Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 18 από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα Fashion spots για shopping στο κέντρο της πόλης

Ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, στις καλύτερες εκδοχές τους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

 17/01/2023 09:30

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 18 από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα Fashion spots για shopping στο κέντρο της πόλης

Η Θεσσαλονίκη έχει τη δική της ιστορία στο χώρο της μόδας και πολλές fashion προτάσεις στην καρδιά της, διαθέτουν την υπογραφή των ανθρώπων της πόλης, που κατόρθωσαν να ανεβάσουν ψηλά το ποιοτικό πήχη στον κλάδο τους.

Κορυφαία brands, εγχώρια και διεθνή, επώνυμες σειρές προϊόντων πραγματικά υψηλών προδιαγραφών, μας παρασύρουν αβίαστα σε ένα ταξίδι γεμάτο στυλ, χρώματα και φαντασία.

Ένα ταξίδι που ξεκινά τώρα… με 18 σταθμούς σε αγαπημένα Fashion spots για shopping στο κέντρο της πόλης. Ανακαλύψτε τα.

UNISEX ΕΝΔΥΣΗ

RODANOS

rodanos.jpg

Τα καταστήματα Rodanos έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν συνδεθεί στις μνήμες των κατοίκων της, αλλά και των επισκεπτών της πόλης, ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για υψηλής ποιότητας προϊόντα για τον ρουχισμό τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας.

Η ιστορία τους ξεκινά από το 1990 – μία ιστορία στενά συνδεδεμένη με το brand Emporio Armani, αλλά και με 50 και πλέον προμηθευτές. Θα λέγαμε πως αποτελεί έναν από τα πιο αγαπημένα καταστήματα για shopping για πελάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς κραυγαλέες προσπάθειες και χωρίς καμία ιδιαίτερη τάση εντυπωσιασμού. Εδώ, η αβίαστη κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ αντικατοπτρίζονται μέσα στις minimal γραμμές και τα υφάσματα, που αποπνέουν πολυτέλεια και γοητεία.

Τα Rodanos Stores διαθέτουν δύο boutiques στη Θεσσαλονίκη, δύο στη Χαλκιδική (εντός του Sani Resort και του Ikos Olivia Resort) και μία στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Μέσα από τη φιλοσοφία και την αύρα που αποπνέουν μας μυούν σε έναν κόσμο αισθητικής και μόδας, που αγαπά την απλότητα και το κλασικό, χωρίς να αγνοεί τις εξελίξεις και τις τάσεις της μόδας. Οι επιλογές μας είναι πολλές, καθώς η ποικιλία στα ράφια του είναι αξιοθαύμαστη, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες του. Δείτε περισσότερα….

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μορκεντάου 5
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228784

Mediterranean Cosmos 11οχλμ. οδού Θεσ/νίκης – Μουδανιών
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 473281

Rodanos Outlet, Μορκεντάου 6
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 223250

RITZ CLOTHING & FASHION LIMOUSINE BOUTIQUE 

ritz.jpg

Η ιστορία του Ritz Clothing & Fashion Limousine Boutique ξεκινά το 2013 όταν η Δέσποινα Ζυγουλιάνου, αποφασίζει να δώσει στο όνειρό της σάρκα και οστά, δημιουργώντας αρχικά ένα online κατάστημα και στη συνέχεια, να το εξελίξει δίνοντάς του υπόσταση με ένα φυσικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αυτή δεν ήταν μία τυχαία απόφαση για τη Δέσποινα Ζυγουλιάνου, αλλά μάλλον προδιαγεγραμμένη για την ίδια, καθώς είχε αφιερώσει πολλά χρόνια σε σπουδές στο Λονδίνο πάνω στο styling.

Το εκπαιδευτικό της υπόβαθρο περιλαμβάνει μια τιμητική διάκριση από το Southampton Solent University, στο στυλ μόδας, το μακιγιάζ και το σχέδιο μαλλιών, μαζί με το πτυχίο της από το εξέχον Central St.Martins School στο Λονδίνο. Στο St. Martins, διέπρεψε σε μαθήματα που συνδύασαν την Ιστορία της Τέχνης με το μοντέρνο σχέδιο ενδυμάτων, οδηγώντας τελικά στις πολυπόθητες συνεργασίες της με κορυφαία περιοδικά μόδας του Λονδίνου, όπως το DAZED.

Ωστόσο, όπως μας «εκμυστηρεύθηκε», τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχε δίπλα της τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μπρόζο, ο οποίος με σπουδές στην Αμερική πάνω στο «Marketing Management», έβαλε τα στέρεα θεμέλια της επιχείρησης, αναλαμβάνοντας το Οικονομικό-Διοικητικό κομμάτι. Μαζί αποτελούν ένα αναντικατάστατο στήριγμα ο ένας για τον άλλον, καταφέρνοντας τελικά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν από το 0 μία επιχείρηση-πρότυπο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 62
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 301626

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΣΗ

ACCESS FASHION

access.jpg

Δυναμισμός, θηλυκότητα και κομψότητα αυτά είναι τα στοιχεία της γυναίκας ACCESS FASHION, που διαπνέουν τις συλλογές του ελληνικού brand από το 2000 μέχρι σήμερα. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε από την κα. Κατερίνα Κίτσου στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με ανθρώπους που την στήριξαν από την αρχή σε κάθε της βήμα.

Με έμπνευση τη διαφορετικότητα στο ελληνικό στυλ, το οποίο συνταιριάζει επιρροές από πολλές κουλτούρες, η ACCESS FASHION υπογράφει κάθε σεζόν ένα επιμελημένο μείγμα επιλογών, που καλύπτει basics, in fashion και special occasion στοιχεία με έμφαση στην ποιότητα των υφασμάτων και το βλέμμα στη βιωσιμότητα.

Η ACCESS FASHION έχει πολλές μορφές, πλευρές, όψεις, πρόσωπα και εικόνα που εναλλάσσεται, εξελίσσεται και αναφέρεται σε διαφορετικές ηλικίες και γυναίκες: στη μητέρα, στην εργαζόμενη, στη young millennial, στη γενιά Z, στην κόρη, στη μαθήτρια, στη φοιτήτρια και σε κάθε ACCESS FASHION προσωπικότητα, που υποστηρίζει κάθε στυλ. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων Θεσσαλονίκης:

Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 475300

Τσιμισκή 61
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228222

Μητροπόλεως 43
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 271035

DOLLS BOUTIQUE

dolls.jpg

Το Dolls Boutique πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2013 και έκτοτε έχει καταφέρει να βάλει τις δικές του πινελιές στη γκαρνταρόμπα μας, μέσα από την καινοτομία και τη φρέσκια ματιά του για τη μόδα. Το Dolls είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μία σπίθα παιδική που πήρε σάρκα και οστά. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς την αγάπη που το περικλείει και τη δουλειά που κρύβεται από πίσω.

Όταν μπείτε στον χώρο του Dolls το πρώτο πράγμα που θα σας κερδίσει είναι τα ζεστά χαμόγελα των ανθρώπων του, που θα σας υποδεχθούν και θα είναι δίπλα σας στο «ταξίδι» που θα ακολουθήσει μέσα σε υφάσματα, χρώματα και υφές.

Εδώ θα βρείτε μία άλλου είδους εξυπηρέτηση, πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα, καθώς το team του Dolls θα φροντίσει να έχετε ένα ολοκληρωμένο outfit και θα σας δώσει συμβουλές για οτιδήποτε αυτό περιλαμβάνει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 42
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 020939

SOMMA – ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

somma.jpg

Η ιστορία του Somma Μητροπολίτου Ιωσήφ 17 ξεκινά το 2006, με τον εμπνευστή και δημιουργό του, Χρήστο Χατζηνικολάου, να δημιουργεί μία μπουτίκ ρούχων που δύσκολα θα μπορούσε να συγκριθεί με άλλη, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των ρούχων της σε συνδυασμό με τις απόλυτα προσιτές τιμές της.

Η τελευταία λέξη της μόδας είναι το Somma Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, καθώς εκεί η διαχρονική κομψότητα συναντά το street-style και τα trends! Ένας μοναδικός χώρος στο κέντρο της πόλης για τη σύγχρονη γυναίκα που ακολουθεί τις νέες τάσεις και είναι λάτρης του φινετσάτου στυλ.

Στα ράφια και τη βιτρίνα του θα βρείτε μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε γούστο, για να αισθάνεστε ιδιαίτερη και ξεχωριστή σε κάθε σας εμφάνιση. Ενδεικτικά, όπως μας αναφέρει ο κ. Χατζηνικολάου, στο κατάστημα υπάρχουν περισσότεροι από 800 κωδικοί προϊόντων! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπολίτου Ιωσήφ 17
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222355

DINX BOUTIQUE

dinx.jpg

Το DINX ―που είναι ακρωνύμιο, τη σημασία του οποίου θα πρέπει να ανιχνεύσετε μόνοι σας― δόθηκε ως όνομα στην boutique από τη δημιουργό της, Μαίρη Λεφάκη, το 1989, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία της. Με έμφαση στη γαλλική κυρίως μόδα αλλά με έντονο ενδιαφέρον επίσης για δημιουργούς από το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ισπανία αλλά και την Ιαπωνία, αποτελεί την παλαιότερη μπουτίκ της Μητροπολίτου Ιωσήφ, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Με τη μακρά του πείρα, αλλά και τη διεγερμένη περιέργεια για τις εξελίξεις στον χώρο του ποιοτικού prêt-à-porter το DINX βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση για μια ενημερωμένη σύνθεση των collection κάθε σαιζόν.

Η λόγω σπουδών μακροχρόνια σύνδεση της Μαίρης Λεφάκη με τη Γαλλία, της επιτρέπει να εντοπίζει ενδελεχώς τους créateurs και από αυτούς να επιλέγει για την δική της πελατεία εκείνους των οποίων το έργο δεν κινδυνεύει από την εκλαΐκευση της υπερδιάχυσης και συχνά του ευτελισμού μέσω της απομίμησης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπολίτου Ιωσήφ 9
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 266712

A.RADA

arada.jpg

Το brand A.RADA είναι το δημιούργημα της Αγγελικής Ράδα, από την οποία πήρε και το όνομά του. Αποτελεί από το 1986 ένα από τα κορυφαία brands της κατηγορίας του, έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο να προσφέρει έναν συνδυασμό άριστης ποιότητας και εμπνευσμένου σχεδιασμού – ένας στόχος που όχι μόνο επετεύχθη, αλλά διατηρείται αναλλοίωτος εδώ και 32 ολόκληρα χρόνια!

Υλοποιώντας τις στιλιστικές της αναζητήσεις, η Αγγελική Ράδα κατάφερε να επιτύχει την εισαγωγή καινοτόμων συλλογών στον χώρο της μόδας με την υπογραφή «Camelot».

Η φιλοσοφία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αισθητική των δημιουργιών της, ενώ ξεχωρίζει για τον σχεδιαστικό της χαρακτήρα, τις εκλεπτυσμένες στιλιστικές προτάσεις, αλλά και για τη διαχρονικότητα των συλλογών της.

Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων A.RADA ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το 1999. Διαθέτει τις συλλογές της εταιρείας Camelot, προσφέροντας νεωτεριστικές αποκλειστικότητες, καινοτόμους συνδυασμούς αλλά και δελεαστικές ισορροπίες ποιότητας – τιμής. Το κατάστημα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να παρέχει ένα όμορφο, άνετο περιβάλλον, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη σε μια απολαυστική εμπειρία για τους πελάτες του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 57
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 244550

MAR-NI

marni.jpg

Είναι γεγονός ότι η μόδα πρωταγωνιστεί στις ζωές των ανθρώπων και δη των γυναικών. Τα τελευταία χρόνια, η μόδα κινείται με γοργούς κι εναλλασσόμενους ρυθμούς. Οι απαιτήσεις του γυναικείου κοινού γίνονται όλο και μεγαλύτερες και πιο εξεζητημένες σε αντίθεση με ότι ίσχυε παλαιότερα.

Οι γυναίκες, πλέον, μέσω του διαδικτύου και των social media ενημερώνονται συνεχώς και αναζητούν για τη γκαρνταρόμπα τους τα κομμάτια εκείνα που θα τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Η απαιτητική καθημερινότητα θέλει μοντέρνα και άνετα ρούχα, που να αναδεικνύουν την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας και να συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η μπουτίκ Mar-Ni στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πιο in-fashion περιοχή της πόλης, στον αγαπημένο εμπορικό δρόμο της Μητροπολίτου Ιωσήφ, ανταποκρίνεται σε όλα τα παραπάνω ζητούμενα και σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις της κομψής γυναίκας.

Το όνομα Mar-Ni είναι συνώνυμο της Ιταλικής μόδας και φινέτσας. Η ιδιοκτήτρια του, Άννα Νταμπίζα, ταξιδεύει στην Ιταλία για περισσότερα από 20 χρόνια, που ασχολείται με τον χώρο.

Όλα τα κομμάτια, που θα βρεις εδώ, είναι προσωπικές της επιλογές. Ρούχα και τσάντες από Ιταλικούς οίκους, που ξεχωρίζουν για το στιλ και την ποιότητά τους. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητρ. Ιωσήφ 18
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 008614

OSTIA BOUTIQUE

ostia.jpg

Το κατάστημα OSTIA boutique στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν από τους πιο «ασφαλείς» προορισμούς shopping για το γυναικείο κοινό της πόλης, καθώς στον χώρο του φιγουράρουν υψηλής ποιότητας ρούχα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και διάθεση.

Στις αρχές του 1989, δύο χρόνια μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος γυναικείας-ανδρικής ένδυσης με την επωνυμία «FRAGOLA», δύο νέοι και δυναμικοί άνθρωποι, ο Ανέστης Τσουβαλάς και η Όλγα Δάικου, γεμάτοι πάθος και αγάπη για τη μόδα, οραματιστήκαν να δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο χώρο ένδυσης για τις νεαρές και όχι μόνο, κυρίες της Θεσσαλονίκης.

Αυτή η ιδέα πήρε σάρκα και οστά στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 22, όπου ξεκίνησαν να στεγάζουν και να φιλοξενούν όλα εκείνα τα υπέροχα όνειρα γύρω από τη γυναικεία ένδυση, συνδυάζοντας τη σύγχρονη προσέγγιση της μόδας, την άνεση και την έκφραση της θηλυκότητας σε όλες τις εκφάνσεις του ρουχισμού.

Το 2012 ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης η κόρη της οικογένειας, Κατερίνα Τσουβαλά, δίνοντας τη δική της φρέσκια πνοή στο κατάστημα, συνεχίζοντας παράλληλα, με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο την κληρονομιά και τις βασικές αρχές που έκαναν τόσα χρόνια την OSTIA να ξεχωρίζει, μέσα από την άριστη εξυπηρέτηση και την εξαιρετική ποιότητα των ρούχων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Σβώλου 22
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 239612

ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ

HIONIDIS

hionidis.jpg

Ήταν πάντοτε ένας must go προορισμός και παραμένει μια σίγουρη επιλογή. Το κατάστημα Hionidis αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην εμφάνιση και το στυλ του άντρα, είτε πιο κλασικό είτε πιο contemporary.

Το ξεκίνημα του πρώτου καταστήματος ήταν σε έναν ημιώροφο στην Παύλου Μελά. Ήταν οι πρώτοι που έφεραν Jean Paul Gaultier, Dries Van Noten και άλλους οίκους, και από εκεί πέρασε φυσικά και όλος ο επώνυμος κόσμος.

Έκτοτε μεσολάβησαν πολλά χρόνια, πολλές εκθέσεις, showrooms και ταξίδια, και φυσικά δεκάδες brands. Με αξεπέραστη ποιότητα, καλύπτει κάθε ανάγκη τόσο για το καθημερινό, όσο και για το επίσημο. Στόχος είναι ποιοτικές προτάσεις με «άποψη» γύρω από το ανδρικό ρούχο.

Το κατάστημα HIONIDIS με δύναμη την εμπειρία και την αισθητική, επιχειρεί να συνδυάσει ανερχόμενους σχεδιαστές και πολυτελείς οίκους μόδας στο ευρύ κοινό. Balenciaga, Saint Laurent, Givency, Dolce & Gabbana, Valentino είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που σχηματίζουν την λίστα των σχεδιαστών που θα βρεις εκεί, αλλά και Palm Angels, Off White Moncler - και για την ιστορία, ήταν και οι πρώτοι που έφεραν τη συλλογή Y3 Yohji Yamamoto. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παύλου Μελά 3
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 250585

MONTE NAPOLEONE

monte.jpg

Η MonteNapoleone έχει ένα από τα κορυφαία καταστήματα ανδρικής ένδυσης στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα επεκτείνει τη φήμη της εκτός συνόρων, λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, αλλά και της μοναδικότητάς της.

Η ιστορία της ξεκινά το 1989, όταν εισήλθε στην ανδρική ένδυση στον τομέα όμως της χονδρικής πώλησης, προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με γραβάτες, μανικετόκουμπα και αξεσουάρ ανδρικής ένδυσης υψηλής αισθητικής. Όπως μας δήλωσε ο ιδιοκτήτης της, Μιχάλης Παύλου, «με τις γραβάτες υπήρξε και υπάρχει μια ερωτική σχέση».

Ο ίδιος, έχοντας χαράξει μία άλλη πορεία έως τότε στον χώρο της δημοσιογραφίας, έκανε μία στροφή στην καριέρα του, αποφασίζοντας να αφιερωθεί στον εν λόγω έρωτά του. 

Από το 2008 η MonteNapoleone εμπλουτίζεται και με άλλα προϊόντα, όπως σακάκια, πουκάμισα και τσάντες, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη συλλογή άρτια συνδυασμένη μεταξύ της, γνωρίζοντας την καταξίωση της αγοράς, λόγω της κορυφαίας ποιότητας και της εξαιρετικά προσεγμένης δουλειάς σε κάθε ένα από τα προϊόντα της. Λίγο αργότερα, ο κ. Παύλου αποφάσισε να πραγματοποιήσει άλλο ένα μεγάλο βήμα στον χώρο του επιχειρείν, μπαίνοντας και στον χώρο της λιανικής πώλησης, ανοίγοντας την ναυαρχίδα της στην λιανική, το Flagship Store της MonteNapoleone, το κατάστημα επί της Kαρόλου Ντηλ- Τσιμισκή, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 14
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242900

KLIK

klik.jpg

Μπορεί τη δεκαετία του ’80 η ποιοτική μόδα να ήταν μία βιομηχανία προσβάσιμη μόνο σε λίγους, ωστόσο σήμερα, η πρόσβαση σε αυτήν είναι δυνατή στον καθένα από εμάς! Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν τα premium προϊόντα και την υψηλή ποιότητα στις καλύτερες τιμές, το KLIK είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς!

Κάθε άνδρας πρέπει να γνωρίζει τρόπους για να απογειώσει το προσωπικό του στυλ και να αναδείξει τη γοητεία και την κομψότητά του, μέσα από χρώματα, σχέδια και υφές, που αντανακλούν επί της ουσίας την προσωπικότητά του.

Το KLIK έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο για τους πελάτες του, καταφέρνοντας να τους προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο που χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα μέσα από την υπογραφή κορυφαίων brands.

Το κατάστημα ανδρικής ένδυσης KLIK μετρά 35 και πλέον χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχοντας βάλει τη δική του προσωπική υπογραφή στο ανδρικό στυλ και δη σε sport και casual κομμάτια, για κάθε στιγμή της ημέρας. Στο KLIK θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά παπούτσια και ρούχα κορυφαίων brands! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 287050

ACHILLE SARIDIS

saridis.jpg

Η επιχείρηση Achille Saridis δημιουργήθηκε από τον Αχιλλέα Σαρίδη στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και συγκεκριμένα το 1974, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, η επιχείρηση δραστηριοποιούνταν αποκλειστικά στον χώρο της χονδρικής πώλησης, παράγοντας ρούχα υψηλής ποιότητας, όπως κοστούμια και σακάκια, στη βιοτεχνία της η οποία βρίσκεται στην οδό Μοσκώφ πίσω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και απασχολεί περίπου 120 άτομα προσωπικό.

Για περίπου 17 χρόνια η επιχείρηση είχε την εν λόγω μορφή, έως και το 1991 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην οδό Τσιμισκή 17, ενώ λίγο αργότερα το 1995 τη σκυτάλη πήρε το δεύτερο κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 76. Τα δύο αυτά καταστήματα δραστηριοποιούνται μέχρι σήμερα στην αγορά της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας σημεία αναφοράς στον χώρο της ανδρικής ένδυσης στην πόλη.

Τα ηνία της επιχείρησης Achille Saridis έχει αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια ο Βασίλης Σαρίδης, γιος του Αχιλλέα Σαρίδη, ο οποίος έχει εισάγει νέες και καινοτόμες ιδέες, μεταμορφώνοντάς τη στη μορφή που είναι σήμερα - με περισσότερη ποικιλία ενδυμάτων για κάθε περίσταση, σε πλήρη συνάρτηση με τις τάσεις της μόδας. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Τσιμισκή 17
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284213

Τσιμισκή 76
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 265449

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

NAK SHOES

nak.jpg

Η ΝΑΚ Shoes ιδρύθηκε το 1966 με το πρώτο της κατάστημα στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, διατηρεί 20 καταστήματα λιανικής πώλησης παπουτσιών και δερμάτινων αξεσουάρ –11 στην Αθήνα 9 και 9 στη Θεσσαλονίκη - και απασχολεί περισσότερους από 200 εργαζόμενους.

Το brand name της NAK έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά και τους καταναλωτές της ως το όνομα με τα πιο ποιοτικά προϊόντα, τη μεγαλύτερη ποικιλία και την ικανότητα να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη, κάθε ηλικίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Social Media και το Community της εταιρείας ξεχωρίζουν τόσο σε νούμερα όσο σε διακρίσεις και βραβεύσεις, καταφέρνοντας να εδραιώσουν μια loyal σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του brand και του καταναλωτικού κοινού που το επιλέγει.

H διοικητική ομάδα της NAK αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος τον χώρο της μόδας, είναι καταρτισμένοι στην κατασκευή των παπουτσιών, για όλο το εύρος του προϊόντος – υλικά, τεχνολογίες, κατασκευαστικές προδιαγραφές, design - και για αυτό η εταιρεία διακρίνεται για την ποιότητά της, την πρωτοπορία στις εξελίξεις, αλλά και τον σχεδιασμό. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις φυσικών καταστημάτων:

1) Nak Shoes - Τσιμισκή 37 & Αριστοτέλους 5 (2310 220 330), 2) Nak Outlet - One Salonica - Κώττα Ρούλια 10 (2310 513 350), 3) Nak Outlet - Mega Outlet, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 43, Πυλαία (2310 383 151), 4) Nak Outlet - Παύλου Μελά 12 (2310 243 134), 5) Nak Outlet - Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 111 (2310 810 255), 6) Nak Outlet - Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 4 (2310 850 722), 7) Baby Nak - Mediterranean Cosmos - 11ο χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών (2310 474 402), 8) Nak Shoes - Mediterranean Cosmos - 11ο χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών (2310 383 257), 9) Nak Shoes - Μακένζυ Κινγκ 12 (2310 274 762)

FRATELLI PETRIDI

fratelli.jpg

Η εταιρεία Fratelli Petridi αποτελεί εδώ και 65 χρόνια μια από τις πιο σημαντικές, καινοτόμες και αξιόπιστες εταιρείες υπόδησης σε ολόκληρη την Ελλάδα, η οποία όμως έχει τις ρίζες της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν από το όραμα του κ. Γεώργιου Πετρίδη, ο οποίος λόγω της αγάπης του για τις δερμάτινες τσάντες, αποφάσισε το 1957 σε ηλικία 25 ετών να δημιουργήσει ένα μικρό κατάστημα με δερμάτινα είδη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στήριγμά του, πέρα από το πάθος του για το αντικείμενο, ήταν πάντοτε η σύζυγός του, η κα. Θεοπίστη, μαζί με την οποία έμελλε να δημιουργήσουν μία αξιοζήλευτη εταιρεία υπόδυσης, υψηλών προδιαγραφών, με φήμη που θα ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα ηνία του Fratelli Petridi έχει αναλάβει πλέον η δεύτερη γενιά της οικογένειας, τα τρία παιδιά του κ. Γεώργιου Πετρίδη, ενώ και η τρίτη γενιά ετοιμάζεται να κάνει τα δικά της βήματα στην επιχείρηση.

Όπως μας είπε η εγγονή του κ. Πετρίδη, Ελένη Καραγεωργίου, «φυσικά, η εταιρεία κοιτά μόνο μπροστά, με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις υπόδυσης και πλήθος επιλογών δερμάτινων ειδών, ωστόσο ακόμη και σήμερα, ο παππούς μου είναι δίπλα μας και μας δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του». Η εμπειρία και η σοφία ετών συνδυασμένη με την ανανέωση και την ανοιχτή ματιά του μέλλοντος – ίσως είναι ένας από τους πιο δυνατούς συνδυασμούς! Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων Θεσσαλονίκης:

Τσιμισκή 12
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 220506

Τσιμισκή 16
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 253450

Εγνατία 56
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 282467

SQUARE 5 SHOES

square.jpg

Η ιστορία του Square 5 Shoes ξεκινά το 2007, σε μία από τις πιο εμβληματικές περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στο νούμερο 5. Από εκεί εμπνεύστηκαν και οι ιδιοκτήτες του το όνομά του, δίνοντάς του κάτι από τη μαγεία και τη διαχρονική ομορφιά της περιοχής.

Λίγα χρόνια αργότερα και αφού είχε ξεκινήσει να δημιουργεί το δικό του κοινό, το κατάστημα μεταφέρθηκε στη σημερινή του διεύθυνση, επί της Μητροπόλεως 26, όπου και έχει καθιερωθεί πια ως ένας από τους πιο κατάλληλους προορισμούς για ποιοτικά υποδήματα, για γυναίκες και άνδρες.

Στις βιτρίνες και τα ράφια του Square 5 Shoes δεν θα δείτε μία «φλύαρη» ποικιλία προϊόντων, αλλά κομμάτια προσεκτικά επιλεγμένα ένα προς ένα, καθώς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα του υποδήματος, τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση και ξέρουν πολύ καλά να αναγνωρίζουν τα ποιοτικά παπούτσια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 26
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 210501

ΟΠΤΙΚΑ

ΟΠΤΙΚΑ ΓΑΛΑΝΗΣ

galanis1.jpg

Το κατάστημα Οπτικά Γαλάνης, επί της οδού Τσιμισκή 87, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, εκτός από ένα από τα κορυφαία καταστήματα οπτικών στην πόλη, αποτελεί ουσιαστικά ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μέσα από σπουδές και σκληρή δουλειά – γεγονός που εύκολα μάς προϊδεάζει για το μεράκι που κρύβεται μέσα του.

Όπως μας εξομολογήθηκε ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης κος. Σταύρος Γαλάνης, για τον ίδιο το επάγγελμα του οπτικού/οπτομέτρη ήταν ουσιαστικά μονόδρομος, καθώς το αγάπησε από μικρό παιδί και καθώς φάνηκε με το πέρασμα των ετών, ήταν και αυτό που έβαλε τη σφραγίδα στη ζωή του.

Η τυχαία του συνάντηση με εργαστήριο οπτικών στην παιδική του ηλικία αποτέλεσε το έναυσμα για τον θαυμασμό του στην τεχνική των οπτικών ειδών με αποτέλεσμα το 1997 να πάρει την απόφαση να σπουδάσει Οπτική και Οπτομετρία στη σχολή IRSOO στο Βίντσι της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

Μετά το πέρας της φοίτησής του, δούλεψε σε Ιταλία και Ελλάδα σε κορυφαίες εταιρίες οπτικών ως οπτομέτρης, κατακτώντας πλήθος διακρίσεων και επαίνων, ενώ το 2006 αποφάσισε να κάνει το βήμα και ξεκίνησε την επιχείρησή του και το δικό του κατάστημα οπτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 87
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 224473

SIOUGIOUDI ΟΠΤΙΚΑ

siougioudi.jpg

Τα Οπτικά Siougioudi είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών ειδών από το 1978, έχοντας ως κύριο μέλημά της την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, μέσα από μία ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία επιλογής, η οποία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την τεράστια ποικιλία σε εταιρείες, μοντέλα και χρώματα. Αξίζει να σημειωθεί πως στα καταστήματα της επιχείρησης θα βρείτε κορυφαίας brands και μοναδικά σχέδια τόσο σε γυαλιά οράσεως, όσο και σε γυαλιά ηλίου.

Η επιχείρηση αριθμεί δύο υπερσύγχρονα καταστήματα, ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα στη δυτική Θεσσαλονίκη, προσφέροντας προτάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας σχετικά με τα γυαλιά σας. Παράλληλα, αναμένεται να ανοίξει και το καινούριο κατάστημα της επιχείρησης επί της Μητροπόλεως 47.

Το κατάστημα του κέντρου, επί της Μητροπόλεως 34, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κερδίσει το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους πελάτες του μία ίσως από τις καλύτερες εμπειρίες εξυπηρέτησης πελατών, με όρεξη και αυθεντική αγάπη από το καταρτισμένο team του προς τον πελάτη, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία των κορυφαίων luxury brands στην παγκόσμια αγορά. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μητροπόλεως 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222772

Μακρυγιάννη 68, Άνω Ηλιούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 607300



















Η Θεσσαλονίκη έχει τη δική της ιστορία στο χώρο της μόδας και πολλές fashion προτάσεις στην καρδιά της, διαθέτουν την υπογραφή των ανθρώπων της πόλης, που κατόρθωσαν να ανεβάσουν ψηλά το ποιοτικό πήχη στον κλάδο τους.

Κορυφαία brands, εγχώρια και διεθνή, επώνυμες σειρές προϊόντων πραγματικά υψηλών προδιαγραφών, μας παρασύρουν αβίαστα σε ένα ταξίδι γεμάτο στυλ, χρώματα και φαντασία.

Ένα ταξίδι που ξεκινά τώρα… με 18 σταθμούς σε αγαπημένα Fashion spots για shopping στο κέντρο της πόλης. Ανακαλύψτε τα.

UNISEX ΕΝΔΥΣΗ

RODANOS

rodanos.jpg

Τα καταστήματα Rodanos έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν συνδεθεί στις μνήμες των κατοίκων της, αλλά και των επισκεπτών της πόλης, ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για υψηλής ποιότητας προϊόντα για τον ρουχισμό τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας.

Η ιστορία τους ξεκινά από το 1990 – μία ιστορία στενά συνδεδεμένη με το brand Emporio Armani, αλλά και με 50 και πλέον προμηθευτές. Θα λέγαμε πως αποτελεί έναν από τα πιο αγαπημένα καταστήματα για shopping για πελάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς κραυγαλέες προσπάθειες και χωρίς καμία ιδιαίτερη τάση εντυπωσιασμού. Εδώ, η αβίαστη κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ αντικατοπτρίζονται μέσα στις minimal γραμμές και τα υφάσματα, που αποπνέουν πολυτέλεια και γοητεία.

Τα Rodanos Stores διαθέτουν δύο boutiques στη Θεσσαλονίκη, δύο στη Χαλκιδική (εντός του Sani Resort και του Ikos Olivia Resort) και μία στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Μέσα από τη φιλοσοφία και την αύρα που αποπνέουν μας μυούν σε έναν κόσμο αισθητικής και μόδας, που αγαπά την απλότητα και το κλασικό, χωρίς να αγνοεί τις εξελίξεις και τις τάσεις της μόδας. Οι επιλογές μας είναι πολλές, καθώς η ποικιλία στα ράφια του είναι αξιοθαύμαστη, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες του. Δείτε περισσότερα….

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μορκεντάου 5
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228784

Mediterranean Cosmos 11οχλμ. οδού Θεσ/νίκης – Μουδανιών
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 473281

Rodanos Outlet, Μορκεντάου 6
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 223250

RITZ CLOTHING & FASHION LIMOUSINE BOUTIQUE 

ritz.jpg

Η ιστορία του Ritz Clothing & Fashion Limousine Boutique ξεκινά το 2013 όταν η Δέσποινα Ζυγουλιάνου, αποφασίζει να δώσει στο όνειρό της σάρκα και οστά, δημιουργώντας αρχικά ένα online κατάστημα και στη συνέχεια, να το εξελίξει δίνοντάς του υπόσταση με ένα φυσικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αυτή δεν ήταν μία τυχαία απόφαση για τη Δέσποινα Ζυγουλιάνου, αλλά μάλλον προδιαγεγραμμένη για την ίδια, καθώς είχε αφιερώσει πολλά χρόνια σε σπουδές στο Λονδίνο πάνω στο styling.

Το εκπαιδευτικό της υπόβαθρο περιλαμβάνει μια τιμητική διάκριση από το Southampton Solent University, στο στυλ μόδας, το μακιγιάζ και το σχέδιο μαλλιών, μαζί με το πτυχίο της από το εξέχον Central St.Martins School στο Λονδίνο. Στο St. Martins, διέπρεψε σε μαθήματα που συνδύασαν την Ιστορία της Τέχνης με το μοντέρνο σχέδιο ενδυμάτων, οδηγώντας τελικά στις πολυπόθητες συνεργασίες της με κορυφαία περιοδικά μόδας του Λονδίνου, όπως το DAZED.

Ωστόσο, όπως μας «εκμυστηρεύθηκε», τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχε δίπλα της τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μπρόζο, ο οποίος με σπουδές στην Αμερική πάνω στο «Marketing Management», έβαλε τα στέρεα θεμέλια της επιχείρησης, αναλαμβάνοντας το Οικονομικό-Διοικητικό κομμάτι. Μαζί αποτελούν ένα αναντικατάστατο στήριγμα ο ένας για τον άλλον, καταφέρνοντας τελικά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να δημιουργήσουν από το 0 μία επιχείρηση-πρότυπο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 62
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 301626

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΣΗ

ACCESS FASHION

access.jpg

Δυναμισμός, θηλυκότητα και κομψότητα αυτά είναι τα στοιχεία της γυναίκας ACCESS FASHION, που διαπνέουν τις συλλογές του ελληνικού brand από το 2000 μέχρι σήμερα. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε από την κα. Κατερίνα Κίτσου στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με ανθρώπους που την στήριξαν από την αρχή σε κάθε της βήμα.

Με έμπνευση τη διαφορετικότητα στο ελληνικό στυλ, το οποίο συνταιριάζει επιρροές από πολλές κουλτούρες, η ACCESS FASHION υπογράφει κάθε σεζόν ένα επιμελημένο μείγμα επιλογών, που καλύπτει basics, in fashion και special occasion στοιχεία με έμφαση στην ποιότητα των υφασμάτων και το βλέμμα στη βιωσιμότητα.

Η ACCESS FASHION έχει πολλές μορφές, πλευρές, όψεις, πρόσωπα και εικόνα που εναλλάσσεται, εξελίσσεται και αναφέρεται σε διαφορετικές ηλικίες και γυναίκες: στη μητέρα, στην εργαζόμενη, στη young millennial, στη γενιά Z, στην κόρη, στη μαθήτρια, στη φοιτήτρια και σε κάθε ACCESS FASHION προσωπικότητα, που υποστηρίζει κάθε στυλ. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων Θεσσαλονίκης:

Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 475300

Τσιμισκή 61
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 228222

Μητροπόλεως 43
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 271035

DOLLS BOUTIQUE

dolls.jpg

Το Dolls Boutique πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2013 και έκτοτε έχει καταφέρει να βάλει τις δικές του πινελιές στη γκαρνταρόμπα μας, μέσα από την καινοτομία και τη φρέσκια ματιά του για τη μόδα. Το Dolls είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μία σπίθα παιδική που πήρε σάρκα και οστά. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να καταλάβει κανείς την αγάπη που το περικλείει και τη δουλειά που κρύβεται από πίσω.

Όταν μπείτε στον χώρο του Dolls το πρώτο πράγμα που θα σας κερδίσει είναι τα ζεστά χαμόγελα των ανθρώπων του, που θα σας υποδεχθούν και θα είναι δίπλα σας στο «ταξίδι» που θα ακολουθήσει μέσα σε υφάσματα, χρώματα και υφές.

Εδώ θα βρείτε μία άλλου είδους εξυπηρέτηση, πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα, καθώς το team του Dolls θα φροντίσει να έχετε ένα ολοκληρωμένο outfit και θα σας δώσει συμβουλές για οτιδήποτε αυτό περιλαμβάνει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 42
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 020939

SOMMA – ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΙΩΣΗΦ

somma.jpg

Η ιστορία του Somma Μητροπολίτου Ιωσήφ 17 ξεκινά το 2006, με τον εμπνευστή και δημιουργό του, Χρήστο Χατζηνικολάου, να δημιουργεί μία μπουτίκ ρούχων που δύσκολα θα μπορούσε να συγκριθεί με άλλη, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των ρούχων της σε συνδυασμό με τις απόλυτα προσιτές τιμές της.

