logo
Εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης - Η καθημερινή σας ενημέρωση
100 χρόνια (1911-2011) Εφημερίδα Μακεδονία

Άρθρα

Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Το ΠΔ Παυλόπουλου δεν αμφισβητείται

Ημερομηνία: 30/09/2014

Σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων των οποίων οι συμβάσεις μετατράπηκαν καθ’ όλα νόμιμα από ορισμένου σε αορίστου χρόνου και παράλληλα να διευρύνει τις κοινωνικές συμμαχίες στο θέμα, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προχώρησε σε σειρά διευκρινίσεων για το στόχο και τη διαδικασία των ελέγχων που βρίσκονται σε εξέλιξη.
 

Βολές Τζιτζικώστα σε Σαμαρά

Ημερομηνία: 30/09/2014

Βαθαίνει το χάσμα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Απόστολου Τζιτζικώστα μετά την απουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας από την επετειακή εκδήλωση στη Χαλκιδική και τις βολές που εξαπέλυσε η Συγγρού για τη στάση του.
 

«Σύζυγοι προς ενοικίαση» για μερεμέτια και όχι μόνον

Ημερομηνία: 30/09/2014

Αποκαλούμενες ανδρικές δουλειές, όπως το κουβάλημα επίπλων, οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, έρχονται να προσφέρουν τα οκτώ προς το παρόν μέλη της ομάδας επαγγελματιών «σύζυγοι προς ενοικίαση», που εξυπηρετούν πελάτες σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
 

Διετή ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια ετοιμάζει η κυβέρνηση

Ημερομηνία: 30/09/2014

Η νομοθεσία για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια θα έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα διετίας. Εκτός της ρύθμισης των δανείων προς τις τράπεζες θα περιλαμβάνει διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων για τα χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο.
 

ΤΡΟΪΚΑ Νέος Γολγοθάς διαπραγμάτευσης

Ημερομηνία: 30/09/2014

Αισιόδοξος ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα εξελιχθούν ομαλά εμφανίζεται ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, παρά τις μεγάλες απαιτήσεις που αναμένεται να προβάλουν οι εκπρόσωποι των δανειστών προκειμένου η χώρα μας να περάσει επιτυχώς την 5η και τελευταία αξιολόγηση του προγράμματος.
 

ΠΑΣΟΚ «Δεν είμαστε η ουρά της ΝΔ»

Ημερομηνία: 30/09/2014

Σταθερό «όχι» σε νέα οριζόντια μέτρα και δη σε αλλαγές σχετικά με τα εργασιακά, τον απεργιακό νόμο και τους πλειστηριασμούς διατυπώνει το ΠΑΣΟΚ, προειδοποιώντας τη ΝΔ και τους δανειστές ότι η συγκυβέρνηση πρέπει να αντέξει, αρκεί να αποφευχθούν οι μονομερείς ενέργειες.
 

ΔΗΜΑΡ «Όχι» Κουβέλη στη Ρεπούση για «επιστροφή» στον ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία: 30/09/2014

«Η ΔΗΜΑΡ ούτε διαλύεται ούτε διαχέεται σε άλλα κόμματα, είναι αδιαπραγμάτευτη η οργανωτική και πολιτική της αυτοτέλεια», ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες η ΔΗΜΑΡ στα στελέχη του κόμματος που εκφράζουν τη θέση της προεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 

ΣΥΡΙΖΑ Φέρνει νομοσχέδιο για κατώτατο μισθό 751 ευρώ

Ημερομηνία: 30/09/2014

Νέα πρόταση νόμου για την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και του θεσμικού πλαισίου για τις συλλογικές συμβάσεις ετοιμάζεται να καταθέσει σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτή η πρωτοβουλία του δεν θα έχει καμία τύχη στην ολομέλεια της Βουλής.
 

ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Θα συζητήσουμε με όποιον έρθει πρώτος

Ημερομηνία: 30/09/2014

Το Ποτάμι έχει κουλτούρα συνεννόησης και συνεργασίας με τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά δεν είναι στο τσεπάκι κανενός. Αυτό το στίγμα έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης όταν ρωτήθηκε (στον Βήμα FM) αν το κόμμα του θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Νέα Δημοκρατία.

 

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Εν μέσω αντιδράσεων για τη ΔΕΠΘΕ οι ανακοινώσεις

Ημερομηνία: 30/09/2014

Τα ονόματα των στελεχών της «Πρωτοβουλίας» που θα αναλάβουν νευραλγικές θέσεις στα νομικά πρόσωπα του δήμου Θεσσαλονίκης κλείδωσαν χθες σε συνάντηση της διοικούσας δημοτικής παράταξης υπό τον Γιάννη Μπουτάρη, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα πριν από την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
 

ΟΑΣΘ Ανοικτό το ενδεχόμενο επαναφοράς μεταμεσονύκτιων δρομολογίων

Ημερομηνία: 30/09/2014

Τη δέσμευση ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα καταθέσει προς τον κεντρικό δήμο νέα πρόταση για τα νυχτερινά δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών, που πλέον έχουν διακοπεί προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση του κόσμου, ανέλαβε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) Χρήστος Στεφανίδης.
 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ενισχύει τη ρευστότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ημερομηνία: 30/09/2014

Nέες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Τράπεζα Πειραιώς για να ενισχύσει τη ρευστότητα στην αγορά και να υποστηρίξει ενεργά την επανεκκίνηση της οικονομίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της τράπεζας Μιχάλης Σάλλας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Ανοίγουν οι «φάκελοι» των οικονομικών των ταμείων

Ημερομηνία: 30/09/2014

Σε αναδρομικό διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών των ασφαλιστικών ταμείων προχωρά το υπουργείο Εργασίας.
 

ΤΑΙΠΕΔ Δημοπρασία για εννέα ακίνητα

Ημερομηνία: 30/09/2014

Ηλεκτρονικό διαγωνισμό, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για εννέα ακίνητα του δημοσίου, θα πραγματοποιήσει το ΤΑΙΠΕΔ την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.
 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Εκστρατεία για την κατάκτηση των «Βίκινγκς»

Ημερομηνία: 30/09/2014

Πάνω από 8 εκατομμύρια είναι οι δυνητικοί επισκέπτες που θα μπορούσε να προσελκύσει η Ελλάδα από τα σκανδιναβικά κράτη.
 

Αριστοτέλης - Ξέρξης - Αλέξανδρος σε ένα τουριστικό πακέτο

Ημερομηνία: 30/09/2014

Εξαιρετικά γρήγορα αντανακλαστικά ως προς την αξιοποίηση της ευκαιρίας που συνιστά και για τον τουρισμό το μεγάλης αξίας εύρημα στον τύμβο Καστά επέδειξε ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω, ο οποίος παρουσιάζει στην ολλανδική -και πριν από αυτήν στη σκανδιναβική- αγορά μία νέα τουριστική διαδρομή με αφετηρία τη Χαλκιδική και τελικό σταθμό την Αμφίπολη.
 

ΑΣΕΠ Αιτήσεις για 540 θέσεις στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Ημερομηνία: 30/09/2014

Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 540 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) με βάση την προκήρυξη 3Κ/2014 του ΑΣΕΠ.
 

ΔΕΘ-HELEXPO Επιχειρηματική αποστολή στην Αυστραλία

Ημερομηνία: 30/09/2014

Επιχειρηματική αποστολή στην Αυστραλία διοργανώνει από 18 έως 25 Νοεμβρίου η ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την αδελφοποίηση της Θεσσαλονίκης με τη Μελβούρνη.

 

ΕΒΕΘ Μαθήματα για start up στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Ημερομηνία: 30/09/2014

Σεμινάριο για επιχειρήσεις που στοχεύουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.
 

ΧΑ Υποχωρούν τα στηρίγματα

Ημερομηνία: 30/09/2014

Σε αρνητικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με τις τιμές των μετοχών να δέχονται ισχυρές πιέσεις οδηγώντας την αγορά στα επίπεδα των 1.050 μονάδων εν μέσω επιδείνωσης του κλίματος και στην αγορά ομολόγων.
 

Οι τζιχαντιστές σφυροκοπούν το κουρδικό Κομπανί

Ημερομηνία: 30/09/2014

Τουρκικά τεθωρακισμένα έχουν παραταχθεί σε θέσεις μάχης στη μεθόριο με τη Συρία, ενώ η Άγκυρα ετοιμάζεται να λάβει αποφάσεις στην κατεύθυνση της δράσης σε Ιράκ και Συρία.
 

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους υπέρ της δημοκρατίας

Ημερομηνία: 30/09/2014

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων των προηγούμενων ημερών, το Χονγκ Κονγκ έχει αποκλειστεί από δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές που έχουν κατεβεί στους δρόμους αψηφώντας τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τις σχετικές απαγορεύσεις.
 

Πάνω από 4.000 μετανάστες έχασαν φέτος τη ζωή τους

Ημερομηνία: 30/09/2014

Η Μεσόγειος θάλασσα έχει γίνει ο υγρός τάφος για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην προσπάθειά τους να φύγουν από τις εμπόλεμες χώρες και να βρουν καταφύγιο αλλού.
 

ΡΩΣΙΑ Πρόκληση η επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια

Ημερομηνία: 30/09/2014

Μια πιθανή επέκταση του ΝΑΤΟ προς τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο και την ΠΓΔΜ θα θεωρούνταν «πρόκληση», φέρεται να δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του σε βοσνιακή εφημερίδα.

 

MEGA - ΣΚΑΪ Joy εις διπλούν

Ημερομηνία: 30/09/2014

Δύο εκπομπές Joy θα ’χει τη φετινή σεζόν η μικρή οθόνη. Το περσινό «τιμ» χωρίστηκε στα δύο. Η μια ομάδα πήγε στο Mega, ενώ η άλλη παρέμεινε στο Σκάι.
 

Τηλεμαχίες

Ημερομηνία: 30/09/2014

Δεν πρόκειται να απαλλαγεί ο τηλεθεατής από τα τηλεσκουπίδια. Ο άλλοτε μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου ονόματι Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε, παρακαλώ, με εκπομπή στην τιβούλα και στον νέο τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

 

Μικρά – μικρά

Ημερομηνία: 30/09/2014

Πυρ και μανία με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο και το Mega εμφανίστηκε η Έλλη Στάη για την αναφορά που έκαναν στην ηλικία της.
 

ΠΑΟΚ Πρώτος με αποδείξεις

Ημερομηνία: 30/09/2014

Τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν στον ΠΑΟΚ έπειτα από τη εύκολη επικράτηση επί του ΟΦΗ, κάτι που οι οπαδοί του είχαν να καμαρώσουν 12 χρόνια, όταν ο Άγγελος Αναστασιάδης βρισκόταν και πάλι στον πάγκο της ομάδας!
 

ΑΡΗΣ Εμπλοκή με Σιαλμά

Ημερομηνία: 30/09/2014

Αρνητική κατάληξη φαίνεται ότι θα έχει η μεταγραφή του Δημήτρη Σιαλμά στον Άρη. Ο 28χρονος επιθετικός απέρριψε την διαφοροποιημένη πρόταση των κίτρινων που νωρίτερα είχαν ανακοινώσει την απόκτηση των Ηλία Προβατίδη και Παναγιώτη Ατματσίδη.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ Πήρε άδεια από την ΕΕΑ

Ημερομηνία: 30/09/2014

Ένα θέμα που στο παρελθόν έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ τον Ηρακλή, είχε αίσιο τέλος φέτος.
 

«Έσβησε» ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού

Ημερομηνία: 30/09/2014

Το έγκλημα που συντελέστηκε στον αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού ολοκληρώθηκε χθες, με τον θάνατο του 46χρονου Κώστα Κατσούλη, που είχε ξυλοκοπηθεί στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού και νοσηλευόταν σε καταστολή λόγω σοβαρών εγκεφαλικών κακώσεων στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.
 

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0 Απόρθητο φρούριο η Μυτιλήνη

Ημερομηνία: 30/09/2014

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με άλλες τέσσερις ομάδες, ανέβηκε η Καλλονή, μετά τη νίκη της με 2-0 επί του Πανθρακικού στη Μυτιλήνη, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Σούπερ λίγκας.

 

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Πράξη δεύτερη στους ομίλους

Ημερομηνία: 30/09/2014

Με τη 2η αγωνιστική συνεχίζεται η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ.
 

ΤΟΥΡΚΙΑ Υπόκλιση στον Γκέκα

Ημερομηνία: 30/09/2014

Ο Φάνης Γκέκας πέτυχε άλλα δύο γκολ στην τουρκική Σούπερ λιγκ, χαρίζοντας στην Ακχισάρσπορ τη νίκη με 2-0 επί της Φενέρμπαχτσε και με έξι τέρματα ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.
 

ΜΠΑΣΚΕΤ Μικρή Ευρωλίγκα

Ημερομηνία: 30/09/2014

Σε όμιλο με αντιπάλους επιπέδου Ευρωλίγκας κληρώθηκε να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο Γιούροκαπ, αφού θα βρει μπροστά του τη Λοκομοτίβ Κούμπαν από τη Ρωσία, την Καρσίγιακα από την Τουρκία, τη Μπουντούτσνοστ από το Μαυροβούνιο, τη Βέντσπιλς από τη Λετονία και τη Ζιέλονα Γκόρα από την Πολωνία.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΑΝΔΡΩΝ Μένει ο Πανιώνιος, φωνάζει η Καβάλα

Ημερομηνία: 30/09/2014

Με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά, η επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δέχτηκε να επανεξετάσει τον φάκελο της ΚΑΕ Πανιώνιος, τον οποίο είχε απορρίψει μία εβδομάδα πριν και συνεπώς να χορηγήσει στους κυανέρυθρους πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

 

Στις ουρές των τραπεζών στενάζουν οι πολίτες

Ημερομηνία: 30/09/2014

Απίστευτη ταλαιπωρία τραβήξαμε χθες οι… συνεπείς φορολογούμενοι -μη μας χαρακτηρίσω αλλιώς- που προσήλθαμε στα υποκαταστήματα των τραπεζών, για να πληρώσουμε τη δεύτερη δόση της φορολογίας εισοδήματος και την πρώτη του ΕΝΦΙΑ.

 

Η «αποικία» δεν είναι τόσο αδύναμη τελικά!

Ημερομηνία: 30/09/2014

Με μια ιστορική απόφαση, το διοικητικό εφετείο Αθηνών έπειτα από ένα χρόνο δικαστικής διαμάχης δικαίωσε το ελληνικό δημόσιο έναντι της γερμανικής εταιρείας Hochtief, η οποία εκμεταλλευόταν επί 20 χρόνια το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

 

Οι ιώσεις ταλαιπωρούν μικρούς και μεγάλους

Ημερομηνία: 30/09/2014

Αύξηση παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες τα περιστατικά με ίωση του ανώτερου αναπνευστικού στη Θεσσαλονίκη.
 

Παραμένει άλυτο το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών

Ημερομηνία: 30/09/2014

Σε νέες μαζικότερες κινητοποιήσεις προχωρούν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί από ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τη μη υλοποίηση των μαθητικών δρομολογίων. Αύριο πρόκειται να καταλάβουν το κτίριο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και να ζητήσουν νέα παρέμβαση του περιφερειάρχη, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Η μαγική “Βραδιά του Ερευνητή”

Ημερομηνία: 30/09/2014

Ο βροχερός καιρός της περασμένης Παρασκευής δεν αποθάρρυνε πλήθος μικρών και μεγάλων που πήγαν στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι για τη “Βραδιά του Ερευνητή” με αφορμή τον πανευρωπαϊκό εορτασμό της “Ημέρας του Ερευνητή”, προκειμένου να κάνουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, τις καινοτομίες και τις εντυπωσιακές εφευρέσεις που κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας.

ΑΜΦΙΠΟΛΗ Οι εργασίες που προηγούνται

Ημερομηνία: 30/09/2014

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο αλλά και χθες οι εργασίες στο ταφικό μνημείο της Αμφίπολης.

Κύριος κληρονόμος του Εμμανουήλ Κριαρά το Ίδρυμα Τριανταφυλλίδη

Ημερομηνία: 30/09/2014

Πολυγραφότατος επιστήμονας με πολυσχιδές έργο, διακεκριμένος φιλόλογος και πανεπιστημιακός, ο Εμμανουήλ Κριαράς, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 108 ετών στις 22 Αυγούστου, έδειξε μέχρι την τελευταία στιγμή την αγάπη του για τα γράμματα και τις τέχνες.

ΞΑΝΘΗ Σκότωσε δύο σκύλους, επειδή τους είδε στο κτήμα του

Ημερομηνία: 30/09/2014

Τις διαφωνίες με το γείτονά του πλήρωσαν δύο κυνηγετικοί σκύλοι, τους οποίους 55χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε πυροβολώντας με το κυνηγετικό όπλο του.

Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Δικηγορικού Συλλόγου

Ημερομηνία: 30/09/2014

Ξεκινούν την προσεχή Παρασκευή 3 Οκτωβρίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Γνωριμία με έναν θαυμαστό κόσμο

Ημερομηνία: 30/09/2014

Αριστουργήματα με μεγάλη ιστορική και καλλιτεχνική σημασία είναι τα εντοίχια βυζαντινά ψηφιδωτά της Θεσσαλονίκης. Η αξία τους όμως δεν έχει ανάλογη προβολή. Ο τόμος “Ψηφιδωτά της Θεσσαλονίκης, 4ος - 14ος αιώνας”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καπόν, στοχεύει να κάνει τους θησαυρούς αυτούς γνωστούς και προσιτούς σε κοινό και μελετητές.
 

Ψυχοπαθής σκότωσε τη μάνα του

Ημερομηνία: 30/09/2014

Οικογενειακή τραγωδία με θύμα 74χρονη, που έπεσε νεκρή από το χέρι του ψυχοπαθούς γιου της, συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία του Ρύγιου Διδυμοτείχου. Το έγκλημα έγινε το απόγευμα της Κυριακής, την ώρα που ο 34χρονος μητροκτόνος είχε βγει με άδεια από το ψυχιατρείο.

Η παταξη της προσοδοθηρίας

Ημερομηνία: 30/09/2014

Ενώ η καθαρά ποσοτική μείωση του αριθμού των υπαλλήλων του δημοσίου έχει γίνει εμμονή στην τρόικα, δεν ασκείται καμία πραγματική πίεση εκ μέρους των δανειστών να γίνουν άλλες μεταρρυθμίσεις, που είναι εντελώς απαραίτητες στη χώρα.

 

Υστερόγραφο

Ημερομηνία: 30/09/2014

Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Είναι η περίπτωση του νυν και του τέως περιφερειάρχη.
 

«Τρύπιες» θυρίδες ψάχνει η αστυνομία

Ημερομηνία: 29/09/2014

Τρεις μηνύσεις, το περιεχόμενο των οποίων επεξεργάζονται οι αρχές ασφαλείας Θεσσαλονίκης, προκαλούν έντονο προβληματισμό.
 

Τετάρτη 01 Οκτωβρίου 2014

Google Adsense Right

Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού
Εκδηλώσεις
Adore
Ταξίδια
The Book