ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Παρών στη «μάχη» με τον ΟΦΗ ο Ματέο Γκαρσία

Βασίλης Μόσχου15 Νοεμβρίου 2018

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι σύμμαχος του Σάββα Παντελίδη, που καλείται να βελτιώσει άμεσα την αγωνιστική εικόνα του Άρη. Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για τον εκτός έδρας αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής με τον ΟΦΗ έχει ήδη ξεκινήσει και ο 53χρονος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Η κατάσταση του Ματέο Γκαρσία, που είχε αντικατασταθεί στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, δεν είναι ανησυχητική και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Βαγγέλης Πανταζής, είναι βέβαιος πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι παρών στη «μάχη» της Κρήτης.

Ο Σάββας Παντελίδης ποντάρει στην ποιότητα του νεαρού εξτρέμ που, μαζί με τον Μπρούνο Γκάμα, συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο, πίσω από τον σέντερ φορ. Ο Γκαρσία είναι, συν τοις άλλοις, ιδιαίτερα παραγωγικός και ο προπονητής του Άρη θα επιδιώξει να αναδείξει την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, μέσω μιας αγωνιστικής τακτικής που θα του επιτρέπει να βρίσκεται συχνά σε θέση βολής. 

Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κρήτη, έστω και με όρους μεμονωμένης μετακίνησης, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη στάση της Αστυνομίας.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.