ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Ανοιξιάτικο το Σαββατοκύριακο, διατηρούνται οι χαμηλές νυχτερινές θερμοκρασίες

Μιχάλης Σιούτας09 Απριλίου 2021

Σάββατο, 10-4-2021
Καλός καιρός, αίθριος σ’ όλη τη χώρα με παροδική συννεφιά τις μεσημεριανές ώρες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο αλλά τη νύχτα και το πρωί αναμένεται τοπικός παγετός στα βόρεια και κεντρική ηπειρωτικά, καθώς και τοπικές ομίχλες.

Άνεμοι, μεταβλητών διευθύνσεων 3-5 Μποφόρ, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο Βοριάδες 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια και κεντρική χώρα από -3 έως 17, στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια χώρα από 4 έως 18, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 7 έως 16, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 8 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, άνεμοι μεταβλητοί, το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά τις μεσημεριανές ώρες. Άνεμοι Βοριάδες 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς.

Κυριακή, 11-4-2021
Καλός καιρός, αίθριος σε όλη τη χώρα με τοπικές ομίχλες τη νύχτα και τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 3-5 Μποφόρ, εξαίρεση στα Δωδεκάνησα Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα.

Δευτέρα, 12-4-2021
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 Μποφόρ, στα Δωδεκάνησα Βοριάδες 5-6 Μποφόρ με εξασθένιση. Η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα άνοδο, θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.