Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 10+1 από τα πιο αγαπημένα σημεία Delicatessen προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

Πολυάριθμες γαστρονομικές κουλτούρες και παραδόσεις κάτω από την ίδια στέγη

 19/12/2022 16:50

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 10+1 από τα πιο αγαπημένα σημεία Delicatessen προϊόντων στη Θεσσαλονίκη

Στα σύγχρονα Delicatessen παντοπωλεία της Θεσσαλονίκης σμίγουν με ένα μοναδικό τρόπο κάτω από την ίδια στέγη γαστρονομικές κουλτούρες, παραδόσεις, γεωγραφικοί προορισμοί, ΠΟΠ εδέσματα, εκλεπτυσμένες τεχνικές, φίνες υφές και βαθιά γνώση για το ιδιαίτερο, το ωφέλιμο και το ποιοτικό.

Στις βιτρίνες όλων αυτών των Delicatessen καταστημάτων, θα βρείτε όλα αυτά τα προϊόντα, που έχουν επιλεχθεί προσεκτικά, που διηγούνται το καθένα τη δική του ξεχωριστή ιστορία, που διαπρέπουν για τη γεύση και την θρεπτική τους αξία.

Ανακαλύψαμε για εσάς 10+1 από τα πιο αγαπημένα σημεία Delicatessen προϊόντων στην Θεσσαλονίκη και σας τα παρουσιάζουμε. Γνωρίστε τα…

Από τον τόπο μας

ton-topo-mas.jpg

Τι κάνει άραγε ένα παντοπωλείο να ξεχωρίζει; Τα προϊόντα του, η συντήρησή τους, οι άνθρωποί του, η εξυπηρέτηση ή το ανήσυχο πνεύμα του ιδιοκτήτη του; Όλα αυτά μαζί θα έλεγε κανείς, αν και δύσκολα θα τα συναντούσες ταυτόχρονα σε μία μόνο επιχείρηση. Κι όμως, ο Αλέξης Τζεϊρανάκης έχει καταφέρει να τα συνδυάσει όλα μαζί με τρόπο πού μοιάζει απλός και αυτονόητος. Κι έτσι μέσα σε δύο χρόνια έχει πετύχει να δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία, πιο καλά οργανωμένα παντοπωλεία – delicatessen στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

«Από τον τόπο μας» το όνομα της επιχείρησης, πού το λέει και το εννοεί. Όταν ο Αλέξης το 2020 αποφάσισε να δημιουργήσει αυτόν τον χώρο, ήθελε να συγκεντρώσει στα ράφια του τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα, συστήνοντας τα στο κοινό του μέσα από τα δικά του μάτια, αλλά και εκείνα των συνεργατών του, γιατί όσοι εργάζονται σε αυτό το σύγχρονο παντοπωλείο, οφείλουν να έχουν προσωπική άποψη γύρω από τα προϊόντα πού διαθέτουν στους πελάτες τους.

Έτσι, ο Αλέξης, δημιούργησε και την δική του private label, με την οποία συστήνει στους Θεσσαλονικείς τα ελληνικά προϊόντα πού εκείνος έχει ξεχωρίσει, έχει γευτεί κι έχει επιλέξει μετά από προσωπική δοκιμή.

Στο παντοπωλείο – delicatessen του Αλέξη θα βρείτε θησαυρούς της ελληνικής γης, από διάφορες περιοχές της χώρας, κάθε μία από τις οποίες φημίζεται για συγκεκριμένα προϊόντα. Αλλά και ό,τι δεν παράγεται εδώ, προμηθεύεται από ελληνικές εταιρείες.

Στο «Από τον τόπο μας» λοιπόν, θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Όσπρια, ζυμαρικά και άλευρα, σάλτσες, μέλια, μαρμελάδες και αλείμματα, δημητριακά, μπάρες, σνακ, μεγάλη ποικιλία σε ξηρούς καρπούς κλασικούς και καραμελωμένους, βότανα, λάδια, τουρσιά και ελιές, τυριά, αλλαντικά και αλίπαστα, πολλά χύμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, αλλά και διατροφικά προϊόντα, βιολογικά, όπως και κατηγορίες χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και vegan. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ναυάρχου Κουντουριώτου 11, Λιμάνι, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 553700

Παντοπωλείο Ασιατικής Κουζίνας

koyzinas.jpg

Αν ανήκεις στους λάτρεις του Asian και του ethnic food, αν αναζητάς αυθεντικές και ψαγμένες γεύσεις και αν είσαι έτοιμη/-ος να κάνεις τολμηρές γαστρονομικά επιλογές, τότε το «Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας» είναι ο ιδανικός προορισμός για εσένα.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο αποτελεί πόλη έλξης για πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα, καθώς είναι το μόνο που συγκεντρώνει προϊόντα από όλες τις ηπείρους του κόσμου.

Στα ράφια του θα βρεις σίγουρα αυτό που αναζητάς, ενώ συνεχώς προστίθενται και άλλα προϊόντα. Η μεγάλη του ποικιλία είναι αποτέλεσμα της συνεχούς αναζήτησης εμπόρων και προμηθευτών από όλον τον κόσμο από το team του, με ταξίδια σε κορυφαίες εκθέσεις του εξωτερικού.

Ο ιδιοκτήτης του «Παντοπωλείου της Ασιατικής Κουζίνας», Μιχάλης Σωτηριάδης, γεννήθηκε σε εμπορική οικογένεια και αργότερα, αποφάσισε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση η οποία μετρά πολλές δεκαετίες. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή…

Η ιστορία ξεκινά το 1924, όταν ο προπάππους του άνοιξε ένα παντοπωλείο επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου. Τη σκυτάλη πήρε ο παππούς του και αργότερα ο πατέρας του, με το «Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης» επί της Κομνηνών. Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Μιχάλης Σωτηριάδης έκανε το δικό του βήμα στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης με ένα κατάστημα που έμελλε να κλέψει τις εντυπώσεις, παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας που απλώθηκε ακαριαία σε ολόκληρη την υφήλιο.

Το «Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας» αποτελεί ένα χώρο μοναδικό στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι το μόνο που προμηθεύεται προϊόντα ασιατικής κουζίνας, σε συνδυασμό με προϊόντα από την Άπω Ανατολή, την Αφρική, τη Λατινική και Βόρεια Αμερική. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 91, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 231806

Εδώδιμον

-5os2K.jpg

Εάν θέλεις να βρεις προϊόντα delicatessen από όλες τις πλευρές της γης, τότε σίγουρα πρέπει να πας στο Παντοπωλείο «Εδώδιμον».

Στη Βασιλέως Ηρακλείου, ακριβώς απέναντι από την Αγορά Μοδιάνο - εκεί όπου παλιά βρισκόταν ο «Κοσμάς» - σε κεντρικό σημείο και πλήρως ανακαινισμένο από το 2016, το «Εδώδιμον» προσφέρει τα πάντα.

Από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, μέχρι είδη φερμένα από την Ευρώπη ή τα βάθη της Ασίας.

Είναι στη φιλοσοφία του «Εδώδιμον» να προσφέρει delicatessen προϊόντα από όλη την Ελλάδα, παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, είδη όπως μέλια, μαρμελάδες, παστέλια, γλυκά του κουταλιού, χειροποίητα ζυμαρικά σε κάθε σχήμα και χρώμα – όλα απευθείας από τον παραγωγό - και «περίεργα» προϊόντα από όλον τον κόσμο, από Μεξικό μέχρι Ινδία κι αυτό, να το κάνει πάντα αναπτύσσοντας μια καλή, προσωπική σχέση με τους πελάτες του.

Μπαίνοντας στο «Εδώδιμον» θα βρεις ανθρώπους πρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν και θα μπορέσεις, όχι μόνο να επιλέξεις από μία μεγάλη γκάμα ασυνήθιστων και καλά επιλεγμένων προϊόντων, αλλά και να πάρεις και ότι πληροφορία χρειάζεσαι, γύρω από κάθε τι που σε ενδιαφέρει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 26, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284749

La Vega Delicatessen

vega.jpg

Αέρα Λατινικής Αμερικής έφερε το «La Vega» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, πριν έναν περίπου χρόνο. Η αγνή φύση της Καραϊβικής τώρα βρίσκεται πιο κοντά σας, σε ένα χώρο με ξεχωριστές, ιδιαίτερες γεύσεις, πού επιλέγει προσεχτικά για εσάς η ιδιοκτήτρια του, Κορνηλία. Με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, η Κορνηλία θέλησε να γνωρίσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τα μοναδικά προϊόντα της ιδιαίτερης πατρίδας της.

Αν λοιπόν θέλετε να μυηθείτε σε έναν νέο γαστρονομικό κόσμο, το «La Vega» έχει τις πόρτες του ανοιχτές για εσάς καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Η Κορνηλία και ο Γιώργος βρίσκονται εκεί να σας ξεναγήσουν στις αυθεντικές γεύσεις της Λατινικής Αμερικής, μέσα από επιλεγμένα, συσκευασμένα προϊόντα, που διαλέγουν με γνώμονα την άριστη ποιότητά τους.

Τρόφιμα, σάλτσες, σνακ, ποτά και αναψυκτικά, αλλά και ροφήματα, είναι κάποιες από τις κατηγορίες πού θα συναντήσετε στο «La Vega», οι οποίες συνεχώς εμπλουτίζονται με νέους κωδικούς.

Φύλλα μπανάνας για τυλιχτές λιχουδιές, πράσινες μπανάνες (πού δεν λείπουν ποτέ από το τραπέζι των Λατίνων), μωβ καλαμπόκι από το Περού, εξαιρετικής ποιότητας τσίλι, ποικιλία σε σάλτσες και αλείμματα πού οι Λατίνοι αγαπούν, άλευρα και ιδιαίτερα είδη ψωμιού, είναι μία ιδέα μόνο από τον εξωτικό κόσμο του «La Vega». Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Ταντάλου 24, 2ος όροφος, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972556236

Χιώτης Delicatessen

-0ffdq.jpg

Η ιστορία του Χιώτης Delicatessen ξεκινάει από τη μακρινή δεκαετία του ΄50. Τότε που ο παππούς του τωρινού ιδιοκτήτη άνοιξε ένα οπωροπαντοπωλείο στη Στοά Μοδιάνο. Η επιχείρηση πέρασε στον πατέρα του κι έπειτα στον ίδιο, ο οποίος πριν 11 χρόνια αποφάσισε ότι είχε έρθει πια η ώρα να μεταφερθεί σε νέα στέγη, συνεχίζοντας την παράδοση και διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων.

Έτσι, το 2011 μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι από τη Στοά Μοδιάνο, στη Βασ. Ηρακλείου 26, σε έναν χώρο γεμάτο χρώματα, αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο. Ένα πραγματικό delicatessen, με μοναδικά προϊόντα από κάθε γωνιά της γης και έμφαση στους Έλληνες παραγωγούς και στα βιολογικά προϊόντα.

Αν ψάχνεις για εξαιρετικής ποιότητας λαχανικά και φρούτα, είσαι στο σωστό μέρος. Στο Χιώτης Delicatessen θα βρεις όλα τα γνωστά και αγαπημένα οπωρολαχανικά, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα και δυσεύρετα.

Ειδικά τώρα, για τα γιορτινά τραπέζια, μπορείς να εντυπωσιάσεις με μωβ γλυκοπατάτες, παστινάκι, τσίκορι, λαχανάκια Βρυξελλών, πιπεριές τσίλι, μύρτιλα, βατόμουρα, cranberries και άλλα πολλά.

Εδώ θα βρεις τζίντζερ και ρίζα κουρκουμά, σχοινόπρασο, λεμονόχορτο και φυσικά όλα τα μπαχαρικά και μυρωδικά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασ. Ηρακλείου 26, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 287382

Ξηροί Καρποί Νέττος

-f0fQG.jpg

Εδώ και 64 χρόνια η επιχείρηση «ΝΕΤΤΟΣ» αποτελεί συνώνυμο της άριστης ποιότητας σε ξηρούς καρπούς και καφέ. Η εμβληματική πλέον επιχείρηση της Θεσσαλονίκης μετρά 3 καλαίσθητα καταστήματα, καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου γίνεται η επεξεργασία των προϊόντων πού παρέχει στους πελάτες της, αποτελώντας την πρώτη επιλογή όσων έχουν υψηλές γευστικές απαιτήσεις.

Το πρώτο κατάστημα «ΝΕΤΤΟΣ», αυτό της Χαριλάου, είναι πόλος έλξης για εκείνους πού ξεχωρίζουν την ποιότητα στους ξηρούς καρπούς του. Άλλωστε, η οικογενειακή επιχείρηση, θεωρείται το επίκεντρο των ξηρών καρπών και του καφέ, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Όταν το 1958, ξεκίνησε την πορεία του ως παραδοσιακό καφεκοπτείο, ο «ΝΕΤΤΟΣ» έδωσε ήδη τα πρώτα δείγματα πώς θα ακολουθήσει ένα δρόμο αριστοτεχνίας και αυτό όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον καφέ.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν τυχαία πρώτο στις επιλογές τους τον «ΝΕΤΤΟ». Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, καθημερινά ψήνονται φρέσκοι εκλεκτοί ξηροί καρποί, εγχώριοι, πού καλλιεργούνται από επιλεγμένους παραγωγούς. Φυσικά, δεν λείπουν και τα αποξηραμένα φρούτα, καθώς και μεγάλη ποικιλία καρπών, snacks και crackers εισαγωγής.

Ωμοί και ψημένοι ξηροί καρποί, crackers και snacks στην καλύτερη ποιότητα που κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά και αποξηραμένα φρούτα με φυσικές και προηγμένες μεθόδους αποξήρανσης, από επιλεγμένα κτήματα ανά την Ελλάδα, αποτελούν τους πρωταγωνιστές και των τριών καταστημάτων πού διαθέτει η επιχείρηση. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:
Μαρασλή 68, Χαριλάου | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 304669
Καραολή και Δημητρίου 4, Θέρμη | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 323089
Μιαούλη 29, Πλαγιάρι | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2392 500434

Το Κρητικό Παντοπωλείο

-1S8oa.jpg

Η αγάπη για τις αυθεντικές γεύσεις και τα εκλεκτά υλικά οδήγησαν τον Νικόλα και την Αναστασία πριν από 17 χρόνια να δημιουργήσουν έναν χώρο, στον οποίο κανείς θα βρει τα καλύτερα προϊόντα από την Κρήτη και την Ιταλία. Ένα παντοπωλείο και πιο συγκεκριμένα…«Το Κρητικό Παντοπωλείο».

Η ιδέα να «παντρέψουν» τα καλύτερα των δύο περιοχών γεννήθηκε το 2005, από την κρητική καταγωγή του Νικόλα και τη διαμονή του για χρόνια στη γειτονική Ιταλία.

Μικρό σε τετραγωνικά, μεγάλο όμως σε ποικιλία, «Το Κρητικό Παντοπωλείο» μετρά εκατοντάδες κωδικούς ελληνικών και κρητικών προϊόντων, αλλά και Ιταλικών.

Τυροκομικά και αλλαντικά, ζυμαρικά και παξιμάδια, λάδια, μέλια αλλά και μεζέδες είναι μερικές από τις βασικές κατηγορίες πού θα συναντήσει κανείς στον χώρο πού έχουν επιμεληθεί με πολλή φροντίδα η Αναστασία και ο Νικόλας.

Έχοντας διαθέσει χρόνο και μεράκι, έχουν επιλέξει για εσάς μοναδικές γεύσεις από φημισμένους στο είδος τους παραγωγούς, αλλά και από μικρές οικοτεχνίες. Κοινός παρονομαστής όλων είναι να παραδώσουν στο πελάτη πού θα τους επιλέξει άριστα προϊόντα με γεύση Ελλάδας.

Εντυπωσιακή είναι η μεγάλη ποικιλία σε τυροκομικά προϊόντα πού διατίθενται στο «Κρητικό Παντοπωλείο». Φυσικά, πρωταγωνιστούν τα τυριά της Κρήτης, από τα πιο κλασικά μέχρι και τα πιο δυσεύρετα. Γραβιέρα 24μηνης ωρίμανσης από τα Σφακιά, αλλά και φρέσκα τυριά όπως ξύγαλο και γαλομυζήθρα είναι μερικές επιλογές πού αξίζει να δοκιμάσετε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αμισού 45, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 417277

Παντοπωλείο Ελένη Μάριος

marios-H0hN5.jpg

Επί μία δεκαετία, στην οδό Κασσάνδρου, στο κέντρο της πόλης, υπήρχε ένα μικρό παντοπωλείο που όμως είχε καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου. Το Παραδοσιακό Παντοπωλείο Ελένη-Μάριος και οι άνθρωποί του, έγιναν αγαπητοί στον κόσμο, τόσο για την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων τους, όσο και για το χαμόγελο και τη φιλοξενία τους.

Μετά από τόσα χρόνια ήρθε η ώρα να ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο. Έτσι, το παντοπωλείο στην Κασσάνδρου έκλεισε τις πόρτες του και πλέον η Ελένη και ο Μάριος μας περιμένουν στην Κάτω Τούμπα, στην Παπάφη 97, συνεχίζοντας το ταξίδι με αγάπη και μεράκι να προσφέρουν ποιότητα και ποικιλία προϊόντων στη σωστή τιμή.

Στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο Ελένη-Μάριος θα βρεις κάθε λογής γαστρονομικούς θησαυρούς – από τα καθημερινά απαραίτητα για το τραπέζι σου μέχρι προϊόντα delicatessen και ιδιαίτερα προϊόντα. Γεύσεις παραδοσιακές από εκλεκτούς παραγωγούς, προσεκτικά επιλεγμένα και στις καλύτερες τιμές.

Στα ράφια και τα ψυγεία τους θα βρεις νόστιμα τυριά, σπέσιαλ αλλαντικά, που θα συνοδέψουν από τον μεζέ έως το κυρίως πιάτο. Επίσης, ζυμαρικά, όσπρια, άλευρα και σιτηρά, υλικά ζαχαροπλαστικής, ξηρούς καρπούς, αλείμματα και μέλι. Τα ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά πλημμυρίζουν τον χώρο με χρώματα και αρώματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπάφη 97, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284386, 6944745432

Γαλακτοπωλείο Οικογένειας Καιμαρά

kaimara.jpg

Η οικογένεια Καϊμάρα αγαπά τα προϊόντα της ελληνικής γης κι έτσι το 2016, η Χριστίνα, η Ιωάννα και ο Γιώργος -τα 3 αδέρφια- αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν χώρο στον οποίο θα συγκεντρώσουν τα καλύτερα κάθε είδους για το τραπέζι σας.

Παραδοσιακά προϊόντα, άριστη ποιότητα, σταθερά χαμηλές τιμές και όλα αυτά συνδυασμένα με την σύγχρονη εποχή, κάνουν «Το Γαλακτοπωλείον Οικογένειας Καϊμάρα» ένα παντοπωλείο και για τους πιο απαιτητικούς.

Παραδοσιακά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, εξειδικευμένα βιολογικά προϊόντα διατροφής, αλλά και τα καλύτερα τυροκομικά και αλλαντικά εδέσματα, είναι οι βασικές επιλογές σας στο «Γαλακτοπωλείον Οικογένειας Καϊμάρα». Η ποικιλία μεγάλη, οι τιμές από τις καλύτερες της αγοράς και η εξυπηρέτηση άριστη.

Άλλωστε για την Χριστίνα, την Ιωάννα και τον Γιώργο, το μεγάλο κέρδος τους, όπως μας λένε χαρακτηριστικά, είναι η ικανοποίηση και το χαμόγελο των πελατών τους.

Η εξειδίκευση πού έχει η οικογένεια Καϊμάρα στα τυροκομικά προϊόντα είναι αξιοσημείωτη και προκύπτει όχι μόνο από την αγάπη των τριών τους για την ποιότητα των αγαθών πού προτείνουν, αλλά και από τις σπουδές του Γιώργου στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Μιλάμε λοιπόν, για ένα εξειδικευμένο παντοπωλείο, με επίκεντρο τα τυροκομικά προϊόντα. Γραβιέρες, κασέρια, καπνιστά τυριά, φέτες, με highlight τη βαρελίσια Άρτας πού παλαιώνεται σε δρύινο βαρέλι, όλα ελληνικά, αλλά και κάποια ξεχωριστά τυριά εισαγωγής, πού θα βρείτε την περίοδο των εορτών, αλλά και όλο τον χρόνο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 48, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 558002

Κικιρίκι

-Wg8ko.jpg

Αν αναζητάς ένα παντοπωλείο με αέρα delicatessen και με πλούσια γκάμα προϊόντων, πού καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς, τότε το «Κικιρίκι» στη Νεάπολη είναι αυτό πού ψάχνεις.

Ως επί το πλείστον, διαθέτει ελληνικά προϊόντα, πολλά εκ των οποίων είναι βιολογικά.

Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, είναι πολλοί εκείνοι πού αναζητούν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε ό,τι αφορά τη διατροφή τους και το «Κικιρίκι» εργάζεται αδιάκοπα με γνώμονα ακριβώς αυτό.

Στο delicatessen της Νεάπολης θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων, από καφέ, τσάι, όσπρια, ζυμαρικά και είδη πρωινού, μέχρι βότανα, αιθέρια έλαια, αλλαντικά και τυριά, πίτες να τις ψήσετε στο σπίτι σας, όλα προσεχτικά επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς και οικοτεχνίες της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

Αν είστε από εκείνους πού προτιμούν τα χύμα προϊόντα, στο «Κικιρίκι» θα βρείτε φρέσκα αυγά, όσπρια, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά, αλλά και τσίπουρο και κονιάκ.

Αξίζει επίσης, να ρωτήσετε για τα βότανα, τα αιθέρια έλαια και τα βάμματα πού διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία -τα περισσότερα από αυτά βιολογικά- και να μάθετε για τις ιδιότητες τους, αλλά και πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά.

Οι άνθρωποι στο «Κικιρίκι» με μεράκι εντοπίζουν και συγκεντρώνουν στον χώρο τους ό,τι χρειάζεστε καθημερινά στο τραπέζι σας, αλλά σε ποιότητες ξεχωριστές, πού δεν θα βρείτε εύκολα αλλού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 75, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 613803

Μετέωρες γεύσεις

gheuseis.jpg

Από το 2014 που άνοιξε τις πόρτες του στα Μετέωρα της Θεσσαλονίκης, το παντοπωλείο Μετέωρες Γεύσεις, εδώ και 9 χρόνια, έχει γίνει σημείο αναφοράς για την περιοχή. Συνδυάζει τη ζεστασιά ενός παραδοσιακού παντοπωλείου της γειτονιάς, με όλες τις ευκολίες της σύγχρονης εποχής.

Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε, από το πρωινό σας με φρέσκο καφέ και κρουασάν μέχρι όλα τα υλικά για να φτιάξετε τα σνακ για τη δουλειά ή το σχολείο, αλλά και το οικογενειακό τραπέζι. Μαναβική, προϊόντα ψυγείου, προϊόντα καθημερινής υγιεινής και καθαριότητας, αρτοποιήματα και εκλεκτά βιολογικά προϊόντα, τα βρίσκεστε όλα στη γειτονιά σας, χωρίς κόπο και πάντα σας εξυπηρετούν με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Κάθε εβδομάδα αναζητήστε τις καλύτερες προσφορές στη σελίδα τους στο Facebook, αλλά και στους πίνακες που αναρτούν στο κατάστημα. Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και υπάρχει η δυνατότητα και για κατ’οίκον παράδοση.

Εάν ξεχάσατε να ψωνίσετε κάτι σημαντικό και ξημέρωσε Κυριακή, μην ανησυχείτε! Το παντοπωλείο Μετέωρες Γεύσεις είναι ανοιχτά τις Κυριακές και τις αργίες, καθώς αναγνωρίζουν την πολυάσχολη καθημερινότητα των ανθρώπων της εποχής και επιθυμούν να παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σκύδρας 6, Μετέωρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 051922












Στα σύγχρονα Delicatessen παντοπωλεία της Θεσσαλονίκης σμίγουν με ένα μοναδικό τρόπο κάτω από την ίδια στέγη γαστρονομικές κουλτούρες, παραδόσεις, γεωγραφικοί προορισμοί, ΠΟΠ εδέσματα, εκλεπτυσμένες τεχνικές, φίνες υφές και βαθιά γνώση για το ιδιαίτερο, το ωφέλιμο και το ποιοτικό.

Στις βιτρίνες όλων αυτών των Delicatessen καταστημάτων, θα βρείτε όλα αυτά τα προϊόντα, που έχουν επιλεχθεί προσεκτικά, που διηγούνται το καθένα τη δική του ξεχωριστή ιστορία, που διαπρέπουν για τη γεύση και την θρεπτική τους αξία.

Ανακαλύψαμε για εσάς 10+1 από τα πιο αγαπημένα σημεία Delicatessen προϊόντων στην Θεσσαλονίκη και σας τα παρουσιάζουμε. Γνωρίστε τα…

Από τον τόπο μας

ton-topo-mas.jpg

Τι κάνει άραγε ένα παντοπωλείο να ξεχωρίζει; Τα προϊόντα του, η συντήρησή τους, οι άνθρωποί του, η εξυπηρέτηση ή το ανήσυχο πνεύμα του ιδιοκτήτη του; Όλα αυτά μαζί θα έλεγε κανείς, αν και δύσκολα θα τα συναντούσες ταυτόχρονα σε μία μόνο επιχείρηση. Κι όμως, ο Αλέξης Τζεϊρανάκης έχει καταφέρει να τα συνδυάσει όλα μαζί με τρόπο πού μοιάζει απλός και αυτονόητος. Κι έτσι μέσα σε δύο χρόνια έχει πετύχει να δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία, πιο καλά οργανωμένα παντοπωλεία – delicatessen στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

«Από τον τόπο μας» το όνομα της επιχείρησης, πού το λέει και το εννοεί. Όταν ο Αλέξης το 2020 αποφάσισε να δημιουργήσει αυτόν τον χώρο, ήθελε να συγκεντρώσει στα ράφια του τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα, συστήνοντας τα στο κοινό του μέσα από τα δικά του μάτια, αλλά και εκείνα των συνεργατών του, γιατί όσοι εργάζονται σε αυτό το σύγχρονο παντοπωλείο, οφείλουν να έχουν προσωπική άποψη γύρω από τα προϊόντα πού διαθέτουν στους πελάτες τους.

Έτσι, ο Αλέξης, δημιούργησε και την δική του private label, με την οποία συστήνει στους Θεσσαλονικείς τα ελληνικά προϊόντα πού εκείνος έχει ξεχωρίσει, έχει γευτεί κι έχει επιλέξει μετά από προσωπική δοκιμή.

Στο παντοπωλείο – delicatessen του Αλέξη θα βρείτε θησαυρούς της ελληνικής γης, από διάφορες περιοχές της χώρας, κάθε μία από τις οποίες φημίζεται για συγκεκριμένα προϊόντα. Αλλά και ό,τι δεν παράγεται εδώ, προμηθεύεται από ελληνικές εταιρείες.

Στο «Από τον τόπο μας» λοιπόν, θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Όσπρια, ζυμαρικά και άλευρα, σάλτσες, μέλια, μαρμελάδες και αλείμματα, δημητριακά, μπάρες, σνακ, μεγάλη ποικιλία σε ξηρούς καρπούς κλασικούς και καραμελωμένους, βότανα, λάδια, τουρσιά και ελιές, τυριά, αλλαντικά και αλίπαστα, πολλά χύμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, αλλά και διατροφικά προϊόντα, βιολογικά, όπως και κατηγορίες χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και vegan. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ναυάρχου Κουντουριώτου 11, Λιμάνι, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 553700

Παντοπωλείο Ασιατικής Κουζίνας

koyzinas.jpg

Αν ανήκεις στους λάτρεις του Asian και του ethnic food, αν αναζητάς αυθεντικές και ψαγμένες γεύσεις και αν είσαι έτοιμη/-ος να κάνεις τολμηρές γαστρονομικά επιλογές, τότε το «Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας» είναι ο ιδανικός προορισμός για εσένα.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο αποτελεί πόλη έλξης για πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα, καθώς είναι το μόνο που συγκεντρώνει προϊόντα από όλες τις ηπείρους του κόσμου.

Στα ράφια του θα βρεις σίγουρα αυτό που αναζητάς, ενώ συνεχώς προστίθενται και άλλα προϊόντα. Η μεγάλη του ποικιλία είναι αποτέλεσμα της συνεχούς αναζήτησης εμπόρων και προμηθευτών από όλον τον κόσμο από το team του, με ταξίδια σε κορυφαίες εκθέσεις του εξωτερικού.

Ο ιδιοκτήτης του «Παντοπωλείου της Ασιατικής Κουζίνας», Μιχάλης Σωτηριάδης, γεννήθηκε σε εμπορική οικογένεια και αργότερα, αποφάσισε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση η οποία μετρά πολλές δεκαετίες. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή…

Η ιστορία ξεκινά το 1924, όταν ο προπάππους του άνοιξε ένα παντοπωλείο επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου. Τη σκυτάλη πήρε ο παππούς του και αργότερα ο πατέρας του, με το «Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης» επί της Κομνηνών. Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Μιχάλης Σωτηριάδης έκανε το δικό του βήμα στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης με ένα κατάστημα που έμελλε να κλέψει τις εντυπώσεις, παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας που απλώθηκε ακαριαία σε ολόκληρη την υφήλιο.

Το «Παντοπωλείο της Ασιατικής Κουζίνας» αποτελεί ένα χώρο μοναδικό στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι το μόνο που προμηθεύεται προϊόντα ασιατικής κουζίνας, σε συνδυασμό με προϊόντα από την Άπω Ανατολή, την Αφρική, τη Λατινική και Βόρεια Αμερική. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 91, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 231806

Εδώδιμον

-5os2K.jpg

Εάν θέλεις να βρεις προϊόντα delicatessen από όλες τις πλευρές της γης, τότε σίγουρα πρέπει να πας στο Παντοπωλείο «Εδώδιμον».

Στη Βασιλέως Ηρακλείου, ακριβώς απέναντι από την Αγορά Μοδιάνο - εκεί όπου παλιά βρισκόταν ο «Κοσμάς» - σε κεντρικό σημείο και πλήρως ανακαινισμένο από το 2016, το «Εδώδιμον» προσφέρει τα πάντα.

Από παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, μέχρι είδη φερμένα από την Ευρώπη ή τα βάθη της Ασίας.

Είναι στη φιλοσοφία του «Εδώδιμον» να προσφέρει delicatessen προϊόντα από όλη την Ελλάδα, παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, είδη όπως μέλια, μαρμελάδες, παστέλια, γλυκά του κουταλιού, χειροποίητα ζυμαρικά σε κάθε σχήμα και χρώμα – όλα απευθείας από τον παραγωγό - και «περίεργα» προϊόντα από όλον τον κόσμο, από Μεξικό μέχρι Ινδία κι αυτό, να το κάνει πάντα αναπτύσσοντας μια καλή, προσωπική σχέση με τους πελάτες του.

Μπαίνοντας στο «Εδώδιμον» θα βρεις ανθρώπους πρόθυμους να σε εξυπηρετήσουν και θα μπορέσεις, όχι μόνο να επιλέξεις από μία μεγάλη γκάμα ασυνήθιστων και καλά επιλεγμένων προϊόντων, αλλά και να πάρεις και ότι πληροφορία χρειάζεσαι, γύρω από κάθε τι που σε ενδιαφέρει. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλέως Ηρακλείου 26, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284749

La Vega Delicatessen

vega.jpg

Αέρα Λατινικής Αμερικής έφερε το «La Vega» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, πριν έναν περίπου χρόνο. Η αγνή φύση της Καραϊβικής τώρα βρίσκεται πιο κοντά σας, σε ένα χώρο με ξεχωριστές, ιδιαίτερες γεύσεις, πού επιλέγει προσεχτικά για εσάς η ιδιοκτήτρια του, Κορνηλία. Με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, η Κορνηλία θέλησε να γνωρίσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τα μοναδικά προϊόντα της ιδιαίτερης πατρίδας της.

Αν λοιπόν θέλετε να μυηθείτε σε έναν νέο γαστρονομικό κόσμο, το «La Vega» έχει τις πόρτες του ανοιχτές για εσάς καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Η Κορνηλία και ο Γιώργος βρίσκονται εκεί να σας ξεναγήσουν στις αυθεντικές γεύσεις της Λατινικής Αμερικής, μέσα από επιλεγμένα, συσκευασμένα προϊόντα, που διαλέγουν με γνώμονα την άριστη ποιότητά τους.

Τρόφιμα, σάλτσες, σνακ, ποτά και αναψυκτικά, αλλά και ροφήματα, είναι κάποιες από τις κατηγορίες πού θα συναντήσετε στο «La Vega», οι οποίες συνεχώς εμπλουτίζονται με νέους κωδικούς.

Φύλλα μπανάνας για τυλιχτές λιχουδιές, πράσινες μπανάνες (πού δεν λείπουν ποτέ από το τραπέζι των Λατίνων), μωβ καλαμπόκι από το Περού, εξαιρετικής ποιότητας τσίλι, ποικιλία σε σάλτσες και αλείμματα πού οι Λατίνοι αγαπούν, άλευρα και ιδιαίτερα είδη ψωμιού, είναι μία ιδέα μόνο από τον εξωτικό κόσμο του «La Vega». Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Ταντάλου 24, 2ος όροφος, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972556236

Χιώτης Delicatessen

-0ffdq.jpg

Η ιστορία του Χιώτης Delicatessen ξεκινάει από τη μακρινή δεκαετία του ΄50. Τότε που ο παππούς του τωρινού ιδιοκτήτη άνοιξε ένα οπωροπαντοπωλείο στη Στοά Μοδιάνο. Η επιχείρηση πέρασε στον πατέρα του κι έπειτα στον ίδιο, ο οποίος πριν 11 χρόνια αποφάσισε ότι είχε έρθει πια η ώρα να μεταφερθεί σε νέα στέγη, συνεχίζοντας την παράδοση και διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων.

Έτσι, το 2011 μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι από τη Στοά Μοδιάνο, στη Βασ. Ηρακλείου 26, σε έναν χώρο γεμάτο χρώματα, αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο. Ένα πραγματικό delicatessen, με μοναδικά προϊόντα από κάθε γωνιά της γης και έμφαση στους Έλληνες παραγωγούς και στα βιολογικά προϊόντα.

Αν ψάχνεις για εξαιρετικής ποιότητας λαχανικά και φρούτα, είσαι στο σωστό μέρος. Στο Χιώτης Delicatessen θα βρεις όλα τα γνωστά και αγαπημένα οπωρολαχανικά, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα και δυσεύρετα.

Ειδικά τώρα, για τα γιορτινά τραπέζια, μπορείς να εντυπωσιάσεις με μωβ γλυκοπατάτες, παστινάκι, τσίκορι, λαχανάκια Βρυξελλών, πιπεριές τσίλι, μύρτιλα, βατόμουρα, cranberries και άλλα πολλά.

Εδώ θα βρεις τζίντζερ και ρίζα κουρκουμά, σχοινόπρασο, λεμονόχορτο και φυσικά όλα τα μπαχαρικά και μυρωδικά. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασ. Ηρακλείου 26, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 287382

Ξηροί Καρποί Νέττος

-f0fQG.jpg

Εδώ και 64 χρόνια η επιχείρηση «ΝΕΤΤΟΣ» αποτελεί συνώνυμο της άριστης ποιότητας σε ξηρούς καρπούς και καφέ. Η εμβληματική πλέον επιχείρηση της Θεσσαλονίκης μετρά 3 καλαίσθητα καταστήματα, καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου γίνεται η επεξεργασία των προϊόντων πού παρέχει στους πελάτες της, αποτελώντας την πρώτη επιλογή όσων έχουν υψηλές γευστικές απαιτήσεις.

Το πρώτο κατάστημα «ΝΕΤΤΟΣ», αυτό της Χαριλάου, είναι πόλος έλξης για εκείνους πού ξεχωρίζουν την ποιότητα στους ξηρούς καρπούς του. Άλλωστε, η οικογενειακή επιχείρηση, θεωρείται το επίκεντρο των ξηρών καρπών και του καφέ, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Όταν το 1958, ξεκίνησε την πορεία του ως παραδοσιακό καφεκοπτείο, ο «ΝΕΤΤΟΣ» έδωσε ήδη τα πρώτα δείγματα πώς θα ακολουθήσει ένα δρόμο αριστοτεχνίας και αυτό όχι μόνο σε ό,τι αφορά τον καφέ.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν τυχαία πρώτο στις επιλογές τους τον «ΝΕΤΤΟ». Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, καθημερινά ψήνονται φρέσκοι εκλεκτοί ξηροί καρποί, εγχώριοι, πού καλλιεργούνται από επιλεγμένους παραγωγούς. Φυσικά, δεν λείπουν και τα αποξηραμένα φρούτα, καθώς και μεγάλη ποικιλία καρπών, snacks και crackers εισαγωγής.

Ωμοί και ψημένοι ξηροί καρποί, crackers και snacks στην καλύτερη ποιότητα που κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά και αποξηραμένα φρούτα με φυσικές και προηγμένες μεθόδους αποξήρανσης, από επιλεγμένα κτήματα ανά την Ελλάδα, αποτελούν τους πρωταγωνιστές και των τριών καταστημάτων πού διαθέτει η επιχείρηση. Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις καταστημάτων:
Μαρασλή 68, Χαριλάου | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 304669
Καραολή και Δημητρίου 4, Θέρμη | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 323089
Μιαούλη 29, Πλαγιάρι | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2392 500434

Το Κρητικό Παντοπωλείο

-1S8oa.jpg

Η αγάπη για τις αυθεντικές γεύσεις και τα εκλεκτά υλικά οδήγησαν τον Νικόλα και την Αναστασία πριν από 17 χρόνια να δημιουργήσουν έναν χώρο, στον οποίο κανείς θα βρει τα καλύτερα προϊόντα από την Κρήτη και την Ιταλία. Ένα παντοπωλείο και πιο συγκεκριμένα…«Το Κρητικό Παντοπωλείο».

Η ιδέα να «παντρέψουν» τα καλύτερα των δύο περιοχών γεννήθηκε το 2005, από την κρητική καταγωγή του Νικόλα και τη διαμονή του για χρόνια στη γειτονική Ιταλία.

Μικρό σε τετραγωνικά, μεγάλο όμως σε ποικιλία, «Το Κρητικό Παντοπωλείο» μετρά εκατοντάδες κωδικούς ελληνικών και κρητικών προϊόντων, αλλά και Ιταλικών.

Τυροκομικά και αλλαντικά, ζυμαρικά και παξιμάδια, λάδια, μέλια αλλά και μεζέδες είναι μερικές από τις βασικές κατηγορίες πού θα συναντήσει κανείς στον χώρο πού έχουν επιμεληθεί με πολλή φροντίδα η Αναστασία και ο Νικόλας.

Έχοντας διαθέσει χρόνο και μεράκι, έχουν επιλέξει για εσάς μοναδικές γεύσεις από φημισμένους στο είδος τους παραγωγούς, αλλά και από μικρές οικοτεχνίες. Κοινός παρονομαστής όλων είναι να παραδώσουν στο πελάτη πού θα τους επιλέξει άριστα προϊόντα με γεύση Ελλάδας.

Εντυπωσιακή είναι η μεγάλη ποικιλία σε τυροκομικά προϊόντα πού διατίθενται στο «Κρητικό Παντοπωλείο». Φυσικά, πρωταγωνιστούν τα τυριά της Κρήτης, από τα πιο κλασικά μέχρι και τα πιο δυσεύρετα. Γραβιέρα 24μηνης ωρίμανσης από τα Σφακιά, αλλά και φρέσκα τυριά όπως ξύγαλο και γαλομυζήθρα είναι μερικές επιλογές πού αξίζει να δοκιμάσετε. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αμισού 45, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 417277

Παντοπωλείο Ελένη Μάριος

marios-H0hN5.jpg

Επί μία δεκαετία, στην οδό Κασσάνδρου, στο κέντρο της πόλης, υπήρχε ένα μικρό παντοπωλείο που όμως είχε καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου. Το Παραδοσιακό Παντοπωλείο Ελένη-Μάριος και οι άνθρωποί του, έγιναν αγαπητοί στον κόσμο, τόσο για την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων τους, όσο και για το χαμόγελο και τη φιλοξενία τους.

Μετά από τόσα χρόνια ήρθε η ώρα να ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο. Έτσι, το παντοπωλείο στην Κασσάνδρου έκλεισε τις πόρτες του και πλέον η Ελένη και ο Μάριος μας περιμένουν στην Κάτω Τούμπα, στην Παπάφη 97, συνεχίζοντας το ταξίδι με αγάπη και μεράκι να προσφέρουν ποιότητα και ποικιλία προϊόντων στη σωστή τιμή.

Στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο Ελένη-Μάριος θα βρεις κάθε λογής γαστρονομικούς θησαυρούς – από τα καθημερινά απαραίτητα για το τραπέζι σου μέχρι προϊόντα delicatessen και ιδιαίτερα προϊόντα. Γεύσεις παραδοσιακές από εκλεκτούς παραγωγούς, προσεκτικά επιλεγμένα και στις καλύτερες τιμές.

Στα ράφια και τα ψυγεία τους θα βρεις νόστιμα τυριά, σπέσιαλ αλλαντικά, που θα συνοδέψουν από τον μεζέ έως το κυρίως πιάτο. Επίσης, ζυμαρικά, όσπρια, άλευρα και σιτηρά, υλικά ζαχαροπλαστικής, ξηρούς καρπούς, αλείμματα και μέλι. Τα ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά πλημμυρίζουν τον χώρο με χρώματα και αρώματα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Παπάφη 97, Κάτω Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 284386, 6944745432

Γαλακτοπωλείο Οικογένειας Καιμαρά

kaimara.jpg

Η οικογένεια Καϊμάρα αγαπά τα προϊόντα της ελληνικής γης κι έτσι το 2016, η Χριστίνα, η Ιωάννα και ο Γιώργος -τα 3 αδέρφια- αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν χώρο στον οποίο θα συγκεντρώσουν τα καλύτερα κάθε είδους για το τραπέζι σας.

Παραδοσιακά προϊόντα, άριστη ποιότητα, σταθερά χαμηλές τιμές και όλα αυτά συνδυασμένα με την σύγχρονη εποχή, κάνουν «Το Γαλακτοπωλείον Οικογένειας Καϊμάρα» ένα παντοπωλείο και για τους πιο απαιτητικούς.

Παραδοσιακά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, εξειδικευμένα βιολογικά προϊόντα διατροφής, αλλά και τα καλύτερα τυροκομικά και αλλαντικά εδέσματα, είναι οι βασικές επιλογές σας στο «Γαλακτοπωλείον Οικογένειας Καϊμάρα». Η ποικιλία μεγάλη, οι τιμές από τις καλύτερες της αγοράς και η εξυπηρέτηση άριστη.

Άλλωστε για την Χριστίνα, την Ιωάννα και τον Γιώργο, το μεγάλο κέρδος τους, όπως μας λένε χαρακτηριστικά, είναι η ικανοποίηση και το χαμόγελο των πελατών τους.

Η εξειδίκευση πού έχει η οικογένεια Καϊμάρα στα τυροκομικά προϊόντα είναι αξιοσημείωτη και προκύπτει όχι μόνο από την αγάπη των τριών τους για την ποιότητα των αγαθών πού προτείνουν, αλλά και από τις σπουδές του Γιώργου στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Μιλάμε λοιπόν, για ένα εξειδικευμένο παντοπωλείο, με επίκεντρο τα τυροκομικά προϊόντα. Γραβιέρες, κασέρια, καπνιστά τυριά, φέτες, με highlight τη βαρελίσια Άρτας πού παλαιώνεται σε δρύινο βαρέλι, όλα ελληνικά, αλλά και κάποια ξεχωριστά τυριά εισαγωγής, πού θα βρείτε την περίοδο των εορτών, αλλά και όλο τον χρόνο. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Αριστοτέλους 48, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 558002

Κικιρίκι

-Wg8ko.jpg

Αν αναζητάς ένα παντοπωλείο με αέρα delicatessen και με πλούσια γκάμα προϊόντων, πού καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς, τότε το «Κικιρίκι» στη Νεάπολη είναι αυτό πού ψάχνεις.

Ως επί το πλείστον, διαθέτει ελληνικά προϊόντα, πολλά εκ των οποίων είναι βιολογικά.

Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, είναι πολλοί εκείνοι πού αναζητούν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε ό,τι αφορά τη διατροφή τους και το «Κικιρίκι» εργάζεται αδιάκοπα με γνώμονα ακριβώς αυτό.

Στο delicatessen της Νεάπολης θα βρείτε μία ευρεία γκάμα προϊόντων, από καφέ, τσάι, όσπρια, ζυμαρικά και είδη πρωινού, μέχρι βότανα, αιθέρια έλαια, αλλαντικά και τυριά, πίτες να τις ψήσετε στο σπίτι σας, όλα προσεχτικά επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς και οικοτεχνίες της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

Αν είστε από εκείνους πού προτιμούν τα χύμα προϊόντα, στο «Κικιρίκι» θα βρείτε φρέσκα αυγά, όσπρια, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά, αλλά και τσίπουρο και κονιάκ.

Αξίζει επίσης, να ρωτήσετε για τα βότανα, τα αιθέρια έλαια και τα βάμματα πού διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία -τα περισσότερα από αυτά βιολογικά- και να μάθετε για τις ιδιότητες τους, αλλά και πώς να τα χρησιμοποιήσετε σωστά.

Οι άνθρωποι στο «Κικιρίκι» με μεράκι εντοπίζουν και συγκεντρώνουν στον χώρο τους ό,τι χρειάζεστε καθημερινά στο τραπέζι σας, αλλά σε ποιότητες ξεχωριστές, πού δεν θα βρείτε εύκολα αλλού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 75, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 613803

Μετέωρες γεύσεις

gheuseis.jpg

Από το 2014 που άνοιξε τις πόρτες του στα Μετέωρα της Θεσσαλονίκης, το παντοπωλείο Μετέωρες Γεύσεις, εδώ και 9 χρόνια, έχει γίνει σημείο αναφοράς για την περιοχή. Συνδυάζει τη ζεστασιά ενός παραδοσιακού παντοπωλείου της γειτονιάς, με όλες τις ευκολίες της σύγχρονης εποχής.

Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε, από το πρωινό σας με φρέσκο καφέ και κρουασάν μέχρι όλα τα υλικά για να φτιάξετε τα σνακ για τη δουλειά ή το σχολείο, αλλά και το οικογενειακό τραπέζι. Μαναβική, προϊόντα ψυγείου, προϊόντα καθημερινής υγιεινής και καθαριότητας, αρτοποιήματα και εκλεκτά βιολογικά προϊόντα, τα βρίσκεστε όλα στη γειτονιά σας, χωρίς κόπο και πάντα σας εξυπηρετούν με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Κάθε εβδομάδα αναζητήστε τις καλύτερες προσφορές στη σελίδα τους στο Facebook, αλλά και στους πίνακες που αναρτούν στο κατάστημα. Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και υπάρχει η δυνατότητα και για κατ’οίκον παράδοση.

Εάν ξεχάσατε να ψωνίσετε κάτι σημαντικό και ξημέρωσε Κυριακή, μην ανησυχείτε! Το παντοπωλείο Μετέωρες Γεύσεις είναι ανοιχτά τις Κυριακές και τις αργίες, καθώς αναγνωρίζουν την πολυάσχολη καθημερινότητα των ανθρώπων της εποχής και επιθυμούν να παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Σκύδρας 6, Μετέωρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 051922












ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία