Λόγια του Βαρδάρη

  • Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, οι απουσίες και οι... selfies (Φωτ.)
    24/11/2019 10:46

    Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, οι απουσίες και οι... selfies (Φωτ.)

    Περισσότεροι από 3.000, σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπευθύνων είναι οι σύνεδροι του 11ου Έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

    Η πρώτη ημέρα των εργασιών ξεκίνησε με ομιλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννήματα.

    Παρόντες μεταξύ άλλων και μάλιστα στις πρώτες θέσεις ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και ο επίσης πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

    Από τους δυο ευρωβουλευτές, παρών ήταν μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ απουσίαζε η Εύα Καϊλή.Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ιδρυτικά στελέχη του κόμματος.

    Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι σύνεδροι που επιδόθηκαν σε αγώνα... selfie με βουλευτές αλλά και προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

    Η κ. Γεννηματά εμφανίστηκε στο χώρο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και συνθήματα. Στην ομιλία της η κ. Γεννήματα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους πρώην προέδρους του κόμματος, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο. 

    Οι σημερινές εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί με τοποθετήσεις συνέδρων. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να τοποθετηθούν οι Νίκος Ανδρουλάκης και Παύλος Γερουλάνος.

    8.jpg
    synedrio.jpg
    synedrio0.jpg
    synedrio1.jpg
    synedrio2.jpg
    synedrio3.jpg
    synedrio4.jpg
    synedrio5.jpg
    synedrio7.jpg