Γυναικεία ένδυση

ACCESS FASHION: Διαχρονική κομψότητα και μοναδικές δημιουργίες

Η εταιρεία που καινοτόμησε στο σχεδιασμό ρούχων στην Ελλάδα μέσα από φρέσκιες και πρωτοποριακές ιδέες, εδραιώνοντας το όνομά της στη διεθνή αγορά

 12/12/2023 18:20

ACCESS FASHION: Διαχρονική κομψότητα και μοναδικές δημιουργίες

Οι διαφορετικές κουλτούρες, η πολυπολιτισμικότητα και η φιλοσοφία ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική επομένως και μοναδική, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν σε βάθος, κάθε δημιουργικό αποτέλεσμα στις συλλογές της εταιρείας ACCESS FASHION. Το ελληνικό brand από την αρχή της δημιουργίας του, το 2000, έως και σήμερα παραμένει πιστό στις βασικές ιδεολογίες που το καθοδηγούν. Δυναμισμός, θηλυκότητα και διαχρονική κομψότητα. Τρεις θεμελιώδης έννοιες που διαμορφώνουν τη γυναίκα της ACCESS FASHION.

access-fashion2.jpg

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2000 από την κα Κατερίνα Κίτσου και έναν αριθμό ανθρώπων που τη στήριξαν στα πρώτα της βήματα και συνεχίζουν να τη στηρίζουν έως και σήμερα.

Συζητώντας με την ίδια για το ξεκίνημα της επιχείρησης, μας περιγράφει όλα τα βήματα της πορείας από το 2000 έως σήμερα. 

«Η ACCESS FASHION ξεκίνησε το 2000, σε έναν υπόγειο χώρο στην Καλαμαριά. Η σύνθεση της εταιρείας εκείνη την εποχή αποτελούνταν από εμένα ως σχεδιάστρια, δύο γαζώτριες, μία πατρονίστ και μία πωλήτρια. Όμορφα, δημιουργικά και ταυτόχρονα δύσκολα χρόνια όπου σιγά σιγά «σχεδιαζόταν» το όνειρό μου. Ο επιχειρηματικός στόχος τότε, ήταν να εισαχθούν τα ρούχα της ΑCCESS FASHION σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα, από τη στιγμή που δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, να δημιουργήσω από την αρχή τα δικά μου καταστήματα. Είχα την τύχη να συναντηθώ με εξαιρετικά σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι με ενθάρρυναν και με στήριξαν στα πρώτα μου βήματα. 

Με το πέρασμα των ετών, όλο και περισσότερες μπουτίκ ανά την Ελλάδα, ήθελαν ρούχα της ACCESS FASHION και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 2007, να είμαστε σε θέση να μεταφερθούμε σε ιδιόκτητα κτίρια στη Θέρμη. Αυτή η μετακίνηση συνοδεύτηκε και με την ανάπτυξη των δικών μας καταστημάτων αλλά και των εξαγωγών. Σήμερα η ACCESS FASHION βρίσκεται σε πάνω από 650 επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ανταγωνίζεται μεγάλα brands».

access-fashion3.jpg

Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των υφασμάτων αλλά παράλληλα και στην ηθική πλευρά της μόδας, η εταιρεία εμπνέεται για τις δημιουργίες των συλλογών της από την τέχνη, τον κινηματογράφο, τα παγκόσμια fashion runways, αλλά και από το ανεπιτήδευτο street style των μητροπόλεων της μόδας. Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρει η κα Κατερίνα Κίτσου «η μόδα για εμένα είναι μία μορφή έκφρασης που αντικατοπτρίζει την τέχνη και την αισθητική. Βασίζεται στην μοναδικότητα της κάθε γυναίκας και αυτό προσπαθούμε να παρουσιάσουμε με τις collection της ACCESS FASHION».

access-fashion4.jpg

Εμπνευσμένες κολεξιόν ρούχων με στόχο την ανάδειξη της γυναικείας κομψότητας

Η ΑCCESS FASHION παρουσιάζει τρεις διαφορετικές συλλογές ρούχων, αυτών της ACCESS, SPELL και EIGHT. Κάθε μία από τις συλλογές που θα συναντήσετε ερχόμενοι στα καταστήματα της ΑCCESS FASHION, ενσωματώνει την αισθητική της σχεδιαστικής ομάδας της εταιρείας σε δύο εποχιακές κολεξιόν. 

Θα ανακαλύψετε έναν συνδυασμό από πρωτοποριακά σχέδια και άριστης ποιότητας υλικά, με στόχο την κάλυψη των αναγκών της κάθε γυναίκας αλλά και της κάθε ηλικίας. Η εταιρεία παρουσιάζει ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων, τόσο για κομψές καθημερινές εμφανίσεις όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις.

Η σειρά ACCESS είναι δυναμική και ταυτόχρονα τολμηρή. Έχει επιρροές από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας αλλά και τα μοντέρνα street style looks. 

Στη συγκεκριμένη σειρά θα ανακαλύψετε δυναμικά σχέδια και ευκολοφόρετα, για εμφανίσεις from day to night. 

Επιπλέον θα βρείτε ρούχα για ένα άρτιο office look αλλά και μία σειρά από πιο βραδινά φορέματα, για να εντυπωσιάσετε σε μία ιδιαίτερη περίσταση.

access-fashion5.jpg

Από την άλλη η σειρά SPELL συνδυάζει σχέδια κομψά αλλά και πιο ιδιαίτερα. Εάν αγαπάτε τον κοσμοπολίτικο αέρα, στη σειρά SPELL θα βρείτε ρούχα με πρωτοποριακά κοψίματα, διαφορετικά υφάσματα και ποικιλία χρωμάτων και υφών. Για τις ανάγκες του πιο νεανικού κοινού, η σειρά EIGHT παρουσιάζει casual ενδύματα για όλες τις ώρες της ημέρας, με ανάλαφρα υφάσματα, για να νιώθετε άνετη και στυλάτη από το πρωί έως το βράδυ.

access-fashion6.jpg

«Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με την βιομηχανία της μόδας, στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ρούχα που να ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο την κάθε γυναίκα που τα επιλέγει. Μου αρέσει να βλέπω γυναίκες όλων των ηλικιών καλοντυμένες σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους. Άλλωστε, το στυλ και η καλαισθησία δεν έχουν ηλικία. 

Στην ACCESS FASHION οι γυναίκες θα βρουν ρούχα για το εργασιακό τους περιβάλλον και ταυτόχρονα για μία extravagant εμφάνιση. 

Όλα τα ρούχα της ACCESS FASHION σχεδιάζονται από εμένα και την ομάδα μου. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής γίνεται στην Ελλάδα και το υπόλοιπο στο εξωτερικό» μας εξομολογήθηκε η κα Κατερίνα Κίτσου.

access-fashion7.jpg
access-fashion8.jpg

Η ψυχή της ACCESS είναι οι άνθρωποί της

Στην Access Fashion οι άνθρωποί της έχουν γνώσεις και πάθος σε όλες τις εκφάνσεις των αρμοδιοτήτων. Υποστηρίζουν την σχεδιαστική ποιότητα του brand σε κάθε εποχιακή συλλογή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Είναι πολλά πράγματα στα οποία δίνω σημασία, όσον αφορά τη διαχείριση της επιχείρησής μου. Πιστεύω πως η εποικοδομητική κριτική είναι αυτή που με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και να βελτιωθώ ως άνθρωπος αλλά και ως επιχειρηματίας.» αναφέρει περήφανα η κα Κατερίνα Κίτσου.

access-fashion9.jpg

Η σκληρή δουλειά, το διάβασμα, τα άπειρα ταξίδια και η αγάπη για βελτίωση βοήθησαν την ίδια, ώστε να εξελίξει την επιχείρηση της με τον τρόπο που εκείνη ονειρευόταν. 

«Αγαπώ, θαυμάζω και σέβομαι την γυναίκα και αυτό πιστεύω πως με το πέρασμα των ετών, οι πελάτισσές μας το έχουν κατανοήσει και για αυτό μας τιμούν και μας προτιμούν. Δίνω τεράστια σημασία στα υφάσματα, στη ραφή, στο fitting, στην ποιότητα και στην άριστη εξυπηρέτηση. Είμαστε μία μικρομεσαία επιχείρηση που χωρίς το feedback των πελατισσών μας δεν θα μπορούσαμε να αναπτυχθούμε. 

