Λόγια του Βαρδάρη

  • Α. Παπαμιμίκος: Στρατιώτης στον αγώνα για να γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός
    08/06/2019 14:32

    Α. Παπαμιμίκος: Στρατιώτης στον αγώνα για να γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός

    "Παραμένω στρατιώτης της ΝΔ και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός", δηλώνει με ανάρτησή του σε λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

    Οι προτάσεις για βουλευτική υποψηφιότητα έγιναν από τη μεριά της Πειραιώς, καθώς το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι εδώ και αρκετούς μήνες καλό, αλλά η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός που να υπερβαίνει την οικογένεια και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως τονίζει ο γνωστός γαλάζιος.

    Σημειώνει ότι οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι από τις πλέον κρίσιμες στην ιστορία της χώρας και ότι Έλληνες με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των περιφερειακών εκλογών έστειλαν ήδη το μήνυμα πως θέλουν την επανεκκίνηση της χώρας. «Αυτό θα επισφραγίσουν με τη ψήφο τους στις βουλευτικές εκλογές, δίνοντας ισχυρή εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τονίζει.
    «Η μεγάλη πολιτική αλλαγή για την Ελλάδα έρχεται και από την προσπάθεια για μια αυτοδύναμη ΝΔ δεν πρέπει να λείψει κανείς. Από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται κανείς, πρέπει όλοι να δώσουμε τον αγώνα μας», σημειώνει. Οσο για τη δική του συμμετοχή επισημαίνει ότι έχει δώσει πολλές πολιτικές μάχες για τη ΝΔ και συνεχίζει.
    «Παραμένω ταυτόχρονα, σταθερός στην άποψη που είχα διατυπώσει αποχωρώντας από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ πως η πολιτική δεν είναι επάγγελμα και πως δεν πρέπει να εξαρτάσαι από αυτήν. Δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός που να υπερβαίνει την οικογένεια και τις επαγγελματικές δραστηριότητες που για εμένα σε αυτή την χρονική στιγμή αποτελούν προτεραιότητα μου.
    Στην πολιτική, στα κοινά γενικότερα και η θέση του απλού στρατιώτη είναι σημαντική. Αυτή κρίνει τις μάχες. Η πρώτη γραμμή. Έτσι και εγώ ως απλός στρατιώτης της παράταξης, όπως και χιλιάδες άλλα στελέχη, μέλη και φίλοι της παράταξης, θα δώσω τον αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει πρωθυπουργός», καταλήγει.


    Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση του κου Παπαμιμίκου: