στον τομέα της χονδρικής πώλησης, προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, με γραβάτες, μανικετόκουμπα και αξεσουάρ ανδρικής ένδυσης υψηλής αισθητικής.

Από το 2008, η MonteNapoleone εμπλουτίζεται με όλα εκείνα τα προϊόντα που δημιουργούν μία ολοκληρωμένη συλλογή ανδρικής ένδυσης και υπόδησης. Μπουφάν, σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, παπούτσια αλλά και συνδυασμένα αξεσουάρ, συνθέτουν έκτοτε, μία άρτια συλλογή για κάθε σαιζόν, γνωρίζοντας την καταξίωση της αγοράς. Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της αλλά και η υψηλή αισθητική τους, δημιουργεί μία καινοτομία στην ανδρικό ντύσιμο. Όπως μας τονίζει ο κος Παύλου, ιδιοκτήτης της MonteNapoleone, δανειζόμενος τη ρήση του Steve Jobs ότι «ο μόνος τρόπος για να γίνει καλή δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις». Με αυτήν την αγάπη συνοδοιπόρο εξελίχθηκε η Montenapoleone.

Το επόμενο βήμα στο χώρο του επιχειρείν ήταν η δημιουργία ενός καταστήματος στην Θεσσαλονίκη, το FlagShip Store της MonteNapoleone, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης επί της Καρόλου Ντηλ- Τσιμισκή.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν λατρέψει το brand της MonteNapoleone, καθώς είναι πασιφανές πως τα προϊόντα της είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και αγάπης για την ανδρική ένδυση. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 14-Τσιμισκή,Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242900

Nassos Couture | Βραδινά Ενδύματα

nassos-couture1.jpg

Το Nassos Couture θα το παρομοιάζαμε με εκείνη την εμπνευσμένη πολύχρωμη πινελιά που απογειώνει έναν πίνακα σε μαύρο φόντο, ο οποίος καταφέρνει να σε μαγέψει με το που τον αντικρίσεις με την αύρα, τη σαγήνη και τη γοητεία του.

Η ψυχή αυτού του ατελιέ είναι ο Νάσος Ανδρεόπουλος, ένας σχεδιαστής από τη Θεσσαλονίκη, με μακρά πορεία στον χώρο της μόδας και μία καριέρα αξιοζήλευτη, κυρίως όμως αξιοθαύμαστη.

Η πορεία του Νάσου Ανδρεόπουλου ξεκίνησε λίγο ανορθόδοξα, με σπουδές στα Οικονομικά στο ΑΠΘ, λόγω του γνωστού σε όλους μας «διακαή πόθου» των γονέων για επιστημονικές σπουδές. Ωστόσο, ο ίδιος ήξερε από παιδί ότι η καρδιά του χτυπά για τη μόδα, γι’ αυτό και αμέσως μετά την αποφοίτησή του πήγε στο Παρίσι και σπούδασε στην περίφημη για την εποχή σχολή ES ΜΟDE, από όπου πέρασαν πολύ μεγάλα ονόματα της μόδας.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 επιστρέφει στη Αθήνα και συνεχίζει τις σπουδές του στη σχολή Βελουδάκη, ενώ ξεχωρίζει αμέσως για το ταλέντο του, με αποτέλεσμα να σχεδιάζει για μεγάλους οίκους μόδας με τελικό σταθμό το “Capod’ Οpera” που μεσουρανεί, στα μέσα της χρυσής δεκαετίας της μόδας των ‘90s.

Εκεί γνωρίζει από κοντά όλα τα top models της εποχής και ντύνει διάσημες γυναίκες της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως τη Σοφία Λόρεν και τη Σάρον Στόουν. Μάλιστα, το φόρεμα που δημιούργησε για τη Στόουν, ένα εντυπωσιακό μάξι λεοπάρ με παγιέτες, το φόρεσε η ηθοποιός στα Όσκαρ του 1995. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπολίτου Ιωσήφ 4, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 240143

Somma Vogatsikou | Βραδινά Ενδύματα

somma-vogatsikou1.jpg

Το Somma Vogatsikou κοσμεί την αγορά της Θεσσαλονίκης από τον Μάιο του 1998, στη συμβολή των οδών Βογατσικού με Προξένου Κορομηλά, αποτελώντας επί 25 χρόνια μία εγγύηση ποιότητας, αλλά και καινοτομίας στο χώρο της ένδυσης στην πόλη, προσφέροντας επιλεγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε τιμές που τα καθιστούν value for money.

Δημιουργός του Somma Vogatsikou είναι ο Θωμάς Χατζηνικολάου, παιδί εμπορικής οικογένειας, με βαθιές καταβολές από το εμπόριο από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Για τον ίδιο ήταν ίσως μονόδρομος να ασχοληθεί με τον εν λόγω τομέα. Μέσα από τη μακρά εμπειρία του στον χώρο και τα συνεχή επαγγελματικά του ταξίδια στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του εξωτερικού, γνωρίζει πως η υψηλή ποιότητα προϊόντων δεν αρκεί.

Στόχος του ήταν εξ αρχής να δημιουργήσει έναν όμορφο και εξαιρετικής αισθητικής χώρο όπου η κάθε γυναίκα θα νοιώθω οικεία, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα του να της παρουσιάσει και να της προσφέρει όλες τις επιλογές που της ταιριάζουν, προκειμένου να αποκτήσει ένα outfit που δύσκολα θα βρει αλλού. Και τα κατάφερε.

Το Somma Vogatsikou δεν ανήκει στην κατηγορία των καταστημάτων του «fast fashion». Αντιθέτως, εδώ θα αισθανθείτε τους προβολείς να «πέφτουν» πάνω σας, ενώ θα απολαύσετε το άψογο και προσωποκεντρικό service που θα σας προσφέρει το team του, ώστε να δημιουργήσετε μαζί ένα άψογο total look. Άλλωστε, όταν αποφασίζουμε να κάνουμε μία ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας, θέλουμε να… κακομάθουμε τοιουτοτρόπως τον εαυτό μας και να «γευθούμε» την όλη διαδρομή. Το Somma Vogatsikou είναι ο ιδανικός χώρος για να ζήσετε μία πραγματική εμπειρία, που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστή. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βογατσικού 8, στη συμβολή με την οδό Προξένου Κορομηλά, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 224449

Sekoia Μητροπόλεως | Βραδινά Ενδύματα

sekoia1.jpg

Στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως 60, θα συναντήσετε την ολοκαίνουργια μπουτίκ ρούχων Sekoia, η οποία άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της μόλις ένα μήνα πριν. Η ιστορία όμως της μπουτίκ Sekoia ξεκίνησε το 2010, όταν η ιδιοκτήτρια της Μάρω Τσακίρη δημιούργησε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς επί της οδού Ιωάννη Πασαλίδη 79.

Στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως 60, θα συναντήσετε την ολοκαίνουργια μπουτίκ ρούχων Sekoia, η οποία άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της μόλις ένα μήνα πριν. Η ιστορία όμως της μπουτίκ Sekoia ξεκίνησε το 2010, όταν η ιδιοκτήτρια της Μάρω Τσακίρη δημιούργησε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς επί της οδού Ιωάννη Πασαλίδη 79.

Εδώ θα ανακαλύψετε μοναδικές συλλογές και αποκλειστικές συνεργασίες στη Θεσσαλονίκη από δημοφιλή ελληνικά brands, όπως Nash, Mix and Match Showroom, Studio 83, Twenty 29, Mallory The Label, Iraida Etherialstyle, Ciel concept όπως επίσης και το Ιταλικό brand Vicolo. Στο κατάστημα θα βρείτε επίσης μία σειρά από ελληνικά χειροποίητα, elegant αξεσουάρ και παπούτσια για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο και αξιοζήλευτο styling.

Η ιδιοκτήτρια Μάρω Τσακίρη, πραγματοποιεί συχνά ταξίδια στο εξωτερικό σε εκθέσεις μόδας, για να είναι πάντα ενημερωμένη και up to date με όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας μόδας. Πάντα ευγενική και με χαμόγελο, θα σας υποδεχτεί προτείνοντας σας τις πιο stylish επιλογές και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτές που αντιπροσωπεύουν καλύτερα εσάς και την αισθητική σας. Όλα τα είδη της Sekoia είναι διαθέσιμα και στο e-shop της www.sekoia.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 60, Kέντρο | Ιωάννη Πασσαλίδη 79, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 152338

Seva Unusual Casual Luxury | Βραδινά Ενδύματα

seva-unusual-1.jpg

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως 80, θα συναντήσετε τη μπουτίκ ρούχων SEVA UNUSUAL CASUAL LUXURY, κάτω υπό τη δημιουργική ματιά της ταλαντούχας σχεδιάστριας Σεβαστής Κούρτογλου. Η επιτυχημένη πορεία της μπουτίκ, στο χώρο της γυναικείας ένδυσης, ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια στην Αθήνα, όταν δημιουργήθηκε το franchise corner με την επωνυμία SEVA UNUSUAL CASUAL LUXURY.

Ένα χρόνο αργότερα το 2018, η σχεδιάστρια Σεβαστή Κούρτογλου, κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της και δημιουργεί το δικό της κατάστημα SEVA UNUSUAL CASUAL LUXURY, στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Μητροπόλεως. Έκτοτε προσφέρει στο γυναικείο κοινό της πόλης, τις πρωτοποριακές δημιουργίες της από ενδύματα, αξεσουάρ αλλά και κοσμήματα, για γυναίκες που θέλουν να νιώθουν μοναδικές αλλά και κομψές ταυτόχρονα. Εδώ θα ανακαλύψετε σχέδια από τις συλλογές SEVA UNUSUAL CASUAL LUXURY αλλά και SPICY BY SEVA.

Η φιλοσοφία της μπουτίκ SEVA είναι το ενναλακτικό minimal casual style, πολλά layers στα ρούχα, αφαιρετικές γραμμές αλλά και πολυμορφικά πατρόν, ένα mix ετερόκλητων υφασμάτων. Οι δημιουργίες της Σεβαστής Κούρτογλου προσδίδουν την απόλυτη εναλλακτική κομψότητα, με all day επιλογές ready to wear, για γυναίκες που θέλουν να είναι άνετες και κομψές όλες τις ώρες της ημέρας.

Παράλληλα με τα ενδύματα, στη μπουτίκ θα ανακαλύψετε μία σειρά από εκλεπτυσμένα αξεσουάρ, τσάντες αλλά και statement κοσμήματα, όλα με τη υπογραφή SEVA. Αναμένεται σε λίγο καιρό και το αντίστοιχο e-shop της εταιρείας, το οποίο θα καλύπτει και αγορές από χώρες του εξωτερικού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 80, κέντρο Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 242416

Διεύθυνση franchise corner : Βεάκη 33 & Δήλου 18, Περιστέρι Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5750951

ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes | Βαφτιστικά

kids-clothes1.jpg

Ανατολικά της Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 196, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων και βαπτιστικών ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes. Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδικά ρούχα, την καλή ποιότητα και το σεβασμό ως προς το κοινό της, η επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση προσφέρει από το 1988, κορυφαίας ποιότητας βρεφικά, παιδικά αλλά και εφηβικά ρουχαλάκια σε συνδυασμό με βαπτιστικά πακέτα.

Είτε θέλετε να ανανεώσετε τα καθημερινά βασικά είδη του παιδιού σας είτε πρόκειται να γίνετε νονός ή νονά, ερχόμενοι στο κατάστημα θα ανακαλύψετε καταπληκτικά χρώματα και αξιολάτρευτα σχέδια που ταιριάζουν στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Η μεγάλη γκάμα ενδυμάτων καλύπτει από βρεφικά 0 – 36 μηνών, παιδικά 2 – 9 ετών αλλά και εφηβικά 8 έως 16 ετών. Υπέροχα σχέδια σε ρούχα για τις καθημερινές ανάγκες και βόλτες των παιδιών αλλά και πιο επίσημα, υπάρχουν διαθέσιμα σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και γραμμών.

Στον επάνω όροφο του καταστήματος θα συναντήσετε ένα ξεχωριστό σαλόνι, αποκλειστικά διαμορφωμένο και άριστα οργανωμένο για τα βαπτιστικά είδη. Αφεθείτε στα πανέμορφά και ποιοτικά σχέδια και επιλέξτε αυτά που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Ευάγγελος Καντερής, πάντα πρόθυμος και με μεράκι θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε ότι και αν αναζητείτε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 196, Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 935145

Domina Sport | Βαφτιστικά

domina-sport1.jpg

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Καλαμαριάς, στην οδό Ιωάννη Πασαλίδη 76, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικής ένδυσης Domina Sport, μία επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2014 από την οικογένεια του Μπουτάτου Εμμανουήλ.

Έκτοτε το Domina Sport πρωταγωνιστεί στην παιδική ένδυση, προσφέροντας στο κοινό της Θεσσαλονίκης, μοναδικής ποιότητας βρεφικά αλλά και παιδικά ενδύματα, με τα μεγέθη να ξεκινούν από νεογέννητα έως και ηλικίες 14 ετών. Εδώ θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά casual παιδικά ενδύματα αλλά και υπέροχα επίσημα ρουχαλάκια για την παιδική γκαρνταρόμπα. Στη μεγάλη γκάμα προϊόντων έχουν προστεθεί επίσης και βαπτιστικά πακέτα αλλά και μεμονωμένα βαπτιστικά ενδύματα και αξεσουάρ.

Με μία επίσκεψη σας στο κατάστημα θα βρείτε παιδικά ρουχαλάκια κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως αυτών της Evita, Hashtag, Trax, Joyce αλλά και την Pretty Baby Minerva , που ειδικεύεται στα παιδικά εσώρουχα. Επιπλέον στο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία σε καπέλα, μαγιό και πετσέτες θαλάσσης για τους καλοκαιρινούς μήνες όπως επίσης και πολύ όμορφα γυαλιά ηλίου.

Όλα τα είδη του Domina Sport μπορείτε να τα ανακαλύψετε και στην επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.domina.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννη Πασαλίδη 76, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 443354, 6945395025

Oro Vildiridis | Κοσμήματα

oro-vildiridis.jpg

Πριν από 124 χρόνια, η οικογένεια Βιλδιρίδη ξεκίνησε την δική της ιστορία από την Κωνσταντινούπολη.

To 1933 ο Νικήτας Βιλδιρίδης άνοιξε το πρώτο του Κατάστημα-Εργαστήριο στην οδό Βενιζέλου & Εγνατία. Αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού οι υιοί του και τα παιδιά τους επέκτειναν την επιχείρηση και άνοιξαν κι άλλα κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, και καταξιώσανε διεθνώς το brand λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις στη Γερμανία, Αγγλία και Αμερική. Σήμερα, ο οίκος «Oro Vildiridis» διατηρεί κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Αεροδρόμιο Μακεδονία και το Mediterranean Cosmos καθώς και ένα υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα orovildiridis.com.

Από το 1898, η Oro Vildiridis – Βιλδιρίδης έχει προσφέρει κοσμήματα και ωρολόγια εξαιρετικής ποιότητας. Ακολουθώντας αυτήν την παράδοση, η εταιρία διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, αποκλειστικά δικό της εργαστήριο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Η μακροχρόνια συνεργασία της εταιρίας με τον διεθνώς αναγνωρισμένο οίκο κοσμημάτων και ωρολογίων Chopard ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ανεξίτηλες στον χρόνο έχουν μείνει οι συλλογές «Ήπειροι», «Άνεμοι» και «Άνθη». Ειδικές κατασκευές έγιναν για τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πατριάρχη Βαρθολομαίο, Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, Βατικανό, κυβερνήτη Αυστραλίας Kenneth Michael και άλλες προσωπικότητες διεθνούς κύρους. Τα σχέδια των κοσμημάτων μέχρι και σήμερα είναι μοναδικά και η κατασκευή τους χειροποίητη, με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, την αισθητική και την λεπτομέρεια. Δείτε περισσότερα…

ORO VILDIRIDIS

Διεύθυνση: Τσιμισκή 49, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 275496

ORO VILDIRIDIS – MEDITERRANEAN COSMOS

Διεύθυνση: 11o χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανίων
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 473154

ORO VILDIRIDIS – DESIRE

Διεύθυνση: Τσιμισκή 35, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242424

ORO VILDIRIDIS – MAKEDONIA AIRPORT Τ1 & Τ2

Διεύθυνση: Αεροδρόμιο Μακεδονία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 400312, 2310 474242

Thalia Exarchou | Κοσμήματα

thalia-exarchou1.jpg

Για τη Θάλεια Εξάρχου γνωρίζουμε εδώ και χρόνια - και κυρίως για τα κοσμήματα που στολίζουν τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της πόλης (και όχι μόνο). Ούτως ή άλλως, δραστηριοποιείται με μία μεγάλη και επιτυχή διαδρομή στο χώρο εδώ και 40 χρόνια.

Επιλέγει τους πολύτιμους λίθους με μεγάλη προσοχή και έπειτα δημιουργεί υπέροχα κοσμήματα, σαν μικρά έργα τέχνης. Από το όραμα στην δημιουργία και από ένα κομμάτι πέτρας σε ένα έργο τέχνης, καθ’ όλη τη διάρκεια της «μεταμόρφωσης», ικανότητα, πάθος, καινοτομία και υψηλή αισθητική είναι τα κύρια στοιχεία της δικής της οπτικής.

Η μινιμαλιστική αλλά και πολυτελής αίσθηση του καταστήματος αντικατοπτρίζει την εξίσου καθαρή, απλή φύση των κοσμημάτων, τα σχέδια των οποίων βασίζονται στη διαχρονικότητα, την αισθητική και τη μοναδικότητα σε κάθε σχέδιο, αλλά και τη λεπτομέρεια της εκτέλεσης των κοσμημάτων.

Η έμπνευσή της γεννιέται από τα ταξίδια της, τις τάσεις της μόδας αλλά και τις εμπειρίες από την καθημερινότητά της, και έχει πάντα κέντρο την αγάπη για το κόσμημα. Κάθε κόσμημα έχει μια ιστορία να πει και καθρεφτίζει συγκεκριμένα κομμάτια της ζωής της.

Για αυτό είναι εύκολο να διακρίνει κανείς σε κάθε κόσμημα, το άρτιο φινίρισμα, την άψογη υλοποίηση της αρχικής ιδέας καθώς και την τέλεια εφαρμογή, είτε είναι ένα κόσμημα για τα αυτιά, τα χέρια ή το λαιμό. Παράλληλα συνεργάζεται με μεγάλους διεθνείς οίκους όπως Pomelato, Damiani, Gavello, Crivelli, de Grisogono, Franck Muller, Zydo, Riviere, Sutra, Casato, Ileana Makri, Etho Maria και άλλες επώνυμες εταιρείες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 103, Κέντρο | Μαρίνα Sani Resort
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 278780 | 23740 31100

Bejewel by Thalia Exarchou: Χρυσοστόμου Σμύρνης 11 | Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 264365 | 2310 473915

Βιργινία Βιλδιρίδη | Κοσμήματα

vildiridi1.jpg

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 1902 όταν ο προπάππους της οικογένειας, από τις 40 Εκκλησίες (Ανατολική Θράκη) ασχολείται με την χρυσοχοΐα-ωρολογοποιΐα, στην Αμερική, στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθως εγκαθίσταται στη Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλύτερος γιος του, Αθανάσιος Βιλδιρίδης από 13 ετών, μαθαίνει την τέχνη της χρυσοχοΐας δίπλα του και το 1931 ανοίγει το οικογενειακό κατάστημα στην Βενιζέλου 39 (στο Μπεζεστένι).

Το όνομα του Αθανάσιου Βιλδιρίδη συνδέθηκε με την ποιότητα, αξιοπιστία και την τελειότητα της κατασκευής κοσμημάτων. Στα 97 του χρόνια αποσύρθηκε από τον χώρο, αφού προηγουμένως του είχε απονεμηθεί ο τίτλος του μεγαλύτερου εν ενεργεία χρυσοχόου στην Ελλάδα.

Η μικρότερη κόρη του, Βιργινία Βιλδιρίδη, οικονομολόγος στο επάγγελμα, παντρεύτηκε τον επίσης οικονομολόγο, Βασίλη Μπασιούδη, ο οποίος έμαθε την τέχνη της πατροπαράδοτης χρυσοχοΐας και αδαμαντοδεσίας δίπλα στον πεθερό του Αθανάσιο Βιλδιρίδη από το 1971. Στη συνέχεια, σπούδασε στην Αγγλία γεμμολογία (FGΑ) και διαμαντολογία (DGA) και στην Αμερική διαμαντολογία (GIA).

Δουλεύοντας σκληρά και οι δύο, κατάφεραν να συνδέσουν τις παραδοσιακές μεθόδους με τη σύγχρονη παγκόσμια αντίληψη στον χώρο της χρυσοχοΐας. Με τις γνώσεις, την εμπειρία τους και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν αποκτήσει με τους πελάτες τους, επιτυγχάνουν την ίδρυση το 1997 της εταιρείας με διακριτικό τίτλο «Βιργινία Βιλδιρίδη» κοσμήματα από το 1902. Κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον κόσμο της υψηλής χρυσοχοΐας και των πολύτιμων λίθων, με το πάθος και την αγάπη τους για το κόσμημα να περνάει πλέον στην μικρή τους κόρη Θάνη Βιλδιρίδου -Μπασιούδη (4η γενιά). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 78 & Χρ. Σμύρνης, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 262009, 6932720999

Δημιουργικό Βιλδιρίδης | Κοσμήματα

vildiridis1.jpg

Η ιστορία του Δημιουργικό Βιλδιρίδης ξεκινά το μακρινό μας 1902, όταν ο Απόστολος Βιλδιρίδης από τις 40 Εκκλησιές της Ανατολικής Θράκης, δημιούργησε το πρώτο κατάστημα δημιουργικής χρυσοχοΐας στη Θεσσαλονίκη, με τους απογόνους του να παίρνουν τη σκυτάλη αμέσως μετά.

Ένας εξ αυτών, ο γιος του, Αθανάσιος Βιλδιρίδης, έθεσε τις βάσεις για έναν οίκο κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων που μεγαλουργεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη με καινοτόμες δημιουργίες και ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο στην τέχνη της χρυσοχοΐας και της ωρολογοποιίας.

Ο Αθανάσιος Βιλδιρίδης ήταν ένας καλλιτέχνης χρυσοχόος, που διδάχτηκε ωρολογοποιία, χρυσοχοΐα, χαρακτική και αδαμαντοδεσία από τον πατέρα του και άριστους τεχνίτες της εποχής, ενώ εργάστηκε και προσέφερε τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του ως τα 97 του χρόνια.

Η κόρη του, η ζωγράφος Άννα Βιλδιρίδου, με σπουδές στην αγγλική φιλολογία και εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι η πρώτη σχεδιάστρια των κοσμημάτων του οίκου.Για μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της, τα «Μακεδονικά Κοσμήματα», άντλησε την έμπνευσή της από ευρήματα ανασκαφών και την αγάπη της για την αρχαιότητα και τη Μακεδονία – μια σειρά που έχει εκτεθεί σε γκαλερί και μουσεία της Ευρώπης, σε Λουξεμβούργο, Λονδίνο, Όσλο και Βουκουρέστι. Άλλες πρωτότυπες σειρές της θεμελιώνονται στον αισθητικό πλούτο της θαλάσσιας ζωής, του ζωικού βασιλείου, της βλάστησης και της μουσικής.

Η κα Άννα Βιλδιρίδου είναι μέχρι και σήμερα ενεργή στην επιχείρηση, ωστόσο τα ηνία έχουν περάσει πλέον στις δύο κόρες της, στην τέταρτη δηλαδή γενιά, τις Χαρούλα και Λένα Βιλδιρίδου– Μακρή, οι οποίες συνεχίζουν την ελληνική παράδοση της δημιουργικής χρυσοχοΐας αφενός αξιοποιώντας τις σύγχρονες ανακαλύψεις των επιστημών και σχεδιάζοντας νεανικές σειρές και αφετέρου, συνεισφέροντας με τις εξειδικευμένες σπουδές τους στην εδραίωση της αξιοπιστίας του οίκου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 60, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233263

Goldenworld | Κοσμήματα

goldenworld1.jpg

Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης από το 1982 έως σήμερα. Η ιστορία του ξεκίνησε ως ένα μικρό εργαστήριο που δραστηριοποιούνταν στην κατασκευή κοσμημάτων και επισκευής ρολογιών υψηλής αισθητικής και έμελλε να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα καταστήματα λιανικής πώλησης κοσμημάτων, με έδρα του την Ερμού 2, στο κέντρο της πόλης στον 1ο όροφο.

Τα 40 χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών του έχουν καταστήσει το Goldenworld ένα από τα κορυφαία καταστήματα στο είδος του, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει μια ξεχωριστή φήμη στον χώρο της πολυτέλειας.

Το Goldenworld αποτελεί ένα από τα διαχρονικά πια σημεία που προτιμούν οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, όπως είναι ένας αρραβώνας, μια πρόταση γάμου ή η βάφτιση ενός παιδιού.

Το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο διαθέτει πολλές και ιδιαίτερες επιλογές για όλες τις προτιμήσεις, ενώ λόγω της παραγωγής του εργαστηρίου, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής κάθε κοσμήματος, η χάραξή τους με laser τελευταίας τεχνολογίας και η άμεση παράδοση τους εντός ολίγων ημερών.

Παράλληλα, θα βρεις τη μεγαλύτερη συλλογή σε βέρες (PLATIN-A , Breuning, SaintMaurice κ.ά. ), μονόπετρα δαχτυλίδια, σταυρούς, αλλά και εντυπωσιακά ρολόγια.

Εμπνευστής και ιδρυτής της επιχείρησης είναι ο κος Κωνσταντίνος Αρβανιτίδης, ο οποίος μέσα από την αγνή αγάπη του για το αντικείμενο και τις ατελείωτες ώρες ενασχόλησής του με το μεράκι του, κατάφερε να κάνει τη δική του καινοτομία στον χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 2 (1ος όροφος)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 541905, 2310 534651, 2310 520800

Porto Palace Hotel Thessaloniki | Χώροι Δεξιώσεων

porto-palace-1.jpg

Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο 5 αστέρων Porto Palace Hotel Thessaloniki ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη.

Άρρηκτα συνυφασμένο με την ιστορία της πόλης, το Porto Palace, αποτελεί έναν από τους πλέον παραμυθένιους χώρους για να πραγματοποιήσετε τη δεξίωση του γάμου σας.

Στο Porto Palace Hotel Thessaloniki θα βρείτε 6 κορυφαίους indoor και outdoor χώρους για να φιλοξενήσουν μία ονειρική γαμήλια δεξίωση, με διαφορετική αισθητική τόσο για καλοκαιρινό, όσο και για χειμερινό γάμο.

Το team του Porto Palace φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια, από το δείπνο και τη διαμονή, μέχρι το πάρκινγκ και την κοπή της τούρτας. Η ευελιξία, η υψηλή ποιότητα γαστρονομίας και η άριστη εξυπηρέτηση είναι τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν!

Αποτελούν ένα μοναδικό και ουσιαστικό λόγο για να επιλέξετε τους καλοκαιρινούς μήνες για τη δεξίωση του γάμου σας. Το θαυμάσιο Roof Garden του Porto Palace Hotel με τους 2 ξεχωριστούς χώρους των Ursa Minor & Ursa Major, έχει design εφάμιλλο της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής τού ξενοδοχείου και του αστικού τοπίου του Νέου Λιμανιού, με μαγική θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 504504

Κτήμα Μεϊμαρίδη | Χώροι Δεξιώσεων

meimaridi1.jpg

Το Κτήμα Μεϊμαρίδη είναι από το 2015, ένας από τους ωραιότερους χώρους στη Θεσσαλονίκη για τη διεξαγωγή δεξιώσεων και εκδηλώσεων, έχοντας καταφέρει να αποτελεί πλέον μία από τις κορυφαίες επιλογές για τη «φιλοξενία» των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας, προσφέροντάς σας μία εντυπωσιακή πρόταση που θα ικανοποιήσει απόλυτα τις απαιτήσεις σας και θα ενθουσιάσει τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης σας.

Η πρόσβαση στον χώρο είναι εύκολη, καθώς το Κτήμα Μεϊμαρίδη βρίσκεται πάνω στη Λεωφόρο Μουδανιών, πριν από τη γέφυρα του Ρυσίου.

Οι δεξιώσεις/εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα είτε στον εξωτερικό του χώρο είτε και στον εσωτερικό με μία διαφορά – εδώ, ο εσωτερικός χώρος δεν είναι ένας απλά ένας κλειστός χώρος, αλλά ένα πραγματικό αριστούργημα, που θα σας μείνει αξέχαστο για μία ζωή.

Την ίδια στιγμή, το menu το οποίο επιμελούνται οι δύο κορυφαίοι Chefτου Κτήματος, καθώς και η οργάνωση, το service, η ευγένεια αλλά και η προθυμία του προσωπικού, θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας.

Η μέρα του γάμου μας είναι σίγουρα από τις πιο σημαντικές στη ζωή μας, γι’ αυτό και η επιλογή του χώρου δεξίωσης πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεγμένη.

Το «Κτήμα Μεϊμαρίδη» διαθέτει έναν μεγάλο κήπο που περιβάλλεται από δεκάδες δέντρα και είναι στρωμένος με 2.000 τ.μ. καταπράσινο γκαζόν – ένα σκηνικό παραμυθένιο, με κατάλευκες φωτιζόμενες ροτόντες στα χρώματα του γάμου σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, (Νέο Ρύσιο)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2392 503020, 6932294936

Κτήμα Λίκνο | Χώροι Δεξιώσεων

likno.jpg

Tο κτήμα Λίκνο συνοψίζεται αρχικά σε μερικές λέξεις. Από τα οικογενειακά Σαββατοκύριακα έως μια σημαντική εκδήλωση, το Λίκνο είναι το σκηνικό κάθε χαρούμενης στιγμής.

Είναι ένα σύμπλεγμα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, συνολικής έκτασης 70 στρεμμάτων που όχι μόνο προσφέρεται για να περάσετε τις μέρες σας στο χώρο του με την οικογένειά σας, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει την πιο ευρεία γκάμα επισήμων κι ανεπισήμων events όπως γαμήλιες δεξιώσεις και βαφτίσεις, αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Εδώ θα βρείτε εκτός από εστιατόριο και καφέ, εκκλησία και πισίνα, και αθλητικούς χώρους για δραστηριότητες, για να καλύψει κάθε θέλω!

Μικρές λεπτομέρειες εδώ κι εκεί βάζουν τη δική τους πινελιά, φτιάχνοντας το απόλυτο, αρμονικό σύνολο φύσης, αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας που εξυπηρετεί κάθε συνθήκη. Με θέα τον καταπράσινο κάμπο αλλά και τις τριγύρω οροσειρές έχει, ως σημείο αναφοράς το πανέμορφο περιβάλλον και την επιβλητική εικόνα.

Τα φυσικά υλικά, το ξύλο και η πέτρα, το πέτρινο bar, οι πέργκολες τα πλακόστρωτα δρομάκια το πέτρινο εκκλησάκι της Παναγίας Φανερωμένης αλλά και η πισίνα, όλα δένουν γλυκά και πραγματικά δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανικανοποίητη. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λευκοχώρι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23940 92032, 6942409410

L’ Atelier | Οργάνωση Γάμου - Βάφτισης

latelier1.jpg

Από το 2009, στην οδό Αριστοτέλους 28 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται ένας από τους πιο cozy και όμορφους χώρους στον χώρο των ειδών γάμου και βάπτισης.

Μία επιχείρηση που μας προδιαθέτει για τους ζεστούς της ανθρώπους που, με περίσσια αγάπη για το αντικείμενό τους, θα είναι δίπλα σας στη διοργάνωση των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας. Το L’Atelier είναι ένας συνοδοιπόρος και πολύτιμος σύμβουλός μας για ό,τι έχουμε ονειρευτεί, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τόσο για τον γάμο μας όσο και για τη βάπτιση των παιδιών μας.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, «η λογική μας δεν είναι να αντιγράψουμε κάτι που θα δει ένας πελάτης μας στο διαδίκτυο. Εμάς μπορούν να μας εμπιστευτούν στο καθετί και να είναι σίγουροι πως θα μείνουν άκρως ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και το σχεδιασμό μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι πελάτες μας είναι να μας μεταφέρουν το στυλ και το concept που θα επιθυμούσαν για το γάμο ή τη βάφτιση τους, να μας δώσουν τις βασικές κατευθύνσεις και έπειτα, να αφεθούν στα χέρια μας, καθώς η εμπειρία, η γνώση και το μεράκι μας θα δημιουργήσουν με μοναδικό τρόπο όλα τα υπόλοιπα».

Θα έλεγε κανείς πως το L’Atelier είναι ένα «κράμα» πολυτέλειας, χειροποίητων δημιουργιών, φιλικού περιβάλλοντος και πολύ καλών τιμών, καλύπτοντας κυριολεκτικά όλες τις ανάγκες μας για την ιδανική διοργάνωση του γάμου ή της βάφτισης μας.

Στον χώρο του καταστήματος μπορείτε να βρείτε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες γάμου και βάφτισης, όπως στέφανα, καράφες, ποτήρια, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, λαμπάδες, αξεσουάρ και μπιζού. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 28, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 252412

Sugar Almond | Οργάνωση Γάμου - Βάφτισης

sugar-almond1.jpg

Η επωνυμία Sugar Almond είναι πλέον μία από τις πιο γνωστές στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα, μία από τις πρώτες επιχειρήσεις που μας έρχεται στο μυαλό, στον τομέα της διοργάνωσης γάμων και βαπτίσεων.

Η λειτουργία της ξεκίνησε το 2016, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της περιοχής και έκτοτε φροντίζει να μας εντυπωσιάζει διαρκώς με τη δουλειά και τη συνέπειά της.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα κατάφερε αυτό το κατάστημα να αποκτήσει τη φήμη που έχει σήμερα, ωστόσο αν γνωρίσει κανείς τους ανθρώπους του, καταλαβαίνει πως ο επαγγελματισμός τους, το ταλέντο τους, η δημιουργικότητά τους και η μεγάλη τους αγάπη για το αντικείμενό τους, αποτέλεσαν «μονόδρομο» γι’ αυτή τους την επιτυχία.

Οι ιδιοκτήτες του Sugar Almond, η Έλενα και ο Μιχάλης, έχουν αποδείξει αυτά τα 7 χρόνια πως η σκληρή δουλειά που συνοδεύεται από αστείρευτο μεράκι πάντα ανταμείβεται. Και οι δυο τους δεν εφησυχάζουν – ερευνούν διαρκώς τις νέες τάσεις στη διοργάνωση γάμων και βαπτίσεων, προσφέροντας στους πελάτες τους υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε τιμές που τις καθιστούν value for money.

Η Έλενα και ο Μιχάλης είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πελάτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκάστοτε event, φροντίζοντας επί προσωπικού να είναι όλα άψογα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εδέσσης 2, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 532844

Πρόσκληση Tsaldaris | Προσκλητήρια

tsaldaris1.jpg

Με αυθεντική γνώση και επαγγελματική εμπειρία από το 1924 η εταιρεία Tsaldaris Luxury Craft κατάφερε μέσα από αποκλειστικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με μία σειρά πρωτότυπων δημιουργιών, να κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη της αγοράς και –με διαφορά- την κορυφαία θέση στο κλάδο της, έχοντας ως σημείο αναφοράς τις έντυπες προσκλήσεις κάθε είδους.

Αξιοποιώντας την εμπειρία 99 ετών προσφέρει γραφικές λύσεις για εταιρικές φόρμες, κάρτες ειδικής ποιότητας, καταλόγους για εστιατόρια – ξενοδοχεία, προσκλητήρια, καθώς και εξατομικευμένες προτάσεις για τις ανάγκες του κάθε πελάτη της, από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκίνησε να γράφεται στο τυπογραφείο επί της οδού Αξαρλιάν, στο Σύνταγμα της Αθήνας, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα, μαζί με το εκθεσιακό κατάστημα, ενώ το 2008 δημιουργήθηκε το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της επί της Λεωφόρου Νίκης.

Ακόμη και από την επιλογή και τα χαρακτηριστικά των χώρων των καταστημάτων αντιλαμβάνεται κανείς την premium φιλοσοφία της επιχείρησης, όπως και τον σεβασμό και την απόλυτη αφοσίωση στους πελάτες της. Χώροι επιβλητικοί, προσεγμένοι μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια, ώστε ο πελάτης να μπορεί ευχάριστα και αναπόσπαστα να επικοινωνήσει την επιθυμία του στην έμπειρη ομάδα της Tsaldaris Luxury Craft, η οποία με τη σειρά της θα δημιουργήσει για εκείνον μοναδικά έντυπα. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Λεωφόρος Νίκης 47, Kέντρο Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284029

Αξαρλιάν 7, Σύνταγμα Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3233107

Blade.gr | Προσκλητήρια

bladegr1.jpg

Το Blade.gr είναι το δημιούργημα της Εύης Πόγα και του Κώστα Μωραΐτη, δύο δημοφιλών γραφιστών στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που φροντίζουν από το 1995 να «πασπαλίζουν» με μαγεία τις ιδιαίτερες στιγμές του κάθε γάμου και βάπτισης που αναλαμβάνουν, με το περίσσιο ταλέντο τους και τη φαντασία τους!

Πρόκειται για ένα φυσικό αλλά και διαδικτυακό κατάστημα, το οποίο αναλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα γραφιστικών υπηρεσιών, ωστόσο ειδικεύεται στα προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και πάρτυ.

Αυτό που κάνει το Blade.gr να ξεχωρίζει είναι το ότι το team του μπορεί να σχεδιάσει ό,τι ζητήσει ο κάθε πελάτης του, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πραγματικά ιδιαίτερο ένστικτο για να καταλάβει τι είναι αυτό που θέλει.

Στο Blade.gr θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε προσκλητήρια για γάμο, βάπτιση και πάρτυ – από τις κλασικές, διαχρονικές επιλογές μέχρι τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις, που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των καλεσμένων σας.

Για παράδειγμα, όπως προτείνει το team του Blade.gr, θα μπορούσατε στα προσκλητήριά σας να χρησιμοποιήσετε αγαπημένους στίχους από ένα ποίημα ή κάποιο αγαπημένο ρητό. «Η αγάπη είναι μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα», είπε ο Αριστοτέλης - σοφά λόγια για να χρησιμοποιήσετε στο προσκλητήριο του γάμου σας ή ακόμη, να το κάνετε και θέμα του γάμου σας! Παράλληλα, το μότο που θα επιλέξετε μπορεί να εκτυπωθεί σε έναν πίνακα καβαλέτου για να διακοσμήσετε τον χώρο της δεξίωσης!

Καθώς η δημιουργικότητα είναι συνώνυμο του Blade.gr, μας προτείνουν και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα μπορούσαμε να εντάξουμε στη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης όπως για παράδειγμα στα καρτελάκια αρίθμησης τραπεζιών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επανωμής 42, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 327616

Martha’s Sweet Philosophy | Catering-Ζαχαροπλαστεία

marthas-sweet-philosophy1.jpg

Το Martha’s Sweet Philosophy, σαν μια καλή συνταγή, είναι μια σύνθεση πολλών πραγμάτων. Με moto το “made with love” & “baked with love”, το κύριο συστατικό της ομάδας πέρα από την άριστη τεχνογνωσία είναι η αγάπη που βάζει σε ό,τι κάνει.

H Mάρθα έχει την εξής φιλοσοφία: Γλυκό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Αν θέλετε, αποφασίζετε εσείς τη μορφή του, σύμφωνα με όσα έχετε φανταστεί, αν όχι, το αφήνετε επάνω της και αν δεν έχετε έμπνευση, η Μάρθα «γεννάει» ιδέες από το μηδέν.

Τις βάσεις της σε τεχνικό επίπεδο της έβαλε πριν μερικά χρόνια στη σχολή της Peggy Porschen στο Λονδίνο, όπου το ένα σεμινάριο έφερε το άλλο και φυσικά ακόμη συνεχίζει να εξελίσσει αυτό που κάνει.

Η ομάδα της απαρτίζεται από ένα σχήμα καλλιτεχνών που εκτός από την άρτια ζαχαροπλαστική συνδυάζουν τον μοντελισμό, τη γλυπτική, τη ζωγραφική και την καλλιγραφία. Έτσι μπορούν να ανταπεξέλθουν και στην πιο ιδιαίτερη και περίτεχνη τούρτα που θα ζητήσεις, προσαρμοσμένη στις γεύσεις και στην αισθητική που σου ταιριάζει. Και το κυριότερο, θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την παραλάβεις, ώστε να είναι ό,τι πιο φρέσκο μπορείς να γευτείς.

Custom wedding cakes, birthday cakes, cupcakes και cookies, πάρτι, σεμινάρια, σχεδιασμός και εκτέλεση παραγγελιών για specialty coffee spots, με άψογη αισθητική και προσωπικό στιλ, στο Sweet Philosophy της Μάρθας Σιδηροπούλου φτάνεις για να δοκιμάσεις κάτι αλλιώτικο από τα έτοιμα και τη βατή συνταγή των τυπικών ζαχαροπλαστείων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σκρα 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 535101

Ζαχαροπλαστείο Ροδίνι | Catering-Ζαχαροπλαστεία

rodini1.jpg

Η ιστορία του ζαχαροπλαστείου Ροδίνι έχει αφετηρία το 1969 όταν η οικογένεια Τριανταφυλλίδη ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη ζαχαροπλαστική και δημιούργησε το κατάστημά της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη γενιά της επιχείρησης, έπειτα από πολλά ταξίδια σε νησιά του Αιγαίου και αντλώντας έμπνευση από τα ήθη και έθιμά τους, αποφάσισαν να επικεντρώσουν τη φιλοσοφία του ζαχαροπλαστείου τους γύρω από το παραδοσιακό νησιώτικο γαμήλιο γλυκό Ροδίνι – από όπου πήρε και το όνομά του το κατάστημα.

Έτσι ξεκίνησε μία λαμπρή πορεία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με το ζαχαροπλαστείο Ροδίνι να έχει πλέον τόσο την εμπειρία όσο και την απαραίτητη εξειδίκευση για τα γαμήλια γλυκίσματα, που ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα.

Στις βιτρίνες του μπορείτε να απολαύσετε – προτού τα γευτείτε – τα παραδοσιακά ροδίνια σε 9 διαφορετικές γεύσεις (πορτοκάλι, λεμόνι, φιστίκι, πραλίνα, τιραμισού, μπισκότο, καραμέλα, κάστανο, καπουτσίνο), αμυγδαλωτά σε διάφορες γεύσεις όπως πορτοκάλι και κουβερτούρα, μπεζέδες απλούς αλλά και γεμιστούς με λεμόνι και πορτοκάλι, τούρτες ονειρεμένες και άλλα πολλά.

Οι εμπνεύσεις τους, ωστόσο, δεν σταματούν ποτέ, γι’ αυτό και έχουν συνέχεια «στα σκαριά» νέες γεύσεις στα ήδη αγαπημένα μας γλυκά… αμαρτήματα! Αυτή η δημιουργικότητα και φαντασία που έχει η ομάδα του Ροδίνι τους καθιστά μοναδικούς και αναντικατάστατους στον τομέα των γαμήλιων εκδηλώσεων, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά ό,τι θελήσει το ζευγάρι! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233365

Bouchee Catering | Catering

bouchee-catering1.jpg

Η εταιρία Bouchee catering ξεκίνησε τη διαδρομή της στον χώρο του catering από το 2003, ως μία εξειδικευμένη οικογενειακή επιχείρηση με δημιουργό και executive Chef τον Ηρακλή Ασπρίδη. Ο ίδιος μυήθηκε στον χώρο της γαστρονομίας το 1985 ξεκινώντας από τον χώρο των ξενοδοχείων, με σπουδές τουριστικών επαγγελμάτων στη Θεσσαλονίκη, αρχικά στα τμήματα ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων και κατόπιν στο τμήμα μαγειρικής.

Στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του, συνεργάστηκε με κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ενεργά, συμμετέχοντας στη διοίκηση -από τη θέση του Chef- στην εταιρία Bouchee και ως καθηγητής με 20ετή προσφορά στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στα μεγαλύτερα ΙΕΚ της Ελλάδος, διδάσκοντας τα μαθήματα μαγειρικής τέχνης, ανατομίας, τεμαχισμού ενώ είναι και συγγραφέας των αντίστοιχων βιβλίων που διδάσκει στους νέους εκκολαπτόμενους chef.

Η έμπειρη ομάδα του Bouchee catering μπορεί να δημιουργήσει για εσάς κλασικές παραδοσιακές συνταγές διεθνούς, μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας ή μοντέρνες, πρωτότυπες, ελαφριές επιλογές (Ethnic, Oriental, Fusion) ανάλογα με το στυλ της εκδήλωσης και τις επιθυμίες σας. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και η τεχνογνωσία εγγυώνται το αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία του Bouchee Catering βασίζεται στην επιθυμία για άψογη κάλυψη κάθε δεξίωσης. Όπως μας δήλωσε ο Ηρακλής Ασπρίδης: «Έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία -π.χ. σε μία δεξίωση γάμου- για να αποδείξουμε την αξία μας και πάντα το καταφέρνουμε πάση θυσία. Κάθε πελάτης είναι για εμάς ξεχωριστός και κάθε ανάγκη του σημαντική. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 17ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 464310

ΑΡΜΑ Fabrics | Υφάσματα

fabrics1.jpg

Το ΑΡΜΑ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο πρώτο κατάστημα της επιχείρησης, επί της Ίωνος Δραγούμη, στη Θεσσαλονίκη του μακρινού μας 1936. Δίπλα στην είσοδο του Αγίου Μηνά, σε μία από τις πλέον δημοφιλείς περιοχές της πόλης για εκείνη την εποχή, ο Αράμ Εσκιτζιάν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κατάστημα που έμελε να αφήσει το αποτύπωμά του στον χώρο του υφάσματος στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο…

Έχοντας στη φαρέτρα του τις γνώσεις που είχε αποκομίσει από την Εμπορική Σχολή στην οποία είχε φοιτήσει και κάποιες οικονομίες της οικογένειάς του, δημιούργησε το ΑΡΜΑ Fabrics, σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα, με τους ανθρώπους να περνούν πολλές δοκιμασίες και κακουχίες. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πώς άνθρωποι εκείνης της εποχής, σαν τον Άραμ Εσκιτζιάν, δεν το έβαζαν κάτω στιγμή και παρά τα δεινά που κυριαρχούσαν γύρω τους, αυτοί κατάφεραν να δημιουργήσουν «φως» μέσα από το μεράκι και την αγάπη για το επάγγελμά τους…

Αρχικά, το κατάστημα ειδικευόταν αποκλειστικά στην πώληση υφασμάτων. Το ΑΡΜΑ αγαπήθηκε γρήγορα από τους Θεσσαλονικείς και η φήμη του επεκτάθηκε αρχικά στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα κι έπειτα σε ολόκληρη την επικράτεια.

Εν συνεχεία το ΑΡΜΑ πέρασε στα χέρια του γιου του Αρπο Εσκιτζιάν, ο οποίος έχοντας κληρονομήσει το ταλέντο και την αγνή αγάπη του πατέρα του για το ύφασμα, αφοσιώθηκε στο επάγγελμα που αγάπησε από μικρός. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει άλλωστε, αφού μεγάλωσε μέσα σε υφές και σχέδια, μοτίβα και χρώματα μοναδικά, ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό και κυρίως την καρδιά του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 9, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 319440

By KENTIA | Στολισμός

kentia1.jpg

Το ανθοπωλείο by KENTIA βρίσκεται στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης από το 1982, προσφέροντας διαχρονικά στους πελάτες του μία μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, φυτά, έτοιμες συνθέσεις και χειροποίητες κατασκευές, φτιαγμένες με τεχνογνωσία, αισθητική και φαντασία, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στην οργάνωση γάμων και βαπτίσεων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους χώρους στον κλάδο του –δεν είναι τυχαία βραβευμένο επί σειρά ετών για την αξιολόγηση του από τους πελάτες του- προσφέροντας εξαιρετικές και ιδιαίτερες δημιουργίες, για κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας, αλλά και για τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής σας, όπου αναλαμβάνει και ολοκληρωτικά την οργάνωση τους, με στόχο πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

Σημερινή ιδιοκτήτρια της επιχείρησης η Ειρήνη Τακιρτάκογλου, η οποία ανέλαβε τα ηνία από τη μητέρα της, η οποία και εμπνεύστηκε τη δημιουργία του καταστήματος, πριν 40 και πλέον χρόνια. Για την Ειρήνη η εργασία της στο ανθοπωλείο By Kentia δεν είναι υ υποχρέωση της συνέχισης μίας «οικογενειακής παράδοσης», αλλά η αγνή αγάπη της για τα λουλούδια, τα φυτά και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Από τα 14 της ξεκίνησε να δουλεύει στο ανθοπωλείο και έκτοτε ήξερε ότι εκεί ανήκει η δική της καρδιά. Θα τη βρείτε παρούσα σε όλους τους στολισμούς που αναλαμβάνει, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί πως θα στείλει απλώς ένα «απρόσωπο» συνεργείο. Θα είναι εκεί από νωρίς για να τα ετοιμάσει όλα όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπάφη 105, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 922258
































Χωρίς δεύτερη σκέψη την τόσο ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας, θα θέλατε σίγουρα να τη διηγηθείτε στα παιδιά σας και να μείνει χαραγμένη στο μυαλό σας ως η ωραιότερη ταινία που είδατε ποτέ με πρωταγωνιστές εσάς φυσικά!

Το ίδιο αντίστοιχα ισχύει και για την τόσο όμορφη ημέρα της βάφτισης του παιδιού ή των παιδιών σας, που θέλετε να αποτελέσει άλλη μία υπέροχη μέρα μοναδικών αναμνήσεων, οργανωμένη με τον ιδανικότερο τρόπο.

Και στις 2 περιπτώσεις, μία ενιαία κλωστή τυλίγεται επιδέξια γύρω τους για να εναρμονίσουν τις κινήσεις σας προκειμένου η προετοιμασία του γάμου ή της βάφτισης να είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη υπόθεση δίχως άγχος και κυρίως να καταλήξει με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ακολουθήστε λοιπόν αυτό το νήμα και γνωρίστε τις 30 από τις καλύτερες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη, για το Γάμο ή τη Βάφτιση σας, για μία μοναδική ημέρα φτιαγμένη από λάμψη, μαγεία και όνειρο.

Glava Bridal | Οίκος Νυφικών

glava-bridal.jpg

To Glava Bridal ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008, στην πόλη των Γιαννιτσών από τα αδέλφια Ντίνα και Γρηγόρης Γκλαβάς. Η Ντίνα με μία μακρά πορεία στην τέχνη του επαγγελματικού μακιγιάζ και ο Γρηγόρης με μία πείρα ετών σε μία άλλη τέχνη, αυτή της κομμωτικής, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν έναν οίκο νυφικών, που θα «τάραζε» τα νερά της αγοράς, προσφέροντας μία γκάμα γαμήλιων υπηρεσιών που δύσκολα μπορεί κανείς να συναγωνιστεί ποιοτικά.

Δύο χρόνια αργότερα, πρόσθεσαν στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους τη διοργάνωση και τον στολισμό σε γάμους, βαφτίσεις και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Το 2020 αποτέλεσε έτος ορόσημο για την εταιρεία των αδελφών Γκλαβά, καθώς εγκαινίασαν στη Θεσσαλονίκη, το νέο τους, συνεργαζόμενο με τον όμιλο Pronovias Fashion Group, χώρο.

Πρόκειται για ένα avant-garde οίκο νυφικών επί της Αγίας Σοφίας, που προσφέρει και υπηρεσίες bridal hairstyle και make-up.

Ο χώρος του θα σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά, με την αισθητική και τη δυναμική του. Στο ισόγειο δεσπόζει η νυφική συλλογή, με πρωταγωνιστές το μετάξι και τη μουσελίνα, αλλά και τα haute υφάσματα, ενώ στον επάνω όροφο θα βρείτε τα ιδιωτικά δοκιμαστήρια.

Στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης είναι διαθέσιμα τα brands της Pronovias Privee, Pronovias Atelier και Nicole Milano, ενώ στο κατάστημα των Γιαννιτσών είναι διαθέσιμα τα brands Nicole Milano, St Patrick και White One.

Η φιλοσοφία της εταιρείας των αδελφών Γκλαβά βασίζεται στον αμέριστο σεβασμό προς την εκάστοτε υποψήφια νύφη, γι’ αυτό και έχουν καταφέρει να οικοδομήσουν σχέσεις θεμελιωμένες στην εμπιστοσύνη και την αμοιβαία εκτίμηση. Ένα κατάστημα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα του εξωτερικού και που έχει αποτελέσει έμπνευση για την εγχώρια αγορά, μέσα από την αισθητική και την καινοτομία του.

Διευθύνσεις:

Αγίας Σοφίας 1, Κέντρο, Θεσσαλονίκη 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 229230

Βουλκούδη 2, Γιαννιτσά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23820 83163

Eftihia Bridal | Οίκος Νυφικών

eftihia-bridal1.jpg

Ένας χώρος γεμάτος φως, που αποπνέει θαλπωρή και πολυτέλεια, με «ντεκόρ» του τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής νυφικά του. Ο οίκος νυφικών Eftihia Bridal εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 1998 και είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τη νύφη του σήμερα, για τη γυναίκα που είναι γεμάτη δυναμισμό, για τη γυναίκα που ονειροπολεί, για τη γυναίκα που παραδίδεται ανιδιοτελώς στη μαγεία του ρομαντισμού.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, εδώ θα βρείτε σίγουρα το νυφικό όπως ακριβώς το είχατε ονειρευτεί.

Στο Eftihia Bridal η μέλλουσα νύφη βρίσκεται, φυσικά, στο επίκεντρο με απώτερο στόχο να βρεθεί το νυφικό το οποίο θα ταιριάζει στον σωματότυπό της, αλλά και θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά της. Η διαδικασία επιλογής είναι μία μοναδική διαδρομή μέσα σε διαδρόμους με υπέροχα νυφικά και ιδανικούς συνοδοιπόρους το έμπειρο και καταρτισμένο team του καταστήματος.

Η μεγάλη ποικιλία, η κορυφαία ποιότητα, αλλά και οι άκρως ανταγωνιστικές τιμές θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε και εσείς, γιατί το Eftihia Bridal αποτελεί έναν από τους κορυφαίους οίκους νυφικών όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 109, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 265642

Eva Krystel | Οίκος Νυφικών

eva-krystel1.jpg

Η επιχείρηση Eva Krystel δραστηριοποιείται στον χώρο των νυφικών από το 1974 στην πόλη των Σερρών και έπειτα, από το 1999 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, τα ηνία της οποίας έχει αναλάβει πλέον η κόρη των δημιουργών της, Ελένη Γραμμαλίδου. Η ίδια γεννημένη μέσα σε τούλια και δαντέλες, στα σατέν και τις μουσελίνες, απέκτησε από παιδί μεγάλη αγάπη και εμπειρία πάνω στα νυφικά, τα οποία αποτελούν πια ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής και της ψυχής της.

Η εστίαση στην παραμικρή λεπτομέρεια, η σπίθα στα μάτια της και η ζεστασιά που εκπέμπει είναι αλάνθαστοι οδηγοί για την εμπειρία που θα βιώσετε στη συνέχεια… Δεν την αποκαλούν τυχαία άλλωστε wedding dress guru!

Στον οίκο νυφικών Eva Krystel θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα νυφικών σε κάθε σχέδιο και χρώμα, από ιταλικούς και ισπανικούς οίκους. Ρομαντικά, μίνιμαλ, κομψά, vintage, boho, πριγκιπικά, αριστοκρατικά – όλα τους τοποθετημένα με μοναδική μαεστρία στον χώρο του καταστήματος για να τα ανακαλύψετε με τη δέουσα προσοχή και «ευλάβεια», όπως άλλωστε αρμόζει στα έργα τέχνης!

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας στον οίκο νυφικών Eva Krystel, θα δείτε πως θα βιώσετε μία πραγματική εμπειρία περιποίησης, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, καθώς το έμπειρο team του θα σας αφιερωθεί πραγματικά, για όσο χρόνο χρειαστείτε, μέχρι, μέσα από τη συζήτηση και τις δοκιμές, να καταλήξετε στο νυφικό των ονείρων σας! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 206, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 666154

Fabon Fashion | Οίκος Νυφικών

fabon-fashion1.jpg

Η ιστορία του Fabon Fashion ξεκινά από το 1969, όταν ο κύριος Κωνσταντίνος Σαλονικίδης αποφάσισε να δημιουργήσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ένα κατάστημα με είδη βάπτισης, το οποίο και αποτέλεσε ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα της εποχής, με προτάσεις καινοτόμες και ιδιαίτερα στυλάτες. Το 1981 άνοιξε το δεύτερό του κατάστημα, αυτή τη φορά με νυφικά, αρχίζοντας έκτοτε να εδραιώνεται δυναμικά και στον χώρο του γάμου σε συνδυασμό με αυτόν της βάπτισης.

Ο ίδιος και η σύζυγός του, έχοντας πραγματικό μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους, κατάφεραν να περάσουν αυτή την αφοσίωσή στον απαιτητικό αυτό χώρο του γάμου και της βάπτισης και στις δύο κόρες τους, οι οποίες ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης αμέσως μετά την ενηλικίωσή τους. Μία οικογενειακή επιχείρηση που άνθιζε στην αγορά της Θεσσαλονίκης και η οποία έδειχνε από την πρώτη στιγμή λειτουργία της τη δυναμική της.

Το Fabon Fashion είναι πραγματικά μία έμπνευση, γεμάτη αγάπη και θαλπωρή, με δύο γυναίκες στο τιμόνι, δυναμικές και γεμάτες κατανόηση για τον πελάτη και γνώση για το αντικείμενό τους, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Στο Fabon Fashion μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από έτοιμα νυφικά, σε διαφορετικά σχέδια, υφές και φιλοσοφίες, ενώ παράλληλα μπορείτε να ράψετε και το νυφικό σας. Μην σας τρομάζει η σκέψη ως προς την «πολυτέλειά» της. Στο Fabon Fashion το ράψιμο του νυφικού σας μπορεί να γίνει σε μία απόλυτα προσιτή τιμή, ανάλογα πάντοτε με τα υφάσματα που θα επιλέξετε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τζων Κέννεντυ 12, Πυλαία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 328820

Hionidis | Γαμπριάτικα Κοστούμια

hionidis1.jpg

Ήταν πάντοτε ένας must go προορισμός και παραμένει μια σίγουρη επιλογή. Το κατάστημα Hionidis αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην εμφάνιση και το στυλ του άντρα, είτε πιο κλασικό είτε πιο contemporary.

Το ξεκίνημα του πρώτου καταστήματος ήταν σε έναν ημιώροφο στην Παύλου Μελά. Ήταν οι πρώτοι που έφεραν Jean Paul Gaultier, Dries Van Noten και άλλους οίκους, και από εκεί πέρασε φυσικά και όλος ο επώνυμος κόσμος.

Έκτοτε μεσολάβησαν πολλά χρόνια, πολλές εκθέσεις, showrooms και ταξίδια, και φυσικά δεκάδες brands. Με αξεπέραστη ποιότητα, καλύπτει κάθε ανάγκη τόσο για το καθημερινό, όσο και για το επίσημο. Στόχος είναι ποιοτικές προτάσεις με «άποψη» γύρω από το ανδρικό ρούχο.

Το κατάστημα HIONIDIS με δύναμη την εμπειρία και την αισθητική, επιχειρεί να συνδυάσει ανερχόμενους σχεδιαστές και πολυτελείς οίκους μόδας στο ευρύ κοινό. Balenciaga, Saint Laurent, Givency, Dolce & Gabbana, Valentino είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που σχηματίζουν την λίστα των σχεδιαστών που θα βρεις εκεί, αλλά και Palm Angels, Off White Moncler - και για την ιστορία, ήταν και οι πρώτοι που έφεραν τη συλλογή Y3 Yohji Yamamoto.

Το 2014, υλοποιήθηκε και η δημιουργία του online shop με μοναδικό όραμα να αποτελέσει επιρροή στο online shopping με τη φιλοξενία των πιο σύγχρονων τάσεων της ανδρικής μόδας από όλο τον κόσμο. Ο πρωταρχικός στόχος του e-shop είναι να εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα ταλέντα αλλά και να είναι πάντα ο προορισμός για τις all time classic επιλογές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παύλου Μελά 3, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 250585

Monreale | Γαμπριάτικα Κοστούμια

monreale1.jpg

Στην οδό Ιωάννη Πασαλίδη 91 στην Καλαμαριά, θα βρείτε το κατάστημα ανδρικής ένδυσης και υπόδησης Monreale. Εδώ και 14 χρόνια, από το 2009 όταν και πρωτοάνοιξε τις πόρτες της, η επιχείρηση πρωτοστατεί ανάμεσα στα κορυφαία καταστήματα ανδρικών ρούχων και επίσημων κουστουμιών στην πόλη.

Εδώ η αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση αναδεικνύονται σε κυρίαρχες προτεραιότητες. Με μία επίσκεψη σας στο Monreale θα ανακαλύψετε φινετσάτα ανδρικά ενδύματα αλλά και γαμπριάτικα κοστούμια όπως επίσης και ρούχα συνοδείας για τον κουμπάρο, τον πατέρα ή αδελφό σας. Κορυφαίας ποιότητας Ιταλικά υφάσματα υπογράφουν τόσο τα κοστούμια όσο και την πιο casual σειρά ρούχων.

Μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ και υποδήματα συμπληρώνουν τη συλλογή και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις πιο μοντέρνες και κομψές εμφανίσες. Όλα τα είδη έχουν επιλεχθεί ένα προς ένα με απόλυτη επιμέλεια από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Το Monreale διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά από Ιταλικής προέλευσης γαμπριάτικα κοστούμια με εξαιρετική ποιότητα ραφής, όπως επίσης υποδήματα και αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Θα συναντήσετε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως κλασσικά μαύρα, navy ή λευκά. Αλλά και για όσους θέλετε ένα πιο εναλλακτικό ντύσιμο την ημέρα του γάμου σας, τα κοστούμια σε γήινες αποχρώσεις θα κερδίσουν αμέσως την προσοχή σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννη Πασαλίδη 91, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 447467

Achille Saridis | Γαμπριάτικα Κοστούμια

achille-saridis1.jpg

Η επιχείρηση Achille Saridis δημιουργήθηκε από τον Αχιλλέα Σαρίδη στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και συγκεκριμένα το 1974, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, η επιχείρηση δραστηριοποιούνταν αποκλειστικά στον χώρο της χονδρικής πώλησης, παράγοντας ρούχα υψηλής ποιότητας, όπως κοστούμια και σακάκια, στη βιοτεχνία της η οποία βρίσκεται στην οδό Μοσκώφ πίσω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και απασχολεί περίπου 120 άτομα προσωπικό.

Για περίπου 17 χρόνια η επιχείρηση είχε την εν λόγω μορφή, έως και το 1991 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην οδό Τσιμισκή 17, ενώ λίγο αργότερα το 1995 τη σκυτάλη πήρε το δεύτερο κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 76. Τα δύο αυτά καταστήματα δραστηριοποιούνται μέχρι σήμερα στην αγορά της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας σημεία αναφοράς στον χώρο της ανδρικής ένδυσης στην πόλη.

Τα ηνία της επιχείρησης Achille Saridis έχει αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια ο Βασίλης Σαρίδης, γιος του Αχιλλέα Σαρίδη, ο οποίος έχει εισάγει νέες και καινοτόμες ιδέες, μεταμορφώνοντάς τη στη μορφή που είναι σήμερα - με περισσότερη ποικιλία ενδυμάτων για κάθε περίσταση, σε πλήρη συνάρτηση με τις τάσεις της μόδας.

Η επιχείρηση Achille Saridis προσφέρει υψηλής ποιότητας ανδρικά ρούχα για καθημερινή - casual ένδυση, ενώ παράλληλα ειδικεύεται και στον τομέα της πιο επίσημης ένδυσης, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία εξαιρετικής ποιότητας κοστουμιών. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Τσιμισκή 17, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284213

Τσιμισκή 76, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 265449

MonteNapoleone | Γαμπριάτικα Κοστούμια

monte-napoleone1.jpg

Η MonteNapoleone είναι ένα από τα κορυφαία καταστήματα ανδρικής ένδυσης στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα επεκτείνει την φήμη του καταστήματος της και εκτός συνόρων, όχι μόνο λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της αλλά και της μοναδικότητάς της.

Η ιστορία της ξεκινά το 1989, όταν εισήλθε στην ανδρική ένδυση, στον τομέα της χονδρικής πώλησης, προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, με γραβάτες, μανικετόκουμπα και αξεσουάρ ανδρικής ένδυσης υψηλής αισθητικής.

Από το 2008, η MonteNapoleone εμπλουτίζεται με όλα εκείνα τα προϊόντα που δημιουργούν μία ολοκληρωμένη συλλογή ανδρικής ένδυσης και υπόδησης. Μπουφάν, σακάκια, παντελόνια, πουκάμισα, παπούτσια αλλά και συνδυασμένα αξεσουάρ, συνθέτουν έκτοτε, μία άρτια συλλογή για κάθε σαιζόν, γνωρίζοντας την καταξίωση της αγοράς. Η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της αλλά και η υψηλή αισθητική τους, δημιουργεί μία καινοτομία στην ανδρικό ντύσιμο. Όπως μας τονίζει ο κος Παύλου, ιδιοκτήτης της MonteNapoleone, δανειζόμενος τη ρήση του Steve Jobs ότι «ο μόνος τρόπος για να γίνει καλή δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις». Με αυτήν την αγάπη συνοδοιπόρο εξελίχθηκε η Montenapoleone.

Το επόμενο βήμα στο χώρο του επιχειρείν ήταν η δημιουργία ενός καταστήματος στην Θεσσαλονίκη, το FlagShip Store της MonteNapoleone, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης επί της Καρόλου Ντηλ- Τσιμισκή.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν λατρέψει το brand της MonteNapoleone, καθώς είναι πασιφανές πως τα προϊόντα της είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και αγάπης για την ανδρική ένδυση. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 14-Τσιμισκή,Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242900

Nassos Couture | Βραδινά Ενδύματα

nassos-couture1.jpg

Το Nassos Couture θα το παρομοιάζαμε με εκείνη την εμπνευσμένη πολύχρωμη πινελιά που απογειώνει έναν πίνακα σε μαύρο φόντο, ο οποίος καταφέρνει να σε μαγέψει με το που τον αντικρίσεις με την αύρα, τη σαγήνη και τη γοητεία του.

Η ψυχή αυτού του ατελιέ είναι ο Νάσος Ανδρεόπουλος, ένας σχεδιαστής από τη Θεσσαλονίκη, με μακρά πορεία στον χώρο της μόδας και μία καριέρα αξιοζήλευτη, κυρίως όμως αξιοθαύμαστη.

Η πορεία του Νάσου Ανδρεόπουλου ξεκίνησε λίγο ανορθόδοξα, με σπουδές στα Οικονομικά στο ΑΠΘ, λόγω του γνωστού σε όλους μας «διακαή πόθου» των γονέων για επιστημονικές σπουδές. Ωστόσο, ο ίδιος ήξερε από παιδί ότι η καρδιά του χτυπά για τη μόδα, γι’ αυτό και αμέσως μετά την αποφοίτησή του πήγε στο Παρίσι και σπούδασε στην περίφημη για την εποχή σχολή ES ΜΟDE, από όπου πέρασαν πολύ μεγάλα ονόματα της μόδας.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 επιστρέφει στη Αθήνα και συνεχίζει τις σπουδές του στη σχολή Βελουδάκη, ενώ ξεχωρίζει αμέσως για το ταλέντο του, με αποτέλεσμα να σχεδιάζει για μεγάλους οίκους μόδας με τελικό σταθμό το “Capod’ Οpera” που μεσουρανεί, στα μέσα της χρυσής δεκαετίας της μόδας των ‘90s.

Εκεί γνωρίζει από κοντά όλα τα top models της εποχής και ντύνει διάσημες γυναίκες της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως τη Σοφία Λόρεν και τη Σάρον Στόουν. Μάλιστα, το φόρεμα που δημιούργησε για τη Στόουν, ένα εντυπωσιακό μάξι λεοπάρ με παγιέτες, το φόρεσε η ηθοποιός στα Όσκαρ του 1995. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπολίτου Ιωσήφ 4, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 240143

Somma Vogatsikou | Βραδινά Ενδύματα

somma-vogatsikou1.jpg

Το Somma Vogatsikou κοσμεί την αγορά της Θεσσαλονίκης από τον Μάιο του 1998, στη συμβολή των οδών Βογατσικού με Προξένου Κορομηλά, αποτελώντας επί 25 χρόνια μία εγγύηση ποιότητας, αλλά και καινοτομίας στο χώρο της ένδυσης στην πόλη, προσφέροντας επιλεγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε τιμές που τα καθιστούν value for money.

Δημιουργός του Somma Vogatsikou είναι ο Θωμάς Χατζηνικολάου, παιδί εμπορικής οικογένειας, με βαθιές καταβολές από το εμπόριο από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Για τον ίδιο ήταν ίσως μονόδρομος να ασχοληθεί με τον εν λόγω τομέα. Μέσα από τη μακρά εμπειρία του στον χώρο και τα συνεχή επαγγελματικά του ταξίδια στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του εξωτερικού, γνωρίζει πως η υψηλή ποιότητα προϊόντων δεν αρκεί.

Στόχος του ήταν εξ αρχής να δημιουργήσει έναν όμορφο και εξαιρετικής αισθητικής χώρο όπου η κάθε γυναίκα θα νοιώθω οικεία, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα του να της παρουσιάσει και να της προσφέρει όλες τις επιλογές που της ταιριάζουν, προκειμένου να αποκτήσει ένα outfit που δύσκολα θα βρει αλλού. Και τα κατάφερε.

Το Somma Vogatsikou δεν ανήκει στην κατηγορία των καταστημάτων του «fast fashion». Αντιθέτως, εδώ θα αισθανθείτε τους προβολείς να «πέφτουν» πάνω σας, ενώ θα απολαύσετε το άψογο και προσωποκεντρικό service που θα σας προσφέρει το team του, ώστε να δημιουργήσετε μαζί ένα άψογο total look. Άλλωστε, όταν αποφασίζουμε να κάνουμε μία ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας, θέλουμε να… κακομάθουμε τοιουτοτρόπως τον εαυτό μας και να «γευθούμε» την όλη διαδρομή. Το Somma Vogatsikou είναι ο ιδανικός χώρος για να ζήσετε μία πραγματική εμπειρία, που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστή. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βογατσικού 8, στη συμβολή με την οδό Προξένου Κορομηλά, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 224449

Sekoia Μητροπόλεως | Βραδινά Ενδύματα

sekoia1.jpg

Στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως 60, θα συναντήσετε την ολοκαίνουργια μπουτίκ ρούχων Sekoia, η οποία άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της μόλις ένα μήνα πριν. Η ιστορία όμως της μπουτίκ Sekoia ξεκίνησε το 2010, όταν η ιδιοκτήτρια της Μάρω Τσακίρη δημιούργησε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς επί της οδού Ιωάννη Πασαλίδη 79.

Στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως 60, θα συναντήσετε την ολοκαίνουργια μπουτίκ ρούχων Sekoia, η οποία άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της μόλις ένα μήνα πριν. Η ιστορία όμως της μπουτίκ Sekoia ξεκίνησε το 2010, όταν η ιδιοκτήτρια της Μάρω Τσακίρη δημιούργησε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς επί της οδού Ιωάννη Πασαλίδη 79.

Εδώ θα ανακαλύψετε μοναδικές συλλογές και αποκλειστικές συνεργασίες στη Θεσσαλονίκη από δημοφιλή ελληνικά brands, όπως Nash, Mix and Match Showroom, Studio 83, Twenty 29, Mallory The Label, Iraida Etherialstyle, Ciel concept όπως επίσης και το Ιταλικό brand Vicolo. Στο κατάστημα θα βρείτε επίσης μία σειρά από ελληνικά χειροποίητα, elegant αξεσουάρ και παπούτσια για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο και αξιοζήλευτο styling.

Η ιδιοκτήτρια Μάρω Τσακίρη, πραγματοποιεί συχνά ταξίδια στο εξωτερικό σε εκθέσεις μόδας, για να είναι πάντα ενημερωμένη και up to date με όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας μόδας. Πάντα ευγενική και με χαμόγελο, θα σας υποδεχτεί προτείνοντας σας τις πιο stylish επιλογές και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτές που αντιπροσωπεύουν καλύτερα εσάς και την αισθητική σας. Όλα τα είδη της Sekoia είναι διαθέσιμα και στο e-shop της www.sekoia.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 60, Kέντρο | Ιωάννη Πασσαλίδη 79, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 152338

Seva Unusual Casual Luxury | Βραδινά Ενδύματα

seva-unusual-1.jpg

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως 80, θα συναντήσετε τη μπουτίκ ρούχων SEVA UNUSUAL CASUAL LUXURY, κάτω υπό τη δημιουργική ματιά της ταλαντούχας σχεδιάστριας Σεβαστής Κούρτογλου. Η επιτυχημένη πορεία της μπουτίκ, στο χώρο της γυναικείας ένδυσης, ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια στην Αθήνα, όταν δημιουργήθηκε το franchise corner με την επωνυμία SEVA UNUSUAL CASUAL LUXURY.

Ένα χρόνο αργότερα το 2018, η σχεδιάστρια Σεβαστή Κούρτογλου, κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της και δημιουργεί το δικό της κατάστημα SEVA UNUSUAL CASUAL LUXURY, στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Μητροπόλεως. Έκτοτε προσφέρει στο γυναικείο κοινό της πόλης, τις πρωτοποριακές δημιουργίες της από ενδύματα, αξεσουάρ αλλά και κοσμήματα, για γυναίκες που θέλουν να νιώθουν μοναδικές αλλά και κομψές ταυτόχρονα. Εδώ θα ανακαλύψετε σχέδια από τις συλλογές SEVA UNUSUAL CASUAL LUXURY αλλά και SPICY BY SEVA.

Η φιλοσοφία της μπουτίκ SEVA είναι το ενναλακτικό minimal casual style, πολλά layers στα ρούχα, αφαιρετικές γραμμές αλλά και πολυμορφικά πατρόν, ένα mix ετερόκλητων υφασμάτων. Οι δημιουργίες της Σεβαστής Κούρτογλου προσδίδουν την απόλυτη εναλλακτική κομψότητα, με all day επιλογές ready to wear, για γυναίκες που θέλουν να είναι άνετες και κομψές όλες τις ώρες της ημέρας.

Παράλληλα με τα ενδύματα, στη μπουτίκ θα ανακαλύψετε μία σειρά από εκλεπτυσμένα αξεσουάρ, τσάντες αλλά και statement κοσμήματα, όλα με τη υπογραφή SEVA. Αναμένεται σε λίγο καιρό και το αντίστοιχο e-shop της εταιρείας, το οποίο θα καλύπτει και αγορές από χώρες του εξωτερικού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 80, κέντρο Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 242416

Διεύθυνση franchise corner : Βεάκη 33 & Δήλου 18, Περιστέρι Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5750951

ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes | Βαφτιστικά

kids-clothes1.jpg

Ανατολικά της Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 196, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων και βαπτιστικών ΜΠΕΤΙΝΑ kids clothes. Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδικά ρούχα, την καλή ποιότητα και το σεβασμό ως προς το κοινό της, η επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση προσφέρει από το 1988, κορυφαίας ποιότητας βρεφικά, παιδικά αλλά και εφηβικά ρουχαλάκια σε συνδυασμό με βαπτιστικά πακέτα.

Είτε θέλετε να ανανεώσετε τα καθημερινά βασικά είδη του παιδιού σας είτε πρόκειται να γίνετε νονός ή νονά, ερχόμενοι στο κατάστημα θα ανακαλύψετε καταπληκτικά χρώματα και αξιολάτρευτα σχέδια που ταιριάζουν στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Η μεγάλη γκάμα ενδυμάτων καλύπτει από βρεφικά 0 – 36 μηνών, παιδικά 2 – 9 ετών αλλά και εφηβικά 8 έως 16 ετών. Υπέροχα σχέδια σε ρούχα για τις καθημερινές ανάγκες και βόλτες των παιδιών αλλά και πιο επίσημα, υπάρχουν διαθέσιμα σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και γραμμών.

Στον επάνω όροφο του καταστήματος θα συναντήσετε ένα ξεχωριστό σαλόνι, αποκλειστικά διαμορφωμένο και άριστα οργανωμένο για τα βαπτιστικά είδη. Αφεθείτε στα πανέμορφά και ποιοτικά σχέδια και επιλέξτε αυτά που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Ευάγγελος Καντερής, πάντα πρόθυμος και με μεράκι θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε ότι και αν αναζητείτε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 196, Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 935145

Domina Sport | Βαφτιστικά

domina-sport1.jpg

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Καλαμαριάς, στην οδό Ιωάννη Πασαλίδη 76, θα συναντήσετε το κατάστημα παιδικής ένδυσης Domina Sport, μία επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2014 από την οικογένεια του Μπουτάτου Εμμανουήλ.

Έκτοτε το Domina Sport πρωταγωνιστεί στην παιδική ένδυση, προσφέροντας στο κοινό της Θεσσαλονίκης, μοναδικής ποιότητας βρεφικά αλλά και παιδικά ενδύματα, με τα μεγέθη να ξεκινούν από νεογέννητα έως και ηλικίες 14 ετών. Εδώ θα ανακαλύψετε μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά casual παιδικά ενδύματα αλλά και υπέροχα επίσημα ρουχαλάκια για την παιδική γκαρνταρόμπα. Στη μεγάλη γκάμα προϊόντων έχουν προστεθεί επίσης και βαπτιστικά πακέτα αλλά και μεμονωμένα βαπτιστικά ενδύματα και αξεσουάρ.

Με μία επίσκεψη σας στο κατάστημα θα βρείτε παιδικά ρουχαλάκια κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως αυτών της Evita, Hashtag, Trax, Joyce αλλά και την Pretty Baby Minerva , που ειδικεύεται στα παιδικά εσώρουχα. Επιπλέον στο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη ποικιλία σε καπέλα, μαγιό και πετσέτες θαλάσσης για τους καλοκαιρινούς μήνες όπως επίσης και πολύ όμορφα γυαλιά ηλίου.

Όλα τα είδη του Domina Sport μπορείτε να τα ανακαλύψετε και στην επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος www.domina.gr με αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννη Πασαλίδη 76, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 443354, 6945395025

Oro Vildiridis | Κοσμήματα

oro-vildiridis.jpg

Πριν από 124 χρόνια, η οικογένεια Βιλδιρίδη ξεκίνησε την δική της ιστορία από την Κωνσταντινούπολη.

To 1933 ο Νικήτας Βιλδιρίδης άνοιξε το πρώτο του Κατάστημα-Εργαστήριο στην οδό Βενιζέλου & Εγνατία. Αυτή ήταν μόνο η αρχή, αφού οι υιοί του και τα παιδιά τους επέκτειναν την επιχείρηση και άνοιξαν κι άλλα κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, και καταξιώσανε διεθνώς το brand λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις στη Γερμανία, Αγγλία και Αμερική. Σήμερα, ο οίκος «Oro Vildiridis» διατηρεί κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Αεροδρόμιο Μακεδονία και το Mediterranean Cosmos καθώς και ένα υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα orovildiridis.com.

Από το 1898, η Oro Vildiridis – Βιλδιρίδης έχει προσφέρει κοσμήματα και ωρολόγια εξαιρετικής ποιότητας. Ακολουθώντας αυτήν την παράδοση, η εταιρία διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, αποκλειστικά δικό της εργαστήριο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Η μακροχρόνια συνεργασία της εταιρίας με τον διεθνώς αναγνωρισμένο οίκο κοσμημάτων και ωρολογίων Chopard ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ανεξίτηλες στον χρόνο έχουν μείνει οι συλλογές «Ήπειροι», «Άνεμοι» και «Άνθη». Ειδικές κατασκευές έγιναν για τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Πατριάρχη Βαρθολομαίο, Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, Βατικανό, κυβερνήτη Αυστραλίας Kenneth Michael και άλλες προσωπικότητες διεθνούς κύρους. Τα σχέδια των κοσμημάτων μέχρι και σήμερα είναι μοναδικά και η κατασκευή τους χειροποίητη, με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, την αισθητική και την λεπτομέρεια. Δείτε περισσότερα…

ORO VILDIRIDIS

Διεύθυνση: Τσιμισκή 49, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 275496

ORO VILDIRIDIS – MEDITERRANEAN COSMOS

Διεύθυνση: 11o χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανίων
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 473154

ORO VILDIRIDIS – DESIRE

Διεύθυνση: Τσιμισκή 35, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242424

ORO VILDIRIDIS – MAKEDONIA AIRPORT Τ1 & Τ2

Διεύθυνση: Αεροδρόμιο Μακεδονία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 400312, 2310 474242

Thalia Exarchou | Κοσμήματα

thalia-exarchou1.jpg

Για τη Θάλεια Εξάρχου γνωρίζουμε εδώ και χρόνια - και κυρίως για τα κοσμήματα που στολίζουν τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της πόλης (και όχι μόνο). Ούτως ή άλλως, δραστηριοποιείται με μία μεγάλη και επιτυχή διαδρομή στο χώρο εδώ και 40 χρόνια.

Επιλέγει τους πολύτιμους λίθους με μεγάλη προσοχή και έπειτα δημιουργεί υπέροχα κοσμήματα, σαν μικρά έργα τέχνης. Από το όραμα στην δημιουργία και από ένα κομμάτι πέτρας σε ένα έργο τέχνης, καθ’ όλη τη διάρκεια της «μεταμόρφωσης», ικανότητα, πάθος, καινοτομία και υψηλή αισθητική είναι τα κύρια στοιχεία της δικής της οπτικής.

Η μινιμαλιστική αλλά και πολυτελής αίσθηση του καταστήματος αντικατοπτρίζει την εξίσου καθαρή, απλή φύση των κοσμημάτων, τα σχέδια των οποίων βασίζονται στη διαχρονικότητα, την αισθητική και τη μοναδικότητα σε κάθε σχέδιο, αλλά και τη λεπτομέρεια της εκτέλεσης των κοσμημάτων.

Η έμπνευσή της γεννιέται από τα ταξίδια της, τις τάσεις της μόδας αλλά και τις εμπειρίες από την καθημερινότητά της, και έχει πάντα κέντρο την αγάπη για το κόσμημα. Κάθε κόσμημα έχει μια ιστορία να πει και καθρεφτίζει συγκεκριμένα κομμάτια της ζωής της.

Για αυτό είναι εύκολο να διακρίνει κανείς σε κάθε κόσμημα, το άρτιο φινίρισμα, την άψογη υλοποίηση της αρχικής ιδέας καθώς και την τέλεια εφαρμογή, είτε είναι ένα κόσμημα για τα αυτιά, τα χέρια ή το λαιμό. Παράλληλα συνεργάζεται με μεγάλους διεθνείς οίκους όπως Pomelato, Damiani, Gavello, Crivelli, de Grisogono, Franck Muller, Zydo, Riviere, Sutra, Casato, Ileana Makri, Etho Maria και άλλες επώνυμες εταιρείες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 103, Κέντρο | Μαρίνα Sani Resort
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 278780 | 23740 31100

Bejewel by Thalia Exarchou: Χρυσοστόμου Σμύρνης 11 | Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 264365 | 2310 473915

Βιργινία Βιλδιρίδη | Κοσμήματα

vildiridi1.jpg

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 1902 όταν ο προπάππους της οικογένειας, από τις 40 Εκκλησίες (Ανατολική Θράκη) ασχολείται με την χρυσοχοΐα-ωρολογοποιΐα, στην Αμερική, στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθως εγκαθίσταται στη Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλύτερος γιος του, Αθανάσιος Βιλδιρίδης από 13 ετών, μαθαίνει την τέχνη της χρυσοχοΐας δίπλα του και το 1931 ανοίγει το οικογενειακό κατάστημα στην Βενιζέλου 39 (στο Μπεζεστένι).

Το όνομα του Αθανάσιου Βιλδιρίδη συνδέθηκε με την ποιότητα, αξιοπιστία και την τελειότητα της κατασκευής κοσμημάτων. Στα 97 του χρόνια αποσύρθηκε από τον χώρο, αφού προηγουμένως του είχε απονεμηθεί ο τίτλος του μεγαλύτερου εν ενεργεία χρυσοχόου στην Ελλάδα.

Η μικρότερη κόρη του, Βιργινία Βιλδιρίδη, οικονομολόγος στο επάγγελμα, παντρεύτηκε τον επίσης οικονομολόγο, Βασίλη Μπασιούδη, ο οποίος έμαθε την τέχνη της πατροπαράδοτης χρυσοχοΐας και αδαμαντοδεσίας δίπλα στον πεθερό του Αθανάσιο Βιλδιρίδη από το 1971. Στη συνέχεια, σπούδασε στην Αγγλία γεμμολογία (FGΑ) και διαμαντολογία (DGA) και στην Αμερική διαμαντολογία (GIA).

Δουλεύοντας σκληρά και οι δύο, κατάφεραν να συνδέσουν τις παραδοσιακές μεθόδους με τη σύγχρονη παγκόσμια αντίληψη στον χώρο της χρυσοχοΐας. Με τις γνώσεις, την εμπειρία τους και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν αποκτήσει με τους πελάτες τους, επιτυγχάνουν την ίδρυση το 1997 της εταιρείας με διακριτικό τίτλο «Βιργινία Βιλδιρίδη» κοσμήματα από το 1902. Κατάφεραν να ξεχωρίσουν στον κόσμο της υψηλής χρυσοχοΐας και των πολύτιμων λίθων, με το πάθος και την αγάπη τους για το κόσμημα να περνάει πλέον στην μικρή τους κόρη Θάνη Βιλδιρίδου -Μπασιούδη (4η γενιά). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 78 & Χρ. Σμύρνης, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 262009, 6932720999

Δημιουργικό Βιλδιρίδης | Κοσμήματα

vildiridis1.jpg

Η ιστορία του Δημιουργικό Βιλδιρίδης ξεκινά το μακρινό μας 1902, όταν ο Απόστολος Βιλδιρίδης από τις 40 Εκκλησιές της Ανατολικής Θράκης, δημιούργησε το πρώτο κατάστημα δημιουργικής χρυσοχοΐας στη Θεσσαλονίκη, με τους απογόνους του να παίρνουν τη σκυτάλη αμέσως μετά.

Ένας εξ αυτών, ο γιος του, Αθανάσιος Βιλδιρίδης, έθεσε τις βάσεις για έναν οίκο κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων που μεγαλουργεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη με καινοτόμες δημιουργίες και ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο στην τέχνη της χρυσοχοΐας και της ωρολογοποιίας.

Ο Αθανάσιος Βιλδιρίδης ήταν ένας καλλιτέχνης χρυσοχόος, που διδάχτηκε ωρολογοποιία, χρυσοχοΐα, χαρακτική και αδαμαντοδεσία από τον πατέρα του και άριστους τεχνίτες της εποχής, ενώ εργάστηκε και προσέφερε τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του ως τα 97 του χρόνια.

Η κόρη του, η ζωγράφος Άννα Βιλδιρίδου, με σπουδές στην αγγλική φιλολογία και εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι η πρώτη σχεδιάστρια των κοσμημάτων του οίκου.Για μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της, τα «Μακεδονικά Κοσμήματα», άντλησε την έμπνευσή της από ευρήματα ανασκαφών και την αγάπη της για την αρχαιότητα και τη Μακεδονία – μια σειρά που έχει εκτεθεί σε γκαλερί και μουσεία της Ευρώπης, σε Λουξεμβούργο, Λονδίνο, Όσλο και Βουκουρέστι. Άλλες πρωτότυπες σειρές της θεμελιώνονται στον αισθητικό πλούτο της θαλάσσιας ζωής, του ζωικού βασιλείου, της βλάστησης και της μουσικής.

Η κα Άννα Βιλδιρίδου είναι μέχρι και σήμερα ενεργή στην επιχείρηση, ωστόσο τα ηνία έχουν περάσει πλέον στις δύο κόρες της, στην τέταρτη δηλαδή γενιά, τις Χαρούλα και Λένα Βιλδιρίδου– Μακρή, οι οποίες συνεχίζουν την ελληνική παράδοση της δημιουργικής χρυσοχοΐας αφενός αξιοποιώντας τις σύγχρονες ανακαλύψεις των επιστημών και σχεδιάζοντας νεανικές σειρές και αφετέρου, συνεισφέροντας με τις εξειδικευμένες σπουδές τους στην εδραίωση της αξιοπιστίας του οίκου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 60, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233263

Goldenworld | Κοσμήματα

goldenworld1.jpg

Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης από το 1982 έως σήμερα. Η ιστορία του ξεκίνησε ως ένα μικρό εργαστήριο που δραστηριοποιούνταν στην κατασκευή κοσμημάτων και επισκευής ρολογιών υψηλής αισθητικής και έμελλε να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα καταστήματα λιανικής πώλησης κοσμημάτων, με έδρα του την Ερμού 2, στο κέντρο της πόλης στον 1ο όροφο.

Τα 40 χρόνια εμπειρίας και επιτυχιών του έχουν καταστήσει το Goldenworld ένα από τα κορυφαία καταστήματα στο είδος του, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει μια ξεχωριστή φήμη στον χώρο της πολυτέλειας.

Το Goldenworld αποτελεί ένα από τα διαχρονικά πια σημεία που προτιμούν οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, όπως είναι ένας αρραβώνας, μια πρόταση γάμου ή η βάφτιση ενός παιδιού.

Το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο διαθέτει πολλές και ιδιαίτερες επιλογές για όλες τις προτιμήσεις, ενώ λόγω της παραγωγής του εργαστηρίου, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής κάθε κοσμήματος, η χάραξή τους με laser τελευταίας τεχνολογίας και η άμεση παράδοση τους εντός ολίγων ημερών.

Παράλληλα, θα βρεις τη μεγαλύτερη συλλογή σε βέρες (PLATIN-A , Breuning, SaintMaurice κ.ά. ), μονόπετρα δαχτυλίδια, σταυρούς, αλλά και εντυπωσιακά ρολόγια.

Εμπνευστής και ιδρυτής της επιχείρησης είναι ο κος Κωνσταντίνος Αρβανιτίδης, ο οποίος μέσα από την αγνή αγάπη του για το αντικείμενο και τις ατελείωτες ώρες ενασχόλησής του με το μεράκι του, κατάφερε να κάνει τη δική του καινοτομία στον χώρο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ερμού 2 (1ος όροφος)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 541905, 2310 534651, 2310 520800

Porto Palace Hotel Thessaloniki | Χώροι Δεξιώσεων

porto-palace-1.jpg

Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 και διατηρώντας τη βιομηχανική του αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο 5 αστέρων Porto Palace Hotel Thessaloniki ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στη Θεσσαλονίκη.

Άρρηκτα συνυφασμένο με την ιστορία της πόλης, το Porto Palace, αποτελεί έναν από τους πλέον παραμυθένιους χώρους για να πραγματοποιήσετε τη δεξίωση του γάμου σας.

Στο Porto Palace Hotel Thessaloniki θα βρείτε 6 κορυφαίους indoor και outdoor χώρους για να φιλοξενήσουν μία ονειρική γαμήλια δεξίωση, με διαφορετική αισθητική τόσο για καλοκαιρινό, όσο και για χειμερινό γάμο.

Το team του Porto Palace φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια, από το δείπνο και τη διαμονή, μέχρι το πάρκινγκ και την κοπή της τούρτας. Η ευελιξία, η υψηλή ποιότητα γαστρονομίας και η άριστη εξυπηρέτηση είναι τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν!

Αποτελούν ένα μοναδικό και ουσιαστικό λόγο για να επιλέξετε τους καλοκαιρινούς μήνες για τη δεξίωση του γάμου σας. Το θαυμάσιο Roof Garden του Porto Palace Hotel με τους 2 ξεχωριστούς χώρους των Ursa Minor & Ursa Major, έχει design εφάμιλλο της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής τού ξενοδοχείου και του αστικού τοπίου του Νέου Λιμανιού, με μαγική θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 65
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 504504

Κτήμα Μεϊμαρίδη | Χώροι Δεξιώσεων

meimaridi1.jpg

Το Κτήμα Μεϊμαρίδη είναι από το 2015, ένας από τους ωραιότερους χώρους στη Θεσσαλονίκη για τη διεξαγωγή δεξιώσεων και εκδηλώσεων, έχοντας καταφέρει να αποτελεί πλέον μία από τις κορυφαίες επιλογές για τη «φιλοξενία» των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας, προσφέροντάς σας μία εντυπωσιακή πρόταση που θα ικανοποιήσει απόλυτα τις απαιτήσεις σας και θα ενθουσιάσει τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης σας.

Η πρόσβαση στον χώρο είναι εύκολη, καθώς το Κτήμα Μεϊμαρίδη βρίσκεται πάνω στη Λεωφόρο Μουδανιών, πριν από τη γέφυρα του Ρυσίου.

Οι δεξιώσεις/εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα είτε στον εξωτερικό του χώρο είτε και στον εσωτερικό με μία διαφορά – εδώ, ο εσωτερικός χώρος δεν είναι ένας απλά ένας κλειστός χώρος, αλλά ένα πραγματικό αριστούργημα, που θα σας μείνει αξέχαστο για μία ζωή.

Την ίδια στιγμή, το menu το οποίο επιμελούνται οι δύο κορυφαίοι Chefτου Κτήματος, καθώς και η οργάνωση, το service, η ευγένεια αλλά και η προθυμία του προσωπικού, θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας.

Η μέρα του γάμου μας είναι σίγουρα από τις πιο σημαντικές στη ζωή μας, γι’ αυτό και η επιλογή του χώρου δεξίωσης πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεγμένη.

Το «Κτήμα Μεϊμαρίδη» διαθέτει έναν μεγάλο κήπο που περιβάλλεται από δεκάδες δέντρα και είναι στρωμένος με 2.000 τ.μ. καταπράσινο γκαζόν – ένα σκηνικό παραμυθένιο, με κατάλευκες φωτιζόμενες ροτόντες στα χρώματα του γάμου σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, (Νέο Ρύσιο)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2392 503020, 6932294936

Κτήμα Λίκνο | Χώροι Δεξιώσεων

likno.jpg

Tο κτήμα Λίκνο συνοψίζεται αρχικά σε μερικές λέξεις. Από τα οικογενειακά Σαββατοκύριακα έως μια σημαντική εκδήλωση, το Λίκνο είναι το σκηνικό κάθε χαρούμενης στιγμής.

Είναι ένα σύμπλεγμα εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, συνολικής έκτασης 70 στρεμμάτων που όχι μόνο προσφέρεται για να περάσετε τις μέρες σας στο χώρο του με την οικογένειά σας, αλλά μπορεί να φιλοξενήσει την πιο ευρεία γκάμα επισήμων κι ανεπισήμων events όπως γαμήλιες δεξιώσεις και βαφτίσεις, αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Εδώ θα βρείτε εκτός από εστιατόριο και καφέ, εκκλησία και πισίνα, και αθλητικούς χώρους για δραστηριότητες, για να καλύψει κάθε θέλω!

Μικρές λεπτομέρειες εδώ κι εκεί βάζουν τη δική τους πινελιά, φτιάχνοντας το απόλυτο, αρμονικό σύνολο φύσης, αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας που εξυπηρετεί κάθε συνθήκη. Με θέα τον καταπράσινο κάμπο αλλά και τις τριγύρω οροσειρές έχει, ως σημείο αναφοράς το πανέμορφο περιβάλλον και την επιβλητική εικόνα.

Τα φυσικά υλικά, το ξύλο και η πέτρα, το πέτρινο bar, οι πέργκολες τα πλακόστρωτα δρομάκια το πέτρινο εκκλησάκι της Παναγίας Φανερωμένης αλλά και η πισίνα, όλα δένουν γλυκά και πραγματικά δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανικανοποίητη. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λευκοχώρι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23940 92032, 6942409410

L’ Atelier | Οργάνωση Γάμου - Βάφτισης

latelier1.jpg

Από το 2009, στην οδό Αριστοτέλους 28 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται ένας από τους πιο cozy και όμορφους χώρους στον χώρο των ειδών γάμου και βάπτισης.

Μία επιχείρηση που μας προδιαθέτει για τους ζεστούς της ανθρώπους που, με περίσσια αγάπη για το αντικείμενό τους, θα είναι δίπλα σας στη διοργάνωση των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας. Το L’Atelier είναι ένας συνοδοιπόρος και πολύτιμος σύμβουλός μας για ό,τι έχουμε ονειρευτεί, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τόσο για τον γάμο μας όσο και για τη βάπτιση των παιδιών μας.

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, «η λογική μας δεν είναι να αντιγράψουμε κάτι που θα δει ένας πελάτης μας στο διαδίκτυο. Εμάς μπορούν να μας εμπιστευτούν στο καθετί και να είναι σίγουροι πως θα μείνουν άκρως ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και το σχεδιασμό μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι πελάτες μας είναι να μας μεταφέρουν το στυλ και το concept που θα επιθυμούσαν για το γάμο ή τη βάφτιση τους, να μας δώσουν τις βασικές κατευθύνσεις και έπειτα, να αφεθούν στα χέρια μας, καθώς η εμπειρία, η γνώση και το μεράκι μας θα δημιουργήσουν με μοναδικό τρόπο όλα τα υπόλοιπα».

Θα έλεγε κανείς πως το L’Atelier είναι ένα «κράμα» πολυτέλειας, χειροποίητων δημιουργιών, φιλικού περιβάλλοντος και πολύ καλών τιμών, καλύπτοντας κυριολεκτικά όλες τις ανάγκες μας για την ιδανική διοργάνωση του γάμου ή της βάφτισης μας.

Στον χώρο του καταστήματος μπορείτε να βρείτε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες γάμου και βάφτισης, όπως στέφανα, καράφες, ποτήρια, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, λαμπάδες, αξεσουάρ και μπιζού. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 28, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 252412

Sugar Almond | Οργάνωση Γάμου - Βάφτισης

sugar-almond1.jpg

Η επωνυμία Sugar Almond είναι πλέον μία από τις πιο γνωστές στη Θεσσαλονίκη και σίγουρα, μία από τις πρώτες επιχειρήσεις που μας έρχεται στο μυαλό, στον τομέα της διοργάνωσης γάμων και βαπτίσεων.

Η λειτουργία της ξεκίνησε το 2016, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της περιοχής και έκτοτε φροντίζει να μας εντυπωσιάζει διαρκώς με τη δουλειά και τη συνέπειά της.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα κατάφερε αυτό το κατάστημα να αποκτήσει τη φήμη που έχει σήμερα, ωστόσο αν γνωρίσει κανείς τους ανθρώπους του, καταλαβαίνει πως ο επαγγελματισμός τους, το ταλέντο τους, η δημιουργικότητά τους και η μεγάλη τους αγάπη για το αντικείμενό τους, αποτέλεσαν «μονόδρομο» γι’ αυτή τους την επιτυχία.

Οι ιδιοκτήτες του Sugar Almond, η Έλενα και ο Μιχάλης, έχουν αποδείξει αυτά τα 7 χρόνια πως η σκληρή δουλειά που συνοδεύεται από αστείρευτο μεράκι πάντα ανταμείβεται. Και οι δυο τους δεν εφησυχάζουν – ερευνούν διαρκώς τις νέες τάσεις στη διοργάνωση γάμων και βαπτίσεων, προσφέροντας στους πελάτες τους υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε τιμές που τις καθιστούν value for money.

Η Έλενα και ο Μιχάλης είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πελάτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκάστοτε event, φροντίζοντας επί προσωπικού να είναι όλα άψογα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Εδέσσης 2, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 532844

Πρόσκληση Tsaldaris | Προσκλητήρια

tsaldaris1.jpg

Με αυθεντική γνώση και επαγγελματική εμπειρία από το 1924 η εταιρεία Tsaldaris Luxury Craft κατάφερε μέσα από αποκλειστικές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με μία σειρά πρωτότυπων δημιουργιών, να κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη της αγοράς και –με διαφορά- την κορυφαία θέση στο κλάδο της, έχοντας ως σημείο αναφοράς τις έντυπες προσκλήσεις κάθε είδους.

Αξιοποιώντας την εμπειρία 99 ετών προσφέρει γραφικές λύσεις για εταιρικές φόρμες, κάρτες ειδικής ποιότητας, καταλόγους για εστιατόρια – ξενοδοχεία, προσκλητήρια, καθώς και εξατομικευμένες προτάσεις για τις ανάγκες του κάθε πελάτη της, από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο.

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκίνησε να γράφεται στο τυπογραφείο επί της οδού Αξαρλιάν, στο Σύνταγμα της Αθήνας, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα, μαζί με το εκθεσιακό κατάστημα, ενώ το 2008 δημιουργήθηκε το κατάστημα της Θεσσαλονίκης, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της επί της Λεωφόρου Νίκης.

Ακόμη και από την επιλογή και τα χαρακτηριστικά των χώρων των καταστημάτων αντιλαμβάνεται κανείς την premium φιλοσοφία της επιχείρησης, όπως και τον σεβασμό και την απόλυτη αφοσίωση στους πελάτες της. Χώροι επιβλητικοί, προσεγμένοι μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια, ώστε ο πελάτης να μπορεί ευχάριστα και αναπόσπαστα να επικοινωνήσει την επιθυμία του στην έμπειρη ομάδα της Tsaldaris Luxury Craft, η οποία με τη σειρά της θα δημιουργήσει για εκείνον μοναδικά έντυπα. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Λεωφόρος Νίκης 47, Kέντρο Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284029

Αξαρλιάν 7, Σύνταγμα Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3233107

Blade.gr | Προσκλητήρια

bladegr1.jpg

Το Blade.gr είναι το δημιούργημα της Εύης Πόγα και του Κώστα Μωραΐτη, δύο δημοφιλών γραφιστών στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που φροντίζουν από το 1995 να «πασπαλίζουν» με μαγεία τις ιδιαίτερες στιγμές του κάθε γάμου και βάπτισης που αναλαμβάνουν, με το περίσσιο ταλέντο τους και τη φαντασία τους!

Πρόκειται για ένα φυσικό αλλά και διαδικτυακό κατάστημα, το οποίο αναλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα γραφιστικών υπηρεσιών, ωστόσο ειδικεύεται στα προσκλητήρια γάμου, βάπτισης και πάρτυ.

Αυτό που κάνει το Blade.gr να ξεχωρίζει είναι το ότι το team του μπορεί να σχεδιάσει ό,τι ζητήσει ο κάθε πελάτης του, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα πραγματικά ιδιαίτερο ένστικτο για να καταλάβει τι είναι αυτό που θέλει.

Στο Blade.gr θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε προσκλητήρια για γάμο, βάπτιση και πάρτυ – από τις κλασικές, διαχρονικές επιλογές μέχρι τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις, που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη των καλεσμένων σας.

Για παράδειγμα, όπως προτείνει το team του Blade.gr, θα μπορούσατε στα προσκλητήριά σας να χρησιμοποιήσετε αγαπημένους στίχους από ένα ποίημα ή κάποιο αγαπημένο ρητό. «Η αγάπη είναι μία ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα», είπε ο Αριστοτέλης - σοφά λόγια για να χρησιμοποιήσετε στο προσκλητήριο του γάμου σας ή ακόμη, να το κάνετε και θέμα του γάμου σας! Παράλληλα, το μότο που θα επιλέξετε μπορεί να εκτυπωθεί σε έναν πίνακα καβαλέτου για να διακοσμήσετε τον χώρο της δεξίωσης!

Καθώς η δημιουργικότητα είναι συνώνυμο του Blade.gr, μας προτείνουν και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα μπορούσαμε να εντάξουμε στη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης όπως για παράδειγμα στα καρτελάκια αρίθμησης τραπεζιών. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επανωμής 42, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 327616

Martha’s Sweet Philosophy | Catering-Ζαχαροπλαστεία

marthas-sweet-philosophy1.jpg

Το Martha’s Sweet Philosophy, σαν μια καλή συνταγή, είναι μια σύνθεση πολλών πραγμάτων. Με moto το “made with love” & “baked with love”, το κύριο συστατικό της ομάδας πέρα από την άριστη τεχνογνωσία είναι η αγάπη που βάζει σε ό,τι κάνει.

H Mάρθα έχει την εξής φιλοσοφία: Γλυκό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Αν θέλετε, αποφασίζετε εσείς τη μορφή του, σύμφωνα με όσα έχετε φανταστεί, αν όχι, το αφήνετε επάνω της και αν δεν έχετε έμπνευση, η Μάρθα «γεννάει» ιδέες από το μηδέν.

Τις βάσεις της σε τεχνικό επίπεδο της έβαλε πριν μερικά χρόνια στη σχολή της Peggy Porschen στο Λονδίνο, όπου το ένα σεμινάριο έφερε το άλλο και φυσικά ακόμη συνεχίζει να εξελίσσει αυτό που κάνει.

Η ομάδα της απαρτίζεται από ένα σχήμα καλλιτεχνών που εκτός από την άρτια ζαχαροπλαστική συνδυάζουν τον μοντελισμό, τη γλυπτική, τη ζωγραφική και την καλλιγραφία. Έτσι μπορούν να ανταπεξέλθουν και στην πιο ιδιαίτερη και περίτεχνη τούρτα που θα ζητήσεις, προσαρμοσμένη στις γεύσεις και στην αισθητική που σου ταιριάζει. Και το κυριότερο, θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την παραλάβεις, ώστε να είναι ό,τι πιο φρέσκο μπορείς να γευτείς.

Custom wedding cakes, birthday cakes, cupcakes και cookies, πάρτι, σεμινάρια, σχεδιασμός και εκτέλεση παραγγελιών για specialty coffee spots, με άψογη αισθητική και προσωπικό στιλ, στο Sweet Philosophy της Μάρθας Σιδηροπούλου φτάνεις για να δοκιμάσεις κάτι αλλιώτικο από τα έτοιμα και τη βατή συνταγή των τυπικών ζαχαροπλαστείων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σκρα 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 535101

Ζαχαροπλαστείο Ροδίνι | Catering-Ζαχαροπλαστεία

rodini1.jpg

Η ιστορία του ζαχαροπλαστείου Ροδίνι έχει αφετηρία το 1969 όταν η οικογένεια Τριανταφυλλίδη ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη ζαχαροπλαστική και δημιούργησε το κατάστημά της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη γενιά της επιχείρησης, έπειτα από πολλά ταξίδια σε νησιά του Αιγαίου και αντλώντας έμπνευση από τα ήθη και έθιμά τους, αποφάσισαν να επικεντρώσουν τη φιλοσοφία του ζαχαροπλαστείου τους γύρω από το παραδοσιακό νησιώτικο γαμήλιο γλυκό Ροδίνι – από όπου πήρε και το όνομά του το κατάστημα.

Έτσι ξεκίνησε μία λαμπρή πορεία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με το ζαχαροπλαστείο Ροδίνι να έχει πλέον τόσο την εμπειρία όσο και την απαραίτητη εξειδίκευση για τα γαμήλια γλυκίσματα, που ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα.

Στις βιτρίνες του μπορείτε να απολαύσετε – προτού τα γευτείτε – τα παραδοσιακά ροδίνια σε 9 διαφορετικές γεύσεις (πορτοκάλι, λεμόνι, φιστίκι, πραλίνα, τιραμισού, μπισκότο, καραμέλα, κάστανο, καπουτσίνο), αμυγδαλωτά σε διάφορες γεύσεις όπως πορτοκάλι και κουβερτούρα, μπεζέδες απλούς αλλά και γεμιστούς με λεμόνι και πορτοκάλι, τούρτες ονειρεμένες και άλλα πολλά.

Οι εμπνεύσεις τους, ωστόσο, δεν σταματούν ποτέ, γι’ αυτό και έχουν συνέχεια «στα σκαριά» νέες γεύσεις στα ήδη αγαπημένα μας γλυκά… αμαρτήματα! Αυτή η δημιουργικότητα και φαντασία που έχει η ομάδα του Ροδίνι τους καθιστά μοναδικούς και αναντικατάστατους στον τομέα των γαμήλιων εκδηλώσεων, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικά ό,τι θελήσει το ζευγάρι! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 233365

Bouchee Catering | Catering

bouchee-catering1.jpg

Η εταιρία Bouchee catering ξεκίνησε τη διαδρομή της στον χώρο του catering από το 2003, ως μία εξειδικευμένη οικογενειακή επιχείρηση με δημιουργό και executive Chef τον Ηρακλή Ασπρίδη. Ο ίδιος μυήθηκε στον χώρο της γαστρονομίας το 1985 ξεκινώντας από τον χώρο των ξενοδοχείων, με σπουδές τουριστικών επαγγελμάτων στη Θεσσαλονίκη, αρχικά στα τμήματα ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων και κατόπιν στο τμήμα μαγειρικής.

Στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του, συνεργάστηκε με κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ενεργά, συμμετέχοντας στη διοίκηση -από τη θέση του Chef- στην εταιρία Bouchee και ως καθηγητής με 20ετή προσφορά στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης στα μεγαλύτερα ΙΕΚ της Ελλάδος, διδάσκοντας τα μαθήματα μαγειρικής τέχνης, ανατομίας, τεμαχισμού ενώ είναι και συγγραφέας των αντίστοιχων βιβλίων που διδάσκει στους νέους εκκολαπτόμενους chef.

Η έμπειρη ομάδα του Bouchee catering μπορεί να δημιουργήσει για εσάς κλασικές παραδοσιακές συνταγές διεθνούς, μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας ή μοντέρνες, πρωτότυπες, ελαφριές επιλογές (Ethnic, Oriental, Fusion) ανάλογα με το στυλ της εκδήλωσης και τις επιθυμίες σας. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και η τεχνογνωσία εγγυώνται το αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία του Bouchee Catering βασίζεται στην επιθυμία για άψογη κάλυψη κάθε δεξίωσης. Όπως μας δήλωσε ο Ηρακλής Ασπρίδης: «Έχουμε μία και μοναδική ευκαιρία -π.χ. σε μία δεξίωση γάμου- για να αποδείξουμε την αξία μας και πάντα το καταφέρνουμε πάση θυσία. Κάθε πελάτης είναι για εμάς ξεχωριστός και κάθε ανάγκη του σημαντική. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: 17ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 464310

ΑΡΜΑ Fabrics | Υφάσματα

fabrics1.jpg

Το ΑΡΜΑ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο πρώτο κατάστημα της επιχείρησης, επί της Ίωνος Δραγούμη, στη Θεσσαλονίκη του μακρινού μας 1936. Δίπλα στην είσοδο του Αγίου Μηνά, σε μία από τις πλέον δημοφιλείς περιοχές της πόλης για εκείνη την εποχή, ο Αράμ Εσκιτζιάν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κατάστημα που έμελε να αφήσει το αποτύπωμά του στον χώρο του υφάσματος στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο…

Έχοντας στη φαρέτρα του τις γνώσεις που είχε αποκομίσει από την Εμπορική Σχολή στην οποία είχε φοιτήσει και κάποιες οικονομίες της οικογένειάς του, δημιούργησε το ΑΡΜΑ Fabrics, σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τη χώρα, με τους ανθρώπους να περνούν πολλές δοκιμασίες και κακουχίες. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πώς άνθρωποι εκείνης της εποχής, σαν τον Άραμ Εσκιτζιάν, δεν το έβαζαν κάτω στιγμή και παρά τα δεινά που κυριαρχούσαν γύρω τους, αυτοί κατάφεραν να δημιουργήσουν «φως» μέσα από το μεράκι και την αγάπη για το επάγγελμά τους…

Αρχικά, το κατάστημα ειδικευόταν αποκλειστικά στην πώληση υφασμάτων. Το ΑΡΜΑ αγαπήθηκε γρήγορα από τους Θεσσαλονικείς και η φήμη του επεκτάθηκε αρχικά στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα κι έπειτα σε ολόκληρη την επικράτεια.

Εν συνεχεία το ΑΡΜΑ πέρασε στα χέρια του γιου του Αρπο Εσκιτζιάν, ο οποίος έχοντας κληρονομήσει το ταλέντο και την αγνή αγάπη του πατέρα του για το ύφασμα, αφοσιώθηκε στο επάγγελμα που αγάπησε από μικρός. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει άλλωστε, αφού μεγάλωσε μέσα σε υφές και σχέδια, μοτίβα και χρώματα μοναδικά, ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό και κυρίως την καρδιά του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 9, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 319440

By KENTIA | Στολισμός

kentia1.jpg

Το ανθοπωλείο by KENTIA βρίσκεται στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης από το 1982, προσφέροντας διαχρονικά στους πελάτες του μία μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, φυτά, έτοιμες συνθέσεις και χειροποίητες κατασκευές, φτιαγμένες με τεχνογνωσία, αισθητική και φαντασία, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στην οργάνωση γάμων και βαπτίσεων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους χώρους στον κλάδο του –δεν είναι τυχαία βραβευμένο επί σειρά ετών για την αξιολόγηση του από τους πελάτες του- προσφέροντας εξαιρετικές και ιδιαίτερες δημιουργίες, για κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας, αλλά και για τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής σας, όπου αναλαμβάνει και ολοκληρωτικά την οργάνωση τους, με στόχο πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

Σημερινή ιδιοκτήτρια της επιχείρησης η Ειρήνη Τακιρτάκογλου, η οποία ανέλαβε τα ηνία από τη μητέρα της, η οποία και εμπνεύστηκε τη δημιουργία του καταστήματος, πριν 40 και πλέον χρόνια. Για την Ειρήνη η εργασία της στο ανθοπωλείο By Kentia δεν είναι υ υποχρέωση της συνέχισης μίας «οικογενειακής παράδοσης», αλλά η αγνή αγάπη της για τα λουλούδια, τα φυτά και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Από τα 14 της ξεκίνησε να δουλεύει στο ανθοπωλείο και έκτοτε ήξερε ότι εκεί ανήκει η δική της καρδιά. Θα τη βρείτε παρούσα σε όλους τους στολισμούς που αναλαμβάνει, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί πως θα στείλει απλώς ένα «απρόσωπο» συνεργείο. Θα είναι εκεί από νωρίς για να τα ετοιμάσει όλα όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπάφη 105, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 922258
































ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία