ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Επιδείνωση με έντονες βροχοπτώσεις στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Μιχάλης Σιούτας19 Νοεμβρίου 2019

Τετάρτη
Μέτωπο κακοκαιρίας θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. Οι εντονότερες βροχοπτώσεις αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Μακεδονία. Εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου αναμένεται αυξημένη συννεφιά χωρίς σημαντικές βροχές.

Άνεμοι, Νοτιάδες, στα πελάγη 4-6, στο Ιόνιο έως 7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 6 έως 18, στη δυτική και νότια από 8 έως 21 και στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με βροχές κατά διαστήματα ισχυρές, εξασθένιση το βράδυ. Άνεμοι Νοτιάδες, 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς.

Πέμπτη
Στη βορειοδυτική Ελλάδα βελτίωση του καιρού με αρκετή ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές αρχικά στα βορειοανατολικά και από τα απόγευμα και στα νότια τμήματα της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δυτικοί 3-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Παρασκευή
Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στη βόρεια και ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές και Νότιες διευθύνσεις 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.