ΓΕΥΣΕΙΣ

«Tulipa»

Το λουλούδι της γαστρονομίας

 14/01/2020 14:16

«Tulipa»

Από τον Μάιο του 2019 στην οδό 17η Νοέμβρη 26 στην Πυλαία στεγάζεται ένας όμορφος και ζεστός χώρος με πλούσια κουζίνα που επιμελήθηκε βάζοντας μεράκι και πολλή αγάπη οι ιδιοκτήτες.

Γι’ αυτόν, άλλωστε, το λόγο ονόμασαν το σύγχρονο εστιατόριό τους «Tulipa», χρησιμοποιώντας ως σύμβολο ένα λουλούδι που «μυρίζει» αγάπη.

O σεφ του εστιατορίου, Γιώργος Αθανασιάδης ετοιμάζει καθημερινά μια διαφορετική βελουτέ σούπα λαχανικών ή ψαρόσουπα, για να επιλέξεις ως πρώτο πιάτο. Εμείς δοκιμάσαμε την ημέρα που το επισκεφτήκαμε μια εξαιρετική ντοματόσουπα, ωστόσο όταν βρεθείτε στην «Tulipa» μπορείτε να ρωτήσετε τον σερβιτόρο για το πιάτο ημέρας.

Η κουζίνα του εστιατορίου βασίζεται σε μεσογειακές γεύσεις με έντονα ελληνικά στοιχεία. Το αποκορύφωμα του μενού αποτελούν τα πιάτα με εκλεκτά κομμάτια κρέατος από την Αργεντινή και την Ολλανδία αλλά και από μικρά μοσχαράκια Ελλάδας.

Ο ιδιοκτήτης, Ανδρέας Μανίκας ξεχωρίζει τις μπριζόλες ωρίμανσης 40 ημερών αλλά και το μπον φιλέ με γαλλικό φιλέτο που σερβίρεται με πουρέ σελινόριζας και σερβίρεται ιδανικά medium.

Για τους λάτρεις των θαλασσινών, υπάρχουν εξαιρετικά πιάτα με ριζότο και ζυμαρικά, ενώ μπορείς να επιλέξεις και ανάμεσα από φρέσκα ψάρια που διαθέτει το εστιατόριο καθημερινά.

Από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου η «Tulipa» θα διαθέτει και ένα ξεχωριστό εορταστικό μενού με πέντε κυρίως πιάτα και ορεκτικά.

INFO

Tulipa

Διεύθυνση: 17 Νοέμβρη 26, Πυλαία (Περιοχή Κωνσταντινοπολίτικα)

Τηλ: 2310909900

FB: @tulipaskg

Από τον Μάιο του 2019 στην οδό 17η Νοέμβρη 26 στην Πυλαία στεγάζεται ένας όμορφος και ζεστός χώρος με πλούσια κουζίνα που επιμελήθηκε βάζοντας μεράκι και πολλή αγάπη οι ιδιοκτήτες.

Γι’ αυτόν, άλλωστε, το λόγο ονόμασαν το σύγχρονο εστιατόριό τους «Tulipa», χρησιμοποιώντας ως σύμβολο ένα λουλούδι που «μυρίζει» αγάπη.

O σεφ του εστιατορίου, Γιώργος Αθανασιάδης ετοιμάζει καθημερινά μια διαφορετική βελουτέ σούπα λαχανικών ή ψαρόσουπα, για να επιλέξεις ως πρώτο πιάτο. Εμείς δοκιμάσαμε την ημέρα που το επισκεφτήκαμε μια εξαιρετική ντοματόσουπα, ωστόσο όταν βρεθείτε στην «Tulipa» μπορείτε να ρωτήσετε τον σερβιτόρο για το πιάτο ημέρας.

Η κουζίνα του εστιατορίου βασίζεται σε μεσογειακές γεύσεις με έντονα ελληνικά στοιχεία. Το αποκορύφωμα του μενού αποτελούν τα πιάτα με εκλεκτά κομμάτια κρέατος από την Αργεντινή και την Ολλανδία αλλά και από μικρά μοσχαράκια Ελλάδας.

Ο ιδιοκτήτης, Ανδρέας Μανίκας ξεχωρίζει τις μπριζόλες ωρίμανσης 40 ημερών αλλά και το μπον φιλέ με γαλλικό φιλέτο που σερβίρεται με πουρέ σελινόριζας και σερβίρεται ιδανικά medium.

Για τους λάτρεις των θαλασσινών, υπάρχουν εξαιρετικά πιάτα με ριζότο και ζυμαρικά, ενώ μπορείς να επιλέξεις και ανάμεσα από φρέσκα ψάρια που διαθέτει το εστιατόριο καθημερινά.

Από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου η «Tulipa» θα διαθέτει και ένα ξεχωριστό εορταστικό μενού με πέντε κυρίως πιάτα και ορεκτικά.

INFO

Tulipa

Διεύθυνση: 17 Νοέμβρη 26, Πυλαία (Περιοχή Κωνσταντινοπολίτικα)

Τηλ: 2310909900

FB: @tulipaskg

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία