Αφιερώματα

Αφιέρωμα | 7+1 από τις καλύτερες επιλογές εταιρειών στην Θεσσαλονίκη, για την κατασκευή ή την ανακαίνιση του χώρου μας

Κατοικία & Επαγγελματικοί Χώροι - Για έργα υψηλής ποιότητας, από τον πρώτο σχεδιασμό μέχρι την τελική υλοποίηση

 16/05/2024 13:00

Αφιέρωμα | 7+1 από τις καλύτερες επιλογές εταιρειών στην Θεσσαλονίκη, για την κατασκευή ή την ανακαίνιση του χώρου μας

Η κατασκευή ή η ανακαίνιση των χώρων μας (οικίας ή επαγγελματικών χώρων) στις μέρες μας αποτελεί έναν τομέα που απασχολεί ίσως περισσότερο από ποτέ τόσο τους μελετητές και κατασκευαστές, όσο και τους ιδιώτες. Στο αφιέρωμα αυτό θα μπορέσετε να αποκτήσετε, πολλές ιδέες από επιτυχή παραδείγματα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού κτιρίων και εσωτερικών χώρων όπως σε κατοικίες, χώρους γραφείων, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κ.ά.

Θα γνωρίσουμε εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας, για τη δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών χώρων που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Άλλωστε κάθε αρχιτεκτονικό έργο είναι μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργηθεί κάτι πρωτότυπο και αξεπέραστο. Από τον πρώτο σχεδιασμό μέχρι την τελική υλοποίηση, οι εταιρείες αυτές στοχεύουν στην υψηλότερη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την πλήρη ικανοποίηση μας.

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε 7+1 από τις καλύτερες επιλογές μας στην Θεσσαλονίκη, για την κατασκευή ή την ανακαίνιση των χώρων μας.

Matrik

matrik1.jpg

Η Matrik είναι μια εταιρεία με μία μακρά, επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ακινήτων σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, αλλά και στον τομέα αγοραπωλησιών ακίνητης περιουσίας.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα της Matrik απαρτίζεται από ένα team ειδικών σε όλους τους τομείς, όπως συμβούλους ακινήτων, νομικούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές, προμηθευτές κ.ά..

Η Matrik διαθέτει τμήμα ανακαινίσεων, που θεωρείται πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενο, με τις κύριες δραστηριότητές του να άπτονται των ανακαινίσεων διαμερισμάτων, ανακατασκευών εξωτερικών όψεων, κατασκευών σπιτιών, ανακαινίσεων καταστημάτων κ.ά..

Έχοντας στη φαρέτρα τους, μία πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών πάσης φύσεως, με το πολύπειρο team τους αναλαμβάνουν την κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου σας, προσφέροντας το σύνολο των απαιτούμενων υπηρεσιών για να ικανοποιηθούν στο μέγιστο οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας. Και όλα αυτά, με εγγύηση ποιότητας και με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση της αγοράς.

Για το σύνολο των εργασιών ανακαίνισης χρησιμοποιούνται υλικά άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές, μιας και η ομάδα της Matrik συνεργάζεται επί σειρά ετών με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δελφών 32, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 850944, 2310 850994

Your Builder

your-builder1.jpg

Η εταιρεία Your Builder είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρεία, η οποία έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή την ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές, στοχεύει στο να ικανοποιεί πάντα τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να δίνει λύσεις ακόμη και στα πιο απαιτητικά έργα.

Η ομάδα της Your Builder είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικά εργαλεία και οχήματα, υβριδικά και χαμηλών εκπομπών ρίπων επιπέδου Euro 6.4. Μέσω του συνδυασμού εξειδικευμένου και έμπειρου τεχνικού προσωπικού, σύγχρονης τεχνολογίας με υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα υλικά, παρέχει τις άρτιες υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία Your Builder ασχολείται με την κατασκευή, ανακαίνιση και συντήρηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχεία, χώροι Airbnb, καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια κ.ά.), καθώς και τη συντήρηση νεοκλασικών κτιρίων.

Η επιχείρηση εδράζεται στη φιλοσοφία του σεβασμού προς τον πελάτη και την περιουσία του, γι’ αυτό και δίνεται έμφαση ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να κατασκευάζονται χώροι που αντέχουν σε βάθος χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Your Builder είναι η μόνη εταιρεία που δίνει 10ετή εγγύηση για τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και δύο χρόνια γενική εγγύηση με γραπτό συμβόλαιο, ενώ δέχεται την ολοκλήρωση της εξόφλησης του έργου μετά τη λήξη της. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: K. Παλαιολόγου 10, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 414333

reBUILD

rebuild1.jpg

Η reBUILD είναι μία εταιρεία ανακαινίσεων με έδρα της την πόλη της Θεσσαλονίκης, που δημιουργήθηκε το 2007 και πλέον, εντάσσεται μέσα στις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου της στην Ελλάδα.

Στην reBUILD θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας ιδιωτικού ή επαγγελματικού, από 3D πρωταρχικό σχέδιο κάτοψης, φωτορεαλιστικά σχέδια, όλες τις ειδικότητες εργασιών, προτάσεις διακόσμησης έως και το πιο μικρό μερεμέτι που ενδεχομένως να χρειαστείτε.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ανακαίνιση ολόκληρων κτιριακών εγκαταστάσεων από την αρχή, όπως επίσης και οποιαδήποτε ενέργεια ή άδεια χρειαστείτε από τους έμπειρους μηχανικούς της.

Εξειδίκευσή της, η ανακαίνιση μπάνιου, όπου στον εν λόγω τομέα πραγματικά αγγίζει την κορυφή με τους εξαιρετικούς και ιδιαίτερους σχεδιασμούς της.

Στόχος της εταιρείας είναι να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εύρεση της καταλληλότερης λύσης για την ανακαίνιση του χώρου σας και όχι μόνο, είναι το «θεμέλιο» της φιλοσοφίας της reBUILD. Στη βάση της εν λόγω φιλοσοφίας είναι και η ποιότητα των υλικών, η γρήγορη παράδοση από το εξειδικευμένο team της εταιρείας και μάλιστα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννου Καισαρείας 20, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6940897035

Art & Design

art-design1.jpg

Η εταιρεία Art & Design δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων από το 1999. Η έδρα της βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επί της οδού Μαιάνδρου 80, στο τριώροφο Showroom της εταιρείας.

Έχοντας στη φαρέτρα της μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και συνεργασιών με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, η εταιρεία απευθύνεται τόσο στον ιδιώτη, όσο και στον κατασκευαστή.

Αντικείμενο της Art & Design είναι η ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιών και καταστημάτων, εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων, με επώνυμα και επιλεγμένα υλικά σε value for money πακέτα. Η έμπειρη ομάδα της προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με στόχο την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών αναγκών και επιθυμιών των πελατών της.

Η Art & Design διαθέτει μία ευρεία γκάμα εξοπλισμού σπιτιού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από πλήθος υλικών.

Μέσα στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας θα δείτε τα διαθέσιμα προϊόντα για το μπάνιο, το δάπεδο, την κουζίνα, τις ντουλάπες, τα κουφώματα, τις πόρτες, τη θέρμανση, τη στεγάνωση, αλλά και τη θερμοπρόσοψη κτιρίων.

Η Art & Design θα σας δώσει λύσεις για όλο το σπίτι εξωτερικά και εσωτερικά, με βασικό στόχο τη μέγιστη ικανοποίησή σας. Αρχικά, η ομάδα της εταιρείας θα πραγματοποιήσει εκτίμηση του χώρου και θα προβεί στη διενέργεια της έρευνας, ενώ έπειτα θα μεταβείτε στο Showroom για την επιλογή των πρώτων υλών και του εξοπλισμού, θα ακολουθήσει ο σχεδιασμός μέσα από τον συνδυασμό υλικών και τέλος, θα υλοποιηθεί η ανακαίνιση του χώρου σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μαιάνδρου 80, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 780235

Τεχνικό Γραφείο G2

techniko-grafio-g21.jpg

Το Τεχνικό Γραφείο G2 με έδρα του τη Θεσσαλονίκη, είναι στελεχωμένο από άρτια καταρτισμένους επιστήμονες και δραστηριοποιείται στην ανάληψη διευθετήσεων, μελετών, επιβλέψεων και κατασκευών.

Η εξειδικευμένη ομάδα του παρέχει μία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες, επαγγελματίες και φορείς του δημοσίου, ενώ καλύπτει πλήθος υπηρεσιών και έργων, όπως κατοικίες, κτίρια, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γραφεία, ξενοδοχεία, ανακαινίσεις και άλλα, με άρτιο τελικό αποτέλεσμα «θεμελιωμένο» στις απαιτούμενες προδιαγραφές κι επιθυμίες των πελατών τους.

Ιδιοκτήτες του Τεχνικού Γραφείου G2 είναι ο Πολιτικός Μηχανικός, Γιώργος Γαρύφαλλος και ο Μηχανολόγος Μηχανικός, Γιάννης Ζαγναφέρης, που επένδυσαν στην πολυετή φιλία τους που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των κοινών σπουδών τους στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Γαρύφαλλος είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2012-2019), με ειδίκευση στον υδραυλικό τομέα, όπως επίσης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διαχείριση Αποβλήτων της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (2021-2023). Ο Γιάννης Ζαγναφέρης είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2011-2018), με εξειδίκευση στον ενεργειακό τομέα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μοναστηρίου 12
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 525511

Τεχνικό Γραφείο Φίλιππος Κυριαζόπουλος

filippos-kiriazopoylos1.jpg

Το Τεχνικό Γραφείο του Φίλιππου Κυριαζόπουλου έχει ως έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και από το 2021 έχει μπει δυναμικά στον χώρο των κατασκευών-ανακαινίσεων και όχι μόνο.

Ο ιδιοκτήτης, Φίλιππος Κυριαζόπουλος, είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, και έχει ξεκινήσει την ακαδημαϊκή του πορεία από την Πολυτεχνική Σχολή του Βόλου. Παράλληλα, δεν εφησυχάζει στον τομέα της συνεχούς ανάπτυξης και απόκτησης γνώσεων, καθώς παρακολουθεί συνεχείς εκπαιδεύσεις στο αντικείμενό του, ενώ πλέον είναι κάτοχος της πιστοποίησης στο Project Management.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του έβαζε τα θεμέλια για το δικό του ξεκίνημα, δουλεύοντας παράλληλα σε τεχνικά γραφεία και διαγράφοντας μία αξιοσημείωτη πορεία. Άλλωστε, το επάγγελμα αυτό ήταν το μεράκι του από μικρό παιδί. Ένα παιδικό όνειρο που πήρε σάρκα και οστά το 2021, όταν και άνοιξε το δικό του γραφείο.

«Από παιδί είχα το όνειρο να μπω στο Πολυτεχνείο και να γίνω Πολιτικός Μηχανικός. Πλέον, έχοντας τις απαραίτητες ακαδημαϊκές γνώσεις, κάνω το επάγγελμά μου με μεράκι και βαθιά αγάπη. Η προσέγγισή μου στους εκάστοτε πελάτες είναι σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι. Θα αναλάβω την όποια εργασία μού αναθέσουν και θα τη φέρω εις πέρας, μελετώντας και σχεδιάζοντας όλα τα στάδια αυτής. Με επαγγελματισμό, αφοσίωση και προσοχή έως και την τελευταία λεπτομέρεια εργάζομαι πάνω σε κάθε Project. Μου αφήνουν τα κλειδιά και τους παραδίδω το έργο έτοιμο», σημειώνει ο ίδιος.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και στον Νομό Πέλλας και κυρίως στην Έδεσσα, τόπο καταγωγής του Φίλιππου Κυριαζόπουλου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανατολικής Θράκης 14, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987751499

Τεχνικό Γραφείο Domico

techniko-grafio-domico1.jpg

Το Τεχνικό Γραφείο Domico ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017, με δημιουργό του τον Γιάννη Γεωργιάδη, Πολιτικό Μηχανικό, Ενεργειακό Επιθεωρητή Α’ Τάξης & Ελεγκτή Δόμησης.

Ο ίδιος, αφότου αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά πλαισιώνοντας μελετητικές και κατασκευαστικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το 2017 ξεκίνησε η επαγγελματική του δραστηριότητα ως ιδιώτης μηχανικός και έκτοτε παρέχει τις υπηρεσίες του στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Τίποτα δεν ήρθε τυχαία για τον Γιάννη, καθώς η αγάπη του για το επάγγελμα υφαινόταν ήδη από όταν ο ίδιος ήταν ακόμη παιδί. Με πατέρα και παππού να εργάζονται στον κατασκευαστικό τομέα, ο ίδιος ήξερε από μικρός πως αυτό το επάγγελμα έκανε την ψυχή του να γεμίζει από ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

«Ήξερα από μικρός ότι αυτό θα είναι το επάγγελμα που θα ακολουθήσω. Το αγαπώ από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Έχοντας τις καταβολές από τον πατέρα και τον παππού μου, εγώ το εξέλιξα περαιτέρω μέσω των σπουδών μου και της εξειδίκευσής μου», σημειώνει ο ίδιος.

Το Τεχνικό Γραφείο Domico εξειδικεύεται στις κατασκευές / ανακαινίσεις, τις αδειοδοτήσεις και τις μελέτες μηχανικού, ενώ παρέχει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που άπτονται του αντικειμένου του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ατρειδών 2, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6985766487

Τεχνική Online

techniki-online1.jpg

Η εταιρεία «Τεχνική» ιδρύθηκε το 1991 από τον Μηχανολόγο-Μηχανικό, Αντώνη Λιόντα και τους συνεργάτες του, καταφέρνοντας από τα πρώτα της βήματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει φήμη και διακρίσεις για τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις της στον χώρο των κατασκευών, των ανακαινίσεων και των συντηρήσεων.

Η Πολιτικός Μηχανικός, Βούλα Λιόντα και ο αδελφός της, εγκαταστάτης έργων, Δημήτρης Λιόντας έχουν αναλάβει πλέον την οικογενειακή επιχείρηση, διατηρώντας την παράδοσή τους σε ποιοτικά έργα, λαμβάνοντας όμως και υπόψη τις προκλήσεις της εποχής μας. Παράλληλα, συνεχίζουν το έργο της εταιρείας έχοντας ως στόχο της τη διατήρηση των αξιών της, αλλά και την πελατοκεντρική φιλοσοφία των έργων τους.

Την ίδια στιγμή, έχοντας δημιουργήσει μία μεγάλη γκάμα έργων και κατασκευών, πλέον απολαμβάνουν της ανάλογης εμπειρίας για να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους έργο, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και τα ανταγωνιστικά πακέτα είναι ο λόγος που η «Τεχνική Online» αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για ανακαινίσεις σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Τα έργα της εταιρείας αφορούν κατασκευές αλλά και επισκευές για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.ά.. Για κάθε έργο δίνεται πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, προτάσεις, καθώς και παρουσίαση των υλικών που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Σημειώνεται πως η «Τεχνική Online» αναλαμβάνει και έργα στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ». Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις:
Κωνσταντινουπόλεως 65
Βασ. Όλγας 102
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 501833

Η κατασκευή ή η ανακαίνιση των χώρων μας (οικίας ή επαγγελματικών χώρων) στις μέρες μας αποτελεί έναν τομέα που απασχολεί ίσως περισσότερο από ποτέ τόσο τους μελετητές και κατασκευαστές, όσο και τους ιδιώτες. Στο αφιέρωμα αυτό θα μπορέσετε να αποκτήσετε, πολλές ιδέες από επιτυχή παραδείγματα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού κτιρίων και εσωτερικών χώρων όπως σε κατοικίες, χώρους γραφείων, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κ.ά.

Θα γνωρίσουμε εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας, για τη δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών χώρων που αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Άλλωστε κάθε αρχιτεκτονικό έργο είναι μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργηθεί κάτι πρωτότυπο και αξεπέραστο. Από τον πρώτο σχεδιασμό μέχρι την τελική υλοποίηση, οι εταιρείες αυτές στοχεύουν στην υψηλότερη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών, τον καινοτόμο σχεδιασμό και την πλήρη ικανοποίηση μας.

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε 7+1 από τις καλύτερες επιλογές μας στην Θεσσαλονίκη, για την κατασκευή ή την ανακαίνιση των χώρων μας.

Matrik

matrik1.jpg

Η Matrik είναι μια εταιρεία με μία μακρά, επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ακινήτων σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, αλλά και στον τομέα αγοραπωλησιών ακίνητης περιουσίας.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα της Matrik απαρτίζεται από ένα team ειδικών σε όλους τους τομείς, όπως συμβούλους ακινήτων, νομικούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές, προμηθευτές κ.ά..

Η Matrik διαθέτει τμήμα ανακαινίσεων, που θεωρείται πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενο, με τις κύριες δραστηριότητές του να άπτονται των ανακαινίσεων διαμερισμάτων, ανακατασκευών εξωτερικών όψεων, κατασκευών σπιτιών, ανακαινίσεων καταστημάτων κ.ά..

