Λόγια του Βαρδάρη

 • Το... προσωπικό παράπονο του Ψωμιάδη για TV100 και Ζέρβα (βίντεο)
  30/09/2022 11:12

  Το... προσωπικό παράπονο του Ψωμιάδη για TV100 και Ζέρβα (βίντεο)

  Από πολιτικούς που διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό τους από συγκεκριμένα ΜΜΕ, έχουμε χορτάσει, όμως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το πήγε... παραπέρα, καθώς έκανε το παράπονό του για το γεγονός πως δεν εμφανίζεται στα δημοτικά μέσα της Θεσσαλονίκης άκρως προσωπικό.

  Μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση ο πρώην νομάρχης και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης σε αργία, τόνισε πως η TV100 δεν τον έχει καλέσει σε οποιαδήποτε εκπομπή της εδώ και τρία χρόνια. 

  Το ωραίο ξεκινά κάπου εδώ, καθώς ο Π. Ψωμιάδης είπε πως έθεσε το θέμα στο δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος τον παρέπεμψε στον διευθυντή της ΔΕΠΘΕ, Γιάννη Κεσσόπουλο, ο οποίος του απάντησε πως δεν κατέχει κάποια θέση για να κληθεί. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης σημείωσε πως είχε υπεύθυνο στο γραφείο Τύπου της Νομαρχίας και της Περιφέρειας επί 8 χρόνια το Γιάννη Κεσσόπουλο, τον οποίο πλέον δεν θεωρεί φίλο του. Μάλιστα είπε με νόημα «Να ‘ναι καλά και αυτός και τα παιδιά του και η οικογένειά του. Ο θεός βλέπει». Για αυτό το λόγο, μεταξύ άλλων, ο κ. Ψωμιάδης πρόσθεσε ότι αίρει τη στήριξή του στο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και πλέον θα είναι απέναντί του.

  O κ. Ψωμιάδης, πάντως, δε λέει να καταλάβει πως ό,τι είχε να πει περί της πολιτικής και τα του δήμου τα έχει εξαντλήσει. Και απόδειξη πως θέλει να διατηρείται στο φως της επικαιρότητας το γεγονός πως ψάχνεται να κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο. Και αφού έφαγε... πόρτα από τα πολιτικά ραδιόφωνα, απευθύνθηκε στα αθλητικά. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία...