Λόγια του Βαρδάρη

  • Βγάζει γέλιο ο δήμος Θεσσαλονίκης
    11/05/2020 17:12

    Βγάζει γέλιο ο δήμος Θεσσαλονίκης

    Πολλά πράγματα μαθαίνουμε τώρα που ο δήμος επέτρεψε και στους δημοσιογράφους να παρακολουθούν τις τηλεδιασκέψεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Αρχικά το πιλάφι που θα ετοίμαζε μία δημοτική σύμβουλος, η οποία ακούστηκε... live, αλλά δεν φάνηκε ποια ήταν, και προκάλεσε τα γέλια των υπολοίπων. Όπως του προέδρου του Δ.Σ., Δρόσου Τσαβλή, ο οποίος προειδοποίησε τη συνάδελφό του να μη... κάψει το πιλάφι.

    Κάτι άλλο που «υποκλέψαμε», τρόπον τινά, ήταν η αθυροστομία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Χαράλαμπου Αηδονόπουλου. Ξέχασε ανοιχτό το μικρόφωνο, όχι μία φορά είναι η αλήθεια, απελευθερώθηκε και μιλούσε σε έναν... μαλάκ@, όπως αποκάλεσε κάποιον, προφανώς αστειευόμενος. Εκεί και αν δεν γέλασαν οι υπόλοιποι αιρετοί που τον άκουσαν.

    Σε άλλο σημείο της τηλεδιάσκεψης και ενώ τον λόγο είχε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ο κ. Αηδονόπουλος μονολογούσε, συνιστώντας στον πρώτο να... φορέσει τα δόντια του. Πάντως στη ζωντανή σύνδεση δεν φαίνεται να μη φοράει... δόντια, έστω και αν αυτά είναι τεχνητή οδοντοστοιχία.

    Σα να μην έφταναν αυτά, στη συνέχεια ο Χ. Αηδονόπουλος γύρισε το κεφάλι του και ρώτησε έναν άλλον, μάλλον, Σωτήρη: «Πού μένει η πεθερά σου;».

    Η συζήτηση παρέμεινε σε αυτά τα... top επίπεδα, με την Κ. Νοτοπούλου να αναφέρει ότι η διοίκηση Ζέρβα έχει κάνει "μαγαζάκι" του τον δήμο, προξενώντας την αντίδραση (σ.σ. ποιου άραγε;) του κ. Αηδονόπουλου που απάντησε «ε, όχι και μαγαζάκι».

    Πάντως φαίνεται ότι οι τοπικοί άρχοντες έχουν εξοικειωθεί αρκετά με την παρουσία της κάμερας για να αφήνουν ελεύθερο το «είναι» τους.