ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη με συννεφιά και τοπικές βροχές

Μιχάλης Σιούτας28 Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 29-9-2021
Καιρός: Άστατος με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το πρωί στη Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια κι από το μεσημέρι στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Σχεδόν αίθριος στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

Άνεμοι: στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 3-5, στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: στα βόρεια ηπειρωτικά από 10 έως 24, στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 14 έως 27 και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι Νοτιοανατολικοί 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια με συννεφιά. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί 3-5 στα ανατολικά έως 6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς.

Πέμπτη 30-9-2021
Συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, τοπικές βροχές και λίγες μεμονωμένες καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τα ορεινά της Θεσσαλίας, τη δυτική και κεντρική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Σχεδόν αίθριος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Ανατολικοί 3-5, στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση με τις μέγιστες τιμές στους 23-25 βαθμούς.

Παρασκευή 1-10-2021
Συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Κρήτη, τη Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ορεινή Θεσσαλία και τη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Ανατολικοί 3-5, στο Αιγαίο Βοριάδες 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα πτώση με τις μέγιστες τιμές στους 23-25 βαθμούς.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.