Πιστεύω πως η εποικοδομητική κριτική είναι αυτή που με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και να βελτιωθώ ως άνθρωπος αλλά και ως επιχειρηματίας. Οπότε έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας, μία πιο προσωπική σχέση με πάρα πολλές κυρίες και έχουμε σταθερές πελάτισσες γιατί ως εταιρεία έχουμε σταθερές αξίες» σημείωσε η κα Κατερίνα Κίτσου για τη σχέση της ίδιας αλλά και της εταιρείας, με τις γυναίκες που επιλέγουν την ACCESS FASHION για τις αγορές τους.

access-fashion10.jpg
access-fashion11.jpg
access-fashion12.jpg

Η 2η γενιά της ACCESS FASHION

Στην εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί και ο γιος της κα Κατερίνας Κίτσου, ο κ. Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, o οποίος είναι διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας. Υπήρξαν πολλοί σημαντικοί σταθμοί στην επαγγελματική πορεία της κα Κατερίνας Κίτσου με την ίδια να μοιράζεται μαζί μας τους δύο πιο σημαντικούς.

access-fashion13.jpg

«Την ημέρα που δημιουργήθηκε το πρώτο μου ρούχο και είδα το σήμα να γράφει ACCESS FASHION συγκινήθηκα και ταυτόχρονα πείστηκα πως αυτή ήταν αρχή μίας πορείας που μου ταίριαζε. Ένας δεύτερος σημαντικός σταθμός στην επαγγελματική μου πορεία αποτελεί το παρόν, όπου ο γιος μου, Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης είναι πλέον ενεργό μέλος της επιχείρησης. Σας εξομολογούμαι με μεγάλη ειλικρίνεια, πως η συνεύρεση των δυο μας κάτω από την ίδια στέγη είναι το μεγαλύτερο challenge. Τον παρατηρώ κάθε ημέρα που περνάει, να εξελίσσεται και να αναλαμβάνει αρμοδιότητες, να μου προτείνει νέες επιχειρηματικές προτάσεις και η χαρά μου φτάνει στα ύψη…».

Με πρωτοβουλία του κ. Κωνσταντίνου Ζαχαριάδη, το 2021 ξεκίνησε η εφαρμογή ενός μοντέλου κυκλικής οικονομίας στη στρατηγική της εταιρείας, με στόχο την βιώσιμη μόδα. Έτσι, δημιουργήθηκε το πρώτο sustainable εγχείρημα της Access Fashion που περιλαμβάνει την παραγωγή, φιλικών προς το περιβάλλον, προϊόντων με τον χαρακτηριστικό τίτλο CYQLO. Αυτά πιστοποιούνται από αξιόπιστους παγκόσμιους οργανισμούς και παράγονται με πιο βιώσιμα υλικά ή φυσικές ίνες. Στην τρέχουσα F-W 23/24 συλλογή, τα ρούχα με το διακριτικό CYQLO καταλαμβάνουν το 25% της.

Ακόμα, η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη του εύρους των καταστημάτων της και την επέκτασή της σε περισσότερες αγορές του εξωτερικού. 

Όλες οι συλλογές ρούχων της ACCESS FASHION, είναι διαθέσιμες στο γυναικείο κοινό μέσω του επίσημου eshop της εταιρείας στο www.accessfashion.gr για την Ελλάδα και www.accessfashion.eu για το εξωτερικό, μέσω των εταιρικών καταστημάτων (3 στη Θεσσαλονίκη στις οδούς Τσιμισκή, Μητροπόλεως και στο Mediterranean Cosmos και 4 στην Αθήνα, στις περιοχές της Γλυφάδας, της Κηφισιάς, του Κορυδαλλού όπου στεγάζεται το outlet store αλλά και στο εμπορικό κέντρο Τhe Mall) και, βεβαίως, σε 650 σημεία ανά την Ελλάδα και 400 boutiques παγκοσμίως.

access-fashion14.jpg
access-fashion15.jpg
access-fashion16.jpg

Extra δόση μαγείας και λάμψης με επιλογές ΑCCESS FASHION

Κάθε χρόνο, όταν επιτέλους φτάνει η πολυπόθητη περίοδος των Χριστούγεννων, αναμφίβολα αυτό που επιζητάμε είναι ένα extra boost λάμψης, που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση μας στα ύψη. Η εταιρεία ACCESS, μας προτείνει από τις collection της τρεις υπέροχες προτάσεις ένδυσης, για να λάμψουμε και να μαγνητίσουμε τα βλέμματα αυτές τις γιορτές.

Η πρώτη εορταστική πρόταση περιλαμβάνει ένα σετ από cropped top με κεντημένα κοσμήματα, συνδυασμένο με μία θηλυκή midi φούστα σε μαύρο χρώμα. Το μόνο που μένει είναι να φορέσετε τα αγαπημένα σας κοσμήματα και να κλέψετε όλες τις εντυπώσεις.

access-fashion17.jpg

Συνεχίζοντας στη δεύτερη πρόταση, η ACCESS FASHION μας προτείνει ένα extravagant μαύρο φόρεμα με παγιέτα και φτερά, ως ιδανική επιλογή για το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ.

access-fashion18.jpg

Στην τρίτη επιλογή θα βρείτε εξίσου ένα μάξι φόρεμα σε υπέροχο σμαραγδί χρώμα και κεντημένα κοσμήματα.

access-fashion19.jpg

Μπείτε στο πνεύμα των γιορτών και απολαύστε κάθε εορταστική πρόταση που θα επιλέξετε από την εταιρεία ACCESS FASHION. Θα σας χαρίσουν στιγμές λάμψης, κομψότητας και θηλυκότητας, όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών αλλά και σε κάθε επίσημη περίσταση.


Διευθύνσεις καταστημάτων

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 61 | Μητροπόλεως 43 | Mediterranean Cosmos

Αθήνα: Κύπρου 70, Γλυφάδα | Αργυροπούλου 2, Κηφισιά | The Mall Αthens

Outlet Store: Tαξιαρχών 64, Κορυδαλλός

Τηλεφωνικό κέντρο Θεσσαλονίκης: 2310 437710

Website

Facebook

Instagram

Οι διαφορετικές κουλτούρες, η πολυπολιτισμικότητα και η φιλοσοφία ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική επομένως και μοναδική, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν σε βάθος, κάθε δημιουργικό αποτέλεσμα στις συλλογές της εταιρείας ACCESS FASHION. Το ελληνικό brand από την αρχή της δημιουργίας του, το 2000, έως και σήμερα παραμένει πιστό στις βασικές ιδεολογίες που το καθοδηγούν. Δυναμισμός, θηλυκότητα και διαχρονική κομψότητα. Τρεις θεμελιώδης έννοιες που διαμορφώνουν τη γυναίκα της ACCESS FASHION.

access-fashion2.jpg

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2000 από την κα Κατερίνα Κίτσου και έναν αριθμό ανθρώπων που τη στήριξαν στα πρώτα της βήματα και συνεχίζουν να τη στηρίζουν έως και σήμερα.

Συζητώντας με την ίδια για το ξεκίνημα της επιχείρησης, μας περιγράφει όλα τα βήματα της πορείας από το 2000 έως σήμερα. 

«Η ACCESS FASHION ξεκίνησε το 2000, σε έναν υπόγειο χώρο στην Καλαμαριά. Η σύνθεση της εταιρείας εκείνη την εποχή αποτελούνταν από εμένα ως σχεδιάστρια, δύο γαζώτριες, μία πατρονίστ και μία πωλήτρια. Όμορφα, δημιουργικά και ταυτόχρονα δύσκολα χρόνια όπου σιγά σιγά «σχεδιαζόταν» το όνειρό μου. Ο επιχειρηματικός στόχος τότε, ήταν να εισαχθούν τα ρούχα της ΑCCESS FASHION σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα, από τη στιγμή που δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, να δημιουργήσω από την αρχή τα δικά μου καταστήματα. Είχα την τύχη να συναντηθώ με εξαιρετικά σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι με ενθάρρυναν και με στήριξαν στα πρώτα μου βήματα. 

Με το πέρασμα των ετών, όλο και περισσότερες μπουτίκ ανά την Ελλάδα, ήθελαν ρούχα της ACCESS FASHION και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 2007, να είμαστε σε θέση να μεταφερθούμε σε ιδιόκτητα κτίρια στη Θέρμη. Αυτή η μετακίνηση συνοδεύτηκε και με την ανάπτυξη των δικών μας καταστημάτων αλλά και των εξαγωγών. Σήμερα η ACCESS FASHION βρίσκεται σε πάνω από 650 επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ανταγωνίζεται μεγάλα brands».

access-fashion3.jpg

Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των υφασμάτων αλλά παράλληλα και στην ηθική πλευρά της μόδας, η εταιρεία εμπνέεται για τις δημιουργίες των συλλογών της από την τέχνη, τον κινηματογράφο, τα παγκόσμια fashion runways, αλλά και από το ανεπιτήδευτο street style των μητροπόλεων της μόδας. Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρει η κα Κατερίνα Κίτσου «η μόδα για εμένα είναι μία μορφή έκφρασης που αντικατοπτρίζει την τέχνη και την αισθητική. Βασίζεται στην μοναδικότητα της κάθε γυναίκας και αυτό προσπαθούμε να παρουσιάσουμε με τις collection της ACCESS FASHION».

access-fashion4.jpg

Εμπνευσμένες κολεξιόν ρούχων με στόχο την ανάδειξη της γυναικείας κομψότητας

Η ΑCCESS FASHION παρουσιάζει τρεις διαφορετικές συλλογές ρούχων, αυτών της ACCESS, SPELL και EIGHT. Κάθε μία από τις συλλογές που θα συναντήσετε ερχόμενοι στα καταστήματα της ΑCCESS FASHION, ενσωματώνει την αισθητική της σχεδιαστικής ομάδας της εταιρείας σε δύο εποχιακές κολεξιόν. 

Θα ανακαλύψετε έναν συνδυασμό από πρωτοποριακά σχέδια και άριστης ποιότητας υλικά, με στόχο την κάλυψη των αναγκών της κάθε γυναίκας αλλά και της κάθε ηλικίας. Η εταιρεία παρουσιάζει ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων, τόσο για κομψές καθημερινές εμφανίσεις όσο και για πιο επίσημες περιστάσεις.

Η σειρά ACCESS είναι δυναμική και ταυτόχρονα τολμηρή. Έχει επιρροές από τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας αλλά και τα μοντέρνα street style looks. 

Στη συγκεκριμένη σειρά θα ανακαλύψετε δυναμικά σχέδια και ευκολοφόρετα, για εμφανίσεις from day to night. 

Επιπλέον θα βρείτε ρούχα για ένα άρτιο office look αλλά και μία σειρά από πιο βραδινά φορέματα, για να εντυπωσιάσετε σε μία ιδιαίτερη περίσταση.

access-fashion5.jpg

Από την άλλη η σειρά SPELL συνδυάζει σχέδια κομψά αλλά και πιο ιδιαίτερα. Εάν αγαπάτε τον κοσμοπολίτικο αέρα, στη σειρά SPELL θα βρείτε ρούχα με πρωτοποριακά κοψίματα, διαφορετικά υφάσματα και ποικιλία χρωμάτων και υφών. Για τις ανάγκες του πιο νεανικού κοινού, η σειρά EIGHT παρουσιάζει casual ενδύματα για όλες τις ώρες της ημέρας, με ανάλαφρα υφάσματα, για να νιώθετε άνετη και στυλάτη από το πρωί έως το βράδυ.

access-fashion6.jpg

«Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με την βιομηχανία της μόδας, στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ρούχα που να ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο την κάθε γυναίκα που τα επιλέγει. Μου αρέσει να βλέπω γυναίκες όλων των ηλικιών καλοντυμένες σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους. Άλλωστε, το στυλ και η καλαισθησία δεν έχουν ηλικία. 

Στην ACCESS FASHION οι γυναίκες θα βρουν ρούχα για το εργασιακό τους περιβάλλον και ταυτόχρονα για μία extravagant εμφάνιση. 

Όλα τα ρούχα της ACCESS FASHION σχεδιάζονται από εμένα και την ομάδα μου. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής γίνεται στην Ελλάδα και το υπόλοιπο στο εξωτερικό» μας εξομολογήθηκε η κα Κατερίνα Κίτσου.

access-fashion7.jpg
access-fashion8.jpg

Η ψυχή της ACCESS είναι οι άνθρωποί της

Στην Access Fashion οι άνθρωποί της έχουν γνώσεις και πάθος σε όλες τις εκφάνσεις των αρμοδιοτήτων. Υποστηρίζουν την σχεδιαστική ποιότητα του brand σε κάθε εποχιακή συλλογή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Είναι πολλά πράγματα στα οποία δίνω σημασία, όσον αφορά τη διαχείριση της επιχείρησής μου. Πιστεύω πως η εποικοδομητική κριτική είναι αυτή που με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και να βελτιωθώ ως άνθρωπος αλλά και ως επιχειρηματίας.» αναφέρει περήφανα η κα Κατερίνα Κίτσου.

access-fashion9.jpg

Η σκληρή δουλειά, το διάβασμα, τα άπειρα ταξίδια και η αγάπη για βελτίωση βοήθησαν την ίδια, ώστε να εξελίξει την επιχείρηση της με τον τρόπο που εκείνη ονειρευόταν. 

«Αγαπώ, θαυμάζω και σέβομαι την γυναίκα και αυτό πιστεύω πως με το πέρασμα των ετών, οι πελάτισσές μας το έχουν κατανοήσει και για αυτό μας τιμούν και μας προτιμούν. Δίνω τεράστια σημασία στα υφάσματα, στη ραφή, στο fitting, στην ποιότητα και στην άριστη εξυπηρέτηση. Είμαστε μία μικρομεσαία επιχείρηση που χωρίς το feedback των πελατισσών μας δεν θα μπορούσαμε να αναπτυχθούμε. 

Πιστεύω πως η εποικοδομητική κριτική είναι αυτή που με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και να βελτιωθώ ως άνθρωπος αλλά και ως επιχειρηματίας. Οπότε έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας, μία πιο προσωπική σχέση με πάρα πολλές κυρίες και έχουμε σταθερές πελάτισσες γιατί ως εταιρεία έχουμε σταθερές αξίες» σημείωσε η κα Κατερίνα Κίτσου για τη σχέση της ίδιας αλλά και της εταιρείας, με τις γυναίκες που επιλέγουν την ACCESS FASHION για τις αγορές τους.

access-fashion10.jpg
access-fashion11.jpg
access-fashion12.jpg

Η 2η γενιά της ACCESS FASHION

Στην εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί και ο γιος της κα Κατερίνας Κίτσου, ο κ. Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης, o οποίος είναι διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας. Υπήρξαν πολλοί σημαντικοί σταθμοί στην επαγγελματική πορεία της κα Κατερίνας Κίτσου με την ίδια να μοιράζεται μαζί μας τους δύο πιο σημαντικούς.

access-fashion13.jpg

«Την ημέρα που δημιουργήθηκε το πρώτο μου ρούχο και είδα το σήμα να γράφει ACCESS FASHION συγκινήθηκα και ταυτόχρονα πείστηκα πως αυτή ήταν αρχή μίας πορείας που μου ταίριαζε. Ένας δεύτερος σημαντικός σταθμός στην επαγγελματική μου πορεία αποτελεί το παρόν, όπου ο γιος μου, Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης είναι πλέον ενεργό μέλος της επιχείρησης. Σας εξομολογούμαι με μεγάλη ειλικρίνεια, πως η συνεύρεση των δυο μας κάτω από την ίδια στέγη είναι το μεγαλύτερο challenge. Τον παρατηρώ κάθε ημέρα που περνάει, να εξελίσσεται και να αναλαμβάνει αρμοδιότητες, να μου προτείνει νέες επιχειρηματικές προτάσεις και η χαρά μου φτάνει στα ύψη…».

Με πρωτοβουλία του κ. Κωνσταντίνου Ζαχαριάδη, το 2021 ξεκίνησε η εφαρμογή ενός μοντέλου κυκλικής οικονομίας στη στρατηγική της εταιρείας, με στόχο την βιώσιμη μόδα. Έτσι, δημιουργήθηκε το πρώτο sustainable εγχείρημα της Access Fashion που περιλαμβάνει την παραγωγή, φιλικών προς το περιβάλλον, προϊόντων με τον χαρακτηριστικό τίτλο CYQLO. Αυτά πιστοποιούνται από αξιόπιστους παγκόσμιους οργανισμούς και παράγονται με πιο βιώσιμα υλικά ή φυσικές ίνες. Στην τρέχουσα F-W 23/24 συλλογή, τα ρούχα με το διακριτικό CYQLO καταλαμβάνουν το 25% της.

Ακόμα, η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη του εύρους των καταστημάτων της και την επέκτασή της σε περισσότερες αγορές του εξωτερικού. 

Όλες οι συλλογές ρούχων της ACCESS FASHION, είναι διαθέσιμες στο γυναικείο κοινό μέσω του επίσημου eshop της εταιρείας στο www.accessfashion.gr για την Ελλάδα και www.accessfashion.eu για το εξωτερικό, μέσω των εταιρικών καταστημάτων (3 στη Θεσσαλονίκη στις οδούς Τσιμισκή, Μητροπόλεως και στο Mediterranean Cosmos και 4 στην Αθήνα, στις περιοχές της Γλυφάδας, της Κηφισιάς, του Κορυδαλλού όπου στεγάζεται το outlet store αλλά και στο εμπορικό κέντρο Τhe Mall) και, βεβαίως, σε 650 σημεία ανά την Ελλάδα και 400 boutiques παγκοσμίως.

access-fashion14.jpg
access-fashion15.jpg
access-fashion16.jpg

Extra δόση μαγείας και λάμψης με επιλογές ΑCCESS FASHION

Κάθε χρόνο, όταν επιτέλους φτάνει η πολυπόθητη περίοδος των Χριστούγεννων, αναμφίβολα αυτό που επιζητάμε είναι ένα extra boost λάμψης, που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση μας στα ύψη. Η εταιρεία ACCESS, μας προτείνει από τις collection της τρεις υπέροχες προτάσεις ένδυσης, για να λάμψουμε και να μαγνητίσουμε τα βλέμματα αυτές τις γιορτές.

Η πρώτη εορταστική πρόταση περιλαμβάνει ένα σετ από cropped top με κεντημένα κοσμήματα, συνδυασμένο με μία θηλυκή midi φούστα σε μαύρο χρώμα. Το μόνο που μένει είναι να φορέσετε τα αγαπημένα σας κοσμήματα και να κλέψετε όλες τις εντυπώσεις.

access-fashion17.jpg

Συνεχίζοντας στη δεύτερη πρόταση, η ACCESS FASHION μας προτείνει ένα extravagant μαύρο φόρεμα με παγιέτα και φτερά, ως ιδανική επιλογή για το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ.

access-fashion18.jpg

Στην τρίτη επιλογή θα βρείτε εξίσου ένα μάξι φόρεμα σε υπέροχο σμαραγδί χρώμα και κεντημένα κοσμήματα.

access-fashion19.jpg

Μπείτε στο πνεύμα των γιορτών και απολαύστε κάθε εορταστική πρόταση που θα επιλέξετε από την εταιρεία ACCESS FASHION. Θα σας χαρίσουν στιγμές λάμψης, κομψότητας και θηλυκότητας, όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών αλλά και σε κάθε επίσημη περίσταση.


Διευθύνσεις καταστημάτων

Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 61 | Μητροπόλεως 43 | Mediterranean Cosmos

Αθήνα: Κύπρου 70, Γλυφάδα | Αργυροπούλου 2, Κηφισιά | The Mall Αthens

Outlet Store: Tαξιαρχών 64, Κορυδαλλός

Τηλεφωνικό κέντρο Θεσσαλονίκης: 2310 437710

Website

Facebook

Instagram

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία