Λόγια του Βαρδάρη

  • Στην κεντρική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο Μιχάλης Κούπκας
    03/02/2024 10:04

    Στην κεντρική διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο Μιχάλης Κούπκας

    Στα 15 μέλη που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της νέας κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος εκλέχτηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας.

    Με πολυετή πορεία στον χώρο της οικονομίας ο σημερινός αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ομοσπονδίας Εφοριακών Ελλάδος, που διετέλεσε πολλά χρόνια αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος των εφοριακών Κεντρικής Μακεδονίας, δηλώνει έτοιμος «για στη διαμόρφωση και υλοποίηση στρατηγικών που θα ενισχύσουν την οικονομική δράση και σκέψη στη χώρα μας. Ευελπιστώ ότι η συμμετοχή μου θα δυναμώσει το έργο του Επιμελητηρίου και θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για την προαγωγή της οικονομικής ευημερίας και ανάπτυξης στην Ελλάδα».

    Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος επανεκλέχτηκε για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Κωνσταντίνος Κόλλιας. Όλα αυτά στο απόηχο των εκλογών του Δεκεμβρίου, όπου η γαλάζια παράταξη της ΔΗΚΙΟ τερμάτισε πρώτη με ποσοστό 45,5%.