Λόγια του Βαρδάρη

  • Υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ Α' Θεσσαλονίκης το "δεξί" χέρι του Ζέρβα;
    09/03/2020 14:48

    Υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ Α' Θεσσαλονίκης το "δεξί" χέρι του Ζέρβα;

    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr να ανοίξει τα χαρτιά του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής για το εάν τελικά θα είναι ή όχι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου ΝΟΔΕ Α’ Θεσσαλονίκης, της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη περιφέρεια.

    Το όνομά του έχει πέσει στο «τραπέζι» των υποψηφιοτήτων μαζί εκείνα των Θεόδωρου Μητράκα και του Δημήτρη Λιακόπουλου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσαβλής έχει δεχτεί εισηγήσεις, ώστε να είναι υποψήφιος στις κομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάιο. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει καταλήξει, καθώς όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του «οι υποχρεώσεις του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης είναι πολλές και ο ίδιος εξακολουθεί να ασκεί το επάγγελμά του».

    Ο κ. Τσαβλής υπήρξε και στο παρελθόν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικού τομέα, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί. Θεωρείται «προεδρικός» αφού είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αρχηγία της ΝΔ.

    Σημειώνεται πως ο κ. Τσαβλής λόγω της θέσης του θεωρείται ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρωθυπουργό και αρχηγό της ΝΔ.

    img-6315.JPG