Λόγια του Βαρδάρη

  • Το πρώτο κρασί μετά την "καραντίνα"
    06/07/2020 16:23

    Το πρώτο κρασί μετά την "καραντίνα"

    Μπορεί το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης να συνεδριάζει ακόμα με τηλεδιάσκεψη, εξαιτίας των μέτρων και της πανδημίας του κορονοϊού και οι δημοτικοί σύμβουλοι να έχουν να καθίσουν στα έδρανα του συμβουλίου εδώ και μήνες, η παράταξη του Σπύρου Βούγια "ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη" καλεί τα μέλη της σε συνάντηση. 

    Η συνάντηση των στελεχών, προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα της πόλης αλλά και της θέσης των δυο εκλεγμένων συμβούλων, του επικεφαλής Σπύρου Βούγια και του πρώην αντιδημάρχου Ανδρέα Κουράκη, σε ζητήματα που απασχολούν τα δημοτικά συμβούλιο αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης. 

    "Πολύχρωμοι φίλοι μας, Τώρα που μπορούμε πάλι να συναντηθούμε (με προσοχή, πάντοτε και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις) και πριν χαθούμε ξανά για τις (όποιες) καλοκαιρινές μας διακοπές, σας καλούμε για ένα δροσερό ποτήρι κρασί και ζεστή κουβέντα στην μικρή ταράτσα του Ανφάν Γκατέ, στο Τελλόγλειο, την Τετάρτη βράδυ στις 8. Θα χαρούμε πολύ να σας ξαναδούμε και να τα πούμε από κοντά" έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Βούγιας στον λογαριασμό του στο facebook. 

    Υπενθυμίζεται πως η παράταξη του κ. Βούγια εξέλεξε στις τελευταίες εκλογές συνολικά τρεις συμβούλους. Ωστόσο, στην πορεία ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης ανεξαρτητοποιήθηκε.