ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Ηλιοφάνεια έως το Σάββατο, χειμωνιάζει από την Κυριακή με βροχές και χιόνια

Μιχάλης Σιούτας26 Νοεμβρίου 2020

Παρασκευή και Σάββατο, 27-28/11/2020
Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Αυξημένη συννεφιά αναμένεται στην ανατολική Ελλάδα με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι, Βοριάδες 4-6 Μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένιση, μεταβλητοί στο Ιόνιο 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από -5 έως 19, στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αίθριος, άνεμοι μεταβλητοί 2-3 Μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά, άνεμοι Βορειοανατολικοί 3-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς.

Κυριακή και Δευτέρα, 29-30/11/2020
Αλλαγή του καιρού από τη δυτική Ελλάδα με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες που θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ, σταδιακά στα βόρεια πελάγη θα γίνουν Βοριάδες. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Τρίτη και Τετάρτη 1-2/12/2020
Χειμωνιάτικος καιρός, με αρκετό κρύο, συννεφιά, βροχές, στις παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά πιθανόν και σε ημιορεινά της βόρειας Ελλάδας. Βελτίωση με διαστήματα ηλιοφάνειας στη δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ, στο Ιόνιο Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση με παγετό στα ηπειρωτικά τη νύχτα και τις πρωινές ώρες.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.