Η τελευταία λέξη της μόδας είναι το Somma Μητροπολίτου Ιωσήφ 17, καθώς εκεί η διαχρονική κομψότητα συναντά το street-style και τα trends! Ένας μοναδικός χώρος στο κέντρο της πόλης για τη σύγχρονη γυναίκα που ακολουθεί τις νέες τάσεις και είναι λάτρης του φινετσάτου στυλ.

Στα ράφια και τη βιτρίνα του θα βρείτε μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε γούστο, για να αισθάνεστε ιδιαίτερη και ξεχωριστή σε κάθε σας εμφάνιση. Ενδεικτικά, όπως μας αναφέρει ο κ. Χατζηνικολάου, στο κατάστημα υπάρχουν περισσότεροι από 800 κωδικοί προϊόντων! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπολίτου Ιωσήφ 17
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222355

DINX BOUTIQUE

dinx.jpg

Το DINX ―που είναι ακρωνύμιο, τη σημασία του οποίου θα πρέπει να ανιχνεύσετε μόνοι σας― δόθηκε ως όνομα στην boutique από τη δημιουργό της, Μαίρη Λεφάκη, το 1989, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία της. Με έμφαση στη γαλλική κυρίως μόδα αλλά με έντονο ενδιαφέρον επίσης για δημιουργούς από το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ισπανία αλλά και την Ιαπωνία, αποτελεί την παλαιότερη μπουτίκ της Μητροπολίτου Ιωσήφ, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Με τη μακρά του πείρα, αλλά και τη διεγερμένη περιέργεια για τις εξελίξεις στον χώρο του ποιοτικού prêt-à-porter το DINX βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση για μια ενημερωμένη σύνθεση των collection κάθε σαιζόν.

Η λόγω σπουδών μακροχρόνια σύνδεση της Μαίρης Λεφάκη με τη Γαλλία, της επιτρέπει να εντοπίζει ενδελεχώς τους créateurs και από αυτούς να επιλέγει για την δική της πελατεία εκείνους των οποίων το έργο δεν κινδυνεύει από την εκλαΐκευση της υπερδιάχυσης και συχνά του ευτελισμού μέσω της απομίμησης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπολίτου Ιωσήφ 9
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 266712

A.RADA

arada.jpg

Το brand A.RADA είναι το δημιούργημα της Αγγελικής Ράδα, από την οποία πήρε και το όνομά του. Αποτελεί από το 1986 ένα από τα κορυφαία brands της κατηγορίας του, έχοντας ως πρωταρχικό του στόχο να προσφέρει έναν συνδυασμό άριστης ποιότητας και εμπνευσμένου σχεδιασμού – ένας στόχος που όχι μόνο επετεύχθη, αλλά διατηρείται αναλλοίωτος εδώ και 32 ολόκληρα χρόνια!

Υλοποιώντας τις στιλιστικές της αναζητήσεις, η Αγγελική Ράδα κατάφερε να επιτύχει την εισαγωγή καινοτόμων συλλογών στον χώρο της μόδας με την υπογραφή «Camelot».

Η φιλοσοφία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αισθητική των δημιουργιών της, ενώ ξεχωρίζει για τον σχεδιαστικό της χαρακτήρα, τις εκλεπτυσμένες στιλιστικές προτάσεις, αλλά και για τη διαχρονικότητα των συλλογών της.

Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων A.RADA ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα το 1999. Διαθέτει τις συλλογές της εταιρείας Camelot, προσφέροντας νεωτεριστικές αποκλειστικότητες, καινοτόμους συνδυασμούς αλλά και δελεαστικές ισορροπίες ποιότητας – τιμής. Το κατάστημα είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να παρέχει ένα όμορφο, άνετο περιβάλλον, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη σε μια απολαυστική εμπειρία για τους πελάτες του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 57
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 244550

MAR-NI

marni.jpg

Είναι γεγονός ότι η μόδα πρωταγωνιστεί στις ζωές των ανθρώπων και δη των γυναικών. Τα τελευταία χρόνια, η μόδα κινείται με γοργούς κι εναλλασσόμενους ρυθμούς. Οι απαιτήσεις του γυναικείου κοινού γίνονται όλο και μεγαλύτερες και πιο εξεζητημένες σε αντίθεση με ότι ίσχυε παλαιότερα.

Οι γυναίκες, πλέον, μέσω του διαδικτύου και των social media ενημερώνονται συνεχώς και αναζητούν για τη γκαρνταρόμπα τους τα κομμάτια εκείνα που θα τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Η απαιτητική καθημερινότητα θέλει μοντέρνα και άνετα ρούχα, που να αναδεικνύουν την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας και να συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η μπουτίκ Mar-Ni στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πιο in-fashion περιοχή της πόλης, στον αγαπημένο εμπορικό δρόμο της Μητροπολίτου Ιωσήφ, ανταποκρίνεται σε όλα τα παραπάνω ζητούμενα και σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις της κομψής γυναίκας.

Το όνομα Mar-Ni είναι συνώνυμο της Ιταλικής μόδας και φινέτσας. Η ιδιοκτήτρια του, Άννα Νταμπίζα, ταξιδεύει στην Ιταλία για περισσότερα από 20 χρόνια, που ασχολείται με τον χώρο.

Όλα τα κομμάτια, που θα βρεις εδώ, είναι προσωπικές της επιλογές. Ρούχα και τσάντες από Ιταλικούς οίκους, που ξεχωρίζουν για το στιλ και την ποιότητά τους. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητρ. Ιωσήφ 18
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2316 008614

OSTIA BOUTIQUE

ostia.jpg

Το κατάστημα OSTIA boutique στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν από τους πιο «ασφαλείς» προορισμούς shopping για το γυναικείο κοινό της πόλης, καθώς στον χώρο του φιγουράρουν υψηλής ποιότητας ρούχα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και διάθεση.

Στις αρχές του 1989, δύο χρόνια μετά τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος γυναικείας-ανδρικής ένδυσης με την επωνυμία «FRAGOLA», δύο νέοι και δυναμικοί άνθρωποι, ο Ανέστης Τσουβαλάς και η Όλγα Δάικου, γεμάτοι πάθος και αγάπη για τη μόδα, οραματιστήκαν να δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο χώρο ένδυσης για τις νεαρές και όχι μόνο, κυρίες της Θεσσαλονίκης.

Αυτή η ιδέα πήρε σάρκα και οστά στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 22, όπου ξεκίνησαν να στεγάζουν και να φιλοξενούν όλα εκείνα τα υπέροχα όνειρα γύρω από τη γυναικεία ένδυση, συνδυάζοντας τη σύγχρονη προσέγγιση της μόδας, την άνεση και την έκφραση της θηλυκότητας σε όλες τις εκφάνσεις του ρουχισμού.

Το 2012 ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης η κόρη της οικογένειας, Κατερίνα Τσουβαλά, δίνοντας τη δική της φρέσκια πνοή στο κατάστημα, συνεχίζοντας παράλληλα, με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο την κληρονομιά και τις βασικές αρχές που έκαναν τόσα χρόνια την OSTIA να ξεχωρίζει, μέσα από την άριστη εξυπηρέτηση και την εξαιρετική ποιότητα των ρούχων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Σβώλου 22
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 239612

ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ

HIONIDIS

hionidis.jpg

Ήταν πάντοτε ένας must go προορισμός και παραμένει μια σίγουρη επιλογή. Το κατάστημα Hionidis αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην εμφάνιση και το στυλ του άντρα, είτε πιο κλασικό είτε πιο contemporary.

Το ξεκίνημα του πρώτου καταστήματος ήταν σε έναν ημιώροφο στην Παύλου Μελά. Ήταν οι πρώτοι που έφεραν Jean Paul Gaultier, Dries Van Noten και άλλους οίκους, και από εκεί πέρασε φυσικά και όλος ο επώνυμος κόσμος.

Έκτοτε μεσολάβησαν πολλά χρόνια, πολλές εκθέσεις, showrooms και ταξίδια, και φυσικά δεκάδες brands. Με αξεπέραστη ποιότητα, καλύπτει κάθε ανάγκη τόσο για το καθημερινό, όσο και για το επίσημο. Στόχος είναι ποιοτικές προτάσεις με «άποψη» γύρω από το ανδρικό ρούχο.

Το κατάστημα HIONIDIS με δύναμη την εμπειρία και την αισθητική, επιχειρεί να συνδυάσει ανερχόμενους σχεδιαστές και πολυτελείς οίκους μόδας στο ευρύ κοινό. Balenciaga, Saint Laurent, Givency, Dolce & Gabbana, Valentino είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που σχηματίζουν την λίστα των σχεδιαστών που θα βρεις εκεί, αλλά και Palm Angels, Off White Moncler - και για την ιστορία, ήταν και οι πρώτοι που έφεραν τη συλλογή Y3 Yohji Yamamoto. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παύλου Μελά 3
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 250585

MONTE NAPOLEONE

monte.jpg

Η MonteNapoleone έχει ένα από τα κορυφαία καταστήματα ανδρικής ένδυσης στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα επεκτείνει τη φήμη της εκτός συνόρων, λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, αλλά και της μοναδικότητάς της.

Η ιστορία της ξεκινά το 1989, όταν εισήλθε στην ανδρική ένδυση στον τομέα όμως της χονδρικής πώλησης, προμηθεύοντας επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με γραβάτες, μανικετόκουμπα και αξεσουάρ ανδρικής ένδυσης υψηλής αισθητικής. Όπως μας δήλωσε ο ιδιοκτήτης της, Μιχάλης Παύλου, «με τις γραβάτες υπήρξε και υπάρχει μια ερωτική σχέση».

Ο ίδιος, έχοντας χαράξει μία άλλη πορεία έως τότε στον χώρο της δημοσιογραφίας, έκανε μία στροφή στην καριέρα του, αποφασίζοντας να αφιερωθεί στον εν λόγω έρωτά του. 

Από το 2008 η MonteNapoleone εμπλουτίζεται και με άλλα προϊόντα, όπως σακάκια, πουκάμισα και τσάντες, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη συλλογή άρτια συνδυασμένη μεταξύ της, γνωρίζοντας την καταξίωση της αγοράς, λόγω της κορυφαίας ποιότητας και της εξαιρετικά προσεγμένης δουλειάς σε κάθε ένα από τα προϊόντα της. Λίγο αργότερα, ο κ. Παύλου αποφάσισε να πραγματοποιήσει άλλο ένα μεγάλο βήμα στον χώρο του επιχειρείν, μπαίνοντας και στον χώρο της λιανικής πώλησης, ανοίγοντας την ναυαρχίδα της στην λιανική, το Flagship Store της MonteNapoleone, το κατάστημα επί της Kαρόλου Ντηλ- Τσιμισκή, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Καρόλου Ντηλ 14
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 242900

KLIK

klik.jpg

Μπορεί τη δεκαετία του ’80 η ποιοτική μόδα να ήταν μία βιομηχανία προσβάσιμη μόνο σε λίγους, ωστόσο σήμερα, η πρόσβαση σε αυτήν είναι δυνατή στον καθένα από εμάς! Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν τα premium προϊόντα και την υψηλή ποιότητα στις καλύτερες τιμές, το KLIK είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς!

Κάθε άνδρας πρέπει να γνωρίζει τρόπους για να απογειώσει το προσωπικό του στυλ και να αναδείξει τη γοητεία και την κομψότητά του, μέσα από χρώματα, σχέδια και υφές, που αντανακλούν επί της ουσίας την προσωπικότητά του.

Το KLIK έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο για τους πελάτες του, καταφέρνοντας να τους προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ντύσιμο που χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα μέσα από την υπογραφή κορυφαίων brands.

Το κατάστημα ανδρικής ένδυσης KLIK μετρά 35 και πλέον χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχοντας βάλει τη δική του προσωπική υπογραφή στο ανδρικό στυλ και δη σε sport και casual κομμάτια, για κάθε στιγμή της ημέρας. Στο KLIK θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά παπούτσια και ρούχα κορυφαίων brands! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 287050

ACHILLE SARIDIS

saridis.jpg

Η επιχείρηση Achille Saridis δημιουργήθηκε από τον Αχιλλέα Σαρίδη στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και συγκεκριμένα το 1974, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, η επιχείρηση δραστηριοποιούνταν αποκλειστικά στον χώρο της χονδρικής πώλησης, παράγοντας ρούχα υψηλής ποιότητας, όπως κοστούμια και σακάκια, στη βιοτεχνία της η οποία βρίσκεται στην οδό Μοσκώφ πίσω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και απασχολεί περίπου 120 άτομα προσωπικό.

Για περίπου 17 χρόνια η επιχείρηση είχε την εν λόγω μορφή, έως και το 1991 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην οδό Τσιμισκή 17, ενώ λίγο αργότερα το 1995 τη σκυτάλη πήρε το δεύτερο κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 76. Τα δύο αυτά καταστήματα δραστηριοποιούνται μέχρι σήμερα στην αγορά της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας σημεία αναφοράς στον χώρο της ανδρικής ένδυσης στην πόλη.

Τα ηνία της επιχείρησης Achille Saridis έχει αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια ο Βασίλης Σαρίδης, γιος του Αχιλλέα Σαρίδη, ο οποίος έχει εισάγει νέες και καινοτόμες ιδέες, μεταμορφώνοντάς τη στη μορφή που είναι σήμερα - με περισσότερη ποικιλία ενδυμάτων για κάθε περίσταση, σε πλήρη συνάρτηση με τις τάσεις της μόδας. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Τσιμισκή 17
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284213

Τσιμισκή 76
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 265449

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

NAK SHOES

nak.jpg

Η ΝΑΚ Shoes ιδρύθηκε το 1966 με το πρώτο της κατάστημα στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, διατηρεί 20 καταστήματα λιανικής πώλησης παπουτσιών και δερμάτινων αξεσουάρ –11 στην Αθήνα 9 και 9 στη Θεσσαλονίκη - και απασχολεί περισσότερους από 200 εργαζόμενους.

Το brand name της NAK έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά και τους καταναλωτές της ως το όνομα με τα πιο ποιοτικά προϊόντα, τη μεγαλύτερη ποικιλία και την ικανότητα να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη, κάθε ηλικίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Social Media και το Community της εταιρείας ξεχωρίζουν τόσο σε νούμερα όσο σε διακρίσεις και βραβεύσεις, καταφέρνοντας να εδραιώσουν μια loyal σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του brand και του καταναλωτικού κοινού που το επιλέγει.

H διοικητική ομάδα της NAK αποτελείται από ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος τον χώρο της μόδας, είναι καταρτισμένοι στην κατασκευή των παπουτσιών, για όλο το εύρος του προϊόντος – υλικά, τεχνολογίες, κατασκευαστικές προδιαγραφές, design - και για αυτό η εταιρεία διακρίνεται για την ποιότητά της, την πρωτοπορία στις εξελίξεις, αλλά και τον σχεδιασμό. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις φυσικών καταστημάτων:

1) Nak Shoes - Τσιμισκή 37 & Αριστοτέλους 5 (2310 220 330), 2) Nak Outlet - One Salonica - Κώττα Ρούλια 10 (2310 513 350), 3) Nak Outlet - Mega Outlet, Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 43, Πυλαία (2310 383 151), 4) Nak Outlet - Παύλου Μελά 12 (2310 243 134), 5) Nak Outlet - Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 111 (2310 810 255), 6) Nak Outlet - Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 4 (2310 850 722), 7) Baby Nak - Mediterranean Cosmos - 11ο χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών (2310 474 402), 8) Nak Shoes - Mediterranean Cosmos - 11ο χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης / Νέων Μουδανιών (2310 383 257), 9) Nak Shoes - Μακένζυ Κινγκ 12 (2310 274 762)

FRATELLI PETRIDI

fratelli.jpg

Η εταιρεία Fratelli Petridi αποτελεί εδώ και 65 χρόνια μια από τις πιο σημαντικές, καινοτόμες και αξιόπιστες εταιρείες υπόδησης σε ολόκληρη την Ελλάδα, η οποία όμως έχει τις ρίζες της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν από το όραμα του κ. Γεώργιου Πετρίδη, ο οποίος λόγω της αγάπης του για τις δερμάτινες τσάντες, αποφάσισε το 1957 σε ηλικία 25 ετών να δημιουργήσει ένα μικρό κατάστημα με δερμάτινα είδη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στήριγμά του, πέρα από το πάθος του για το αντικείμενο, ήταν πάντοτε η σύζυγός του, η κα. Θεοπίστη, μαζί με την οποία έμελλε να δημιουργήσουν μία αξιοζήλευτη εταιρεία υπόδυσης, υψηλών προδιαγραφών, με φήμη που θα ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα ηνία του Fratelli Petridi έχει αναλάβει πλέον η δεύτερη γενιά της οικογένειας, τα τρία παιδιά του κ. Γεώργιου Πετρίδη, ενώ και η τρίτη γενιά ετοιμάζεται να κάνει τα δικά της βήματα στην επιχείρηση.

Όπως μας είπε η εγγονή του κ. Πετρίδη, Ελένη Καραγεωργίου, «φυσικά, η εταιρεία κοιτά μόνο μπροστά, με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις υπόδυσης και πλήθος επιλογών δερμάτινων ειδών, ωστόσο ακόμη και σήμερα, ο παππούς μου είναι δίπλα μας και μας δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του». Η εμπειρία και η σοφία ετών συνδυασμένη με την ανανέωση και την ανοιχτή ματιά του μέλλοντος – ίσως είναι ένας από τους πιο δυνατούς συνδυασμούς! Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων Θεσσαλονίκης:

Τσιμισκή 12
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 220506

Τσιμισκή 16
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 253450

Εγνατία 56
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 282467

SQUARE 5 SHOES

square.jpg

Η ιστορία του Square 5 Shoes ξεκινά το 2007, σε μία από τις πιο εμβληματικές περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αγίας Σοφίας, στο νούμερο 5. Από εκεί εμπνεύστηκαν και οι ιδιοκτήτες του το όνομά του, δίνοντάς του κάτι από τη μαγεία και τη διαχρονική ομορφιά της περιοχής.

Λίγα χρόνια αργότερα και αφού είχε ξεκινήσει να δημιουργεί το δικό του κοινό, το κατάστημα μεταφέρθηκε στη σημερινή του διεύθυνση, επί της Μητροπόλεως 26, όπου και έχει καθιερωθεί πια ως ένας από τους πιο κατάλληλους προορισμούς για ποιοτικά υποδήματα, για γυναίκες και άνδρες.

Στις βιτρίνες και τα ράφια του Square 5 Shoes δεν θα δείτε μία «φλύαρη» ποικιλία προϊόντων, αλλά κομμάτια προσεκτικά επιλεγμένα ένα προς ένα, καθώς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα του υποδήματος, τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση και ξέρουν πολύ καλά να αναγνωρίζουν τα ποιοτικά παπούτσια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 26
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 210501

ΟΠΤΙΚΑ

ΟΠΤΙΚΑ ΓΑΛΑΝΗΣ

galanis1.jpg

Το κατάστημα Οπτικά Γαλάνης, επί της οδού Τσιμισκή 87, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, εκτός από ένα από τα κορυφαία καταστήματα οπτικών στην πόλη, αποτελεί ουσιαστικά ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μέσα από σπουδές και σκληρή δουλειά – γεγονός που εύκολα μάς προϊδεάζει για το μεράκι που κρύβεται μέσα του.

Όπως μας εξομολογήθηκε ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης κος. Σταύρος Γαλάνης, για τον ίδιο το επάγγελμα του οπτικού/οπτομέτρη ήταν ουσιαστικά μονόδρομος, καθώς το αγάπησε από μικρό παιδί και καθώς φάνηκε με το πέρασμα των ετών, ήταν και αυτό που έβαλε τη σφραγίδα στη ζωή του.

Η τυχαία του συνάντηση με εργαστήριο οπτικών στην παιδική του ηλικία αποτέλεσε το έναυσμα για τον θαυμασμό του στην τεχνική των οπτικών ειδών με αποτέλεσμα το 1997 να πάρει την απόφαση να σπουδάσει Οπτική και Οπτομετρία στη σχολή IRSOO στο Βίντσι της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

Μετά το πέρας της φοίτησής του, δούλεψε σε Ιταλία και Ελλάδα σε κορυφαίες εταιρίες οπτικών ως οπτομέτρης, κατακτώντας πλήθος διακρίσεων και επαίνων, ενώ το 2006 αποφάσισε να κάνει το βήμα και ξεκίνησε την επιχείρησή του και το δικό του κατάστημα οπτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 87
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 224473

SIOUGIOUDI ΟΠΤΙΚΑ

siougioudi.jpg

Τα Οπτικά Siougioudi είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών ειδών από το 1978, έχοντας ως κύριο μέλημά της την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, μέσα από μία ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία επιλογής, η οποία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την τεράστια ποικιλία σε εταιρείες, μοντέλα και χρώματα. Αξίζει να σημειωθεί πως στα καταστήματα της επιχείρησης θα βρείτε κορυφαίας brands και μοναδικά σχέδια τόσο σε γυαλιά οράσεως, όσο και σε γυαλιά ηλίου.

Η επιχείρηση αριθμεί δύο υπερσύγχρονα καταστήματα, ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα στη δυτική Θεσσαλονίκη, προσφέροντας προτάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας σχετικά με τα γυαλιά σας. Παράλληλα, αναμένεται να ανοίξει και το καινούριο κατάστημα της επιχείρησης επί της Μητροπόλεως 47.

Το κατάστημα του κέντρου, επί της Μητροπόλεως 34, κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κερδίσει το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους πελάτες του μία ίσως από τις καλύτερες εμπειρίες εξυπηρέτησης πελατών, με όρεξη και αυθεντική αγάπη από το καταρτισμένο team του προς τον πελάτη, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία των κορυφαίων luxury brands στην παγκόσμια αγορά. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:

Μητροπόλεως 34
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222772

Μακρυγιάννη 68, Άνω Ηλιούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 607300



















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία