Λόγια του Βαρδάρη

  • Ζητήματα και ζόρια
    07/08/2022 19:40

    Ζητήματα και ζόρια

    Δεν ξέρουμε πόσο πιο χαλαροί θα είναι εν μέσω Αυγούστου οι ρυθμοί στο Μέγαρο Μαξίμου ύστερα από τα γεγονότα της Παρασκευής και τις παραιτήσεις του διευθυντή του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων.

    Ο πρώτος ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και σίγουρα αυτές οι εξελίξεις δημιουργούν ζητήματα και ζόρια.

    Στο Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι μέσα σε κλίμα τοξικότητας, τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δυσλειτουργικά και για την κυβέρνηση και για τον ίδιο τον κ. Δημητριάδη και ότι σε αυτό το πλαίσιο, σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό υπέβαλε την παραίτησή του. Φυσικά το ότι επακολούθησε και η παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ επιβαρύνει επιπλέον το κλίμα, που δείχνει να ακουμπά στην υπόθεση με τις υποκλοπές.

    Γενικά πριν συμβούν όλα αυτά οι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου ήταν έτοιμοι για εκκίνηση διακοπών. Ο πρωθυπουργός για τα Χανιά, ο Θανάσης Νέζης για τη Λήμνο και ο Χρήστος Ζωγράφος και η Κύρα Κάπη για την Τζια.

    Διακοπές

    Γενικά πάντως οι βουλευτές της ΝΔ είναι ήδη με τα βατραχοπέδιλα και έτοιμοι για διακοπές. Πιο συχνός προορισμός είναι η Χαλκιδική. Ο Δημήτρης Κούβελας θα είναι στο Πολύχρονο, ο Στράτος Σιμόπουλος στο Σάνη, ο Θόδωρος Καράογλου στο Ποσείδι, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος θα πηγαινοέρχεται στη Χαλκιδική και θα καταλήξει στην Τορώνη. Όσο για τον Σταύρο Καλαφάτη θα κάνει τις βουτιές του στην Ελάνη. Μόνο ο Σάββας Αναστασιάδης θα ξεφύγει την πεπατημένη και θα κάνει διακοπές στους αμμόλοφους της Καβάλας.

    *Δημοσιεύθηκε στη "ΜτΚ" στις 07.08.2022