Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Aνακαλύψτε 20 από τα καλύτερα beauty spots στη Θεσσαλονίκη για laser αποτρίχωση και υπηρεσίες ομορφιάς

Laser αποτρίχωση και θεραπείες σώματος σε πρώτο πλάνο

 30/03/2023 16:35

Αφιέρωμα: Aνακαλύψτε 20 από τα καλύτερα beauty spots στη Θεσσαλονίκη για laser αποτρίχωση και υπηρεσίες ομορφιάς

Κάθε άνοιξη και καλοκαίρι η φροντίδα του σώματος και του δέρματος μας είναι ακόμη πιο επιτακτική. Η επιθυμία για όμορφες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις, μας οδηγούν με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς στους κατάλληλους χώρους που θα βελτιώσουν δραστικά την εμφάνιση μας, τόσο ως προς τις γραμμές του σώματος μας όσο και ως προς την μη εμφάνιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Laser αποτρίχωση λοιπόν, αλλά και άμεσου αποτελέσματος θεραπείες σώματος μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και οι ακόλουθοι χώροι ομορφιάς, είναι 20 από τις καλύτερες επιλογές μας για να υποδεχθούμε και να απολαύσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 με την καλύτερη διάθεση και την αρτιότερη δυνατή εικόνα μας. Γνωρίστε τους…

KENTΡΟ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Medi Face

mediface.jpg

Στη καρδιά της Θεσσαλονίκης , στην οδό Μητροπόλεως 46-48, λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2019 ένας χώρος ομορφιάς, που προσφέρει σε γυναίκες και άνδρες εξειδικευμένες θεραπείες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, το Medi Face. Εδώ παρέχονται εξατομικευμένες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι θεραπείες υλοποιούνται από τις έμπειρες και καταρτισμένες αισθητικούς του.

Το Medi Face δημιουργήθηκε από ανθρώπους που θαυμάζουν τη νεότητα και την ομορφιά. Στόχος τους είναι να βελτιώσουν στο μέγιστο βαθμό την εικόνα κάθε γυναίκας και άνδρα που επισκέπτεται το χώρο, αλλά και να διατηρήσουν αναλλοίωτες τη φυσική ομορφιά και νεότητα.

Με εξειδικευμένη γνώση, εμπειρία, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι συνεργάτες του Medi Face, κερδίζουν καθημερινά λαμπερά χαμόγελα από τους ευχαριστημένους επισκέπτες, για τους οποίους ο καθρέφτης, γίνεται πλέον ο καλύτερος φίλος.

Η προσωποκεντρική προσέγγιση, το κλίμα και η ομάδα του αποτελούν τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας του αλλά και τα πιο ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα.

Δεδομένου ότι η αποτρίχωση laser αποτελεί πλέον την πιο αποτελεσματική λύση για τη μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυϊα, το Medi Face διαθέτει το μηχάνημα 4ης γενιάς τελευταίας τεχνολογίας , DIODE ALEX LASER μια εργονομικά σχεδιασμένη κεφαλή η οποία σαρώνει την υπό θεραπεία περιοχή διαχέοντας σε αυτή μια υψηλής συγκέντρωσης δέσμη φωτός και αποτελεί εγγύηση για ένα βελούδινο δέρμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 46-48, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 070027

EONIA

eonia.jpg

Τα ΕΟΝΙΑ ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στο χώρο της ομορφιάς και της ιατρικής αισθητικής με το πρώτο τους κατάστημα στην Αθήνα το 2016 στο Σύνταγμα και συνέχισαν την πορεία τους το 2017 με την αφετηρία του καταστήματος και στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, δημιούργησαν δύο επιπλέον καταστήματα στην Αθήνα στις περιοχές του Κολωνακίου και της Κηφισιάς.

Πιστός στις δεσμεύσεις του, ο χώρος ιατρικής αισθητικής ΕΟΝΙΑ σας προσφέρει υπηρεσίες αποτρίχωσης, σώματος, προσώπου και μεταμόσχευσης μαλλιών, με τα κορυφαία μηχανήματα της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Όποια και αν είναι η ανάγκη που μπορεί να έχετε στο πρόσωπο ή στο σώμα σας, η ΕΟΝΙΑ μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη λύση. Ειδικότερα, η φιλοσοφία των ΕΟΝΙΑ είναι ουσιαστικά η χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στα χέρια των πιο έμπειρων χεριών, προκειμένου να επιτυγχάνεται πάντα το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Μια έμπειρη ομάδα ιατρών, πλαστικών χειρουργών, αισθητικών, φυσιοθεραπευτών και διαιτολόγων θα πλαισιώσει την κάθε σας ανάγκη και θα σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις! Το μόνο που έχετε να κάνετε, από τη δική σας πλευρά, είναι να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και από εκεί και έπειτα, όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους! Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 16 & Τσιμισκή, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252505

The Beauty Bar

beautybar.jpg

Το The Beauty Bar, στο κέντρο της πόλης, δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για έναν πολυχώρο ομορφιάς που μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες αισθητικής για μία ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου και σώματος.

Στο όμορφο, φιλικό περιβάλλον του The Beauty Bar μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες φροντίδας των νυχιών, θεραπείες προσώπου, θεραπείες σώματος, αποτρίχωση με κερί και laser, σχηματισμό φρυδιών, ανόρθωση βλεφαρίδων, μεσοθεραπεία και φωτοθεραπεία. Επίσης, εδώ διοργανώνονται σεμινάρια αισθητικής, ενώ στο e-shop, στην ιστοσελίδα τους, μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για αισθητική φροντίδα στο σπίτι.

Η αποτρίχωση με laser είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος για μόνιμο αποτέλεσμα. Η απορρόφηση της δέσμης του laser από τους θύλακες των τριχών έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους με αποτέλεσμα την μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας.

Στο The Beauty Bar χρησιμοποιούν το πρωτοποριακό μηχάνημα Soprano Ice. Πρόκειται για laser τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζει δύο μήκη κύματος, διοδικό (810) και Αλεξανδρίτη (755). Η αποτρίχωση με Laser εφαρμόζεται στα περισσότερα σημεία του σώματος ανώδυνα, με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, όλες τις εποχές του χρόνου με το Soprano Ice. Επωφεληθείτε από τη διπλή τεχνολογία, που εφαρμόζεται σε ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες τρίχες, και σε κάθε επιδερμίδα, ακόμα και μαυρισμένη. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 28, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2312 311000

Charites beauty & spa

charites.jpg

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην Καρόλου Ντηλ, βρίσκεται το κέντρο αισθητικής Charites beauty & spa, ένας καλαίσθητος χώρος που προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες υψηλής ποιότητας. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τις Χάριτες, τις αρχαιοελληνικές θεότητες που συμβόλιζαν την ομορφιά, τη γοητεία και την ανθρώπινη δημιουργικότητα.

Στο ζεστό, φιλικό του περιβάλλον, μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος. Εδώ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία του δέρματος, για αυτό και όλα τους τα μηχανήματα είναι ιδιαίτερα επιλεγμένα, αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιούνται και σε ιατρικά κέντρα.

Στο Charites beauty & spa θα ανακαλύψετε πολλές εξειδικευμένες θεραπείες. Φτάνει να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και θα δείτε αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Στο όμορφο, φιλόξενο περιβάλλον του, το καταρτισμένο team του θα λάβει το πλήρες ιστορικό σας, θα σας ακούσει και θα διαγνώσει τις πραγματικές σας ανάγκες, αρχικά με τη χρήση του διαγνωστικού μηχανήματος δέρματος, ώστε να σας προτείνει τις πιο στοχευμένες υπηρεσίες για εσάς.

Εδώ θα βρείτε όλες τις σύγχρονες θεραπείες προσώπου, όπως καθαρισμούς, λεύκανση, αντιγήρανση, μεσοθεραπεία και θεραπεία ακμής με laser. Παρέχουν όλες τις εξατομικευμένες και κατάλληλες θεραπείες για το πρόσωπό σας, ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του δέρματός σας. Όλες οι θεραπείες γίνονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 11, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242243

C+ Beauty

cbeauty.jpg

Στο κέντρο της πόλης, στην Ίωνος Δραγούμη 39, βρίσκεται ένας όμορφος και ζεστός χώρος που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της Αισθητικής.

Στo C+ Beauty, υποστηρίζουν την εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος, η οποία υπογραμμίζεται από την πολύχρονη εμπειρία τους στον χώρο της αισθητικής. Το εκτεταμένο ιστορικό των επιτυχημένων ιστοριών των μελών τους είναι ισχυρή ένδειξη, αλλά και δέσμευση για το πάθος και την αφοσίωσή τους στην παροχή των καλύτερων αισθητικών θεραπειών. Επιδιώκουν διαρκώς να εξασφαλίσουν τη χρήση των πιο προηγμένων προϊόντων φροντίδας του δέρματος και σύγχρονων μεθοδολογιών αιχμής, έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι θα έχεις διαθέσιμες τις καλύτερες δυνατές θεραπείες αισθητικής.

Μένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες τους, εξασφαλίζουν πάντα ότι απασχολούν τους πιο έμπειρους θεραπευτές, που συνεχώς εκπαιδεύονται με τα υψηλότερα πρότυπα. Στόχος τους είναι να παραμείνουν στην κορυφή και να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις στην αισθητική.

Το C+ Beauty με το σύστημα αποτρίχωσης Clarity LPA του οίκου Lutronic, είναι η ιδανική επιλογή για να απαλλαγείς οριστικά και ανώδυνα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Πρόκειται για ένα σύστημα laser τύπου Αλεξανδρίτη, που χρησιμοποιεί προηγμένη και κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία, προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Το ενσωματωμένο σύστημα δυναμικής ψύξης της επιφάνειας του δέρματος μέσω συσκευής παραγωγής κρύου αέρα, προστατεύει την επιδερμίδα και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία της αποτρίχωσης ασφαλή, ανώδυνη & αποτελεσματική.

Εκτός από το laser, βέβαια, μπορείς να επιλέξεις και την ηλεκτρική ριζική αποτρίχωση με βελόνα ή την «κλασική» αποτρίχωση με κερί. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ι. Δραγούμη 39, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 500820

Ninas Laser Clinic

ninas.jpg

Από το 2013 η ιατρική εταιρεία με υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής «Nina’s Laser Clinic» στα ανατολικά της πόλης, στην περιοχή της Τούμπας, αποτελεί έναν ξεχωριστό χώρο ομορφιάς, που προσφέρει θεραπείες αισθητικής προσώπου και σώματος υψηλού επιπέδου.

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και όχι τυχαία. Με πρωταρχικό στόχο να αναδειχθεί η εξωτερική ομορφιά, απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες. Πάντα με φιλική διάθεση και σεβασμό, μετά από συμβουλευτική που παρέχει ο ιατρός ή η αισθητικός (ανάλογα με το πρόβλημα) προτείνονται οι καλύτερες εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Με μηχανήματα όπως laser τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις και πιστοποιημένα υλικά όπως ενέσιμα υαλουρονικά κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας, προσφέρεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αντιμετωπίζεται με επιτυχία κάθε αισθητική ανάγκη.

Η μέτοχος και συνιδιοκτήτρια, κυρία Νίνα Καραγλάνη, ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο πάντα με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο επαγγελματισμό.

Οι χώροι στο Nina’s Laser Clinic είναι ζεστοί και άνετοι, ειδικά διαμορφωμένοι για να καλύπτουν κάθε ανάγκη και φιλόξενοι, ώστε να προσφέρουν ασφάλεια και χαλάρωση.

Στο Nina’s Laser Clinic χρησιμοποιούν το κορυφαίο laser Alexandrite Clarity II τελευταίας γενιάς της εταιρείας LUTRONIC , το οποίο αριστεύει σε όλους τους τομείς της ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ταχύτητας. Διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις FDA, CE. Έχει καινοτόμο σχεδιασμό, ο οποίος περιλαμβάνει 12 διαφορετικά spot size (διάμετρος δέσμης laser) τα οποία μας επιτρέπουν ανάλογα με την περιοχή να εξειδικεύσουμε την εφαρμογή.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό παρέχει υψηλές υπηρεσίες αποτρίχωσης με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Κανάρη 26, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 900087

Luxury Living Spa

luxuryliving.jpg

Το Luxury Living Spa λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 7 χρόνια, κάνοντας καθημερινά πραγματικότητα αυτό για το οποίο μας προϊδεάζει το όνομά του – την πολυτέλεια στο χώρο του, στο service και στις υπηρεσίες του σε συνδυασμό με την προσιτότητα, όμως, στις τιμές του.

Θα το βρείτε επί της Τσιμισκή 93, στον 2ο όροφο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, σε ένα σημείο ιδιαίτερα βολικό για να προσφέρετε ένα δώρο χαλάρωσης και ευεξίας στον εαυτό σας.

Το Luxury Living Spa είναι ένας πολυχώρος ευεξίας, προσφέροντας πολλές καινοτόμες υπηρεσίες στο κοινό του. Η φήμη του αρχικά ταξίδεψε σε όλη την πόλη λόγω του εξαιρετικά ποιοτικού massage που προσφέρει και του spa, ωστόσο στη συνέχεια δεν άργησε να γίνει αγαπημένος προορισμός μας και για θεραπείες προσώπου και σώματος, laser αποτρίχωσης 3D, solarium κ.ά..

Στους ιδιαίτερα προσεγμένους χώρους του, που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας ενθουσιάσουν, θα βρείτε εκτός από τις κλασικές θεραπείες massage και ορισμένες ιδιαίτερα σπάνιες, όπως το golden massage, με χρυσό 23 καρατίων, που βοηθά στη σύσφιξη του σώματος.

Αλλά και τη δυσεύρετη πια μαδεροθεραπεία με πλάστες για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αποτελώντας έναν από τους ελάχιστους χώρους σε όλη την Ελλάδα που προσφέρουν την εν λόγω θεραπεία και μάλιστα, με την απαραίτητη γνώση και τεχνογνωσία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 93 (2ος όροφος), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222330, 6995302646 (Viber & What’s Up)

Ladies Elixir

ladieselixir.jpg

Το Ladies Elixir είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής, με ιδιαίτερο design στο κέντρο της πόλης, στη Μητροπόλεως 50. Με σεβασμό στο κοινό του, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης σε προσιτές τιμές, στοχεύοντας πάντα στο ιδανικό αποτέλεσμα.

Εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καλλυντικά που ακολουθούν τις εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας και με επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία, αποτελεί το ελιξίριο της ομορφιάς!

Η προσέγγισή τους είναι απόλυτα εξατομικευμένη, με ενδιαφέρον για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Η αποτρίχωση laser αποτελεί μονόδρομο για μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα. Είναι αποτελεσματική, μόνιμη και βραχύβια θεραπεία, ενώ αποφεύγονται δυσχρωμίες, θυλακίτιδες, κ.ά., τα οποία παρουσιάζονται με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (κερί, ξύρισμα, αποτριχωτικές κρέμες) και αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη θεραπεία.

Στο Ladies Elixir θα βρεις το τελευταίας τεχνολογίας Diode Laser, το οποίο ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος, σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος (πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, bikini). Είναι κατάλληλο για αποτρίχωση σε άτομα κάθε ηλικίας ή φύλου, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 50, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 277649

Οίκος Αισθητικής Φροντίδας Ιόβη

iovi.jpg

Ο Οίκος Αισθητικής Φροντίδας Ιόβη είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει και το όνομά του: ένας χώρος αφιερωμένος στην αισθητική φροντίδα, με απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση και ατμόσφαιρα που δημιουργεί ζεστασιά και οικειότητα. Σαν να είσαι στο σπίτι σου δηλαδή!

Βρίσκεται στην οδό Καφαντάρη 7 στην Καλαμαριά εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Ιδρύθηκε από την Μαρία Καραμπουρνιώτη, μία αισθητικό με πολυετή εμπειρία από το 1980, που κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρό της για έναν πραγματικά σύγχρονο χώρο αισθητικής, όπου όλες οι υπηρεσίες γίνονται σωστά με επιμέλεια και συνείδηση. Από το 2002, συμμετέχει στην ανάπτυξη του Ιόβη και η κόρη της Άννα.

Η Άννα έχει ολοκληρώσεις τις σπουδές της στην Αισθητική και την Κοσμετολογία, με ειδίκευση στον Καναδά και στην Γερμανία, ενώ είναι και η επίσημη εκπαιδεύτρια της Dectro Academy για την Ευρώπη, καθώς και τεχνική σύμβουλος της Γερμανικής σχολής σε όλες τις θεραπείες προσώπου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, εδώ μπορούν με επιμέλεια, τεχνογνωσία και εξειδίκευση πραγματικά να διαγνώσουν και να επέμβουν σε κάθε αισθητικό πρόβλημα προσώπου, σώματος, υπερτρίχωσης.

Στα βραβεία Aesthetic Awards 2022 , που επιβραβεύουν την καινοτομία και τους επαγγελματίες της ομορφιάς, ο Οίκος Αισθητικής Φροντίδας Ιόβη συμμετείχε στην κατηγορία Best Independent Aesthetic Center Thessaloniki και διακρίθηκε με το Χρυσό Βραβείο! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καφαντάρη 7, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 454526

Fleuron De Vie

fleuron.jpg

Το Fleuron De Vie βρίσκεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης από το 2002, έχοντας καταφέρει να αποτελεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα της Αισθητικής.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ινστιτούτο Αισθητικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που συνδυάζει όμως και την πείρα 20 και πλέον ετών στον χώρο. Ιδιοκτήτριά του η κα Μαρκέλλα Ιωάννου, απόφοιτος του ΤΕΙ Αισθητικής της Θεσσαλονίκης, η οποία αποφοίτησε το 1996 και μετά από περίπου 6 χρόνια εργασίας και επιπλέον κατάρτισης αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της χώρο σε μία αγορά εξαιρετικά ανταγωνιστική αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό των ινστιτούτων Αισθητικής στην πόλη.

Ωστόσο, αυτό δεν την απασχόλησε ποτέ, καθώς στόχευε από την αρχή στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, κερδίζοντας πλέον με τη διαδρομή της όλα αυτά τα χρόνια, την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Στο ινστιτούτο Αισθητικής Fleuron De Vie μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα θεραπειών προσώπου και σώματος, αλλά και πλήθος επιλογών αποτρίχωσης.

Σχετικά με την αποτρίχωση, στον άψογα διακοσμημένο χώρο του θα βρείτε το διοδικό laser με 3 μήκη κύματος, τελευταίας γενιάς, το οποίο και αποτελεί την ιδανική επιλογή προκειμένου να παραμείνετε «πιστοί» στις συνεδρίες σας και τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς είναι το μόνο laser που μπορεί να εφαρμοστεί σε μαυρισμένο δέρμα. Η συνέπεια στις συνεδρίες σας είναι, άλλωστε και το μυστικό για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πόντου 128, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 486650

Divine Beauty

divine.jpg

Στην περιοχή της Τούμπας, και συγκεκριμένα στη Γρ. Λαμπράκη 23, κοντά στην Κατσιμίδη, βρίσκεται ένας χώρος που το όνομά του και μόνο μαρτυράει την υψηλή ποιότητα του: Dιvine Beauτy, που σημαίνει θεϊκή ομορφιά.

Πρόκειται για έναν χώρο εξαιρετικής αισθητικής, ζεστό και φιλόξενο, που προσφέρει υπηρεσίες και θεραπείες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Η αγάπη τους για τις υπηρεσίες αισθητικής, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, και ο πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στο Divine Beauty θα βρεις το διοδικό Laser τριπλής ενέργειας. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και κάθε τύπο τρίχας. Εφαρμόζεται τόσο σε πρόσωπο όσο και στο σώμα, σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, χειμώνα και καλοκαίρι για βελούδινο δέρμα και ανώδυνη εφαρμογή.

Το laser εκπέμπει σε τρία μήκη κύματος, Alexandrite- 755nm, Διοδικό - 808 nm και NDYAG- 1064 nm. που λειτουργούν ταυτόχρονα σε διαφορετικά επίπεδα στον θύλακα της τρίχας και εξασφαλίζουν ασφαλή και πολύ πιο αποτελεσματική αποτρίχωση. Έχει διπλό σύστημα ψύξης, κάτι που κάνει την εφαρμογή ανώδυνη.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η σάρωση διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: με τη συνεχόμενη κίνηση της κεφαλής οριζόντια και κάθετα καλύπτονται όλες οι περιοχές σε μικρότερο χρόνο και δεν χρειάζεται επαναληπτική συνεδρία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 23, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 904477

Princess Institute

princcess.jpg

Στο κέντρο της Καλαμαριάς, στην Κερασούντος 55, βρίσκεται το Princess Institute, ένας χώρος αφιερωμένος στην ομορφιά. Ένα πλήρως εξοπλισμένο ινστιτούτο που παρέχει εξελιγμένες υπηρεσίες αισθητικής.

Η ομάδα του Princess Institute, διαθέτει εμπειρία 15 και πλέον χρόνων στον κλάδο της αισθητικής. Με πολλή αγάπη και πάθος για την ομορφιά, έχουν δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χώρο, όπου προσφέρονται μοναδικές θεραπείες και προϊόντα.

Με σπουδές και κατάρτιση στον τομέα της αισθητικής και της υγείας, το team του Princess Institute προσφέρει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που απαιτείται, αποτελώντας έτσι τον κατάλληλο σύμβουλο ομορφιάς. Η πολύχρονη εμπειρία, η φροντίδα και το προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα και αυτό που ταιριάζει αποκλειστικά στον καθένα.

Το ινστιτούτο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για τη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και σώματος.

Στο Princess Institute θα βρεις φρέσκες προτάσεις ομορφιάς, ειδικά για εσένα, από αισθητικούς με κατάρτιση, εμπειρία και υπευθυνότητα.

Ένας ξεκούραστος και όμορφος χώρος, που προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσεις άνετα και να χαλαρώσεις σε μια φιλική ατμόσφαιρα γεμάτη ιδέες ομορφιάς!

Αν θέλεις να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε σώμα ή/και πρόσωπο, γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά, το Princess Institute σου έχει τη λύση. Με την προηγμένη τεχνολογία laser, που ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος, αποτρέποντας την επανεµφάνιση της τρίχας και χαρίζοντας δέρµα λείο και µεταξένιο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κερασούντος 55, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 426155

Cocuzel

cocuzel.jpg

Ένα μοναδικό beauty bar βρίσκεται στην καρδιά της Τούμπας, στην οδό Επταλόφου 53, εδώ και 5 χρόνια. Το Cocuzel πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2018, με μία ομάδα ταλαντούχων, παθιασμένων και δημιουργικών ανθρώπων, αφιερωμένων στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Έκτοτε, αποτελεί μία από τις καλύτερες και κορυφαίες επιλογές σε κέντρα αισθητικής στα ανατολικά της πόλης.

Η προσωπική, εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε επίσκεψη, δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας. Εδώ σίγουρα θα νιώσεις μοναδική, γιατί είσαι άλλωστε!

Πάντοτε με χαμόγελο, ευγένεια και φιλική διάθεση, θα σε ακούσουν, θα σου προτείνουν λύσεις και θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου.

Με πολυετή εμπειρία στην περιποίηση των άκρων, το Cocuzel εξασφαλίζει πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα στα νύχια. Οι άρτια καταρτισμένοι, έμπειροι nail artists φροντίζουν να περιποιηθούν τα νύχια σου όπως τους αξίζει και να τα αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μανικιούρ απλό, ημιμόνιμο, gel, ακρυλικό, ενισχυμένο, «χτιστό». Πεντικιούρ από απλό και ημιμόνιμο μέχρι θεραπευτικό.

Nail designs με στρας, με Swarovski, με αυτοκόλλητα ή με σχέδια ζωγραφισμένα από τις εξαιρετικές τεχνίτριες (καλλιτέχνες είναι, εδώ που τα λέμε, με τα σχέδια που κάνουν!). Στη σελίδα τους θα βρεις τις εξαιρετικές δημιουργίες τους στα νύχια και ίσως εμπνευστείς για το δικό σου επόμενο εντυπωσιακό μανικιούρ! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταλόφου 53, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 261283

Καλλιέπεια

kalliepeia.jpg

Το Ινστιτούτο Αισθητικής Καλλιέπεια βρίσκεται στην περιοχή της Χαριλάου στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης από το 2018 – αρχικά σε έναν μικρότερο χώρο και από το 2020 και έπειτα, στην «καρδιά» της περιοχής, επί της Παπαναστασίου 167.

Δημιουργοί του ινστιτούτου οι αδερφές Σίσσυ και Σοφία Κιριλή – η Σίσσυ πτυχιούχος Αισθητικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνη για το Αισθητικό σκέλος της επιχείρησης και η Σοφία πτυχιούχος του τμήματος Logistics στο ΤΕΙ Κατερίνης, υπεύθυνη του management της επιχείρησης.

Ένα «κράμα» γνώσεων και εμπειριών που η ένωσή τους δεν μπορούσε παρά να δημιουργήσει ένα άρτιο αποτέλεσμα από κάθε άποψη. Έτσι, αφού οι δυο τους αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της αγοράς, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Ινστιτούτο Αισθητικής Καλλιέπεια, έχοντας στο επίκεντρο την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την άριστη εμπειρία πελάτη.

Με το που θα μπείτε στον χώρο του Ινστιτούτου θα αντιληφθείτε αμέσως πως μιλάμε για έναν άκρως προσεγμένο χώρο, υπέροχα διακοσμημένο και πεντακάθαρο, που αποπνέει τη φιλοσοφία την οποία και πρεσβεύει – αυτή της υψηλής παροχής υπηρεσιών σε ένα άκρως φιλικό και «ζεστό» περιβάλλον.

Σε αυτό συμβάλλουν τα μέγιστα και οι άνθρωποί του, τόσο οι ιδιοκτήτριες του που θα σας υποδεχθούν σαν να είστε στο σπίτι τους - σαν άριστες οικοδέσποινες - όσο και το εξίσου άριστα καταρτισμένο προσωπικό του, το οποίο θα είναι ο κατάλληλος συνοδοιπόρος σας στους δρόμους της ομορφιάς που θα σας «ξεναγήσουν»! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπαναστασίου 167, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 308408

ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SkinLab

skinlab.jpg

Η περιποίηση του δέρματος μας έχει πλέον φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα που οι ειδικοί ομορφιάς καταφέρνουν υπέροχα αποτελέσματα. Στο «SkinLab» έχουν επενδύσει στον σύγχρονο εξοπλισμό, στα υψηλής ποιότητας προϊόντα και φυσικά στην εξειδικευμένη γνώση.

Η Γεωργία Γιορμπαλίδου, ιδιοκτήτρια του «SkinLab», είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και ως εκ τούτου έχει άρτια εκπαίδευση και άριστες γνώσεις σχετικά με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών περιποίησης. Αποτρίχωση με laser, θεραπείες προσώπου και σώματος, αλλά και μακιγιάζ, όλα εφαρμόζονται με ασφάλεια και υψηλές προδιαγραφές.

Στο «SkinLab» θα απολαύσετε τα αποτελέσματα της μόνιμης αποτρίχωσης με laser, που εφαρμόζεται από το ειδικά εκπαιδευμένο team του χώρου.

Χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη μέθοδο του διοδικού laser SPIRIT – 918, εξασφαλίζετε μοναδικό αποτέλεσμα, συνδυασμένο με υψηλό προφίλ ασφάλειας.

Επιπλέον, με το σύγχρονο μηχάνημα που διαθέτει το «SkinLab» επιτυγχάνεται η αποτρίχωση μεγάλων περιοχών σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ το σύστημα ψύξης Sapphire Plus εξασφαλίζει μία ανώδυνη συνεδρία με ασφάλεια.

Μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι και η δυνατότητα χρήσης του και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και μάλιστα ακόμη και σε σκούρες επιδερμίδες, χωρίς παρενέργειες (εγκαύματα και υπερμελαχρώσεις). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σινά 16, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 065777

AMB Beauty Details

amb.jpg

Η αποτρίχωση με laser είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη και θα μπορούσε κανείς να πει πως δεν αποτελεί απλά ένα ακόμα στάδιο του beauty routine μας, αλλά μία επένδυση… ομορφιάς και ξενοιασιάς για γυναίκες και άνδρες.

Το «AMB Beauty Details» έχοντας ακριβώς αυτό υπόψιν έχει εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς για να προσφέρει στους πελάτες του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόσο στον ιδιαίτερης αισθητικής χώρο του στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, όσο και στο δεύτερο κατάστημα τους στην Καβάλα.

Ως κέντρο αισθητικής κι όχι ένας απλός χώρος ομορφιάς, παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες αποτρίχωσης με laser και θεραπείες προσώπου που στηρίζονται σε ιατρικά πρωτόκολλα.

Για την αποτρίχωση με laser, στο «AMB Beauty Details», χρησιμοποιείται ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο χώρο. Και αυτό γιατί συνδυάζει τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνύπαρξη 3 μηκών κύματος (Diode, Alexandrite, Nd – Yag). Αυτό κάνει και το εν λόγω μηχάνημα να έχει τα αποτελέσματα που υπόσχεται.

Μόνιμο αποτέλεσμα αποτρίχωσης σε όλα τα σημεία προσώπου και σώματος. Και αυτό επιτυγχάνεται ανώδυνα, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο μηχάνημα ξεχωριστό είναι πως η χρήση του μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου (ακόμα και το καλοκαίρι) σε όλους τους τύπους δέρματος (ακόμα και σε μαυρισμένη επιδερμίδα) και σε όλους τους τύπους τρίχας. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Ολυμπιάδος 22, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 034428

Τενέδου 74, Καβάλα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2511 105370

Diamond Esthetics and Laser

diamond.jpg

Από το Δεκέμβριο του 2021, το Diamond Esthetics and Laser άνοιξε τις πόρτες του σε ένα πολύ κεντρικό σημείο στα Πεύκα. Πρόκειται για έναν υπέροχο, μοντέρνο πολυχώρο ομορφιάς όπου κάθε στιγμή περιποίησης έχει μοναδικό στόχο να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί.

Κάθε σας επίσκεψη στο Diamond Esthetics and Laser είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Εδώ δεν σας παρέχουν απλά υπηρεσίες αισθητικής αλλά μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης.

Εάν, για παράδειγμα, επιλέξετε μία θεραπεία για την ενυδάτωση του προσώπου σας, θα απολαύσετε ταυτόχρονα ένα μασάζ που θα σας χαλαρώσει, ενώ η όλη διαδικασία γίνεται σε θερμαινόμενο στρώμα, για να νιώθετε ηρεμία και ζεστασιά.Στο φιλικό περιβάλλον του Diamond Esthetics and Laser μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής προσώπου. Βαθύς καθαρισμός προσώπου, δερμοαπόξεση, φυτικά και χημικά peeling θα ανανεώσουν και θα κάνουν πιο λαμπερή την επιδερμίδα σας. Ασφαλώς εδώ θα βρείτε και τη μεσοθεραπεία, την πιο σύγχρονη και δημοφιλή μέθοδο για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με τη χρήση πάντα καλλυντικών προϊόντων κορυφαίων εταιριών, όπως η Marine Gumming Cleansing με θαλάσσια ορυκτά που συμβάλλει στη ζωτικότητα του δέρματος ή η Lift Cream που λειαίνει μοναδικά την επιδερμίδα, όπως και ο απόλυτος συνδυασμός για την αναγέννηση του προσώπου με τη χρήση της Immuno (μάσκα αναδόμησης και άμυνας της επιδερμίδας) και της Synchro (ρυθμιστική και αναπλαστική κρέμα). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγγ. Σικελιανού 6, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 672312

Bossbabe Laser Lab

bossbabe.jpg

Το Bossbabe Laser Lab είναι ένας σύγχρονος χώρος αισθητικής στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης ο οποίος παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες φροντίδας και περιποίησης του προσώπου και του σώματος σε γυναίκες και άνδρες.

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς νεοσύστατες επιχειρήσεις στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς η ομάδα του Bossbabe αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους αισθητικούς, απόφοιτους ΤΕΙ και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την παροχή επιστημονικής υποστήριξης στους πελάτες του, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει και να προσελκύσει κόσμο ακόμη και από τα κεντρικά και ανατολικά της πόλης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάρτιο του 2019 και παρόλο που βρέθηκε μέσα στη μέγγενη της πανδημίας από το ξεκίνημά της, ο χρόνος έδειξε ότι στο Bossbabe Laser Lab υλοποιούν άριστα την αποστολή τους, έχοντας πετύχει να αντέξουν και να αποτελούν τέσσερα χρόνια μετά ένα από τα πιο δημοφιλή κέντρα Αισθητικής στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ιδιοκτήτρια του Bossbabe Laser Lab είναι η Αγγελική Μοσχούτη, απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής & Κοσμετολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Η ίδια από τα 18 της χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές της, εργαζόταν στον κλάδο της Αισθητικής καθώς η εκμάθηση και η απόκτηση εμπειρίας από ήδη καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου ήταν πολύτιμη για τη δουλειά της. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μουδανίων 6, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 099675, 6978264018

Magnifique Beauty Spa

magnifique.jpg

Το Magnifique Beauty Spa ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 και έκτοτε αποτελεί συνώνυμο της φροντίδας και της περιποίησης. Πρόκειται για έναν όμορφο και ζεστό χώρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών. Η ομάδα του, άρτια καταρτισμένη σε όλες τις θεραπείες που παρέχουν, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μεγάλη εμπειρία, εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

Το massage έχει τις ρίζες του στα αρχαία χρόνια με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Ο συνδυασμός των μαλάξεων στο σώμα με τη χρήση αιθέριων ελαίων βελτιώνουν την επιβαρυμένη σωματική κατάσταση, από την ιδιαίτερα απαιτητική σύγχρονη καθημερινότητα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ψυχική υγεία.

Στο Magnifique Beauty Spa θα βρείτε όλα τα σύγχρονα είδη massage. Είτε προτιμάτε ένα χαλαρωτικό massage, είτε ένα έντονο, θεραπευτικό, εδώ θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από πολλές επιλογές. Το αθλητικό massage απευθύνεται σε αθλητές και ασκούμενους που η έντονη άσκηση και οι προπονήσεις καταπονούν τους μύες, ενώ το Λεμφικό massage, κατά της κυτταρίτιδας, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις διαθέσιμες επιλογές.

Η Αρωματοθεραπεία αποτελεί ένα ταξίδι χαλάρωσης, ή ακόμα και ευεξίας. Αρωματικά έλαια της επιλογής σας, συνδυασμένα με τις ενυδατικές ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου, υπόσχονται να πάρουν από πάνω σας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν πάλι, προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να επιλέξετε τα πουγκιά ή το Hot Stones massage, και τα δύο βασισμένα σε αρχαίες τεχνικές μάλαξης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρ. Αλεξ. Παπάγου 45, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 660187

Ινστιτούτο αισθητικής Μαρία Γιαννακοπούλου

mariagiannakopoulou.jpg

Το «Ινστιτούτο αισθητικής Μαρία Γιαννακοπούλου» ιδρύθηκε το 1968 από ανθρώπους με γνώση και αγάπη για το αντικείμενο της κοσμετολογίας και της αισθητικής. Με έμφαση στην τήρηση των πρωτόκολλων καταφέρνουν να συνδυάσουν την αισθητική με την ιατρική εξειδίκευση και παράλληλα να τηρούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Η Μαρία Γιαννακοπούλου, δεύτερης γενιάς αισθητικός, έχοντας ζήσει το Ινστιτούτο από παιδί ακόμα, έχει τεράστια αγάπη γι’ αυτό που προσφέρει και φυσικά σημαντική εμπειρία σε όλες τις αισθητικές θεραπείες που παρέχονται στον χώρο της και κυρίως στην αποτρίχωση, της οποίας γνωρίζει άριστα την εξέλιξη μέχρι σήμερα.

Χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο μηχάνημα για αποτρίχωση laser, στο «Ινστιτούτο αισθητικής Μαρία Γιαννακοπούλου» μπορούν να εγγυηθούν ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το μηχάνημα που διαθέτει ο χώρος είναι Αλεξανδρίτης νέας γενιάς που εκπέμπει σε 3 μήκη, τα οποία λειτουργούν ταυτόχρονα σε διαφορετικά επίπεδα της τρίχας.

Η αποτρίχωση με το εν λόγω μηχάνημα ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος -ακόμα και για μαυρισμένα- και τρίχας, αλλά και για όλα τα σημεία προσώπου και σώματος. Το διπλό σύστημα ψύξης που διαθέτει κάνει την εφαρμογή του laser ανώδυνη.

Με την τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό του Ινστιτούτου, η εφαρμογή του laser είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς ερεθισμούς, κνησμούς ή ερυθρότητες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 720454









































Κάθε άνοιξη και καλοκαίρι η φροντίδα του σώματος και του δέρματος μας είναι ακόμη πιο επιτακτική. Η επιθυμία για όμορφες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις, μας οδηγούν με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς στους κατάλληλους χώρους που θα βελτιώσουν δραστικά την εμφάνιση μας, τόσο ως προς τις γραμμές του σώματος μας όσο και ως προς την μη εμφάνιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Laser αποτρίχωση λοιπόν, αλλά και άμεσου αποτελέσματος θεραπείες σώματος μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και οι ακόλουθοι χώροι ομορφιάς, είναι 20 από τις καλύτερες επιλογές μας για να υποδεχθούμε και να απολαύσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 με την καλύτερη διάθεση και την αρτιότερη δυνατή εικόνα μας. Γνωρίστε τους…

KENTΡΟ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Medi Face

mediface.jpg

Στη καρδιά της Θεσσαλονίκης , στην οδό Μητροπόλεως 46-48, λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2019 ένας χώρος ομορφιάς, που προσφέρει σε γυναίκες και άνδρες εξειδικευμένες θεραπείες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, το Medi Face. Εδώ παρέχονται εξατομικευμένες θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Οι θεραπείες υλοποιούνται από τις έμπειρες και καταρτισμένες αισθητικούς του.

Το Medi Face δημιουργήθηκε από ανθρώπους που θαυμάζουν τη νεότητα και την ομορφιά. Στόχος τους είναι να βελτιώσουν στο μέγιστο βαθμό την εικόνα κάθε γυναίκας και άνδρα που επισκέπτεται το χώρο, αλλά και να διατηρήσουν αναλλοίωτες τη φυσική ομορφιά και νεότητα.

Με εξειδικευμένη γνώση, εμπειρία, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι συνεργάτες του Medi Face, κερδίζουν καθημερινά λαμπερά χαμόγελα από τους ευχαριστημένους επισκέπτες, για τους οποίους ο καθρέφτης, γίνεται πλέον ο καλύτερος φίλος.

Η προσωποκεντρική προσέγγιση, το κλίμα και η ομάδα του αποτελούν τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας του αλλά και τα πιο ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα.

Δεδομένου ότι η αποτρίχωση laser αποτελεί πλέον την πιο αποτελεσματική λύση για τη μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυϊα, το Medi Face διαθέτει το μηχάνημα 4ης γενιάς τελευταίας τεχνολογίας , DIODE ALEX LASER μια εργονομικά σχεδιασμένη κεφαλή η οποία σαρώνει την υπό θεραπεία περιοχή διαχέοντας σε αυτή μια υψηλής συγκέντρωσης δέσμη φωτός και αποτελεί εγγύηση για ένα βελούδινο δέρμα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 46-48, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 070027

EONIA

eonia.jpg

Τα ΕΟΝΙΑ ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στο χώρο της ομορφιάς και της ιατρικής αισθητικής με το πρώτο τους κατάστημα στην Αθήνα το 2016 στο Σύνταγμα και συνέχισαν την πορεία τους το 2017 με την αφετηρία του καταστήματος και στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, δημιούργησαν δύο επιπλέον καταστήματα στην Αθήνα στις περιοχές του Κολωνακίου και της Κηφισιάς.

Πιστός στις δεσμεύσεις του, ο χώρος ιατρικής αισθητικής ΕΟΝΙΑ σας προσφέρει υπηρεσίες αποτρίχωσης, σώματος, προσώπου και μεταμόσχευσης μαλλιών, με τα κορυφαία μηχανήματα της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Όποια και αν είναι η ανάγκη που μπορεί να έχετε στο πρόσωπο ή στο σώμα σας, η ΕΟΝΙΑ μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη λύση. Ειδικότερα, η φιλοσοφία των ΕΟΝΙΑ είναι ουσιαστικά η χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στα χέρια των πιο έμπειρων χεριών, προκειμένου να επιτυγχάνεται πάντα το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Μια έμπειρη ομάδα ιατρών, πλαστικών χειρουργών, αισθητικών, φυσιοθεραπευτών και διαιτολόγων θα πλαισιώσει την κάθε σας ανάγκη και θα σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις! Το μόνο που έχετε να κάνετε, από τη δική σας πλευρά, είναι να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και από εκεί και έπειτα, όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους! Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγίας Σοφίας 16 & Τσιμισκή, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 252505

The Beauty Bar

beautybar.jpg

Το The Beauty Bar, στο κέντρο της πόλης, δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για έναν πολυχώρο ομορφιάς που μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες αισθητικής για μία ολοκληρωμένη φροντίδα προσώπου και σώματος.

Στο όμορφο, φιλικό περιβάλλον του The Beauty Bar μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες φροντίδας των νυχιών, θεραπείες προσώπου, θεραπείες σώματος, αποτρίχωση με κερί και laser, σχηματισμό φρυδιών, ανόρθωση βλεφαρίδων, μεσοθεραπεία και φωτοθεραπεία. Επίσης, εδώ διοργανώνονται σεμινάρια αισθητικής, ενώ στο e-shop, στην ιστοσελίδα τους, μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα για αισθητική φροντίδα στο σπίτι.

Η αποτρίχωση με laser είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος για μόνιμο αποτέλεσμα. Η απορρόφηση της δέσμης του laser από τους θύλακες των τριχών έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή τους με αποτέλεσμα την μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας.

Στο The Beauty Bar χρησιμοποιούν το πρωτοποριακό μηχάνημα Soprano Ice. Πρόκειται για laser τελευταίας τεχνολογίας που συνδυάζει δύο μήκη κύματος, διοδικό (810) και Αλεξανδρίτη (755). Η αποτρίχωση με Laser εφαρμόζεται στα περισσότερα σημεία του σώματος ανώδυνα, με ταχύτητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, όλες τις εποχές του χρόνου με το Soprano Ice. Επωφεληθείτε από τη διπλή τεχνολογία, που εφαρμόζεται σε ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες τρίχες, και σε κάθε επιδερμίδα, ακόμα και μαυρισμένη. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 28, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2312 311000

Charites beauty & spa

charites.jpg

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην Καρόλου Ντηλ, βρίσκεται το κέντρο αισθητικής Charites beauty & spa, ένας καλαίσθητος χώρος που προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες υψηλής ποιότητας. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τις Χάριτες, τις αρχαιοελληνικές θεότητες που συμβόλιζαν την ομορφιά, τη γοητεία και την ανθρώπινη δημιουργικότητα.

Στο ζεστό, φιλικό του περιβάλλον, μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες φροντίδας προσώπου και σώματος. Εδώ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία του δέρματος, για αυτό και όλα τους τα μηχανήματα είναι ιδιαίτερα επιλεγμένα, αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιούνται και σε ιατρικά κέντρα.

Στο Charites beauty & spa θα ανακαλύψετε πολλές εξειδικευμένες θεραπείες. Φτάνει να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και θα δείτε αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Στο όμορφο, φιλόξενο περιβάλλον του, το καταρτισμένο team του θα λάβει το πλήρες ιστορικό σας, θα σας ακούσει και θα διαγνώσει τις πραγματικές σας ανάγκες, αρχικά με τη χρήση του διαγνωστικού μηχανήματος δέρματος, ώστε να σας προτείνει τις πιο στοχευμένες υπηρεσίες για εσάς.

Εδώ θα βρείτε όλες τις σύγχρονες θεραπείες προσώπου, όπως καθαρισμούς, λεύκανση, αντιγήρανση, μεσοθεραπεία και θεραπεία ακμής με laser. Παρέχουν όλες τις εξατομικευμένες και κατάλληλες θεραπείες για το πρόσωπό σας, ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του δέρματός σας. Όλες οι θεραπείες γίνονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 11, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242243

C+ Beauty

cbeauty.jpg

Στο κέντρο της πόλης, στην Ίωνος Δραγούμη 39, βρίσκεται ένας όμορφος και ζεστός χώρος που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της Αισθητικής.

Στo C+ Beauty, υποστηρίζουν την εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος, η οποία υπογραμμίζεται από την πολύχρονη εμπειρία τους στον χώρο της αισθητικής. Το εκτεταμένο ιστορικό των επιτυχημένων ιστοριών των μελών τους είναι ισχυρή ένδειξη, αλλά και δέσμευση για το πάθος και την αφοσίωσή τους στην παροχή των καλύτερων αισθητικών θεραπειών. Επιδιώκουν διαρκώς να εξασφαλίσουν τη χρήση των πιο προηγμένων προϊόντων φροντίδας του δέρματος και σύγχρονων μεθοδολογιών αιχμής, έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι θα έχεις διαθέσιμες τις καλύτερες δυνατές θεραπείες αισθητικής.

Μένοντας πιστοί στις αρχές και τις αξίες τους, εξασφαλίζουν πάντα ότι απασχολούν τους πιο έμπειρους θεραπευτές, που συνεχώς εκπαιδεύονται με τα υψηλότερα πρότυπα. Στόχος τους είναι να παραμείνουν στην κορυφή και να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις στην αισθητική.

Το C+ Beauty με το σύστημα αποτρίχωσης Clarity LPA του οίκου Lutronic, είναι η ιδανική επιλογή για να απαλλαγείς οριστικά και ανώδυνα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Πρόκειται για ένα σύστημα laser τύπου Αλεξανδρίτη, που χρησιμοποιεί προηγμένη και κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία, προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Το ενσωματωμένο σύστημα δυναμικής ψύξης της επιφάνειας του δέρματος μέσω συσκευής παραγωγής κρύου αέρα, προστατεύει την επιδερμίδα και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία της αποτρίχωσης ασφαλή, ανώδυνη & αποτελεσματική.

