Μονόλογοι

Το... τερμάτισαν στην ΕΡΤ3 με τρίωρο «κιτρινόμαυρο» αυτογκόλ

30/09/2022 12:36

Παρότι ο γενικός της Αγγελάκη μοιράζει εξώδικα στους εργαζόμενους ή διαρρηγνύει τα ιμάτιά του πως ο «ανθηρόστομος» και όσοι γράφουμε για την κατάντια της ΕΡΤ3 λέμε ψέματα και έχουμε πονηρούς σκοπούς, οι ίδιες του οι αποφάσεις ή καλύτερα εκείνες που ως πρόθυμος υπάλληλος του Ζούλα και της «μαμάς ΕΡΤ» δεν μπορεί να αμφισβητήσει, όχι απλώς τον εκθέτουν, αλλά μετατρέπουν ένα ιστορικό κανάλι σε κάτι από... ερασιτεχνικό.

Σήμερα, λοιπόν, η ΕΡΤ3 λες και είναι τοπικός σταθμός σε κάποια συνοικία της Αθήνας μεταξύ Φιλαδέλφειας και Άνω Λιοσίων, θα αφιερώσει 3 ώρες ζωντανού προγράμματος στην ΑΕΚ! Ναι καλά διαβάσατε, στην ΑΕΚ!

Η φιέστα, λοιπόν, που οργανώνει μία ανώνυμη εταιρεία, έστω και εάν αυτή είναι ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, για να εγκαινιάσει το νέο της γήπεδο, θα μεταδοθεί ζωντανά (επί 3ωρο) από την ΕΡΤ3, το κανάλι της περιφέρειας. Ξέρετε, αυτό το «ενισχυμένο» που όλοι ζηλεύουν την επιτυχία του στα νούμερα και το πολεμάνε...

Αλλά, τελικά δε φταίει ο Στάγκος και ο κάθε Στάγκος, αλλά εκείνοι που του το επιτρέπουν. Γιατί, ακόμα και η ΕΣΗΕΜ-Θ που άρχισε να δείχνει ένα ενδιαφέρον για την κατάσταση στο δημόσιο μέσο της αρμοδιότητάς της μετά από τα απανωτά δημοσιεύματά μας και τις διαμαρτυρίες λίγων εργαζομένων, αφήνει τελικά το θέμα να λιμνάζει.

Έκανε μία στάση εργασίας για να γίνει εργασιακή συνέλευση, έβγαλε και μία αναλυτική ανακοίνωση μετά ζητώντας πέντε πράγματα στοιχειώδη μπας και σωθεί η ΕΡΤ3, προανήγγειλε άμεσες κινητοποιήσεις, αλλά τι πραγματικά κάνει; Τίποτα...

Θα περιμέναμε τουλάχιστον η ποδοσφαιρική φιέστα που δεν χώρεσε η μαμά ΕΡΤ στο πρόγραμμά της και την πέταξε στην ΕΡΤ3, να τους αφυπνίσει, να τους ανοίξει τα μάτια, να τους κάνει να λάβουν μέτρα και να κινητοποιηθούν δυναμικά. Aυτοί, όμως, έχουν ζητήσει από τον Ζούλα να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να γίνει μία ανοιχτή συνάντηση παρουσία και του Στάγκου και των εργαζομένων και μετά λέει θα πάρουν αποφάσεις. Φυσικά, ο Ζούλας είπε "ναι", αλλά ούτε ραντεβού υπάρχει, ούτε ξέρουμε πότε θα προγραμματιστεί. Και τα αυτογκόλ συνεχίζονται.

Κρίμα...


O… ανθηρόστομος