Έχοντας στη φαρέτρα τους, μία πολυετή εμπειρία στον χώρο των οικοδομικών εργασιών πάσης φύσεως, με το πολύπειρο team τους αναλαμβάνουν την κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου σας, προσφέροντας το σύνολο των απαιτούμενων υπηρεσιών για να ικανοποιηθούν στο μέγιστο οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας. Και όλα αυτά, με εγγύηση ποιότητας και με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση της αγοράς.

Για το σύνολο των εργασιών ανακαίνισης χρησιμοποιούνται υλικά άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές, μιας και η ομάδα της Matrik συνεργάζεται επί σειρά ετών με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Δελφών 32, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 850944, 2310 850994

Your Builder

your-builder1.jpg

Η εταιρεία Your Builder είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρεία, η οποία έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή την ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές, στοχεύει στο να ικανοποιεί πάντα τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να δίνει λύσεις ακόμη και στα πιο απαιτητικά έργα.

Η ομάδα της Your Builder είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικά εργαλεία και οχήματα, υβριδικά και χαμηλών εκπομπών ρίπων επιπέδου Euro 6.4. Μέσω του συνδυασμού εξειδικευμένου και έμπειρου τεχνικού προσωπικού, σύγχρονης τεχνολογίας με υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα υλικά, παρέχει τις άρτιες υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία Your Builder ασχολείται με την κατασκευή, ανακαίνιση και συντήρηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων (ξενοδοχεία, χώροι Airbnb, καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια κ.ά.), καθώς και τη συντήρηση νεοκλασικών κτιρίων.

Η επιχείρηση εδράζεται στη φιλοσοφία του σεβασμού προς τον πελάτη και την περιουσία του, γι’ αυτό και δίνεται έμφαση ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να κατασκευάζονται χώροι που αντέχουν σε βάθος χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Your Builder είναι η μόνη εταιρεία που δίνει 10ετή εγγύηση για τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και δύο χρόνια γενική εγγύηση με γραπτό συμβόλαιο, ενώ δέχεται την ολοκλήρωση της εξόφλησης του έργου μετά τη λήξη της. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: K. Παλαιολόγου 10, Κέντρο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 414333

reBUILD

rebuild1.jpg

Η reBUILD είναι μία εταιρεία ανακαινίσεων με έδρα της την πόλη της Θεσσαλονίκης, που δημιουργήθηκε το 2007 και πλέον, εντάσσεται μέσα στις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου της στην Ελλάδα.

Στην reBUILD θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας ιδιωτικού ή επαγγελματικού, από 3D πρωταρχικό σχέδιο κάτοψης, φωτορεαλιστικά σχέδια, όλες τις ειδικότητες εργασιών, προτάσεις διακόσμησης έως και το πιο μικρό μερεμέτι που ενδεχομένως να χρειαστείτε.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την ανακαίνιση ολόκληρων κτιριακών εγκαταστάσεων από την αρχή, όπως επίσης και οποιαδήποτε ενέργεια ή άδεια χρειαστείτε από τους έμπειρους μηχανικούς της.

Εξειδίκευσή της, η ανακαίνιση μπάνιου, όπου στον εν λόγω τομέα πραγματικά αγγίζει την κορυφή με τους εξαιρετικούς και ιδιαίτερους σχεδιασμούς της.

Στόχος της εταιρείας είναι να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εύρεση της καταλληλότερης λύσης για την ανακαίνιση του χώρου σας και όχι μόνο, είναι το «θεμέλιο» της φιλοσοφίας της reBUILD. Στη βάση της εν λόγω φιλοσοφίας είναι και η ποιότητα των υλικών, η γρήγορη παράδοση από το εξειδικευμένο team της εταιρείας και μάλιστα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ιωάννου Καισαρείας 20, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6940897035

Art & Design

art-design1.jpg

Η εταιρεία Art & Design δραστηριοποιείται στον χώρο των ανακαινίσεων από το 1999. Η έδρα της βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης επί της οδού Μαιάνδρου 80, στο τριώροφο Showroom της εταιρείας.

Έχοντας στη φαρέτρα της μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και συνεργασιών με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, η εταιρεία απευθύνεται τόσο στον ιδιώτη, όσο και στον κατασκευαστή.

Αντικείμενο της Art & Design είναι η ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιών και καταστημάτων, εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων, με επώνυμα και επιλεγμένα υλικά σε value for money πακέτα. Η έμπειρη ομάδα της προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με στόχο την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών αναγκών και επιθυμιών των πελατών της.

Η Art & Design διαθέτει μία ευρεία γκάμα εξοπλισμού σπιτιού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από πλήθος υλικών.

Μέσα στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας θα δείτε τα διαθέσιμα προϊόντα για το μπάνιο, το δάπεδο, την κουζίνα, τις ντουλάπες, τα κουφώματα, τις πόρτες, τη θέρμανση, τη στεγάνωση, αλλά και τη θερμοπρόσοψη κτιρίων.

Η Art & Design θα σας δώσει λύσεις για όλο το σπίτι εξωτερικά και εσωτερικά, με βασικό στόχο τη μέγιστη ικανοποίησή σας. Αρχικά, η ομάδα της εταιρείας θα πραγματοποιήσει εκτίμηση του χώρου και θα προβεί στη διενέργεια της έρευνας, ενώ έπειτα θα μεταβείτε στο Showroom για την επιλογή των πρώτων υλών και του εξοπλισμού, θα ακολουθήσει ο σχεδιασμός μέσα από τον συνδυασμό υλικών και τέλος, θα υλοποιηθεί η ανακαίνιση του χώρου σας. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μαιάνδρου 80, Εύοσμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 780235

Τεχνικό Γραφείο G2

techniko-grafio-g21.jpg

Το Τεχνικό Γραφείο G2 με έδρα του τη Θεσσαλονίκη, είναι στελεχωμένο από άρτια καταρτισμένους επιστήμονες και δραστηριοποιείται στην ανάληψη διευθετήσεων, μελετών, επιβλέψεων και κατασκευών.

Η εξειδικευμένη ομάδα του παρέχει μία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες, επαγγελματίες και φορείς του δημοσίου, ενώ καλύπτει πλήθος υπηρεσιών και έργων, όπως κατοικίες, κτίρια, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γραφεία, ξενοδοχεία, ανακαινίσεις και άλλα, με άρτιο τελικό αποτέλεσμα «θεμελιωμένο» στις απαιτούμενες προδιαγραφές κι επιθυμίες των πελατών τους.

Ιδιοκτήτες του Τεχνικού Γραφείου G2 είναι ο Πολιτικός Μηχανικός, Γιώργος Γαρύφαλλος και ο Μηχανολόγος Μηχανικός, Γιάννης Ζαγναφέρης, που επένδυσαν στην πολυετή φιλία τους που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των κοινών σπουδών τους στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Γαρύφαλλος είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2012-2019), με ειδίκευση στον υδραυλικό τομέα, όπως επίσης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διαχείριση Αποβλήτων της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (2021-2023). Ο Γιάννης Ζαγναφέρης είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2011-2018), με εξειδίκευση στον ενεργειακό τομέα. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Μοναστηρίου 12
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 525511

Τεχνικό Γραφείο Φίλιππος Κυριαζόπουλος

filippos-kiriazopoylos1.jpg

Το Τεχνικό Γραφείο του Φίλιππου Κυριαζόπουλου έχει ως έδρα την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και από το 2021 έχει μπει δυναμικά στον χώρο των κατασκευών-ανακαινίσεων και όχι μόνο.

Ο ιδιοκτήτης, Φίλιππος Κυριαζόπουλος, είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, και έχει ξεκινήσει την ακαδημαϊκή του πορεία από την Πολυτεχνική Σχολή του Βόλου. Παράλληλα, δεν εφησυχάζει στον τομέα της συνεχούς ανάπτυξης και απόκτησης γνώσεων, καθώς παρακολουθεί συνεχείς εκπαιδεύσεις στο αντικείμενό του, ενώ πλέον είναι κάτοχος της πιστοποίησης στο Project Management.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του έβαζε τα θεμέλια για το δικό του ξεκίνημα, δουλεύοντας παράλληλα σε τεχνικά γραφεία και διαγράφοντας μία αξιοσημείωτη πορεία. Άλλωστε, το επάγγελμα αυτό ήταν το μεράκι του από μικρό παιδί. Ένα παιδικό όνειρο που πήρε σάρκα και οστά το 2021, όταν και άνοιξε το δικό του γραφείο.

«Από παιδί είχα το όνειρο να μπω στο Πολυτεχνείο και να γίνω Πολιτικός Μηχανικός. Πλέον, έχοντας τις απαραίτητες ακαδημαϊκές γνώσεις, κάνω το επάγγελμά μου με μεράκι και βαθιά αγάπη. Η προσέγγισή μου στους εκάστοτε πελάτες είναι σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι. Θα αναλάβω την όποια εργασία μού αναθέσουν και θα τη φέρω εις πέρας, μελετώντας και σχεδιάζοντας όλα τα στάδια αυτής. Με επαγγελματισμό, αφοσίωση και προσοχή έως και την τελευταία λεπτομέρεια εργάζομαι πάνω σε κάθε Project. Μου αφήνουν τα κλειδιά και τους παραδίδω το έργο έτοιμο», σημειώνει ο ίδιος.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και στον Νομό Πέλλας και κυρίως στην Έδεσσα, τόπο καταγωγής του Φίλιππου Κυριαζόπουλου. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ανατολικής Θράκης 14, Καλαμαριά
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987751499

Τεχνικό Γραφείο Domico

techniko-grafio-domico1.jpg

Το Τεχνικό Γραφείο Domico ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017, με δημιουργό του τον Γιάννη Γεωργιάδη, Πολιτικό Μηχανικό, Ενεργειακό Επιθεωρητή Α’ Τάξης & Ελεγκτή Δόμησης.

Ο ίδιος, αφότου αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά πλαισιώνοντας μελετητικές και κατασκευαστικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το 2017 ξεκίνησε η επαγγελματική του δραστηριότητα ως ιδιώτης μηχανικός και έκτοτε παρέχει τις υπηρεσίες του στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Τίποτα δεν ήρθε τυχαία για τον Γιάννη, καθώς η αγάπη του για το επάγγελμα υφαινόταν ήδη από όταν ο ίδιος ήταν ακόμη παιδί. Με πατέρα και παππού να εργάζονται στον κατασκευαστικό τομέα, ο ίδιος ήξερε από μικρός πως αυτό το επάγγελμα έκανε την ψυχή του να γεμίζει από ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

«Ήξερα από μικρός ότι αυτό θα είναι το επάγγελμα που θα ακολουθήσω. Το αγαπώ από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Έχοντας τις καταβολές από τον πατέρα και τον παππού μου, εγώ το εξέλιξα περαιτέρω μέσω των σπουδών μου και της εξειδίκευσής μου», σημειώνει ο ίδιος.

Το Τεχνικό Γραφείο Domico εξειδικεύεται στις κατασκευές / ανακαινίσεις, τις αδειοδοτήσεις και τις μελέτες μηχανικού, ενώ παρέχει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που άπτονται του αντικειμένου του. Δείτε περισσότερα…

Διεύθυνση: Ατρειδών 2, Χαριλάου
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6985766487

Τεχνική Online

techniki-online1.jpg

Η εταιρεία «Τεχνική» ιδρύθηκε το 1991 από τον Μηχανολόγο-Μηχανικό, Αντώνη Λιόντα και τους συνεργάτες του, καταφέρνοντας από τα πρώτα της βήματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει φήμη και διακρίσεις για τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις της στον χώρο των κατασκευών, των ανακαινίσεων και των συντηρήσεων.

Η Πολιτικός Μηχανικός, Βούλα Λιόντα και ο αδελφός της, εγκαταστάτης έργων, Δημήτρης Λιόντας έχουν αναλάβει πλέον την οικογενειακή επιχείρηση, διατηρώντας την παράδοσή τους σε ποιοτικά έργα, λαμβάνοντας όμως και υπόψη τις προκλήσεις της εποχής μας. Παράλληλα, συνεχίζουν το έργο της εταιρείας έχοντας ως στόχο της τη διατήρηση των αξιών της, αλλά και την πελατοκεντρική φιλοσοφία των έργων τους.

Την ίδια στιγμή, έχοντας δημιουργήσει μία μεγάλη γκάμα έργων και κατασκευών, πλέον απολαμβάνουν της ανάλογης εμπειρίας για να ανταπεξέλθουν σε κάθε είδους έργο, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και τα ανταγωνιστικά πακέτα είναι ο λόγος που η «Τεχνική Online» αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές για ανακαινίσεις σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Τα έργα της εταιρείας αφορούν κατασκευές αλλά και επισκευές για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.ά.. Για κάθε έργο δίνεται πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, προτάσεις, καθώς και παρουσίαση των υλικών που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Σημειώνεται πως η «Τεχνική Online» αναλαμβάνει και έργα στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ». Δείτε περισσότερα…

Διευθύνσεις:
Κωνσταντινουπόλεως 65
Βασ. Όλγας 102
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 501833

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία