Αφιερώματα

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 10+2 από τα καλύτερα Nails spots στο κέντρο και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης

Χώροι με ταυτότητα και χαρακτήρα για απόλυτη περιποίηση ως τα άκρα

 19/07/2023 15:45

Αφιέρωμα: Ανακαλύψτε 10+2 από τα καλύτερα Nails spots στο κέντρο και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης

Τα nails spots στη Θεσσαλονίκη, είναι πολυάριθμα πλέον και διαθέτουν ταυτότητα και χαρακτήρα, αφού έχουν ξεφύγει από τα παραδοσιακά στερεότυπα του παρελθόντος, που ήθελε κάποτε να είναι απλά χώροι παραγωγής ομορφιάς και περιποίησης.

Πλέον έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για τη φροντίδα και το «σχεδιασμό» των άκρων μας, τους απασχολεί το design τους, φροντίζουν να νοιώθουμε όμορφα και οικεία, διαθέτουν απόλυτα φιλικό service σε όλα τα επίπεδα και φυσικά έχουν επενδύσει στη δημιουργία ενός υπέροχου περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη αισθητική.

10+2 από τους χώρους αυτούς στο κέντρο, αλλά και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης είναι οι ακόλουθοι και στους συστήνουμε να τους γνωρίσεις.

Coco Nail Boutique

coco-nail-boutique1.jpg

Το Coco Nail Boutique είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους περιποίησης άκρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Τσιμισκή 38, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του υπό την τωρινή του διεύθυνση και ομάδα, τον Ιούλιο του 2022. Οι ιδιοκτήτριές του, Μαίρη Σέλκου και Άντρη Βλαχάκη, με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους, επιχείρησαν να δημιουργήσουν ένα beauty spot που θα αποτελέσει trend-setter στον τομέα του – όπως και έγινε!

Ο χώρος του είναι η επιτομή του girly chic, με κυρίαρχο το ροζ χρώμα και τα φλοράλ μοτίβα, ενώ η μοναδική αίσθηση «ζεστασιάς» που αποπνέει έρχεται να συμπληρώσει αυτό το παζλ περιποίησης και ομορφιάς, με τον πιο cozy τρόπο.

Για το Coco Nail Boutique η περιποίηση των άκρων είναι μία ολόκληρη τελετουργία, με την εξειδίκευση, τη γνώση και το ταλέντο της ομάδας του να αποτελούν τα σκήπτρα της επιτυχίας τους! Την ίδια στιγμή, οι κανόνες υγιεινής είναι άκρως αυστηροί και το προσωπικό ιδιαιτέρως σχολαστικό με την καθαριότητα και την αποστείρωση των εργαλείων.

Στον χώρο του Coco Nail Boutique θα απολαύσετε ένα από τα καλύτερα μανικιούρ και πεντικιούρ στη Θεσσαλονίκη, με εφαρμογές τζελ, ακρυλικό, ημιμόνιμο, αλλά και απλό βερνίκι. Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας, με την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών, όπως Essie και CND. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 38, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222079

Μικρό Γαλλικό

galliko1.jpg

Το Μικρό Γαλλικό είναι ένα κομψό και ιδιαίτερο σαλόνι ομορφιάς, που έχει κατορθώσει να γίνει δημοφιλής προορισμός για τους Θεσσαλονικείς που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Έχει φέρει το δικό του «γαλλικό» αέρα στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Sofouli Center, στο Εμπορικό Κέντρο στη Θεμιστοκλή Σοφούλη. Μπαίνοντας στο χώρο, το επιβλητικό στρογγυλό τραπέζι υποδοχής θα σου τραβήξει την προσοχή και θα σε προϊδεάσει για μία εμπειρία όλο φινέτσα και υψηλή αισθητική.

Η έμπειρη ομάδα του, πάντα με χαμόγελο, ευγένεια και καλή διάθεση, είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί και να σε περιποιηθεί. Όπως θα διαπιστώσεις με την πρώτη ματιά, εδώ τα στάνταρντ αισθητικής και υγιεινής είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Στο χαλαρωτικό περιβάλλον του ινστιτούτου Μικρό Γαλλικό μπορείς να βρεις υπηρεσίες φροντίδας νυχιών χεριών και ποδιών, αποτρίχωση και σχηματισμό φρυδιών.

Κάθε γυναίκα αξίζει να προσφέρει στον εαυτό της μερικές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία τέτοια πολυτέλεια στην οποία αξίζει να επενδύσεις, καθώς τα όμορφα χέρια συμπληρώνουν το στυλ σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ανάλογα με την εποχή, ανανεώνονται τα χρώματα και τα σχέδια που μπορείς να επιλέξεις, ώστε να καλύπτουν κάθε περίσταση (νυφικό, χριστουγεννιάτικο, αποκριάτικο, πασχαλινό, θεματικό). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 57 (Sofouli Center), Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 421500

Nailspa Deluxe

nailspa-deluxa.jpg

Το Nail Spa Deluxe είναι ένας από τους ομορφότερους χώρους ομορφιάς που υπάρχουν στην πόλη. Ένας luxurious χώρος ομορφιάς και φροντίδας 140τ.μ. που δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε με γνώμονα τον κάθε πελάτη για να απολαύσει την premium εξυπηρέτηση για την οποία φημίζεται στην πόλη.

Εδώ θα βρεις τις καλύτερες και τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες με άκρως αναγνωρισμένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και με προσωπικό που εκπαιδεύεται συνεχώς σε όλες τις νέες τάσεις!

Εδώ ο χώρος είναι πολύ μεγάλος, άνετος, χωρίς ακρυλικές μυρωδιές και πίστεψέ μας θα νιώσεις πολύ άνετα, πολύ γρήγορα, τόσο που μπορείς αν θες να ανοίξεις το laptop σου και να δουλέψεις παρέα με τον καφέ σου όσο περιμένεις να ξεκινήσεις το μανικιούρ ή το πεντικούρ σου, ακούγοντας feelgood μουσικές ή συζητώντας με την κολλητή σου στο ειδικά διαμορφωμένο μπαλκονάκι!

Αξίζει να πούμε πως είναι το μοναδικό κατάστημα στην Β. Ελλάδα αναγνωρισμένο από τα κεντρικά της κορυφαίας εταιρείας OPI στις Η.Π.Α. ως OFFICIAL BRANDED SALON με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας.

Ακολουθώντας πιστά τις προδιάγραφες της OPI, το πεντικιούρ στο Nailspa Deluxe μετατρέπεται σε μια περιποίηση statement μέσα από την σειρά προϊόντων OPI PRO SPA. Τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα της OPI PRO SPA (Εξειδικευμένο τζελ για κάλους και σκληρύνσεις, μάσκα αργίλου με μενθόλη, scrub/peeling λείανσης, body butter, κ.α.) χαρίζουν μια μαλακή αίσθηση στους κάλους, απολέπιση, βαθιά ενυδάτωση και προστασία ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το στρες και απαλύνουν την ένταση.

Δοκίμασε το Full Spa Pedicure στο Nailspa Deluxe και δεν θα το ξεχάσεις ποτέ. Άκου κι αυτό, όλα τα προϊόντα της OPI (βερνίκια, Θεραπείες, κρέμες, αξεσουάρ, travel kit) είναι διαθέσιμα και προς αγορά!

Λατρέψαμε την τεράστια βιτρίνα επιλογής χρωμάτων - είναι ίσως και η μεγαλύτερη που έχουμε δει ποτέ - με περισσότερα από 280 διαφορετικά χρώματα τόσο σε ημιμόνιμα όσο και σε απλά βερνίκια, που πραγματικά σε προβληματίζει ευχάριστα για το τι να πρωτο-διαλέξεις. Νέες collection καταφθάνουν κάθε 3 μήνες ανάλογα με την εποχή και εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο τις χρωματικές επιλογές!

Διεύθυνση: Τσιμισκή 38, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222010

Nail Loft Studio & Academy

nail-loft.jpg

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε κάποια παρέα που άκουσες φευγαλέες κουβέντες να εκθειάζουν ένα χώρο περιποίησης νυχιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένας όμορφος χώρος στην καρδιά της πόλης, που έχει καταφέρει να γίνει γνωστός από στόμα σε στόμα και να τον εμπιστεύονται γυναίκες και άνδρες με κλειστά μάτια! Το όνομα αυτού: «Nail Loft»!

Το «Nail Loft» άνοιξε τις πόρτες του το 2016 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον τομέα του και μάλιστα, να αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη για τις νέες τεχνικές και τα πιο καινοτόμα σχέδια στο μανικιούρ!

Φυσικά, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι’αυτό και οι άνθρωποι του «Nail Loft» δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το προσωπικό του είναι άρτια εκπαιδευμένο και επανεκπαιδεύεται συνεχώς, προκειμένου να γνωρίζει τις τελευταίες τάσεις της μόδας στην ονυχοπλαστική. Άλλωστε, η εκπαίδευση στο «Nail Loft» είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ!

Στο «Nail Loft» θα σου παρασχεθούν προσεγμένες υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, με ένα αποτελέσματα που θα σε ευχαριστήσει στο έπακρο – είτε προτιμάς ένα μίνιμαλ ημιμόνιμο μανικιούρ είτε σου αρέσουν τα extreme σχέδια και χρώματα, με τεχνική ακρυλικού ή τζελ, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ακόμη, θα βρεις κορυφαίες υπηρεσίες nail art που προσιδιάζουν σε πραγματικά έργα τέχνης.

Εάν πάλι ανήκεις στους αναποφάσιστους, μην ανησυχείς, καθώς το team του «Nail Loft» θα σε βοηθήσει στην επιλογή σχήματος, χρώματος και σχεδίων, προκειμένου να αναδειχτεί το δικό σου προσωπικό στυλ. Άλλωστε, το ωραιότερο χρώμα είναι αυτό που σου πηγαίνει πιο πολύ!

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 49, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 595049

Cocuzel

cocuzel1.jpg

Ένα μοναδικό beauty bar βρίσκεται στην καρδιά της Τούμπας, στην οδό Επταλόφου 53, εδώ και 5 χρόνια. Το Cocuzel πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2018, με μία ομάδα ταλαντούχων, παθιασμένων και δημιουργικών ανθρώπων, αφιερωμένων στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Έκτοτε, αποτελεί μία από τις καλύτερες και κορυφαίες επιλογές σε κέντρα αισθητικής στα ανατολικά της πόλης.

Η προσωπική, εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε επίσκεψη, δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας. Εδώ σίγουρα θα νιώσεις μοναδική, γιατί είσαι άλλωστε!

Πάντοτε με χαμόγελο, ευγένεια και φιλική διάθεση, θα σε ακούσουν, θα σου προτείνουν λύσεις και θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου.

Με πολυετή εμπειρία στην περιποίηση των άκρων, το Cocuzel εξασφαλίζει πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα στα νύχια. Οι άρτια καταρτισμένοι, έμπειροι nail artists φροντίζουν να περιποιηθούν τα νύχια σου όπως τους αξίζει και να τα αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μανικιούρ απλό, ημιμόνιμο, gel, ακρυλικό, ενισχυμένο, «χτιστό». Πεντικιούρ από απλό και ημιμόνιμο μέχρι θεραπευτικό.

Nail designs με στρας, με Swarovski, με αυτοκόλλητα ή με σχέδια ζωγραφισμένα από τις εξαιρετικές τεχνίτριες (καλλιτέχνες είναι, εδώ που τα λέμε, με τα σχέδια που κάνουν!). Στη σελίδα τους θα βρεις τις εξαιρετικές δημιουργίες τους στα νύχια και ίσως εμπνευστείς για το δικό σου επόμενο εντυπωσιακό μανικιούρ! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταλόφου 53, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 261283

NailSpot

nailspot.jpg

Το NAILSPOT είναι εδώ και πολλά χρόνια το beauty spot της πόλης. Το αγαπημένο στέκι των γυναικών είναι στην Προξένου Κορομηλά και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις υπηρεσίες του.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό με την ευγένειά του και την εμπειρία του είναι εκεί για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου.

Mε την τόσο μεγάλη γκάμα χρωμάτων και βερνικιών από τις top εταιρείες (CND, OPI, ESSIE, ORLY) είναι σίγουρο πως θα βρεις την απόχρωση που ονειρευόσουν, ενώ τα κορίτσια μπορούν να σου προτείνουν όλα τα nail trends.

Mπορείς να απολαύσεις ένα πεντικιούρ spa, που είναι η απόλυτη περιποίηση των ποδιών σου ενώ σου προτείνουμε και τη θεραπεία παραφίνης για έξτρα ενυδάτωση στα άκρα σου! Πρέπει να αναφερθούμε όμως και στις μάσκες ενυδάτωσης άκρων που μάλιστα, προτείνουμε ανεπιφύλακτα, που δίνουν εμφανή απαλότητα και αναζωογόνηση.

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 48, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 277060

Diamond Luxury Beauty Salon

diamond-luxury-beauty-salon1.jpg

Εδώ και 1 χρόνο περίπου, ένα μικρό διαμαντάκι άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το Diamond Luxury Beauty Salon είναι ένας μοντέρνος πολυχώρος ομορφιάς όπου κάθε στιγμή περιποίησης έχει μοναδικό στόχο…να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστές.

Το team του είναι απόλυτα εξειδικευμένο και πάντα διαθέσιμο να ακούσει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αλλά και να προτείνει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες αισθητικές λύσεις για να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Στο όμορφο περιβάλλον του Diamond Luxury Beauty Salon μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής, περιποίησης και ομορφιάς. Πρόκειται για ένα Ινστιτούτο αισθητικής με ολοκληρωμένες προτάσεις για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Στο χώρο του Diamond Luxury Beauty Salon θα βρείτε ακόμη και πολλά καλλυντικά προς πώληση. Τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ της αγοράς, σας περιμένουν για να πάρετε μαζί σας στο σπίτι λίγη από την πολυτέλεια που σας προσφέρεται εδώ.

Όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας ώστε να έχετε την καλύτερη φροντίδα και αποτέλεσμα.

Στο Diamond Luxury Beauty Salon, μέσω του ενδοδερμικού μασάζ με την κατάλληλη συσκευή, μπορείτε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και στη λιπογλυπτική σώματος και σε διόρθωση του oval του προσώπου, καθώς απαλύνει τις ρυτίδες και διαμορφώνει το σχήμα του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λ. Ιασωνίδου 15, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 279099

Nails Studio by Elli

nails-studio-by-elli1.jpg

Το Nails Studio by Elli πρωτοάνοιξε τις πόρτες του την 1η Απρίλη του 2016 επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας. Όπως εξομολογείται η ιδιοκτήτρια του studio, Ελισάβετ (Έλλη) Ντερστίλα, «ήταν σαν ψέμα, πραγματικά, αν αναλογιστεί κανείς, όλους τους κόπους μου, μέχρι τελικά να καταφέρω να ανοίξω το χώρο μου».

Για την Έλλη το επάγγελμά της είναι κομμάτι του εαυτού της – έχει αφιερωθεί σε αυτό από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής της, πριν από πολλά χρόνια και πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανταμειφθούν οι κόποι της.

Στην αρχή δούλευε μόνη της στο χώρο, περίπου 16 ώρες κάθε μέρα. Με σκληρή δουλειά και ατόφια αγάπη για το αντικείμενό της, κατάφερε να δημιουργήσει ένα δυνατό πελατολόγιο και πλέον, έχει τη δική της ομάδα, που όλοι μαζί προσπαθούν να υλοποιούν καθημερινά το όνειρο της Έλλης. Ένα όνειρο που έχει πάρει σάρκα και οστά, καθώς το Nails Studio by Elli αποτελεί πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή beauty studios της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως, σπάζοντας κάποια «ταμπού» όπως το ανδρικό πεντικιούρ, το οποίο όπως επισημαίνει η ίδια «είναι πάνω από όλα υγεία».

Στο Nails Studio by Elli θα βρείτε μία γκάμα υπηρεσιών περιποίησης. Μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στον υπέροχο χώρο του, όπου η έμπειρη ομάδα του θα αναλάβει το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας. Θα βρείτε εφαρμογές με απλό βερνίκι, ημιμόνιμο, τζελ, ακρυτζέλ και ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσετε, καθώς το team του φροντίζει να είναι πάντα ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις στην περιποίηση των άκρων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 45
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 293810

Nails Kerana

nails-kerana1.jpg

Το beauty studio Nails Kerana βρίσκεται επί της οδού Μακεδονίας 100, στον 5ο όροφο, από τον Δεκέμβριο του 2018. Πρόκειται για έναν χώρο που αποτελεί κοινό «μυστικό» όλων όσων αγαπούν τη σωστή περιποίηση των άκρων, καθώς οι υπηρεσίες που παρέχει είναι υψηλών προδιαγραφών, κάτι που ωστόσο δεν αποτυπώνεται στις τιμές, οι οποίες είναι απόλυτα προσιτές. Μία άκρως value for money επιλογή, για όλες και όλους εσάς που η περιποίησή σας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Το Nails Kerana είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία αποτελείται από την Κεράνα Στογιάνοβα και τις κόρες της, Αναστασία Κροστάλη και Κατερίνα Πασχαλίδου. Εκεί ουσιαστικά οφείλεται και το μεράκι για τη δουλειά τους και η αγάπη που είναι διάχυτη στον χώρο για να σας προσφέρουν μία πραγματική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης. Οι πελάτες είναι για την ομάδα του Nails Kerana «κομμάτι» της ζωής τους, γι’ αυτό και φροντίζουν να δίνουν «ψυχή» καθημερινά, προκειμένου, να βλέπουν ειλικρινή χαμόγελα και μάτια που λάμπουν από ευχαρίστηση όταν φεύγουν από τον χώρο τους…

Στο Nails Kerana μπορείτε να κάνετε το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας, με απλό βερνίκι, ημιμόνιμο, αλλά και gel tips, για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με πολύ μεγάλη διάρκεια. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Μακεδονίας 100, 5ος όροφος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943714571

Nail DD

nails-dd.jpg

O χώρος περιποίησης άκρων Nail DD βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ολυμπιάδος 133. Οι πόρτες του πρωτοάνοιξαν το 2016, με την ιδιοκτήτριά του, Δεβόρα Δήμου, να είναι μία από τις πλέον καταξιωμένες ποδολόγους στη Θεσσαλονίκη και διδάσκουσα της επιστήμης της σε κορυφαίο ΙΕΚ της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δεβόρα Δήμου είναι πιστοποιημένη ποδολόγος του κρατικού πτυχίου του ΕΟΠΠΕΠ και είναι μέλος του Ελληνικού συλλόγου ποδολόγων. Η άριστη γνώση της αποτελεί εγγύηση για τη θεραπεία, αλλά και την άμεση ανακούφιση από κάθε είδους επώδυνη κατάσταση.

Στον χώρο του Nail DD θα βρείτε όλη τη γκάμα περιποίησης των χεριών και των ποδιών σας. Το εξαιρετικά καταρτισμένο team του θα σας προσφέρει μία πραγματική εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης, που δύσκολα θα βρείτε αλλού. Ο επαγγελματισμός τους και η αφοσίωσή τους φαίνονται ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Θα σας εντυπωσιάσουν τα αυστηρά μέτρα προστασίας υγείας των πελατών τους, όπως επίσης και η άρτια αποστείρωση των εργαλείων, ενώ όλες οι πετσέτες τους είναι μίας χρήσης.

Λόγω του κομβικού σημείου στο οποίο βρίσκεται, το Nail DD προσελκύει ακόμη και τουρίστες από όλο τον κόσμο. Το κατάστημα έχει γίνει θα λέγαμε ένα «αξιοθέατο» περιποίησης, που έχει γίνει γνωστό μέσα από τις κριτικές των πελατών του, οι οποίοι μάλιστα το συγκρίνουν με αντίστοιχα του εξωτερικού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ολυμπιάδος 133, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 022758

Catnails

catnails1.jpg

Στις αρχές του έτους, το Catnails άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης, στην οδό Μανουσογιαννάκη. Η ιδιοκτήτρια Ελευθερία Χαραλαμπίδου, μετά από πολυετή εμπειρία στον κλάδο, δημιούργησε έναν καινούργιο χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στην περιποίηση των άκρων.

Ένας χώρος όμορφα διαμορφωμένος, ζεστός και φιλόξενος, ιδανικός για χαλάρωση, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και όλες τις επιθυμίες. Με γνώμονα πάντα την σωστή υγιεινή, όλες οι υπηρεσίες γίνονται με τη χρήση αποστειρωμένων και κατάλληλων εργαλείων.

Όλο το team του Catnails είναι απόλυτα εξειδικευμένo στην περιποίηση των άκρων. Η ιδιοκτήτρια, μάλιστα, έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στο nail art, δημιουργώντας έργα τέχνης στα νύχια.

Στο Catnails ξέρουν καλά ότι τα περιποιημένα άκρα είναι απαραίτητα τόσο για την υγεία, αλλά και για την ψυχολογία σου. Τα νύχια σου τα βλέπεις συνέχεια και μπορούν να σου ανεβάσουν τη διάθεση, χωρίς να το καταλάβεις.

Η ζωγραφική στα νύχια είναι κι αυτή τέχνη και η Ελευθερία το γνωρίζει καλά και κατέχει αυτήν την τέχνη στο έπακρο. Ενημερωμένη πάντα για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπως είναι αυτήν την περίοδο τα Cartoon nails.

Εμπνευσμένα από τα κόμικ, ως χαρακτηριστικό έχουν τις ζωγραφισμένες γραμμές γύρω από την περίμετρο του νυχιού. Έτσι δημιουργείται ένα 3D εφέ, το οποίο μιμείται τα κινούμενα σχέδια ενός κόμικ, εξ ού και η ονομασία του. Μπορείς να τα κάνεις απλά, μίνιμαλ ή σε έντονα χρώματα και σχέδια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μανουσογιαννάκη 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 115140

Queensway_byNina

queensway-by-nina1.jpg

Το Queensway_byNina είναι ένας χώρος ζεστός και φιλικός, όπου πρωταρχικός σκοπός είναι η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία. Η ιδιοκτήτρια, Κωνσταντίνα, και το ευχάριστο προσωπικό της, σας υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.

Εδώ, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι. Γυναίκες και άντρες μπορούν να απολαμβάνουν φροντίδα και σύγχρονες υπηρεσίες, βασισμένες στις τελευταίες τάσεις.

Στο ζεστό, φιλικό περιβάλλον του Queensway_byNina μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες επαγγελματικής φροντίδας τεχνητών νυχιών με Gel και Acrygel, χαλαρωτικά και απολαυστικά μανικιούρ-πεντικιούρ, αλλά και θεραπευτικό πεντικιούρ, Lash Lift και Brow Lift, σχηματισμό φρυδιών και υπηρεσίες αποτρίχωσης.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία μικρή πολυτέλεια που όλες οι γυναίκες αξίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα όμορφα χέρια συμπληρώνουν το στυλ και τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

Στο Queensway_byNina φυσικά παρέχονται όλες οι σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, όπως απλό μανικιούρ, ημιμόνιμο και φυσική ενίσχυση ή επέκταση με tips σε gel και ακρυλικό.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχέδια. Υπέροχα παστέλ χρώματα του Φθινοπώρου, κλασσικό γαλλικό, γαλλικό με χρώμα για τις πιο τολμηρές, αλλά και υπέροχα πρωτοποριακά nail art, για νύχια που πραγματικά ξεχωρίζουν! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννου Μιχαήλ 2, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285043















Τα nails spots στη Θεσσαλονίκη, είναι πολυάριθμα πλέον και διαθέτουν ταυτότητα και χαρακτήρα, αφού έχουν ξεφύγει από τα παραδοσιακά στερεότυπα του παρελθόντος, που ήθελε κάποτε να είναι απλά χώροι παραγωγής ομορφιάς και περιποίησης.

Πλέον έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για τη φροντίδα και το «σχεδιασμό» των άκρων μας, τους απασχολεί το design τους, φροντίζουν να νοιώθουμε όμορφα και οικεία, διαθέτουν απόλυτα φιλικό service σε όλα τα επίπεδα και φυσικά έχουν επενδύσει στη δημιουργία ενός υπέροχου περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη αισθητική.

10+2 από τους χώρους αυτούς στο κέντρο, αλλά και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης είναι οι ακόλουθοι και στους συστήνουμε να τους γνωρίσεις.

Coco Nail Boutique

coco-nail-boutique1.jpg

Το Coco Nail Boutique είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους περιποίησης άκρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Τσιμισκή 38, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του υπό την τωρινή του διεύθυνση και ομάδα, τον Ιούλιο του 2022. Οι ιδιοκτήτριές του, Μαίρη Σέλκου και Άντρη Βλαχάκη, με πολυετή εμπειρία στον τομέα τους, επιχείρησαν να δημιουργήσουν ένα beauty spot που θα αποτελέσει trend-setter στον τομέα του – όπως και έγινε!

Ο χώρος του είναι η επιτομή του girly chic, με κυρίαρχο το ροζ χρώμα και τα φλοράλ μοτίβα, ενώ η μοναδική αίσθηση «ζεστασιάς» που αποπνέει έρχεται να συμπληρώσει αυτό το παζλ περιποίησης και ομορφιάς, με τον πιο cozy τρόπο.

Για το Coco Nail Boutique η περιποίηση των άκρων είναι μία ολόκληρη τελετουργία, με την εξειδίκευση, τη γνώση και το ταλέντο της ομάδας του να αποτελούν τα σκήπτρα της επιτυχίας τους! Την ίδια στιγμή, οι κανόνες υγιεινής είναι άκρως αυστηροί και το προσωπικό ιδιαιτέρως σχολαστικό με την καθαριότητα και την αποστείρωση των εργαλείων.

Στον χώρο του Coco Nail Boutique θα απολαύσετε ένα από τα καλύτερα μανικιούρ και πεντικιούρ στη Θεσσαλονίκη, με εφαρμογές τζελ, ακρυλικό, ημιμόνιμο, αλλά και απλό βερνίκι. Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας, με την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών, όπως Essie και CND. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Τσιμισκή 38, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222079

Μικρό Γαλλικό

galliko1.jpg

Το Μικρό Γαλλικό είναι ένα κομψό και ιδιαίτερο σαλόνι ομορφιάς, που έχει κατορθώσει να γίνει δημοφιλής προορισμός για τους Θεσσαλονικείς που αναζητούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Έχει φέρει το δικό του «γαλλικό» αέρα στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Sofouli Center, στο Εμπορικό Κέντρο στη Θεμιστοκλή Σοφούλη. Μπαίνοντας στο χώρο, το επιβλητικό στρογγυλό τραπέζι υποδοχής θα σου τραβήξει την προσοχή και θα σε προϊδεάσει για μία εμπειρία όλο φινέτσα και υψηλή αισθητική.

Η έμπειρη ομάδα του, πάντα με χαμόγελο, ευγένεια και καλή διάθεση, είναι έτοιμη να σε υποδεχτεί και να σε περιποιηθεί. Όπως θα διαπιστώσεις με την πρώτη ματιά, εδώ τα στάνταρντ αισθητικής και υγιεινής είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Στο χαλαρωτικό περιβάλλον του ινστιτούτου Μικρό Γαλλικό μπορείς να βρεις υπηρεσίες φροντίδας νυχιών χεριών και ποδιών, αποτρίχωση και σχηματισμό φρυδιών.

Κάθε γυναίκα αξίζει να προσφέρει στον εαυτό της μερικές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία τέτοια πολυτέλεια στην οποία αξίζει να επενδύσεις, καθώς τα όμορφα χέρια συμπληρώνουν το στυλ σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ανάλογα με την εποχή, ανανεώνονται τα χρώματα και τα σχέδια που μπορείς να επιλέξεις, ώστε να καλύπτουν κάθε περίσταση (νυφικό, χριστουγεννιάτικο, αποκριάτικο, πασχαλινό, θεματικό). Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 57 (Sofouli Center), Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 421500

Nailspa Deluxe

nailspa-deluxa.jpg

Το Nail Spa Deluxe είναι ένας από τους ομορφότερους χώρους ομορφιάς που υπάρχουν στην πόλη. Ένας luxurious χώρος ομορφιάς και φροντίδας 140τ.μ. που δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε με γνώμονα τον κάθε πελάτη για να απολαύσει την premium εξυπηρέτηση για την οποία φημίζεται στην πόλη.

Εδώ θα βρεις τις καλύτερες και τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες με άκρως αναγνωρισμένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και με προσωπικό που εκπαιδεύεται συνεχώς σε όλες τις νέες τάσεις!

Εδώ ο χώρος είναι πολύ μεγάλος, άνετος, χωρίς ακρυλικές μυρωδιές και πίστεψέ μας θα νιώσεις πολύ άνετα, πολύ γρήγορα, τόσο που μπορείς αν θες να ανοίξεις το laptop σου και να δουλέψεις παρέα με τον καφέ σου όσο περιμένεις να ξεκινήσεις το μανικιούρ ή το πεντικούρ σου, ακούγοντας feelgood μουσικές ή συζητώντας με την κολλητή σου στο ειδικά διαμορφωμένο μπαλκονάκι!

Αξίζει να πούμε πως είναι το μοναδικό κατάστημα στην Β. Ελλάδα αναγνωρισμένο από τα κεντρικά της κορυφαίας εταιρείας OPI στις Η.Π.Α. ως OFFICIAL BRANDED SALON με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας.

Ακολουθώντας πιστά τις προδιάγραφες της OPI, το πεντικιούρ στο Nailspa Deluxe μετατρέπεται σε μια περιποίηση statement μέσα από την σειρά προϊόντων OPI PRO SPA. Τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα της OPI PRO SPA (Εξειδικευμένο τζελ για κάλους και σκληρύνσεις, μάσκα αργίλου με μενθόλη, scrub/peeling λείανσης, body butter, κ.α.) χαρίζουν μια μαλακή αίσθηση στους κάλους, απολέπιση, βαθιά ενυδάτωση και προστασία ενώ ταυτόχρονα μειώνουν το στρες και απαλύνουν την ένταση.

Δοκίμασε το Full Spa Pedicure στο Nailspa Deluxe και δεν θα το ξεχάσεις ποτέ. Άκου κι αυτό, όλα τα προϊόντα της OPI (βερνίκια, Θεραπείες, κρέμες, αξεσουάρ, travel kit) είναι διαθέσιμα και προς αγορά!

Λατρέψαμε την τεράστια βιτρίνα επιλογής χρωμάτων - είναι ίσως και η μεγαλύτερη που έχουμε δει ποτέ - με περισσότερα από 280 διαφορετικά χρώματα τόσο σε ημιμόνιμα όσο και σε απλά βερνίκια, που πραγματικά σε προβληματίζει ευχάριστα για το τι να πρωτο-διαλέξεις. Νέες collection καταφθάνουν κάθε 3 μήνες ανάλογα με την εποχή και εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο τις χρωματικές επιλογές!

Διεύθυνση: Τσιμισκή 38, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 222010

Nail Loft Studio & Academy

nail-loft.jpg

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε κάποια παρέα που άκουσες φευγαλέες κουβέντες να εκθειάζουν ένα χώρο περιποίησης νυχιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένας όμορφος χώρος στην καρδιά της πόλης, που έχει καταφέρει να γίνει γνωστός από στόμα σε στόμα και να τον εμπιστεύονται γυναίκες και άνδρες με κλειστά μάτια! Το όνομα αυτού: «Nail Loft»!

Το «Nail Loft» άνοιξε τις πόρτες του το 2016 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον τομέα του και μάλιστα, να αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη για τις νέες τεχνικές και τα πιο καινοτόμα σχέδια στο μανικιούρ!

Φυσικά, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι’αυτό και οι άνθρωποι του «Nail Loft» δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το προσωπικό του είναι άρτια εκπαιδευμένο και επανεκπαιδεύεται συνεχώς, προκειμένου να γνωρίζει τις τελευταίες τάσεις της μόδας στην ονυχοπλαστική. Άλλωστε, η εκπαίδευση στο «Nail Loft» είναι μια διαδικασία που δεν σταματά ποτέ!

Στο «Nail Loft» θα σου παρασχεθούν προσεγμένες υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, με ένα αποτελέσματα που θα σε ευχαριστήσει στο έπακρο – είτε προτιμάς ένα μίνιμαλ ημιμόνιμο μανικιούρ είτε σου αρέσουν τα extreme σχέδια και χρώματα, με τεχνική ακρυλικού ή τζελ, που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ακόμη, θα βρεις κορυφαίες υπηρεσίες nail art που προσιδιάζουν σε πραγματικά έργα τέχνης.

Εάν πάλι ανήκεις στους αναποφάσιστους, μην ανησυχείς, καθώς το team του «Nail Loft» θα σε βοηθήσει στην επιλογή σχήματος, χρώματος και σχεδίων, προκειμένου να αναδειχτεί το δικό σου προσωπικό στυλ. Άλλωστε, το ωραιότερο χρώμα είναι αυτό που σου πηγαίνει πιο πολύ!

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 49, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 595049

Cocuzel

cocuzel1.jpg

Ένα μοναδικό beauty bar βρίσκεται στην καρδιά της Τούμπας, στην οδό Επταλόφου 53, εδώ και 5 χρόνια. Το Cocuzel πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2018, με μία ομάδα ταλαντούχων, παθιασμένων και δημιουργικών ανθρώπων, αφιερωμένων στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Έκτοτε, αποτελεί μία από τις καλύτερες και κορυφαίες επιλογές σε κέντρα αισθητικής στα ανατολικά της πόλης.

Η προσωπική, εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε επίσκεψη, δημιουργεί μία αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας. Εδώ σίγουρα θα νιώσεις μοναδική, γιατί είσαι άλλωστε!

Πάντοτε με χαμόγελο, ευγένεια και φιλική διάθεση, θα σε ακούσουν, θα σου προτείνουν λύσεις και θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου.

Με πολυετή εμπειρία στην περιποίηση των άκρων, το Cocuzel εξασφαλίζει πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα στα νύχια. Οι άρτια καταρτισμένοι, έμπειροι nail artists φροντίζουν να περιποιηθούν τα νύχια σου όπως τους αξίζει και να τα αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μανικιούρ απλό, ημιμόνιμο, gel, ακρυλικό, ενισχυμένο, «χτιστό». Πεντικιούρ από απλό και ημιμόνιμο μέχρι θεραπευτικό.

Nail designs με στρας, με Swarovski, με αυτοκόλλητα ή με σχέδια ζωγραφισμένα από τις εξαιρετικές τεχνίτριες (καλλιτέχνες είναι, εδώ που τα λέμε, με τα σχέδια που κάνουν!). Στη σελίδα τους θα βρεις τις εξαιρετικές δημιουργίες τους στα νύχια και ίσως εμπνευστείς για το δικό σου επόμενο εντυπωσιακό μανικιούρ! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Επταλόφου 53, Τούμπα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 261283

NailSpot

nailspot.jpg

Το NAILSPOT είναι εδώ και πολλά χρόνια το beauty spot της πόλης. Το αγαπημένο στέκι των γυναικών είναι στην Προξένου Κορομηλά και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις υπηρεσίες του.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό με την ευγένειά του και την εμπειρία του είναι εκεί για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου.

Mε την τόσο μεγάλη γκάμα χρωμάτων και βερνικιών από τις top εταιρείες (CND, OPI, ESSIE, ORLY) είναι σίγουρο πως θα βρεις την απόχρωση που ονειρευόσουν, ενώ τα κορίτσια μπορούν να σου προτείνουν όλα τα nail trends.

Mπορείς να απολαύσεις ένα πεντικιούρ spa, που είναι η απόλυτη περιποίηση των ποδιών σου ενώ σου προτείνουμε και τη θεραπεία παραφίνης για έξτρα ενυδάτωση στα άκρα σου! Πρέπει να αναφερθούμε όμως και στις μάσκες ενυδάτωσης άκρων που μάλιστα, προτείνουμε ανεπιφύλακτα, που δίνουν εμφανή απαλότητα και αναζωογόνηση.

Διεύθυνση: Προξένου Κορομηλά 48, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 277060

Diamond Luxury Beauty Salon

diamond-luxury-beauty-salon1.jpg

Εδώ και 1 χρόνο περίπου, ένα μικρό διαμαντάκι άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Το Diamond Luxury Beauty Salon είναι ένας μοντέρνος πολυχώρος ομορφιάς όπου κάθε στιγμή περιποίησης έχει μοναδικό στόχο…να σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστές.

Το team του είναι απόλυτα εξειδικευμένο και πάντα διαθέσιμο να ακούσει τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, αλλά και να προτείνει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες αισθητικές λύσεις για να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Στο όμορφο περιβάλλον του Diamond Luxury Beauty Salon μπορείτε να βρείτε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής, περιποίησης και ομορφιάς. Πρόκειται για ένα Ινστιτούτο αισθητικής με ολοκληρωμένες προτάσεις για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Στο χώρο του Diamond Luxury Beauty Salon θα βρείτε ακόμη και πολλά καλλυντικά προς πώληση. Τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ της αγοράς, σας περιμένουν για να πάρετε μαζί σας στο σπίτι λίγη από την πολυτέλεια που σας προσφέρεται εδώ.

Όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας ώστε να έχετε την καλύτερη φροντίδα και αποτέλεσμα.

Στο Diamond Luxury Beauty Salon, μέσω του ενδοδερμικού μασάζ με την κατάλληλη συσκευή, μπορείτε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και στη λιπογλυπτική σώματος και σε διόρθωση του oval του προσώπου, καθώς απαλύνει τις ρυτίδες και διαμορφώνει το σχήμα του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Λ. Ιασωνίδου 15, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 279099

Nails Studio by Elli

nails-studio-by-elli1.jpg

Το Nails Studio by Elli πρωτοάνοιξε τις πόρτες του την 1η Απρίλη του 2016 επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας. Όπως εξομολογείται η ιδιοκτήτρια του studio, Ελισάβετ (Έλλη) Ντερστίλα, «ήταν σαν ψέμα, πραγματικά, αν αναλογιστεί κανείς, όλους τους κόπους μου, μέχρι τελικά να καταφέρω να ανοίξω το χώρο μου».

Για την Έλλη το επάγγελμά της είναι κομμάτι του εαυτού της – έχει αφιερωθεί σε αυτό από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής της, πριν από πολλά χρόνια και πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανταμειφθούν οι κόποι της.

Στην αρχή δούλευε μόνη της στο χώρο, περίπου 16 ώρες κάθε μέρα. Με σκληρή δουλειά και ατόφια αγάπη για το αντικείμενό της, κατάφερε να δημιουργήσει ένα δυνατό πελατολόγιο και πλέον, έχει τη δική της ομάδα, που όλοι μαζί προσπαθούν να υλοποιούν καθημερινά το όνειρο της Έλλης. Ένα όνειρο που έχει πάρει σάρκα και οστά, καθώς το Nails Studio by Elli αποτελεί πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή beauty studios της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως, σπάζοντας κάποια «ταμπού» όπως το ανδρικό πεντικιούρ, το οποίο όπως επισημαίνει η ίδια «είναι πάνω από όλα υγεία».

Στο Nails Studio by Elli θα βρείτε μία γκάμα υπηρεσιών περιποίησης. Μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στον υπέροχο χώρο του, όπου η έμπειρη ομάδα του θα αναλάβει το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας. Θα βρείτε εφαρμογές με απλό βερνίκι, ημιμόνιμο, τζελ, ακρυτζέλ και ό,τι άλλο μπορεί να ζητήσετε, καθώς το team του φροντίζει να είναι πάντα ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις στην περιποίηση των άκρων. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 45
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311 293810

Nails Kerana

nails-kerana1.jpg

Το beauty studio Nails Kerana βρίσκεται επί της οδού Μακεδονίας 100, στον 5ο όροφο, από τον Δεκέμβριο του 2018. Πρόκειται για έναν χώρο που αποτελεί κοινό «μυστικό» όλων όσων αγαπούν τη σωστή περιποίηση των άκρων, καθώς οι υπηρεσίες που παρέχει είναι υψηλών προδιαγραφών, κάτι που ωστόσο δεν αποτυπώνεται στις τιμές, οι οποίες είναι απόλυτα προσιτές. Μία άκρως value for money επιλογή, για όλες και όλους εσάς που η περιποίησή σας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Το Nails Kerana είναι μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία αποτελείται από την Κεράνα Στογιάνοβα και τις κόρες της, Αναστασία Κροστάλη και Κατερίνα Πασχαλίδου. Εκεί ουσιαστικά οφείλεται και το μεράκι για τη δουλειά τους και η αγάπη που είναι διάχυτη στον χώρο για να σας προσφέρουν μία πραγματική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης. Οι πελάτες είναι για την ομάδα του Nails Kerana «κομμάτι» της ζωής τους, γι’ αυτό και φροντίζουν να δίνουν «ψυχή» καθημερινά, προκειμένου, να βλέπουν ειλικρινή χαμόγελα και μάτια που λάμπουν από ευχαρίστηση όταν φεύγουν από τον χώρο τους…

Στο Nails Kerana μπορείτε να κάνετε το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας, με απλό βερνίκι, ημιμόνιμο, αλλά και gel tips, για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με πολύ μεγάλη διάρκεια. Δείτε περισσότερα...

Διεύθυνση: Μακεδονίας 100, 5ος όροφος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943714571

Nail DD

nails-dd.jpg

O χώρος περιποίησης άκρων Nail DD βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ολυμπιάδος 133. Οι πόρτες του πρωτοάνοιξαν το 2016, με την ιδιοκτήτριά του, Δεβόρα Δήμου, να είναι μία από τις πλέον καταξιωμένες ποδολόγους στη Θεσσαλονίκη και διδάσκουσα της επιστήμης της σε κορυφαίο ΙΕΚ της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δεβόρα Δήμου είναι πιστοποιημένη ποδολόγος του κρατικού πτυχίου του ΕΟΠΠΕΠ και είναι μέλος του Ελληνικού συλλόγου ποδολόγων. Η άριστη γνώση της αποτελεί εγγύηση για τη θεραπεία, αλλά και την άμεση ανακούφιση από κάθε είδους επώδυνη κατάσταση.

Στον χώρο του Nail DD θα βρείτε όλη τη γκάμα περιποίησης των χεριών και των ποδιών σας. Το εξαιρετικά καταρτισμένο team του θα σας προσφέρει μία πραγματική εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης, που δύσκολα θα βρείτε αλλού. Ο επαγγελματισμός τους και η αφοσίωσή τους φαίνονται ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Θα σας εντυπωσιάσουν τα αυστηρά μέτρα προστασίας υγείας των πελατών τους, όπως επίσης και η άρτια αποστείρωση των εργαλείων, ενώ όλες οι πετσέτες τους είναι μίας χρήσης.

Λόγω του κομβικού σημείου στο οποίο βρίσκεται, το Nail DD προσελκύει ακόμη και τουρίστες από όλο τον κόσμο. Το κατάστημα έχει γίνει θα λέγαμε ένα «αξιοθέατο» περιποίησης, που έχει γίνει γνωστό μέσα από τις κριτικές των πελατών του, οι οποίοι μάλιστα το συγκρίνουν με αντίστοιχα του εξωτερικού. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ολυμπιάδος 133, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2314 022758

Catnails

catnails1.jpg

Στις αρχές του έτους, το Catnails άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης, στην οδό Μανουσογιαννάκη. Η ιδιοκτήτρια Ελευθερία Χαραλαμπίδου, μετά από πολυετή εμπειρία στον κλάδο, δημιούργησε έναν καινούργιο χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στην περιποίηση των άκρων.

Ένας χώρος όμορφα διαμορφωμένος, ζεστός και φιλόξενος, ιδανικός για χαλάρωση, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και όλες τις επιθυμίες. Με γνώμονα πάντα την σωστή υγιεινή, όλες οι υπηρεσίες γίνονται με τη χρήση αποστειρωμένων και κατάλληλων εργαλείων.

Όλο το team του Catnails είναι απόλυτα εξειδικευμένo στην περιποίηση των άκρων. Η ιδιοκτήτρια, μάλιστα, έχει ιδιαίτερη εξειδίκευση στο nail art, δημιουργώντας έργα τέχνης στα νύχια.

Στο Catnails ξέρουν καλά ότι τα περιποιημένα άκρα είναι απαραίτητα τόσο για την υγεία, αλλά και για την ψυχολογία σου. Τα νύχια σου τα βλέπεις συνέχεια και μπορούν να σου ανεβάσουν τη διάθεση, χωρίς να το καταλάβεις.

Η ζωγραφική στα νύχια είναι κι αυτή τέχνη και η Ελευθερία το γνωρίζει καλά και κατέχει αυτήν την τέχνη στο έπακρο. Ενημερωμένη πάντα για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπως είναι αυτήν την περίοδο τα Cartoon nails.

Εμπνευσμένα από τα κόμικ, ως χαρακτηριστικό έχουν τις ζωγραφισμένες γραμμές γύρω από την περίμετρο του νυχιού. Έτσι δημιουργείται ένα 3D εφέ, το οποίο μιμείται τα κινούμενα σχέδια ενός κόμικ, εξ ού και η ονομασία του. Μπορείς να τα κάνεις απλά, μίνιμαλ ή σε έντονα χρώματα και σχέδια. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μανουσογιαννάκη 7, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 115140

Queensway_byNina

queensway-by-nina1.jpg

Το Queensway_byNina είναι ένας χώρος ζεστός και φιλικός, όπου πρωταρχικός σκοπός είναι η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία. Η ιδιοκτήτρια, Κωνσταντίνα, και το ευχάριστο προσωπικό της, σας υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.

Εδώ, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι. Γυναίκες και άντρες μπορούν να απολαμβάνουν φροντίδα και σύγχρονες υπηρεσίες, βασισμένες στις τελευταίες τάσεις.

Στο ζεστό, φιλικό περιβάλλον του Queensway_byNina μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες επαγγελματικής φροντίδας τεχνητών νυχιών με Gel και Acrygel, χαλαρωτικά και απολαυστικά μανικιούρ-πεντικιούρ, αλλά και θεραπευτικό πεντικιούρ, Lash Lift και Brow Lift, σχηματισμό φρυδιών και υπηρεσίες αποτρίχωσης.

Η επαγγελματική περιποίηση των νυχιών και των χεριών είναι μία μικρή πολυτέλεια που όλες οι γυναίκες αξίζουν να προσφέρουν στον εαυτό τους. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα όμορφα χέρια συμπληρώνουν το στυλ και τονώνουν την αυτοπεποίθηση.

Στο Queensway_byNina φυσικά παρέχονται όλες οι σύγχρονες τεχνικές περιποίησης, όπως απλό μανικιούρ, ημιμόνιμο και φυσική ενίσχυση ή επέκταση με tips σε gel και ακρυλικό.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχέδια. Υπέροχα παστέλ χρώματα του Φθινοπώρου, κλασσικό γαλλικό, γαλλικό με χρώμα για τις πιο τολμηρές, αλλά και υπέροχα πρωτοποριακά nail art, για νύχια που πραγματικά ξεχωρίζουν! Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννου Μιχαήλ 2, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 285043















ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία