ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα έκανε μούσκεμα ο Άρης (videos)

Βασίλης Μόσχου14 Απριλίου 2019

Οι ελπίδες του Άρη για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης «πνίγηκαν» στη βροχή. Σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της σεζόν, ο Παντελίδης και οι παίκτες του εμφανίστηκαν ντεφορμέ και χάνοντας δίκαια με 2-0 από τον Ατρόμητο στο Χαριλάου (το γήπεδο θύμιζε λίμνη λόγω της καταρρακτώδους βροχής), έχουν πλέον ως οροφή την πέμπτη θέση.  

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε τον Άρη σε διάταξη 4-2-3-1 με τους Τζανακάκη (δεξιά) και Βαλεριάνο (αριστερά) στα άκρα της άμυνας και τους Βέλεθ-Ροζ στον άξονα. Στα χαφ, ο Ματίγια επέστρεψε και πήρε θέση δίπλα στον Σιώπη, ενώ στην επίθεση, ο Φετφατζίδης ανέλαβε ρόλο επιτελικού μέσου, με τους Λάρσον (αριστερά) και Γκαρσία (δεξιά) στα «φτερά» και τον Ντιγκινί στην κορυφή. Ο Λάρσον, που έτσι κι αλλιώς αλλάζει θέσεις με τον Γκαρσία, έπαιζε, πολύ κοντά στον Γάλλο, λειτουργώντας, εν μέρει, ως δεύτερος φορ.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα και ο Άρης έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Ντιγκινί στο 7’. Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν ξανά στο 16΄ με διπλή προσπάθεια του Ροζ, που αποκρούστηκε από τον Μέγιερι. Στην αμέσως επόμενη φάση, όμως, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ (17’) με ωραία κεφαλιά του Μανούσου στο δεύτερο δοκάρι, ύστερα από σέντρα του Κουλούρη και αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.

Το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και η ομάδα του Κάναντι κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Κουλούρη (36’), σε μια φάση που προέκυψε από μια ακόμη αμυντική ολιγωρία των παικτών του Παντελίδη, που άφησαν τους φιλοξενούμενους να αναπτυχθούν χωρίς πίεση, από τη δεξιά πτέρυγα.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης προσπάθησε να πιέσει τον Ατρόμητο, αλλά δεν μπόρεσε να προβληματίσει ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα. Η ομάδα του Κάναντι διαχειρίστηκε με ψυχραιμία και ωριμότητα το προβάδισμά της και έφτασε δίκαια στη νίκη, που της εξασφάλισε την τέταρτη θέση. 

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κιβρακίδη, Μπουσούλαντζιτς, Μανούσο, Μάντσον, Βέλεθ, Καρασαλίδη. 

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Τζανακάκης (80' Μαρτίνες), Ροζ, Βέλεθ, Βαλεριάνος (71' Κόρχουτ), Ματίγια, Σιώπης, Ματέο, Λάρσον, Φετφατζίδης (52’ Γιουνές), Ντιγκινί.

AΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Μανούσος (84' Καρασαλίδης), Μπουσούλαντζιτς, Ουάρντα (93' Ούμπιδες), Κατράνης, Κουλούρης (88' Ενσικουλού), Μπρούνο, Μάντσον, Ρισβάνης.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.