ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Νέες βροχοπτώσεις από τα δυτικά, το βράδυ και στην υπόλοιπη χώρα, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Μιχάλης Σιούτας02 Νοεμβρίου 2019

Κυριακή 
Στην ανατολική χώρα καλός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια. Στα δυτικά, συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι βροχές από τις βραδινές ώρες θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες.

Άνεμοι, από Νότιες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4-7, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 6 έως 20, στη δυτική και νότια από 12 έως 22 και στις νησιωτικές περιοχές από 14 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί περιορισμένη ορατότητα και σταδιακά ηλιοφάνεια, από το απόγευμα συννεφιά, τη νύχτα λίγες βροχές στα γύρω ορεινά. Άνεμοι Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, το πρωί ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι συννεφιά και τη νύχτα πιθανές βροχές. Άνεμοι, σταδιακά Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς.

Δευτέρα
Κακοκαιρία με συννεφιά, βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, ισχυρότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά έως 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Τρίτη
Βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Εξαίρεση η Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο με συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.


This page might use cookies if your analytics vendor requires them.