ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη στο φινάλε για τον κακό Άρη κόντρα στη Λαμία (video)

Βασίλης Μόσχου14 Ιανουαρίου 2019

Ο Άρης έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Μολονότι έκανε άλλη μία κακή εμφάνιση, κατάφερε να νικήσει τη Λαμία με 1-0, με το γκολ του Ματίγια στις καθυστερήσεις. Οι κιτρινόμαυροι είχαν να πανηγυρίσουν νίκη στο Χαριλάου από τις 30 Σεπτεμβρίου (2-0 τον Αστέρα Τρίπολης του Παντελίδη). Ακολούθησαν τρεις ήττες από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό και η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σάββας Παντελίδης συγκρότησε εντεκάδα ανάγκης, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Βαλεριάνος και Ιντζόγλου, παίκτες που πιθανότατα θα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Στο 13’, μάλιστα, ο τεχνικός του Άρη υποχρεώθηκε να αποσύρει από το ματς τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Μενέντεθ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, με κεφαλιά του Βέλεθ, ύστερα από κόρνερ του Ματίγια. Αυτή ήταν, πάντως, η μοναδική αξιόλογη φάση των κιτρινόμαυρων στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε θεαματικά, αφού ο Άρης συνέχισε στο ίδιο «φλύαρο» και αναποτελεσματικό στιλ. Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν στη φάση του 79ου λεπτού με το πλασέ του Γιουνές από τη μικρή περιοχή, ενώ η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία για γκολ, λίγο νωρίτερα, με τον Μπαράλες (71’). Ο Άρης κατάφερε πάντως να... σώσει την παρτίδα με το απευθείας φάουλ του Ματίγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Παρά τη νίκη, πάντως, ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα παίκτες, προπονητή και διοίκηση.

Ο διαιτητής Μανούχος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπερτόλιο, Ιντζόγλου, Τομάς, Πλιάτσικα, Βασιλαντωνόπουλο, Μπαράλες.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ματίγια, Ιντζόγλου, Γκάμα (13' Μενέντεθ, 86' Παυλίδης), Γκαρσία, Μαρτίνες (63’ Γιουνές), Ντιγκινί.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέντζο, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (90' Σκόνδρας), Καραμάνος (86' Ασίγκμπα), Τομάς (64’ Έπσταϊν), Δημούτσος, Βάντερσον.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.