Λόγια του Βαρδάρη

 • Τους ένωσε η μαρίνα της Αρετσούς
  19/05/2020 15:08

  Τους ένωσε η μαρίνα της Αρετσούς

  Η αξιοποίηση της μαρίνας Αρεστούς αποτελεί ένα από τα μείζονα ζητήματα για το δήμο Καλαμαριάς, το οποίο δίχαζε για πολλά χρόνια το δημοτικό συμβούλιο, πολίτες και φορείς. Σε αυτή τη φάση ωστόσο η διοίκηση του Γιάννη Δαρδαμανέλη φαίνεται ότι γύρισε σελίδα, καθώς οι πλειοψηφία των παρατάξεων συμφώνησαν στην υπογραφή κοινού κειμένου παρατηρήσεων και απαιτήσεων από το ΤΑΙΠΕΔ για την επίμαχη αξιοποίηση της μαρίνας.

  Χαρακτηριστική είναι ανάρτηση του δημάρχου Γ. Δαρδαμανέλη στο προφίλ του στο facebook, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Βρέθηκα στην πολύ ευχάριστη θέση να ζήσω μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμαριάς όπου παρατάξεις με χρόνιες διαφωνίες σε αναπτυξιακά θέματα συνέκλιναν με γνώμονα τη νέα σελίδα στην ανάπτυξη του τόπου. Η πεντάωρη παραγωγική συνεδρίαση κατέληξε σε ένα κοινό κείμενο παρατηρήσεων (καταψήφισαν μόνο 3 δημοτικοί σύμβουλοι) και απαιτήσεων από το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση της μαρίνας της Αρετσούς με στόχο το καλό του τόπου και των Καλαμαριωτών, κατοίκων και επαγγελματιών!

  Με ισχυρή κοινή στάση του δήμου η αξιοποίηση θα είναι αυτή που οραματίζεται να κάθε Καλαμαριώτης για την παραλία μας! Επόμενο βήμα η διεκδίκηση των απαιτήσεών μας...».


Δείτε ακόμα