ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Παράταση της κακοκαιρίας την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Μιχάλης Σιούτας26 Μαρτίου 2020

Παρασκευή, 27-3-2020
Παράταση της κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες ισχυρότερες στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Θεσσαλία, την Κεντρική Μακεδονία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά.

Άνεμοι, στο Ιόνιο Δυτικοί 4-6, στο Αιγαίο Βοριάδες 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 8, στην Ήπειρο, τη Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από 3 έως 10, στη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο από 5 έως 14 και στις νησιωτικές περιοχές από 7 έως 16 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη, βροχές κατά διαστήματα ισχυρές. Άνεμοι Βοριάδες 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 10 βαθμούς.

Στην Αττική, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι Βορειοανατολικοί από το απόγευμα Δυτικοί, 6-8 Μποφόρ και θερμοκρασία από 9 έως 13 βαθμούς.

Σάββατο, 28-3-2020
Συννεφιά με τοπικές βροχές στη δυτική χώρα, καθώς και βροχές και λίγες καταιγίδες στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο. Λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο αρχικά Νοτιάδες από το απόγευμα Βοριάδες 3-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Κυριακή, 29-3-2020
Βελτίωση του καιρού στη δυτική και βόρεια χώρα, θα συνεχισθεί άστατος καιρός με τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια χώρα. Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά ορεινά, ενώ από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.