Λόγια του Βαρδάρη

  • Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών- Το κάλεσμα της Χριστίνας Αλίρη
    22/04/2024 20:04

    Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών- Το κάλεσμα της Χριστίνας Αλίρη

    Ξεκίνησαν δειλά δειλά οι πρώτες συναντήσεις υποψηφίων ευρωβουλευτών στη Θεσσαλονίκη ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

    Φίλοι, στελέχη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσμα της αντιδημάρχου Ωραιοκάστρου, Χριστίνας Αλίρη η οποία ρίχνεται στη μάχη του σταυρού των ευρωεκλογών.

    Σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα της στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου η κ. Αλίρη αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών, την ανάγκη να στηριχτεί η πρόταση του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη, τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, το δημογραφικό κα.

    Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με φίλους της υποψήφιας που στηρίζουν την υποψηφιότητα της ενώ με θερμά λόγια μίλησε και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

    Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Γλαβίνας, ο διευθυντης του γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Σαρηγιάννης, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονικης, Ευριβιάδης Ελευθεριάδης, ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πέτρος Λεκάκης κ.α.

    xristina-aliri-pasok-kinal-ypopsifia-evrovouleutis-tsakiris.jpg
    xristina-aliri-pasok-kinal-ypopsifia-evrovouleutis-glavinas.jpg
    xristina-aliri-pasok-kinal-ypopsifia-evrovouleutis-3.jpg
    xristina-aliri-pasok-kinal-ypopsifia-evrovouleutis-2.jpg
    aliri-1.jpg