ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες βροχές και αρκετή ηλιοφάνεια την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Μιχάλης Σιούτας26 Νοεμβρίου 2019

Τετάρτη
Βελτιωμένος καιρός, με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Εξαιρούνται, με παροδική συννεφιά και λίγες τοπικές βροχές η κεντρική-ανατολική Μακεδονία, οι νότιες Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις βραδινές ώρες τα νησιά του Ιονίου. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

Άνεμοι, Βοριάδες, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ, σταδιακά θα στραφούν σε Νοτιάδες. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 5 έως 17, στη δυτική και νότια από 8 έως 20 και στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, ηλιοφάνεια με αυξημένη συννεφιά στα ανατολικά του νομού. Ομίχλες είναι πιθανές τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Άνεμοι, μεταβλητών διευθύνσεων 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική την Τετάρτη, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά στα βόρεια. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Άνεμοι Βοριάδες 3-5 Μποφόρ, από το απόγευμα θα στραφούν σε Νοτιάδες και θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς.

Πέμπτη
Αρχικά ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά, από το μεσημέρι άστατος καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και βόρεια χώρα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Καλός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις νυχτερινές και πρωινές ώρες. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Παρασκευή
Καλός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια στην ανατολική χώρα. Συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και βόρεια χώρα, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τοπικές ομίχλες αναμένονται τις νυχτερινές και πρωινές ώρες. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ, στο Αιγαίο έως Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα άνοδο.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.