Λόγια του Βαρδάρη

  • Το θέατρο «ένωσε» δυο πρώην αντιπάλους
    18/04/2024 16:49

    Το θέατρο «ένωσε» δυο πρώην αντιπάλους

    Μπορεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοκητικών εκλογών να υπήρξαν αντίπαλοι και να αντιπαρατέθηκαν, διεκδικώντας το δημαρχιακό θώκο, αλλά και οι δύο μετά το αποτέλεσμα της κάλπης στάθηκαν στο ύψος τους, συνεχίζοντας να υπηρετούν το δήμο.

    Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο Κορδελιού - Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό και την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Μανούκα που εκτός από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου αντάμωσαν και στο θέατρο.

    Αφορμή για αυτή τη συνάντηση στάθηκε η θεατρική παράσταση «Μια τίγρης στο μπάνιο μου» στην οποία πρωταγωνιστεί ο κ. Μανδαλιανός, οποίος είναι και ερασιτέχνης ηθοποιός και την οποία έσπευσε να παρακολουθήσει η κ. Μανούκα.

    «Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού παραβρεθήκαμε στην Πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης: «Μια Τίγρης στο Μπάνιο μου» στο θέατρο Αθήναιον. Μία σουρεάλ κωμωδία του Νίκου Κορεξιανού εμπνευσμένη από “Το Αίνιγμα” του Τζών Πάτρικ. Στην θεατρική παράσταση συμμετείχε και ο πρώην Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός ερμηνεύοντας έναν από τους κεντρικούς ρόλους.

    Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την Εξαιρετική παράσταση» έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook.