Λόγια του Βαρδάρη

  • Κάλπες στην ΠΕΔΚΜ ως τις 16 Φεβρουαρίου - Φαβορί ο Ι. Καϊτεζίδης
    18/01/2024 13:47

    Κάλπες στην ΠΕΔΚΜ ως τις 16 Φεβρουαρίου - Φαβορί ο Ι. Καϊτεζίδης

    Νέες κάλπες θα στηθούν το επόμενο διάστημα για την εκλογή των νέων διοικητικών συμβουλίων των συλλογικών οργάνων της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης. Οι δήμαρχοι, μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, ετοιμάζονται να δώσουν μια ακόμη μάχη, ενώ άρχισε ήδη να ξεκαθαρίζει και το τοπίο των υποψηφιοτήτων.

    Πρώτες στην εκλογική κούρσα θα μπουν οι 13 Περιφερειακές Ενώσεις των Δήμων (ΠΕΔ) της χώρας για τις οποίες η ημερομηνία που ορίστηκε είναι 16 Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) έως τις 28 Φεβρουαρίου.

    Στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν πρόεδρος, δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος φέρεται ως αδιαφιλονίκητο φαβορί. Στο περιθώριο μάλιστα της τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ κληθείς να απαντήσει για τις επερχόμενες εκλογές στα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης δήλωσε ότι «θα είμαι υποψήφιος».

    «Νομίζω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά στην ΠΕΔ-ΚΜ μέσα σε δύσκολες εποχές» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «ο κορωνοϊός και η ενεργειακή κρίση δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα, αλλά το έργο της ΠΕΔΚΜ είναι αναγνωρισμένο ευρύτερα και πανελλήνια. Θα είμαι υποψήφιος και καλώ κάθε συνάδελφο, δήμαρχο και αυτοδιοικητικό να πλαισιώσει μια προσπάθεια που επιβεβαιώνω ότι θα έχει μόνο αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά», δήλωσε ο κ. Καϊτεζίδης.