Λόγια του Βαρδάρη

  • Τρομοκράτης ο... Αντώνης Γαζάκης
    20/07/2020 23:05

    Τρομοκράτης ο... Αντώνης Γαζάκης

    Ως τρανό παράδειγμα για τη χρησιμότητα της μάσκας προς αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα σκηνικό το οποίο εκτυλίχθηκε σήμερα, Δευτέρα, στην κεκλεισμένων των θυρών τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

    Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση, ακούστηκε δυνατά ένα φτέρνισμα, το οποίο αρχικά «πάγωσε» τα πάντα στην αίθουσα, μέχρι όλοι να αντιληφθούν ότι ο... τρομοκράτης ήταν ο Αντώνης Γαζάκης, επικεφαλής της παράταξης «Πόλη Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής», ο οποίος ευτυχώς φορούσε μάσκα και άρα συγκράτησε τα «ύποπτα» σταγονίδιά του.

    Ψυχραιμότερος όλων ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δρόσος Τσαβλής, γιατρός γαρ, ο οποίος εξήγησε με το μειλίχιο ύφος που τον διακρίνει ότι ακριβώς επειδή φορούσε τη μάσκα δεν έθεσε κανέναν σε κίνδυνο.

    Αν και ο κ. Γαζάκης ζήτησε από τον κ. Τσαβλή να επιβεβαιώσει πως το φτέρνισμα δεν συγκαταλέγεται στα βασικά συμπτώματα του νέου κορονοϊού, εντούτοις ο γιατρός-πρόεδρος τού εξήγησε πως ναι μεν ισχύει αυτό, εντούτοις αν είσαι φορέας, τότε το φτέρνισμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον μεταδόσεις. 

    * Η φωτογραφία πάρθηκε από τον λογαριασμό του κ. Γαζάκη στο Facebook.