Λόγια του Βαρδάρη

  • Η μπάλα του πρωθυπουργού
    12/02/2024 10:46

    Η μπάλα του πρωθυπουργού

    Γνωστός ποδοσφαιρόφιλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε καλό συμπαίκτη στο πρόσωπο του Σέρβου προέδρου Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Οι δύο πολιτικοί φωτογραφήθηκαν μπροστά από ένα τέρμα σε γήπεδο ποδοσφαίρου για να στείλουν μήνυμα συνεργασίας ανάμεσά τους ενόψει της σημερινής επίσκεψης εργασίας του Έλληνα πρωθυπουργού στο Βελιγράδι.

    «Χαίρομαι που βρίσκομαι με τον φίλο Aleksandar και τον ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία. Είμαι σίγουρος ότι απόψε και αύριο θα σκοράρουμε πολλά γκολ στις διμερείς μας σχέσεις και στη συνεργασία μας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
    «Αυτή την εστία πίσω από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη και εμένα την αγόρασε ο πατέρας μου για τον μικρό Βούκαν, που είναι ο εξάχρονος γιός μου. Ο Κυριάκος και εγώ απλά βγήκαμε φωτογραφία με την μπάλα. Χαίρομαι που μπορώ να φιλοξενήσω έναν μεγάλο φίλο της Σερβίας, είμαι περήφανος για την προσωπική μας σχέση, πιστεύω ότι απόψε και αύριο θα επιτύχουμε σπουδαία αποτελέσματα στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των αδελφών λαών, του σερβικού και του ελληνικού» έγραψε στη δική του λεζάντα ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
    Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Σερβίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα σε λίγη ώρα, ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.
    Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σε ελληνοσερβικό επιχειρηματικό φόρουμ που διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας.

    Τον Έλληνα πρωθυπουργό στην επίσκεψη του στη Σερβία συνοδεύουν οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης, καθώς και ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης.