Λόγια του Βαρδάρη

 • Ζέρβας για τα πασαλάκια που "ξηλώθηκαν"
  10/10/2019 14:03

  Ζέρβας για τα πασαλάκια που "ξηλώθηκαν"

  Ικανοποιημένος για το σημερινό αποτέλεσμα της αφαίρεσης πασσάλων και κρασπέδου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

  Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας “ανέβασε” στο προσωπικό του προφίλ στο facebook φωτογραφίες από τις εργασίες των υπηρεσιών του δήμου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα το πρωί πραγματοποιήσαμε παρεμβάσεις στις θέσεις στάθμευσης δικύκλων στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως με Βενιζέλου. Ανταποκριθήκαμε στις επισημάνσεις των πολιτών και αφαιρέσαμε τα κράσπεδα από τις θέσεις στάθμευσης για την δημιουργία επιπλέον χώρου ώστε να δέχονται και μεγαλύτερες μοτοσικλέτες. Εξετάζουμε νέους χώρους στάθμευσης και στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε άμεσα τις 1000 θέσεις δικύκλων. Επιπλέον, αφαιρέσαμε 25 πασαλάκια στο σημείο μπροστά από την κλινική στην οδό Μητροπόλεως για την εξυπηρέτηση των έκτακτων περιστατικών της κλινικής. Επίσης, αναμένεται περαιτέρω υποβάθμιση του πεζοδρομίου στην είσοδο της κλινικής για να μπορεί να δεχθεί περισσότερα ασθενοφόρα” έγραψε ο κ. Ζέρβας.

  Σημειώνεται πως  το ζήτημα με την αφαίρεση πασσαλάκιων από κεντρικούς δρόμους της πόλης είχε προκαλέσει αναστάτωση τις προηγούμενες ημέρες, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για αφαίρεσή τους από την Μητροπόλεως και τη Λεωφόρο Στρατού. Κύκλοι της διοίκησης πάντως τότε σχολίαζαν: “δεν υπάρχει σχέδιο απομάκρυνσής τους, ενώ η όποια παρέμβαση θα γίνει μόνο έπειτα από διαβούλευση με την Τροχαία, τις κοινότητες του δήμου Θεσσαλονίκης, τον Εμπορικό Σύλλογο και τον ΟΑΣΘ. Τυχόν παρεμβάσεις, όπου και εάν γίνουν, θα αφορούν σε πολύ περιορισμένα και συγκεκριμένα σημεία, για τα οποία θα υπάρχει κατά το δυνατόν συμφωνία όλων των πλευρών”.


Δείτε ακόμα