Λόγια του Βαρδάρη

  • Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ αντιδήμαρχος του Ζέρβα
    28/11/2019 11:34

    Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ αντιδήμαρχος του Ζέρβα

    Την υποψηφιότητα του με το ψηφοδέλτιο των «Προοδευτικών Οικονομολόγων» στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο οικονομολόγος και αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής.

    Ο κ. Αβαρλής παρά το γεγονός ότι συμμετέχει στην κεντροδεξιά διοίκηση του Κ. Ζέρβα φαίνεται πως διατηρεί τις πολιτικές του σχέσεις με το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι στα αυτοδιοικητικά πράγματα έχει πάρει αποστάσεις από το κόμμα.

    Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη δημοτική περίοδο ο κ. Αβαρλής είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Ανοιχτή Πόλη», στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε και στις εκλογές του Μαΐου έθεσε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον οποίο και εκλέχθηκε.

    Μάλιστα, το ψηφοδέλτιο ων «Προοδευτικών Οικονομολόγων» διοργανώνει εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.