ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙΡΟΣ

Αρχίζει η ψυχρή εισβολή την Τετάρτη με χιόνια στα ορεινά και βόρεια ημιορεινά

Μιχάλης Σιούτας12 Ιανουαρίου 2021

Τετάρτη, 13-1-2021
Συννεφιά με ηλιοφάνεια στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα. Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά.

Άνεμοι, Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από -3 έως 16, στις νησιωτικές περιοχές από 10 έως 19.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά, το βράδυ λίγες βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 15 βαθμούς.

Πέμπτη-Παρασκευή, 14-15/1/2021
Αρκετό κρύο, συννεφιά με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και κυρίως τις νυχτερινές ώρες χιόνια και σε πεδινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή ακόμα πτώση, με παγετό στα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρό στη βόρεια ηπειρωτικά.

Σάββατο-Κυριακή, 16-17/1/2021
Πολύ κρύο σ' όλη τη χώρα. Στη βορειοδυτική χώρα ηλιοφάνεια με συννεφιά. Στην ανατολική και νότια χώρα συννεφιά με βροχές, χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και σε πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, με παγετό, τοπικά ισχυρό στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά.

This page might use cookies if your analytics vendor requires them.