Εκτός από το laser, βέβαια, μπορείς να επιλέξεις και την ηλεκτρική ριζική αποτρίχωση με βελόνα ή την «κλασική» αποτρίχωση με κερί. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ι. Δραγούμη 39, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 500820

Ninas Laser Clinic

ninas.jpg

Από το 2013 η ιατρική εταιρεία με υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής «Nina’s Laser Clinic» στα ανατολικά της πόλης, στην περιοχή της Τούμπας, αποτελεί έναν ξεχωριστό χώρο ομορφιάς, που προσφέρει θεραπείες αισθητικής προσώπου και σώματος υψηλού επιπέδου.

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και όχι τυχαία. Με πρωταρχικό στόχο να αναδειχθεί η εξωτερική ομορφιά, απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες. Πάντα με φιλική διάθεση και σεβασμό, μετά από συμβουλευτική που παρέχει ο ιατρός ή η αισθητικός (ανάλογα με το πρόβλημα) προτείνονται οι καλύτερες εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Με μηχανήματα όπως laser τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις και πιστοποιημένα υλικά όπως ενέσιμα υαλουρονικά κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας, προσφέρεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αντιμετωπίζεται με επιτυχία κάθε αισθητική ανάγκη.

Η μέτοχος και συνιδιοκτήτρια, κυρία Νίνα Καραγλάνη, ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο πάντα με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο επαγγελματισμό.

Οι χώροι στο Nina’s Laser Clinic είναι ζεστοί και άνετοι, ειδικά διαμορφωμένοι για να καλύπτουν κάθε ανάγκη και φιλόξενοι, ώστε να προσφέρουν ασφάλεια και χαλάρωση.

Στο Nina’s Laser Clinic χρησιμοποιούν το κορυφαίο laser Alexandrite Clarity II τελευταίας γενιάς της εταιρείας LUTRONIC , το οποίο αριστεύει σε όλους τους τομείς της ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και ταχύτητας. Διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις FDA, CE. Έχει καινοτόμο σχεδιασμό, ο οποίος περιλαμβάνει 12 διαφορετικά spot size (διάμετρος δέσμης laser) τα οποία μας επιτρέπουν ανάλογα με την περιοχή να εξειδικεύσουμε την εφαρμογή.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό παρέχει υψηλές υπηρεσίες αποτρίχωσης με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Κανάρη 26, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 900087

Luxury Living Spa

luxuryliving.jpg

Το Luxury Living Spa λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 7 χρόνια, κάνοντας καθημερινά πραγματικότητα αυτό για το οποίο μας προϊδεάζει το όνομά του – την πολυτέλεια στο χώρο του, στο service και στις υπηρεσίες του σε συνδυασμό με την προσιτότητα, όμως, στις τιμές του.

Θα το βρείτε επί της Τσιμισκή 93, στον 2ο όροφο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, σε ένα σημείο ιδιαίτερα βολικό για να προσφέρετε ένα δώρο χαλάρωσης και ευεξίας στον εαυτό σας.

Το Luxury Living Spa είναι ένας πολυχώρος ευεξίας, προσφέροντας πολλές καινοτόμες υπηρεσίες στο κοινό του. Η φήμη του αρχικά ταξίδεψε σε όλη την πόλη λόγω του εξαιρετικά ποιοτικού massage που προσφέρει και του spa, ωστόσο στη συνέχεια δεν άργησε να γίνει αγαπημένος προορισμός μας και για θεραπείες προσώπου και σώματος, laser αποτρίχωσης 3D, solarium κ.ά..

Στους ιδιαίτερα προσεγμένους χώρους του, που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας ενθουσιάσουν, θα βρείτε εκτός από τις κλασικές θεραπείες massage και ορισμένες ιδιαίτερα σπάνιες, όπως το golden massage, με χρυσό 23 καρατίων, που βοηθά στη σύσφιξη του σώματος.

Αλλά και τη δυσεύρετη πια μαδεροθεραπεία με πλάστες για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αποτελώντας έναν από τους ελάχιστους χώρους σε όλη την Ελλάδα που προσφέρουν την εν λόγω θεραπεία και μάλιστα, με την απαραίτητη γνώση και τεχνογνωσία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 93 (2ος όροφος), Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222330, 6995302646 (Viber & What’s Up)

Ladies Elixir

ladieselixir.jpg

Το Ladies Elixir είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής, με ιδιαίτερο design στο κέντρο της πόλης, στη Μητροπόλεως 50. Με σεβασμό στο κοινό του, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης σε προσιτές τιμές, στοχεύοντας πάντα στο ιδανικό αποτέλεσμα.

Εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, καλλυντικά που ακολουθούν τις εξελίξεις της σύγχρονης κοσμετολογίας και με επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πρόθυμο να ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία, αποτελεί το ελιξίριο της ομορφιάς!

Η προσέγγισή τους είναι απόλυτα εξατομικευμένη, με ενδιαφέρον για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

Η αποτρίχωση laser αποτελεί μονόδρομο για μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα. Είναι αποτελεσματική, μόνιμη και βραχύβια θεραπεία, ενώ αποφεύγονται δυσχρωμίες, θυλακίτιδες, κ.ά., τα οποία παρουσιάζονται με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης (κερί, ξύρισμα, αποτριχωτικές κρέμες) και αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη θεραπεία.

Στο Ladies Elixir θα βρεις το τελευταίας τεχνολογίας Diode Laser, το οποίο ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος, σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος (πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, bikini). Είναι κατάλληλο για αποτρίχωση σε άτομα κάθε ηλικίας ή φύλου, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 50, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 277649

Οίκος Αισθητικής Φροντίδας Ιόβη

iovi.jpg

Ο Οίκος Αισθητικής Φροντίδας Ιόβη είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει και το όνομά του: ένας χώρος αφιερωμένος στην αισθητική φροντίδα, με απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση και ατμόσφαιρα που δημιουργεί ζεστασιά και οικειότητα. Σαν να είσαι στο σπίτι σου δηλαδή!

Βρίσκεται στην οδό Καφαντάρη 7 στην Καλαμαριά εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Ιδρύθηκε από την Μαρία Καραμπουρνιώτη, μία αισθητικό με πολυετή εμπειρία από το 1980, που κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρό της για έναν πραγματικά σύγχρονο χώρο αισθητικής, όπου όλες οι υπηρεσίες γίνονται σωστά με επιμέλεια και συνείδηση. Από το 2002, συμμετέχει στην ανάπτυξη του Ιόβη και η κόρη της Άννα.

Η Άννα έχει ολοκληρώσεις τις σπουδές της στην Αισθητική και την Κοσμετολογία, με ειδίκευση στον Καναδά και στην Γερμανία, ενώ είναι και η επίσημη εκπαιδεύτρια της Dectro Academy για την Ευρώπη, καθώς και τεχνική σύμβουλος της Γερμανικής σχολής σε όλες τις θεραπείες προσώπου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, εδώ μπορούν με επιμέλεια, τεχνογνωσία και εξειδίκευση πραγματικά να διαγνώσουν και να επέμβουν σε κάθε αισθητικό πρόβλημα προσώπου, σώματος, υπερτρίχωσης.

Στα βραβεία Aesthetic Awards 2022 , που επιβραβεύουν την καινοτομία και τους επαγγελματίες της ομορφιάς, ο Οίκος Αισθητικής Φροντίδας Ιόβη συμμετείχε στην κατηγορία Best Independent Aesthetic Center Thessaloniki και διακρίθηκε με το Χρυσό Βραβείο! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καφαντάρη 7, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 454526

Fleuron De Vie

fleuron.jpg

Το Fleuron De Vie βρίσκεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης από το 2002, έχοντας καταφέρει να αποτελεί συνώνυμο της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα της Αισθητικής.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ινστιτούτο Αισθητικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που συνδυάζει όμως και την πείρα 20 και πλέον ετών στον χώρο. Ιδιοκτήτριά του η κα Μαρκέλλα Ιωάννου, απόφοιτος του ΤΕΙ Αισθητικής της Θεσσαλονίκης, η οποία αποφοίτησε το 1996 και μετά από περίπου 6 χρόνια εργασίας και επιπλέον κατάρτισης αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της χώρο σε μία αγορά εξαιρετικά ανταγωνιστική αν αναλογιστεί κανείς τον αριθμό των ινστιτούτων Αισθητικής στην πόλη.

Ωστόσο, αυτό δεν την απασχόλησε ποτέ, καθώς στόχευε από την αρχή στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, κερδίζοντας πλέον με τη διαδρομή της όλα αυτά τα χρόνια, την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Στο ινστιτούτο Αισθητικής Fleuron De Vie μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα θεραπειών προσώπου και σώματος, αλλά και πλήθος επιλογών αποτρίχωσης.

Σχετικά με την αποτρίχωση, στον άψογα διακοσμημένο χώρο του θα βρείτε το διοδικό laser με 3 μήκη κύματος, τελευταίας γενιάς, το οποίο και αποτελεί την ιδανική επιλογή προκειμένου να παραμείνετε «πιστοί» στις συνεδρίες σας και τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς είναι το μόνο laser που μπορεί να εφαρμοστεί σε μαυρισμένο δέρμα. Η συνέπεια στις συνεδρίες σας είναι, άλλωστε και το μυστικό για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Πόντου 128, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 486650

Divine Beauty

divine.jpg

Στην περιοχή της Τούμπας, και συγκεκριμένα στη Γρ. Λαμπράκη 23, κοντά στην Κατσιμίδη, βρίσκεται ένας χώρος που το όνομά του και μόνο μαρτυράει την υψηλή ποιότητα του: Dιvine Beauτy, που σημαίνει θεϊκή ομορφιά.

Πρόκειται για έναν χώρο εξαιρετικής αισθητικής, ζεστό και φιλόξενο, που προσφέρει υπηρεσίες και θεραπείες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Η αγάπη τους για τις υπηρεσίες αισθητικής, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, και ο πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στο Divine Beauty θα βρεις το διοδικό Laser τριπλής ενέργειας. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και κάθε τύπο τρίχας. Εφαρμόζεται τόσο σε πρόσωπο όσο και στο σώμα, σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, χειμώνα και καλοκαίρι για βελούδινο δέρμα και ανώδυνη εφαρμογή.

Το laser εκπέμπει σε τρία μήκη κύματος, Alexandrite- 755nm, Διοδικό - 808 nm και NDYAG- 1064 nm. που λειτουργούν ταυτόχρονα σε διαφορετικά επίπεδα στον θύλακα της τρίχας και εξασφαλίζουν ασφαλή και πολύ πιο αποτελεσματική αποτρίχωση. Έχει διπλό σύστημα ψύξης, κάτι που κάνει την εφαρμογή ανώδυνη.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η σάρωση διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: με τη συνεχόμενη κίνηση της κεφαλής οριζόντια και κάθετα καλύπτονται όλες οι περιοχές σε μικρότερο χρόνο και δεν χρειάζεται επαναληπτική συνεδρία. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 23, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 904477

Princess Institute

princcess.jpg

Στο κέντρο της Καλαμαριάς, στην Κερασούντος 55, βρίσκεται το Princess Institute, ένας χώρος αφιερωμένος στην ομορφιά. Ένα πλήρως εξοπλισμένο ινστιτούτο που παρέχει εξελιγμένες υπηρεσίες αισθητικής.

Η ομάδα του Princess Institute, διαθέτει εμπειρία 15 και πλέον χρόνων στον κλάδο της αισθητικής. Με πολλή αγάπη και πάθος για την ομορφιά, έχουν δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χώρο, όπου προσφέρονται μοναδικές θεραπείες και προϊόντα.

Με σπουδές και κατάρτιση στον τομέα της αισθητικής και της υγείας, το team του Princess Institute προσφέρει τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που απαιτείται, αποτελώντας έτσι τον κατάλληλο σύμβουλο ομορφιάς. Η πολύχρονη εμπειρία, η φροντίδα και το προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα και αυτό που ταιριάζει αποκλειστικά στον καθένα.

Το ινστιτούτο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα για τη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αισθητικής προσώπου και σώματος.

Στο Princess Institute θα βρεις φρέσκες προτάσεις ομορφιάς, ειδικά για εσένα, από αισθητικούς με κατάρτιση, εμπειρία και υπευθυνότητα.

Ένας ξεκούραστος και όμορφος χώρος, που προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσεις άνετα και να χαλαρώσεις σε μια φιλική ατμόσφαιρα γεμάτη ιδέες ομορφιάς!

Αν θέλεις να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε σώμα ή/και πρόσωπο, γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά, το Princess Institute σου έχει τη λύση. Με την προηγμένη τεχνολογία laser, που ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος, αποτρέποντας την επανεµφάνιση της τρίχας και χαρίζοντας δέρµα λείο και µεταξένιο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Κερασούντος 55, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 426155

Cocuzel

cocuzel.jpg

Ένα μοναδικό beauty bar βρίσκεται στην καρδιά της Τούμπας, στην οδό Επταλόφου 53, εδώ και 5 χρόνια. Το Cocuzel πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2018, με μία ομάδα ταλαντούχων, παθιασμένων και δημιουργικών ανθρώπων, αφιερωμένων στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Έκτοτε, αποτελεί μία από τις καλύτερες και κορυφαίες επιλογές σε κέντρα αισθητικής στα ανατολικά της πόλης.

Η προσωπική, εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε επίσκεψη, δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας. Εδώ σίγουρα θα νιώσεις μοναδική, γιατί είσαι άλλωστε!

Πάντοτε με χαμόγελο, ευγένεια και φιλική διάθεση, θα σε ακούσουν, θα σου προτείνουν λύσεις και θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου.

Με πολυετή εμπειρία στην περιποίηση των άκρων, το Cocuzel εξασφαλίζει πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα στα νύχια. Οι άρτια καταρτισμένοι, έμπειροι nail artists φροντίζουν να περιποιηθούν τα νύχια σου όπως τους αξίζει και να τα αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μανικιούρ απλό, ημιμόνιμο, gel, ακρυλικό, ενισχυμένο, «χτιστό». Πεντικιούρ από απλό και ημιμόνιμο μέχρι θεραπευτικό.

Nail designs με στρας, με Swarovski, με αυτοκόλλητα ή με σχέδια ζωγραφισμένα από τις εξαιρετικές τεχνίτριες (καλλιτέχνες είναι, εδώ που τα λέμε, με τα σχέδια που κάνουν!). Στη σελίδα τους θα βρεις τις εξαιρετικές δημιουργίες τους στα νύχια και ίσως εμπνευστείς για το δικό σου επόμενο εντυπωσιακό μανικιούρ! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταλόφου 53, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 261283

Καλλιέπεια

kalliepeia.jpg

Το Ινστιτούτο Αισθητικής Καλλιέπεια βρίσκεται στην περιοχή της Χαριλάου στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης από το 2018 – αρχικά σε έναν μικρότερο χώρο και από το 2020 και έπειτα, στην «καρδιά» της περιοχής, επί της Παπαναστασίου 167.

Δημιουργοί του ινστιτούτου οι αδερφές Σίσσυ και Σοφία Κιριλή – η Σίσσυ πτυχιούχος Αισθητικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνη για το Αισθητικό σκέλος της επιχείρησης και η Σοφία πτυχιούχος του τμήματος Logistics στο ΤΕΙ Κατερίνης, υπεύθυνη του management της επιχείρησης.

Ένα «κράμα» γνώσεων και εμπειριών που η ένωσή τους δεν μπορούσε παρά να δημιουργήσει ένα άρτιο αποτέλεσμα από κάθε άποψη. Έτσι, αφού οι δυο τους αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της αγοράς, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Ινστιτούτο Αισθητικής Καλλιέπεια, έχοντας στο επίκεντρο την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την άριστη εμπειρία πελάτη.

Με το που θα μπείτε στον χώρο του Ινστιτούτου θα αντιληφθείτε αμέσως πως μιλάμε για έναν άκρως προσεγμένο χώρο, υπέροχα διακοσμημένο και πεντακάθαρο, που αποπνέει τη φιλοσοφία την οποία και πρεσβεύει – αυτή της υψηλής παροχής υπηρεσιών σε ένα άκρως φιλικό και «ζεστό» περιβάλλον.

Σε αυτό συμβάλλουν τα μέγιστα και οι άνθρωποί του, τόσο οι ιδιοκτήτριες του που θα σας υποδεχθούν σαν να είστε στο σπίτι τους - σαν άριστες οικοδέσποινες - όσο και το εξίσου άριστα καταρτισμένο προσωπικό του, το οποίο θα είναι ο κατάλληλος συνοδοιπόρος σας στους δρόμους της ομορφιάς που θα σας «ξεναγήσουν»! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπαναστασίου 167, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 308408

ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

SkinLab

skinlab.jpg

Η περιποίηση του δέρματος μας έχει πλέον φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα που οι ειδικοί ομορφιάς καταφέρνουν υπέροχα αποτελέσματα. Στο «SkinLab» έχουν επενδύσει στον σύγχρονο εξοπλισμό, στα υψηλής ποιότητας προϊόντα και φυσικά στην εξειδικευμένη γνώση.

Η Γεωργία Γιορμπαλίδου, ιδιοκτήτρια του «SkinLab», είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Αισθητικής και ως εκ τούτου έχει άρτια εκπαίδευση και άριστες γνώσεις σχετικά με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών περιποίησης. Αποτρίχωση με laser, θεραπείες προσώπου και σώματος, αλλά και μακιγιάζ, όλα εφαρμόζονται με ασφάλεια και υψηλές προδιαγραφές.

Στο «SkinLab» θα απολαύσετε τα αποτελέσματα της μόνιμης αποτρίχωσης με laser, που εφαρμόζεται από το ειδικά εκπαιδευμένο team του χώρου.

Χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη μέθοδο του διοδικού laser SPIRIT – 918, εξασφαλίζετε μοναδικό αποτέλεσμα, συνδυασμένο με υψηλό προφίλ ασφάλειας.

Επιπλέον, με το σύγχρονο μηχάνημα που διαθέτει το «SkinLab» επιτυγχάνεται η αποτρίχωση μεγάλων περιοχών σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ το σύστημα ψύξης Sapphire Plus εξασφαλίζει μία ανώδυνη συνεδρία με ασφάλεια.

Μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι και η δυνατότητα χρήσης του και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και μάλιστα ακόμη και σε σκούρες επιδερμίδες, χωρίς παρενέργειες (εγκαύματα και υπερμελαχρώσεις). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σινά 16, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 065777

AMB Beauty Details

amb.jpg

Η αποτρίχωση με laser είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη και θα μπορούσε κανείς να πει πως δεν αποτελεί απλά ένα ακόμα στάδιο του beauty routine μας, αλλά μία επένδυση… ομορφιάς και ξενοιασιάς για γυναίκες και άνδρες.

Το «AMB Beauty Details» έχοντας ακριβώς αυτό υπόψιν έχει εξοπλιστεί με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς για να προσφέρει στους πελάτες του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόσο στον ιδιαίτερης αισθητικής χώρο του στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, όσο και στο δεύτερο κατάστημα τους στην Καβάλα.

Ως κέντρο αισθητικής κι όχι ένας απλός χώρος ομορφιάς, παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες αποτρίχωσης με laser και θεραπείες προσώπου που στηρίζονται σε ιατρικά πρωτόκολλα.

Για την αποτρίχωση με laser, στο «AMB Beauty Details», χρησιμοποιείται ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο χώρο. Και αυτό γιατί συνδυάζει τα οφέλη που προκύπτουν από τη συνύπαρξη 3 μηκών κύματος (Diode, Alexandrite, Nd – Yag). Αυτό κάνει και το εν λόγω μηχάνημα να έχει τα αποτελέσματα που υπόσχεται.

Μόνιμο αποτέλεσμα αποτρίχωσης σε όλα τα σημεία προσώπου και σώματος. Και αυτό επιτυγχάνεται ανώδυνα, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο μηχάνημα ξεχωριστό είναι πως η χρήση του μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου (ακόμα και το καλοκαίρι) σε όλους τους τύπους δέρματος (ακόμα και σε μαυρισμένη επιδερμίδα) και σε όλους τους τύπους τρίχας. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Ολυμπιάδος 22, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 034428

Τενέδου 74, Καβάλα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2511 105370

Diamond Esthetics and Laser

diamond.jpg

Από το Δεκέμβριο του 2021, το Diamond Esthetics and Laser άνοιξε τις πόρτες του σε ένα πολύ κεντρικό σημείο στα Πεύκα. Πρόκειται για έναν υπέροχο, μοντέρνο πολυχώρο ομορφιάς όπου κάθε στιγμή περιποίησης έχει μοναδικό στόχο να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί.

Κάθε σας επίσκεψη στο Diamond Esthetics and Laser είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Εδώ δεν σας παρέχουν απλά υπηρεσίες αισθητικής αλλά μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης.

Εάν, για παράδειγμα, επιλέξετε μία θεραπεία για την ενυδάτωση του προσώπου σας, θα απολαύσετε ταυτόχρονα ένα μασάζ που θα σας χαλαρώσει, ενώ η όλη διαδικασία γίνεται σε θερμαινόμενο στρώμα, για να νιώθετε ηρεμία και ζεστασιά.Στο φιλικό περιβάλλον του Diamond Esthetics and Laser μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής προσώπου. Βαθύς καθαρισμός προσώπου, δερμοαπόξεση, φυτικά και χημικά peeling θα ανανεώσουν και θα κάνουν πιο λαμπερή την επιδερμίδα σας. Ασφαλώς εδώ θα βρείτε και τη μεσοθεραπεία, την πιο σύγχρονη και δημοφιλή μέθοδο για εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Με τη χρήση πάντα καλλυντικών προϊόντων κορυφαίων εταιριών, όπως η Marine Gumming Cleansing με θαλάσσια ορυκτά που συμβάλλει στη ζωτικότητα του δέρματος ή η Lift Cream που λειαίνει μοναδικά την επιδερμίδα, όπως και ο απόλυτος συνδυασμός για την αναγέννηση του προσώπου με τη χρήση της Immuno (μάσκα αναδόμησης και άμυνας της επιδερμίδας) και της Synchro (ρυθμιστική και αναπλαστική κρέμα). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αγγ. Σικελιανού 6, Πεύκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 672312

Bossbabe Laser Lab

bossbabe.jpg

Το Bossbabe Laser Lab είναι ένας σύγχρονος χώρος αισθητικής στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης ο οποίος παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες φροντίδας και περιποίησης του προσώπου και του σώματος σε γυναίκες και άνδρες.

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς νεοσύστατες επιχειρήσεις στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς η ομάδα του Bossbabe αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους αισθητικούς, απόφοιτους ΤΕΙ και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την παροχή επιστημονικής υποστήριξης στους πελάτες του, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει και να προσελκύσει κόσμο ακόμη και από τα κεντρικά και ανατολικά της πόλης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάρτιο του 2019 και παρόλο που βρέθηκε μέσα στη μέγγενη της πανδημίας από το ξεκίνημά της, ο χρόνος έδειξε ότι στο Bossbabe Laser Lab υλοποιούν άριστα την αποστολή τους, έχοντας πετύχει να αντέξουν και να αποτελούν τέσσερα χρόνια μετά ένα από τα πιο δημοφιλή κέντρα Αισθητικής στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ιδιοκτήτρια του Bossbabe Laser Lab είναι η Αγγελική Μοσχούτη, απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής & Κοσμετολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Η ίδια από τα 18 της χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές της, εργαζόταν στον κλάδο της Αισθητικής καθώς η εκμάθηση και η απόκτηση εμπειρίας από ήδη καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου ήταν πολύτιμη για τη δουλειά της. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μουδανίων 6, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 099675, 6978264018

Magnifique Beauty Spa

magnifique.jpg

Το Magnifique Beauty Spa ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 και έκτοτε αποτελεί συνώνυμο της φροντίδας και της περιποίησης. Πρόκειται για έναν όμορφο και ζεστό χώρο, με ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών. Η ομάδα του, άρτια καταρτισμένη σε όλες τις θεραπείες που παρέχουν, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μεγάλη εμπειρία, εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

Το massage έχει τις ρίζες του στα αρχαία χρόνια με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Ο συνδυασμός των μαλάξεων στο σώμα με τη χρήση αιθέριων ελαίων βελτιώνουν την επιβαρυμένη σωματική κατάσταση, από την ιδιαίτερα απαιτητική σύγχρονη καθημερινότητα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην ψυχική υγεία.

Στο Magnifique Beauty Spa θα βρείτε όλα τα σύγχρονα είδη massage. Είτε προτιμάτε ένα χαλαρωτικό massage, είτε ένα έντονο, θεραπευτικό, εδώ θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από πολλές επιλογές. Το αθλητικό massage απευθύνεται σε αθλητές και ασκούμενους που η έντονη άσκηση και οι προπονήσεις καταπονούν τους μύες, ενώ το Λεμφικό massage, κατά της κυτταρίτιδας, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις διαθέσιμες επιλογές.

Η Αρωματοθεραπεία αποτελεί ένα ταξίδι χαλάρωσης, ή ακόμα και ευεξίας. Αρωματικά έλαια της επιλογής σας, συνδυασμένα με τις ενυδατικές ιδιότητες του αμυγδαλέλαιου, υπόσχονται να πάρουν από πάνω σας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν πάλι, προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να επιλέξετε τα πουγκιά ή το Hot Stones massage, και τα δύο βασισμένα σε αρχαίες τεχνικές μάλαξης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Στρ. Αλεξ. Παπάγου 45, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 660187

Ινστιτούτο αισθητικής Μαρία Γιαννακοπούλου

mariagiannakopoulou.jpg

Το «Ινστιτούτο αισθητικής Μαρία Γιαννακοπούλου» ιδρύθηκε το 1968 από ανθρώπους με γνώση και αγάπη για το αντικείμενο της κοσμετολογίας και της αισθητικής. Με έμφαση στην τήρηση των πρωτόκολλων καταφέρνουν να συνδυάσουν την αισθητική με την ιατρική εξειδίκευση και παράλληλα να τηρούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Η Μαρία Γιαννακοπούλου, δεύτερης γενιάς αισθητικός, έχοντας ζήσει το Ινστιτούτο από παιδί ακόμα, έχει τεράστια αγάπη γι’ αυτό που προσφέρει και φυσικά σημαντική εμπειρία σε όλες τις αισθητικές θεραπείες που παρέχονται στον χώρο της και κυρίως στην αποτρίχωση, της οποίας γνωρίζει άριστα την εξέλιξη μέχρι σήμερα.

Χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο μηχάνημα για αποτρίχωση laser, στο «Ινστιτούτο αισθητικής Μαρία Γιαννακοπούλου» μπορούν να εγγυηθούν ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το μηχάνημα που διαθέτει ο χώρος είναι Αλεξανδρίτης νέας γενιάς που εκπέμπει σε 3 μήκη, τα οποία λειτουργούν ταυτόχρονα σε διαφορετικά επίπεδα της τρίχας.

Η αποτρίχωση με το εν λόγω μηχάνημα ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος -ακόμα και για μαυρισμένα- και τρίχας, αλλά και για όλα τα σημεία προσώπου και σώματος. Το διπλό σύστημα ψύξης που διαθέτει κάνει την εφαρμογή του laser ανώδυνη.

Με την τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό του Ινστιτούτου, η εφαρμογή του laser είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς ερεθισμούς, κνησμούς ή ερυθρότητες. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 76, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 720454









































ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία