Λόγια του Βαρδάρη

  • Του έδωσαν συγχαρητήρια ακόμη και οι πολιτικοί του αντίπαλοι
    24/02/2021 14:23

    Του έδωσαν συγχαρητήρια ακόμη και οι πολιτικοί του αντίπαλοι

    Τα συγχαρητήρια ακόμη και των αντιπάλων του έλαβε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος για τον τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή αντιμετώπισε το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας.

    Το οδικό δίκτυο του Δήμου παρέμεινε ανοικτό καθ΄ όλη τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων με τον Δήμαρχο αλλά και το σύνολο των Αντιδημάρχων να βρίσκονται συνεχώς επί ποδός και να συντονίζουν δια ζώσης τον μηχανισμό του Δήμου. 

    Ένας από τους πολιτικούς αντιπάλους της σημερινή δημοτικής αρχής, ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας Κουφαλίων έσπευσε να συγχαρεί τον Δήμαρχο σχολιάζοντας στο προφίλ του Δημάρχου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: “Συγχαρητήρια Δήμαρχε σε εσένα, στους συνεργάτες σου και το προσωπικό. Τέλεια οργάνωση και στο λέω εγώ που τα έχω ζήσει. Και πάλι μπράβο!”. Αλλά και άνθρωποι που στις προηγούμενες εκλογές στήριξαν αντίπαλες παρατάξεις σχολίασαν: “Δήμαρχε πρώτη φορά πέρασε μηχάνημα 11 η ώρα το βράδυ από Ελεούσα να καθαρίσει δρόμους. Μπράβο στη δημοτική αρχή. Θα είσαι για πολλά χρόνια Δήμαρχος ακόμη. Τα εύσημα σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος σε όλη την προσπάθεια”